HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Útmutató
Hírek

Vadászok újratöltve, mindenki vessen rá egy pillantást, akinek kedves az élete.Bedobtunk pár új canont, ajánljuk a "keresd a párját" játék kedvelőinek.Csak a rangfoglaló ad erőt és mindent lebíró akaratot.Az oldal nyitott:
2010. december 7-én

STAFF

Demetrius
Admin

Profil - PM

Multi: Jane Bianchi


Rain Phantomhive
Moderátor

Profil - PM

Multik:
Judas
Mavis Rosenthal
Luukas Richter
Chat
Latest topics
» Alapítvány épülete- Dave & Vero
Vas. Nov. 18, 2018 3:00 pm by Veronica Thorne

» Step by Step - Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 11:27 am by Trevor Estacado

» Why? - Chloe & Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 10:37 am by Trevor Estacado

» Greg & Lexi
Hétf. Nov. 13, 2017 9:38 pm by Alexis Clarke

» Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ
Csüt. Okt. 05, 2017 9:28 pm by David Johnas

» Kronológia
Hétf. Szept. 25, 2017 2:43 am by John Dante

» Derek & John A tigris és az oroszlán
Pént. Szept. 22, 2017 4:28 am by John Dante

» Elmaradt kötelesség - Ms Clarke & John
Pént. Szept. 22, 2017 4:14 am by John Dante

» Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi
Szer. Szept. 06, 2017 8:49 am by David Johnas

Top posting users this month
Statisztika
Aktív tagjaink: 35
Lányok: 14
Fiúk: 21

Emberek: 6
Vámpírok: 5
Vérfarkasok: 7
Vérgepárdok: 3
Vérhiénák: 2
Véroroszlánok: 5
Vérpatkányok: 0
Vértigrisek: 4
Vadászok: 3
Holdfázis
CURRENT MOON

Share | 
 

 Luukas & Angelina

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Hétf. Aug. 24, 2015 11:20 pm

Grace szelíd és ártatlan, olyan mint egy apró szőrpamacs, és fehér, mintha csak arra várna, hogy összefestékezzem a bundáját, de ez természetesen nem fog megtörténni, pedig igazán csodálatosan nézne ki rózsaszínűen, vagy akár kéken.
Igyekszem minden gondolatom a macskáim felé irányítani, de nem megy, vissza akarok menni a konyhába és megmondani a magamét Luukasnak, de abból csak egy újabb veszekedés kerekedne, a mai nap folyamán már a harmadik és mi nem vagyunk öreg házasok, hogy ezt a fajta viselkedést megengedhessük magunknak. Legalábbis én még nem érzem magam öregnek. Házasnak pedig még kevésbé.
MEghallom a hangját és felkapom rá a fejem, megnézem, hogy hol áll, mit csinál éppen. Nem hallottam azt, ahogy felállt és ide jött, nem figyeltem, de ez többször nem fordulhat elő.
- Igen, jól vagyok, nem kell aggódnod, nem fogok a következő pillanatban átváltozni egy szörnyeteggé. - Azt hittem valamennyire sikerült megnyugodnom de úgy tűnik, hogy tévedtem.
- Nem kell itt maradnod ha nem szeretnél. Többször nem foglak zavarni, majd az ételeket átviszem amiket kértél. - Hangom hűvös, de erre számíthatott az előbbi kitörése miatt. Nem igazán tudom, hogy most hányadán is állunk egymással. Nem akarok haragban elválni tőle, de ha valóban egy szörnyetegnek gondol, akkor nem hiszem, hogy továbbra is barátok leszünk... már ha eddig azok voltunk egyáltalán.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Kedd Aug. 25, 2015 1:57 pm

Eléggé gúnyos a válasza, sértett és keserű. Pedig tudhatná, hogy ez bármikor megtörténhet, úgyhogy nem tudom, miért van ennyire nagyra magával. Szóval nem értek egyet ezzel a duzzogással, de olyan szomorú látvány, ahogy ott ül és szorongatja azt a szegény kismacskát! Sóhajtok, és besétálok hozzá, majd leülök mellé törökülésben. Az ő lakása sokkal tisztább, mint az enyém, szóval nem gond, ha a földön ücsörgünk.
Egy darabig csendben nézem, és azon gondolkozom, hogy bocsánatot kérjek-e, de nem akarok. A fenébe is, nem fogok elnézést kérni azért, mert jogos dühöt érzek! Felemelem a kezem, és hátrasimítom Angel haját a válla mögé, miközben a szürke macska átgyalogol az én ölemből az övébe és dorombol tovább, kis háromszög-fejét mindenhová odadörgöli.
- Tudom, hogy nem vagy szörnyeteg. De fogadd el, hogy én sem vagyok az, amiért nem akarom, hogy bárki mással megtörténjen az, ami velem, mikor kicsi voltam.
Próbálom megbékíteni, de amilyen makacs, ez nem biztos, hogy könnyen fog menni. Bár talán benne is van némi megértés és belátás, hiszen alapvetően jószívű és kedves.
Ha hagyja magát, magamhoz húzom, hogy átölelhessem a vállát és megsimogathassam, hátha ettől könnyebben megenyhül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Hétf. Aug. 31, 2015 8:13 pm

Nem tetszik, hogy utánam jött, nem akarom, hogy itt legyen, mert nem akarok tovább veszekedni vele, de ha itt marad akkor biztos az lesz a vége, mert makacs és nem fogja meggondolni magát rólunk. Pedig én még egyszer sem ártottam az embereknek.
Elkapom a szürke macskát és azt kezdem el dögönyözni, a másik pedig menekül pillanatnyi figyelmetlenségemet kihasználva, de nem is bánom, ennyi nyúzás elég lesz neki mára, majd holnap kapja a következő adagot, hogy jó kis öl macska legyen, ne pedig egy gyáva nyúl.
- Elfogadom, de nem akarok erről többet beszélni. Ha nem szörnyetegnek de akkor is veszélyesnek gondolsz aminek nem örülök, most már én is annak gondollak téged, szóval vedd úgy, hogy kvittek vagyunk és felejtsük el ezt az egészet. - felelem, és hagyom, hogy magához húzzon. Sohasem utasítanék el egy ilyen szelíd közeledést, még akkor sem ha előtte mondjuk üvöltözünk egymással, bár ez még nem fordult elő. Kitessékelem a macskát az ölemből és én mászok bele Luukaséba és játszom a macskát, mert nagy szükségem van arra, hogy most ölelgessenek egy kicsit. Még akkor is ha neki ez annyira nem fog tetszeni.
- Szóval mit szeretnél, mit készítsek legközelebb neked enni? - rossz téma, unalmas téma, de még mindig jobb, mint az én ölöm a fajtádat című.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Hétf. Aug. 31, 2015 10:56 pm

Elég kimért, és komoly, amit mond. Nem néztem még erre a dologra ebből a nézőpontból, de végül is tarthat nyugodtan veszélyesnek. Elvégre az vagyok, csak nem rá.
- És félsz is tőlem? - kérdezem, hiszen ezt még azért tudnom kell. Hiszen ha fél, akkor teljesen feleslegesen strapálom magam bármivel is, mert idő kell ahhoz, hogy a félelem elmúljon, vagy egy semleges állapot visszatérjen, pont olyan, amilyenben még ma reggel voltunk, mikor betört a lakásomba. Hát, vagy nem, szóval nem tudom, nem vagyok se pszichológus, sem tigrisszelídítő.
Épp ezért fogalmam sincs, miért is mászik az ölembe, de rájövök, hogy ez valami macskás dolog lehet. Nem igazán zuhanyoztam nagyjából tegnap délután óta, szóval nem ez a legjobb pillanat arra, hogy hozzám bújjon, de... a fenébe, kit érdekel? Angel az ölembe kucorodott! Egyszerre jövök zavarba és érzem teljesen természetesnek ezt a kialakult szituációt. Először feltartott kézzel hagyom, hogy elhelyezkedjen, de most átölelem kicsi és törékeny hátát.
Fölé hajolok, és szusszanok, beleszagolok a hajába és lassan simogatni kezdem a vállát, mert ennél lejjebb nem merem vinni a kezem, nehogy félreértse. Azt akarom, hogy itt maradjon az ölemben hozzám simulva, és ezért mindent meg kell tennem, hogy kényelmesen érezze itt magát.
Visszatérünk a kaja témához, ami szerintem menekülő útvonal és egyben a békülékenységének a jele. Szóval kicsi hümmögés után rávágom:
- Krumplipürét kérek húsgombóccal és végtelen sok öntettel. De előbb fejezd be a rajzokat, most ettem gofrit. Te is ehetnél - jegyzem meg, bár semmi mást nem csinálok, csak szorosabbra fonom a karjaimat körülötte, és a nyakába hajtom a fejem.
- Ne legyél morcos - dörmögöm, aztán megpuszilom a nyakát. Fogalmam sincs, mi ütött belém, magam is meglepődöm ezen, de végül nem bánom meg. Lesz, ami lesz, legfeljebb csak még jobban kibukik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Hétf. Aug. 31, 2015 11:39 pm

Nem tudom, hogy félek-e tőle. Tudom, hogy már számtalan lehetősége volt arra, hogy bántson, de eddig egyszer sem tett semmi ilyesmit, persze az első találkozásunkat leszámítva. Akkor igazán gondolhattam volna, hogy valami nincsen rendben vele, de mostmár mindegy.
Tudom, hogy meg tudom védeni magam, ugyanis a cicusom nem hagyná, hogy komolyabb kárt tegyen bennem, de nem tudhatom, hogy Luukas ténylegesen milyen erős és milyen kiképzést kapott, lehet, hogy még tigris alakomban is simán a földre teper és akkor megnézhetem magam.
- Eddig nem bántottál, szóval nincsen okom félni tőled. Addig nem is bánthatsz amíg nem csinálok valami rosszat, ami sohasem fog bekövetkezni, szóval nincs mitől tartanom. - felelem, miközben szépen bepakolom magam az ölébe, és legnagyobb meglepetésemre egyáltalán nem tiltakozik ez ellen.
- Ami azt illeti most biztonságban érzem magam. Olyan, mint amikor a többiekkel vagyok. - PEdig Ő csak egy ember, nem tud megvédeni a csúnya gonosz vámpíroktól, vagy a hasonló teremtményektől, mégis, igazán jó most itt.
Örülök, hogy felel a kérdésre, legalább lesz min gondolkoznom. - Rendben, bár húsgolyót még nem csináltam, de majd kitalálok valamit. - Ha máshogy nem megy majd akkor felhívom anyut. Az mindig biztos pont, mert ő mindent el tud készíteni.
Azt mondja, hogy rajzoljak, meg egyek, de ahelyett, hogy elengedne csak szorosabban ölel magához. Ellentmondásos egy kicsit, de most nem akarok rajzolni.
- Jó lesz az az egy amit elkezdtem, majd befejezem később, több nem is kell, de megkapod a kilenc napi étel szolgáltatást. - Felelem, majd közli, hogy ne legyek morcos és kapok tőle egy puszit. Ami fura, de tényleg, mert eddig még egyszer sem kaptam tőle ilyet. Maganhoz ölelem válaszul.
[i]- Nem vagyok morcos, ha az lennék akkor nem itt lennék, hanem a fürdőszobában kuporognék. [i]- Felelem majd megcsikizem egy kicsit az oldalát, hogy tudja, tényleg semmi bajom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Kedd Szept. 01, 2015 12:07 am

- Remekül következtetsz - mosolyodom kicsit el, hiszen megbeszéli magával a félelem és a veszélyesség dolgot, és nem tudok mást tenni, mint egyetérteni mindazzal, amit elmondott. Még csak azt se mondom, hogy "Angel, sose tudnálak bántani", mert ez egyáltalán nem igaz. De az biztos, hogy nem ütném soha meg, nem emelnék rá kezet, csak önvédelemből. Ezt azonban kár lenne most boncolgatni, azt hiszem, hogy megölné a pillanat hangulatát, vagy mit.
Valami furcsa és meleg árasztja el a mellkasom, mikor azt mondja, hogy biztonságban érzi magát mellettem. Egészen bárgyú mosoly jelenhet meg az arcomon, amit még jó, hogy nem lát, mert biztos kinevetné. Fogalmam sincs, milyen lehet a többiekkel lenni, ha vérállat vagy. A többi tanonccal nem nagyon közösködtem, vagy akivel mégis, az már nem él. Sose voltam az a fajta gyerek, akinek sok barátja volt, vagy voltak neki egyáltalán. De nagyon örülök, hogy Angel azt mondta, hogy biztonságban érzi magát velem, mert ez nagyon jó dolog. Pontosan ezt szerettem volna elérni, bár remélem, hogy nem csak ölelős mackónak tekint.
- Szerintem csak fogj egy marék húst és gyúrj belőle gombócot - javaslom, határtalan gasztronómiai tudásom minden erőforrását felhasználva ehhez a recepthez. Elvégre ő mondta, hogy pontos leírást kér az ételekről... a végén még kapnék egy nyers gombócot húsból... És kiderül, hogy Angel nem is vértigris, hanem egy gonosz dzsinn a palackból.
- Egyébként ne aggódj amiatt, hogy elcsúszol a jelentkezéssel, csak küldd be nekik a rajzokat ha elkészülnek, a többit elintézem neked.
Azt eddig is tudta, hogy nincs olyan számítógép, szerver, biztonsági rendszer vagy felvételi értékelés, amibe ne tudnék betörni. Vagy ha nem is tudta, hát sejtette, mert mikor a munkámról kérdezett, mindig valami ilyesmit mondtam neki.
Visszaölel. Engem! Nagyon boldogan kezd verni a kis szívem, de mielőtt bármi is átfordulna romantikusba vagy bármi ilyesmibe, megcsikiz, én meg összegörnyedek.
- Neee, miért csinálod ezt? - kérdezem kétségbeesve, hiszen már az előbb is pont ugyanezt művelte, amiért összekötegeltem a két pici csuklóját, ami nagyon nem tetszett neki. Most csak megfogom a kezeit és elviszem a derekamtól, egészen pontosan a nyakamba teszem őket, majd hanyatt dőlök vele. Hagyom, hogy fent maradjon egyelőre.
- Nem szeretem, ha csikizel. Az előbb is pont ezt csináltad - emlékeztetem rá, hogy már akkor se tetszett, sőt sohase tetszett, és már volt, hogy én tepertem a földre hogy bosszúból agyoncsikizzem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Szept. 06, 2015 9:05 pm

Felnevetek, mert ha tényleg így csinálnám a húsgolyóját akkor abból nem lenne semmi se, ráadásul ehető sem lenne, hiszen nem kéne megsütni, meg fűszerezni sem, de majd keresek valami jó kis receptet amit elkészíthetek neki és remélhetően gyorsan meg is lesz.
- Majd igyekezni fogok, hogy elnyerje a tetszésedet az étel, de egyelőre nem ígérek semmit sem. Előbb majd letesztelem én, és hogy ha nem halok bele akkor utána ehetsz belőle te is. Így megfelel? - Bár úgy hiszem neki teljesen mindegy lenne, tekintettel arra, hogy mi mindent össze szokott enni.
Elgondolkodom egy pillanatig azon, hogy mit is érthet az alatt, hogy a többit majd elintézi, mikor is beugrik. Csalni akar!
- Köszönöm, nagyon aranyos vagy de azt hiszem az lesz a legtisztább ha én is ugyan addig adom be a dolgaimat, mint a többiek. Az úgy egy cseppet sem fair, ha nekem több időm lesz, mint amennyi nekik volt. Meg ez igazából csak egy elő felmérés vagy mi, lesz majd ottani felvételi is, amikor 3 dolgot kell majd csinálnunk. - Hogy ez pontosan mikor lesz és mit kell majd csinálni azt még én magam sem tudom, de még van időm kideríteni azt hiszem. Legalábbis nagyon remélem, de mintha küldtek volna erről valamit a tájékoztatóban, de már nem emlékszem. A papír meg már meg sincs, mert a macskák széttépték... mert összegyűrtem és odadobtam nekik a gombócot játszani.
MEgcsikizem, de nem hagyja, hogy sokáig a testén járassam az ujjaimat, inkább a nyakába húzza a karjaimat, ami nekem megfelel, így legalább tudok velük mit csinálni, tudok játszani Luukas hajával. Bár ezt sem sokáig, mert hátradől, és a haja beszorul a háta alá. Kényelmesen ráfekszem és lenézek rá.
- Ha ezt nem szereted amikor csinálom akkor mondj valamit amit szeretnél és megteszem. - van pár elképzelésem, hogy most mit fog mondani onnantól kezdve, hogy ne tehénkedjek tovább rajta egészen kellemes dolgokig.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Szept. 06, 2015 10:42 pm

- Ó és süsd is meg! - teszem hozzá rémülten a húsgolyó dologhoz. - Kérlek mindenképpen süsd meg, mert én nem vagyok nagymacska és nem eszem nyers húst, se nyuszikat egészben.
Na, most már akkor is biztonságban vagyok, ha Angel egy gonosz dzsinn, de azért felnevetve egyezem bele egy nagy bólintással az előkóstolás dologba.
- Remek. De nem ám akkorát kóstolni belőle, hogy az egész elfogy. Egyébként biztos vagyok benne, hogy nálam csak finomabbat tudsz csinálni. De ráérsz vele, tényleg.
Inkább maradj itt velem, el ne mozdulj, mert most nagyon jól érzem magam.
Finoman és kedvesen visszautasítja a segítségemet. Egyáltalán nem értem, hogy miért.
- Nem ugyanannyi időd van, mert csak most jutott eszedbe jelentkezni, más meg már évek óta tudta, hogy oda akar járni. Nekik sokkal több idejük volt felkészülni, mint neked - magyarázom az elképzelésem. Nem nagyon szoktam betartani a határidőket, és ez sajnos az egyetemi tanulmányi mutatóimon is látszik. - De úgy lesz, ahogy akarod.
Nem akarom én rátukmálni senkire a segítségemet. Angel biztos szomorú lenne, hogyha tudná, hogy bele kellett nyúlnom a rendszerbe, hogy felvételt nyerjen, vagy behívót a második körre. Egyébként nem hiszem, hogy rám szorulna majd meg a szakértelmemre, mert biztos vagyok benne hogy nagyon ügyesen rajzol. De ha mégis, azt sose fogom neki megmondani.
Nagyon tetszik, hogy rajtam fekszik, és úgy látom, neki sincsen problémája ezzel. Kezemet a derekára csúsztatom. Sose voltunk még ilyen sokáig ilyen közel egymáshoz, és szerintem egymás szemébe sem néztünk még soha ennyi ideig. Ragyogóan kék szemei vannak, és most van valami furcsa bennük, amit nem tudok hová tenni, de csak még jobban tetszik.
Ha megmondanám neki, amit szeretnék, akkor egészen biztos, hogy kosarat kapnék. Kértem már tőle csókot korábban, és esze ágában sem volt adni, sőt, felháborodott. Na jó, tulajdonképp az nem is erről szólt, csak csúfolódtunk egymással, de...
Túl sokáig gondolkozom, mert fogalmam sincs, mit is mondhatnék. Nagyon szeretnék egy csókot. Kérlek olvasd ki a gondolataimból! Ja, hogy vértigris vagy, nem pedig vámpír... Mindenesetre sajnos megnedvesítem az ajkamat. Azután veszem csak észre, hogy megtettem, így elárultam magam. Most aztán sarokba szorított!
- Kérek egy puszit - mondom ki végül elképesztően idétlenül. Ebből akkor se jövök ki teljesen rosszul, ha ez egy csapda volt. Túljártam az eszén!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Hétf. Szept. 07, 2015 9:36 pm

- Nem kell emiatt aggódnod, többször nem játszom el azt, hogy nem sütöm meg addig amíg pontos ételmegnevezést kapok. - Tájékoztatom, bár ki tudja, ha valamiért mérges leszek rá akkor lehet megkapja a hozzávalókat meg a receptet aztán boldoguljon egyedül. De ilyenről még szó sincs, mivel most úgy tűnik, hogy újra szent a béke közöttünk és nagyon örülnék annak, ha ez sokáig így is maradna.
- Két adagot fogok csinálni, ne aggódj, nem fogom előled elenni az ennivalót, bár nem hiszem, hogy hagynád, ha megpróbálnám. - bár kíváncsi lennék hogy hogyan próbálna megállítani. Elég lenne csak egyszerűen a feje felé emelnie a tányért, onnan aztán sehogy sem tudnám megmenteni úgy a kaját, hogy az lehetőleg ne landoljon a földön, bár a macskák biztos díjaznák a dolgot. De nekik nem fogok órákon át főzőcskézni! Ők nem érdemlik meg.
Szerencsére azt mondja, hogy úgy lesz ahogy én akarom, szóval nem fog belenyúlni az egyetem rendszerébe, hogy valahogy többletpontokat adjon vagy csak kitolja a határidőt. Ha már voltam olyan sületlen, hogy nekem az utolsó pillanatban kellett beadni a jelentkezést akkor nagyon is megérdemlem ezt az egészet, akár azt is, hogy ne vegyenek fel. Akkor legalább lenne egy teljes évem felkészülni.
Dorombolni szeretnék, mert ha ilyen jól érzem magam valakivel akkor szoktam, de ez most Luukas és biztos nem tetszene neki, ha azt villogtatnám, hogy bizony én nem csak egy ember vagyok. Megpróbálom inkább embernek álcázni magam, hátha akkor minden sokkal könnyebb lesz. Szemeibe nézek, majd tekintetem lesiklik az ajkaira, amit épp akkor nedvesít meg. Gyorsan el is kapom a tekintetem onnan és inkább továbbra is a szemeit csodálom. De nem sokáig, mert puszit kért, és ki kellene villám gyorsan kitalálnom, hogy hogyan is kéne kiviteleznem ezt az egészet.
- rendben, kaphatsz puszit. - egyre intenzívebben érzékelem őt magam körül. A mellkasa és a hasa az enyém alatt, szép nagy kezei a derekamon... nagyon tetszik.
Hajolok, hogy puszit adhassak az arcára, de végül az utolsó pillanatban meggondolom magam és a szájára kapja a kért puszit. Gyorsan elhúzom a fejem és kíváncsian nézek rá, hogy most vajon mi a szösz lesz. Legurít magáról és a röhögéstől a hasát fogva távozik a lakásból? Biztos.... tuti hogy így lesz… csak az az egy baj, hogy ezt nagyon nem akarom. Azt akarom, hogy maradjon itt sokáig.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Hétf. Szept. 07, 2015 10:39 pm

- Nem hiszek neked - közlöm vele, hiszen szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy igenis újra eljátszaná, hogy a kezembe adja a nyers ételt csomagolva, én meg szerkesszem össze, ahogy akarom. De nincs is ezzel baj, mert legalább észreveszem majd magam. - Úgysem hagynám - hagyom végül annyiban ezt az egész kaja dolgot, hiszen csak vesztegetem rá az időnket, pedig ehelyett azt is észrevehetném, hogy milyen észbontó, hogy itt heverünk a padlón, a karjaimban van, sőt, rajtam fekszik és engem néz.
Annyira gyönyörű, hogy órákig, napokig tudnék csak itt feküdni, és bámulni őt. Bárcsak meg tudnám ezt mondani neki! De nem merem, mert sose voltam a szavak embere, és ha bókolnék, biztosan teljesen ostobán hangzana midnen szó a számból.
Egészen biztos, hogy hevesebben kezd dobogni a szívem, és a légzésem is mélyül, ahogy végül fölém hajol. Akkor is mélyet sóhajtok, hogyha csak az arcomat csókolja meg. Lehunyom a szemem, nehogy valami butaságot csináljak, és ekkor megérzem a száját az enyémen. Egyetlen varázslatos pillanat az egész, és én mégis úgy érzem, mintha villámcsapás ért volna, vagy végre valaki zárt volna egy áramkört a fejemben, azonnal újra kipattannak a szemeim. Az arcához nyúlok, és visszahúzom magamhoz. Teljesen felbátorodtam ettől az apró puszitól, és már nem is mérlegelem, hogy van-e nála esélyem, vagy nincs. Egyszerűen csak követem, amit az ösztöneim súgnak, és megcsókolom. Nem vagyok túl profi ebben, de azt tudom, hogy össze kell simulnia az ajkainknak, és aztán lassan csókolni, és aztán...
Teljesen mindegy, mit mond az elmélet, a gyakorlat teljesen más. Soha életemben nem volt még ilyen jó érzés megcsókolni valakit, ez valami fergeteges. Még csak arra se gondolok, hogy ez milyen veszélyes, és hogy Angel talán mindjárt fejbe vág egy krumplival, mert ez fel se merül most bennem. A másik kezem végigsimítja a derekát, és szorosan magamhoz ölelem, annyira élvezem a közelségét és testének izzó melegét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Szomb. Szept. 12, 2015 7:11 pm

Nem szoktam kihasználni azt, hogy mi is vagyok., Nem szoktam figyelni az emberek illatát, a szívűk dobogásának ritmusát, mert egyszerűen nem tartom igazságosnak, hogy én mennyivel többet tudok meg róluk egy pillanat alatt, mint ők rólam. Nagyon sok időbe telt megtanulni, hogy ne ezekre figyeljek, de végül sikerült és most már egészen jól adom az egyszerű embert, és csak néha buktatom le magam. Bármennyire próbálok átlagos lenni, most nem megy, minden egyes érzékszervemmel Luukasra figyelek, és próbálom kitalálni, hogy mi járhat a fejében. De nem megy, gyorsabban kezd dobogni a szíve, vagyis vagy izgul vagy ideges, vagy éppen kezd mérges lenni, de ezek közül egyiknek sincsen semmi értelme sem. Inkább fel is hagyok gyorsan a próbálkozással, de nem megy, nem tudom kiverni azt a hangot a fejemből, ahogy a vére gyorsabban kezd áramlani az ereiben. Ahogy a sóhaját sem tudom kizárni, pedig annyira szeretném! De nem megy, csak rá tudok összpontosítani és arra, hogy ez tulajdonképpen nagyon is tetszik. Szeretem ha hozzám érnek, de ez még annál is jobb, mint mikor a falkatagokhoz érek, sokkal kellemesebb, és a szája is... ó! NA ilyenben még tutira nem volt részem, maximum az óvodában mikor a lányokkal hecceltük a fiúkat, hogy ezt úgy sem merik megtenni. De az sem volt ilyen, ez egészen különleges. Sohasem értettem miért is látni mindenhol egymást csókoló embereket, de most már rájöttem.
Viszonzom a csókját lassan, hiszen nem sietünk sehova sem és még jobban hozzá simulok, már ha ez lehetséges. Egyik kezemmel a hajába túrok és finoman megragadom, a másikkal pedig végigsimítok az oldalán és a mellkasán. Ekkor jövök rá, hogy még mindig nincsen rajta póló, se nadrág, csak egy kis boxer. Igazán zavarba ejtő helyzet. Elhúzódok tőle és ha engedi akkor le is gördülök róla.
- Luukas... kérlek öltözz fel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Szomb. Szept. 12, 2015 10:17 pm

Azonnal reagál, és valahogy pontosan úgy, mint a fantáziáimban. Akárhányszor képzeltem el ezt a pillanatot (márpedig rengetegszer elképzeltem, különböző szituációkban, attól kezdve, hogy csak úgy idejövök a lakásába, becsöngetek, megcsókolom és aztán hazamegyek, egészen addig, hogy teljesen természetesen megteszem, miközben beszél... Vagy volt olyan verzió is, amiben közöltem vele, hogy szerelmes vagyok belé, mire azt válaszolta, hogy ő is belém, és aztán nemcsak csókolóztunk, hanem egyből egymásnak is estünk a kanapémon. Egyszóval, a képzeletemben mindig viszonozta a közeledésemet (kivéve, mikor azon aggódtam, hogy majd nem), de ez, ami most történik, ez a megvalósult álom. Meghaltam, és a Mennyben vagyok, Angel pedig egy angyal, aki épp fölém hajol. Az ajkai puhák és édesek, és érzem, hogy hozzám simul, sőt! Az ujjai a hajamba túrnak, engem peig elönt a forróság. Az emberek nem szoktak megérinteni, főleg azért, mert nem szoktam emberek közt lenni. Körülbelül egy kezemen meg tudom számolni, mikor érintett meg bárki az elmúlt egy évben, persze azon kívül, mikor Angel megpiszkált. Az érintése ismerős és jóleső érzéssel tölt el, olyannyira, hogy hirtelen problémát kezd okozni, hogy csak egy boxer van rajtam, és semmi más. Márpedig egy feszülős boxer nem nagyon szorít le semmit, és nem is rejt el semmit.
A testem néha egészen zavarba ejtő reakciókat produkál. Egészen biztos vagyok benne, hogy az illatomon is érzi, hogy mennyire is... khm... örülök a közelségének, és a csóknak. Még jó, hogy erre nekem nincsen kifejlesztett szaglásom, mert egészen biztos, hogy elsüllyednék szégyenemben.
Nem meglepő, hogy mindezek után elutasítóan reagál, hiszen erről eddig egyáltalán nem volt szó köztünk (mármint hogy szexuálisan vonzónak találnám, vagy hogy egyáltalán másképpen is tekintenék rá, mint a flúgos szomszéd lányra, aki néha rám töri a lakás ajtaját, és akivel együtt tültünk olykor egy kis időt.
Ma minden megváltozott, többek közt pillanatnyilag épp a farkam mérete, és sajnos ezen nincs mit szépíteni. De vele ellentétben én nem dobok el mindent azonnal, ami a kezemben van, vagyis nem engedem el, továbbra is ölelem magamhoz.
- Eszem ágában sincs felöltözni.
Igen, pontosan ez az első dolog, amit kiejtek a számon, mert egyáltalán nem értem, miért is kéne. Na jó, de, értem. De nem akarok most hirtelen felpattanni és elszaladni, mint egy ijedt kis kamasz. Mi van, ha ez az egyetlen esélyem nála? Ha most elszúrom, akkor örökre vége, hívja a szüleit, meg a költöztetős kocsit, és holnap kutathatom át érte a várost.
- Inkább beszéljük ezt meg.
Na, hát ez egy remek ötlet, Luukas! De hát mindig ezt dobják be a romantikus filmekben. Csak arra nem emlékszem, hogy a fiúk, vagy a lányok. Na mindegy, csak mondd tovább, csak mondd, hogy mi van!
- Mármint, nekem tökre tetszel, és nem akarom, hogy kényelmetlenül érezd magad, vagy bármi, mert ez... Ez elég jó volt. És sajnálom, de a vért azt nem tudom irányítani, nem vagyok vámpír, de ha esetleg legközelebb nem túrsz bele a hajamba, akkor lehet, hogy nem fordul elő újra.
Öhm. Hát. Igen. Biztosan nem így kell egy lány tudtára adni, hogy attól a pillanattól kezdve szerelmes vagy belé, hogy megláttad, de sajnos tőlem csak ennyi telik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Szomb. Szept. 12, 2015 11:13 pm

Nem enged el és egy pillanatra bepánikolok, mert ez így nem lesz jó, de aztán megszólal és ez segít vissza zökkenni a jelenbe és nem próbálkozok többet azzal, hogy elmeneküljek, mert öhm így is eléggé kellemetlen a dolog, ha még többet mocorgok akkor csak még intenzívebben érzem a változást Luukas testén, szóval inkább mozdulatlan maradok és várom, hogy valami történjen. Mondjuk igazán levegővé változhatna, vagy én ébrednék fel és rájöhetnék, hogy ez csak egy újabb álom volt, aminek természetesen Luukas a főszereplője. De nem, még ott se történt ilyesmi és ami azt illeti nem is igazán értem ezt az egész helyzetet, hiszen nem csináltam semmit sem!
- Hallgatlak. - sürgetem a beszédre, mert ha mond valamit akkor arra figyelek, nem pedig másra, de így is érzem, hogy az arcom egyre forróbb lesz, már biztos piros az egész, talán csak idő kérdése és meggyullad. De akkor legalább mással foglalkoznánk, és elmenekülhetnék előle, de tudom, hogy nem lesz ilyen szerencsém.
Míg beszél addig megpróbálok újra elszökni, hátha egyszerre nem tud több felé figyelni és az, hogy mozgassa a száját épp eléggé lefoglalja, de nem, még mindig nem tudok meglógni.
- ígérem többet nem érek hozzád és akkor tényleg nem fordul elő újra. Had menjek el, nem hagylak itt, csak mondjuk bebújok a kanapé mögé és onnan megvárom míg... öhm rendezed a soraidat. - Még rémlik valami olyasmi, hogy ha ez így marad akkor Luukasnak fájni fog, de nem tudom, csak az osztálytársaim beszélték anno a gimiben egymás között, már akkor sem figyeltem rájuk... lehet, hogy kellett volna.
- De tényleg elég jó volt... - közlöm vele még inkább zavarba jőve, inkább be is csukom a szemeimet, hogy ne kelljen őt nézni, az arcomat pedig a mellkasába temetem... ami nagy hiba ugyanis MÉG MINDIG nincsen rajta póló... én pedig meg akarom kóstolni őt. A fenébe... ez így nagyon nem lesz jó.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Szomb. Szept. 12, 2015 11:41 pm

Annyira vörös az arca, hogy kicsit attól parázom, hogy majd stroke-ot kap, vagy valami. Persze sejtem, hogy az én fejem is hasonlóan vörös, olyanok lehetünk, mint két animefigura valami nagyon vicces tinidrámában. Igen, a hangsúly a TININ van, ugyanis mindketten már túl vagyunk húszon, mégis itt vonaglunk, mint két idióta. De mitévő lehetnék, ha sosem voltam még ilyen helyzetben, vagy amikor voltam, abból is elmenekültem?
- Ne! - vágok a szavába pontosan azt követően hogy azt mondja, nem fog többé hozzám érni. - Nem akarom, hogy soha többé ne érj hozzám, nem ezt akartam mondani - tiltakozom gyorsan, de szerencsére időben ráharapok a nyelvemre, és nem folytatom azzal, hogy "nagyon szeretném hogy mindig hozzám érj amikor csak akarsz", vagy valami hasonló ostobaság.
Nem tudom, miért akar bebújni a kanapé mögé, mikor ott nincs is hely. Min változtatna az? Hát, jó, oké, elismerem: nem érezné az ágaskodó farkamat, de hát így se kell éreznie már mindjárt, mert majd elintézem. Megpróbálok arra gondolni, hogy ne álljon, de sajnos nem működik, főleg úgy nem, hogy az észveszejtően szép és bájos Angel rajtam heverészik. Na jó, talán tényleg jobb lenne, ha elengedném, mert ez kezd túlságosan is... helytelenné válni, és épp engedném el, mikor a mellkasomra hajtja a fejét.
Ez már mindjárt más. Nem is olyan feszült így a helyzet, hogy nem bámuljuk már egymást zavartan. Feljebb húzom a kezem a derekáról és megsimogatom a hátát.
Sajnos fogalmam sincs, hogy mit mondhatnék, ám nem is nagyon van időm emiatt aggályoskodni, mivel az egyik kismacska úgy gondolja, itt az ideje véget vetnie összebújós idillünknek, és neki is némi figyelmet szentelni. Persze az elkényeztetett fehér gombóc az, aki itt zsarnokoskodik azzal, hogy nagyot nyávogva kapirgászni kezd, nem máshol mint rajtam, hogy aztán átmásszon Angelre is. Azonnal megmozdulok persze, hiszen kicsik ugyan a karmai, de nagyokat tud vele csikarni az emberen. Felkönyökölök és odébb rakom a kis komiszt, de egyből újra támad, és nem hagy minket békén.
- Na jó, azt hiszem ő nem engedélyezi ezt a fajta tevékenységet, amit épp végzünk.
Félreteszem Angelt magamról, felülök és azonnal az ölembe teszek egy párnát. Megköszörülöm a torkomat, majd ezt folytatom egy kicsit, míg össze nem szedem magam, hogy annyit mondjak:
- Hát öhm... Ne haragudj.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Szept. 13, 2015 9:38 pm

- tudom, hogy nem úgy értetted, de így lesz a legjobb, bár nagyon nehéz lesz, mert szeretek hozzád érni, olyan jó meleg vagy. - Meg kell állnom, majd kesztyűt veszek fel, vagy mindig lefoglalom a kezeimet valamivel és akkor nem lesz gond.
Az lenne a legjobb ha ez tényleg nem fordulna elő többet de kétlem, hogy most már meg tudnám ezt akadályozni... ha magához húz nem fogom ellökni, pedig az lenne a helyes.
Mélyen magamba szívom az illatát és ez segít sokkal tisztábban gondolkodni, meg nem is. Igazán furcsa hatással van rám ez az egész jelenet.
A macska ránk támad és végre Luukas engedi, hogy legördüljek róla. Arrébb gurulok majd felülök, hátamat a kanapénak vetem, ez legalább egy biztos pont, innen nem akarok majd vissza mászni Luukas mellé. Vagyis de, mert ahogy ott ül magát takargatva olyan elveszettnek tűnik.
- Nem haragszom... inkább te ne haragudj. Mindenki szívesen csinálná veled ezt... illetve azt a dolgot, de én.. szóval sajnálom. - Hogyha ebből sikerült bármit is megértenie akkor igazán elmagyarázhatná nekem is, mert én sem tudom, hogy mit akartam mondani. Azt hiszem azt, hogy ez az én hibám.
- Én másztam rád, te nem tettél semmi rosszat sem. - Na végre sikerült egy értelmes mondatot is kinyögnöm, majd csak eltolom magam a kanapétól és közelebb csúszok hozzá és megfogom a párnát amivel takargatja magát és elveszem. Nem akarom, hogy kényelmetlenül érezze magát.
- Mit szólnál ha... öö csinálnánk valamit. Ami eltereli a figyelmünket erről. Megtervezhetnénk a túrát, ha még mindig hajlandó vagy eljönni velem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Hétf. Szept. 14, 2015 11:41 pm

Felnevetek, örömtelien.
- Örülök, hogy szeretsz hozzám érni - válaszolom, miközben igyekszem nem máris utána nyúlni, azt mondva, hogy fogdosson még egészen nyugodtan, mert szeretem, amikor olyan közel van hozzám, hogy meg is érinthetjük egymást.
Miközben ücsörgök, megvizsgálom, hogy a macska mekkora kárt tett bennem, de szerencsére nem nagyot. De azért elkapom, és a magasba emelem, hogy csúnyán nézhessek rá, de őt persze ez nem érdekli, csak nyifog és kalimpál panaszosan, amiért elszakítottam puha mancsait a talajtól. Odébb teszem és elengedem, megpaskolva kicsit a kicsi fenekét, hogy máshol kapirgáljon, ne rajtam.
- Mi? - kérdezek vissza, mert se füle, se farka annak, amit mond. Nem tudom, miért hiszi, hogy olyan népszerű vagyok a lányok körében, ez egyáltalán nincs így. Talán látott bárkit is sorban állni az ajtóm előtt? Kötve hiszem, mert én nem, pedig kamerát is szereltem fel a kukucskálóba.
Elkapom a párnát és leszorítom, amint felé nyúl.
- Még nincs kész - közlöm vele jelentőségteljesen, mintha csak a banánturmixról beszélnénk, amelyre most kissé kényelmetlen gondolnom, egy igencsak banánforma, érzékeny képződménnyel a párna alatt.
- Még mindig hajlandó vagyok veled menni, de be kell fejezned a rajzolást - emlékeztetem. - Nem érdekel, hogy nincs kedved, ha azt akarod, hogy ne segítsek a félvételin, akkor nem elég csak úgy rajzolgatni, szedd össze magad.
Ez talán kissé kemény volt, de sajnos csak így tudom elterelni a figyelmem a kemény helyzetről odalent.
- Szóval... Szerezzek sátrat meg hálózsákot is? - érdeklődöm kissé finomabban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Kedd Szept. 15, 2015 11:01 am

Nem engedi, hogy elvegyem tőle a párnát, én pedig nem erőltetem tovább, ha nem hát nem, pedig én igazán igyekeztem a tudtára adni, hogy igazából nem zavar, ez az egész... amikor nem ér hozzám.
- Hogy mi? - húzom fel magam egy pillanat alatt. Hogy mondhat nekem ilyet? Én nem csak rajzolgatni szoktam, nem is látta még egy rajzomat sem, akkor miért kritizál?
Felkapok egy párnát a kanapéról és jó erősen hozzá vágom.
- Rendben, akkor folytatom a rajzolást, hozom a cuccaim, te pedig vetkőzz le és ajánlom, hogy rendezd a dolgokat a nadrágodban. Nem fogom amiatt újra kezdeni az egészet, mert te nem tudsz uralkodni magadon ! - még párszor megütöm a párnával, már ha hagyja és nem kobozta el tőlem az első ütés után, utána felkelek és megyek a cuccaimért, fél percen belül vissza is érek, még mindig puffogva, magamban beszélve, olyanokat, hogy "még hogy én szedjem össze magam, mikor láthatóan neki vannak ezzel problémái" és társai.
- Ne, ne szerezz, majd nyáron elmegyünk, amikor nem kell az iskolára koncentrálni. Jövő nyáron. - felelem a sátras-hálózsákos kérdésre. Lesheti, hogy mikor viszem majd magammal.
- Nos levetkőztél már? - Ha nem, akkor bizony elveszem tőle a párnát, hanyatt döntöm és megpróbálom levarázsolni róla az alsónadrágját, ha tetszik neki ha nem. Ő mondta, hogy rajzoljak én csak követem az instrukcióit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Szomb. Szept. 19, 2015 9:56 pm

Alaposan felkapja a vizet. Talán túl messzire mentem? De hát csak ösztönözni próbáltam, nem értem ezt az egészet! Felemelem a kezemet, benne a párnával, hogy védjem magam, de ezzel épp a legsérülékenyebb testrészemet hagyom védelem nélkül. Nem láttam ezt a vehemenciát előre, de igyekszem védekezni.
- Hé... hééé! - próbálok panaszt emelni, de semmi esélyem. Nevetek, amint mérgesen felpattan és elviharzik. - Nem tehetek róla, hogy ennyire szép vagy, különben is, te másztál rám! - kiabálom utána, majd miközben ücsörgök egy kicsit és várom, hogy a "helyzet" megoldódjon, még kikiáltok:
- Különben is, nem három rajzot kell csinálnod? Az egyik nyugodtan lehet perverz is...
Na jó, ezt magam sem gondolom komolyan, ugyanis teljességgel kizárt, hogy hosszasan állva tudjam tartani a cerkát, amíg Angel cerkája dolgozik... a rajzon.
Feltápászkodom, és kimegyek a konyhába, hogy egyek még egy kis gofrit, mert az eltereli majd a gondolataimat, aztán mint aki jól végezte dolgát, visszaülök. Épp a számat tömöm, mikor visszajön és még mindig duzzog, puffog és innen oda viharzik, épp, ahogy szokta.
- Miért? - kérdezem, még teli szájjal. - Mi a baj az idei nyárral? Medveszezon van? - kérdezem, és figyelem, amíg megtalálja, hol akar leülni és munkához látni. A két kis szőrmók ott gomolyog a bokája körül, nem téve túl egyszerűvé neki a morcogást. De ez úgy tűnik, hogy ez egyáltalán nem érdekli, mikor rám kell vetnie magát.
- Angel, ne! - nyögöm, hiszen megint hanyatt borít, és azonnal vetkőztetni kezd. Próbálom megfogni a kezét. - Ha ezt csinálod, csak megint rád fogok gerjedni, és akkor kezdhetjük az egészet elölről! - próbálok rá észérvekkel hatni, de persze semmi esélyem.
Megragadom a vállát, és magam alá fordítom, majd megcsókolom. De nem túl sokáig, mert már fel is kelek róla, hiszen az előbb már nagyon jól sikerült lehűtenem magam.
- Angel, soha többé ne csináld ezt ha nem akarsz szexelni. Nem húzhatsz fel, hogy utána azt mondd, hogy öltözzek fel, mert ezt nem bírom túl jól. Megértelek és tiszteletben tartom, ha nem akarsz még... semmiféle intimitást, de akkor te se szórakozz velem, jó?
Magamat is meglepem, milyen egyszerűen és világosan meg tudom fogalmazni, amit akarok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Szept. 20, 2015 12:16 am

Egyszerűen nem érti meg, hogy ez mennyire fontos nekem. Sokkal komolyabban kéne vennie ha segíteni szeretne, de nem és ez kiborít. Tudom, hogy ez az egész "Angelina iskolába megy" project őt nem érinti, semmi köze hozzá mégis, ha megkérem akkor igazán vehetné komolyan azt, hogy modellt áll nekem. Én mindig segítettem neki ha kellett.
- Be kell fejeznem a rajzaimat, hogy be tudjam adni a jelentkezést. Te mondtad, hogy azzal törődjek, szóval azzal is fogok ezért minden mást el kell napolni, télen pedig nem fogsz jönni, mert akkor fázni fogsz a sátorban, szóval marad a nyár. - a macskák nem igazán zavarnak, hogy körülöttem ugrándoznak, remekül boldogulok a járással így is és nem botladozom, és nem is lépek rájuk, már jó párszor elgyakoroltuk ezt a mozdulat sort, hogy tökéletesen menjen. Eleinte néha ráléptem a farkincájukra ha lent felejtették.
Rávetem magam, hogy levetkőztessem, de lefogja a kezeimet, sőt alulra is kerülök egy pillanat alatt, amit nem szoktam meg eddig. Mozdulatlanná merevedek és nem is viszonzom a csókját, mert egészen furcsa ahogy rám nehezedik, de be kell, hogy valljam nem olyan vészes, mint amilyennek először gondoltam. Egy a gond, méghozzá az, hogy túlságosan is hamar felpattan rólam, pedig már kezdtem megszokni ezt a helyzetet. Nem kelek fel, egyelőre jó nekem ott ahol vagyok, innen legalább nehezebben vetem rá magam, mint ülve és ha mégis le akarnám teperni akkor nagyobb esélye lesz a menekülésre.
- Rendben, nem csinálok többet ilyet. A legjobb az lesz ha keresek egy másik modellt és akkor nem lesz több ilyen problémánk, hogy le akarlak vetkőztetni... te meg nem akarod. - Hogy hol találok mást azt még nem tudom, de nem fogom többet megkérni Luukast, hogy vetkőzzön le.
- Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe hoztalak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Szept. 20, 2015 11:46 am

- Tudom - közlöm vele, felesleges emlékeztetnie, hiszen én küldtem el az előbb a papírjáért meg a ceruzákért... Vagy fogalmam sincs, mivel rajzol pontosan, majd ha végzett, alaposabban megvizsgálom a szerszámokat, hogy tudjak venni neki ajándékba ilyesmit. Elvégre biztos szüksége lesz rájuk.
Pislogok a nagyon összeszedett indoklására, hogy miért is nem megyünk mégse sátorozni, amit nem nagyon értek, hiszen egyetlen kis hétvégéről van szó, vagyis inkább a feléről, ha egyet alszunk az erdőben. Lehet, hogy most előadja a fordított pszichológiát, és ha igen, akkor baromi jól csinálja, mert hirtelen nagyon nagy kedvem szottyant rá, hogy igenis menjünk el.
- Biztos tudunk találni egy szomorú kis napot, amikor nincsen sürgős rajzolnivalód és el tudunk menni. Még csak nem is kell hétvégének lennie - győzködöm -, elvégre egyikünk sem dolgozik. Mármint... - A fenébe, tudom, hogy dolgozik! Utálja, ha nem veszem komolyan a munkáját, szóval gyorsan hozzáfűzöm: - ...rugalmas a beosztásod valamennyire.
Minden más megvilágításba kerül, mikor rám veti magát. Nem mondom, sohasem vetette rám még magát nő, legalábbis nem azért, hogy lerángassa a gatyámat, hanem inkább azért, mert meg akart ölni. Nem vagyok mondjuk egy szívbajos fajta, szóval nem törnek rám rémes emlékek, de azért álljon már meg a menet! És még csak a csókomat se viszonozza, hát ez nagyon elkeserítő. Jobb is, hogy felkeltem.
Azt hiszem, most jött el az ideje annak, hogy véget vessek mindenféle félreértésnek és átvegyem tőle az irányítást.
- Nem, a legjobb az, ha szépen lenyugszol most már, és a rajzolásra fókuszálsz és hagyod, hogy én is kicsit lenyugodjak. Nincs tapi meg ugrándozás mert akkor megint kell egy tíz perces szünet.
Körülnézek a lakásban, aztán végül is mivel az előző rajznál nem volt semmi kellék, odaállok a falhoz és levetkőzöm megint. Most már lecsillapodtam annyira, hogy jó legyen, bár kissé fájdalmas a dolog, de túlélem. Felveszem az előző pózt és várom hogy ő is folytassa amit elkezdett.
- Bár beállítani idejöhetsz - teszem hozzá, mert nem vagyok benne biztos, hogy jól vagyok-e, mármint póz ügyileg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Szept. 20, 2015 12:07 pm

Félre billentett fejjel nézek rá, mikor is közli, hogy ő tényleg el akar menni. PEdig az elején még úgy volt, hogy be kell majd gyömöszölnöm őt egy zsákba és elrabolni, máskülönben nem lehet őt elszakítani a kütyüjeitől, most meg már komolyan menni akar. Fura, de azért tetszik, hogy ilyen könnyedén meg lehet győzni őt arról, hogy akar valamit, amit egyébként eszébe sem jutna.
Épp hozzá vágnék valamit, mikor mondja, hogy nem dolgozok, mikor kijavítja magát és le is eresztem a kezemet, mert ha javít akkor nincsen okom arra, hogy bántalmazzam őt. Még akkor sem ha valójában megérdemelné.
- Majd... meglátom mit tehetek. Talán be tudjuk valahova zsúfolni a hétköznapokba. - Hétvégén szerettem volna menni, mert akkor sokan vannak kint, de ki tudja, lehet, hogy így is jó lesz... csak nem teliholdkor vagy annak a közelében, mert akkor már nem érdemes az erdőben császkálnia. Még velem együtt sem.
Felkelek a földről és kerítek magamnak egy széket amibe ugyan úgy helyet foglalok, mint ahogy Luukas foteljában ültem, bár az kétség kívül sokkal kényelmesebb volt, hiszen az jó nagy, nekem meg nincs olyanom, de majd be kell szerezni.
Figyelem ahogy a falhoz megy és levetkőzik. Végre! Végignézek rajta és összehasonlítom az eddigi rajzommal, hát van egy kis különbség, de azt mondta nincs tapi szóval nem megyek oda. Még az után sem, hogy azt mondta lehet.
- Jó leszel így. Gyorsan befejezem, utána végeztünk és mehetsz vissza dolgozni. - felelem, majd elmerülök a rajzolásban. Bő fél óra múlva készen is vagyok, ha nem áll neki tollászkodni, mert elfáradt a karja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Szept. 20, 2015 12:22 pm

Kissé elkedvetlenedett, de nem baj, legalább csillapodnak a kedélyek.
- Bármikor a rendelkezésedre állok - közlöm vele, csak az ismétlés kedvéért, hiszen ez eddig is így volt és ezután is így lesz.
Megvárom, hogy elhelyezkedjen, majd elmerülök abban, hogy nézem, amint dolgozik. Gyönyörű, egyszerűen annyira elképesztően szép, hogy legszívesebben egész nap csak ülnék és nézném. Néha elő is fordul, hogy ezt teszem, persze csak a pici kamerákon keresztül, amelyeket a lakás különböző pontjain helyeztem el. Egyszer a szürke gombóc kiásott egyet az asztal alól, akkor kicsit megijedtem, de szerencsére sikerült visszaapplikálni, mielőtt Angel észrevette volna. Rárontottam egy üveg borral, hogy most akkor ezt megisszuk, és sikerült elterelnem a figyelmét valamivel.
Mikor felnéz, mindig hosszasan visszanézek rá, bár az előző képen a fejem kicsit jobban le volt hajtva. Izgek-mozgok egy kicsit, hiszen nem egyszerű mozdulatlanul állni, de ezúttal nyavalygás nélkül kibírom.
- Mivel rajzolsz? - kérdezem az első tíz perc után.
Aztán amint eltelik még egy kis idő, újabb kérdést szegezek neki:
- Volt már valaha pasid?
Azután megint egy másikat öt perc elteltével, teljesen random:
- Ha elvégzed az iskolát, híres művész leszel?
Az előzőhöz kicsit kötődik, de azért hogy lássa, próbálom békén hagyni, várok egy kicsit vele:
- Mi lesz a tanítványaiddal?
És mi lesz velem? Ez a következő kérdésem, ám ezt már nem teszem fel. Mikor végez, leeresztem és lerázom a karomat, majd végigdőlök a kanapéján. Fárasztó dolog modellkedni.
- Kérlek, a következő póz ne ácsorgás legyen...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Szept. 20, 2015 12:41 pm

Kérdezgetni kezd és ez igen csak zavaró. Nem válaszolok, ha válaszolnék akkor elkezdenénk beszélgetni és sohasem fejezném be a rajzot. Lehet, hogy a legtöbb nő tud egyszerre ezer felé is figyelni, de az én képességeim ilyen téren kissé korlátozottak, szóval általában vagy a kezem jár vagy a szám, a kettő együtt is megy, de abból érdekes dolgo szoktak születni.
Elraktározom a kérdéseket, pontosabban felírom a papír aljára halványan, hogy ne felejtsem el őket, majd folytatom tovább a rajzolást. Néha elkalandozik rajta a tekintetem és sokkal tovább nézem, mint amennyi ideig szükséges lenne, de Ő ezt nem tudhatja, nem ért hozzá. Legalábbis nagyon remélem, különben észre veszi, hogy milyen sokat is bámulom.
- Mindig ilyen sok kérdésed van? - Felelem végül, mikor elkészültem, és Luukas felé fordítom a rajzot, hogy megnézhesse. Igazán jó lett azt hiszem, bár még sohasem csináltam ilyesmit. Az autók rajzolása sokkal jobban leköt.
Amint megnézte a képet ( kapott rá kb három másodpercet) vissza fordítom magam felé, hogy elolvashassam a kérdéseket, és válaszolhassak rájuk.
- Most csak egyszerű grafit ceruzával, de a szenet jobban szeretem, utána mindig tetőtől talpig maszatos vagyok. Igazán szórakoztató. - LEgalábbis nekem nagyon tetszik. A legutóbb nem csak én voltam csupa maszat, hanem a fehér színű cica is egyre inkább kezdett hasonlítani a társához.
- Miért fontos, hogy volt-e már pasim? Ha azt mondom nem volt akkor inkább elmész? Vagy ha volt egy egész focicsapatnyi? - nyílván az első az igaz és ezt ő is tudja majd, de kíváncsi vagyok, hogy ez miért olyan fontos. Engem nem igazán érdekel, hogy neki volt-e már valakije vagy sem. Persze, mivel biztos vagyok abban, hogy az egész pompon csapat megvolt neki, még akkor is ha ő ezt tagadná.
- Nem, ha elvégzem az iskolát akkor éhező művész leszek. Mindenkire aki ezzel akar foglalkozni, annak igen csak szegényes élet jár. Legalábbis ez az ami szokványos... - majd az utcán árulhatom a képeimet meg a kis csupraimat, de nekem az is jó lesz.
- A tanítványaim megmaradnak, soha nem akarom abba hagyni az oktatásukat, mert imádom csinálni és ha már én nem lehetek sikeres, akkor ők legyenek azok. - felelem kissé szomorúan.
- te nem akarsz velem iskolába járni? - Bár nyílván semmi újat nem tudnának neki tanítani, de legalább nem lennék egyedül, amikor le kell ülni és tanulni kell majd. Lenne kinek nyafogni, hogy nem akarom.
- Nem kell többet pózolnod, mondtam. Majd megoldom máshogy a maradék két képet, tényleg. Így is nehéz, hogy nem nyúlhatok hozzád, hát ha még tovább kéne téged rajzolnom…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Szept. 20, 2015 1:27 pm

Miért nem válaszol? Vajon soha nem is fog? Vagy annyira koncentrál, hogy meg se hallotta, amit mondtam? Elmosolyodok, mert ez nagyon is rá vallana. Néha teljesen elmerül a saját világában.
- Igen, rengeteg kérdésem van mert még csomó mindent nem tudok rólad - válaszolok azonnal, amint megszólal végre.
Odalépek, hogy megnézhessem a kész művet, bár nem nagyon hagy elmerülni benne, de azért kiszalad a számon:
- Hűűű... Durva!
Pislogok kettőt, mivel már el is rántja előlem, de sebaj. Végignyúlok a kanapén pucéran, és végighallgatom a válaszait.
- Azért fontos, hogy tudjam, mennyire vagy tapasztalt. Azon gondolkodtam, hogy sokkal óvatosabbnak és türelmesebbnek kell lennem, hogyha még senkid sem volt - mondom el az igazi motivációt, pedig lehet, hogy mindkettőnknek kényelmesebb lett volna, ha ezt inkább magamban tartom, és valami viccel ütöm el a dolgot.
- De te nem vagy szokványos ember, szóval nem leszel szokványos művész sem.
Az jut eszembe, hogy nem baj, ha nem is keres túl sokat, mert én elég jó pénzt kapok azért, amit csinálok. Nemcsak Angel kényelmes életét tudom vele biztosítani, hanem a gyerekeiét is... Te jó ég, mégis min jár az eszem?! Megrázom magam és oldalra fordulva felkönyökölök a karfára.
- Én most is járok iskolába - válaszolom, bár ez kicsit túlzás, mert a múlt félévben az egyetem közelébe se mentem.
Nem esik túl jól, hogy ki akar paterolni a lakásból, hiszen három képre szerződtünk. Csak azért, mert megcsókoltuk egymást? Vagy mert meztelen vagyok? Mi a baj? Nem értem.
- Hol szeretnél hozzám nyúlni? - kérdezem inkább, miközben nem mozdulok, szóval akár nyugodtan el is kezdheti rajzolni a következő képet. Épp csak a macskát veszem magamhoz, aki felkapaszkodott a kanapén. Inkább a kezemmel játsszon, mint más lelógó részekkel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Szept. 20, 2015 2:14 pm

- Nem nyomoztál még le? Biztos egy csomó mindent ki tudsz rólam deríteni, ha ööö feltörsz néhány kódot vagy honlapot. - Hiszen azt is tudja, hogy mi vagyok és a közösségi oldalakon már egy csomó minden fönt van az emberekről. Bár arra ott tényleg nem kap választ, hogy volt-e már valakim, mert van aki nem teszi nyilvánossá az ilyen dolgokat. Én sem tenném.
- Jó, akkor nem volt. - felelem végül amire magától is rájöhetett. - Mit akarsz óvatosan és türelmesen csinálni? - A lássuk egymást pucéran rész kipipálva, legalábbis a részemről, na mindegy, majd kiderül, ha válaszol.
Valóban nem vagyok szokványos ember, hiszen vérállat is vagyok, ami még rosszabb kombináció. Az emberek nem csak kerülni fognak amiért művész vagyok, hanem félni is fognak tőlem. Igyekszem magamban tartani ezt a titkot, de nehéz és egyre nehezebb lesz.
- Nem, nem jársz. Egyszer se mentél be órára, vagy vizsgázni, mert egész nap csak alszol. - Az a csoda, ha kimozdul a lakásából. Biztosan feltűnt volna, hogy tanul, vagy egyáltalán kiöltözik egy szóbelire.
Igazán szép ehogy elhelyezkedik a kanapén, sőt több, mint szép, igazán... szexi. Szívesen lennék annak a kis ribanc macskának a helyében, bár most hogy Ő már ott van én már nem fogok oda menni és ez így pont jó.
- Mindenhol. - vágom rá a kérdésére a választ azonnal.
- Először is szeretném befonni a hajadat. Az nagyon jó lenne, utána meg hmm szeretnélek végigsimogatni a kezeimmel, hogyha majd kell egyszer szobrot készíteni akkor legyen mihez hasonlítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   

Vissza az elejére Go down
 
Luukas & Angelina
Vissza az elejére 
3 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Midnight Tales :: New Age City :: Házak-
Ugrás: