HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Útmutató
Hírek

Vadászok újratöltve, mindenki vessen rá egy pillantást, akinek kedves az élete.Bedobtunk pár új canont, ajánljuk a "keresd a párját" játék kedvelőinek.Csak a rangfoglaló ad erőt és mindent lebíró akaratot.Az oldal nyitott:
2010. december 7-én

STAFF

Demetrius
Admin

Profil - PM

Multi: Jane Bianchi


Rain Phantomhive
Moderátor

Profil - PM

Multik:
Judas
Mavis Rosenthal
Luukas Richter
Chat
Latest topics
» Alapítvány épülete- Dave & Vero
Vas. Nov. 18, 2018 3:00 pm by Veronica Thorne

» Step by Step - Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 11:27 am by Trevor Estacado

» Why? - Chloe & Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 10:37 am by Trevor Estacado

» Greg & Lexi
Hétf. Nov. 13, 2017 9:38 pm by Alexis Clarke

» Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ
Csüt. Okt. 05, 2017 9:28 pm by David Johnas

» Kronológia
Hétf. Szept. 25, 2017 2:43 am by John Dante

» Derek & John A tigris és az oroszlán
Pént. Szept. 22, 2017 4:28 am by John Dante

» Elmaradt kötelesség - Ms Clarke & John
Pént. Szept. 22, 2017 4:14 am by John Dante

» Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi
Szer. Szept. 06, 2017 8:49 am by David Johnas

Top posting users this month
Statisztika
Aktív tagjaink: 35
Lányok: 14
Fiúk: 21

Emberek: 6
Vámpírok: 5
Vérfarkasok: 7
Vérgepárdok: 3
Vérhiénák: 2
Véroroszlánok: 5
Vérpatkányok: 0
Vértigrisek: 4
Vadászok: 3
Holdfázis
CURRENT MOON

Share | 
 

 Luukas & Angelina

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Luukas & Angelina   Kedd Júl. 21, 2015 11:07 pm

Jelentkezési lap az egyetemre: az utolsó utáni pillanatban beadva, már csak a saját képekből álló dossziét kell leadni, de hatalmas gondban vagyok, mivel fogalmam sincs, hogy mit kellene betenni a csomagba és mit nem. Nem tudom mire vágyik az elbíráló társaság, de nekem mindenképpen be kell jutnom. Muszáj, hiszen már mindenkinek elmondtam, hogy felvételizni fogok.
A lakásom kész romhalmaz, a macskák is elmenekültek valahova, talán megint a mosógépbe másztak be, majd meg kell nézni, mielőtt bekapcsolom a gépet. Csak el ne felejtsem. Fogok egy darab szenet és ráírom a kezemre, hogy "macskák" bár ez hamar el fog maszatolódni, de művész vagyok vagy mi az a feladatom, hogy mindenféle pacákban meglássam az értelmet. Vagy az a pszichológusok dolga? Áh mindegy.
Lassan, nagyon lassan, de sikerül össze válogatnom a rajzokat és a festményeket amiket majd be akarok küldeni. Végignéztem a tanmenetet és kiválasztottam minden órához egy képet, hogy a tanárok majd láthassák, hogy milyen sokat fejlődtem az órájukon. Már csak egy hiányzik és azt tudom is, hogy hol tudnám megcsinálni. Felkapok egy füzetet, majd bedobálom a táskámba a felszerelést és átrohanok a szomszédba Luukashoz. Délután van, szóval valószínűleg alszik, de nem baj, felőlem akár a továbbiakban is aludhat majd, csak engedjen be. Addig dörömbölök az ajtón amíg oda nem csoszog és ki nem nyitja, majd mikor ez megtörténik azonnal bemegyek a lakásba.
- Gyerünk Luukas vetkőzz, most pucéran kellesz nekem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Szer. Júl. 22, 2015 12:30 am

Egy űrhajóban ülök, és épp mindenáron mozgásra akarok késztetni egy... zsiráf alakú botkormányt, hogy felszállhassunk még időben, és elmenekülhessünk a sörös dobozokkal támadó... vámpírmester csapostól... Ki mondta, hogy az álmoknak van bármi értelmük? De már harmadszor kopogtat valami idióta az űrsiklóm folyosóra néző ablakán (???), míg rá nem jövök, hogy valaki tényleg ver valamit, csak épp nem az ablakot, hanem az ajtómat. Amint ezt konstatálom, azonnal riadókészültségbe vágom magam, ami azt jelenti, hogy felszegem a fejem, mint egy szurikáta... aztán a nagy igyekezetben legurulok a kanapéról (megint itt aludtam el, hol máshol), egyenesen belerúgva a sörös dobozokból épített tornyomba, ami menten összedől, rettenetes szagot árasztva magából.
- Nyörr... Huff-mrrr... - konstatálom a helyzetet valami e világ számára idegen nyelven, és hátrasimítom a hajamat az arcomból. Újra dörömbölnek, én pedig összerándulok, és végre rájövök, mit is kéne tennem. Talpra kecmergek, és a szemhéjaimat minimálisan kinyitva odacsoszogok a bejárati ajtóhoz. És kinézek. Majd kinyitom.
- Aaaangeeel mi van, ég a háááz? - kérdezem panaszosan.
Ezen kívül kedvenc szomszédomat egy gigantikus ásítással üdvözlöm, akkorával, hogy szerintem a fejét is be tudnám kapni.
- Höh? - kérdezek vissza, és egy kezdek már bootolni. Szakadt farmer van rajtam, meg egy együtteses póló, és épp nem egészen értem, hogy mit akarnak tőlem. Bárgyú vigyor csücsül enyhén borostás arcomra.
- Ez nagyon hízelgő, de nem hiszem, hogy most olyan állapotban lennék, Angel, és különben is... Hééé!
Most jövök csak rá, hogy már rég elszáguldozott mellettem, és épp a lakásomban toporog. A lakásomban, ami úgy néz ki, mint egy űrállomás, és még soha, de soha nem engedtem be ide őt. Nem véletlenül. Nagy a kupleráj, és ráférne a helyre egy alapos takarítás, de sohasincs rá időm. Mindig találok valami bogarásznivalót a gépeimen. A számítógépek, monitorok, szerverek és a légkondicionálás, hogy ez teljesen rendben működjön minden ezek közül, tökéletes állapotban van, jól karaban vannak tartva és mind ragyogóan tiszták.
- Mmmmnyöff - lépek utána és megvakargatom a tarkómat. - Izé... Kimennél? Ide nem... Nem jöhet be senki...
A monitorokon mindenféle térfigyelő kamerák képei futnak. Legalább harminc ilyen mozgó kép van minimum tizenkét monitoron. És nem csak kültéri képek, hanem beltériek is. Az egyik kihelyezett kamerám épp egy vadul szeretkező párt mutat.
- Khm.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Szer. Júl. 22, 2015 10:28 pm

Becsörtetek a lakásába és szétnézek, potenciális helyeket keresek ahol lerajzolhatnám őt, de nem igazán tetszik egyik sem. Első sorban ki kellene takarítani, bár ha a kuplerájban örökíteném meg háttérben a csilivili kütyüivel akkor tökéletesen tudnám reprezentálni a kedves elbíráló emberkéknek a mai fiatalságot. Vagy valami ilyesmi szöveg kellene rá, de az a baj, hogy az túl elcsépelt és biztos mindenkinél megfordulnak ilyen képek. Nekem valami egyedüli kell. Kell valami ami megragadja a fantáziámat és ezáltal mindent más színben látok majd, de ez a pillanat még sajnos nem jött el.
Alaposabban megnézem a monitorokat, miközben azt mondja, hogy nem akarja. Vagy valami ilyesmit. Az egyik monitor nagyon leköti a figyelmem egy fél perc erejéig aztán fülig pirulva nézek Luukasra.
- Te betörtél a lakásomba és a bugyijaim között turkáltál, vedd úgy, hogy ezt most vissza kapod. - Mondom, és innentől kezdve egy rossz szava sem lehet arra, hogy itt vagyok... mondjuk de lehet, akár megfoghatna és kihajíthatna a lakásából, de azt nem fogja megtenni, mert nem szeretné, hogy haragudjak rá. Legalábbis remélem... de nem haragudhatok rá sokáig, ott van már másfél napja a hűtőmben egy rakat kaja amit valakire rá kell sóznom, mert én képtelen vagyok megenni akkora mennyiséget.
- Azt mondtam pucéran, nem azt, hogy fejet vakargatva, gyerüünk!! Nem érünk rá napestig. - Nem értem, hogy miért nem teszi azt amit kérek tőle, hisz aranyosan kértem. Legalábbis úgy akartam.
Odasétálok hozzá, miután letettem a felszerelésemet a kanapé lábához és elkapom a felsője szélét és elkezdem róla levenni.
- ha túltetted magad a kezdeti sokkon és magadhoz tértél akkor megtennéd, hogy segítesz? Nem mehetünk át a lakásomba a saját környezetedben kell téged lerajzolnom. - ebben az egyben biztos vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Szer. Júl. 22, 2015 11:35 pm

Együtt nézzük a monitort, amin éppen kefélnek. Az ott épp egy bazi erős alfa oroszlán a városban, meg a legújabb nője, aki vadász. A képek tanúsága szerint épp hatalmasat élveznek közösen. Egyszerre fordítjuk el a tekintetünket Angellel.
Teljesen elpirult! Ezt nagyon aranyosnak találnám, ha amúgy nem lenne abszolút rossz helyen a kislány pillanatnyilag.
- Nem turkáltam a bugyijaid között! Felbuktam a szárítódban! - vitatkozom, és kezdek felébredni.
Megrázom a fejem, és megfordul a fejemben, hogy a vállamra kapjam, és kirakjam az ajtón kívülre, de... most már mindegy. Előbb-utóbb úgyis rá kell jönnie, mi is vagyok, és talán kevesebb gyanút ébresztek benne, ha nem csinálok annyira nagy ügyet ebből a dologból. Csak viselkedj természetesen, Richter!
Mire észbe kapok, már a pólómat rángatja le rólam, én hülye meg hagyom is neki. Hát hogy lehetne ellenkezni vele, mikor beindul? Olyan, mint egy pörgettyű, és egyre jobban felturbózza magát. Én már kezdek egészen zavarba jönni, nem értem az egészet, de ha egészen őszinte akarok lenni, nem volna ellenemre, ha Angel rám vetné magát, és szeretkeznénk. Úgyhogy amint lekerül rólam a felső, a kezembe veszem az arcát, és közelebb tolom a kanapéhoz. Lelököm rá, ami nem túlságosan fájdalmas dolog, mivel a kanapé tele van párnákkal, amiken eddig aludtam, és amúgy is csodálatosan puha.
Aztán leesik, hogy mégis miről beszél. Eddig oda se figyeltem, hogy mit hordott itt össze, de most nagyot nézek, és rögtön teljesen hülyén érzem magamat.
- Hogy... mi van? - kérdezek vissza. Épp rá akartam vetni magam, erre... Mégis miről dumál...? - Azt hittem, más miatt kell levetkőznöm - mondom, mintha nem lenne egészen egyértelmű. - Felejtsd el. Nem állok modellt neked, nem érek rá... Kell egy kávé - nyögöm, és sarkon fordulva szó szerint kimenekülök a konyhába.
Kutatni kezdek kávépor után, de aztán rájövök, hogy tegnap éjjel elfogyott, én meg nem voltam boltban azóta. Teljesen porig sújtva állok lehajtott fejjel és bámulok az üres kávés dobozba, majd szomorúan sóhajtok.
Se szex, se kávé, és még korán is felkeltettek... Pocsék nap.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Csüt. Júl. 23, 2015 11:44 pm

- Te felbukásnak nevezed én turkálásnak, ugyan az. Akkor is ott voltál ezért én most itt vagyok, szóval ne ellenkezz, hanem csináld amit szeretnék. Kérlek. - tűzöm még oda a végére ezt az egy szót, mert így talán még sincs olyan éle a mondandómnak, mint nélküle.
Vetkőztetni kezdem és legnagyobb meglepetésemre nem állítja meg a kezeimet és hamarosan már félmeztelenül feszít előttem. A feladat félig elvégezve, most jön a nehezebb része, hogy ledumáljam róla a nadrágot. Épp alaposabban megnézném magamnak a felsőtestét, hogy mégis milyen alapanyaggal kell dolgoznom, de nem hagyja, mert megfogja az arcomat, hátrálásra késztet és a kanapéra lök. Meglepetten pislogok rá, hogy most akkor mi is van, talán levetkőzik saját magától nem kell neki a segítségem? De akkor mi volt az a tekintet? Mert volt valami határozottan volt a szemeiben valami.
Végre leesik neki, hogy mit szeretnék, nekem pedig az, hogy ő mit hitt, hogy mit szeretnék. Az állam a földön koppan, majd gyorsan be is csukom a számat, ne lássa, hogy mennyire meglepett.
Gyorsan kimenti magát és azt mondja nincs ideje. Miii? Nem mondhat nemet, azt nem engedhetem! Felkelek és utána megyek, de az ajtóban megállok az ajtófélfának támaszkodva.
- Nem igaz, hogy nem érsz rá, szexelni ráértél volna akkor erre is ráérsz ez sem lesz hosszabb, mint az. Ha az zavar, hogy te pucér leszel én meg nem, akkor ezen a téren hajlandó vagyok engedni, de mindenképpen le kell rajzoljalak, különben nem fognak felvenni az iskolába. Ha pedig nem vesznek fel akkor egész nap a nyakadon fogok lógni és szekálni foglak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Pént. Júl. 24, 2015 12:06 am

Nah, ennél jobban ki se akadhatott volna azon, hogy rányomultam, csak azért, mert azt hittem, hogy rám nyomult. Mit vétettem, amiért ilyen balek vagyok az ilyesmi terén? Sose akar az, akit én is akarok. Na mindegy, önsajnálat helyett inkább önvigasztalást keresek a konyhában, de nem találok, úgyhogy csak egy cigit veszek a számba és gyújtom meg keserűen.
- Miféle iskolába? Napközibe jelentkeztél bébiszitternek a nyárra? - kérdezem, mert egyedül ezt tudom elképzelni. Azt már tudom, hogy gyerekeket tanít korizni, és ezzel keresi a kenyerét. Sőt, igazából sokkal több mindent tudok róla, mint hinné.
Kis idő eltelik, mire kapcsolok, hogy mit is akar az iskolával, a modellkedéssel, meg a pucér, holdvilág fenekemmel.
- Áááh! - világosodom meg, majd feltartom az ujjamat. - Tudom már. Egy pillanat.
Ugyanis nemcsak az jut az eszembe, hogy Angel szokott rajzolgatni, ráadásul elég jól, hanem az is, hogy a konyhaszekrény legfelső polcán van egy adag kávé. Valami eszméletlenül pocsék instant basz, ami ráadásul koffeinmentes is, de majd belevizionálom a hatóanyagot, miközben iszom. Felpattanok a konyhapultra, és kotorászni kezdek a felső szekrény felső polcának legmélyebb bugyraiban. Végül diadalmasan halászom elő a nescafés üveget, és huppanok vissza a földre. Máris vizet forralok.
- Te kérsz? Na nem mintha megérdemelnéd - vetek rá egy sötét pillantást. - Legközelebb csak akkor törhetsz rám hajnalok hajnalán azzal a szöveggel, hogy vetkőzzek, hogyha tényleg le akarsz velem feküdni - mondom neki, és még egy kiskanállal is megfenyegetem, amit az instant kávé kiszedéséhez vettem elő.
- Ráadásul, hogyha le akarsz rajzolni, annak ára van. Mit tudsz felajánlani cserébe? - kérdezem, miközben a felforrt vizet a bögrébe szórt néhány kanál kávéporra öntöm, és próbálom elkeverni, de ez lehetetlen vállalkozás, mert ez a por még csak nem is oldódik, a fenébe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Pént. Júl. 24, 2015 8:07 pm

Ezért a kérdéséért legszívesebben nyakon önteném egy pohár vízzel, amiért ennyire nem figyel rám. Még hogy bébiszitternek megyek! Mondjuk nincs bajom a gyerekekkel, sőt szeretem őket, de nem az a fő életcélom, hogy bébiszitter minősítésben foglalkozzam velük.
- Az egyetemre jelentkeztem rajzművész szakra.
Amúgy nem értem ezt a sok kütyüt Luukas lakásában. Azt mondta itthon dolgozik, szóval biztos ahhoz kellenek, de hogy minek? Lehet, hogy valami ööö biztonság technikai cége van vagy csak az a feladata, hogy a kamerákat nézi, hogy az emberek ne rosszalkodjanak. De az is lehet, hogy magánnyomozó és így derít ki dolgokat, igazából sose kérdeztem ő meg sohasem mondta, szóval... az előbbit annyira nem is róhatom föl neki.
Nézem ahogy továbbra is próbálkozik kávé készítéssel, de valami instant vacakot vesz elő, aminek még az illata is pocsék, nem tudom, hogy hogy képes meginni az olyat, vagy egyáltalán mi vezérelte a kezét amikor levette azt a zacskót a boltban a polcról.
- Nem kérek köszönöm. - mondom, majd elhúzom a szám. - Barátok vagyunk és a barátok akkor törnek rá a másikra amikor csak jól esik nekik, valamint a barátok segítenek egymásnak és most nekem segítségre van szükségem. - közlöm vele csípőre tett kézzel, hogy némi élt adjak a mondanivalómnak. Ha pedig le akarnék vele feküdni azt amúgy sem így csinálnám. Sokféle képpen, de így nem, mert itt kupi van és... én nem fogom lerohanni őt, az nem lenne helyes... azt hiszem.
- Kezdetnek mondjuk van frissen lefőtt kávém, hozhatok belőle. Utána pedig... öö hát nem ismerek mást akitől ilyet kérhetnék, szóval te azt kérsz érte cserébe amit csak szeretnél.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Pént. Júl. 24, 2015 11:49 pm

Érzékelem, hogy bepöccen még félálomban is, ahogy most vagyok, de nem tudom, miért.
- Komolyan? - kérdezek vissza pislogva. - Na, az tök jó.
Komolyan gondolom, hogy ez nagyszerű dolog, de pillanatnyilag képtelen vagyok többre. Később kifaggatom majd, de kávé nélkül mit sem érnek zseniális agytekervényeim. De sajnos ez az instant kotyvalék talán inkább súrolószernek vagy patkányirtónak lenne jó, de az teljesen biztos, hogy emberi fogyasztásra alkalmatlan. Vajon létezik kávé házhoz szállítás? Ezen agyalok éppen, mikor inkább úgy döntök, kiöntöm az egészet a mosogatóba, hátha elhárítja az összes jövendőbeli dugulást is.
Barátok... hát persze. Azt hiszem, örökre a friendzone-ba lettem száműzve. Na mindegy, eddig se történt köztünk sok minden. Ettől függetlenül persze segítséget kér, mert pontosan tudja, hogy segíteni fogok. Mert egy igazi balek vagyok, és persze ha ő kér tőlem valamit, akkor nem tudok neki nemet mondani. Na meg, ha ilyen mérges, mint most, nem is merek.
- Van kávéd? - csillan fel a szemem azonnal, és máris odasompolygok hozzá. - Kérek szépen! - nézek rá hatalmas kiskutya szemekkel, majd megragadom a kezét, és átvonszolom az ő lakásába.
Becsukott szemmel is megtalálnám a lakásában a kávét. Azonnal rávetem magam, és rögtön magamba döntök egy nagy bögrével. Angel elég jó kávét főz. Persze az enyém jobb, de azért ezzel se marad szégyenben. A következő adaghoz már teszek egy kis cukrot is, aztán kezdek valóban felébredni. Megrázom magam, és immár kissé magamhoz térni.
- Ha főzöl nekem, mondjuk három napig, akkor állok neked modellt. De közben muszáj dolgoznom. Ez így megfelel? - kérdezem immár sokkal kompromisszumkészebben.
- Amúgy melyik egyetemre jelentkeztél? És miért épp most azonnal kell a rajz?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Szomb. Júl. 25, 2015 6:00 pm

Nem tudom megakadályozni azt, hogy átvonszoljon a lakásomba és meglássa azt a hatalmas kupit amit hagytam ott magam után. Papírok vannak mindenfelé szétszórva, de a konyhába azért viszonylag akadály mentesen el lehet jutni, talán épp ennek köszönhető az, hogy nem trappolja össze egyik rajzomat vagy festményemet sem. Ha megtenné akkor biztosan sárkánnyá változnék és lenyelném keresztben... na jó sárkánnyá még én sem tudok, csak egy nagyobb méretű csíkos kiscicává, de nem szeretném, hogy erről Luukas tudomást szerezzen, nem akarom, hogy tartson tőlem emiatt.
Gyorsan kiszolgálja magát egy bögre kávéval, majd még egyel. Egészségére. Már sokkal emberibb formája van, mint fél perccel ezelőtt, ha tudom, hogy ilyen eredményes átváltozáson képes átmenni egy bögrétől már eleve ezzel indítottam volna.
- Van egy heti kajám, anyu küldte, ha az jó akkor azt szívesen neked adom, vagy ha az nem jó akkor főzök, csak mondd meg, hogy mit szeretnél enni. - Aztán, hogy olyan lesz-e amilyet szeret vagy sem az már más kérdés, bár azt hiszem ő mindent képes megenni. A múltkor is megette azt a milánóinak álcázott az emberiség számára ártalmas akármit amit kotyvasztott.
- Csak a helyi egyetemre, még nem tudom, hogy hogy fog menni, meg úgy semmit se tudok róla, csak láttam, hogy indul és.. itt az ideje megpróbálni. Azért most kell, mert holnap után van a határidő, hogy beküldjek nekik pár rajzot és festményt ami beszámít a felvételibe. Több tucatot küldök nekik és ilyenem még nincs szóval sürgősen be kell pótolni az idő pedig nagyon kevés. - Magyarázom neki. - De nem dolgozhatsz közben, hacsak nem tudsz úgy dolgozni ahogy majd beállítalak. Na gyerünk mert nem fog sohasem elkészülni!! - Pattogok majd odamegyek és megfogom a kezét, hogy vissza cibálhassam a lakásába. - Vetkőzz le kérlek. - ahogy kimondom a szavakat zavarba jövök és inkább másfelé nézek, hogy ezt ne láthassa meg rajtam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Szomb. Júl. 25, 2015 11:09 pm

Átlépkedek a kupihalmokon, de csak akkor esik le, hogy tényleg ott vannak, mikor már megittam a kávét és magamhoz tértem.
- Attól függ, mit küldött anyukád és honnan... Mennyit utazott? - interjúztatom a kajával kapcsolatban, majd eszembe jut inkább benézni a hűtőjébe, hogy mindezt eldöntsem. - Hmm... Ez jó, a többit nem kérem... A frisset jobban szeretem, különben is jobb amit te főzöl - kényeskedem, mint egy igazi gourmet, pedig én ezt a szót hírből sem ismerem.
Amint ecseteli, mi is a helyzet a híres egyetemmel, felnevetek. Annyira tipikusan angeles választ adott, hogy nem is tudom, mire számítottam. Hagyom magam átvonszolni a lakásomba, de előbb felkapok egy almát a konyhapultról, mert nemcsak kávéra van szükségem reggelente, hanem reggelire is. Mire átérünk, nagyjából meg is eszem, a saját lakásomban csak a csutka kerül a kukába. Úgy termelek reggelente, mint egy éhenkórász patkány.
Amint azt mondja, vetkőzzek, arra gondolok, több kaját kellett volna kérnem. Nem egészen vagyok kibékülve a helyzettel.
- Jó, várj egy kicsit - mondom neki, miközben tekintetem lopva analizálja a monitoraim képeit. Pötyögök egy másodpercig, két kép megváltozik, aztán felnézek és ismét Angel felé fordulok.
- Hogy is volt az a rész, hogy ha zavar, hogy csak én vagyok meztelen, azon tudsz segíteni? - érdeklődöm, miközben kigombolom a kopott, ócska farmert, és letolom. Alatta még van egy alsó, szóval egyelőre nem annyira para a helyzet. Félredobom, majd nincs mit tenni... megszabadulok a fehérneműmtől is, ami ugyanarra a sorsra jut, mint a nadrágom.
Nem büszkélkedem túlságosan különleges méretekkel, sem különleges külső jegyekkel néhány heget, vágást és forradást leszámítva. Nem vagyok szívesen pucér, semmiféle nudista hajlammal nem rendelkezem, és nagyon furcsa ez a szituáció. De nem takarom el magam.
- Nos? - kérdezem, és a hajamba túrok kicsit feszülten.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Szomb. Júl. 25, 2015 11:31 pm

- Három órát utazott hűtőládában, szóval elvileg nem romolhatott meg, de... rendben, akkor csinálok frisset, majd írj listát és akár holnap el is kezdhetem. Vagy ma, attól függően, hogy mikor végzünk, de igyekszem majd gyors lenni. - Kíváncsi vagyok, hogy mit fog kérni, nagyon is és csak remélni tudom, hogy valami nehezet, valami olyat amit még sohasem csináltam, mert csak abban van kihívás.
Nem sértődök meg amiért felnevet, igazából nagyon is tetszik, hogy mosolyt tudtam csalni az ajkaira, legalább nem érzi magát rosszul, attól, hogy velem kell lennie. Lelkesen magyarázok neki mielőtt áthurcolnám a lakásába. Azt mondja, hogy várjak, én pedig türelmesen, vagy legalábbis próbálok türelmesen várakozni, szóval míg ő a csodamasináin állítgat valamit ( merő sértésnek tűnik egyszerűen csak leszámítógépezni azt az arzenált amivel rendelkezik), addig én előpakolom a dolgaimat és a dohányzóasztalon csinálok magamnak egy kis helyet. Ceruzával fogok rajzolni, azt már eldöntöttem, legalább már a nehezén túl vagyok.
- Hát az úgy volt, hogy ha szeretnéd akkor én is levetkőzhetek. - ismétlem el. Szerencsére engem nem zavarnak az ilyen dolgok, vércicus lévén megszoktam, hogy nincs rajtunk semmi sem.
Babrálok a papírjaimmal és nem nézem ahogy levetkőzik, csak akkor nézek föl amikor újra szól. Egy rövid ideig csak nézem és csodálom.
- Tejóégmilyenjólnézelki. - Igen, ezt így egybe és egy szuszra. Még egy jó darabig nem tudom levenni róla a szemeimet, mindenét alaposan megnézem magamnak. - Nos, két képet akarok. Minimum. Az első, hogy csak szimplán állsz, mint mondjuk egy görög isten a másodikon feküdni fogsz, a harmadikat pedig majd kitalálom, abba talán majd te is beleszólhatsz. - Mondom és várom, hátha magától felvesz valami szép pózt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Júl. 26, 2015 4:29 pm

- Majd kitalálom, mi legyen... Lasagnét biztos kérek, az a múltkor is finom volt - kezdek el gondolkodni a legjobb ételeken, amiket kérhetnék tőle. Lehet, hogy valami extrát is a listára teszek, amit még sose készített, esetleg valami thai különlegességet, aminek a nevét se tudom kimondani. - Mennyire vagy otthon az ázsiai konyhában? - érdeklődöm közben ábrándozva, aztán a figyelmem teljesen az övé.
- Nem, azt hiszem az nem túl jó ötlet, hogy te is levetkőzz - tiltakozom, és kitör a frász. Tuti, hogy felállna szegény elhanyagolt és magányos farkam, akkor aztán nem lenne semmiféle rajzolgatás, az tuti. És szerintem nem azért, mert szexelnénk, hanem inkább azért, mert Angel halálra röhögné magát, vagy fejvesztve menekülne.
Nagyon zavarba ejt a pillantása, úgy megbámul, mint még soha senki. Nem is nagyon értem, mit néz ennyire, de aztán kijön a száján a magyarázat, én meg nagyot nézek.
- Ööököszönöm, te is... Mármint általában... Mármint még nem... Izé, mindegy.
Hát őszintén szólva sose gondoltam volna, hogy tényleg tetszenék neki. Gondoltam, ha valami alakul is köztünk az majd csak ilyen alkalmi dolog lesz. Angel túlságosan szép ahhoz, hogy összeálljon olyasvalakivel, mint én. Valami latin táncost tudok mellé elképzelni, vagy egy alfa tigrist, aki megvédi mindentől.
De azért örülök az elismerésnek, és kicsit ki is húzom magam. Megköszörülöm a torkomat, és bólogatok.
- Oké, akkor mutasd meg, hogy áll egy görög isten, és majd úgy állok. Mennyi idő, amíg lerajzolsz? - kíváncsiskodom, mert lelkiekben fel kell készülnöm rá, hogy ennyi időt mozdulatlanul kell majd töltenem. Ez nem lesz egyszerű.
Fogalmam sincs, hogy mégis mi a fenét művelek, és alighanem ha bárki látna most, halálra röhögné magát.
- Jó lesz ott neked? Arra a kanapéra a múltkor kiborult egy zacskó nachos, lehet, hogy kicsit szúrni fog valami. Amúgy bocs hogy ekkora a rumli. Nincsenek látogatóim túl gyakran - magyarázok, hogy oldjam a saját zavaraimat és a gátlásaimat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Júl. 26, 2015 7:06 pm

- Leginkább semennyire, de majd keresek hozzá receptet és megpróbálkozok vele, ha nem sikerül akkor pedig majd kérhetsz helyette mást. - Ajánlom föl neki ezt az opciót is, hisz nem lehetek neki eléggé hálás azért amiért elvállalta ezt az egészet.
A ruháim hát rajtam maradnak, nem bánom, így sokkal kényelmesebb lesz neki is és nekem is. Azt hiszem. Igen, biztosan.
- Hogy mi csoda? - kérdezek vissza, mert nem igazán értem, hogy mit is akar kinyögni. Mi van velem is? Próbálom megfejteni, hogy ez mit is akar jelenteni, de nem igazán tudom. Hacsak nem látott már ő is engem valamikor meztelenül, mert ez akkor egy viszont bók volt, de mégis mikor látott volna a ruháim nélkül? Esetleg elfelejtettem bezárni az ablakot a fürdőszobában, mikor zuhanyoztam? Vagy betört megint, mikor öltöztem? De az is lehet, hogy egyik este egyszerűen besétált és meglátott alvás közben.
Remélem egyik változat sem igaz, mert az úgy egyáltalán nem lenne érvényes, meg kellett volna mondania, de ilyenről szó sincs, legalábbis azt hiszem.
Felkelek és körbe járom, hogy kitaláljam mégis hogyan kellene állnia, végül megállok előtte. - meggondoltam magam, ne görög isten legyél, hanem egyszerűen csak Luukas. Az sokkal jobban áll. Szóval, kérlek nézz egy kicsit lefelé és túrj bele a hajadba az egyik kezeddel. - utasítom, aztán ha megcsinálta akkor szépen elrendezem a haját. - Nem a kanapén fogok ülni, hanem elfoglalom a székedet, amin dolgozni szoktál és... hát egy óra talán, de ha elfáradtál akkor tarthatunk szünetet is. - nem akarom, hogy mérges legyen rám a végén, szóval ha tíz perc után nyafog, hogy elfáradt akkor szünetet tartunk és hozok neki még kávét vagy csokit. A füzetemmel együtt elfoglalom a székét, a lábaimat átvetem a karfán az oldalammal pedig a háttámlának dőlök, igazán kényelmes pozíció. Ha nincs semmi kívánsága akkor elkezdek rajzolni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Júl. 26, 2015 8:49 pm

- Rendben, akkor majd kérek thai kaját - közlöm vele elöljáróban, de végül annyira belezavarodom a saját mondanivalómba, hogy inkább gyorsan befogom a számat, mintha szájzárat kaptam volna, és ki se nyitom egy pár pillanatig, míg átgondolom, mit is mondtam.
Nem tudhatja meg, hogy láttam már pucéran, mert egészen egyszerűen nem tudhatja meg, hogy van egy kamera és egy lehallgató készülék a lakásában. Nagyon nagy szerencsém volt, hogy az a kép éppen nem volt kitéve a nagy monitorok egyikére. Főleg azért, mert nem tartom teljesen rendben lévőnek, hogy a szomszédom után kukkoljak örökké. Így csak néha nézek rá, azt is a tabletemen vagy a telefonomon keresztül.
- Azt akartam mondani, hogy te is jól nézel ki általában - felelem végül, amint konszolidálódnak a gondolataim. Ez egy megnyugtató felelet és nem is hazudok vele.
Igyekszem mozdulatlan maradni, amikor odajön és körbesétál, bár azért a szemem sarkából figyelem. Úgy érzem magam, mint egy nagy adag hús a gyrossütő pálcán, amin épp azt gusztálják, melyik részéből vágjanak le. Bár Angel pici ujjai biztos inkább agyagszobrokat simogatnak, mint hentesmunkát végeznek.
Hirtelen nem tudom, pontosan mire is gondol, valamint hogyha "csak Luukas" kell hogy legyek, akkor miért nem vehetem vissza a ruháimat, hiszen én nem szoktam meztelenkedni, csak a fürdőszobában.
Sóhajtok, és követem az utasításokat. Lenézek a lábujjaimra és beletúrok a loboncomba, mire rögtön fésülgetni kezdi a tincseimet.
- Most összekócolsz? A hajam teljesen rendben volt eddig - morgok egy kicsit, de csak mert nem sokan szoktak a sörényemhez nyúlkálni. Mikor ellép, beletúrok és újra elrendezem.
Felnézek, és látom, hogy teljesen otthonosan kezeli lakásom berendezési tárgyait. Vagyis úgy foglal helyet operátori székemben, mintha mindig is ott lett volna. Persze teljesen ellenkezik ez a testtartás a rendeltetésszerű használattal, de ezt végül nem teszem neki szóvá.
- Már elkezdted? Szeretnék édes-savanyú szezámos csirkét is - mondom meg neki, mert én egész biztosan el fogom felejteni.
Állok egy darabig, és már szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy legalább húsz perc eltelt, de kiderül, amint az egyik kütyümre pillantok, hogy csak még kettő, és ez egészen borzasztó.
- Nem tudok csak állni és semmire sem fókuszálni. Foglald le az agyamat valamivel. Öhm, mesélj bármiről. Hol lakik az anyukád? - Tekintettel arra, hogy háromórányi utat említett, valamelyik közeli város lehet. - Brine? Vagy Westwick? - tippelek, miközben magam elé képzelem a térképet, és aztán rájövök, hogy nem feltétlenül kocsival jött. - Várj, inkább ne mondd meg, kitalálom. Van kocsid? - faggatom, majd aztán ebből jön a többi kérdés.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Júl. 26, 2015 9:23 pm

Rácsapok a kezére amint hozzáér a hajához. Pont jól beállítottam, erre összekutyulja az egészet, hát hogy képes ilyet tenni?!
- Lehet, hogy neked úgy jó volt, de az én képemhez nem úgy kell, bár úgy is jól áll, de én játszani akarok a tincseiddel, kihasználni, hogy ilyen hosszú. Szóval ne nyúlj hozzá még egyszer! - szólok rá, majd csak azért is visszaállítom úgy ahogy volt. - Örülj, hogy nem pakolom csattokkal és masnikkal tele! - Bár olyat sohase tennék, de azt neki nem kell tudnia.
Kényelmesen elhelyezkedem a székében, teljesen otthon érzem magam nála, valahogy úgy viselkedhetek ahogy ő nálam, és ez így éppen jó. Ha nem lenne jó akkor is ide ültem volna, mert ez tűnt épp a lakás legkevésbé piszkos és a legkényelmesebb pontjának.
- Csak most fogom. Rendben, azt én is szeretem, ma szeretnél azt enni vagy majd holnap? - Ha ma akkor még el kell mennem a boltba, mert a kész ételeken kívűl nem igazán rejt mást a hűtőm.
Csöndben elkezdek rajzolni, hol Luukast nézem, hol pedig a papírt, a nagy koncentrálásban megfeledkezem magamról és kissé össze rezzenek, mikor megszólalt. Hát igen, most nem egy köcsögöt vagy autót rajzolok, hanem egy embert azokat pedig szórakoztatni kell.
Már épp kimondanám a város nevét, mikor szól, hogy kitalálja, hát jó.
- Nincsen kocsim, láthattad, hogy mindenhova biciklivel járok. Nem tudok vezetni. Apu próbált tanítgatni, de mindig neki mentünk az akadályként kihelyezett karton dobozoknak, mert nem mertem kinyitni a szememet, miközben ment az autó. Hát... nem a legjobb vezetés technika, hamar abba is hagytuk a vezetés órákat. A mai napig szekálnak ezzel. - mesélem neki nagy beleéléssel, majd rögtön meg is bánom, mert nem szeretném ha gyáva nyúlnak tartana, még akkor sem ha tényleg az vagyok.
- Busszal megyek, ha hazamegyek. Egy közepes méretű városról van szó. - Segítek még egy kicsit, miközben tovább rajzolok.
- Miért ebben a városban laksz? - most enyém a kérdezés joga, aztán majd megint ő jön.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Júl. 26, 2015 9:49 pm

Morgok, mint egy vad farkas. Azoknak is körülbelül ugyanennyire lenne ínyére, ha a bundájukkal babrálna valaki. Mondjuk láttam már kurválkodó farkast, aki direkt hanyatt vetette magát, hogy kényeztessék, de hát nem is volt alfa.
- Ha masnikkal és csattokkal közelítenél felém valaha is, kihajítanálak az ablakon - közlöm tájékoztatásul. Tekintettel arra, hogy az ablakaim általában be vannak sötétítve és még reluxa is van rajtuk, ez nem csupán az üvegfelülettel való hangos csattanást jelentené. Mondjuk annyira nem lakunk magasan. Még túl is élné, ha átváltozna. Elvégre a macskák mindig talpra esnek.
- Majd holnap. Ma inkább fejezzük be a rajzaidat - rendelkezem.
Igyekszem nem beletúrni megint a hajamba, bár a tarkóm viszketni kezd. Amíg Angel nem figyel, gyorsan megvakarom, de ettől persze csak jobban viszket. Mi van, hangyák mászkálnak rajtam? Vagy pókok, netán bolhák? Az egészen kínos lenne. Ki kell takarítanom ezt a lakást, mert úgy tűnik, Angelnek tetszik itt. Mondjuk nem csodálom, az a fotel baromi kényelmes.
- Nagyon helyes. A bicikli nagyon egészséges és a feneked is szép kemény lesz tőle. - Kezdek visszatalálni az eredeti hangnemhez, amelyben beszélni szoktunk egymással. Egyre kevésbé zavar, hogy teljesen pucér vagyok. Sőt, ha belegondolok, egészen felszabadító érzés. Kedvem lenne megriszálni a seggem és meglóbálni a ...
Khm. Jobb, ha inkább nem ábrándozom ilyesmiről.
Felnevetek.
- Még jó, hogy nincs jogsid... A terrorelhárítás se bírna veled... - nevetek tovább.
Tizenhárom percnél tartunk. Remélem, már mindent lerajzolt, amit csak kellett. Közben elkezdem járatni az agyamat. Ha busszal jár haza, ami három óra, akkor már csak öt jöhet szóba, ebből kettő kifejezetten nagy. Azt mondta, korcsolyázott, és a három maradék közül csak egyben van műjégpálya.
- Chesterfield - dobja ki végül az agyam a város nevét.
Mert az agyam kifejezetten túlterhelt tárháza a teljesen hasznavehetetlen információknak.
Meglep, hogy visszakérdez, de nagyon tetszik is, hogy érdeklődik. Máskor egyébként nem szeretem az efféle kérdéseket, sőt, semmilyen kérdést, ami rám irányul, de neki szívesen válaszolok, mert tudom, hogy meghallgat, figyel, és tényleg érdekli. Vele nagyon könnyű beszélgetni, épp ezért szeretek.
- Kiskorom óta itt élek. Sose jutott eszembe, hogy elköltözzem, mert ez egy baromi nagy város. És mert ideköt a munkám. Miért nem látogatod gyakran a szüleidet? A három óra utazás azért nem annyira sok.
Mióta felfedeztük egymást a szomszédban, egyszer sem volt még otthon. Ez teljesen biztos. És ez legalább három hónapja történt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Júl. 26, 2015 10:30 pm

- Nem tennéd meg, mert utána már nem élvezhetnéd a vendég szeretetemet és akkor nem lesz kitől kávét kérni. - Nem nagy fenyegetés, tekintve, hogy minden második sarkon van egy kávézó, de az viszonylag messze van és lusta lenne elmenni odáig.
Megúszom a mai főzést, ami nagy megkönnyebbülést okoz, mivel ma rendet akartam tenni a lakásomban.
A következő válasza miatt felkapok valamit az asztaláról és hozzá várom. Szerencsére nem kemény dolgot, csak a radíromat sikerült felkapni és megdobni vele, de nagyon jól esett.
- Nincs szükségem a biciklire, anélkül is jó fenekem van, majd ha végeztünk akkor megnézheted, ha eddig nem vetted volna észre. - Nem tudom miért háborodok föl így ezen. Amióta az eszemet tudom sportolok és ennek látszik is a hatása, nincs szükségem még plusz dolgokra köszönöm szépen.
Kinevet, de nem baj, általában ezt a reakciót váltja ki az emberekből a vezetős mesém. - Nem hiszem, hogy sok gondot okoznék, ha rám szólnának, hogy ne vezessek akkor nem ülnék többet volán mögé. Nem akarom elütni a gyerekeket vagy a cicákat. - Csak ezeknek nincs annyi eszük, hogy ne menjenek a kocsi elé, a felnőttek és a kutyák általában megvárják míg elmegy a kocsi. Jobb esetben, mert én nem szoktam, néha elveszek a gondolataimban és csak arra eszmélek fel, hogy a kocsi öt centivel állt meg mellettem.
Elámulok ahogy kitalálja a várost. - Igen, onnan jöttem, hogy jöttél rá? - érdeklődöm, jó lenne nekem is egy ilyen okos agy, de sajnos nekem ezt a csapongót dobta a gépezet.
- De azért utaztál nem? Bejárni a világot... nem maradhatsz a számítógépeid mögött, el foglak vinni magammal nyaralni ha nem mozdulsz ki. - Mindent látnia kell a világomból. Mert a kinti az enyém ez a benti meg az övé, ami csupa egyesekből meg nullákból áll. Legalábbis ennyire emlékszem az informatika órákból.
- Nem sikerül úgy időzíteni. Vagy én dolgozom vagy ők, nem tudnánk együtt tölteni az időt, szóval marad a skype meg a telefon. - Magyarázom neki. Nem hagyhatok ki órákat csak azért mert honvágyam van, és most már itt lesz a suli is, már ha fölvesznek.
Jól haladok a rajzzal, és ha néha rám les akkor láthatja, hogy hol tartok abból, hogy éppen milyét nézem, és hogy ar arcom egyre inkább piros színben kezd pompázni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Júl. 26, 2015 11:20 pm

- Szabadon rárabolhatnék a kávékészletedre, senki sem állhatna az utamba - ábrándozom tovább, de aztán elengedem ezt a gondolatot. Nem bántanám Angelt.
Csak akkor, hogyha ártatlanokra veszélyes állati alakjában. (Ez az apró betűs rész minden egyes ismerősömre vonatkozik - nem mintha olyan sok lenne belőlük.)
- Hé! - kapom fel a fejemet, amint lepattan a mellkasomról a... radír...? De aztán hamar fény derül rá, hogy honnan is fúj a szél, és miért kaptam, amit kaptam. Teljesen megérdemeltem. - Majd alaposan szemügyre veszem az említett testrészedet - ígérem meg neki egy komoly bólintással. Elvégre ő már tüzetesen felmérte az enyémet. (Nem csap be, pontosan tudom, hogy nem a hajamat nézegette az előbb, mikor a hátam mögött sertepertélt.)
- "Vagy a cicákat" - ismétlem, és ez egy újabb nevetéshullámot indít el bennem. Már sehol sincs az eredeti póz. Különben is kiment a karomból a vér. Leeresztem, és rázogatni kezdem. Megropogtatom a nyakam jobbra és balra, majd visszaemelem a kezem.
- Az az én titkom. De elárulhatom, hogy az agyam végtelen algoritmusok tárháza. Úgy működik már, mint egy számítógép.
Ezt tovább is magyaráznám, de nem hiszem, hogy kíváncsi különösebben a mindenféle sci-fis elméleteimre a poszthumán elme teljesítményéről és a cyborgok koráról.
- Utazni? - kérdezek vissza, és kérdőn felpillantok. - Nem nagyon utazgattam eddig. Miért? Nem vagyok mindig a számítógép előtt. Néha nálad vagyok - méltatlankodom, hiszen ez micsoda vád már? Néha egyébként el is szoktam menni. Mikor találkozóm van valakivel, vagy esetleg valamelyik csapatom vészhelyzetbe kerül. Vagy terepen kell őket irányítani. Nagyon is sokat járok el itthonról, csak ő akkor javarészt édesdeden alszik a pihe-puha ágyában.
- Áh, értem. Elfoglalt emberek lehetnek - biccentek.
Kis csend áll be, én pedig őt figyelem, ahogy egyre zavartabban firkálgat. Vajon most ért el a golyóimhoz? Egek, ebbe bele se akarok gondolni. Inkább a hajamat rajzolgassa, ne azt...!
- Mogyorókrémes kuglóf. Ezt is kérek - szólalok meg, hogy eltereljem ezt a rémes farokfixírozós csöndet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Hétf. Júl. 27, 2015 10:41 pm

- Én mindenképpen az utadban állnék és hacsak nem emelsz fel és teszel arrébb vagy egyszerűen csak löksz el, akkor nem jutsz a kávém közelébe. Bár ha megcsikizel az is eléggé hatásos lehet. - gondolkodok hangosan és hamar meg is bánom, hiszen így csak egy újabb fegyvert adtam a kezébe.
- Nem szükséges... elég ha hiszel nekem. - gondolom meg magam. Ha eddig nem nézte meg akkor már ne is nézze, biztos nem is érdekli, csak azért mondja, mert ráripakodtam az előbb. Legközelebb nem szabad ilyesmin felkapnom a vizet, mert akkor olyat kényszerítek ki belőle amit egyébként nem akart. Ezt meg kell jegyeznem, de az a baj, hogy nem fog menni, pedig nagyon szeretném!
Újra nevet rajtam. Luukas ma kacagós kedvében van, de nem baj, mert jól áll neki, elmosolyodok a nevetésén, igazán szerencse, hogy nem ad ki közben röfögő vagy nyerítő hangokat, mert akkor valószínűleg fetrengenék a nevetéstől. Sajnos sok embert bántottam már meg azzal, hogy kinevettem azt ahogyan ő nevet.
- vagyis az agyadban rend van és minden precízen működik és nincs egy hajszálnyi művész hajlamod sem? Elég unalmas lehet a fejedben lenni. - Nem cserélnék vele az már egészen biztos.
- Nem számít utazásnak az ha hozzám jössz, mert nem használsz semmilyen járművet sem, szóval egyszer majd el foglak vinni kirándulni, vagy várost nézni valahova. Valószínűleg egész végig kómázni fogsz, mert korán reggel fogunk indulni. Majd előtte lévő este átjövök és ágyba kényszerítelek, hogy biztos kipihent legyél. - Még csak az kéne, hogy az egész utat végig ásítozza nekem.
A beállt csöndet ő töri meg egy újabb rendeléssel amire felkapom a fejemet. - Ebédről volt szó, az pedig nem az, maximum egy desszert vagy reggeli. Inkább reggeli. De csinálhatok azt is, de annak már ára lesz. - Hogy mit kérek érte azt még nem egészen tudom, de biztos kitalálok valamit.
- Nemsokára végzek azt hiszem, a fontosabb részek nemsokára megvannak a többit pedig majd befejezem otthon. - jobb lenne itt letudni az egészet úgy, hogy látom, de már nagyon fészkelődik. - Vagy ha lefotózhatlak akkor fél percen belül végzünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Kedd Júl. 28, 2015 12:19 am

Felcsillan a szemem - noha eddig is tudtam, hogy elég csikis, a bugyis incidensnél kiderült. De azért ezt a szóbeli megerősítést elraktározom, mint minden információt, amim csak van.
- Egyáltalán nem hiszek neked - válaszolok azonnal makacsul, mint egy öregember. - A nőknek nem lehet hinni - magyarázom meg aztán. Ez mondjuk szintén nem fog neki tetszeni, de sajnos így gondolom. Főleg akkor nem lehet nekik hinni, ha ilyen szépek, de ez már egy nagyon erőltetett bók lenne, ezért nem is mondom.
- Igen, a fejem pontosan ilyen. Mindennek funkciója van és rendeltetése, vagy ha még nincs, akkor találok neki. Azt mondják, gyerekkoromban hiperaktív voltam, meg egy kicsit autista, ma már pedig zseni vagyok. - Elvigyorodva pillantok fel, majd eszembe jut, hogy lehajtott fejjel kell állnom. - Számomra a te fejed volna baromira unalmas. Még jó, hogy különbözünk. Halálra unnánk magunkat, ha mind egyformák lennénk.
Elgondolkozom ezen a járműves dolgon, és az algoritmusaim szerint helytelen definíciót alkalmaz az "utazás" fogalmát illetően.
- Szóval ha rollerrel megyek át hozzád, az utazás, de ha gyalog utazom körbe a Földet, az nem - állapítom meg, és hümmögök. - Érdekes elgondolás. De engem éjszaka nem tudsz az ágyba kényszeríteni.
Na jó, ezen megint el kell gondolkodnom... És módosítok az elgondolásomon:
- Na jó, de, mégis. Ettől függetlenül hajnalban nem megyek az égvilágon sehová. Maximum ha olyan helyre érünk, mire felkel a nap, ahol tanyát verhetünk és alhatok. Ja és ahol van térerő és persze mobilnet és GPS. Remélem, meg se fordul a fejedben, hogy majd beviszel a málnásba. És amúgy miért nem megyünk inkább éjszakai túrára? Mondjuk teliholdkor - ejtem el a kis megjegyzést, és kíváncsian figyelem, mit is reagál rá. Nagyon jól tudom, hogy teliholdkor nem merészkedhetnék ki vele az utcára, vagy az erdőbe.
- Nem ebédről volt szó, hanem arról, hogy három napig főzöl nekem - ellenkezem. - A kuglóf pedig akár desszert is lehetne. Vagy inkább tízórai vagy uzsonna. Nagyon rég nem ettem kuglófot... - nyalom meg a szám ábrándosan, mint valami kóbor kutya, és közben megkordul a hasam is. - Nem kérhetsz semmi extra árat, elvégre nem mondtad előre, hogy három képet akarsz készíteni. A három napi főzés az egy képre vonatkozott, tehát gyakorlatilag kilenc napig azaz 216 órán keresztül kell gondoskodnod a testi szükségleteimről. És a kávémról. Hiszen azt is főzni kell.
A tekintetem egyáltalán nem ártatlan, ahogy rámosolygok.
- A fontosabb részek alatt mit értesz? - kíváncsiskodom. - Megnézhetem?
Aztán kicsit kiakadok és leesik az állam.
- Miért nem a fotóval kezdted? - hörrenek fel. - Már rég készen lennénk!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Kedd Aug. 04, 2015 10:02 pm

- Akkor miért itthon dolgozol, miért nem egy szuper cégnek? - Ha zseni akkor semmi keresnivalója egy ilyen olcsóbb környéken, mint amilyen ez is.
Plusz ha zseni akkor nem vetkőzött volna le nekem, hiszen így nyilvánosságra kerülnek a képei, de lehet, hogy ebbe még nem gondolt bele és nem is akarom felhívni rá a figyelmét, mert még a végén visszamondja az egészet.
- Eltévednél a fejemben, de az is lehet, hogy végre sikerülne rendet tenned - fellelkesülök, mert ha rendet tenne akkor egészen nyugodtan bemehetne a fejembe.
Alaposabban át kell gondolnom ezt az utazásos dolgot, mert máris kiforgatja a mondandómat. PEdig biztos, hogy értette, hogy hogyan értettem, csak szórakozik velem.
- Jó, akkor nem kell járművel menned, de el kell hagynod a várost. Meg a szomszéd városokat. Az, hogy hogyan jutsz oda az teljesen mindegy - módosítom a feltételeket, majd mondja, hogy ő igazából csak igen csak éjszaka hajlandó menni egy hotelba. Teljesen unalmas.
Összerezzenek, amikor a teliholdat említi, hogy akkor menjünk.
- Nem szeretnék teliholdkor menni. Nem szeretem a sötétet. De máskor szívesen elmegyek veled bárhova. Tudod mit? Szombaton elrabollak és nem ellenkezhetsz. - Már tudom, hogy hova fogom vinni és frászt fog kapni tőlem az egészen biztos.
- Rendben, akkor ellátlak kilenc napig, majd add le időben a rendelést, én pedig majd benyújtom a számlát. - Hisz nem vagyok gazdag, hogy az ő igényeit kielégíthessem.
- Hát a főbb vonalak meg az árnyékolás kezdete. Persze, megnézheted. - Felelem és felé nyújtom a papírt.
- Azért, mert enyni erővel be is írhattam volna az internetes keresőbe, hogy pucér pasik és kidobott volna egy rakással, és az csalás, meg a... az egész más.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Pént. Aug. 07, 2015 11:10 pm

- Miből gondolod, hogy nem egy szuper cégnek dolgozom? - kérdezek vissza egy csalafinta kis vigyorral. Persze számtalan körülmény utal arra, hogy nem keresek túl jól, például ezt a környéket elnézve... Minden második épületben kínai kaját árulnak (ami szerintem isteni), és minden sarkon bepillantva találni egy-két utcai árust, akik kokaintól kezdve fegyverekkel is kereskednek, ha épp arra vágysz (remélem Angel távol tartja magát tőlük), és egy háztömbbel lejjebb már egész komolyan űzik az ipart a lányok. De én szeretem ezt a környéket. Itt az ember tényleg úgy érezheti, hogy a dolgok sűrűjében van, és az események körülötte, közvetlenül az ajtaja előtt történnek. Nem egy értesülésem származott már a különböző ázsiai büfékben elcsípett egy-egy mondatból, vagy az utcákról. Igaz, kell a dologhoz némi nyelvtudás.
Tulajdonképp szerintem alul vagyok fizetve. Ebben Angelnek igaza van.
Az utazásra visszatérve, majdhogynem elégedetten mosolyodom el, mikor látható reakciót produkál a telihold említésére.
- Szombaton... Lehet, hogy ráérek. - Ez a kijelentés furcsán hangozhat neki, elvégre soha nem megyek sehová. Na jó, nagy ritkán igen, például múltkor elmentem arra a koncertre, előtte meg leléptem egy hétre se szó, se beszéd, csak egy post itet hagytam az ajtaján, ami mint utóbb kiderült, elszállt valahová, még mielőtt elolvashatta volna. (Megjegyzendő, hogy a post it nem a legbiztonságosabb üzenetküldési módszer.) - De gyűlölöm a meglepetéseket, úgyhogy vagy rögvest elárulod, hogy hová akarsz menni velem, vagy felejtsd el az egészet.
Ebből nem engedek. Nagyon feszült és ideges, sőt ingerlékeny leszek, hogyha nem vagyok beavatva egy terv minden apró részletébe. Noha jól improvizálok és gyorsan alkalmazkodom a kialakult helyzetekhez akkor is, ha azok épp veszélyesek, jobb szeretem, ha előre fel tudok készülni az eshetőségekre. Ezért hát az, hogy egyszerűen csak elrabol, és ki tudja, hol kötünk ki, talán még ő maga sem, az számomra felér egy horror filmmel. Az ő szemében ugyanez a film persze egy izgalmas vígjáték lenne.
- Rendben, állom a számlát, neked csak főznöd kell - egyezem bele a kilenc napos habzsi-dőzsibe. Elképesztően jó lesz! Kilenc napig azt eszek, amit csak akarok, mindezt Angel konyhájában! Ez egy újabb ok, hogy a közelében sertepertélhessek.
Ránézek a rajzra, amit felém mutat. Sovány alakú fiút látok nagy lobonccal és hiányzó pöccsel. Jelentőségteljesen lenézek a saját alkatrészeimre, majd vissza a rajzra, majd kérdőn felvonom a szemöldököm.
- Miért más 3D-s modellt rajzolni, mint 2D-set? - kérdezem laikusként, miközben leeresztem a karom, és megrázom, mert kezd kifutni belőle a vér. Tekintetem elkalandozik a monitorjaim felé, majd rátapad az egyikre. Az oroszlán és a nője abbahagyták a kefélést, és most épp egy másik helyszínen van akció. Ők nem szexelnek, hanem épp ellenkezőleg: veszekszenek.
- Angel... Ideadnád azt a tabletet ami ott van melletted az asztalon? - kérdezem sürgetően. Feszültté válok kissé, mert épp nagyon jó lenne, ha tudnám csinálni azt, ami a dolgom, de Angel miatt ezt nem tehetem. - Most tartunk öt perc szünetet - jelentem be közben.
Ha ideadja, elveszem és az ujjaim azonnal sebesen kezdenek el rajta pötyögni. Háttal a falnak dőlök és próbálok elérni valakit, aki el tudja intézni azt, amit el akarom, hogy intézzenek a veszekedő párral kapcsolatban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Aug. 09, 2015 4:07 pm

- Azért, mert egész nap alszol és este se mozdulsz ki, hanem egész végig itt vagy. Mindenkinek be kell mennie néha a munka helyére, de neked nem. Lehet, hogy valami illegális dologban vagy benne? - Buta kérdés, mert ha igen akkor nyílván nem mondaná el, ha meg nem akkor megmondaná én pedig azt hinném, hogy hazudik... csak hogy ha odafigyelek akkor tudom, hogy mikor hazudik valaki és mikor nem, de nem tartom fairnek ezt az egészet, hiszen mindenkinek meg van a joga arra, hogy vagy elmondjon valamit nekem vagy pedig egy hihetőnek tűnő mesét próbáljon meg beadni.
Lehet, hogy valami drogos dologban van benne és azért a sok kamera, de ha ez így van akkor azt hiszem nem kellene többet barátkoznom vele, szóval inkább nem is agyalok ezen többet, mert nem akarom, hogy Luukas kikerüljön a mindennapjaimból.
Elégedett mosoly jelenik meg ajkaimon, mikor közli, hogy szombaton lehet, hogy ráér. Igaz csak egy lehetet kaptam de már az is bíztató, hogy nem vágta rá rögtön azt, hogy nem jön velem és felejtsem el az egészet.
- Rendben, akkor elmondom, hogy fel akarok menni veled a hegyekbe. Kirándulni. Tudod, séta a vadonban meg ilyenek. - Azt egyelőre még nem kell tudnia, hogy sátorral vágunk neki. Arról majd elég lesz az indulás után mondjuk fél órával tájékoztatni őt.
Nagyon el szeretnék menni és remélem, hogy nem kell a hajánál fogva elcibálnom őt magammal, hanem majd jön magától a két szép lábán.
A kaját lerendeztük, ő több mint egy héten keresztül egy négy csillagos szállodában érezheti magát én meg mint egy szakács. Remek. De legalább ő állja a számlát.
- Mert egy 2d-snél rátenném a rajzlapomat a képre és átrajzolnám az egészet, így pedig ezt nem tehetem meg, kivéve ha életnagyságú rajzot akarok nekik beküldeni. - felelem, majd automatikusan teljesítem a kérését, és csak utólag gondolok bele, hogy mit is csináltam. Most elkezd majd dolgozni én pedig addig itt szobrozhatok miközben nem csinálok semmit sem. Felkelek a székből és odamegyek hozzá, hogy kikapjam a tabletet a kezéből.
- nincs szünet, mert dolgozni akarsz, az pedig nem megengedett. Most én dolgozok, te meg pózolsz nem emlékszel? - háborodok fel, és ha nem adja oda akkor is megpróbálom kiszedni a kezéből. Bár ha felemeli a feje fölé akkor nem fogom elérni, hacsak el nem kezdek ugrálni.
- Kérem, vagy 9 napig csak moslékot fogok neked főzni!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Aug. 09, 2015 9:35 pm

- Vagy lehet, hogy ez a munkahelyem - terelem el a témát az illegalitásról, mert sajnos pontosan tudom, hogy kiszagolná, ha hazudok. Azt meg nyilván nem fogom mondani, hogy semmiféle illegáls dologban nem vagyok benne. A fajtájabeliekre vadásznak emberek az irányításom alatt. Fegyvercsempészeknek segítek. Meg néha a rendőrségnek is, de ez nem igazán hozható egyensúlyba ki az iméntiekkel. Szóval jobb, ha nem firtatjuk ezt a témát.
- Melyik hegyekbe? - kérdezek vissza rögvest. A "hegyek" mint olyan, túlságosan tág meghatározás, és emellett az sem mindegy, hogy melyik falka felségterületére akar vinni. A farkasokkal ugyanis mostanában nagyon nem szeretnék összefutni, de a többivel nagyjából semmi bajom nincsen. - És egészen pontosan milyen sétára gondoltál? Hegyet ugye nem kell másznom? - faggatózom tovább.
Meggyőz a 2D/3D dologgal kapcsolatban, még egy kicsit el is mosolyodom.
- Szerintem te még erre is képes lennél, ha a felvételidről van szó.
Kézbe veszem a tabletet, és rögvest megszűnik a külvilág. Majdnem, mert egyébként rengeteg dolgot vagyok képes csinálni egyszerre. Így pontosan tudom, mi történik az összes képernyőmön egyszerre, tudok kapcsolatot nyitni a tableten, és tudok kitérni Angel elől, aki mérgesen közeledik.
- Jól van, nyugalom - tolom el a mellkasánál fogva, majd egyszerre egyensúlyozom a tabletet a kezemben és pötyögök rajta, de végül csak gyorsabb, ha mindkét kezemet használom.
Persze nem engedem, hogy Angel elvegye tőlem, a magasba emelem a kütyümet, mert ott úgyse éri el, erre elkezd ugrálni előttem akaratosan, mint egy nikkelbolha.
- Hé... Angel... Angel, állj már le! - próbálom lecsillapítani szavakkal, de persze semmi hatása, így muszáj valahogy leállítanom, mert különben a lány komoly veszélybe sodródik, aki éppenséggel vadász, és azért van együtt azzal a patkánnyal, hogy megtudjon tőle ezt-azt. Csörögni kezd a telefonom is, én pedig végül megragadom az előttem pattogó és mérgelődő lány karját, amivel hadonászik nekem. A falnak fordítom, és a feje fölé emelem a karját, leszerelve minden további próbálkozását.
- Csillapodj, kis méregzsák, az előbb még azt mondtad, hogy jár a szünet! Hagyd, hogy csináljam a dolgom, és öt perc múlva ugyanitt fogok pózolni neked, de ha nem hagyod, akkor órákat kell majd a gépeim előtt töltenem - és a vadásztársam élete is veszélybe kerülhet, de ezt már nem tehetem sajnos hozzá, mert szegényke még jobban frászt kapna.
A telefon elhallgat, majd újra csörögni kezd, ami meglehetősen idegesítő. Ha Angel nem ellenkezik tovább, akkor gyorsan felkapom és rögtön beszélni kezdek bele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Aug. 09, 2015 11:37 pm

- Túlságosan is rejtélyes vagy, ha nem akarod pontosan megmondani akkor nem kell. - Adom fel, mert nekem egyelőre bőven elég annyi információ a munkájáról, hogy ha bármikor van valami nyűgöm akkor átjöhetek hozzá, mert tutira itthon lesz. Kivéve akkor ha majd rákap a kirándulgatásra. De akkor meg vele leszek, mert azt meg nem csinálhatja, hogy egyszer eljön velem aztán meg szépen itthon hagy mikor legközelebb menne.
- Nem igazán tudom még, majd ha végeztünk akkor keresünk valami szuper helyet a számítógépeden. - Felelem, mert olyan helyre akarok menni ahol még nem voltam és hogy hol nem voltam még azt sajnos nem tudom. Illetve igen, mert nagyon sok helyen nem voltam még, például... őő Afrikában, de oda tuti nem jönne el velem. Pedig szívesen megmásznék pár sivatagi homok buckát.
- Dehogy nem! Pontosan olyanra gondoltam. Fel a hegy tetejére, aztán vissza. Még gyerekként sem voltál ilyenen? Mikor kicsi voltam akkor minden osztály kirándulásunk ilyen volt. Nagyon jó, az út elején kell keresni egy hosszú botot és az lesz a sétapálcád. Az út végén pedig mindenki haza akarta vinni, de nem engedték fel a buszra, szóval elrejtettük, hogy ha legközelebb megyünk akkor meglegyen. De sosem mentünk ugyan oda vissza. - Vagyis teljesen feleslegesen rejtettük el az erdőben a rengeteg ugyan olyan bot közé a sajátunkat. De azért jó volt, sőt, több, mint jó. Remélem Luukas is kedvet kap majd most hozzá.
Oda adom neki a tabletet, majd megpróbálom vissza szerezni. Nem úszom meg és bizony ugrálnom kell érte, de nem zavartatom magam emiatt. Ha ez kell ahhoz, hogy sikert érjek el akkor megteszem.
Próbál megállítani és közben valahol egy telefon is csöngeni kezd. Nem tudom ki van a vonal másik végén, de majd ha azt is megszerzem akkor megmondom neki, hogy hívjon később, mert Luukasnak most dolga van.
- Hoppá. - szólalok meg, mikor is a falnak szorítva találom magam. A karom a magasban, nem tudok kapálózni, Luukas pedig közel van hozzám. Úgy értem nagyon közel és Ő nagyon pucér. Tekintetemmel alaposan végigpásztázom a testét és ha nem fogná le a kezeimet akkor már nem csak a szemeimmel vésném az agyamba a testét. Különös képpen érdekelnek a sebhelyei. Annyira érdekesek és szépek! Meg akarom fogdosni őket, de ez még nem megy.
- Meggondoltam magam, nem akarok szünetet és egy csomót csaltál mert leengedted a kezedet! De rendben... most kapsz egy kis szünetet. - adom be végül a derekamat neki, mert nem akarom, hogy az öt percből órák legyenek. Ha elenged és elmegy előlem akkor én mágnesként követem és végre nem csak a szemeimmel csodálhatom, hanem a kezeimet is bevetem, mert szépen végigsimítok minden egyes sebhelyén. Az oldalán és a hasán lévőn többször is, azok tetszenek a legjobban.
Annyira érdekes, hogy neki vannak ilyenek. Én is szeretnék, de nekem nem igazán lehet össze hozni, pedig tényleg szeretnék ilyen különleges lenni, mint amilyen Ő.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   

Vissza az elejére Go down
 
Luukas & Angelina
Vissza az elejére 
1 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Midnight Tales :: New Age City :: Házak-
Ugrás: