HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Útmutató
Hírek

Vadászok újratöltve, mindenki vessen rá egy pillantást, akinek kedves az élete.Bedobtunk pár új canont, ajánljuk a "keresd a párját" játék kedvelőinek.Csak a rangfoglaló ad erőt és mindent lebíró akaratot.Az oldal nyitott:
2010. december 7-én

STAFF

Demetrius
Admin

Profil - PM

Multi: Jane Bianchi


Rain Phantomhive
Moderátor

Profil - PM

Multik:
Judas
Mavis Rosenthal
Luukas Richter
Chat
Latest topics
» Alapítvány épülete- Dave & Vero
Vas. Nov. 18, 2018 3:00 pm by Veronica Thorne

» Step by Step - Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 11:27 am by Trevor Estacado

» Why? - Chloe & Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 10:37 am by Trevor Estacado

» Greg & Lexi
Hétf. Nov. 13, 2017 9:38 pm by Alexis Clarke

» Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ
Csüt. Okt. 05, 2017 9:28 pm by David Johnas

» Kronológia
Hétf. Szept. 25, 2017 2:43 am by John Dante

» Derek & John A tigris és az oroszlán
Pént. Szept. 22, 2017 4:28 am by John Dante

» Elmaradt kötelesség - Ms Clarke & John
Pént. Szept. 22, 2017 4:14 am by John Dante

» Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi
Szer. Szept. 06, 2017 8:49 am by David Johnas

Top posting users this month
Statisztika
Aktív tagjaink: 35
Lányok: 14
Fiúk: 21

Emberek: 6
Vámpírok: 5
Vérfarkasok: 7
Vérgepárdok: 3
Vérhiénák: 2
Véroroszlánok: 5
Vérpatkányok: 0
Vértigrisek: 4
Vadászok: 3
Holdfázis
CURRENT MOON

Share | 
 

 Kit rejt a maszk? - "Visszaszámlálás" - DJ és 05

Go down 
SzerzőÜzenet
Prometheus 05
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Ian Whyte
Hozzászólások száma : 51
Csatlakozott : 2014. Dec. 31.

TémanyitásTárgy: Kit rejt a maszk? - "Visszaszámlálás" - DJ és 05   Szer. Júl. 15, 2015 9:13 pm

Sötét árny mozog az enyhe éj leple alatt. A kevesek kik ismerik talán észre is vehetik, de mire másodszor néznének rá a bizonyosság kedvéért, már csak az üresség fogadja őket. Bár célja tudatos, fejében mérhetetlen a zavar. Szándékát a jó akarat vezérli, de nem ismer más eszközt, mint amit sorsa a kezébe adott. Nem zavarja a halál, nincs morál vagy etika mi visszatartaná, csak a rideg számok és az elfogadhatatlanul objektív logika az mi döntéseit formálja...

Már a város határán járok. A Pda-t feltöltöttem így térképen könnyedén meg tudom találni az nyílt titok ként kezelt bázist, de az idő szorít. Járműre van szükségem minél előbb. Nem kell sokat várnom egy bokorban meghúzódva, hogy az alacsony forgalmú bekötő úton egy vörös feltételezhetően versenyteljesítményre optimalizált gépjármű álljon meg. A fegyverem célra elemelem és várom a tökéletes pillanatot. Egy ritka öltözetű nő száll ki belőle és a sofőrrészről egy középkorú férfi vált vele agresszív nemű párbeszédet. Erre nincs időm...
A fegyver tompán puffan, dörejét hangtompító nyeli el. Pókhálószerű repedés fut szét a vezetőoldali üvegen és vér tarkítja be azt. Hangos sikoly törné meg az éjszakát, de ép csak elhagyná gazdája ajkait mikor azok örökre elhallgatnak. Az utcalány holtteste nem marad magányos, 05 melléveti a férfiét is és a gépjárművel továbbhajt az éjszakába.
Szerencsétlen volt a választásom. A jármű tankja majdnem üres. Meg is kocogtatom a műszerfalat hátha csak a visszajelző tűje ragadt be, de nem. Az autó szerint mindössze 110km re van benn elég üzemanyag. Ezzel eljuthatok a bázishoz legközelebbi városig és onnan meneteléssel tudom tartani a két napos határidőt. Fényes nappal nem mozoghatok, túlságosan kitűnök a tömegből, de egy teljes bázis nem könnyi megbénítani és leküzdeni. Feltételezhetően hétvégén a legtöbb őr kimenőt kap, így a kigyűjtött adatok alapján nem kell több mint 200 fegyveressel számolni, akik nem látnak jól a sötétben és nincsenek kifinomult érzékeik. De legfőképpen nem számítanak egy közvetlen támadásra.
Hajnalra el is érem a városhatárt. Nem jutok messzire mikor a motor leáll és én gyalog folytatom utam egy sűrű parkig ahol feltöröm a karbantartó raktárt. Egy erős ütés a késem markolatával és leszakad a lakat rendelkezésemre adva a poros kis épületet. Itt nappalra meghúzhatom magam. Éberen pihenek és minden neszre reagálni fogok. Várom az estét, akkor végre beteljesítem ígéretem és lesz egy elenyésző része a földnek, ami legalább 400 évre a miénk lesz. Valamiért úgy érzem az
Ulrfic követni fog...

Ha DJ nem tudja követni a kocsit ahol Pormi szaga eltűnik, valaki biztos szólhat neki, hogy a hírekben megtalálták a járművet a gyilkos hűlt helyével. Ez adhat neki támpontot és időt, mert 05 csak naplemente után áll tovább.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
David Johnas
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Foglalkozás : Raktári alkalmazott, egyébként ügyeletes bajkeverő
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Lucas Gil
Hozzászólások száma : 187
Csatlakozott : 2012. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Kit rejt a maszk? - "Visszaszámlálás" - DJ és 05   Csüt. Júl. 16, 2015 3:00 pm

Nem egyszerű a feladat. Egy teljesen félrenevelt, és logikátlanul gondolkodó személy, egy erős farkas likantróp elszabadult, és bármire képes. Meg kell találnom, mielőtt még valaki meghal, vagy annál is rosszabb történik.
A személy a falka házából, az Én házamból lépett le, ahova befogadtam, és próbáltam segíteni neki.. És most nagyon rossz érzésem van... Lehet, hogy mégiscsak be kellett volna zárni az alagsori diliszobába, amíg meg nem bizonyosodok arról, hogy helyre áll az agya... Egyedül hagyni, és mindenféle személyi kíséret, vagy távolból történő megfigyelés nélkül... Ez hatalmas hiba volt a részemről. Megengedhetetlen. Ha bármit tesz az rajtam, és a falkán csattan. Az én hibám lesz, mert figyelmetlen voltam. Meg kell találnom, azt az eszementet!
A város határán találkozok azzal a sráccal, aki telefonon keresett. Elmondja, hogy mit látott, és merre látta az elveszett farkast kóvályogni. A mutatott irányba indulok, jön velem ő is. Szerencsére sikerül követnem a szagot, amit ruhája remekül átvett a házamban. A szag nemsokára keveredni kezd valami fémes ízzel, majd teljesen átitatódik vele, mire legrosszabb gyanúm kezd igazolódni. A kis kiruccanás máris valaki halálába torkollott. A szag forrásához érve két holttestet találok az út szélén. Mindkettőt lelőtték, pontos találat, igazából esélyük se volt. Ott hagyom őket, ahol vannak, nem nyúlok hozzájuk, remélem, hogy az erdei állatok, vagy aki megtalálja őket majd elintézik a dolgot. Falkatagom kissé kókadozik mellettem, de azért tartja magát. Nehéz megállnia, hogy farkasa ne jöjjön elő a vérszagra.
Mivel gyanítom, hogy nem gyalog kerültek ide, így az úton is körbenézek, ott vércseppeket találok, valamint keréknyomokat. Elnézek abba az irányba, amerre a nyomok visznek, majd társammal rövid eszmecserét folytatunk, hogy mi lehet arra. Hamar kiderül, hogy a legközelebbi város nincs túl közel abban az irányban, és elég sok leágazás van. Tehetetlenségemben hazamegyek, otthon eddigre már kezdenek magukhoz térni a népek.
Sokan keresik az eltűnt fekete bárányt, de csak sóhajtozva, fejem csóválva, magam vádolva nézek rájuk, válaszok nélkül. Aztán valaki bekapcsolja a tévét, és a reggeli híradó hangja végigjár a házon. Egy autót találtak, tulajdonos nélkül, egy távolabbi városban viszont a kocsi kárpitját vérnyomok borítják. A kocsi regisztrációs száma alapján beazonosították a tulajt, és egy nem túl régen készült képet is mutatnak róla, valamint a féltő feleséget, akinek ura nem tért este haza munka után. A kép felkelti az érdeklődésemet, és a tévére tapadok, majdhogynem nyitott szájjal.
- Na ne! - mondom, de a hírnek vége. - Keressétek vissza nekem! Hol találták meg azt a kocsit?! - a házi hacker már lép is fel a hálóra, aztán megütközve nézi a vele szembe érkező veszélyes hulladék szignált, aztán én is, mikor megkérdezi, hogy ez mit kereshet a képernyőn. Jobb ötlet híján vállat vonok, de a témát nem zárom le, viszont a hír most fontosabb.
Két percen belül már a motoromon száguldok a megadott hely felé. Még a délelőtt folyamán sikeresen megtalálom a kocsit. Vagyis annak hűlt helyét, ugyanis azt a hatóság bűnnyom gyanúval elvitette. Szerencsémre van azért a szokásos sárga rendőrségi szalaggal elkerített részen pár nyom, amit a helyszínelők nem kapartak még fel. Így megérzem a vérszagot, amit hajnalban a két hullán is éreztem, valamint nagyon halványan Promi szaga is érződik, bár sajnos a szag eléggé gyenge, így nem tudom beazonosítani, hogy innen merre mehetett.
Otthon a vegyszeres oldalt nem zártuk be, mivel Promi ült a gépnél esélyes, hogy talán onnan is tudunk valami infót begyűjteni, így a házi hackert erre a feladatra állítottam rá, és megbeszéltük a folyamatos telefonos kapcsolattartást.
Mivel jobb ötletem nincsen, így elkezdem körbejárni a környéket, hátha ráakadok egy enyhe szagra, vagy bármi nyomra, ami arra utalhat, hogy az az eszement erre járt, és még időben meg tudom fékezni, mielőtt egy személyben megtestesíti az újkori armageddont.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Prometheus 05
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Ian Whyte
Hozzászólások száma : 51
Csatlakozott : 2014. Dec. 31.

TémanyitásTárgy: Re: Kit rejt a maszk? - "Visszaszámlálás" - DJ és 05   Csüt. Júl. 16, 2015 6:58 pm

Kifogástalan fizikai állapotban kell lennem a támadás idejére. Ez pedig megköveteli az alvást is. Még egyszer körülnézek a meglehetősen kicsi ablakokon keresztül és mivel nem észlelek fenyegetést így úgy vélem,  4 óra alvásra megfelelő mennyiségű időm van. Köszönhetően a képzésemnek régóta nem igénylek többet.
9:30 kor ébredek fel. Elkezdem átnézni a terveim. Az indítás pontos ideje 01:05 vagyis ez lesz a Zero Point idő. Innentől az órám nem a pontos időt mutatja hanem visszaszámol ZP nulláig.  Minden nap 01:00 tól 01:10-ig Nem reagálnak az esetleges indítási próbákra és vészhívásokra, mert ezt a 10 perc naponta el van különítve a gyakorlati célokra és az vészadók érzékelőjének a működéstesztjére. Minden létesítményen fellelhető az M4A1 személyi gépkarabély, ami azonos lőszert tüzel az én FN2000 típusú fegyveremmel. Aknagránát utánpótlásra nem számítok de van még két darab a készletemben. Ez elég lesz az elterelés létrehozására. Minden más zavaróegység éles és kifogástalanul működik.
Mire a teljes felszerelést leellenőrzöm már 11:30 van. (Zero Point 13 óra 35 perc.) Egy elterelést létre kell hoznom, hogy időt nyerjek estig. Előveszem a késem és felvágom a csuklómnál futó artériákat. A seb gyorsan forr össze vágás mentén, az ecélpenge nem tub bennem elegendő kárt okozni, de amire szükségem van megkaptam. A vérem hagyom ráfolyni a gázmaszkomra és azt a karbantartóépület közepén hagyom. Kihúzok egy fekete madzagot mintha botlódrót lenne, de a valódi botlódrót egy nagyon vékony damil a madzagtól 30 centire, ami ha megmozdul elektronikusan aktiválja a korábban megrendelt altatópuskát. A dózist a maximumra emeltem. Ez elég egy elefántbika megöléséhez is. Ha az Ulfric lép bele feltehetően 5-10 percre leszedálja.
A csapdát otthagyom és továbbindulok a déli napsütésben. A bázis közelsége miatt itt kimenőn lévő katonák is feltűnnek ami valamilyen szinten csökkenti a feltűnésem, másrészt maguk a katonák biztos ismerik a társaik arcát, így őket elkerülve a nyugodtan kell sétálnom az utcákon, lehetőleg olyan helyek mellett elhaladva, ahol a környezet elnyomja a szagom. Bár kitérőket igényel, de elhaladok egy feltűnően rossz állapotú, alkohol szagot árasztó kocsma és később egy pékség mellett is. Egy fiatal emberi egyedet pedig ideiglenesen megvesztegetek. Érdeklődést mutat a fegyverem iránt, ezért adok neki egy lövedéket cserébe ha egy kézigránátot felrobbant a város másik végében. Furcsa módon a gránátot és az utasításom örömmel fogadta, majd azonnal elindult a megadott irányba bicikliével. Én a ellenkező irányba haladtam tovább és a kisméretű város másik felében álltam meg. Pontosan a bekötőútnál ahonnan rá lehet kanyarodni a bázis felé haladó útra. Az utat szegélyező erdő remek rejtőzködési pont, míg el nem jön az időm és a megfelelő jármű.  

A fiatal gyerek akár meg is sérülhet ha a gránátot használja. Se veszélyérzete, se tapasztalata nincs ezen e téren. Ráadásul, lehet nem is dobja elég messzire a halálos eszközt.
05 vérszagát árasztó csapda is DJ-t várja, de a Promi biztos pozíciójával kecsegtető illat és mindenféle védekezés vagy felszólítás hiánya még akár némi óvatosságra intő jel is lehet.
Ha pedig DJ érdeklődik a nagydarab, terepszínű hústorony után, biztos, hogy előbb utóbb belefut valakibe akinek szemet szúrt a méretes Rambó.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
David Johnas
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Foglalkozás : Raktári alkalmazott, egyébként ügyeletes bajkeverő
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Lucas Gil
Hozzászólások száma : 187
Csatlakozott : 2012. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Kit rejt a maszk? - "Visszaszámlálás" - DJ és 05   Szer. Júl. 22, 2015 3:22 pm

Lényegében nem csinálok mást a reggel nagy részében, csak rohangászok, mint valami idióta. Keresek, kutatok, szaglászok, minden bokorba benézek, hátha megtalálom. Leginkább az autó környékén kutatgatok, szerencsére a kocsiban lelőtt ember vérszaga sokat segít a kezdeti irányválasztásban, és néha-néha ismét megérzem az emberi vér szagát, de nem sokáig tudom követni.
Aztán egyszer csak ismét vérszagot érzek. Erősen hozza felém a szél. Nem akármilyen vér szagát, az elveszett fekete bárány vérét érzem.
És ahogy haladok, egyre erőteljesebben érzem, nyomon vagyok, ráadásul friss nyomon! El se hiszem, hogy ez megtörténik, tényleg nyomon vagyok!
Hamarosan elérek egy parkba. Elég sűrű a növényzet, de azért jól lehet követni még így is a vérszagot. Aztán megtalálom a forrást, ahonnan töményen érzem. Egy kis gondnoki szertár, vagy mi. Ilyenekben szokták tartani a különböző kertészeti vegyszereket, gereblyét, fűnyírót, ilyeneket. Lassan közelítem meg és halkan, energiámat is visszafogom, hogy ne lehessen érezni, farkasom is csendesen lapul, most vadászunk.
Ami zavar, hogy nem hallok semmi mozgást, légzésre, vagy szívverésre utaló hangokat. Csak a szag. Nagyon gyanús... Kicsit felbátorodva lépek a bodega ajtajához és egy határozott mozdulattal benyitok. És ekkor erőteljesebben megcsap a vér és Promi erőteljes szaga is, viszont ami meglep, hogy magát a szaghoz tartozó jellegzetes terepruhás maskarás, fegyveres muksót nem látom sehol. Beljebb merészkedek nézelődve, mikor meglátom a sisakját. Érdeklődve mennék érte beljebb, mikor érzékeim riasztanak, és megállok a mozdulat közben. Körbenézve látom, hogy fél centire állt meg lábam egy madzagtól, ami a bodegában van kifeszítve keresztül az úton a sapkáig.
- Hmm... A kis buta! Azt hitte, hogy nem veszem észre?! Én az Ulfric vagyok! Nem jársz túl az eszem Joe! - mondom ki hangosan, majd átlépem a madzagot, és a következő pillanatban, ahogy tovább lépnék egy nagyon enyhe húzást érzek a nadrágszáramnál, majd egy annál jóval intenzívebb szúrást a hátamban. Mikor lenézek, meglepetten látom, ahogy a besütő napfény megcsillan a damilon, amiben lábam megakadt. - Promi.... - kezdenék neki, de már nem tudok, már nem is látok semmit, és a puffanást se érzem, ahogy a terem közepén összecsuklok hangosan hortyogva.
Nem sokkal később arra figyelek fel, hogy valami rezgő hangot ad, és vibrál a combomnál. felemelem fejem, kicsit feltolom magam, erőteljesen hunyorgok, és egy kifinomult, ámbár csigákat meghazudtoló gyorsaságú mozdulattal letörlöm arcomról kifojt nyálamat.
Mikor ezzel végeztem, ismét érzem a vibrálást, mire összevonom szememet, felülök és odanyúlok. Zsebemből telefonom kerül elő, rajta jelzés 10 nem fogadott hívásról. Ajaj.. Itt jön a kérdés, vajon mennyit alhattam?
Szerencsére nem sokat, ezt telefonom időmutatója is jelzi, majd mikor beszédképes állapotban érzem már magam felveszem az újból rezgésnek indult telefonomat.
- Haa? - szólok bele rettentő kifinomult, kipihent és udvarias formában, mire a vonal másik végén még a légzést is szüneteltetik, majd egy bizonytalan hang szól bele.
- David? Te vagy az?
- Ahaa.... - válaszolom értelmesen - Mi va'? - érdeklődöm tovább. A hívó immár bátrabban kezd bele mondandójába, aminek nagyjából minden második és harmadik szava jut el tudatomig, bár lehet, hogy még annyi se. Az "az az őrült!" többször elhangzik, így az megragad, feltehetőleg Joe-ról beszél. Elér még agyamhoz pár foszlány, úgy mint számítógép, előzmények, honlap, atomtöltet, Chernobyl, légibázis, katasztrófa, kihalás... Milyen szépen csengő szavak... Olyan jó a hangzásuk, a ritmusuk... vidámkodok ültömben. Aztán azon kapom magam, hogy a vonal túlsó végén csend van, visszafojtott lélegzeteket hallok. Azt hiszem valamiféle választ várnak - Jó! - adom a választ, mire a hívó emeltebb hangon elküld az anyámba, és valami érthetetlen okból istentelen baromnak is titulál, és ordítva folytatja mondandóját is. A hanghordozás hirtelensége miatt összerezzenek, meglepetten megrázom magam, majd már kissé összeszedettebben tudok koncentrálni, és végre a mondanivalót is felfogom a kiabálótól. Ismét megrázom magam, szemeim egyre jobban elkerekednek. Felkelek majd körbenézek, most már alaposabban. A telefonban is értelmesebb válaszokat adok, így a hívó megnyugszik, majd lassan bontjuk a vonalat. Hátamból kiszedem a lövedéket, majd összeszedem Promi kobakját, és megfordulva indulok tovább.
Egy nagyjábóli célt kaptam, de nem tudom merre induljak, így első körben kimegyek az első forgalmasabbnak nevezhető útvonalra.
Ahogy megyek fülelek a környező zajokra. Hallom, ahogy két nő összesúg az utcán, szerintük hihetetlen, hogy ennyi őrült szaladgál manapság az utcán. Azt hiszem jó nyomon haladok. Erről akkor bizonyosodok meg, mikor egy kissrác jön felém bicóval. Hihetetlen sebességgel teper a kis pótkerekei szinte szikrát vetnek, ahogy néha egyik, néha másik ér a betonhoz. Ám nem ez a meglepő, hanem az a kicsit sem odaillő tárgy, amit közben az egyik kezében lóbál. Pislognom kell, hogy tényleg jól látom-e, hogy a gyereknél egy benga kézigránát van! Sajnos nem lehet mű, ahhoz eléggé fancsali képet vág a srác, gondolom már nagyon nehéz neki, ahogy húzza. Odarohanok hozzá, majd érdeklődve kérdem meg, hogy mi van a kezébe. Szerencsére eléggé nyitott a kölyök, így büszkén válaszolgat, miszerint nemrég kapta egy nagy bácsitól, akinek még sok nagyon menő cucca volt. Áhítattal nézek rá, hogy milyen menő cuccai vannak, és hogy milyen jó fej emberekkel találkozott, és mivel örül neki, így kérdésemre azonnal meg is mondja, hogy mikor és hol találkozott azzal az idiótával, és merre ment utána. Mikor mindenről kifaggatom elkobozom tőle a gránátot, és a lövedéket is, amivel szintén büszkélkedett. Erre már bedurcázik, és hisztizni kezd, mire megmondom neki, hogy ezek veszélyes dolgok, és nem kisgyereknek valók. Az utcán többen odafordulnak, van, aki anyatigrisként el is indul felénk, majd mikor a kezemben meglátja a gránátot és a töltényt, majdnem összecsuklik, és inkább visszahátrál.
- Ha valami bajod van vele kölyök, mond el anyucinak! Különben is nem mondták a szüleid, hogy ne állj szóba idegenekkel?! Még ha jó cuccaik vannak akkor se! Menj haza és játssz a vízipisztolyoddal, az való neked! - morgom rá, szemeim talán sárgába is fordulhatnak, mert a srác hirtelen sírva elteker - Kölykök! - szisszenek, majd a mondott irányba indulok, elteszem az elkobozott tárgyakat a zsebembe. Távozásomat a közönség megnyugvással követi, és már-már egyesek meg is tapsolják hőstettemet, főleg, mikor hallom elterjedni, hogy a gránát igazi volt a kisfiúnál.
Megnyugszom, mai jó cselekedeteimet is letudtam, de hős csak akkor leszek, ha azt az idiótát sikerül elkapnom, és mint valami cowboyos filmben a borjú négy lábát összekötve, száját letapasztva, nyakára elektromos nyakörvet szorítva visszaviszem a házba, és a lenti dühöngőbe el nem zárom, szívem szerint pucéran, akkor talán nem lenne nála rejtett fegyver, de nála még akkor se lehet tudni!
Így a mutatott irányba rohanva próbálom meg ismét felvenni az őrült nyomait.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Prometheus 05
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Ian Whyte
Hozzászólások száma : 51
Csatlakozott : 2014. Dec. 31.

TémanyitásTárgy: Re: Kit rejt a maszk? - "Visszaszámlálás" - DJ és 05   Vas. Júl. 26, 2015 10:23 am

Elkezdett beesteledni. Nem hallottam a robbanást szóval az Ulfric gyorsabban reagált az elterelésre, mint azt számítottam. Ekkor látom meg a közeledő terepmintás tehergépjárművet. Sokat tanultam az elmúlt napokban a civil nyelvhasználatról és a viselkedés mechanizmusokról. Nem igazán értem a kifejezést de remélem sikerrel járok...
05 a közeledő jármű elé kilép ami hirtelen lefékez. A sofőr és társ először értetlenül néz, aztán az ablak lehúzódik és kíváncsian néznek a monstrumra. - Veled meg mi a bánat van? - Prometheus teljesen mellőzi a hangsúly és bármiféle mimika használatát. Fapofával egyhangúan mondja nekik. - Szassz spanom. A kecóban hagytam a bukszám. Betudnátok dobni addig? -
Ez elsőre csöndet, aztán elég ingerült hangvitelt vált ki a másik kettőből. - AZ ég szerelmére újonc! Alig kaptad meg a kimenőt már be vagy lőve. Ráadásul milyen uniformis van rajtad. Remélem sejted, hogy most velünk jössz a fogdába. - Nyílik az ajtó, katonai bakancs támasztja meg a küszöböt, de tovább nem is jut. Előkerül egy 9mm-es pisztoly a feltehetően drogos illetőtől. - A kur... - 4 hang tompított puffanás folytatja a tiszt mondatát. Az első két golyó a sofőr szívét üti át a másik kettő utastársát végzi ki. Tiszta testlövések és a pisztolylövedék a testükön sem hatol át így kevés vér kerül a vezetőfülkébe.
- Alternatív megoldást kell alkalmaznom. - Ezt valamiért hangosan mondom ki. Magam se értem, ők már halottak. A testeket kiveszem a kocsiból és az erdő szélére hajítom őket. Ott megfelelő mennyiségű időm van átkutatni és elvenni a náluk lévő lőszert, gránátot és más hadianyagot. A járműből is kitisztítom az ülésekre folyt vért. Most pedig készítsük fel a járművet. A rakodótében lévő ládák közé elrejtem a többhullámos rádióhullám torzítót. Se telefon, se wifi, semmi ami rádióhullámmal kommunikál nem fog működni 3 km-es körzetben.
Zero pont 3 óra 40 perc. Megérkezek a bázishoz. - Úgy volt hogy Norman tizedes lesz a sofőr. És hol van a társa!? Ráadásul te kis vagy? - - A nevem Pormetheus Joe, újonc. Norman nehézfémmérgezést szenvedett a mai nap folyamán. A társáról nem tudok semmit. Engem bíztak meg az élelmiszer utánpótlás leszállításával. - - Hülye egy név... Már a sereg se a régi. Húzz befele és nézesd meg magad, te is falfehér vagy. - A teherautó tovább halad a kapőr pedig csak a fejét csóválja, de mikor látja hogy a jármű nem a megfelelő irányba halad rádiózni kezdene hogy ellenőrizzék le. Csak értelmetlen sistergés jön válaszul ezért ráüt a riasztás gombra.
Gyorsabban észrevettek mint számoltam. Kinézek az ablakon és látom a műholdas átjátszó antennát. Ezeken jön az internet és más kommunikáció. Bár plasztikkal akartam kiiktatni, kénytelen vagyok aknagránátot használni. A fegyvert kitámasztom az ablakon és hatalmas robbanással kísérve száll darabokra az antenna komplexum teteje. Megcélzom a száz méterrel távolabbi vészrendszert és az is megsemmisül, de így nem maradt lövedékem, hogy valahol távolabb felrobbantsak egy gépet elterelés képen. A járműt azonnal elhagyom nehogy megsemmisítsék azt és a benne rejtett jelzavarót. Meglepő módon lassan reagálnak a támadásra. Feltételezem ezen a napon és ennyire az ország központjában nem vártak támadást. Gázmaszkom már elhagytam, így remekül érzem mikor ki közeledik felém. Az embereket mindig is könnyű volt lerázni. Megcélzom a parancsnoki bunker szellőzőjét. Bízok benne hogy nem atomkatasztrófára számítanak így az nincs teljes védelemmel lezárva.

-Mégis, hogy történhetett ez meg? Ki a fene jön ide terroristát játszani?- - Jelentem Stoner hadnagy a behatolók száma és kiléte ismeretlen. A teljes rádió kommunikáció leállt. Riasszam a központot? - Meg se próbálja. Ezt házon belül kell elintéznünk. - - De.. - -Még egy de és szétlövöm a fejét. Azt mondtam nem fér bele a kongresszus felülvizsgálata. - Csönd ül a vezérlőteremre amit csak a billentyűzetek kattogása zavar fel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
David Johnas
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Foglalkozás : Raktári alkalmazott, egyébként ügyeletes bajkeverő
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Lucas Gil
Hozzászólások száma : 187
Csatlakozott : 2012. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Kit rejt a maszk? - "Visszaszámlálás" - DJ és 05   Csüt. Júl. 30, 2015 3:19 pm

Örömmel nem, de legalább bizakodással tölt el a tudat, hogy pillanatnyilag tudom, merre keresgéljek, és az emberek se egy szatírnak, hanem egy hősnek kiáltottak ki a kölyök lefegyverzése láttán. A gránát még mindig nálam, talán jobb is, ha marad, ki tudja, mire kellhet még. A töltény pedig szintén jobb, ha nálam van, a zsebemben fegyver nélkül viszonylag kevés az esélye, hogy megsebesítsen bárkit.
A mutatott irányba megyek, szerencsére az emberek nagyon segítőkészek, mikor elmondom, hogy egy nagydarab terepruhás, fura fazont akarok visszadugni a sittre.. Akadály nélkül tartok a cél felé, egyre jobban érzem, hogy forró nyomon vagyok. Aztán egyszer csak megérzem a friss szagot, az ő szagát. Nagyon közel vagyok. A probléma ott kezdődik, hogy sajnos a szaga mellé vérszag is keveredik, aminek egyáltalán nem örülök.
Megszaporázom lépteimet, de mire kiérnék az útra, hallom, ahogy egy kocsi sebesen elhajt. Az útra kiérve már csak a felkavarodott port látom, de legalább tudom, hogy merre ment.
A vérszagot továbbra is érzem, de a vér gazdáját nem biztos, hogy meg akarom találni, így inkább tovább követem a már friss nyomot. Sajnos futni még nem tudok egy autó sebességével, de azért próbálkozok.
Viszont a katonai létesítmény kapujának közelében megtorpanok. Az erdőben egy bokor mögé húzódva nézek körül az előttem elterülő gyárszerű, katonákkal erősen védett helyen. Fegyveresek mindenhol. És természetesen Promit a szemem láttára engedik át a kapun a teherautóval, amit lenyúlt. Hogy az istenbe tud az az istenverte idióta ilyen könnyen átjutni egy ilyen helyen?! Nincs sok időm gondolkodni, ugyanis hamarosan hallom, hogy riadót fújnak a telepen. Na már csak ez hiányzott... Ha ez felriasztja az egész telepet, akkor oda a falka hírneve... Ebből hogy mosom ki? Leginkább és legtisztábban úgy, ha én magam lövöm szét a fejét... Egyre erősebben érik bennem ez a gondolat, indulatom miatt lelki szemeim előtt már látom fej nélkül, ezüsttel fejbe és szíven lőve, nyugodtan, de biztosan holtan pihenni egy olyan helyen, ahol még éltében se tehet kárt, de még holtában se.
De most nincs idő álmodozni, be kell jutnom.
Telefonomért nyúlok, reménykedve, hogy az otthoni hecker tud valami okosat, de sajna a telefon meghalt. Hiába tárcsázok, és nyomom a hívás gombot, semmi válasz, a telefon csak pityeg, aztán megnézem, semmi térerő. Na szép. Ennek is a legjobb helyen kell akcióznia. De hogy az istenbe lehetnek az emberek annyira hülyék, hogy egy olyan helyre építenek egy ekkora, látszólag igen nagy fontosságú üzemet, bázist, mit tudom én mit, ahol nincs térerő.. Nem logikus.. De mindegy is. Magamra kell hagyatkoznom, mint már oly sokszor. Telefonom elteszem, és elindulok körbe a kerítés mentén, az erdő fái közt cikázva, kerülve kamerákat, és őröket. Keresek egy pontot, ahol bejuthatok, és hamarosan meg is találom. Egy látszólag elhagyatott épület mögött a kerítés kissé megöregedett már. Kamerát nem látok, de azért hiszek a magas feszültséget hirdető tábláknak. Mekkora lehet ez? 3 maximum 4 méter. Röhögve átugrom, így nekifutok, és könnyedén, csendesen landolok a terület belsejében.
Remek. Bent vagyok. Most ennek örüljek, vagy se? Nincs idő gondolkodni, rohanok. Meg kell találnom azt az idiótát, mielőtt még többen halnak meg miatta, vagy inkább általa. Nagyon rossz előérzetem van, és ez egyre csak fokozódik. Nem jó előjel...
A fegyveresek rohangásznak, szerencsére pont ezért nem igazán figyelnek oldalra, csak maguk elé, ameddig a lámpafény elér, de emberként a sötétséget nem látják, és így a benne rejlő árnyakat se igazán tudják felfogni. Így óvatosan lopakodva, hamar eljutok a kocsi közelébe, de sajnos ott már senki sincsen, Promi megint eltűnt, de szerencsére maszkja nélkül nem éppen nyom nélkül. Alakváltóként könnyen követem a szagot, amit maga után hagy.
Így jutok el egy szellőzőnyíláshoz. Innen erőteljesen érzem már Promi szagát, így nem is gondolkodok, már mászom is be utána, és csak reménykedem, hogy szagát követve megtalálom, és időben haza tudom rángatni, és nem a biztos halálba mászok éppen utána.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Prometheus 05
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Ian Whyte
Hozzászólások száma : 51
Csatlakozott : 2014. Dec. 31.

TémanyitásTárgy: Re: Kit rejt a maszk? - "Visszaszámlálás" - DJ és 05   Vas. Aug. 02, 2015 11:34 am

Zero Point 1 óra 55 perc
A szellőző elé érve a rácsokat feltépem. Ez inkább csak a kellemetlenségek okozására alkalmas apróvadaktól védte a létesítményt, mint élő erőtől. Amíg el nem tulajdonítottam a teherautót a tervem abból állt, hogy behatolok és az érzékelő mögöttem a kijutási utat lezárja. A járműben találtam a szélvédőhöz használt fényvisszaverő bevonatú fóliát. Ez az összes hőérzékelő berendezést könnyen semlegesíti ha magam elé tartom, lényegében az infra jeleket veri vissza teljesen, így az érzékelő meleg test helyett semmit sem lát csak egy ideg foltot. A zsákmányolt eszközzel úgy tudok behatolni a létesítménybe, hogy még menekülő utat is hagyok magamnak.
A létesítmény belsejébe jutva nem ütközök számottevő ellenállásba. 12 lövészt semlegesítek és haladok az irányítóterem felé. A terem ajtaját megpróbálom feltörni de nem lehet így kénytelen leszek a megmaradt plasztik robbanó anyagot feltenni rá és keresni egy biztonságos pozíciót a detonáláshoz.
05 bejutási törekvését az ajtó másik felén is tökéletesen hallani. Ami elindít egy kellemetlen láncot.-Fiam. Fogja meg ezt a kártyát. Rohanjon a hadianyagraktár b4-es szektorába és oldja fel a konténert vele. Egy mocsok nagy 06 van rá festve. Siessen. Mindenki más kifele!- A Beosztott és a maradék néhány társa azonnal ki is rohan egy másik ajtón, csak utána néhány másodperccel következik be a detonáció.

3 hónappal korábban.
-Megállni! További parancs kiadásáig nem követhetik! ..... Ez bazdmeg elhúzott...- - Nem azt mondták, hogy nincs kialakult tudatuk? - - Utána kell küldeni egy egységet. El kell fogni. De először is, 06, 09! Vissza a pihenő részlegbe.   - 09 csak kezében fegyverrel figyel a külvilágra, át a frissen robbantott lyukon. - 09! Azt a parancsot adtam, hogy térjen vissza a pihenő részlegébe! - - Negatív... -
A tiszt feje vérvörös lesz a dühtől és torka szakadtából kezd ordibálni vele.- Azt mondtam hogy.... Egy hangtopított durranás szakítja félbe dühét és terít be vérrel arcát. A robusztus óriás pedig először térdre rogy, majd eldől. A közvetlen közeli lövés a fejét teljesen szétroncsolta, ezt semmi túlvilági erő nem foltozza össze. A pisztolyt pedig a halottéhoz hasonló erős kéz fogja. - Nu.. Nu.. nulla hat. Ezt mégis mire véljem!? - - A mai napra egy dezertőr is meghaladja az elfogadható kvótát. - - Magát klónozni kéne fiam. Leléphet. - Egy órával később a hír már elér egy magasabb rangú hadnagyot is. - Itt Stoner. [...] Rendben. Nincs jelentés. A két alany halott, a megmaradtat pedig folyamatosan szedálják és szállítsák át ide. [...] Ami ott történt, nem is történt meg. 05 öt vadásszák le és tüntessék el. Ottónak meg küldök egy ajándékot. [...]  Viszhall. -

Zero Point 1 óra 17 perc.
Az ajtót beszakította a detonáció. Meglepő módon csak egy magas rangú egyén marad a teremben, aki jelenlétemre emelkedett adrenalinszinttel és légzési zavarral reagál.
- Neked fiam... Halottnak kéne lenned. ... Csak nem jöttél bosszút állni? -
- Nem uram. Jöttem, hogy elvegyem azt ami minket illet. Egy darab szabad terület és már csak 1 óra 15 perc van az indításig. - - Tudja fiam hogy az én ujjlenyomatom kevés az indításhoz. Kéne Murdoc ujja is. - - Negatív. Mind a két indítópult elfogadja az ön ujjlenyomatát. - - Vicces vagy fiam... csak nekem nincsenek három méteres karjaim. - Előveszem a kést amin megcsillan a rettegő tekintet. - Engem pontosan az ilyen problémák megoldására fejlesztett ki a munkáltatója. -
Dolgom végeztével két levágott kézzel az ölemben ülök le az indítópult elé és várom a tökéletes indítási pillanatot.
Zero Point 1 óra 05 perc.

Ezalatt: A küldött katona eléri a konténert és kinyitja a mágneskártyával. Belép és csak egy nagyon szűk szobába jut ahol rengeteg gombot  és életjel ellenőrző műszert talál. Logikusan az aktiválás gombra csap aminek hatására egy új ajtó nyílik ki és bent valami elborult dolog várja. Teljesen csupasz fehér óriás fekszik egy műtőasztalon. Minden irányban csövek lógnak belőle. Mellette pedig elképzelhetetlen mennyiségű felszerelés. Hirtelen az egész rendszer sípolni kezd. A katéter, infúzió és egyéb más tucatnyi cső kerül ki a testből amit egy létfenntartó mechanika húz vissza. Egy led kijelző is felvillan, amit az érkező is elolvas szépen lassan. A bázist lerohanták. Teljes tisztítás majd várja az erősítést. A félhomályban ez a vörös üzenet nagyon jól látható volt, de többszöri olvasásra is ijesztőnek találta a katona, így még pár másodpercig hitetlenkedett tartalmának. Azért visszafordult ellenőrizni a fehér óriást, aminek  abban a pillanatban két hatalmas tenyere közrefogta a fejét. Még talán sikítani is próbált, de a harsány kiáltás azonnal szertefoszlott, amint a koponyáját össze is roppantották a hatalmas tenyerek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
David Johnas
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Foglalkozás : Raktári alkalmazott, egyébként ügyeletes bajkeverő
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Lucas Gil
Hozzászólások száma : 187
Csatlakozott : 2012. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Kit rejt a maszk? - "Visszaszámlálás" - DJ és 05   Kedd Szept. 08, 2015 1:05 pm

Megfojtom egy kávéskanál vízben. Nem! A lábait betonba öntöm, megkötözöm, és bedobom egy jó mély folyóba.. Mondjuk a Niagara vízesésnél.. Sőt! Betonba öntöm a lábát, őt kényszerzubbonyba dugom, azt jó erős ezüst láncokkal összekötöm, mondjuk úgy méteres vastagságban.. a száját betömöm valami ólommal, bedugom egy páncélszekrénybe, és úgy lököm be a Niagaránál... Hmmm.. Kezd jobb kedvem kerekedni...
Miközben ilyen felemelő, és melengető gondolatok járnak az agyamban tovább csúszmákolok a csőben, és próbálom kizárni a pityegéseket, amiket időről időre hallok, valamint a mögöttem hallható záródó hangokat, amiket sajnos nem tudok mihez kötni, de valahogy nincs jó érzésem ezekkel kapcsolatban. De sebaj. Kijutni ki fogok, csak találjam meg azt az őrültet, hogy jól kinyírhassam! Hogy lehet ez egyáltalán még életben?! Ennek a kalandnak a végén az a minimum, hogy kiherélem, szakszerűen, állatorvossal, vagy anélkül, nem érdekel!! Ennek a génállománya nem juthat tovább! Nem és nem!
Aztán végre kijutok a pityegő, sziszegő, záródó csőből, és felegyenesedhetek. Félni nincsen okom, hogy hirtelen jöttem elő a szellőzőből, ugyanis még javában másztam, mikor a vérszag megcsapta orrom.. És nem Promié... Aztán egy robbanást is hallottam, ami ismét nem volt jó előjel, de egy ideje se robbanás, se lövés, csak csend és hullaszag.. Szó szerint..
Kerülgetem a halottakat, és igazából követem is őket. Nagyon jó irányjelzők... Szóval csak megyek a nyomok után, mígnem megtalálom azt az idióta, tökkel ütött vadbarmot.
Szóval megtalálom.. Az ajtóban állva, ledermedve nézem, ahogy egy baszott kezelőfelület előtt ül, ami szerintem még a NASA felszereltségét is meghaladja. Mindenhol gombok, kapcsolók, villogó, vagy folyamatosan égő lámpák. És ez meg csak ül, két levágott kézzel az ölében, amiket gyanúim szerint egy azon embertől szedett. És istenemre mondom vigyorog! Kinyírom! Most! Itt, helyben, azonnal! Hirtelen szó se jön ki a torkomon, csak nagyokat nyeldesek, aztán, mikor lányos zavaromon túljutok, dühödten morranok és ráeresztem vezetői aurámat.
- TE KIS SZARHÁZI! - lépek közelebb - MÉGIS MI A JÓ BÜDÖS FRANCKARIKÁT CSINÁLSZ ITT?! TELJESEN MEGŐRÜLTÉL?! RÁNK AKAROD SZABADÍTANI AZ EMBERISÉGET? ÉS AZ EGÉSZ KIBASZOTT BOLYGÓT?! MINEK JÁRATTAM A POFÁMAT ARRÓL, HOGY BÉKÉSEN ÉLJÜNK EGYMÁS MELLETT, ÉS NE BÁNTSUK EGYMÁST?! MINEK JÁRATTAM A POFÁMAT EGYÁLTALÁN?! A FALNAK?! ELJUTOTT EGYÁLTALÁN HOZZÁD EGYETLEN SZÓ IS ABBÓL, AMI KIJÖTT A SZÁMON?! TE ISTENTELEN BAROM?! - ordibálom le a fejét, érzésem szerint nem eléggé, de pillanatnyilag többre nem futja első dühömben. Szusszanok párat. Kíváncsian várom, hogy ebből vajon mennyi infó jut el az agyáig, és legfőképpen, mit fog rá válaszolni.
Asszem kicsit felfújtam magam, de pillanatnyilag annyira jó ötletnek tűnne egyszerűen kinyírni. Valahogy. Nagyon szívesen kitekerném a nyakát! De felelős Ulfric-ként ezt nem tehetem, így csak várom a magyarázatát és ennek hangot is adok. - Magyarázatot várok katona! Nem emlékszem, hogy engedélyt adtam volna erre az öngyilkos akcióra!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Prometheus 05
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Ian Whyte
Hozzászólások száma : 51
Csatlakozott : 2014. Dec. 31.

TémanyitásTárgy: Re: Kit rejt a maszk? - "Visszaszámlálás" - DJ és 05   Kedd Szept. 08, 2015 8:06 pm

Zero point 55 perc.
Meglep az Ulfric jelenléte, de ebből könnyedén következtetek arra is, hogy a tervezett menekülőutat le is zárta. Pontosabban eddigi technikai teljesítménye alapján nem vélem védekező képességét potensnek az infrakamera alapú mozgásérzékelőkkel kapcsolatban. Bonyolult lesz innen kijutni, de több alternatíva is elfogadható.
Érkezte után teljesen új tapasztalatban részesülök. A puszta dühe képes megbénítani a testem. Ha valamihez hasonlítanom kéne egy erős idegméregre tippelnék, azzal a különbséggel, hogy annak ismerem a szervezetemre gyakorolt hatásidejét. Meglepően ingerült a hangvitele. Feltehetően nem látja át tervem és annak értékét a fajunknak. Ebből a tudatlanságból eredően von kérdőre engem és egyre többet sikerül felfognom az egyedi nyelvezetből amit használ. Viszont nem mindent nem értek meg, de feltételezem, hogy ami illogikus jelentésű az pusztán szitok szó. Ráérek megkérdezni őket ha már sikerült lenyugodnia.
- Jelentem az akció nem öngyilkos csak magas rizikó faktorú. Az ön által okozott nehézségek ellenére is még mindig kivitelezhető emberveszteség nélkül. A megrovást ön részéről indokoltnak találom, de ön sajnos túlságosan empatikus az emberekkel, hogy észrevegye azok képtelenségét a változásra. Kifejtve, az emberiség a mi fajunkat is közel a nulla szintre akarja csökkenteni. Erre a történelemben számos példa van mikor fejlett erős civilizáció egy fejletlennel találkozik. Jelenleg a mi fejletlenségünk a fejlettségünk. Nem vagyunk olyanok mint ők. Az alkalmazkodó és tűrőképességünk kiemelkedő az ő mutatóikhoz képest, de számunk és fatjánkból eredő védekezőképességünk negligálhatóan alacsony az ő technológiájuk és emberfölényükkel szemben. Az el nem fogadott likantróp jelenlét az Amerikai őslakosok sorsával a legkönnyebben bemutatható. Helyzetfelismerés, háború, a csökkentett létszámmal való feltételes együttélés, vagyis rezervátumok kialakítása és végül a teljes létszámcsökkentés.  Mi jelenleg a rezervátum stádiumot kezdjük elérni, amire New Age city elismerése a legjobb példa. A jelenlegi akció célja atomtöltetekkel olyan terület létrehozása ami ember számára nem élhető. A kialakított kilövési céllánc olyan területeket is létrehozna a pikantróp zóna belsejében ahol a sugárzás elenyésző, de bejutáshoz át kell menni erősen szennyezett részeken. Ezek a területek ideálisak a gyerekek és subok részére míg el nem érik a domináns szintet ahonnan a gyógyulási faktoruk már le tudja küzdeni a sugárfertőzést és szabadon mozoghatnak a kialakult élőhelyen.  A cél megvalósításához 12 db 25 kilotonnás atomtöltet kell ami  számítások szerint 22 millió ember, 50 ezer likantróp elvesztését jelenti, aminek eredménye az USA területének megközelítőleg egyharmada és egynegyede közé tehető sugárzó zóna. Ezeknek a területeknek mindössze a 20%-ka pusztul el a robbanásokban, a többi csak erősen sugárszennyezett lesz. A számításoknál figyelembe vettem, hogy a detonációk gyéren lakott területeken következzenek be, így az erős sugárzás elől a civil lakosság nagy része el tud menekülni. Remélem a válasz kimerítette minden lehetséges kérdését. - A rám gyakorolt bénító hatás még nem múlt el. Feltételezem szándékában áll az akció felülbírálása és visszahívása. Van időm még a Zero pont 00-ig. Talán elég lesz, hogy meggyőzzem látásmódom helyességéről.

A legalsó földalatti szinten 06 tökéletesen eleget tesz a parancsának. Elkezdett beöltözni abba a felszerelésbe amit biztosítottak neki. Szíjak feszülnek meg és pántok illeszkednek bele biztosítási pontjaikba. Tompa fémes zörrenéssel felkerül a sisakja is. Mivel testméretben ő volt a legnagyobb így  az egykori csapatban ő adta a tűzerő gerincét. Ennek megfelelő a fegyverzete is. Géppuska, acélhegyű gyújtólövedékkel és 40mm-es forgótáras gránátvető. Mind a két eszköz rombolási képessége elegendő egy könnyű páncélos leküzdésére így feltehetően ezüst nélkül is elegendő kárt tudnak tenni egy váltóban, hogy az ne vegyen többé levegőt. Ennek a robusztus és tekintélyes súlyú fémkupacnak az ára viszont a nem túl nagy gyorsaság. Bár ha 06-nak a terep be volt biztosítva onnantól sose igényelt visszavonulást.
Miután teljesen elkészült, lassú megfontolt előrehaladással elkezdte az alsó szint megtisztítását. A kezelőközpontból visszavonult katonák is itt találtak menedéket. Pechükre a megérkező fegyverhalom nem védelmet, hanem halált hozott. 06 berúgva az egyik evakuálásra fenntartott szoba ajtaját felemelve a fegyverét végiglőtte a termet, faltól falig, túlélőt nem hagyva. Se bánatot se örömöt nem érzett, csak tette ami a dolga. Ugyanezzel a céltudatossággal folytatja a "tisztítást" és kerül egyre közelebb az irányító központ szobájához.

(Ahogy 06 kinéz)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
David Johnas
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Foglalkozás : Raktári alkalmazott, egyébként ügyeletes bajkeverő
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Lucas Gil
Hozzászólások száma : 187
Csatlakozott : 2012. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Kit rejt a maszk? - "Visszaszámlálás" - DJ és 05   Hétf. Szept. 14, 2015 1:09 pm

Nagyon, de nagyon erősen koncentrálok. Nyugtatom magam, de nem kell még tükörbe se néznem, hogy tudjam, szemeim sárgán vibrálnak, körmeim lassacskán karmokká nyúlnak, fogaim pedig pozíciót váltanak pofámban, ahogy az ideg jár bennem.
~ Nyugalom, nyugalom, nem ölöd meg, még nem teheted, mégiscsak befogadtad, meg kell nyugodnod, nem ölheted meg csak úgy, mit szólna a falka?! ~ gondolataimra próbálok összpontosítani, és nem az igenis idegnyugtató hatású képzeletemre, miszerint hosszú, és kínkeserves haláltusáját nézem éppen végig...
És csak ezután jön a magyarázat, aminél szégyenszemre kinyílik az a bizonyos bicska a zsebemben, és már nincs megállás... Teljes energiám és haragom rászabadul.
- Te nyomorult! Te génmanipulált agyhalott egysejtű állat! Most megdöglesz! - suttogom, miközben felemelem karmokban végződő karjaimat, és konkrétan a nyakának esek. Fojtogatni jó, fojtogatni édes! Az agya már úgy is halott, minek lélegezzen hozzá?!
-MIT KÉPZELTÉL MAGADRÓL TE SZERENCSÉTLEN IDIÓTA?! ÉS, HA KIIRTOD FÉL AMERIKÁT, AZ MIÉRT LESZ JÓ? EGY HELYRE ÖSSZPONTOSULNAK A VÁLTÓK?! KIRÁLY! LEGALÁBB ADSZ EGY KONKRÉT CÉLPONTOT AZ EMBERISÉG MEGMARADT RÉSZÉNEK, MONDJUK A BARÁTI HOZZÁÁLLÁSUKRÓL HÍRES OROSZOKNAK, AHOVA LEDOBHATJÁK AZ ATOMOT! - kiabálom, közben továbbra is nyakát szorongatva - IGAZÁN REMEK ÖTLET! IDIÓTA! FŐLEG MOST, HOGY MÁR AZ EMBERISÉG KEZD MEGBARÁTKOZNI A VÁLTÓKKAL, ÉS NEM MINDENHOL ÜLDÖZIK ÉS ÖLIK ŐKET, HANEM VAN, AHOL TOLERÁNSAK! DE IGEN! JÓ ÖTLET, HOGY EGY ILYEN AKCIÓVAL VISSZAÁLLJON MINDEN, ÉS A TOLERÁNSAK IS ELLENÜNK JÖJJENEK! IGAZÁN KREATÍV! MONDHATOM, GRATULÁLOK! HASZNÁLOD TE EGYÁLTALÁN AZ ESZEDET, VAGY CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A PUSZTÍTÁS AZ, AMI FOROG ABBAN A MÁKSZEMNYI VALAMIBEN, AMI A KÉT FÜLED KÖZT VAN?! - a végén egy kicsit meg is rázom, hátha ezzel javítok agyhalott állapotán, bár nem reménykedek. Nem tudom, hogy mit lehetne vele tenni, vagy kinek a segítségére lenne szükségem, hogy ebből a baromból normális, vagy legalább magához képest normális tag váljon... Könnyebb lenne megölni.. Ez tény, de akkor semmiben nem különböznék attól, ahonnan elmenekült, vagy aminek őt akarták.. Ettől a gondolattól egy pillanatra magamhoz térek, és engedek egy kicsit a nyakán.
- Különben meg nem kevesen halnának meg közülünk. Belegondoltál? Itt már nem mások megölése a cél katona, hanem az, hogy mindenki éljen! Érted ezt? - nézek rá kétkedve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Prometheus 05
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Ian Whyte
Hozzászólások száma : 51
Csatlakozott : 2014. Dec. 31.

TémanyitásTárgy: Re: Kit rejt a maszk? - "Visszaszámlálás" - DJ és 05   Hétf. Szept. 14, 2015 9:53 pm

Zero point 48 perc.
Észrevételeim szerint a tervem részletessége és pontos ismertetése nem érte el a kívánt hatást. Ez a meglátás beigazolódik az ingerült viselkedésével is, de ha abból nem tudnék hangulatára következtetni az a tény, hogy egyre kevésbé vagyok ura a testemnek és ő már félig farkassá alakult, egyértelműsíti a választ.  - Az állításaiból csak a génmanipulált a helytá... lló. - Erre mondjuk számíthattam volna. Még mindig az indulatai irányítják és tehetetlenségem kihasználva úgy vélem, meg fog ölni. Legalábbis egyre kevésbé kapok levegőt.
Az oxigénhiány nem csak a motorikus, de a mentális funkciókra is kihat. Neki ez ismét nem jut eszébe mert ép az érveit sorolja tervem tökéletessége ellen. Szerencsére az átlaghoz képest sokáig bírom levegő nélkül, ezért feltudom fogni szavait, de ha nem hagyja abba a fizikális fenyítést meg fog ölni. Jelen pillanatban ha lenne rá lehetőségem meglökném felfele és páros lábbal rúgnám a szoba másik végébe, de figyelemreméltó képessége mozdulatlanul tart. Ha ezt túlélem, indítványozni fogom ezen képesség kifejlesztését nálam is.
Amint elengedi a nyakam levegőt próbálok venni, de sajnos csak zihálni tudok.
- Ál... áldozatok nélkül, előbb utóbb min...mind meghalunk. Ha ki akarnám irtani a fajunk, először én is a bizalmukba próbálnék férkőzni. Úgy minden könnyebb. Nem látja az egyértelműt? Ha komolyan egyenrangúak lennénk velük, én nem létezhetnék, de itt vagyok. Erre tartanak minket jónak. Meg kísérleti patkánynak. Ismer likantróp fertőzéstől szenvedő politikust? Én csak olyat találtam, aki a baleset után lemondott a posztjáról és eltűnt. Nem vagyunk kívánatos lényeg a világukban. Ha csak hiszünk egy jó jövőben, de nem teszünk érte, akkor csak elkápráztatnak minket míg a társuk tarkón lő. Miért nem hagyja, hogy elvegyem azt ami nekünk jár? Miért tart ki mellettük? MIT LÁT BENNÜK AMIÉRT NEKÜNK CSÖNDBEN TŰRNI KELL? - Ez a látásmód feldolgozhatatlan számomra. Nem értem a logikáját. Nem értem az okát. Nem értem mégis mi az az érzés ami eluralkodott rajtam. Ez lenne a harag?  Teljesen kezdek összezavarodni. Minél többet tapasztalok ebből a világból, annál kevesebb dologban vagyok biztos.
05 egy szokatlan és váratlan dolgot művel, valamit amit azelőtt sose csinált. Arcán ráncok jelennek meg, ahogy a düh és a vele járó érzés a hatalma alá veszi. Eddigi hideg hangjában is fellobban a tűz egy szó erejére. -MIÉRT? -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
David Johnas
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Foglalkozás : Raktári alkalmazott, egyébként ügyeletes bajkeverő
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Lucas Gil
Hozzászólások száma : 187
Csatlakozott : 2012. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Kit rejt a maszk? - "Visszaszámlálás" - DJ és 05   Kedd Szept. 15, 2015 9:53 am

Szavaira elképedek. Elengedem nyakát, de dühöm még nem párolog el. Viszont érzem az ő dühét. Promi dühös?! Azta! Meglepettségemben csak pislogok, aztán mélyet lélegzek. Szerencsére az energiám hirtelen meglepettségem miatt se szűnt meg őt kordában tartani, és addig jó nekünk. Átgondolom szavait, és válaszolok.
- Azért, mert még mindig egy gyerek vagy! Semmit nem láttál még a világból, csak a pusztítást! Ne ítélkezz úgy, hogy csak az egyik oldalt láttad. Te is tudod, hogy a falkában nagyon sokan vannak olyanok, akiknek a családjában emberek vannak, vagy ő az egyedüli váltó. Az emberek nem mind rosszak. És én igen is tudok olyan politikusról, aki farkasbőrben szaladgál esténként. Sőt tanárokról is, és egy-két orvosról is hallottam már. - mondom neki, közben próbálok lenyugodni. - Emlékszel még a falka Frekijére? Philre? Az ő felesége is ember. Két kölyköt szült neki, úgy, hogy tudta micsoda. És azóta is a falka nagy segítsége. Te is találkozhattál már vele. Ilyen az, aki csak be akarja hízelegni magát? Egy rettegő, gyűlölködő nő nem szül gyereket annak, akit gyűlöl! Pláne nem önszántából! - magyarázom, próbálom vele megértetni.
- És azt se feledd el, hogy mindegyikünk emberként kezdte valamikor. Te is! Én is! Azt te is tudod, hogy a világban rengeteg váltó él bujkálva, félve, mert vannak helyek, ahol tényleg levadásszák őket szó nélkül, ha kiderül, micsoda. Jártam ezeken a helyeken. Tudom miről beszélek. A váltók mégse akarták megölni az embereket. Mert nekünk is kellenek az emberek. Érted? Én azért lettem vezér, hogy védjem a falkát, hogy az emberek előtt jó színben tüntessem fel őket, akik segítenek nekik, és nem úgy, mint egy fenyegető erő, amire most te készülsz. A te módszereddel csak felhergeled a maradék túlélő embert, lényegében az emberiség nagy részét, és háború lesz, amiben nagy valószínűséggel a váltók halnak ki előbb. Kevesen vagyunk Promi! Nagyon kevesen, és bármilyen erősek is vagyunk, mindig a többség győz! Csak úgy tudunk túlélni, ha az emberek nem ijesztő ellenfeleknek látnak minket, akiktől tartaniuk kell. Mert amitől nem félnek, azt nem is akarják kiirtani. És lehet, hogy te még csak azt láttad, hogy ölnek minket, de azt akarom, hogy nyisd ki jobban a szemed, amikor a falkával vagy! Gondolj Timyre! Szerinted ő képes lenne téged megölni? Szerintem inkább kifejezetten megkedvelt, és csodál téged, mint a mesterét, tanítóját. - nézek rá komolyan - Ő is ember Promi! Mégse akar minket megölni. És ez a cél. Hogy az emberek ne akarjanak minket megölni. Érted már? Ha nem félnek nem támadnak.. Ennyire egyszerű. - magyarázom - De ha megtámadod őket, félni és dühöngeni fognak, és addig mennek, míg ki nem irtják a fajunkat. Ahhoz hogy vége legyen ennek minden embert ki kéne irtani, de azt mi se éljük túl. Senki!
- Hát akkor minek egyáltalán elkezdeni?
- nézek rá kérdőn - Eddig nagyon jó úton haladtunk a falkával. A városban és a környező területen az emberek bíznak bennünk, és ha valakiről kiderül, hogy micsoda már nem kövezik meg érte... Már pert is nyert alakváltó ember ellen! Pengeélen táncolunk, de kezdünk egyre stabilabb helyzetbe kerülni. Egyre kevésbé kell csendben tűrnünk! Az emberek kezdenek elfogadni minket.. Ha itt kivívjuk az egyenlőséget, a világ is látni fogja, hogy nincs okuk félni tőlünk, talán máshol is beszüntetik a vadászatot, és esélyt adnak a társainknak máshol is az életre... Nem kell majd bujkálniuk. És ez a cél! A békés együttélés. Tudod mennyit dolgoztam azért, hogy ez így legyen ebben a városban? Éveket! És te egyetlen pillanat alatt az egészet romba döntenéd! - morgok rá, mikor ismét eszembe jut a terve, és karom ismételten szorít egyet a nyakán, csak hogy érezze haragomat - Hát akkor most te mond meg nekem Promi! Miért hagyjalak életben? Hogy az eddigi munkámat megsemmisítsd és elhozd a földre az apokalipszist? Nem ismered még ezt a világot! Saját magadat se ismered még! Akkor miért döntesz pont te a sorsunkról? - nézek rá komolyan.
- Ha több eszem lenne itt helyben megölnélek! Te is tudod, hogy vagyok annyira dühös, és erős, hogy megtehetném. De nem fogom. Legyen ez egy lecke most! - engedem el a nyakát, de az energiámat továbbra is kieresztve tartom, ezzel is figyelve a környezetet, és sakkban tartva Promit - Azt akarom, hogy tanulj! Előbb ismerd meg azokat, akiket most meg akarsz ölni. Ismerd meg magadat és a falkát! Tanulj meg érezni! Sok mindent kell még tanulnod! Nagyon sokat. De segítek majd, mint eddig is! Te is tudod. De ezt az akciót most azonnal fújd le és vonuljunk vissza, amíg még megtehetjük lelepleződés nélkül. Mi a válaszod?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Prometheus 05
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Ian Whyte
Hozzászólások száma : 51
Csatlakozott : 2014. Dec. 31.

TémanyitásTárgy: Re: Kit rejt a maszk? - "Visszaszámlálás" - DJ és 05   Kedd Szept. 15, 2015 9:12 pm

Zero point 44 perc.
Hosszú és egyszerre sok az amit mond. Figyelnem kell és koncentrálni szavaira. Nagyon nehéz. Nehéz mert ez az érzés... nem enged objektíven dönteni. Miért zavar össze? Mi ez?
Rengeteg indok és ellen érv. Értelmes logikával támogatva. Mégis zilált és felfoghatatlan a számomra. Nem csak pusztán néhány, még mindig érthetetlen kifejezés miatt, mint a "pengeélen táncolni". Ez már meg sem lep és jelen pillanatban nem is érdekel. Miért? miért nem tudunk küzdeni? Említésre méltó nehézségek nélkül küzdöttem le pusztán két társammal jól képzett milíciákat. Semmisítettünk meg tankokat és harcjárműveket. Az emberek olyan gyengék és törékeny lények. Mégis miért nekünk kell félni? Miért? miért nekünk kell pozitív magatartást tanúsítani a másik felé?  Nem mi irtjuk egymást a történelem kezdete óta. Nem mi pusztítottunk ki fajokat. Mégis némán tűrni kell azt, hogy megalázzák a védteleneket? Miért nem üthetek vissza nekik? Miért keveredik egy emberrel fajunk bármely képviselője is?  Annyi információ jutott el hozzám a történelmükről, a viselkedésükről. Többségben mind negatív Az ember a legalantasabb lény amit valaha is tanulmányoztam. Nekünk mégis szeretnünk kell őket? Mi az a szeretni? Megtűrni?  Hogyan kell empátiát kialakítani? Ez túl sok. Hibásan mértem fel a képességeim. Ennyi ismeretlen és logikátlan külső hatást nem tudok megfelelő hatékonysággal  feldolgozni. Nem tudom felfogni. Zavaros. Megfájdul a fejem... Sose kellett bele gondolnom semmi hasonlóba. Csak megkapom a parancsot és teszem amihez értek. Lokalizálás, ölés, hazatérés. Lokalizálás, ölés, hazatérés. Talán még néhány egyéb feltétel. Sose volt ilyen széles az engem érő ingerspektrum, mint az elmúlt néhány hétben.
Ekkor meglelem.... meglepő milyen egyszerű a válsz. A hiba velem van. Ez egy tökéletesen működőképes világ. Logikus és végtelenül bonyolult szabályzatra alapítva. Én pedig egy fogaskerék vagyok, ami gépszíj akart lenni. Ez nem az én helyem. Nem illeszkedek bele. Túlságosan sokat... vettek el tőlem. Annyira egyszerű, nevetséges!
05 némi gondolkodás után tekintetét DJ-re emeli. A feszültség enyhülni kezd, a düh is eltűnik, helyette új érzés bontakozik ki. A jókedv. Egyszerű mosoly jelenik meg arcán, ami bizarr látványt kelt szelíd, hófehér tekintetével ötvözve.
- Igaza van Ulfric. Végig az is volt. Én nem láttam a megoldást, mert nem voltam képes rá. Ott kellett volna maradnom a helyemen. Nem kérdezni, nem igényelni a tudást, csak tenni azt amire teremtettek. Az igazságot és a logikát kerestem a világban. Nem láttam, hogy az aki a sors ellen küzd csak elbukik. Legyen bármilyen igazságtalan is az élet, ha beletörődtem volna, most nem kéne félteni az értelmetlen káoszt, amit maga egyensúlynak hív. - A megoldás... annyira felszabadult érzés. Nem tudom mihez hasonlítani. Egyszerűen csak tisztán pozitív hatás. Mintha epinefrin injekciót kaptam volna. Talán még halkan nevetni is kezdek. Annyira abszurd és kaotikus, már végkép nem tudom mi történik körülöttem. - A válaszom az, hogy fejezzük be ezt itt és most. Egyszerűen öljön meg és tűnjön el innen. Kerüljön minden a helyére. Kérem...-
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
David Johnas
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Foglalkozás : Raktári alkalmazott, egyébként ügyeletes bajkeverő
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Lucas Gil
Hozzászólások száma : 187
Csatlakozott : 2012. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Kit rejt a maszk? - "Visszaszámlálás" - DJ és 05   Szer. Szept. 16, 2015 4:08 pm

Látom, és érzem is a zavarát. Aztán egyszerre csak kisimul... Úgy teljesen érzelmileg. Már dühét se érzem. Érdeklődve figyelem és követem érzelmeinek váltakozását, mert hogy most vannak érzelmei! Ezt is elértük... Bár azt nem hittem, hogy egy ilyen helyzetbe kerülve fogunk eljutni erre a pontra, de eljutottunk..
Amikor rám mosolyog szemeim elkerekednek. Eléggé groteszk látvány tőle.. Bár lehet csak azért, mert még sose láttam így... Ki tudja, mindenesetre ledöbbenek ezen.
Aztán még jobban, mikor egyszerűen igazat ad nekem. - Tessék? - pillogok meglepetten. Aztán ahyog beszél, még inkább ledöbbenek - Hogy mi van?! - Pillogok értelmetlenül, és egyre jobban az az érzésem, hogy Promi, váltó léte ellenére belázasodott, de minimum beteg... Súlyosan! Ide már orvos kell... Viszont ugyanakkor érzem, hogy az őt körüllengő feszélyezett visszafogottság megszűnik. Már nem olyan karót nyelt. Most egészen... emberi... Mintha most lélegezne fel először a sok évnyi visszatartott légvétel után.. És mintha.... Esküszöm, mintha halkan nevetne is.. Talán.. Jesszus, ez tényleg beteg!
- Na nem! Álljál le most rögtön! Ha eddig nem nyírtalak ki, nem akkor foglak, mikor látom hogy vigyorogsz! Nem! Nem foglak megölni, mert az egyszerű gyilkosság, és te nem érdemelted ezt meg. Nem érted még a világ folyását, ez a hibád. Hirtelen döntöttél, és nem jól. Egyszerűen egy felnőtt testbe zárt gyerek vagy. Ez a bűnöd, de ez nem bűn! És ezért nem jár halál! Különben se voltam sose a könnyű megoldások híve! - mondom, és leveszem róla fojtogató aurámat, majd a karja alá nyúlok, és felhúzom egyenesbe, kezeiből kiveszem és messzire hajítom az eddig markolgatott karokat, majd megfogom a vállait, és a szemébe nézek komolyan.
- Promi. Téged nem teremtettek semmire. Te megszülettél, aztán rossz kezek közé kerültél. Sajnos. De attól nem vagy rossz! Csak még nem értesz mindent. Úgy képeztek ki, ahogy az az ő kényüknek kedvüknek megfelelt, és nem érdekelte őket, hogy nem gép vagy, hanem egy élő lény! Kíváncsi vagy, ami természetes. Ilyen az emberi lélek. Ez tesz minket értelmes lényekké! Mind kíváncsiak vagyunk. Viszont, ha most meghalsz, azzal sok mindent veszíthetsz, és ha elhiszed, ha nem, a falka is, aminek a tagja vagy. Tény, hogy sokat kell még tanulnod, de te is nem kevés dolgot tudsz, amit nekünk megtaníthatsz, amiben segíthetsz nekünk. És tudom, hogy hasznos tagja lehetsz a falkának. - szavaimra belém is hasít a felismerés és elvigyorodok - Sőt! Már azt is tudom, hogy hogyan! Csak időre van szükséged, és tanulásra. Sokat kell még tanulnod! Aztán majd te is megérted, hogy mi a fontos az életben, hogy mi az az egyensúly, és miért is óvom ennyire. Bízom benne, hogy rájössz! De, ha most itt maradunk, akkor sose tudod meg. Szóval emeld fel a segged, és menjünk haza innen... Hidd el, meg fogod még ezt köszönni nekem! És nem azért, mert ezt parancsolom, hanem mert te fogod így gondolni, Döntéseket hozhatsz magadtól, amik előre viszik a falkát, és téged is! Tudni fogod, és érteni is, hogy mi a jó és mi nem az! Erre akár itt a szavamat adom neked! - mondom komolyan, majd hirtelen rossz érzésem támad. - De most menjünk gyorsan! Na gyerünk! Tűnés innen! - kezdem el húzni az ajtó felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Prometheus 05
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Ian Whyte
Hozzászólások száma : 51
Csatlakozott : 2014. Dec. 31.

TémanyitásTárgy: Re: Kit rejt a maszk? - "Visszaszámlálás" - DJ és 05   Szer. Szept. 16, 2015 8:46 pm

Zero Pont 40 perc.
Nem érti, vagy csak nem fogadja el a tényt, hogy nem idevaló vagyok. Rám nem lehet semmilyen feladatot bízni csak halált. Erre vagyok jó. Mást nem is ismerek, mint megoldás. Ennek tökéletes bizonyítéka a kialakult helyzet. Feleslegesen mond bármit is, az csak egyszerű félrevezetés részéről.
Annyi érthetetlen dolog. Miért kapaszkodnak így az életbe? Miért zavarja a kézenfekvő megoldás? Csak a fejemet le kell tépnie. Nem hiszem, hogy ez lehetetlen feladat volna neki. Miért kéne tovább bonyolítani a dolgokat? Teljesen felesleges, ugyan úgy mint visszaadni az uralmam a testem felett.
Ekkor ismerős energiát érzek meg. Feltételezem ő is megérezte 06 jelenlétét, ehhez kétség sem fér. Meglep, hogy itt találkozok vele, azt gondoltam ő biztos a tároló létesítményben marad. Ebből viszont az következik, hogy a program leállt ő pedig valami biztonsági megoldás lehet.
Ez pedig baj az Ulfricnak, de nekem a kiutam ebből az egészből.
- Negatív. Csak ön távozik, én maradok. A 06-os számú Prometheus közeledik. Nehéz fegyverzetek és páncélok bevetése az ő legpotensebb képessége. Mivel csak most jött bizonyos, hogy vészfunkciót lát el és impozáns tűzerővel lesz felszerelve. -
05 Dj-re néz. Tekintete még mindig a felszabadult beletörődést tükrözi, de arca már a régi hideg és érzéketlen vonásokat viseli.
- Ahogy utánam jött az egyetlen gyors menekülési lehetőséget megszüntette. Fel tudom oldani a biztonsági  kapuknak a vészhelyzeti lezárását, de ehhez idő kell. 90%-os valószínűséggel 06 ide fog érni mire felülírom a protokollt. Ön vonuljon vissza egy szinttel feljebb. Onnan a kapu egyenesen a felszínre vezet és ki tud jutni, remélhetőleg észrevétlenül. Én pedig befejezem a harcom.   - Kinyitom a hátizsákom ami tele van a hulláktól zsákmányolt lőszerrel és gránátokkal. Jól láthatóan felé tartom, legyen ideje és támpontja mérlegelni a pusztítási erejét ennek a töltetmennyiségnek. - Ezt a szökésre tartogattam. Most viszont engem és 06-ot fogja elpusztítani, ezzel végleg beszüntetve valamit aminek sosem lett volna szabad megtörténnie, de a maga szeretett emberei mégis megtették. - Több információt nem szolgáltatok felé, csak a székkel visszafordulok a vezérlőpulthoz és elkezdem feltörni a bázis védelmi rendszerét. Ez jól ismert feladat. Ez része az én világomnak.

06 lassan jut el a vezérlőteremig. Ő is megérezte a másik két farkast. Az ismeretlent és a dezertőrt. Ezzel be is állította a prioritási sorrendet. 05 nek azonnal meg kell halnia dezertálás és számos katonai egység likvidálása illetve egy bázis lerohanásának a vádjával. A társa bűnrészesség egyértelmű bizonyítékával is kivégzésre van ítélve. A fegyverek töltve páncélzatán még csak folt sincs. Hasonlóan 05-höz ő sem foglalkozik sokat a megerősített ajtóval, csak belelő egyet gránátvetővel és az kiszakad a helyéről.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
David Johnas
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Foglalkozás : Raktári alkalmazott, egyébként ügyeletes bajkeverő
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Lucas Gil
Hozzászólások száma : 187
Csatlakozott : 2012. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Kit rejt a maszk? - "Visszaszámlálás" - DJ és 05   Csüt. Szept. 17, 2015 11:56 am

Látom, hogy nem tudja feldolgozni, hogy mit miért teszek. Igen. Ő egy teljesen más világban nőtt fel, más az értékrendje. De azért nem menthetetlen. És bízom benne, hogy határozottan meg lehet menteni. Főleg, hogy eszembe jutott a lehető legjobb feladat számára, egy pozíció amire egy kis fejlődés után tökéletes lesz. Igen! Remek ötlet. Már csak el kell neki magyarázni...
Elengedem, és visszavonom energiámat, hogy ne legyen fojtogató számára, és szabadon tudjon mozogni.
Aztán egyszer csak bizsergés fut végig a hátamon, farkasom morogva jelez. Valaki közeledik. Nem ember. Határozottan érzem egy váltó energiáját. Farkasét. És meg kell mondjam, nem rejti el az energiáját... Figyelem a jelzéseket, a közeledő energiát. Erős.. Nagyon erős... Prominál erősebb, ezt érzem, de egyelőre saját magamat nézve nem érzem fenyegetőnek.. Főleg, ha ki van neki engedve teljesen. Ha ez a teljes energiája, akkor nincs mitől tartanom, de a meglepetés ereje mindig is fontos, így a saját erőmet még jobban visszahúzom, így egy egyszerű dominánssal egyezik most a jelenlétem. Jó dolog a saját tested feletti teljes uralom...
- Nem megyek sehova! Te is a falka része vagy, és az én felelősségem! - jelentem ki nyíltan. Mielőtt rákérdezhetnék, hogy mi az, ami közelít már meg is kapom a választ. - Nocsak.. Izgalmasan hangzik.. - forgatom szemeimet egy mély sóhajjal - Ha eddig nem lett volna elég, már csak ez hiányzott... Na sebaj. Ez is meglesz.. - az ajtóhoz lépek - A kiképzése hasonló a tiédhez, igaz? - nézek Promira, majd ismét az ajtó felé, és érzékelőimet kiengedve mérem be a célpontot. Nincs nehéz dolgom. Viszont kicsit aggaszt a közeledő erő, így inkább nem bujkálok tovább, erőm nagy részét kiengedem, és a közeledőre irányítom, aki ezt úgy érezheti, mintha egy láthatatlan falba ütközne, amit kikerülni nem tud, csak erővel tud benne tovább mozogni, mintha a végtagjait és teljes testét erőteljes, ragacsos, lerázhatatlan anyag fogná vissza.
- Nem vonulok vissza sehova! - mondom, miközben kiveszem a kezéből a felém nyújtott fegyvert, bár eléggé kelletlenül. Gyűlölöm a lőfegyvereket... - Együtt fogunk innen hazamenni. Ugyanis, mint a falka Ulfric-ja, kinevezlek téged Bölverk-nek. Úgy mondván a falka bérgyilkosa.. A Bölverk feladata a falka védelmében a mindenkori Ulfric parancsára olyan személyek felkutatása és kiiktatása, akik a falkát, a tagokat vagy annak vezetőjét fenyegetik.. És most fenyegetik, mert ez az izé, ami közeledik egy csepp jó szándékot se sugall, azzal szemben, amit veled kapcsolatban éreztem, amikor először találkoztunk. Te feltérképeztél, aki közeledik, az ölni akar. Bármi áron. - magyarázom, miközben továbbra is figyelek a közeledőre - Ahhoz, hogy ezt a tisztséget betölthesd, egy komoly próbát kell kiállnod. Mondjuk úgy, hogy most vizsgázol. Ha sikerül innen élve kijuttatnod mindkettőnket, akkor a pozíció a tiéd. Felelősségteljes és a tudásodnak megfelelő feladataid lesznek, és mindig tudni fogod, hogy mit miért kell tenned... Nem kell többé vakon teljesítened a parancsokat, és részt veszel a falka életének irányításában is tudásod legjavát adva. Nem utolsó sorban pedig, ha ezt vállalod, akkor vészhelyzetben az Ulfric-nak is parancsot adhatsz, ha az a túlélést segíti, mivel ebben a témában a tudásod meghaladja az Ulfric-ét, jelen esetben az enyémet... - mondom komolyan.
- Szóval... Parancsnok... Ha ráengedem a teljes energiámat, és azzal megakadályozom, vagy legalább is még jobban lelassítom a mozgását, azzal elég időt nyerek, hogy likvidáld, és utána szabadon távozzunk erről a helyről? - kérdezem, és érzem, hogy a másik már nincs is annyira messze. Lassan, de biztosan közeledik... És mielőtt választ kaphatnék Promitól berobban az ajtó.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Prometheus 05
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Ian Whyte
Hozzászólások száma : 51
Csatlakozott : 2014. Dec. 31.

TémanyitásTárgy: Re: Kit rejt a maszk? - "Visszaszámlálás" - DJ és 05   Csüt. Szept. 17, 2015 7:13 pm

Nem tudok vele ellenkezni így kénytelen leszek az együttműködésre. - Pozitív. Azonos a kiképzésünk, de én és 09 a felderítést és a diszkrét feladatokat hajtottuk végre. 06 megszokta, hogy lőnek rá és el is találják. Az ő feladata a kimentett túsz vagy megszerzett információ után maradt fenyegetés totális semlegesítése. Illetve elterelés. Ha valaki elgörbíti egy tank csövét az nagy figyelmet kap. - Ismét ellent mond. Remélem jó ötlete van, vagy velem fog meghalni. Mindenesetre kinyitom a kapukat ha meggondolná magát.
Elkezdem a rendszer feltörését. Az ilyen eszközöket külső támadástól való védelemre optimalizálják. Egy esetleges belső hacker támadást lehetetlennek véltek egy ilyen épületbe így ténylegesen csak az időre van szükségem.
Még mindig "haza" akar vinni. Mikor veszi végre észre, hogy jobb vagyok holtan? Ez felgoha... tat... lan. Amit mond, ez az ajánlat. Egy lehetőség. Egy opció az én hasznosításomra is. Talán mégis van egy kis helyem ebben a világban? Talán ezúttal a sajátjaim hasznára válhatnék és nem csak egy drága kísérleti fegyver lennék. Ugyan az a felszabadultság áramlik rajtam végig, mint mielőtt a halált választottam, csak ez valahogy más. Remény...  reménykedek a legjobb végkimenetelben. Most nincs időm fura érzésekkel foglalkozni. Nem kell már sok idő, csak egy kevés.
Hallom a szavait, de nehezen fogom fel. Csak még pár másodperc és végre válaszolhatok neki.
Megvan! - Meg.. - Detonáció. Én mondtam hogy hagyjon magamra. Zárt térben többszörös erővel lendít meg minket a lökéshullám. Engem a pultra dob fel őt valahova talán a szoba végébe vihette. Ellököm magam a pultól és vetődés közben kidobok egy gránátot. Most, hogy nem kettőnket akarom megölni vele kicsit visszanyomhatom 06-ot. Ő se sebezhetetlen, csak kellemetlenül közel áll a fogalomhoz.
Az Ulfrichoz sietek. Ő is átvészelte a robbanást. Ekkor hallom a gránátot detonálni mielőtt megszólítanám őt így odavetek 06-nak még egyet.
- Kövessen! Gyorsan! - Megindulok a felfele vezető folyosókon. Követhetném a friss levegő szagát is de akkor lehet szellőzőhöz jutunk és akkor vége mindennek. Jól hallom 06 is felgyorsult. Szerencsére nehéz, így az esetleges korrekciók elfogadhatóak menekülés közben.
- Zárt térben a lökéshullám visszaverődik a falakról és többszörösen hat a testre. Azért élünk, mert volt közöttünk egy ajtó is. A következő lövése még minket is cafatokra téphet és azt nincs az az erő ami helyrehozza. Fel kell jutni a felszínre hogy legyen esélyünk. - Az Ulfric koncentrált rá és mégsem bénult le mint én. A gránátvetőnek pedig nem igazán kell a pontosság.
Kiérünk a felszínre és én azonnal a kapu felső részére ugrok fel. - Ulfric! Álljon nagy távolságra a kaputól jobbra és nehezítse meg a feljutását. A többit megoldom. -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
David Johnas
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Foglalkozás : Raktári alkalmazott, egyébként ügyeletes bajkeverő
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Lucas Gil
Hozzászólások száma : 187
Csatlakozott : 2012. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Kit rejt a maszk? - "Visszaszámlálás" - DJ és 05   Pént. Szept. 18, 2015 7:33 pm

- Remek, akkor nem lesz baj! - mondom elhamarkodottan. Bár amit mond még róla, az se nagyon kelt bennem bizakodást, de azért reménykedek, mint mindig, hogy ez az akció is pozitív kimenettel ér véget.. - Értem. Nem kispályás a fazon.. Ezt nem rossz tudni. - mondom, inkább csak magamnak.
Látom, hogy elkezd a számítógépen nyomkodni, így figyelmemet az ismeretlen, de közeledő egyeden tartom, próbálom felmérni, közben pedig Promival közlöm tervemet az új pozíciójával kapcsolatosan. Érzem, ahogy megváltozik a kisugárzása ismét. Érzem a szagán, ahogy változnak és kavarogni kezdenek az érzései, és ennek határozottan örülök. Érzések. És most nem düh, hanem valami teljesen más.. Pozitív irányú. Kellemes érzés, tehát van még remény az ő számára. Tanulni való is van, de nem kell lemondani róla. Azt hiszem, ez a hajmeresztő terv mégiscsak jó húzás volt, de ezt soha nem fogom neki elmondani. Meg senkinek... Nem fogom megdicsérni érte, mert még fellelkesedik...
Válaszára biccentek, de időm nincsen ráereszteni teljes erőmet, már repülök is, és a hirtelen robbanás miatti meglepettségemben még az eddig kieresztett energiám is megtörik. Érzem, hogy hátam nekicsapódik a műszerfalnak, és körben reménykedem, hogy a visító riadójelző ne az én ütközésem, hanem inkább a robbanás következménye legyen, és ne a bázis önmegsemmisítésére számoljon vissza, vagy ilyenek.. Ahogy a légnyomás eláll, lecsúszik a műszerfal tövébe egy kisebb szekrényszerű izé takarja el előlem a bejáratot, de ugyanakkor engem is a bejáratban álló dög elől. Promi viszont kint van, de látom, neki sincs baja, és már ugrik is. Jók a reflexei, az már szent. Nekem bajom nincsen, csak koppantam egy nagyot, de ebcsont beforr, talpra szökkenek én is, guggolásba, de mielőtt bármit tehetnék, ismét robbanást hallok, pont mikor Promi odaér hozzám.
Biccentek, és már megyek is arra, amerre mutatja, de közben nem felejtem el továbbra is energiámmal akadályozni mozgását az ellenfélnek. Egy pillanatra se maradok le tőle. Sok kérdésem lenne az irányzékkal kapcsolatban, leginkább, hogy miért nem követjük a friss levegő irányát, de sejtem, hogy Promi képesítése kiterjedt erre is, és tudja, hogy hova vezet. Bármennyire is szeretek vezető lenni, itt most ő van hazai pályán, és meg kell bíznom a képességeiben..
- Értem.. Azt hiszem.. - mondom a röp magyarázatra, amivel ellát menekülés közben. Aztán egyszer csak kijutunk a szabadba. Mégiscsak tud valamit ez a fickó...
De nincs időm gondolkodni, máris hallom az utasítást, határozott, kimért hangon, egy csepp kétség nélkül, én pedig teszem a dolgom a túlélés érdekében. - Értettem! - mondom, és már szaladok is, majd mikor úgy érzem jó helyen vagyok a teljes energiámat rászabadítom a gyilkosra. Mivel teljes energiám kell használnom, testem is változni kezd. Rászabadítom teljes erőmet az érkezőre, és bízom Promi tudásában, és döntéseiben. Ez az akció mindkettőnk életében jelentős változást fog hozni, úgy érzem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Prometheus 05
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Ian Whyte
Hozzászólások száma : 51
Csatlakozott : 2014. Dec. 31.

TémanyitásTárgy: Re: Kit rejt a maszk? - "Visszaszámlálás" - DJ és 05   Pént. Szept. 18, 2015 9:48 pm

Meglepetésemre, az Ulfric taktikai szempontól elég jó vakfoltot talál magának a kijárattól. Még engem is megüt az az erő amivel kényszeríteni kezdi 06-ot. Felettébb érdekes képesség, feltételezem ő inkább a természetfeletti hatalmát edzette mint a tényleges hadi tudását. Közvetlen harcban remek fegyver farkas ellen. Ekkor néhány aknagránát csapódik be a kapunk kívülre és egy a belső falnak is. Valószínűsíthetően 06 az őt akadályozó erő forrását próbálja semlegesíteni. Amint felér a felszínre csak lomhán kihajol és lő az erő irányába. A rágyakorolt nem osztályozható típusú energia a célzását drasztikusan befolyásolta. Az aknagránát David Johnastól becsülve 3 méterre csapódik be. Nincs ideje meghúzni az elsütőbillentyűt második alkalommal is. Kezemmel a kapu tetejébe kapaszkodva lendülök lefele. Le kell terítenem. A mellkasára érkezek és át is fogom a lábaimmal, de meg sem mozdul. Én meg azt hittem én vagyok a szörnyeteg... Ő kést ránt én meg pisztolyt. A penge az oldalamba nyomódik, a fegyvercső pedig az ő szemének kialakított résbe. Mind a 16 golyót kiürítem a tárból, át a nyíláson, egyenesen a fejébe és 06 ereje teljes egészében szertefoszlik. Ennyi lövedék koncentráltan zárt sisakon belül bármilyen erős váltó fejét darabokra szaggatja. Az pedig halálos. A test eldől én pedig leesek róla, be a porba. Nincs sok időnk míg a már így is riadóztatott katonák megérkeznek a robbanások helyszínére.
- Mindjárt indulunk csak befejezem amit elkezdtem. Kicsit másképpen. - 06 földön fekvő testének már nincs feje így a sisakját semmi nem tartja. Azt elveszem teteme mellől és a benne maradt vérrel írom fel a bunker kapujára.
"Ha ti nem próbáltok megölni, én sem próbállak majd titeket. 05"
Ezen pont után már beszélnem sem kell vele, szerintem sejti mi jön. A teljes felszerelésem hátrahagyva átalakulok farkassá és futni kezdek haza. A katonák megérkeznek, de már csak minket látnak távolodni illetve ez üzenetem. A bonyolultabb feladat még csak most jön. Vállalnom kell tetteimet a falka hadbírósága előtt...

Ugyan az nap hajnalában a rakéta támaszponton. Zero point 4 órával túllépve.
A nap narancssárgára festi meg a felhőket. A bázis csendes, megmaradt katonái sehova nem mentek, de a kommunikációt zavaró eszközöket megtalálták és leadtak egy vészhívást Washington felé. A sérültek némán ülnek a barakkok előtt, a vérontás okát és a támadók kilétén elmélkedve.
A nem túlságosan idilli helyzetet helikopterek zaja zilálja szét. Négy darab teljesen felfegyverzett harci helikopter és egy csapatszállító érkezik. A hatalmas masina leszáll, míg kísérői a bázist és közel körzetét kezdik átfésülni. Ismeretlen katonák áradnak ki belőle futólépésben. Jól felszereltek, fekete rejtőruházatuk se rangjelzést, se azonosítót nem tartalmaz. Arcukat elektro optikai műszerek és maszk fedi. Fegyverzetük nem hétköznapi még az USA különleges erői számára se. Utolsóként egy 50 körüli férfi száll ki. Egytucat lenne közülük, de az ő arcát semmi nem fedi kíváncsi szemektől. Megviselt, borostás ábrázata lélekbemaróan jeges tekintettel társul. Ő nem siet sehova. Elsétál 06 hullájáig és az vizsgálgatja azt, majd a kapura írt üzenetet. Mozgásából kemény évek tapasztalata olvasható, feltehetően nem alacsony beosztása lehet. Nem kommunikál a helyikkel csak elküldi őket a szálláshelyükre további utasításig. Még egy darabig vizsgálódik, majd kisvártatva megérkeznek szakaszvezetői akik közlik a feltárások eredményeit. Ő csak biccent kioszt pár utasítást majd elővesz egy védett csatornás mobilt.
- Eron Winchester biztonsági kód A4453X1. A bázist valóban az elszökött támadta meg. Jól ítéltük meg a vészhívást. - - Értem. Mi a véleménye? - - Nem kis melót vitt tető alá. Stoner és a 06-os is halott. Szerintem amíg elvan a többi korccsal addig csak az erőforrásainkat pazaroljuk rá. Ott van még a Odin és a Clear Sky program. Azok jobban haladnak. - - A tanácsát megfogadom Winchester. Most pedig tegye a dolgát. - - Igenis. Winchester ki. - Mire befejezi a hívást már az összes katonája előtte áll hibátlan sorokban. - Oké fiúk. Itt sose járt semmiféle bolhás. Az egyik atomfej megsérült és erősen sugározni kezdett, mert éles gyakorlat alatt felrobbant a lőszerraktár. Aki ma este szolgálatban volt az meghalt a robbanásban vagy sugárfertőzésben. Micsoda szörnyű tragédia. Túlélőt ne lássak. A sminkesek 7-re itt vannak, szóval húzzatok bele. -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
David Johnas
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Foglalkozás : Raktári alkalmazott, egyébként ügyeletes bajkeverő
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Lucas Gil
Hozzászólások száma : 187
Csatlakozott : 2012. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Kit rejt a maszk? - "Visszaszámlálás" - DJ és 05   Hétf. Okt. 05, 2015 10:50 am

Nem esik jól, ahogy gránátok szálldosnak mindenfelé, és robbannak fel. A kolosszus ellenkezik, próbálja az erőmet átlépni, de ez számára sajnálatosan nem így működik. Az energia nem hal el egy gránáttól. Kivéve, ha az a gránát az erő gazdáját, vagyis jelen esetben engem találna el, mert az bizony eléggé kínos lenne... Így, amíg nem érzem biztosnak a dolgokat, inkább behúzódok egy félreeső kis helyre, és onnan lassítom tovább a tankszerű lényt. Koncentrálok, hogy energiám hatása a lehető legkisebb mértékben bénítsa meg Promit. Ez elég nehéz feladat, főleg, hogy közvetlen közelében van a lebénítani szánt tagnak.
Aztán egyszer csak eltűnnek.. Mind a ketten. Meglepődésem miatt nem hagyom abba az energia áramoltatását a célszemélyhez, aztán egyszer csak az ellenkezés teljesen megszűnik létezni. Az ellenkező energia egyszer csak szertefoszlik végleg, úgy a nyolcadik és kilencedik lövéshang környékén. De biztos, ami biztos, a gyengébb energiát sugárzó személy még belelő azért párat. Jól teszi...
Az energia felszívódásával a kijárathoz lépek, és benézek. Tömény vérszag csapja meg az orrom, és a látvány sem kellemes, ahogy fentről a kiterült test fejének helyén egy vércafatos sisak virít, amit Promi egyszer csak elvesz..
Hallom, hogy valamit matat. - Ugye nem a robbantást készíted elő, mert akkor nagyon ideges leszek! - jegyzem meg fentről, majd egy pillanat múlva megnyugszom, ahogy hallom a farkasok átváltozására jellemző csontok ropogásának hangjait, és elvigyorodom. Ruháim eléggé gyalázatban állnak már így is rajtam a robbanások következtében, így nem is igyekszem menteni őket, ahogy átváltozásom közben továbbszakadnak, és tépett rongyként a földön maradnak.
Promi hatalmas termetű farkasa az enyém oldalán veszik bele az erdőbe, és rohanunk hazafelé, ahogy csak bírunk. Közben egyre határozottabban érzem, hogy a tervem Promi megnevelésére hatásos lesz. Elvégre nem ismerek mást, aki annyira türelmes lenne, mint ő. Az ő kezei között, biztos vagyok benne, hogy változás fog megindulni ennek a kattant farkasnak a fejében.. De ahogy senki más a falkában, Promi se ússza meg büntetés nélkül. Viszont azt már most tudom, hogy ha minden összejön úgy, ahogy terveztem, akkor a falka egy nagyon erős támogatást fog kapni, és ezzel is csak erősödni fogunk... Azt hiszem, ez a mostani viszonyokat figyelembe véve nem is fog megártani...

//Köszönöm a játékot! Smile //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Prometheus 05
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Ian Whyte
Hozzászólások száma : 51
Csatlakozott : 2014. Dec. 31.

TémanyitásTárgy: Re: Kit rejt a maszk? - "Visszaszámlálás" - DJ és 05   Hétf. Okt. 05, 2015 5:26 pm

Három hónappal később:
Egy fiatal lány sétálgat az erőben. Szélcsendes kora délutáni órákban járunk, ő is ennek megfelelően van öltözve. Ruhája teljes sportöltözet, itt ott koszfoltokkal tarkítva. Állapota is illeszkedik a képbe. Izzadt és kicsit izgul, bárki megmondaná róla, hogy ma kardionapot tart, vagy tartott. Mint minden nyugodt képet ezt is fel kell kavarnia valaminek. Máskülönben miért lenne említésre érdemes? Két nem túl elegáns huszonéves ugrik elő egy közeli bokorból és eltekintve az illemtől köszönés nélkül tarolják le a lányt. Az első támadót nem kedvelheti a sors ugyanis egy látszólag arcra célzott ütést elkerülve, azonnal kap egy ágyékrúgást és nyöszörögve esik össze. Társa már kicsit ügyesebb volt és míg a lány figyelmét barátja szaporodásának megállítására szentelte, addig ő bekerült és oldalról akarta megragadni. A kiasszony egy sarlószerű rúgással kilöki a talajt a másik udvarló lába alól is, de mielőtt menekülőre foghatná az a bokáját megfogva kicsavarja lábát és fölé kerekedik. Ekkor kés kerül elő és a penge egy ügyetlen hárítás után a lány mellkasába fúródna, de csak oldalra elhajlik mintha gumiból volna. Mély, érzelmektől mentes hang szólal meg a jelenettől nem túl távol.
- Kartina... szám szerint hányszor szóltam neked eddig arról, hogy a kést kifele kell lökni a testtől? - A lány a földön fekve válaszol kicsit rosszkedvűen. - Sokszor... - - Az elmúlt 4 hétben összesen 36 szor. - - Maga komolyan megszámolta? - - Máskülönben, hogy tudnám elemezni a fejlődésetek? Akkor  Kevin... rémisztően nagy terpeszben támadtál rá. Ha nekem ilyet csinálsz, akkorát fogsz kapni, a medencéd is belereped. Earl... gyönyörű szúrás volt. Ha ez menni fog egy önvédekező testhelyzetben is, akkor elégedett leszek. Fáradtnak látszotok, mára ennyi. Találkozunk szerdán. - A három fiatal összeszedi magát és köszönés után szétszélednek, ki ki a maga hazaútjára. Bár Kevin még szívesen hemperegne a fűben...

Rengeted dolog történt az incidenst követő hetekben. Az Ulfric teljesen jogosan elzárt egy alagsori szobában. Ott voltam 3 hétig és folyamatosan hallgathattam szerinte milyen "őrült" tervel álltam elő. El kell ismernem, már én így vélem, de abban a helyzetben még egészen másképpen vélekedtem a világról és annak működéséről. Jelen állapotomban sem illeszkedtem be úgy ahogy a dezertálás napján elképzeltem, de Elena kisasszony elég hatásos világképet alakított ki bennem. Fogságom után nála töltöttem 5 hetet, mint tanulás és házi őrizet. Nem egyszerű feladat elismerni és megérteni, hogy a világ teljesen más, mint ahogy azt én megtapasztaltam. Akkor még nem teljesen értettem, mit jelent a sereg agymosottjának lenni. Bizonyos kifejezések logikátlansága most is gondot okoz, csakúgy mint néhány teljesen felesleges emberi szokás, de a tanítványaim szerint ez az én nünükém. Megjegyzem még a google sem talált magyarázatot a "nünüke" jellemzésére, így nem tudom, hogy tényleg van nekem ilyen, vagy csak a diákok visszaélnek a helyzetükkel. Az elmúlt 4 hétben újra ki lettem engedve, bizonyos feltételek mellett, amiket maga sz Ulfric alakított ki. Ilyenek a fegyverkorlátozások, kötelező szociális programok és valami bevételforrás kialakítása. Ennek eredménye, a mai délután is. Önkéntes falkatagokat tanítok önvédelemre és fegyverhasználatra. Munkám még nincs, de a közeljövőben megpróbálok a falkán kívülálló egyedeknek is anyagi ellenszolgáltatásért, túlélési és önvédelmi órákat adni. Itt megemlíteném, a falkán belüli feladatom a Bölverk szerep betöltése. Erre lettem kitalálva, csak ezt önszántamból teszem.
A falkatagok próbálnak átkeresztelni. Számomra még most is ismeretlen okokból, legtöbbet Joe-nak szólítanak, de én ragaszkodok a Prometheus 05-höz, vagy legalább a 05 megszólításhoz.
Nem tudom mit várjak ettől az új élettől, de nem is akarom tudni. Műveleti napló bejegyzés, lezár.

/ Köszönöm a játékot. /
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kit rejt a maszk? - "Visszaszámlálás" - DJ és 05   

Vissza az elejére Go down
 
Kit rejt a maszk? - "Visszaszámlálás" - DJ és 05
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Midnight Tales :: Bárhol a nagyvilágban - lezárt játékok-
Ugrás: