HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Útmutató
Hírek

Vadászok újratöltve, mindenki vessen rá egy pillantást, akinek kedves az élete.Bedobtunk pár új canont, ajánljuk a "keresd a párját" játék kedvelőinek.Csak a rangfoglaló ad erőt és mindent lebíró akaratot.Az oldal nyitott:
2010. december 7-én

STAFF

Demetrius
Admin

Profil - PM

Multi: Jane Bianchi


Rain Phantomhive
Moderátor

Profil - PM

Multik:
Judas
Mavis Rosenthal
Luukas Richter
Chat
Latest topics
» Alapítvány épülete- Dave & Vero
Vas. Nov. 18, 2018 3:00 pm by Veronica Thorne

» Step by Step - Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 11:27 am by Trevor Estacado

» Why? - Chloe & Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 10:37 am by Trevor Estacado

» Greg & Lexi
Hétf. Nov. 13, 2017 9:38 pm by Alexis Clarke

» Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ
Csüt. Okt. 05, 2017 9:28 pm by David Johnas

» Kronológia
Hétf. Szept. 25, 2017 2:43 am by John Dante

» Derek & John A tigris és az oroszlán
Pént. Szept. 22, 2017 4:28 am by John Dante

» Elmaradt kötelesség - Ms Clarke & John
Pént. Szept. 22, 2017 4:14 am by John Dante

» Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi
Szer. Szept. 06, 2017 8:49 am by David Johnas

Top posting users this month
Statisztika
Aktív tagjaink: 35
Lányok: 14
Fiúk: 21

Emberek: 6
Vámpírok: 5
Vérfarkasok: 7
Vérgepárdok: 3
Vérhiénák: 2
Véroroszlánok: 5
Vérpatkányok: 0
Vértigrisek: 4
Vadászok: 3
Holdfázis
CURRENT MOON

Share | 
 

 Szabályzat

Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 92
Csatlakozott : 2012. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Szabályzat   Szer. Feb. 22, 2012 12:10 pm


Kedves Regisztrált és Regisztrálni vágyó felhasználóink!
Leszögezném, ez egy szerepjátékos fórum!
A Fórum és a játék a saját szórakoztatásunkra és szabad időnk eltöltésére lett létrehozva. Se visszaélés, se profitálás nincs.
A Szabályzat nem ismerése, nem ment fel a felelősség alól!

A Regisztrációra és a karakterekre vonatkozó pontok:
*Regisztrációkor a karaktered teljes nevét add meg, de minimum két tagból álljon, keresztnév és vezetéknév.
*Avatar választás:
Az Avatarod a karaktered legyen. Méretei:200px széles 320px magas 200x320
A kép kritériumai:A jó ízlés határán belül maradjon, a pornográf, vagy más módon ízléstelen Avatarokat törölni fogjuk, és megrovásban részesítjük az adott felhasználót is.
*Ez egy Szerepjátékos fórum. Azaz Nem kérünk, reklám regisztrációkat, SPAM-okat, se más hirdetéseket! Semmilyen módon sem! Azonnali törlést von maga után. (SPAM-elő felhasználó törlése)
*A regisztráció után két heted van arra, hogy elkészítsd a karakterlapodat. Ha ez a megadott idő alatt nem készül el, akkor a STAFF felveszi veled a kapcsolatot, e-mail formájában, � emiatt gyakran használt e-mail címet adjatok meg. � Ha nem reagál a felhasználó, akkor törlésre kerül a regisztrációja.
--
*A játék menete:
Ha többen játszotok, akkor egy előre megbeszélt sorrendet is tüntessetek fel. Mégpedig a topic címében.
Ehhez a sorrendhez mindig tartástok magatokat!
*A játék ideje: Jelenkorban játszódik, azaz valós időben. Vagyis a 2013. évet írjuk. NAC városa ugyan fiktív és a helyszínek is, de az idő és az évszak igazodik ahhoz amiben jelenleg is vagyunk.

A szerelmi jelenetet tartalmazó hozzászólások esetén nincs külön figyelmeztetés. Ettõl függetlenül nem kell minden játéknak errõl szólnia, mindennek megvan a maga helye, ahol valóban a történetet viszi elõre, és lehet ízlésesen és színvonalasan írni. Két mód: az esemény átugrására, ha valaki úgy szeretné:
Mind a két fél ír róla egy összefoglalót, amiben kultúrátlan leírja mi is történt, de nem részletezi a végtelenségig.
Vagy Idõugrás, mikor egy plusz sort bevisz, azaz egy üres sor szeli ketté a hozzászólást, és az után párszóban ír arról, hogy mi történt.
* A közzétett HSZ-ért egyedül a HSZ szerzője a felelős. Az az mi az Adminok nem vállunk érte felelősséget.

*Karakterlap: Elfogadott karakterlap nélkül nem mehet a játéktérre egy regisztrált tag sem. Elkészítésére 2 hét van, a regisztráció dátumától számítva.

*A játéktéren kívül a felhasználó által feltöltött tartalom nem tartalmazhat jogosulatlan vagy törvény által tiltott módon megszerzett adatokat, vagy üzleti titkokat, szerzõi jogokat sértõ alkotóelemeket, megtévesztõ jellegû adatokat, hamis tényeket, valós tényeket nem tüntethet fel hamis színben, mások személyiséghez fûzõdõ jogait nem sértheti, olyan tényeket, adatokat, véleményeket vagy egyéb alkotóelemeket, amelyek alkalmasak kiskorúak szellemi, testi vagy erkölcsi fejlõdésének hátrányos befolyásolására, amelyek nincsenek tekintettel a társadalmi közfelfogásnak megfelelõ értékítéletre és az emberi méltóságra, súlyos vagy széleskörû ellenállást váltanak ki, becsmérlõk vagy megalázók, faji, nemzetiségi, vallási, nemi vagy politikai ellentéteket szítanak, egészségre ártalmas anyagok használatára bátorítanak, elfogadhatatlan mértékû félelem, vagy nyugtalanság érzetet keltenek, bárkinek a magánéletét vagy nyugalmát indokolatlanul zavarják, bûncselekményre felbujtást; szexuális, erõszakos vagy trágár tartalma miatt megbotránkozás vagy félelem keltésére alkalmas alkotóelemeket, a gazdasági reklámtevékenységrõl szóló törvény hatálya alá tartozó reklámot.

A karakter nem egyenlõ a felhasználóval, aki mozgatja.
Két felhasználó között esetlegesen kialakult bármilyen jellegű vitát kérjük ne a játéktéren rendezzétek, hanem PÜ-ben vagy az oldalon kívül.
A játék menetével kapcsolatos nézeteltérések rendezésében admini segítséget szintén PÜ-ben lehet kérni.

Inaktivitásról:
Amennyiben egy felhasználó csak úgy szó nélkül eltűnik, és egy hónapon át nem jelentkezik akkor, autómatikusan törlésre kerül. Emiatt legyetek olyan kedvesek, és egy két szót küldjetek a STAFF-nak, ha valami miatt hosszabb ideig nem tudtok jönni.
A STAFF, fenntartja a jogot a szabályzat módosítására. Erről mindig időben kaptok tájékoztatást!


A hozzászólást Admin összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Júl. 20, 2013 5:52 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://midnighttales.hungarianforum.com
Admin
Admin
Admin
Admin

Hozzászólások száma : 92
Csatlakozott : 2012. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Szabályzat   Szer. Feb. 22, 2012 12:16 pm

Multikarakterek:

Az elsõ karakter tetszőleges nemű és fajú lehet.
Az elsõ karakter bármilyen rangú lehet, ha az adott rang még szabad.
Nem szabjuk meg, hogy hány karaktert hozhatsz. A lényeg, hogy mindegyikkel legyél aktív, valamint figyelj a nemek arányára, vagyis lehetőleg ne legyen egyszerre öt női karaktered és nulla férfi.
Nem díjazzuk, ha valaki mástól lenyúlt karakterrel regisztrál!

FALKAVEZÉREK FIGYELEM:
Annak aki ilyen karaktert akar hozni, annak fontos tudnia, hogy tõlük egy kicsivel nagyobb aktivitást várunk el. Mivel nekik alkalmanként együtt kell mûködniük a STAFFAl, pl: egy nagyobb játék lebonyolítása esetén. Így annak jobban örülnénk, ha szólunk, hogy akció van, akkor hamar tudnának reagálni nekünk.

A kihívásokról:

Ha valaki egy már ideiglenesen foglalt rangra pályázik (igen, ideiglenesen foglalt rang is van!), jelezze a staffnak és a karakterlapjában is írja le. Szándékáról természetesen értesítjük azt a usert, aki az adott rangot birtokolja és akit így majd ki kíván hívni  Ilyenkor a két érintett karakter egy játék keretein belül döntheti el, hogy kié legyen a rang. Ha a két karakter userei PÜ-ben meg tudnak egyezni a dologról, azt az adminokkal közöljék, és e szerint folytassák le a játékot! Ha nem, akkor elõnyben részesül, aki régebb óta birtokolja az adott rangot; esetleg szavazásra kerülhet a sor a párbaj-játékban nyújtott teljesítményük (fogalmazás, stílus, reagok minõsége, reagok érkezési gyorsasága, és nem az, hogy ki a durvább vérpista!) alapján, a szavazásban részt vesz a staff, ha vannak, akkor a falkatagok, és esetleg az oldal többi játékosa is. Itt bizony számít az is, hogy a falka kit szavaz meg. Wink

Ha valaki már fogalt rangra pályázik, elsõsorban értesítse a staffot és a karakterlapjában is írja le az ambícióit! Szándékáról természetesen értesítjük azt a usert, aki az adott rangot birtokolja és akit így majd ki kíván hívni.
A dolog nem úgy mûködik, hogy egy usert csak úgy ki lehet túrni a rangjából!!!

a) Ha falkavezér akar lenni! De már van vezér, akkor a trónkövetelõ rangjában kell regisztrálni és 2 hónapig aktívan játszani úgy, utána kerülhet sor a fent már említett párbaj-játékra. Itt nézzük mind a két érintett karakter játékát a két hónap alatt is!
b.) HA a trónkövetelõ helye is foglalt, akkor alfaként tudjuk elfogadni a regisztrációt, 3 hónap aktív játék után elõször a trónkövetelõt kell játékra hívni…

Az új tag természetesen bármikor visszavonhatja kihívási szándékát!

Már aktív tag is bejelenthet kihívási szándékot. Rá is a fenti szabályok vonatkoznak!

Vannak olyan rangok, melyet egyszerre többen is betölthetnek. pl. testõrség tagjai, mentorok..

(Itt jegyezzük meg, hogy nagyon érdekes és jó játékot folytathatnak szub karakterek is! Minden csak fantázia dolga. A világ nem csak erõsekbõl áll. És van, aki megvédje a gyengéket is, pl a saját falkavezérük!!)


Karakter átadásának és törlésének menete:
Az élet sok mindent hozhat. Előfordulhat, hogy valaki valamilyen oknál fogva nem kívánja továbbvinni a karakterét.

A karakter átadható más usernek, de ebben az esetben az adminokat értesíteni kell és az új usert be kell, hogy jelentse, hogy változott a karaktert irányító felhasználó személye. Átadáskor a karakter karilapja, jelleme, a játéktéren való múltja és kapcsolatai változatlanok maradnak. Az átadó lemond saját szellemi termékérõl, az átvevõ köteles mindent tiszteletben tartani, ami az adott karakterrel addig történt.

Ha nincs, aki azonnal átvegye a karaktert, a karakter eladható, az adminok tudtával! A fentiek érvényesek ilyenkor is. Az eladó karakterek nyilvános meghirdetésre kerülnek, ezért csak olyan karaktert ajánljon fel a user, akit biztosan nem kíván tovább vinni. Az eladó egy héten belül meggondolhatja magát, de csak egy alkalommal.

Az átadás elõnye az eladáshoz képest, hogy ilyenkor a régi user beleszólhat ki lesz a karaktere új usere.

Ha egy eladó karakterért 1 hónap alatt sem jelentkezik senki, akkor a régi usere visszaveheti, vagy törlésre kerül.

Átadásnál vagy eladásnál a karilap, és a múltja változatlan marad, az avatart le lehet cserélni.

Karakter véglegesen is törlésre is kerülhet:
a) ha usere fegyelmi úton kerül törlésre;
b) ha usere saját maga kéri a törlését az oldalról (user ilyenkor kap gondolkodási idõt!), valamennyi karakterével együtt – ilyenkor nem kell kijátszania a karaktere távozását, de nyilvánosan be kell jelentenie.
c.) ha user csak egy adott karaktere törlését kéri, de másik karakterét megtartaná (ilyenkor user 1 hét gondolkodási idõt kap!) – ilyenkor ki kell játszani a karakter halálát, illetve a városból való végleges távozását

Karakter jegelése: Ha egy user valami miatt ideiglenesen nem tudja kijátszani egyik vagy több karakterét, a karakter jegelésre kerülhet. A jegelés a user kérésére feloldható.


• • •


Játékok mesélővel

Azokban a játékokban, ahol több résztvevőre számítotok, vagy sok olyan személy van jelen, akik nem játékos karakterek, kérhettek mesélőt, aki ezeket mozgatja, vagy a játékosok megegyezhetnek abban, hogy ez melyikük feladata.
A mesélő alakíthatja a történetszálakat, behozhat olyan eseményeket, amelyek alakítják a játék menetét.
Tisztázzátok előre a mesélővel, hogy mit szeretnétek, és mi az, amit még engedtek megtörténni a karakteretekkel, mert sérelmek esetén ez jó ötletnek fog tűnni - utólag.

A jelentkezés és játékkezdés

1. Valakinek támad egy fantasztikus játékötlete
2. Meghirdeti ezt az ötletet a játékostárs keresőben
3. A játékosok megadott időpontig jelentkeznek
4. Megbeszélitek, mire számíthattok egymástól
5. Indul a játék!

Ötleted van?
Oszd meg velünk, indítsd el a saját történetedet!

Fontos

Amennyiben bekapcsolódsz egy ilyen játékba, elfogadod a szabályait is, melyek baromi egyszerűek:
- A mesélő alkotta világban a dolgok úgy vannak, ahogy ő elmeséli, tehát alkalmazkodsz hozzá
- Ha nem tudsz írni, jelzed
- Ha valami gond van, jelzed - privát úton a mesélő felé, mert úgy kultúrált

Reméljük, kedvet kaptok hozzá!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://midnighttales.hungarianforum.com
 
Szabályzat
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Midnight Tales :: Fontos Információk játék előtt :: Szabályok-
Ugrás: