HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Útmutató
Hírek

Vadászok újratöltve, mindenki vessen rá egy pillantást, akinek kedves az élete.Bedobtunk pár új canont, ajánljuk a "keresd a párját" játék kedvelőinek.Csak a rangfoglaló ad erőt és mindent lebíró akaratot.Az oldal nyitott:
2010. december 7-én

STAFF

Demetrius
Admin

Profil - PM

Multi: Jane Bianchi


Rain Phantomhive
Moderátor

Profil - PM

Multik:
Judas
Mavis Rosenthal
Luukas Richter
Chat
Latest topics
» Alapítvány épülete- Dave & Vero
Vas. Nov. 18, 2018 3:00 pm by Veronica Thorne

» Step by Step - Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 11:27 am by Trevor Estacado

» Why? - Chloe & Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 10:37 am by Trevor Estacado

» Greg & Lexi
Hétf. Nov. 13, 2017 9:38 pm by Alexis Clarke

» Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ
Csüt. Okt. 05, 2017 9:28 pm by David Johnas

» Kronológia
Hétf. Szept. 25, 2017 2:43 am by John Dante

» Derek & John A tigris és az oroszlán
Pént. Szept. 22, 2017 4:28 am by John Dante

» Elmaradt kötelesség - Ms Clarke & John
Pént. Szept. 22, 2017 4:14 am by John Dante

» Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi
Szer. Szept. 06, 2017 8:49 am by David Johnas

Top posting users this month
Statisztika
Aktív tagjaink: 35
Lányok: 14
Fiúk: 21

Emberek: 6
Vámpírok: 5
Vérfarkasok: 7
Vérgepárdok: 3
Vérhiénák: 2
Véroroszlánok: 5
Vérpatkányok: 0
Vértigrisek: 4
Vadászok: 3
Holdfázis
CURRENT MOON

Share | 
 

 Luukas & Angelina

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Szept. 20, 2015 7:02 pm

Kicsit zavarba jövök és félrenézek, majd a tarkómat megvakargatva válaszolok:
- Sok mindent lenyomoztam rólad de nem tudok mindent... - Tény, hogy feltörtem az e-mail, twitter és tumblr fiókját, meg az instagramját meg a facebookot is, de ezt neki nem kell tudnia. Különben is, már nem csinálom... Annyiszor. Könyörgöm, csak meg ne tudja...
- Hát... Tudod, amit a fiatal párok szoktak csinálni... egymással, körültekintően... És védekezve...
Na ennél már csak akkor tűnnék hülyébbnek, ha nekilátnék, hogy elmutogassam a szexuális tevékenységet.
- Igen, mert passziváltattam magam... Utálom az egyetemet. És nem alszom egész nap, csak délelőttönként!
Gyurmázni kezdek a macskával, jobbra-balra borogatni és ezzel teljesen jól elvan ő is meg én is.
Érzem, zavarba jövök, amint egészen pontosan leírja, hol és mit csinálna velem. Borzalmasan izgalmas ez az egész helyzet és ez a beszélgetés is egyre... hm... Szexibb.
- Szerintem hajfétised van. De egyszer majd befonhatod... Csak megfésülni ne akarj. Esetleg akkor, ha vizes a hajam.
Hosszasan nézem őt, miközben a kismacska hasát csiklandozom, arcomon egy kis mosollyal.
- És belőled semmit sem vált ki az, ha valakit simogatsz? Nem ver hevesebben a szíved és nem érzed úgy, hogy kiszárad a szád, ha nem csókolod meg azonnal? Nem akarod átölelni és azt, hogy ő is átöleljen?
Egyszóval, azt akarom tudni,n em izgatja-e fel mindez, de ettől a szótól tuti hogy eldobná az agyát és nem válaszolna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Szept. 20, 2015 7:29 pm

- De ez így egy cseppet sem igazságos, mert én nem tudlak téged lenyomozni, úgy ahogy te le tudsz engem, szóval mutass meg majd magadról mindent amit te láthattál rólam. - követelem, bár valószínű, hogy egy hatalmas nagy nem lesz a válasza, de nekem az is meg fog felelni. Majd szépen kiderítek én mindent a magam módján.
Talán jobb is ha nemet mond, mert akkor legalább nem fogok bepánikolni attól, hogy mit is tudott meg rólam.
Pislogok, majd még egyszer és érzem, hogy az arcom egyre forróbbá válik, amint leesik, hogy mit is akar. - Te szexelni akarsz! - szalad ki a számon és megrázom a fejemet, remélem ebből majd megérti, hogy ezt jobb lenne ha elfelejtené, mert az bizony nem fog össze jönni.
- Nem tudlak rávenni arra, hogy folytasd a sulit? Tanulhatsz majd velem, úgy is kell majd valaki aki néha noszogat, hogy időben csináljam meg a beadandókat, meg az ilyeneket. Hidd el nagyon jó lesz! Járj az én szakomra, majd segítek! - akár mindent megcsinálnék helyette, csak, hogy ne legyek ott ismerős nélkül, meg Luukas nélkül. Túl sokat lennék távol itthonról és így nem tudnék átmenni hozzá, vagy ő hozzám. Kész, velem kell jönnie.
- MAjd szólj, hogy mikor mosod meg és akkor majd megyek kifésülni, meg befonni. Nagyon szép lesz. - Már különféle frizurák vannak a fejemben, amit meg akarok csinálni. PErsze magamnak, de kell egy próbababa akin lehet gyakorolni, Luukasnak pedig olyan gyönyörű hosszú haja van.
- Ilyet csak egyszer éreztem, nem is olyan régen... De előtte nem volt ilyen egyáltalán. Ha a falkával vagyok akkor ott megnyugtat és ellazít, az ha valakihez hozzá érhetek. De te nem vagy tigris ezért veled... más. Olyan, mint amilyennek leírtad. - próbálok nem Luukasra koncentrálni és nem folyamatosan őt bámulni, ezért csak neki állok annak a második rajznak, legalábbis a vázlatának, az még nem olyan komoly munka.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Szept. 20, 2015 10:44 pm

Fennakad a szemem. Na az baszna be, ha mindent meg kéne mutatnom magamról, amit róla tudok! Az csak egy dolog, hogy agyonverne az első keze ügyébe kerülő tárggyal, de szerintem fel is jelentene, megjegyzem, teljes joggal.
- Felejtsd el - közlöm vele határozottan. - Nekem eleve nincs kiscicás blogom arról, hogyan barátkoztam össze a két szőrmókommal.
A kínos magyarázkodásomat a szexről végül is felismerés követi, de egyáltalán nem olyan fajta, mint amilyenre számítottam. Tiltakozik, mint valami kislány.
- Igen, szeretnék. Majd - teszem hozzá, mielőtt teljes pánikba zuhan, és elszalad, bezárkózik a fürdőbe és úgy kell kiimádkoznom onnan, vagy esetleg elmennem két utcával odébb, hogy elő merje dugni a fitos kis orrát.
- Nem járhatok rajz szakra, azt se tudom, melyik végén kell megfogni a krétát - tiltakozom. - De szívesen noszogatlak. Csak ne harapd le a fejem miatta - egyezem bele félig-meddig, azt hiszem. Persze az nem kizárt, hogy elmegyek majd vele egy-két előadásra, főleg hogyha panaszkodik, hogy én is meggyőződjek róla, hogy jogos-e a panaszkodása, mert ha nem, akkor el lesz fenekelve.
Bólintok beleegyezően, mikor arra kér, hogy szóljak, ha hajat mosok. Egy pillanatig vizualizálom, hogy esetleg együtt zuhanyzunk, ő megmos hátulról, én meg őt elölről, és nagyot nyelek. Inkább a macskára fókuszálok.
- Hát, ez kezdetnek jó - mondom végül, de nem rohanom le azzal, hogy én mi mindent megtennék vele, és hogy mi jár a fejemben, miközben simogat, vagy én simogatom őt. - A falkában mennyire... kerültök közel egymáshoz amikor együtt vagytok? - kíváncsiskodom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Hétf. Szept. 21, 2015 8:35 pm

Gúnyolódik és ez nem igazán tetszik. Ha már nem hajlandó megmutatni magáról semmit sem, akkor igazán megtehetné, hogy nem cikizi azt amit talált rólam.
- Igaz neked valóban nincs olyanod, de valamilyened biztos van. Számítógépes mondjuk amin mindenféle unalmas kütyükkel foglalkozol. - Hozzá tenném, hogy amik senkit sem érdekelnek, de azt még én is tudom, hogy inkább az én ömlengésemre nem kíváncsiak az emberek. Luukas pedig okos, biztos csak olyan dologba vág bele amivel sikeres lehet.
- Majd. - ismétlem meg ezt az egy szót kíváncsian. - Ez nálad mit jelent? - Hiszen a majd lehet akár egy hét múlva is, de lehet három év múlva. Egy sohának jobban örülnék, de be kell érnem ezzel a majddal, aminek remélem hamarosan megtudom a jelentését.
- Akkor ne járj oda hivatalosan, de attól még bejöhetsz velem az órákra, legalább ha elalszom, akkor ott lesz a vállad, a hajad pedig majd jótékonyan eltakar. Közben jegyzetelhetsz, nekem és így semmiről sem fogok lemaradni. - Ez így mind szép és jó lenne, ha nem lenne neki is saját élete. De dolgozik, vagy vadászik, vagy mi a szöszt csinál azzal a rengeteg elektronikai felszerelésével. Egyszer majd meg fogom kérni, hogy magyarázza el pontosan mit is csinál, de nem ma... ma már egyszer összevesztünk azon, hogy mit is csinál és nem akarom ilyen hamar folytatni azt a beszélgetést.
- Kezdetnek? Miért, a te fejedben mi jár ha nem ezek? - Bár lehet jobb is ha nem tudom, de majd ezt ő eldönti és ha úgy van akkor majd ügyesen és okosan hárítja a kérdésemet.
- Hmm, hát ha te tigris lennél, vagy legalább vérállat, akkor simán oda mehetnék hozzád meztelenül és hozzád bújhatnék a nélkül, hogy kényelmetlenül kellene éreznem magam, vagy neked. Ha úgy adódik akkor együtt alszunk a nélkül, hogy bárki közeledésnek venné a helyzetet. - próbálom neki elmagyarázni, de ha nem vércica akkor nem tudom, hogy mennyire tudja majd megérteni ezt az egészet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Pént. Szept. 25, 2015 12:48 pm

- Nem, nekem nincs blogom - rázom a fejemet nagyokat pislogva. Miért is lenne? Minek az? - De igaz ami igaz, elég sokat követek. Odavagyok a kütyükért. Egyáltalán nem unalmasak, teljesen megváltoztatták az emberiség történelmét és épp most is változtatják. A technika hatalmasat fejlődött ebben, és egészen elképesztő dolgokra leszünk képes hamarosan! - lelkesülök be, és remélem érzi már, hogy nagyon rossz témába kezdett bele, ugyanis erről órákon át tudok beszélni, épp úgy mint a könyvmolyok a könyvekről, vagy a kertészek a muskátliról.
De van azért ennél érdekesebb téma is, mint például a szex. Furán néz, és biztos én is furán nézek vissza rá, mert nem nagyon értem, mi is a baj most.
- Hát majd. Ha mindkettőnknek kedve lesz hozzá. Nem holnapra gondoltam... Semmit se kell elsietni - magyarázkodom tovább, de inkább becsukom a számat, mielőtt jó nagy hülyeséget mondok.
Nem akarom elijeszteni, márpedig úgy tűnik, olyan, mint egy kismacska, óvatosan kell bánni vele. Milyen kár, hogy ez nem érvényes, amikor serpenyővel támad nekem...
- Elfelejtheted, hogy majd helyetted jegyzetelek! Inkább tanítsd be rá Sirit. - Persze egyébként szívesen elmennék vele iskolába, de remélem nem hiszi azt, hogy ez több lesz majd alkalomszerű élvezeteknél, mikor is összekötöm a kellemest a hasznossal, mert mondjuk találkoznom kell ezzel vagy azzal, vagy mikor épp a Szövetségnek potenciálisan hasznos, tehetséges diákokat keresek. Elvileg gyakran meg kéne fordulnunk az egyetemeken és főiskolákon, de hát kinek van erre ideje? A "Hozz el egy újoncot" nap szerencsére nem kötelező.
Egyre izgalmasabb témákat kezdünk boncolgatni, aminek nagyon örülök. Látom, rajzolni is elkezdett, tehát ha már offline vagyok, legalább ő halad a munkájával, ha már én nem. De nem bánom, ha vele lehetek.
- Az én fejemben örökké csak te jársz.
Nagy szemekkel nézek rá rezzenéstelenül. Nem tudom, mi történt, bátor lettem a csóktól és valahogy már az se zavar, hogy full pucér vagyok.
- Nem érzem magam kényelmetlenül, ha hozzám bújsz. Csak hatással vagy rám és ezt nem tudom kikapcsolni. Olyan, mint a dorombolás ezeknek a kis mütyüröknek - pillantok le a szürke szőrmókra, aki épp az ujjamat ölelve kapcsolja be a dorombmotort, bár apró még, szóval nem tud kiadni magából igazi mély dorombolást. - Szeretném, ha velem is természetesen éreznéd magad. Pont úgy ahogy eddig, csak már titkok nélkül. Nagyon örülnék neki. Részemről semmi sem változott, sőt, csak jobb, hogy végre nem kell titkolóznom. Szerinted? Amúgy se tudom, hogy nem buktam le még idáig, ha kiszagolod a hazugságot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Szept. 27, 2015 2:31 pm

- Miért nem csinálsz saját blogot? Mindenki követne téged, még én is, bár sohasem olvasnám el azt amit írsz, kivéve persze ha hétköznapi dolgokról lesz benne szó. - Nem értek vele egyet, de nem tudom, hogy elmondjam-e neki, mert csak rosszul esne neki, de... végül is miért ne?
- Szerintem az úgy szeretett techikád tönkreteszi a világot. - még szerencse, hogy épp tele van a keze a macskával és nem mással. A macskát csak nem fogja hozzám hajítani, bár az nem is az ő stílusa lenne, hanem inkább az enyém, szóval azt hiszem, hogy biztonságban vagyok. Átmenetileg legalábbis.
- Rendben, akkor ezt jegyezd meg. - Már mint azt amit mondod, hogy majd akkor lesz bármi is, ha mind a kettőnknek lesz hozzá kedve... nos arra várhat. De legalább tudom, hogy nem fogja rám erőltetni magát. Meg hát Ő Luukas, amúgy sem tenne semmi ilyesmit sem.
- Kicsodát? - kár, hogy nem akar helyettem jegyzetelni, pedig ha megtenné, akkor én egész óra alatt bámulhatnám őt mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül... bár valüszínűleg akkor is ez lenne, ha nekem kéne jegyzetelni, szóval az lesz a legjobb ha nem jön velem sehova sem.
Meglepően őszintén beszél és nyíltan, eddig ez annyira nem volt rá jellemző, pláne akkor nem amikor magáról kellett beszélnie. Nem tudom mi üthetett belé, de ez tetszik, igaz, hogy furcsa, de majd megszokom.
- Ne mondj ilyet. - felelem, mikor mondja, hogy mindig én járok a fejében. Ez biztosan nem igaz. Nem lehet az.
- Nem tudom magam természetesen érezni veled, ha kényelmetlen az a helyzet amibe kerülhetünk. Bár ha minden ruha rajtad lesz akkor nem hiszem, hogy gond lenne. - kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz elege abból, hogy túlságosan is defektes vagyok és keres magának inkább egy rendes aranyos kedves, és ami a legfontosabb, ember lányt.
- Az emberek folyton hazudnak, nem szeretem és próbálom kiszűrni, nem foglalkozni az illatokkal, és az évek során valahogy sikerült ezt megvalósítani, bár hogyha valami nagyban füllent az ember akkor azt kiszúrom, de a kis mellébeszéléseket már nem. De majd ezentúl jobban odafigyelek rád, ha azt szeretnéd. -[/color][/color]
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Szept. 27, 2015 5:06 pm

- Nem érek rá saját blogot írni - vetem el az ötletet, majd nevetek, hiszen Angel biztos csak a képeket nézegetné. Az ilyesmit biztos hamar megunná. Szerintem mindent megun nagyon hamar.
Elmosolyodom a véleményét hallva. Nem azért, mert mulatságosnak találom, hanem mert örülök, hogy közli, amire gondol.
- Az emberek teszik tönkre a világot, nem a gépek - vélekedem, de nem akarok vitatkozni vele. Most nem, mikor ennyire bájosan beszélgetünk végre, nem csak szívatjuk egymást, csipkelődünk és viccelődünk, mint amúgy.
Úgy érzem, van valami amögött, hogy így reagál a szex kérdésre, de nem akarom ezt se feszegetni. Emlékezni fogok rá, mit mondtam, egy percig sem kell aggódnia... Remélem, nem arról van szó, hogy esze ágában sincs soha szexelni, mert szüzességi fogadalmat tett vagy ilyesmi.
Egek, mit fogok csinálni, ha mégis?
- A Siri egy applikáció a telefonodon. Hanggal irányítható. Majd megmutatom. Csak megmondod neki hogy jegyzeteljen le mindent ami elhangzik az órán, vagy hogy rögzítse a hanganyagot és kész - magyarázok lelkesen.
- De mondok, mert ez így van. Néha a kajára is gondolok és persze sokat a munkámra de amikor egyikre se akkor általában rád - taglalom, hátha így jobban elhiszi nekem, mi is a helyzet.
- Remélem előbb-utóbb megszoksz annyira, hogy ne legyen semmi se kényelmetlen - sóhajtok, és elengedem a cicát, ami megelégeli, hogy gyurmázok rajta, és lehuppan a kanapéról, egyenesen Angelhez szaladva nyávogni kezd.
- Jó igaz, ez elég zavaró lehet. Sajnálom, hogy nem voltam veled őszinte. Bár akkor lehet, hogy azonnal elköltöztél volna, azt pedig nem engedhettem meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Pént. Okt. 23, 2015 7:12 pm

- Nem kell írni, elég ha csak fotókat posztolsz magadról, de ha ilyenre vetemednél akkor inkább nekem küld el a képeket és ne mutogasd őket másnak. - Még a végén túlságosan is népszerű lenne és lehetne elkergetni az ajtaja elől az őrült rajongókat. Nekem kellene ezt megtenni és az igazat megvallva nem tudom garantálni, hogy mindenki épségben megússza. Az emberi oldalam annyira nem tiszteletet parancsoló, mint az állati, szóval inkább úgy kezdenék neki a rajongó vadászatba.
- Igazad van. - felelem, hisz rá kell jönnöm, hogy az emberek csinálják azokat a gépeket, vagyis mégis csak az emberek minden rossznak az okozói. Ez így túl végletes, szóval inkább kenjünk mindent a vámpírokra.
- Nem hiszem, hogy a telefonom alkalmas lenne ilyesmire, szóval inkább mégis csak téged vinnélek magammal. Majd szórakoztatlak ha nagyon unatkozol. - Bármit megteszek... vagyis majdnem.
LEgszívesebben odamennék hozzá és megcsókolnám, amiért ilyen szépeket mondd nekem, de az most nem lenne illendő, mert hát... az előzményeket nézve nem lenne elég egy apró puszi és mert Luukas most nagyon is pucér.
A macska hozzám menekül, de szegény nem tudja, hogy ezzel csak még jobban megszívja, mert én nem olyan finoman dögönyözöm, mint ahogy Luukas tette.
- Nem lehet, hogy neked is csak meg kell szoknod ezt az egészet? Hogy ne történjen legközelebb is ilyen? Mit csináljak, hogy ez így legyen? - A nem érek hozzá többet nem megoldás, mert azt nem bírnám ki, más pedig nem jut eszembe de hátha ő tud valami okosat.
- Nem költöztem volna el, de az egészen biztos, hogy egy jó darabig nem engedtelek volna be a lakásomba. Vagy talán a házba sem. - Igaz azt egy cseppet nehezebb kivitelezni, de megoldottam volna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Szomb. Okt. 24, 2015 1:00 pm

- Magamról? - pislogok. - Miért posztolnék fotókat magamról? - kérdezem kicsit értetlenül, bár tudom, hogy a lányoknak ez közkedvelt tevékenysége manapság, de én nem vagyok lány, és a sminkemet meg a dekoltázsomat se akarom mutogatni. - Nem, eszem ágában sincs ilyesmit csinálni, csak kinevettetném magam.
Nagyot nézek, mikor egyszerűen csak közli, hogy igazam van. Ezt jól hallottam? Szerintem nem hallottam jól.
- Ismételd csak meg, amit mondtál! - szólítom fel hitetlenkedve. - Soha nem ismerted még el, hogy igazam van. Ezt meg kell ünnepelnünk! Remélem, nem vagy beteg, vagy valami ilyesmi. Az előbb lehet hogy ismét agyrázkódást okoztam neked? - tanakodom hangosan.
Nagyon szeretnék megmozdulni vagy fészkelődni, de ha még mindig rajzol, ezt nem tehetem meg. Úgyhogy maradok szépen ugyanúgy, ahogy voltam, bár a macska már megszökött. Kicsit kezd hűvös lenni így pucéran.
- Hát a telefonod tényleg kicsit régi darab - ismerem el. - Haha, felejtsd el, nem kísérlek el az iskolába. Bár attól függ. Mivel szórakoztatnál? - érdeklődöm, bár teljesen mindegy, mit mond, akkor se megyek.
Elgondolkozom azon, amit mond, még hümmögök is nagy töprengésemben.
- De, lehet, hogy nekem is meg kell szoknom. Kezdetnek jó lenne ha néha nálam aludnál - indítványozom. - Biztos, hogy sokat segítene, ha magamhoz ölelhetnélek álmomban, mint ahogy mindig is akartalak.
Persze ez nem zárja ki annak lehetőségét, hogy merevedésem támadjon rögvest, de majd azt mondom, hogy emiatt még többet kell gyakorolnunk.
- Ha nem engedtél volna be, bemásztam volna az ablakon. Vagy betanítottam volna a kismacskákat, hogy engedjenek be. Hogy áll a rajz? - kérdezem, mert igencsak kezdek elgémberedni, de egy kicsit még biztos bírom. Jobb lenne, ha idejönne és mellém bújna ismételten.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Szomb. Okt. 24, 2015 1:39 pm

- Azért, mert mindenki ezt csinálja, állj be te is közéjük. Nem fog kinevetni senki sem. - Tele van mindenféle oldal önmagukat fotózó emberekkel, de Luukasról egy képet sem látni sehol sem. Tudom, mivel már mindent megnéztem ami csak eszembe jutott.
- Most sem teljesen ismerem el az igazadat, csak részben. De nem, nem vagyok beteg, nem is lehetek. -
Nem értem miért nem akarja velem tölteni az idejét. Ha elkezdődik az iskola akkor csak aludni fogok hazajárni, akkor pedig nem vagyok valami nagyon érdekes társaság, bár lehet, hogy ő ezt élvezné, mert akkor nem piszkálnám és nem vesznénk össze mindenféle apróságon.
- Bármivel amit csak szeretnél. - felelem de tartok tőle, hogy még ez sem lesz neki elég jó ajánlat. Inkább majd kitalálok valami mást... mondjuk tény, hogy kellenek majd barátok az iskolából, szóval talán jobb is ha Luukas nem fog velem jönni.
Csöndben maradok egy kis ideig, míg átgondolom ezt az együtt alvásos dolgot. Ha egy falkataggal kellene egy ágyba bújnom az nem lenne furcsa, sőt jó lenne, mert akkor mindig tudom, hogy nem történhet semmi baj sem, de Luukas nem tigris. Van is másmilyen cica, hanem "csak" egy ember. Vele nem aludhatok meztelenül... szóval be kell szereznem nagyon gyorsan egy pizsit.
- Az jó lenne, de te nappal alszol én meg éjszaka. Hajlandó vagy este aludni velem? Mert ha igen, akkor nos... azt hiszem benne vagyok. - nem fog lefeküdni éjjel, szóval azt hiszem, hogy nem kell semmi miatt sem aggodalmaskodnom.
- Abban már úgy is nagy tapasztalatod van, hogy hogyan kell az ablakokon bemászni... - A rajzon még van mit finomítani, de a nagy része már készen van és a többit be tudom majd fejezni Luukas nélkül is. Felkelek és odaviszem, hogy megnézhesse.
- A maradékot majd később befejezem. Biztos, hogy megengeded, hogy ezeket beküldjem? Akkor egy csomóan fognak látni téged pucéran.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Szomb. Okt. 24, 2015 2:10 pm

Megforgatom a szemem, hiszen máris visszakozik, pedig az előbb még olyan egyértelműen igazat adott! Na de nem baj, azt az egy alkalmat is az orra alá dörgölhetem majd később. Én nem felejtek.
- Rendben, majd meggondolom - hagyom rá a sulis dolgot. Ha udvarias angol lennék, ennyivel fejezném ki, hogy eszem ágában sincsen beleegyezni abba, amit mondott, de én csak egy amerikai srác vagyok, szóval majd tényleg meggondolom, és majd értesítem a döntésről.
Lehet, hogy kicsit túl messzire mentem ezzel az együtt alvás dologgal így hirtelen. Nem jó ajtóstól rontani a házba, ha egyszer van kilincs is, amivel ki lehet azt nyitni. Kezdenék magyarázkodni, mikor is végül megszólal.
Nagyon is igaza van, még eszembe se jutott ez a probléma az együtt alvással kapcsolatban. Álmaimban mindig akkor aludt, mint én.
- Majd kiveszek pár szabad... estét, és akkor le tudok feküdni veled este. De csak ha nem horkolsz, és nem rugdosol le az ágyról, és nem dugsz a párna alá, mint a macskáidat - kezdek el zöldségeket beszélni, mert mindig ez van, ha egyszerre jövök zavarba és örülök meg valaminek. Össze-vissza kezdek el zagyválni.
Ránézek a rajzra, és elámulok.
- Wow... Elég élethű - jegyzem meg. - Nem nagyon értek a művészethez, de szerintem tök jó.
Ez sajnos az összes őszinte véleményem a rajzról, pedig tényleg tetszik. Kicsit megcsiklandozza a hiúságomat.
- Hát... Végül is sose fogok találkozni azokkal az emberekkel, akik látni fognak pucéran, szóval nem zavar. Te álltál már modellt akthoz valaha? - kérdezem, hiszen a művészek között ez biztos ilyen oda-vissza dolog.
Felülök közben, és körülnézek, hogy vajon merre lehet a nadrágom és a pólóm, de azt hiszem, csak az alsóm van itt, a többi az én lakásomban maradt.
- Lezuhanyozhatok nálad? Elfogyott a tusfürdőm. - Majd törölközőben visszalopózom, mikor senki se figyel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Szomb. Okt. 24, 2015 2:28 pm

- Eddig még senki sem panaszkodott volna, hogy horkolok, viszont a rugdosás az már más kérdés... de ha lefogsz akkor egy idő után nyugton maradok. Állítólag. - a macskás dolgot pedig egyáltalán nem tudom megígérni, mert ha vele kell aludnom akkor egészen biztos, hogy ő lesz a párnám, vagy a takaróm, vagy mind a kettő, ez majd még elválik. Már ha egyáltalán el tudok majd mellette aludni és nem végig őt fogom bámulni.
Tetszik neki a rajz és ez nagyon jó, igyekeztem élethűre csinálni, hogy tényleg szép legyen, olyan, mint Luukas. Legalábbis olyan amilyennek én látom.
Válaszával megkapom egy korábbi kérdésemre a választ, miszerint nem fog velem suliba jönni. Ha jönne akkor találkoznia kellene azokkal akik látják a rajzot róla. De... sebaj, majd megoldom máshogy, hogy ne legyenek unalmasak az elméleti előadások.
Kérdésétől zavarba jövök, nem tudom melyik válasznak örülne leginkább, talán annak ha azt mondanám, hogy nem, de nem akarok neki hazudni.
- Már előfordult egyszer kétszer... és még fog is. Zavar?- tekintetemmel kutatón fürkészem vonásait, és csak reménykedem abban, hogy nem kér meg arra, hogy mutassam meg a képeket.
- Persze, lezuhanyozhatsz, de akkor hajat is kell mosnod, nem érdekel ha pont tegnap mostál. Játszani szeretnék a tincseiddel, korábban már megengedted! - emlékeztetem, mielőtt még kihátrálna a dologból, majd odaadom neki az alsógatyáját ami pont a lábam mellett volt a földön.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Szomb. Okt. 24, 2015 2:43 pm

- Nem foglak le soha többé - rázom meg a fejem hiszen nem is olyan rég pontosan ettől borult ki halálosan. Megígértem, hogy nem teszem, bár a legtöbb szex filmben csinálnak ilyet a nőkkel. Legalább a kezüket vagy a csípőjüket leszorítják, hogy ne izegjenek-mozogjanak behatolás közben, de lehet hogy majd ki kell találnom valami mást erre. Már ha egyáltalán bármikor is eljutunk odáig, hogy szexeljünk, mert pillanatnyilag nem áll túl jól a szénám ezen a téren.
Van valami furcsa a rajzon egyébként, nem teljesen olyan, mintha én lennék rajta, vagy lehet, hogy csak én gondolom így. A fiú a képen nagyon barátságos és kedves és szép, de tudom, hogy én nem ilyen vagyok. Mindegy, bizonyára csak kedveskedni szeretett volna, vagy csak jobbra rajzolt, mint amilyen vagyok, hogy ezzel dobjon a képen, elvégre felvételizik velük, vagy mi.
Meglep viszont a válaszával.
- Komolyan? Nem tudom, hogy zavar-e. Mutasd a képeket, és majd azok alapján eldöntöm.
Elveszem az alsómat, még mielőtt szemtelenkedni kezdene, de túl késő, mert máris alkudozik velem.
- Pont most akarsz hajasbabásat játszani? Azt hittem, sok a dolgod - emlékeztetem, például arra, hogy főznie is kell nekem, arról nem is beszélve, hogy be kell fejeznie a rajzokat.
- De nem bánom. Megmosom, de akkor a nyakadon maradok addig, amíg meg nem szárad. Figyelmeztetlek, ez akár órákba is telhet.
Felkelek, és mielőtt elindulnék a fürdőszobája felé, kap egy puszit a szájára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Szomb. Okt. 24, 2015 2:58 pm

- Felejtsd el, nem mutatom meg. Nem láthatsz úgy, még a végén azt gondolnád rólam, hogy egy öö nem is tudom mi vagyok. Inkább csak képzeld el és az elég is lesz. Vagy keress rá a neten, talán meg is találod majd. - Lehet, hogy kap majd tőlem egy emailt amiben ott vannak a képek csatolva, de azt nem akarom, hogy úgy nézze meg őket, hogy én is itt vagyok. Máskor teljesen normális a ruha nélküliség, Luukassal valahogy mégis más, mert az ő véleménye számít.
- Nem olyan fontos, majd megcsinálom este a dolgaimat és akkor holnap aludhatsz velem nap közben. - elégedetten mosolyodok el, mikor belemegy a dologba és a puszi helyett kap egy csókot, majd szépen követem a fürdőszobába és felülök az egyik szekrénynek a tetejére, ahonnan jól lehet majd látni őt, ahogyan zuhanyozik.
- Csak ellenőrzöm, hogy tényleg megmosd a hajadat, mert ha nem akkor én fogom! - figyelmeztetem és ha nem zavar ki azonnal akkor végig bámulom azt ahogyan zuhanyozik. Nem, nem csak nézem, hanem tényleg bámulom szépen kigúvadt szemekkel, mert egyszerűen annyira szép, hogy ezt nem szabad elfelejteni. Előveszem a telefonomat és le is fotózom amikor nem figyel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Szomb. Okt. 24, 2015 3:15 pm

- Miii? Mért nem? Más láthatott úgy én meg nem? Ez tudod nem valami igazságos, igenis látni akarom azokat a képeket - követelőzöm, mert kezd a dolog gyanússá válni. Talán profi pornográf képekről van szó? Attól nagyon dühös lennék és az egész internetről letörölném őket de még onnan is ahol csak archiválják. Elmennék, betörnék és minden adathordozót megsemmisítenék. Ez igazán meg se kottyanna nekem.
- Egyébként mivel ma hajnalban felkeltettél, lehet, hogy korán ágyba bújok, mondjuk olyan éjjel 1-2 körül.
Elmosolyodva viszonzom a csókját, és legszívesebben magamhoz ölelném, mert még mindig nem hiszem el, hogy ezt az egészet nem csupán álmodom. Lehet, hogy nemsokára felébredek, arcommal a klaviatúrában, és majd a billentyűket szedegethetem ki az arcomból, de addig is szeretném kiélvezni, amennyire csak lehet.
Furcsállom, hogy követ, azt hiszem először, hogy csak kell neki valami a fürdőből, de aztán rájövök, hogy nem ez a helyzet.
- Persze, ahogy azt te elképzeled! - ellenkezek. Az egy dolog, hogy modellt álltam neki, de az egész más, hogy végig kukkoljon, miközben hétköznapi tevékenységeket végzek. Nem mintha én nem csináltam volna ugyanezt hosszú órákon át. Figyeltem, ahogy főz, vagy a macskáival játszik, és különböző mutatványokat próbált nekik betanítani, de rá se hederítettek. Néztem, miközben dúdolva lakkozta a lábkörmeit és fonta a haját és ruhát hajtogatott. De most rólam van szó és a zuhanyzásról! Attól félek, rögtön megint fel fog állni.
- Ha így van akkor már vetkőzhetsz is, mert ha így viselkedsz akkor nincs hajmosás - felelem, és egyszerre akarom, hogy ledobálja a ruháit és beszálljon velem a kádba és azt, hogy kimenjen és magamra hagyjon, hogy nyugodtan megfürödhessek. Na jó, nem. Azt, hogy velem fürödjön, kicsit jobban akarom, úgyhogy odamegyek és megfogom a pólója alját, hogy levegyem róla.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Szomb. Okt. 24, 2015 4:01 pm

Meg kellene ijednem a reakciójától és egy kicsit talán meg is ijedek, de nem hagyom magam. - Látod pont ezért nem akarom, hogy lásd őket, mert megnézed és akkor csak még inkább felfújod a dolgokat és puffogni fogsz, meg dühöngeni. Majd később megnézheted őket, rendben? - felelem végül és próbálva némi kibúvót vinni a dologba, hiszen azt nem mondtam, hogy mikor, csak azt, hogy majd megnézheti... valamikor a nagyon távoli jövőben.
- Rendben, majd valahogy megpróbálok fennmaradni addig. - Hamar le szoktam feküdni aludni, mivel korán kelek és ez ma sem volt másképp, de majd iszok valami koffeint, hátha hatásos lesz és nem fogok elaludni. Vagy igen, de attól még Luukas később csatlakozhat.
Nem igazán tetszik neki ahogy követem a fürdőszobába, pedig már mindent láttam amit csak lehetett, akkor most miért ilyen elutasító és gonosz velem?
Gyorsan megfogom a kezeit, mielőtt még lehúzhatná rólam teljesen a pólómat.
- Biztos vagy benne, hogy tudsz viselkedni, ha leveszed a ruháimat? Legalább egy fürdőruhát had vegyek fel. - próbálkozok, miközben cukin nézek rá. Elengedem a kezeit és nem ellenkezem tovább, végig akarom nézni ahogy fürdik, mert hát muszáj látnom és ha csak így van rá lehetőségem akkor így kell végignézni. Meg végre megengedi, hogy hozzáérjek a hajához is *-*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Szomb. Okt. 24, 2015 4:34 pm

- Én nem dühöngök! Csak kíváncsi vagyok a képeidre, ez minden.
Nagyon féltékeny vagyok, de mire föl? Nem járunk, vagyis lehet, hogy most már igen, de a múltról ez egyáltalán nem mondható el. Még ha le is rajzolták pucéran, mi közöm hozzá? De egyszerűen bosszant és kész. Amúgy biztos nem dühítene, ha egyszerűen csak megmutatná a képeket.
- Te fújod fel, nem én - dohogok még egy kicsit.
Jobb is, hogy nekiindulok zuhanyozni, mert így lesz időm lehűteni magamat. Sajnos nagyon is hamar felbosszantom magam, ha Angelről van szó.
- Szerencséd, hogy ilyen kis cuki vagy, és nem lehet rád haragudni - morgolódok, és a szemeibe nézek egy pillanatra. Gyönyörű szépek a szemei, az a helyzet, és sokkal varázslatosabbak, mint bármi más, amit valaha láttam, de lehet, hogy csak azért gondolom így, mert még nem láttam a szép kerek melleit vagy a szép kerek fenekét.
- Máskülönben nem tudsz beállni a zuhany alá velem, csak ha leveszem a ruháidat - hívom fel rá a figyelmét, mert elég vicces lenne, ha pólóban és nadrágban állna be a kádba velem. A fürdőruhán elgondolkozom, de attól tartok, hogy nem jelentene nagy segítséget, mivel úgyis összesimulnánk és magamhoz ölelném és simogatnám.
- Attól tartok, a farkam nem fog tudni sehogy se viselkedni, de én jó fiú leszek, ígérem.
Ezzel bezárólag sajnos mindent el is mondtam a kialakulni készülő helyzetről. Fogom és újra megpróbálom levenni róla a pólóját, és örvendetes tény, hogy ezt most hagyja is. Lenézek a melleire és hátranyúlok, hogy kikapcsoljam a melltartót, miközben elterelem a figyelmét egy puszival a nyakán.
- Nagyon szeretem az illatodat - mondom neki közben, majd leveszem a szekrény tetejéről és kihámozom a nadrágjából. Próbálok koncentrálni, hogy ne ágaskodjon rögtön a cerkám, pedig amit csinálok éppen az álmaim egyik legnagyobbika. Végül letolom a csípőjéről a bugyit is és próbálok nem nagy ügyet csinálni az egészből. De azért oda se merek nézni, mert biztos, hogy azonnal megnyílna alattam a föld és elsüllyednék.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Szomb. Okt. 24, 2015 5:01 pm

Talán mind a ketten kicsit túl reagáltuk ezt a képes dolgot, és én kezdtem ez biztos, de ő meg folytatta! Szóval nem csak én vagyok a ludas ebben az egészben, hanem ő is.
Szerencsére azt mondja, hogy nem lehet rám haragudni, nos ha ez így megy, akkor nem fogok amiatt aggódni, hogy esetleg valamikor felkapja majd valami miatt a vizet. Majd hamar lenyugszik és akkor minden rendben lesz. Csak én ne dühödjek be, mert annak már tényleg csúnya és végzetes következménye is lehet. Luukas még nem látott tigrisként, talán nem is baj.
- Nem zavar ha csurom vizesek lesznek a ruháim. - felelem még hátha meggondolja magát, de úgy tűnik, hogy már elhatározta, hogy mi lesz és a fehér pólón keresztül úgy is mindent látna.
- Gondold azt, hogy anyukád van itt helyettem, vagy egy volt osztálytársad aki egyáltalán nem tetszett neked és akkor talán az is tud majd viselkedni... azt mondtad gyakorolni fogsz, most el lehet kezdeni. - LEgalább azt mondja, hogy Ő jófiú lesz, bár amennyire hallottam nem lehet az ilyen ígéreteknek hinni, de bízom benne, hogy most lehet.
Érzem ahogy arcomat elönti a pír amint leveszi rólam a ruháimat, bár a puszi sokat segít és máris nem akarom azonnal magamra rántani az egyik törölközőt.
Adok a szájára egy puszit, majd a kád felé terelem. - Ülj be te én meg majd mögéd ülök és akkor nem fogsz látni, de én száz százalékosan hozzá férek majd a hajadhoz, rendben? - még szerencse, hogy baromi nagy kádam van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Szomb. Okt. 24, 2015 9:22 pm

Lehet, hogy őt nem zavarja a vizes ruha, és bizonyára megfázni sem fog, de azért szerintem mégsem helyénvaló.
Kicsit megütközöm azon, hogy anyámat emlegeti, hiszen tudja jól, hogy nem él már. Elég morbid ez a gondolat, de legalább hatékony, hiszen tényleg elmegy a kedvem a játszadozástól.
- Rendben, gyakorlok, de az anyámat kérlek többet ne emlegesd.
Ez most kicsit talán erős így, de tényleg nem szeretném, ha bármi kapcsán előkerülnének a mindennapi beszélgetéseinkben a szüleim, pláne nem akkor mikor meztelenül állunk egymás előtt.
Megfogom a derekát és beteszem a kádba, majd megnyitom a vizet és beállítom, hogy kellemes meleg legyen. Leveszem az alsómat és beállok Angel mellé.
- Előbb a zuhany, aztán buzizhatod a hajamat amennyit csak akarod. - Nos, ez talán egy elhamarkodott kijelentés részemről, de nem baj, mert bármikor véget vethetek a játéknak.
Fogom és ráirányítom a vizet, majd magamra, és miután mindkettőnket alaposan bevizeztem, felkapom a tusfürdőjét.
- Te jó ég, ennél lányosabb illatot el se tudnék képzelni - közlöm, miután szagmintát veszek. - Fordulj meg, megmoslak - utasítom, és ha esetleg nem akarna együttműködni, fogom és megfordítom, és aztán magamhoz ölelve mosdatni kezdem a kezembe nyomott tusfürdővel. A vállára teszem az állam és egy kicsit átölelve tartom, miközben a nyakunkba esik a víz a zuhanyrózsából.
- Nagyon szép vagy - mondom végül azt, amin tépelődtem, hogy kimondjam-e, de végül nem habozok tovább. Vagyis inkább habozok tovább, Angel hasán.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Szomb. Okt. 24, 2015 9:44 pm

- Ne haragudj, többet nem ejtem ki a számon. - fogalmam sincs, hogy hogy mondhattam ilyet, teljesen kiment a fejemből, pedig... Soha többé nem feledkezhetek meg erről, mert nem akarom megbántani még egyszer.
Nem fogad szót nekem, hanem csak megy a saját feje után és végül előbb én kerülök be a kádba és csak azután Ő. Nem tetszik, hogy mindenhova csak úgy pakolgat, nem vagyok én holmi rongybaba aki nem szólna ezért, bár most még csöndben maradok, de ha még egyszer pakolgatni kezd majd kapni fog érte.
- Csak meg akarom mosni, nem fog olyan sokáig tartani. - úgy tűnik teljesen elment a kedve mindentől és ez hát nem igazán tetszik. Mintha nem érdekelné már semmi sem, ami talán jó is... de nem egészen.
- Az előbb azt mondtad, hogy jó az illatom, most meg már nem tetszik? PEdig az az én illatom csak az sokkal töményebb, majd meglátod, hogy sokkal jobb lesz ha már rajtad lesz és nem a flakonból kell szagolgatni. - Megfordulok én magamtól is, bár az ötlet, hogy meg fog mosni annyira nem nyerte el a tetszésemet. Inkább csak magamhoz ölelem a karjait és nem hagyom hogy esetleg túl le vagy túl felfelé kezdjen el nyúlkálni.
- Te is nagyon szép vagy. - felelem és megfordulok, én is meg akarom őt fürdetni, attól függetlenül, hogy ő még nem végzett
- Én jövök!- jelentem ki és már nyomom is a kezembe a tusfürdőt, hogy utána szépen megmoshassam a mellkasát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Okt. 25, 2015 12:13 am

- Köszi - szűröm a fogaim közt, mintha legalábbis nyúznának. Nem akarok erről beszélni, de még csak gondolni se rá, és akkor nem lesz semmi baj.
Nagyon tetszik, hogy Angel olyan pici és könnyű, hogy ide-oda tudom pakolgatni. Lehet, hogy ez őt zavarja, de őszintén szólva ezt kizártnak tartom.
- Hát pedig nincs epres gofri illatod. Egész más illatod van, épp ezért nem értem.
Mindegy. Inkább elengedem ezt a problémakört. Az az érzésem hogy Angelnek nem a tusfürdőtől van jó illata, de hogy akkor mitől, azt nem tudom, még ki kell nyomoznom.
Nem zavar, hogy lefogja a karjaimat, mert magához öleli őket, és ez nagyon tetszik. Elég meghitt ez a pillanat, attól függetlenül, hogy épp pucérkodunk a zuhany alatt, ez most egész másról szól, legalábbis számomra. Madarat lehetne velem fogatni, csak már kicsit ülepszik az inger, csendesebben örülök.
Elengedem és hagyjon, hogy a tusfürdőtől csúszósan megforduljon előttem. A derekára teszem a két kezem, mert az a hely legalább nem illetlen. Próbálok a hajára és a kezére figyelni, nem pedig a két szép mellére figyelni, de nagyon nehéz másra fókuszálnom. De az legalább vigasztal, hogy mikor lenézek az ágyékomra, még nem látom, hogy ágaskodna, ami azt jelenti, hogy egyelőre sikeresen veszem az akadályt.
Amint Angel kisimogatta magát, elveszem a cukorka illatú tusfürdőt és gyorsan megmosaksom úgy, ahogy szoktam, víztakarékosan és hatékonyan, majd azuhany alá dugom a fejem.
- Remélem, van extra puhaságot és kifésülhetőséget kölcsönző samponod és balzsamod, mert ha nincs, akkor itt halunk meg mind, mire kifésülöd.
Lassan kezdek egy ázott kutyához hasonlítani, amint mindenhol csurom víz lesz a fejem, a hajam egészen a csípőmig leér így nedvesen.
- Olyan vagyok, mint a kislány a kútból - grimaszolok Angelre csúnyán, majd hátat fordítva leülök a kádban, és a kezébe adom a sampont, legalábbis talán a sampont, de lehet, hogy az igazából az arctisztítója, vagy a borotvahab, amivel a lábát szokta borotválni, nem tudom, de majd ő korrigál, ha tévesztettem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Okt. 25, 2015 11:01 am

- Nem tudom, hogy ezek olyanok-e az egyiknek epres illata van a másiknak meg vanília. Ha végzünk olyan illatod lesz, mint egy finom epres sütinek. - Sohasem azt néztem, hogy egy sampon vagy egy balzsam mit tud, hanem azt, hogy milyen az illata. Mert hiába lehet csúcs szuper, ha egyszer büdös.. nem fogom napokig, vagy hónapokig azt szagolgatni, amíg ki nem ürül a flakon.
Türelmesen várok amíg szépen mindenhol bevizezi a haját, és ahogy egyre hosszabbnak tűnik egy kicsit kétségbe esek. Még sohasem kellett ekkora sörénnyel bánnom, mi van ha a felét elfelejtem megmosni, vagy annyira összegubancolom, hogy a végén le kell majd vágni, mert azon a csomón már csak az olló segíthet?
- Nekem még így is nagyon tetszel. - felelem és kap egy puszit arra a grimaszoló szájára.
Leül, én meg leülök mögé, és a kezembe nyomja az egyik tubust. De nekem nem ez kell.
- Ne ezt add ide, hanem a másik rózsaszínt. Jobbról a harmadikat. - Pontosítok, mert hogy a kád szélén az összes tubus rózsaszín és van belőlük vagy hat. Amint megkapom öntök egy adagot a kezembe.
- Az egész tubust rá kéne önteni? - Itt már sejtheti, hogy ezt nem fogja majd nekem megköszönni, de hát megengedte, sőt ő mondta, hogy nekem kell ezt csinálni, szóval magára vessen.
Végül csak elkezdem megmosni a haját, finom masszírozós mozdulatokkal, mint ahogy a jobb fodrászok szokták csinálni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Okt. 25, 2015 2:34 pm

Ez annyira jellemző! Kinevetem, hiszen még csak azt sem tudja, mivel mos hajat! Mondjuk nekem se sok fogalmam lenne ezekről a dolgokról, ha a sörényem nem ilyen lenne és nem ekkora.
-Alig várom! De végül is mindegy, ennek semmi sem árt. Legfeljebb beletörik a fésűd. - Mert hogy nem az én fésűm fogait fogja benne elhagyni, az fix. Bár nem tudom, mennyire szeretném, hogy rózsaszín tüskék meredezzenek innen-onnan a fejemből.
Visszapuszilom, és elmosolyodom. Sose mondott még olyanokat, hogy tetszem neki, vagy hogy kedvelne, de most hirtelen minden megváltozott, és ez nagyont etszik. Kicsit lassan alkalmazkodik az agyam ehhez a változáshoz, újra és újra rácsodálkozom, mi minden megváltozott pár óra leforgása alatt.
Odaadom neki azt a flakont, amelyiket mondja, miközben forgatom a szemem.
- Hogy lehet, hogy itt minden rózsaszín? Ez egy Barbie-ház?
Abbahagyom a gúnyolódást, és inkább csendben tűröm, hogy nekiessen a hajamnak. A végén még kerít egy ollót, amíg nem figyelek oda, és majd csak a lefolyóból szedegethetem ki a hajdani csodás göndör fürtjeimet.
- Lövésem sincs, csináld érzésből - vonom meg a vállamat. Nekem aztán mindegy, mennyi kakaóporos muffinos-epres gofrilé kerül a hajamra, legfeljebb csak azt vesszük észre, hogy fuldoklunk a habtól. Nem aggódom, hiszen visonylag kevés dolog miatt szoktam egyáltalán aggódni.
Mikor elkezdi masszírozni a fejemet, kicsit hátradöntöm, és elégedett morgás tör fel belőlem.
- Ez jó, ezt csináld még.
Elzárom a vizet közben, hiszen feleslegesen megy, majd a szemem sarkából megpillantom a két kismacskát, amint ülnek a szekrény tetején, és nagy szemekkel néznek minket.
- Mikor macska vagy, tudsz velük macskaként kommunikálni? - kérdezem random. Van, amit nem tanítanak a kiképzésen...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Angelina Benett
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : műkorcsolya oktató / leendő diák
Avatar : Taylor Swift
Hozzászólások száma : 90
Csatlakozott : 2012. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Okt. 25, 2015 2:52 pm

- Ha máshogy nem megy akkor kerítek egy drót kezét és azzal gubancolom ki a hajadat. - levágni nem szeretném, akkor mivel fogok szórakozni amíg Luukas alszik?
- Csak a fürdőszobám rózsaszín, mindennek más színe van, a konyha például zöld. A szobám meg barack színű.- Hogy nem vette eddig észre ezt? Még a tányér is zöld volt amiből evett, de lehet, hogy az nem zavarta, mert az nem lányos szín, csak a rózsaszín. MEg a barack, de akkor a szobámba se fog bejönni.
- Legalább minden egységes, nem pedig olyan össze visszaság, mint ami nálad van. - Bárcsak megengedné, hogy átalakítsam a lakását! Nem lenne minden tele kütyükkel meg vezetékekkel, hanem az összes elektronikai cuccot becsomagolnám egy hatalmas dobozba és levinném a pincébe. Tuti, hogy a dolgok felét nem is használja.
- Akkor egyelőre csak a felét öntöm rá. Ha a másik fele is kell akkor jössz nekem egy ugyan ilyen tubus samponnal. - nagyon tetszik az, hogy elégedett a munkámmal, így hát folytatom is tovább, egészen addig amíg az egész feje nem lesz fehér a habtól, akkor rátérhetek a haja többi részére is.
- Ne zárd el a vizet, mert fázni fogunk, inkább dugd be a dugót, ott van a bal kezedtől kicsit előrébb- - adom meg neki a pontos helyet, ha esetleg becsukta volna a szemét. Amit nagyon remélek, hogy megtett, mert ha nem akkor előbb vagy utóbb tuti bele fog menni a szemébe a csípős sampon.
- Nem tudom, mikor macska vagyok akkor nem vagyok itthon, túl sokat kellene takarítani az átalakulások után és félek, hogy megenném őket, mert itt ugye nincsen más táplálék egy tigris számára. - Fura, hogy megkérdezi, azt hittem természetes, hogy itthon csak ember vagyok, mert itt nincs semmi kaja. Egy rántott csirke nem igazán felel meg az akkori étvágyamnak.
- De ne aggódj, nem fogom meg enni őket, ahogy téged sem, mert nem lehetsz olyankor a közelemben.  -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luukas Richter
Vadász
Vadász
avatar

Foglalkozás : Operátor
Avatar : Alexis Marcelo
Hozzászólások száma : 65
Csatlakozott : 2015. Jun. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   Vas. Okt. 25, 2015 4:24 pm

- Rossz ötlet. Tudod mire való a drótkefe? - kérdezem hátrapillantva. Nem tudom, mennyit szokott kreatívkodni, vagy barkácsolni úgy amúgy, de mivel még sose láttam fúrni, faragni és kalapálni, inkább elárulom: - Rozsdát szednek le vele a felületekről.
Próbálom felidézni a többi szoba látványát.
- Ez eddig sosem tűnt fel - ismerem el, de tényleg igaza van. A konyha megdöbbentően zöld, a háló elképesztően sárga... Nem semmi. - Hé, nálam igenis rend van! Nincs három hónapja, hogy leporolgattam és kiporszívóztam.
Néha szoktam takarítani, és egyáltalán nincs nagy rumli. A rumli akkor nagy, amikor már én se találom meg a dolgaimat.
- Nem az én hibám, ha mindet elhasználod. Nekem egy flakon elég 8-10 alkalomra is.
Igaz, hogy én nagy kiszerelésű sampont rendelek a neten. Meg az is igaz, hogyha be kéne szereznem Angel samponját, nagy bajban lennék, hacsak nem találom meg valami online drogériában, de amilyen szerencsém van, a sarki Mari nénitől vásárolja aki igazi muffin darabkákat old fel benne és saját kezűleg cukrozza meg.
Becsukott szemmel tapogatózok a dugó után, és helyre teszem, majd addig engedem a kádat vízzel, míg ellep bennünket. Persze leverek időközben néhány tubust és tusfürdőt, de majd ha kész vagyunk összeszedem és helyre teszem őket. Vagy nem, mert teljesen kimegy a fejemből.
- Tudod mit, mostantól minden holdtöle alkalmával elviszem a macskáidat, mielőtt a végén előételnek nézed őket. Egyébként honnan tudod, hogy nem voltam még a közeledben, mikor vadásztál?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Luukas & Angelina   

Vissza az elejére Go down
 
Luukas & Angelina
Vissza az elejére 
4 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Midnight Tales :: New Age City :: Házak-
Ugrás: