HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Útmutató
Hírek

Vadászok újratöltve, mindenki vessen rá egy pillantást, akinek kedves az élete.Bedobtunk pár új canont, ajánljuk a "keresd a párját" játék kedvelőinek.Csak a rangfoglaló ad erőt és mindent lebíró akaratot.Az oldal nyitott:
2010. december 7-én

STAFF

Demetrius
Admin

Profil - PM

Multi: Jane Bianchi


Rain Phantomhive
Moderátor

Profil - PM

Multik:
Judas
Mavis Rosenthal
Luukas Richter
Chat
Latest topics
» Alapítvány épülete- Dave & Vero
Vas. Nov. 18, 2018 3:00 pm by Veronica Thorne

» Step by Step - Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 11:27 am by Trevor Estacado

» Why? - Chloe & Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 10:37 am by Trevor Estacado

» Greg & Lexi
Hétf. Nov. 13, 2017 9:38 pm by Alexis Clarke

» Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ
Csüt. Okt. 05, 2017 9:28 pm by David Johnas

» Kronológia
Hétf. Szept. 25, 2017 2:43 am by John Dante

» Derek & John A tigris és az oroszlán
Pént. Szept. 22, 2017 4:28 am by John Dante

» Elmaradt kötelesség - Ms Clarke & John
Pént. Szept. 22, 2017 4:14 am by John Dante

» Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi
Szer. Szept. 06, 2017 8:49 am by David Johnas

Top posting users this month
Statisztika
Aktív tagjaink: 35
Lányok: 14
Fiúk: 21

Emberek: 6
Vámpírok: 5
Vérfarkasok: 7
Vérgepárdok: 3
Vérhiénák: 2
Véroroszlánok: 5
Vérpatkányok: 0
Vértigrisek: 4
Vadászok: 3
Holdfázis
CURRENT MOON

Share | 
 

 Don't touch me! - DJ -Prometheus 05 - Anabell

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Anabell Holloway
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : NAC
Hozzászólások száma : 61
Csatlakozott : 2015. Jul. 04.

TémanyitásTárgy: Don't touch me! - DJ -Prometheus 05 - Anabell   Pént. Okt. 02, 2015 6:30 pm

Péntek, hajnali három... a fejem zsong, képtelen vagyok, bármilyen alvással kapcsolatos dologra, még csak az sem megy, hogy feküdjek nyugodtan az ágyon és nézzem a sötétséget.
A hold az oka mindennek... a szentségit. Vasárnap teljes pompájában az égen lesz és én megint itt vagyok egyedül. Úgy volt hogy Trevor elvisz az Ulfrichoz, de szerintem kisebb gondja is nagyobb annál hogy számon tartsa mikor van telihold, neki az semmit nem számít.
Ez lesz a tizenötödik, vagy a tizenhat? Nem bírom követni, csak érzem hogy minden holdtölte előtt megőrülök. Lehet csak a stressz, hogy folyton görcsölök rajta, hogy ne legyen semmi baj, hogy ne csináljak őrültséget és megállás nélkül azon pörgök, hogy tudom e majd irányítani a következő alkalommal, vagy most sem fogok emlékezni az égadta világon semmire.
Felülök az ágyon és bámulom a sötétséget. Ez így nem lesz jó. Belelépek a puha rózsaszín mamuszomba és kicsattogok a konyhába. A lakás többi helyiségében égnek a lámpák, a villanyszámla az utolsó ami érdekel. Sosem tette... Összedobok egy szendvicset, csak hogy csináljak valamit, de aztán csak nézem. Étvágyam van, meg bírnám enni, csak a kedv hiányzik. Pedig muszáj, így némi undorral harapok bele. Kicsivel több mint egy éve még totál azon voltam hogy úr isten vékony legyek, meg gebe, meg dögös és sexi, aztán jött a farkas és most már csak az érdekel hogy rendszeresen egyek, másképp legyengülök és végem. Ha nem eszem jön egy másik éhség, és kitudja mi lesz, ha képtelen leszek majd legyűrni.
Az idő vánszorog, hiába próbálom tévézéssel elütni a dolgot, megöl az unalom és a tétlenség.
A gondolat szinte a semmiből támad, ma nem megyek be egyetlen órámra sem. Sietve kapom magamra a terep gatyámat és egy fekete felsőt, még napkelte előtt ki akarok érni a város peremére. A terv kész, levezetem a feszültséget. A vendégszobában leguggolok egy kis komód elé és leveszem az elejét. Lassan kezdem el tekergetni a széf gombját. Nem is a számokat nézem, inkább a kattanásokra figyelek. A hallásom jobb egy emberénél, bár tutira lehetne még csiszolgatni rajta. Az ajtó kinyílik és egy fekete zsákot húzok elő. A nagybátyám Harly adta mikor elhagytam Londont, hogy az új világban megvédhessem magam. Azóta a széfben pihen a kis drága 9mm-esem. Hideg az érintése, de megnyugtató. Telerakok két tárat és a combomra erősített tokba teszem. Azt hiszem ma megmutatom pár fának hogy ki a faszacsajszi.

C szint 13-as szektor. A fekete Hondám békésen pihen a garázsban, ideje hát felébreszteni. A sisakot lendületesen húzom a fejembe, és már röffentem is a motort. A városban finoman közlekedem, van rendszámom, ha valaki nagyon nyomozgatni akarna simán megoldaná, de ha betartom a sebességhatárt akkor nincs okom parázni egy újonc rendőrkétől, aki úgy hiszi, hogy a pénz nem boldogít.
A város határában jobban húzom neki egyenesen a hegyek felé tartok, csupa zöld és barnuló levelek. Imádom az őszt.
Az aszfaltos utat elhagyva egy gyalog ösvényen vezetek, nem erre a terepre szánták a drágámat, de nem hagynám a világ kincséért sem túl messze magamtól. A nap kezd feljönni, és az eget vörösre festi. Kicsit hideg van, de legalább ébren tart. Leállítom a motort és körbenézek. Nyugis minden. Leszállok és pár lépést teszek a sűrű felé, majd a levegőbe szimatolok. Semmi vér akármi szagát nem érzem, a terep teljesen tiszta. Egy félmosollyal konstatálom hogy jó lesz ez, csak menjünk kicsit beljebb. Talán egy fél órát is sétálok mire megtalálok egy kellő vastagságú fát, amire egy vörös keresztet rajzolok az otthonról hozott jelölő krétámmal.
Gondosan összecsavarozom a hangtompítót, elvégre nem szeretném, ha valami erdész rám rontana hogy mit lövöldözök én itt, nincs vadász szezon.
Célra tart és lő... mellé... nem a legjobb. Utoljára 10 évesen fogtam fegyvert mikor Harley bácsi tanított lőni, de apám gyorsan leállította a projectet, mert egy magamfajta lány fogadjon inkább testőröket, ne lövöldözzön.
Újra meghúzom a ravaszt ezúttal legalább a fát eltalálom... hurrá.. megy ez csak rá kell érezni.
A fegyver üresen kattan... egy tár kilőve... hozhattam volna többet is... ahh hogy sosem gondolkodom előre.
Betárazom a következőt és célra tartom, de motoszkálást hallok a hátam mögül. Megmerevedek egy pillanatra majd gyorsan megfordulok és a hang irányába célzok. Egy róka kapja fel a fejét, majd szalad tova. Nagyot sóhajtok, fel sem tűnt hogy visszatartottam a levegőt. Egyetlen pillanatra megfordul a fejembe hogy ha ennyire beszari vagyok mért is jöttem ide?

Ohh Ana... Ana...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Prometheus 05
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Ian Whyte
Hozzászólások száma : 51
Csatlakozott : 2014. Dec. 31.

TémanyitásTárgy: Re: Don't touch me! - DJ -Prometheus 05 - Anabell   Pént. Okt. 02, 2015 10:31 pm

Reggel 05:00 Első őrjárat
Biztonsági események száma az incidens óta: 3
Fegyver korlátozás: 2. szint
Megjegyzést: +8°C pára, tartalom 40% É-i szél ~15Km/h

Elmentem a pda-ba az adatokat. Az ajtó kinyílik és kezdődik a kétórás futás. Sok idő telt el, de bizonyos szokásokat nem tudok mellőzni. Ilyen a műveleti napló vezetése és a fegyverviselés. Megbeszéltünk 4 opciót 3-0 szintig. Vagyis késtől a teljes bevethető arzenálig. Hála az ulfricnak, jó kapcsolatokat alakítottam ki a vadászokkal, így bizonyos adatokért a múltamból, fegyverekhez és lőszerutánpótláshoz is hozzáférek. Most pedig, mint Bölverk végzek feladatokat.
Nehéz elfelejteni mire is terveztek. Most is terepruha van rajtam. Nem csak azért mert jól rejt és kényelmes viselet, de az anyaga strapabíró, kialakítása pedig praktikus. Még most sem értem a divat létjogosultságát. Bizonyos zajokra megállok és fülelni is kezdek vagy azonnal felveszek egy támadási pozíciót. Jó lenne úgy élni, mint a körülöttem lévők akikre vigyázok, de azért is hálás vagyok, hogy élőlényként kezelnek, nem pedig mint egy ölésre kitalált eszköz. Mindenesetre a társadalomba beilleszkedni nehéz, így valamennyire távolságtartó kell, hogy maradjak.
Megállok kicsit és hallgatni kezdem a távoli zajokat. Élvezem a korai madarak énekét, a szél suhogását az ágak között, a 9x19-es parabellum hangtompított puffanását. Ezt felismerve bevetődök egy bokorba. Már élesen kezdek fülelni. Keresem az irányt és azon agyalok mire lőhet. A levegő egyre erősebben kénes szagú és az ismeretlen egyöntetű sorozatokat lő. Feltehetően gyakorol, vagy nagyon rosszul céloz és nem tudja leküzdeni az ellenfelét. Elkezdek az érkező hang irányába haladni. Nem sietek, nem tudom ki lehet ott vagy mi a célja. Közben megérzem, hogy farkas, ez meglep. Sokan vannak a falkában, így nem tudok mindenkit szagról megjegyezni, de készüljön egy beszélgetésre a fegyverhasználat szabályairól. Nekem sem volt könnyű elfogadni a dolgot, de baráti magatartást kell tanúsítani az emberi populáció felé, még ha ez nem is mindig megérdemelt.
egész közel érek hozzá. Már tisztán fel tudom mérni, mire lehet képes és ha jól látom a kijelölt célt sem találta el megfelelő minőségben. Meg nyugtat a tény, hogy csak gyakorol, de teljesen ismeretlennek találom, így elővigyázatosan közelítem meg. Ha tag lenne tudná, szerdán és szombaton tartok lövészetet és közös önvédelmi órákat. Az újratöltés csöndjét, egy róka töri meg ami ki fut a közei bokorból. Valószínűleg nem bírta tovább egy erős farkas közelségét és menekülést érezte helyes döntésnek. Éreztem a szagát, de nem sejtettem ezt a lépést a részéről. Akár fel is fedhetett volna. Ő is láthatóan megijed, de engem nem észlelt.
Amint megnyugszik a cél kiugrok a bokorból, a fegyvertartó kezéből a pisztolyt kicsavarom, kezét a háta mögé tekerem és a legközelebbi fához nyomom.
- Ön illegális fegyverhasználatot folytatott a Wolf Howl falka perem területén. A fegyverét további azonosításig elkobzom. Amíg a helyzetet nem tisztázzuk én leszek az ön kísérője. A menekülési kísérlet pedig fegyveres retorziót von maga után. Ha felfogta, bólintson. -
Elengedem és néhány lépés után felveszem a fegyverét is.
Az Ulfric lakásáig kísérem. Kora reggeli óra van és mivel az itt lakók valami oknál fogva nem használják ki a reggel nyújtotta lehetőségeket, mert 8-10 órákat is alszanak, így nem számítok mozgásra. Az Ulfric tartózkodási helye az épületben változó így jobbnak látom ha hangosan szólítom.
- David Johnas. Kérem jelentkezzen a nappaliban. Ismeretlen egyedet fogtam az őrjáraton. - Most pedig várunk. Idő míg ő megjelenik.
- Hölgyem, igényel valami frissítőt? -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Anabell Holloway
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : NAC
Hozzászólások száma : 61
Csatlakozott : 2015. Jul. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Don't touch me! - DJ -Prometheus 05 - Anabell   Hétf. Okt. 05, 2015 12:49 pm

Csak egy árny… ennyit látok, ahogy elém ugrik és megragadja a karomat. Reagálni sincs időm, mert kicsavarja a pisztolyt a kezemből és egy fának szorít. Karom durván feszíti megadásra kényszerítve. Erejét csak ekkor érzem meg. Pokoli jó zsákmányállat vagyok, hogy nem vettem észre egy másik farkas közelségét. Kimérten beszél, mint aki feladatot teljesít. Álljunk csak meg. Wolf Howl falka? Hogy mi?

Tiltakoznék, hogy nem tudtam, de nem kíváncsi semmi ilyenre, csak azt akarja, hogy bólogassak. Hát én bólintok, csak hogy végre elengedjen. Ahogy ellép tőlem, pillantom csak meg. Hatalmas… Vagy négy fejjel is nagyobb nálam, ha nem több. Ijesztő jelenség, amit csak tetéz ez a katonai cucc, meg hogy az arca el van takarva. Felveszi a fegyverem és elrakja.
Piszok nagy mázli, hogy a csizmámban a késem még megvan, nem gyakran fog el senkit, ha nem is motozza meg őket. Oké, nem mintha kedvem lenne nekiesni vele, mégiscsak egy ordenáré nagy puskát tart a kezében. A puska, vagy gépfegyver, vagy hívjuk akárminek csövével jelzett irányba indulok.
Egy lépéssel marad csak le mögöttem, bár ez semmit nem jelent, míg én hármat lépek ő csupán egyet. Megszólalni sem merek, hogy mégis hova visz, vagy, hogy ki ő, de nem is kell, mert megpillantok egy hatalmas házat az erdő kellős közepén. Az agyam menekülőre kapcsol, hogy mit fogok mondani az Ulfricnak, ha megkérdezi mi az istent lövöldöztem a területén, mert tudom, hogy megkérdezi. Elméletek tömkelege jut eszembe magyarázatként, de a legnagyobb baj, hogy tutira kiszagolja a hazugságot. Nem vámpír, de én is megérzem, ha nem mondanak igazat. Egyszerűen megváltozik az ember szívverése, a szaga.

Fennhangon hívja David Johnas-t, és csak ekkor esik le az egész helyzet, az a David Johnas, akihez Trevornak kellett volna elvinnie. A szívem hevesebben ver, most már nem csak az a gáz hogy mit fogok mondani, hanem hogy elbasztam Trevor lehetőségét, hogy maga hozzon ide. Egyre magasabban van a trágyalé állása, de a java még csak most jön.

Ahogy beérünk a házba a katona leveszi a maszkját és ereimbe meghül a vér is. Ismerem… mármint nem úgy, sosem találkoztunk, képet láttam róla....


2évvel korábban:
-Tudni akarom Edward, mennyi pénzt öltünk eddig bele! – a lélegzetem is visszafolytottam ahogy meghallottam Harly bácsi ingerült hangját. Sosem beszélt így senkivel.
-Nyugodj meg Norton, egy cented sem veszik kárba, különben is az orosz tartalékhoz még hozzá sem nyúltunk.
-Ed, nézd, több problémám is van ezzel a Projectel, mi van a sok szerencsétlen gyerekkel, nem kísérletezhetünk kedvünkre velük tovább…
-Már régen nem gyerekek, és az erkölcsi szarságaidat dugd fel magadnak. Amikor kitaláltam a Prometheus tervet, te épp úgy támogattad, most hogy a célegyenesben vagyunk, nem fordulhatsz vissza. Hamarosan készen állnak a bevetésre, és ha sikerrel veszik az akadályokat, akkor tíz év alatt meg húsz szorozhatjuk a számukat.
-Hartmann doki szerint, a szérumot nem lehet felturbósítani, kell neki a hatóidő. Nem olthatsz be kedvedre embereket és állíthatod csatasorba két óra múlva.
-Tudom Norton én is tudom, de az oroszok türelmetlenek, a németek is eredményeket akarnak. Ha kell beleölök még 10 milliárdot hogy elérjük a kívánt hatást.
-Apa? – kopogok az ajtón, mire hatalmas csend lesz. –Öt óra van.
-Megyünk Drágám! – hallom az ajtó túloldaláról, majd kisvártatva kinyílik és kilép apám meg a bácsikám. Harly bácsi kezében egy vörös akta amire ciril betükkel írták fel a Prometheus nevet.
-Bácsikám is velünk tart? – kérdem érdeklődve, miközben átölel.
-Nem Kincsem, vissza kell mennem a kórházba… – elenged lassan, azonban a kezében lévő mappából kicsúszik egy nagyméretű fénykép. Egy falfehér férfit ábrázol mindenféle testszőrzet nélkül, egy kórházi ágyon, és csövek lógnak ki belőle. Bácsikám sietve hajol le érte. Azonnal folytatja, ahogy meglátja a döbbent arckifejezésemet - …a rák nagyon durva betegség. – elrakja a képet, ad a homlokomra egy csókot, int apámnak és a másik irányba távozik.


A kanapén ülök, amikor hangja visszaránt a valóságba.
-Igen, ha lenne kedves csinálni egy fekete teát, cukor nélkül, némi tejjel. – mosolygok rá. Szerencsémre a konyha nincs egybe a nappalival, így lehetőségem nyílik lelépni. Habár őrültség az egész, tisztában vagyok vele, de ha igazam van és ő valami mutáns vérfarkas, akit ölésre teremtettek, akkor már lehet most halott vagyok. Nem hinném, hogy örülni fog, ha megtudja, hogy annak a lánya vagyok, aki miatt elvették az életét és egy gyilkoló gépet csináltak belőle. Nem akarom megvárni míg kiderül, fűti e bosszúvágy.
Megvárom az első csörrenést a konyhából, majd nagyon óvatosan felállok, és az ajtóig lopakodom, csak pár lépés, de a szívem így is a torkomban van. Kinyitom az ajtót és futásnak eredek. Nem törődöm semmivel, csak bevetem magam a fák közé. Vissza kell jutnom a motoromhoz, el kell tűnnöm azonnal innen. Lélekszakadva rohanok, nem nézek hátra, ez eddig egyszer sem jött be. Az agyam kattog, hogy mit fogok Trevornak mondani, mért nem csatlakozom, mért szöktem meg, ha egyáltalán lesz alkalmam mondani neki bármit is.
Bakancsom alatt hangosan ropognak az ágak és a falevelek, ismeretlenek a fák, nem erről jöttünk. Kétségbeesetten nézek az égre, de a lombok takarják a napot, nem bírok tájékozódni a stressztől. Irányt váltok és futok tovább. A levegő égeti a torkom, de nem állhatok meg. Éles fájdalom nyilall a jobb vállamba, ahogy egy kiálló törött faágnak szaladok és felhasítja. Azonnal rászorítom az ujjaim, hogy a lehető legkevesebb vér fakadjon ki.
Rémült vagyok, amúgy is kajaszagom van, most meg még vér is. Ha eddig rossz nyomot követett volna, amit nem feltételezek, akkor most megvan a helyes irány…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Prometheus 05
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Ian Whyte
Hozzászólások száma : 51
Csatlakozott : 2014. Dec. 31.

TémanyitásTárgy: Re: Don't touch me! - DJ -Prometheus 05 - Anabell   Hétf. Okt. 05, 2015 6:15 pm

Az együttműködésének kimondottan örülök. Nem tudom miért, de állítólag nevelő célzattal hoztak már hozzám jóval fiatalabb gyermekeket. Ennek ellenére semmilyen nevelési technikát nem kellett alkalmaznom. Elég volt megjelennem. Ekkor általában kitágult pupillák mérték végig a testem és tekintetem. Azt pedig sírás és a nevelőknek tett ígéretek követték. Most sem értem miért kellett mumus vagy krampusz ként bemutatkoznom, de ez fokozta a fiatalok pánikolását. Ezek ellenére az őket kísérő személyek később, izoláltabb körülmények között meglepő örömmel köszönték meg a segítségem, így nem is érdeklődtem, pontosan miféle hasznot okoztam nekik. Jó érzés hasznosnak lenni.
Az elfogott 3 azonosítatlan is elég rosszul viselte a jelenlétem. Olyan értelmetlen kijelentéseket és kérdéseket tettek mint a "Most meg fogsz ölni? , "Hát tényleg nem pletyka, hogy David szörnyeket idomít." és a "Mire vered magad te szteroidos rambó?" Az utóbbit jelenleg is próbálom megérteni, eddig eredménytelenül. A fiatal lány viszont a tea kínálásom is elfogadja. Teljes nyugodtsággal kezdem keresni a fűszerek között a fekete teát, ugyanis még sosem hallottam róla, de biztos kell lennie raktáron. Ez a konyha figyelemre méltóan felszerelt. Bár az ételek java része csak potenciális méreg, kiegyensúlyozatlan tápértékkel.
Kinyitom a konyhaszekrényt és szerencsésnek titulálhatom magam, ugyanis a kavalkádban feltűnik a fekete tea felirat. Igaz angolul. A filter még ujjaim között lóg mikor ajtócsukódást hallok és a szerencsés megállapításon változtatni kényszerülök. Nem értem miért tartanak tőlem egyesek. A nukleáris katasztrófa dokumentálása és terjesztése szigorúan bizalmas a falkán belül, így az nem lehet indok.
Mostantól számítva ő az eddigi legrosszabb idegen egyed. Vagy lehet a teával van a baj?
Mielőtt utána indulnék fel kell keltenem az Ulfricok is. Hatásos érv kell, hogy kövessen.
- Ulfric! Úgy döntöttem mégis kilövöm azokat a rakétákat. - Közlöm a ház ürességével a félrevezetést, majd futva a lány után indulok.
Nem Jutott messzire még remekül érezni a falkába nem illő szagot. Másodperceken belül vérrel dúsul a követett szag. Előveszem oldaltáskájából a pisztolyom. Nem tudom kinek a vére, de ha szándékos támadás, akkor neutralizálnom kell a lányt.
Még néhány pillanat és azonosítom a körvonalait. Ő a sebesült és még most sem adta fel a menekülési szándékát. Talán ha szétlőném a lábát. Mint is mondott az Ulfric... " HA még egyszer lelősz egy farkast komolyan kitekerem a nyakad... NEM ÉRDEKEL A FARKASOK REGENERÁCIÓS FAKTORA! NINCS LELÖVÉS!" Az emlékből kiindulva csak kettőt lövök a levegőbe és felszólítom.
- Az ellenállás illogikus. Ha tovább menekül célzott lövést adok le. -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
David Johnas
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Foglalkozás : Raktári alkalmazott, egyébként ügyeletes bajkeverő
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Lucas Gil
Hozzászólások száma : 187
Csatlakozott : 2012. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Don't touch me! - DJ -Prometheus 05 - Anabell   Kedd Okt. 06, 2015 2:46 pm

Az este igencsak kemény volt. Volt pár megoldandó probléma a melóban, és bent kellett maradni. A falkában is volt egy aprócseprő dolog, lényegében az egyik fiatal huligán beivott, és majdhogynem randalírozni kezdett.. A felelőse pedig nem bírta követni, így kérte a segítségem. Szerencsére baleset nélkül zárult a hajnal.. Aztán Trevor is megfenyegetett, hogy beszélnünk kell valami, a falkát érintő dologgal kapcsolatban, és személyesen akar majd valamikor megjelenni. Na jó, nem fenyegetett, csak mondta, de legyünk őszinték.. Trevor bármit akar is az én házamban, pláne személyesen, és erre még a figyelmem is felhívja, az csak és kizárólag fenyegetés... De jó fej, mert legalább időt ad felkészülni... Miért nem örülök?!
Szóval úgy hajnali négy körül már sikerült is az ágyamba beesnem, és mivel másnapra semmit nem szerveztem be, így azzal a biztos tudattal merülök álomba, hogy most jól kialszom magam....
Nem jött össze... Ugyanis arra kelek, hogy egy nagyon ismerős, és gyakran hátborzongást keltő hang óbégat a házban, engem hív... Talán, ha halottnak tettetem magam békén hagy... A fejemre húzom a párnát, és már-már könnyeimmel küszködök.. Nem hiszem el.. A héten már másodszor! Miért nem tud az az istenverte pihenni néha?! Van rajta kikapcs gomb vagy valami? Könyörgök, add, hogy legyen!
Gondolkodok azon is, hogy fogom magam, és hazamegyek anyukámhoz.. Mióta ő itt van ez már sokadszorra fordult meg a fejemben. Azt hittem, mikor ide jöttem, hogy felnőttem, és felelősségteljesen végezni tudom a dolgom, de ehhez a feladathoz még kicsi vagyok. És aludni akarok! Biztosra veszem, hogy jelenlegi akciója is tudna várni még legalább pár órát.. Csak mondjuk úgy 2-3-at, hogy egy kicsit pihenjek.. Nem kérek sokat, csak legalább 2-3 óra nyugtot... Olyan nagy kérés lenne ez?! Egy kicsit még fetrengek az ágyban, és erőteljesen dumálom magamba, hogy nem férfias dolog sírni, még ha most ahhoz lenne kedvem, akkor sem. Pláne nem falkavezérként. És pont emiatt kéne észhez térnem, és megmentenem azt a szerencsétlen flótást, akit elkapott, ismételten... Hallom, ahogy lent mozgolódás van, majd az ajtó nyílik és csukódik. Remek! Mégis alhatok!
Örömöm nem tart sokáig, a következő pillanatban a rémálomszerű falkatag hangjára, és leginkább szavainak értelmezésére szemeim kipattannak éberen, és a következő pillanatban már én is talpon vagyok.
- JOE!!!! HA MEGPRÓBÁLOD HALOTT FARKAS VAGY! ÉS A LENYÚZOTT BUNDÁDDAL FOGOM A SZOBÁM FALÁT DÍSZÍTENI!! - a pulzusom fél pillanat alatt felugrott úgy közel kétszázra. Egy modern versenyautó nem gyorsul így fel, mint én erre a kijelentésre. Még jó, hogy a farkasok szívrohamot nem kaphatnak, mert párszor meghaltam volna az utóbbi 2-3 hónapban...
Úgy, ahogy vagyok, ahogy este beestem az ágyba, egy darab szakadt farmernadrágban ugrok ki a szobám ablakán és vetem magam Promi után, azzal az elhatározással, hogy most megölöm, és végre nyugtom lesz.
Futás közben egy falkán kívüli farkas szagát is érzem a levegőben, majd lövést hallok, és vérszag csapja meg az orrom. Na itt durran el az agyam. A vér lüktetésétől fülemben szinte alig hallok valamit. Ezt már ezerszer megbeszéltem azzal a hígagyúval! Megtiltottam neki százszor. És legalább tízféle halálbüntetési variációt soroltam fel neki arra az esetre, ha megint engedély nélkül belelő akárkibe! Főleg, ha az az akárki egy farkas!
Betelt a pohár! Ahogy észreveszem a két egyént, és beazonosítom Promit, energiámmal megbénítva már rugaszkodom is el a földtől, pontosan derékon kapom el, és magammal rántom, majd egy pillanat múlva már a mellkasán ülök és a nyakát fojtogatom sárgán izzó szemekkel, és farkas karmaimmal a nyaka körül.
- Most megdöglesz! Úgy éljek, hogy véged van! - néha kicsit meg is rángatom a hatás kedvéért - MIT NEM ÉRTESZ AZON, HOGY NEM LŐHETSZ LE SENKIT ENGEDÉLY NÉLKÜL TE GÉNMANIPULÁLT IDIÓTA?!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Anabell Holloway
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : NAC
Hozzászólások száma : 61
Csatlakozott : 2015. Jul. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Don't touch me! - DJ -Prometheus 05 - Anabell   Kedd Okt. 06, 2015 6:26 pm

Két lövés dördül el, egészen közel hozzám, de egyik sem találat, csak figyelmeztetés. Megtorpanok, ahogy tudatosul bennem az info hogy a következő már célzott lesz, és a sanda gyanúm az, hogy nálam sokkal jobb lesz benne. Sejtésem szerint most visszavisz a házba, és jó esetben csak egy székhez fog hozzáláncolni, és nem valami pincehelyiségbe rejtegetett ketrecbe zár.

Hatalmas puffanásra fordulok meg, és megérzem egy másik farkas jelenlétét is. Az ismeretlen, üldözőm mellkasán ül és erőteljesen fojtogatja, miközben ordít vele. Oké első kérdésre íme a válasz, tényleg valami mutáns farkas, második válasz, nem nem lő rád, mert nem teheti meg, csak üres fenyegetés volt. Hála az égnek.
Furcsamód egy oldalú a harc, nem küzd ellene, pedig a testi adottságaiból azt gondolom simán maga alá gyűrhetné. Oldalra pillantok, most itt lenne az alkalom hogy elfussak, talán marakodnának addig hogy visszaérjek a motoromhoz, de valami mégsem enged. Sajnálom, mert olyanért kap amit nem is tett meg.
Óvatos lépésekkel araszolok közelebb a dulakodáshoz. Az új farkas ereje szélviharként tekereg körülötte, erős a késztetés hogy nagyon gyorsan eltakarodjak innen a francba, de a lelkiismeretem visszatart.
-Ne bántsd! Nem ő sebesített meg, csak figyelmeztető lövés volt, hogy megállítson! - próbálom meg túlkiabálni az ismeretlent, de csak ahogy közelebb lépek, tűnik fel, hogy a mancsokba végződik a keze. Gyors következtetés, a pasi nem csak jó testű de mocsokmód alfa is, ha ilyenre képes. Ahogy felpillant rám, rémülten hátrálni kezdek. Borostyán szín szemei dühösen vizslatnak.
-Kérlek ne bántsd, nem ártott nekem.. - kérlelem alig hallhatóan.
Lábaim a földbe gyökereznek, és valami imafélét mormolok, hogy adja az ég hogy ne ő legyen az Ulfric, mert habár rohadt dögös, de rohadt mérgesnek is látszik.
-Az én hibám, én provokáltam ki a hajszát, mert megijedtem tőle... - *Ana fogd be a szád, vagy itt kaparnak el ahol épp állsz!*
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Prometheus 05
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Ian Whyte
Hozzászólások száma : 51
Csatlakozott : 2014. Dec. 31.

TémanyitásTárgy: Re: Don't touch me! - DJ -Prometheus 05 - Anabell   Szer. Okt. 07, 2015 9:57 am

Vége megállt. Ismét szerencsés titulusba helyezem a napom. Nem kell ténylegesen rálőnöm. Ez pedig jó hír. Feltételezem az Ulfric mérhetetlen büntetést szabna ki rám, miután már így is nem nyugodt idegi állapotban fog ide érkezni. Egy meglőtt farkas végzetes következményekkel járna a számomra. - Kérem köve... - Most, hogy megdermedve érzem ahogy vezérem vérem óhajtva repül felém, egyre jobban hiányolom a napokat, amikor még nem tudtam milyen érzés reménykedni abban, hogy végül minden jóra fordul. Hogy is mondják? Megvan... C'est la vie. Ezzel a gondolattal telibe talál, leterít és félreértve a helyzetet, el is kezdi a megölésem folyamatát.
- Azt... azt.. hiszem... í.. ítélete... megalapozatlan. - Nem tudtam teát főzni. Vezérem perceken belül megfolyt, ráadásul a saját inkompetenciája miatt. Ha a határ sértő is elmenekül, tényleg szomorú leszek.
Ekkor a célszemély, logikátlan módon felhagy a tökéletes alkalommal és tisztázni kezdi a helyzetet. Teljesen összezavar a hirtelen viselkedés változás. A jelenséget tanítványaimból kiindulva próbálom megfejteni. Ők körülbelül vele egy idősek és elszomorítóan rosszul föld harcolnak, a túlélési és becserkészési képességeiket pedig inkább nem is elemzem. Nem lenne meglepő ha ez a generáció még menekülés menetét sem tudná pontosan kivitelezni. Ez a tézis beigazolódni látszik.  
- A va.. vallomást. A.. a... alá tudom... támasztani. - Nagyon, nagyon nem vagyok szerencsés. Bár lehet csak az akkut oxigénhiány teszi ennyire depresszívvé a hangulatom.
- Sze... szeretném... megjegyezni la... lassan... megful... ladok. -
Tovább hallgatom a vallomást és elismerésre méltó pontossággal írja le a helyzetet. Bárcsak a 4542-es célalany is ilyen önkéntes közlékenységben szenvedett volna. Akkor még lennének ujjai... Meg fogai... és bal lába. Nem tudom miért volt neki fontos egy a terrorista vezér biztonsága.
Húha. Kezd szűkülni a látásom...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
David Johnas
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Foglalkozás : Raktári alkalmazott, egyébként ügyeletes bajkeverő
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Lucas Gil
Hozzászólások száma : 187
Csatlakozott : 2012. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Don't touch me! - DJ -Prometheus 05 - Anabell   Szer. Okt. 07, 2015 10:40 am

Egyre jobban csillapodik dühöm, ahogy látom, Promi szemeit kidülledni, arcát, még a jelenleginél is hullaszínűbbé válni, pláne, hogy beszélni is alig tud. Minő megnyugvás..
Aztán látóterembe megjelenik egy eddig ismeretlen egyén is, hallom hangját, és felé pillantók, még egyelőre eléggé dühösen, bár nem rá, hanem Promira, csak pillanatnyilag eléggé nehéz felvenni a vigyorgós arcot, mikor éppen saját elveimet rúgom fel, miszerint falkatagot nem ölünk. De asszem ki fogom ezt az elvet egészíteni azzal, hogy csak végső esetben. És ez most már nagyon annak tűnik..
Aztán kissé lassan, de eljutnak agyamba, és feldolgozásra kerülnek a fiatal farkaslány szavai is.
- Hogy tessék? - pillogok nagyokat meglepetésemben, és még a fojtogatást is abbahagyom. Elgondolkodva nézek az idegenre, majd a levegőbe szimatolva érzem, hogy igazat mond, majd Promira nézek összeszűkült szemekkel.
- Nos.. Khöm... Nem lőtted meg... Nagyon helyes! Már-már dicséretes. De.... HOGY IS VAN AZ A RAKÉTÁS DOLOG?! - megint kicsit megrángatom a nyakát - Felejtsd el, hogy ilyenről tudsz, mert ha nem, akkor kénytelen leszek Trevornak szólni, hogy manipulálja az agyad! És ahhoz nagyon nincsen kedvem! Oké?!  - engedem el a nyakát, kicsit megigazítom visszaváltozott kezeimmel ruháját a nyakán, felkelek róla, és az energiámat is visszaszívom, majd mélyet szusszanva, lenyugodva lépek a lány elé és végigmérem visszabarnult szemeimmel.
- Nem csodálom, hogy megijedtél tőle... Még a falkában se mindenki tudta megszokni, de vannak dolgok, amiket csak ő tud hidegvérrel megoldani... - mondom.
- Még nem láttalak errefelé... Nem vagy a falka tagja se. - mérem végig ismét, majd Promira nézek, és már értem, miért történt mindez, bár azért az ilyen drasztikus módszereket nem szeretem.. Most komolyan. Miért nem tudja szépen megkérni az idegeneket, hogy menjenek vele?! Kiakasztó... - Menjünk vissza a házamba, és mondjuk közben elmondhatnád, hogy mi dolgod a területünkön.. És hogy miért csak most és így találkoztunk, mikor a törvények kimondják, hogy egy falka területére érve a belépést az Ulfrictól személyesen kell kérni... És Te még nem járultál elém ilyen kéréssel... De akkor, ha már itt vagy, most pótoljuk. - mondom, majd elindulok visszafelé. És közben azon gondolkodok, hogy nagyjából hány liter kávét vagy koffeines italt kéne meginnom ahhoz, hogy egy kicsit élhetőbben érezzem magamat... Van egyáltalán hatása a koffeinnek az alakváltókra? Aszem ennek még utána kéne járnom...
Promira nézek ismét menet közben - Azt hiszem, kicsit elkapkodottan ítéltem Joe... De soha többé nem akarok hallani öngyilkos merényletekről. Rendben?! Egyébként gratulálok. Jó munkát végeztél. - dicsérem meg azért, mert jár neki. Mégis csak betartotta a fegyverekről szóló megállapodást, és nem lőtte meg az idetévedt farkast. És nála ez már haladás...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Anabell Holloway
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : NAC
Hozzászólások száma : 61
Csatlakozott : 2015. Jul. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Don't touch me! - DJ -Prometheus 05 - Anabell   Szer. Okt. 07, 2015 9:53 pm

Csak egy pillanat kell, hogy felfogjam a Trevor név elhangzását, máris a torkomban dobog a szívem. Szóval már itt is ő az ügyeletes főmumus? Azt hiszem le kell arról tennem, hogy meggyőzzem az Ulfricot hogy sosem találkoztunk, sosem jártam itt, és ha Trevor elhozna ide, akkor eljátsza, hogy akkor lát először. Oh hogy az a... rohadtul ki fogok kapni.
DJ úgy mustrál végig mintha csak egy darab hús lennék, nem a szia cica de dögösen nézel ki kategória, sokkal inkább a hát te kicsirigó kiazisten vagy? Kicsit zavaró, de talán az jobban, hogy bátorságom sincs arra hogy tovaszaladjak.
Igazán megnyugtató, hogy megérti a drága falkavezér hogy miért is tojtam úgy be a behemóttól, de van egy sanda gyanúm, hogy az amiért ő gondolja nem igazán egyezik az én érvemmel. Arra nem hagy időt hogy ezt esetlegesen ki is fejthessem, mert egyből rám tereli a témát. Nesze nekem mélyvíz!
Apuuuuu kezdőőőőődik!!!

-Én... sajnálom hogy engedélyed nélkül beléptem a területetekre, de nem volt kitáblázva, és farkas szagát sem éreztem, nem tudtam hogy ahol állok az már a tiétek, egészen addig míg.. Joe.. rám nem támadt és nem közölte. -nyelek egy jókorát, és nagyon ügyelek minden elejtett szóra, nem hibázhatok.
-Nekem igazából nem is kellene itt lennem, úgy volt hogy Trevor hoz el hozzád, csak... szóval ez lesz a 15. holdam, és kicsit feszült voltam reggel, kijöttem az erdőbe hogy levezessem a feszkót némi lövöldözéssel, nem tudtam hogy bajt okozok ezzel. Sosem éltem falkában, nem ismerem a szabályokat, nem volt aki megtanítsa mit szabad és mit nem. Sőt ha igazán őszinte akarok lenni, a megmarásom óta nem találkoztam farkassal, Te és Prometheus vagytok az elsők.... - *Basszus!!!*
Kezeimet a számra szorítom kislányosan és a pulzusom az egekbe szökken, annyira vigyáztam, és mégis kimondtam. Legalább a pisztolyom vissza kellett volna kunyiznom, bár ha nekem esik bármelyikük lehet még a használatának gondolatáig sem jutok el.

Megjegyzés Trevornak, ha legközelebb találkozom vele, lesz egy két keresetlen szavam azon megjegyzéséhez, hogy csak napnyugta után keveredek bajba...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Prometheus 05
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Ian Whyte
Hozzászólások száma : 51
Csatlakozott : 2014. Dec. 31.

TémanyitásTárgy: Re: Don't touch me! - DJ -Prometheus 05 - Anabell   Csüt. Okt. 08, 2015 10:15 am

Levegő... Sose hittem volna, hogy egy ennyire elemi vegyület ilyen jól fog valaha is esni. Sok időm nincs élvezni az újra felszabadult légutaimat, mert számonkérés következik. Valahol jogosan.
- Köszönöm Ulfric. A rakéta csak elterelés volt. Általában a személyem által tett jelentéseket alacsony prioritással látja el.-  A Trevor nevű személyről még részletes elemzést kell kérnem tőle. Eddig csak néha hallottam róla, de az elmemanipuláció képessége alapján vámpírként kategorizálom őt. További véleményalkotás az információhiányra hivatkozva nem lehetséges. Viszont teljesen elenged, ezért vége a csendes, levegőmegvonásos pihenőnek. Felkelek és vezérem jobbjára állva egy lépéssel mögötte csöndben hallgatom, közte és a behatoló közötti kommunikációt.
Hmmm... hideg vérrel. Ezt a kifejezést majd le kell ellenőriznem. Mivel a vérem konstans 36 Celsius fokos, így kénytelen vagyok feltételezni, ez is csak egy újabb logikátlan kifejezés. Csak tudnám mit élveznek ezekben.
Meghallom amit a lány mond és végre van egy részleges pártolóm. A sok elutasítás után végre valaki egyet ért velem. Az első magyarázatadás után ki is használom azt a pillanatnyi szünetet, amit tart és közbevágok. - Szeretném kiemelni, hogy a kisasszony is, az incidenst megfelelő fenyegetés és a jelenlétünket egyértelműen a környezet tudatára adó létesítmények hiánya végett követte el. Szóval még mindig rossz ötlet a kitáblázás és a szögesdrót? Amm... azt belátom, hogy az őrtornyok és az aknamező telepítési javaslata túlkapás volt, de egy két tábla, mégis csak kéne. A falkaszag hatékonysági mutatója egyre csak romlik. -
A további beszélgetést csöndben hallgatom végig és mentálisan elkezdem megalkotni a falkába jelentkező egyed potenciálmutatóit. A legtöbb tagról vezetek egy ilyen dokumentumot, az Ulfrictól kapott laptopon, hogy egy esetleges krízishelyzetben tökéletes hatékonysággal tudjuk kihasználni a falkatagok egyedi képességeit és erejüket. Az már bizonyossá vált, hogy lövészfeladatokra és felderítésre alkalmatlan. Szeretném megkérdezni, hogy van e bármiféle tapasztalata harcjárműveken, elektronikában, vegyészetben, orvostudományokban, illetve létszükségletek ellátása terén, de ezért legutóbb is fenyítést kaptam. Megvárom míg legalább a nevét megtudom.
Bár az eddigi jelentése alapján nem ő lesz a következő 06. A vége... Honnan tudja a nevem? Egy ismeretlen farkas aki Prometheusnak szólít nem pedig azzal az átkozott Joe névvel illet, amit valamiért annyit használnak. Vajon egy két a városban járkáló falkatagtól hallotta? Akkor nem kéne így meglepődnie. Mintha valami hibát követett volna el. Miért hiba kimondani a nevem? Talán tud rólam valamit? Egy ilyen fiatal és nullához közeli harci potenciállal rendelkező farkasnak mi köze lenne a sereghez? Talán hacker és olyan helyrejutott ahova nem lett volna szabad. Tudni akarom, de most még nem eshetek neki. De ezt ki kell szednem belőle. Ha kell akkor a jól ismerős módszereket alkalmazva. Kicsit talán mérges is lettem, lehet alapozatlanul. Ekkor meghallom vezérem felém intézett szavait.
Kiakarnám emelni vezéremnek, hogy én ezt már akkor is próbáltam közölni mikor még a megfojtásommal volt elfoglalva, de a mondata vége elégedetté tesz. A régi berögzült szokások ismét jól működnek. Vigyázzba állok és tisztelgek neki.
- Köszönöm Ulfric. Többet nem ismétlődik az incidensre alapuló elterelés. Ulfric! - Ekkor beugrik, hogy mit művelek és ez mit vált ki belőle, így gyorsan helyesbítek. Kényelmes nyugodt pozíciót veszek fel. Vállszéles terpesz és hátul összekulcsolt kéz. Majd megismétlem magam úgy ahogy azt elvárják. -
Ahmmm... akarom mondani. Köszönöm és többé nem fordul elő. -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
David Johnas
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Foglalkozás : Raktári alkalmazott, egyébként ügyeletes bajkeverő
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Lucas Gil
Hozzászólások száma : 187
Csatlakozott : 2012. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Don't touch me! - DJ -Prometheus 05 - Anabell   Csüt. Okt. 08, 2015 3:19 pm

Az ismeretlen farkasnak nem igazán tetszik, ahogy méregetem, érzem, hogy kissé zavarban van, de hát ez van. Mindenki túlesik ezen legalább egyszer. Promit például mindig így méregetem, bár kétlem, hogy őt zavarba lehet hozni ezzel, abban se vagyok biztos, hogy tudja-e, mi az az zavarban lenni... Na mindegy is..
- Igen Joe. Mostanra rájöttem, hogy átvágtál.. Viszont a prioritásaimat ne kritizáld. Nagyon is tudom, hogy mi az elsődleges.. És lássuk be, a prioritási skálánk nem feltétlen egyezik meg.. - nézek rá egy pillanatra, majd ismét az újoncra, és hallgatom, amiket mond.
- Értem. Igen, megértem.. - sóhajtok - Volt már ilyen mostanában.. Nem is egyszer... Azért örülök, hogy ha a véletlen hozta is, de idetaláltál végre.. - mosolygok, majd Promihoz fordulok, és egy fél percbe beletelik, hogy a barokk körmondatából rájöjjek, hogy mit akar mondani - Tábla! Oké? Csak tábla! A szögesdrót a vadállományt is befolyásolja, ami az itteni falkának a létfenntartásához szükséges. Esetleg turistajeleket, vagy miket festhetsz egy-két fára, de semmi kerítés! - mondom komolyan.
Aztán, ahogy a lány tovább beszél, hagyom.. Sok infót meg lehet tudni a kezdeti zavarodott beszélgetésből. Mint például most is. Két név. Egyik érdekesebb, mint a másik. És érzem, hogy a második név Promi figyelmét is erőteljesen felkelti. Igaz a lány hirtelen befogja a száját, mintha elszólta volna magát, de mivel már elindultam, úgy teszek, mintha ezt nem láttam volna, és elkerülte a figyelmem. Pedig nem.. Azt hiszem, lesz még miről beszélgetni a kis jövevénnyel, viszont, ha most nekiesek, az semmi jóra nem vezet. És ezt Promiban is tudatosítani fogom. Érzem, ahogy aurája erősödik. Dühös. Megértem. Nem lehet tudni, hogy mit tudhat ez a lány, viszont a faggatás nem az elsődleges módszerem.. Szerencsére a dicséret jókor jön, és Promi is adja magát, ami miatt megrovón nézek rá, és ő máris helyesbít. - Mindjárt jobb! - vigyorgok rá.
Mosolyogva fordulok vissza, és a másik névre terelem a hangsúlyt, miközben visszalépek a jövevényhez, Promi alakuló dühét egy sanda pillantással némítom el, amiből az újonc, szubunk még remélhetően semmit se vesz észre, legfeljebb azt, hogy ránéztem beosztottamra, de a következő pillanatban vidáman kapom el a lány egyik kezét. - Akkor te vagy az, aki miatt az a csipkepofa fel akart keresni a héten. Most egy hatalmas követ gurítottál le a szívemről.. - rázom kezét hálásan - Már azt hittem, hogy megint valami problémája van velem, vagy ne adj isten az egyik farkasom borsot tört az orra alá. Megvallom, nem igazán csípem a fazon fejét, de nem tehetek semmit, a hívóállata vagyok, és lássuk be... Örülhetek, hogy a nőket szereti.. - vigyorgok rá biztatóan. - Egyébként gyanítom, már tudod, de bemutatkozok. A nevem David Johnas. - és ha már úgy is fogom a kezét, megint megrázom kicsit - Én vagyok ebben a falkában az Ulfric, vagyis a vezér. De valljuk be, jobban szeretem a baráti viszonyokat, viszont a tisztelet mindenkinek kijár. Általában mindenki Davidnek vagy DJ-nek hív... Vagyis.. majdnem mindenki. - pillantok Promira, majd vissza - De azért alakul Joe is. Vele már azt hiszem megismerkedtél.
- Gyere. Beszélgessünk. - indulok meg, közben átkarolom a vállát barátian, és viszem magammal - Gyanítom a piócától nem kaptál túl sok infót a falkáról, meg úgy a farkaslét rejtelmeiről.. Lássuk be nem egy született tanító bácsi az őskövület. - ahogy elhaladunk Promi mellett, jelzem, hogy jöjjön utánunk, azért, mióta itt van egy-két kommandós jelet megtanultam tőle, hiszen sose lehet tudni, mikor jön jól a néma kommunikáció..
- Szóval ez lesz a 15. holdad. Akkor elég friss vagy. Alig több, mint egy éve vagy váltó, és semmi segítség.. - rázom fejem nem tetszően - Csoda, hogy túlélted... De ne aggódj, majd mi megtanítunk, hogy hozd ki magadból a legjobbat. - mosolygom. - Egyébként a fegyver nem rossz eszköz, de ha a közös házba, vagyis hozzám jössz, akkor ne legyen nálad, vagy nem is tudom. Nem szeretem a fegyvereket, és egy házban egy fegyvermániás is bőven sok.. - biccentek fejemmel Promi felé - De jó hír, ő a falka önvédelmi trénere. Ha szeretnéd, majd edzhetsz vele, és tanácsokat is tud majd adni neked.. Jó szeme és érzéke van hozzá. Igaz, Joe, segítesz neki edzeni, ha megkér... Ugye?? - pillantok hátra megint, és az utolsó szó enyhe hangsúlyából rájöhet, hogy milyen választ várok el tőle.
- Egyébként hogy hívnak? Merről jöttél? Hogy kerültél ide? És hogy sikerült pont a piócával összefutnod elsőre? Látom nem vagy túlzottan a szerencse kegyeltje.. - vigyorgok, közben lassan beérkezünk a házba is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Anabell Holloway
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : NAC
Hozzászólások száma : 61
Csatlakozott : 2015. Jul. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Don't touch me! - DJ -Prometheus 05 - Anabell   Csüt. Okt. 08, 2015 7:00 pm

Most vagy nem hallották, vagy nem érdekli őket, minden esetre kicsit megnyugszom tőle, hogy nem lett balhé az elszólásomból. Már-már ijesztően kedves az Ulfric némi gyanakvás merül fel bennem, de elhessegetem, mégis csak új vagyok, lehet csak barátkozik, vagy hát végül is Trev mondta hogy bárkit befogadnak, lehet mindenkivel ilyen.
Csipkepofa??? Jesszusom ez a megnevezés, hát nem tudom hogy ezt személyesen is felvállalja e, de ha igen akkor ott akarok lenni és látni Trev arcát. Bár kitudja lehet poénra venné és valami hatalmas marhaságot felelne rá.
-Nem tudom hogy csak miattam akart e Trevor felkeresni, de az biztos hogy közrejátszottam volna én is a dologban. - azért csak ne nyugodjunk meg teljesen kedves Ulfric. Bemutatkozik, de nekem nem hagy időt, átkarol és csak beszél és beszél, én meg mint egy megszeppen nyuszi követem.
-Trevor elmondta hogy Te vagy az Ulfric, meg hogy így kell hogy hívjalak és meghajlással kell hogy köszöntselek, de csak ennyi. -gondolkodom hogy más volt e - Azt leszámítva hogy részletesen elmagyarázta mit fog tenni velem büntetésként ha valamiért nem csatlakozom a falkához.

Már látom a házat és lassan átlépjük a küszöböt is. Joe egy fél lépéssel mögöttünk, de rendületlenül követ. Kicsit sarokba szorítva érzem magam, amolyan testőrként van jelen, ha valami hülyeségre készülnék.
-Ígérem nem hozok magammal fegyvert, a nálam lévőt is elvette ... Joe... mondjuk felróvandó neki hogy nem motozott meg, úgyhogy a késem még megvan. De nincs ezüstből, úgyhogy a reggeli megvajazásán kívül sokra úgyse mennék vele. - nevetek. -Persze hogy szeretném, senki nem akar örök életére egy semmirekellő szub lenni akit folyton meg kell menteni néha még önmagától is.

Megint én vagyok a téma, oké ő már bemutatkozott akkor én jövök, gondolom a teáról már lekéstem.
-Anabell vagyok, Anabell Holloway, de mindenki csak Ana-nak hív. Londonban születtem és a támadás előttig ott is éltem. 8napja vagyok NAC-ben és már a másodikon bajba keveredtem. Egy vérpatkány és három ember úgy gondolta hogy torokmetszőset szeretnének játszani velem, Trevor mentett meg. Ha ő nincs akkor már halott lennék. Másnap pedig egy vámpír karmaiból szedett ki. Szóval a szerencséről kicsit más az elképzelésem. Az hogy eddig túléltem nem szerencse, inkább jó anyagi háttér, és nagy körültekintés. Meg rettentő nagy magány. Azt hiszem féltem attól amivé váltam és inkább meg se mertem kockáztatni hogy más hasonlóval találkozzam. Abból indultam ki hogy ha egy megmart a többi is meg fog.

Oh igen, persze nem tesszük hozzá, hogy Trev vitt a második színhelyre, és egyenlőre a pomme részt is kihagyom.... egyenlőre...
-Gondolom a teát már nem kaphatom meg? - pillantok Prometheusra kérdőn.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Prometheus 05
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Ian Whyte
Hozzászólások száma : 51
Csatlakozott : 2014. Dec. 31.

TémanyitásTárgy: Re: Don't touch me! - DJ -Prometheus 05 - Anabell   Pént. Okt. 09, 2015 10:00 am

Megkapom az engedélyt, hogy végre egyértelműen kijelölhessük a territóriumunkat. A tábla tökéletesen elég és a csökevényes emberek is megértik. Ezzel sok elkövetkezendő incidenst lehet elkerülni és jogosan tudok majd  fenyegető viselkedést tanúsítani a táblákra hivatkozva. Elég sokszor hallom a tanítványaimtól, hogy fiatalabb generációk között, mint a bátorságuk bemutatásaként be szöknek likantróp falkák perem területére. Értelmetlen és bosszantó viselkedés. Katonai körökben ezt nyílt provokációnak nevezném, amit retorziót, illetve fegyveres választ vonhat maga után. Bár ilyen csapattal még nem konfrontálódtam de szerintem ha leadok irányukba néhány figyelmeztető lövést ezeket a jelenségeket minimálisra lehet majd csökkenteni.
Vezérem már a dicsérettel sikeresen megadta az impulzust amire szükségem volt racionális gondolkodásom visszanyeréséhez, de véleményét egyértelművé teszi mikor rám néz. Sosem voltam teljesen tisztában természetfeletti lényem képességeinek tökéletes hasznosítására. Az Ulfric ezt tanítja nekem én pedig felajánlottam neki a kézjeles kommunikáció elsajátításának lehetőségét. A két opció lehetőséget nyit számunkra, hogy emberek és váltók között is tudjunk szinte tökéletesen fedhető egyértelmű utasításokat üzenni. Miközben beszélget az ismeretlennel elégedetten fedezem fel, üzenetét és követem őket vissza az épületbe. Figyelmet adok a társalgásnak, de a témák nem túl érdekesek. Egyedüli értékes információ a hezitálással kiejtett Joe név. Tehát a Prometheus megnevezést nem akarja ismételni. Egyszerű következtetés. Információval rendelkezik rólam amit nem szándékozik megosztani velük. Azt még bizonytalan, hogy hasznos vagy nem, de akár a sereg kéme is lehet a lány. A szaga hibátlan hazugságvizsgáló lesz ha akad alkalmam társalogni vele.
Végre kezelhető adatokhoz jutok. Név, születés és a városban való tartózkodása kezdete. Ehhez az Ulfric hekkerének segítségét fogom kérni. Ketten gyorsabban törjük az oldalakt és jobban össze tudjuk zavarni a védelmi rendszert.
Gondolataimba az újonnan azonosíthatóvá vált tagjelölt zavar bele, de egy kellemesnek mondható eltereléssel.
- Fekete tea, cukor nélkül, kevés tejjel. Intézkedek Holloway kisasszony. -
A további faggatózást és felesleges beszélget meghagyom vezéremnek. Ő szeret lényegtelen témákról is társalogni. Én jobban kedvelem a tömör, adat dús társalgást. Sajnos ilyesmiben csak egy két vadásszal volt szerencsém részt venni. Akkor is fegyverekről.
A konyhában meglátom az elővett filtert. Micsoda felelőtlen pazarlást vittem végbe. A szökést követő üldözés elején óvatlanul ledobtam és most teljesen elázott egy kávéfoltban. Biztos van másik...
Elbuktam. Egy egyszerű fekete tea elkészítését tökéletes kudarccal zártam. Képes voltam az utolsó filtert saját hibámból eredendően megrongálni. Talán ha szántam volna még 3.45 másodpercet annak biztonságba helyezésére... Akkor is maximum 20 m-rel több hátránnyal  kellett volna megküzdenem, ami egy szub elfogásánál negligálható. Hibáztam és most ezért az utolsó filter Fekete tea odaveszett. Inkompetens teafőző vagyok... Hogy garantálhatom mások biztonságát ha egy filtert sem tudok megóvni!? Kicsit talán el is vörösödök. Ez az első alkalom életemben, hogy saját hibámból nem tudok egy feladatot teljesíteni. Rezzenéstelen enyhén vörös képpel jelenek meg a nappali ajtajában.
- Holoway kisasszony, Ulfric. A fekete teára tartott igényt önhibámból kifolyólag ellehetetlenítettem. Teljes felelősséget vállalok az ebből eredő következményekért. -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
David Johnas
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Foglalkozás : Raktári alkalmazott, egyébként ügyeletes bajkeverő
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Lucas Gil
Hozzászólások száma : 187
Csatlakozott : 2012. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Don't touch me! - DJ -Prometheus 05 - Anabell   Hétf. Nov. 02, 2015 2:13 pm

Úgy látom bejött az elterelés. Nem hiszem, hogy már tudná a szagok, főleg a hazugság szagának azonosítását, így akármit mondanék, gyanítom gond nélkül benyeletném vele, de azért nem akarok ilyesmivel visszaélni. Nem méltó, és nem is erkölcsös egy falkavezérnek. Inkább marad az elterelés, aztán ha kicsit megnyugszik, akkor talán könnyebben ki lehet belőle szedni az infókat. Mindig is jobban szerettem a mézesmadzagot a korbács helyett, ha infókra volt szükségem, de lássuk be, azért volt már rá precedens, hogy az utóbbit kellett bevetnem. Ilyen az élet..
És Prominál is bejött az elterelés. Szinte látom, ahogy kattognak a fogaskerekei, ahogy már a táblák szövegeit fogalmazza, vagy éppen a behatolókkal szembeni bánásmódot könyveli el magában.. Isten legyen hozzájuk irgalmas...
- A piócával szövetségesek vagyunk, de semmiképpen se puszi pajtások, és nem szokott csak úgy átruccanni egy teapartyra, szóval gyanítom miattad jött volna. Úgyhogy meg kell mondjam, örülök, hogy ilyen kreatívan feltaláltad magad. Máris beloptad magad a szívembe. - vigyorgok rá. - Ugyan már.. Nem kell betojni... Ha Trevort túlélted, akkor közénk beilleszkedni igazán nem lesz nehéz. Mindenkit szívesen látok, meg a falka is. Láthatod, még Joe is hasznosítható, pedig nem volt vele egyszerű dolgunk, de őt is befogadták, és egész jól megtalálta a helyét. Gyanítom veled negyede annyi gondom lesz. Legalább is remélem, hogy nem akarod kiirtani fél Amerikát.. Szóval Trevortól ne tarts, hozzánk meg jöhetsz bármikor. - mosolygok rá biztatóan.
Könnyen és szerencsére hamar visszaérünk a házba, az újonc már nem akar menekülni, bár gyanítom nem is igen mer, mert tudja, hogy nem tudna, így inkább meg se próbál. Én meg ezt azzal hálálom meg, hogy nem eresztem rá energiámat bénítási szándékkal, és viszem be a házba, mint valami kőszobrot.. Jobban szeretem, ha önszántukból jönnek hozzám a falkatagok.. Menet közben megtudtam, hogy hogyan és mint sikerült ide tévednie. És plusz jó, hogy a jeleket is jól megtanultam Promitól. Tiszta jó, azt csinálja, amit akartam, hogy tegyen. Remek!
- Nos ennek igazán örülök. - vigyorgom, mikor ígéretet tesz a fegyvertelenségre, és legfőképpen arra, hogy megint kicsit hezitált. Igen. Határozottan feltűnt, de majd idővel erre is rátérek. - Értem. Nos szükség nem hiszem, hogy lesz rá, de ha úgy jobban érzed magad, akkor legyen nálad a kés, viszont itt kölykök is gyakran megfordulnak, és ha a kezükbe kerül az a te felelősséged lesz. Remélem érthető. - nézek rá komolyan. - Remek. Akkor majd megbeszélitek, hogy mikor vannak szabad időpontjai, meg neked is.
Ezután jó sok kérdést öntök a nyakába, amire szépen válaszolgat. Érzelmei ingadozását nagyon jól mutatja illatának hullámzása. De amit mond, az igaz. - Értem. London. Az egy nagyon jó hely. Éltem ott egy fél évig én is. - vigyorgom rá, majd érdeklődve hallgatom a további infókat. Van egy kis sunnyogás íze a szavainak, nem mondja el a teljes igazságot, ezt orr nélkül is egész jól lehet érezni, de így még inkább. Viszont hagyom most ezt. Majd szépen fokozatosan. Különben meg a hacker gyerek ennyiből simán lenyomozza a csajt.. - Nos be kell valljam, nem nagyon gondoltam, hogy a pióca ennyire jótét lélek, de vannak még csodák. - huppanok le a kanapéra a nappaliban, Anát is hellyel kínálom.
- Ana, örülök, hogy idetévedtél, és nagyon szívesen beveszlek a falkába, ha szeretnél csatlakozni. És nyugi. Nem fogunk megmarni. Csak ha valami nagyon rosszat teszel, de úgy is elmondjuk a szabályokat, úgyhogy, ha van egy kis eszed, és szerintem van, akkor nem lesz baj.
- Dehogy nem.
- mosolygok, majd Promira nézek, aki már vágja is magát haptákba, és masíroz a konyhába teát főzni. Remélem túléli a konyha... - Joe mindjárt hozza neked. Bocsáss meg neki, kicsit nyers még. Ő sincs még nálunk túl rég óta, és sajnos eléggé elszigetelten élt eddig, úgyhogy még sokat kell tanulnia az alapvető dolgokat is, mint például a beszédbeli szleng, vagy viselkedésformák, problémakezelés... emberek életben tartása megölés helyett... stb.. Apróságok... Már nagyon sokat fejlődött, mióta itt van köztünk. És tényleg sokat segít, csak.. Kicsit... Nos naiv is egy kicsit... Amivel gyanítom már te is visszaéltél... Kérlek légy vele kicsit figyelmesebb és megértőbb. Talán neki a legnehezebb közénk beilleszkednie, de látom rajta, hogy próbálkozik. - mosolygok. Egy kis infót akár a bizalom jeleként is érezheti, és ki tudja, mit fogok tőle hallani..
Viszont időm nincsen kérdezni a kis monológ után, ugyanis Promi állít be a nappaliba, körbeveszi valami, a depresszióra enyhén emlékeztető illat. Talán bűntudat... És jelentést tesz. Első reakciómként a homlokomra csapok, hátradőlök a fotelban, és egy mélyet sóhajtok, majd arcom megdörzsölöm tenyeremmel, és ránézek Anára. - Nos erről beszéltem. Türelem és megértés. - mosolygok, majd Promira nézek - Pihenj katona! Nem lesz semmi következmény. Elfogyott. Kész. Bontunk meg másikat. Milyen teák voltak még? Zöld, gyümölcs, meg valami nyugtató izét is láttam a szekrényben a múltkor. - sóhajtok, majd ránézek Anára ismét - Valami más tea, esetleg üdítő, gyümölcslé, vagy talán valami erősebb? Én azt hiszem főzök le magamnak egy kávét energiaitallal, és keverek hozzá egy jó erős whisky-t . Talán az segít valamit...  - sóhajtok - Folytassuk a beszélgetést a konyhában. - ajánlom fel és felkelek, az ajtóban Promi vállát megpaskolom. - Nincs semmi baj, csinálunk másmilyet. Van még tea bőven, de ha a vendég feketét kíván, akkor elmegyünk a boltba és veszünk feketét. Rendben van? Nem kell ezen görcsölni.. - vigasztalom vidáman.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Anabell Holloway
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : NAC
Hozzászólások száma : 61
Csatlakozott : 2015. Jul. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Don't touch me! - DJ -Prometheus 05 - Anabell   Szer. Nov. 04, 2015 2:53 pm

-Kreatívan feltaláltam magam? Ennek nem nevezném, azt hogy betévedtem a területedre, és vandálkodtam egy fával.– javítom ki a helyzetet. – Nyilván Trevor ezt nem így tervezte, és ha a szimatom nem csal, arról már szó sem lehet, hogy most elbúcsúzunk és megvárjuk, hogy ő hozzon ide, eljátszva hogy akkor látjuk egymást. – mosolygok száz faktoros vigyorral, de keserűség vegyül bele. – Ki fogok kapni… - sóhajtok.

-Ami a gondokat illeti… szóval Trevor tett egy olyan kijelentést, hogy hajlamos vagyok napnyugta után bajba keveredni, és ahogy azt Joeval való találkozásom is példálozza, a pirkadatok sem különbek. Semmi szándékosság, csak nagyon úgy fest, hogy bevonzom a gondokat. Tökéletes vétlen bajkeverő vagyok… Persze, hogy nem akarom fél Amerikát kiírtani, mért akarnám? – vonom fel a szemöldökömet. – Joe… ki akarta… írtani? – na ez új, és megvallom kezdtem megnyugodni, de ennek most vége, a pulzusom kicsit megugrott, feltéve, ha a triplájára emelkedést kicsinek lehet mondani. Lehet hibát követek el, hogy ne állok fel, köszönöm meg a szíves vendéglátást és rohanok el, ahogy bírok.

A nappaliban hellyel kínálnak a kanapén, hát lehuppanok… újra, de csak most tűnik fel milyen pihepuha. Mennyivel másabbnak ítéli meg az ember a környezetét ha szívesen fogadják, és nem épp rabként kezelik. –Mért csak egy fél évig? Én olyan infokat kaptam, hogy Te is angol vagy, de akkor mégsem?
-Ennyi lenne a dolog? Én azt mondom, szeretnék falkatag lenni, Te rábólintasz és ennyi? Vagy van valami rituális beavatás is? –mosolygok- Valami vérivós vonyítós bundás átváltozós… És hogy van, előbb bólintok és aztán szabályok, vagy lehet fordítva is? Elmondod, hogy mit szabad mit nem és akkor dönthetek, hogy akarom vagy sem? Nem mintha a sem játszana amúgy.

A szó Prometheusra terelődik. Kicsit feszültté tesz ez a folyamatos Joe-zás, mint valami akció figura lenne. Nem is hasonlít rá.
-Már az első pillanatban feltűnt, hogy valami katona ő, mármint, nagyon kimért, se egy szleng, vagy valami poénkodás. És gondolom, mivel oktatja, a fegyverhasználata is elég kifinomult, meg ott vannak az őrtornyok és szögesdrót ötletei… - elhúzom a szám, kicsit sok ez nekem - Sajnálom, hogy kihasználtam a jóhiszeműségét, és eltereltem a teával a figyelmét hogy megszökhessem. Bocsánatot is fogok tőle ezért kérni, nem volt szép tőlem. Azért ez az emberek életben tartása megölés helyett, ad némi okot aggodalomra. – de komolyan aggódni nincs időm, mert Promi megjelenik és közli, hogy buktam a fekete teámat. Követem DJ-t a konyhába és Joe mellé állok a pulthoz.
-Gyümölcs tea is megfelel. Segítek, ha gondolod. – mosolygok, és kiveszem a kezéből a bögrét –A fekete teát tejjel, cukor nélkül, a gyümölcsteát cukorral tej nélkül. A zöld teát citrommal és mézzel. - magyarázom mosolyogva, addig sem gondolok arra hogy egy gyilkológépet tanítok a teaivós szokásaimra. DJ ajánlatára felé fordulok. - Erősebb? Nem kellene... a jogállásom még kiskorú, már ha az évszámokat nézzük, és ha alkoholt adsz nekem, akkor a törvény bácsi a sarkadban lesz. – nevetek – Persze amúgy nem, mert csak az éveket nézve számítok kicsinek, elintéztem, hogy mindenhez jogom legyen. Nem kevés meló meg pénz volt, de erre sosem volt gondom. Hála a családomnak, nincs olyan, amit nem kaphatok meg… –elhallgatok, megint túl sokat locsogok.
– És Te Joe, hasonló kalandossággal kerültél ide, mint én? – inkább beszéljünk róla, mint rólam. Nem lenne jó, ha még valamit elkotyognék.

-Amúgy szeretnék bocsánatot kérni, a teás elterelésért. Nem volt szép tőlem, hogy ilyen aljas módon kihasználtam a jóhiszeműségedet, de tartottam tőle, hogy ha elutasítom akkor a nappaliban maradsz és nem nyílik alkalmam a szökési kísérletem megvalósítására. – DJre pillantok, talán valami megerősítést várok, hogy jól van Ana, ügyes vagy, ügyesen bocsánatot kértél. Ha már most elkezdek idomulni az nem jó, de mi az istent csináljak két domináns társaságában, főleg úgy hogy az egyik a falkavezér?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Prometheus 05
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Ian Whyte
Hozzászólások száma : 51
Csatlakozott : 2014. Dec. 31.

TémanyitásTárgy: Re: Don't touch me! - DJ -Prometheus 05 - Anabell   Szer. Nov. 11, 2015 12:23 pm

A kudarc meglepően rossz élmény. Vezérem szemébe is csak óvatosan tudok nézni. Remélem enyhék lesznek a következmények. Fejlődésem szempontjából antiklimatikus lenne újabb 3 hetes fogdával való büntetés még ha ki is érdemeltem.
Érthetetlen közömbösséggel fogadja az Ulfric bukásom hírét. Majd másikat csinálunk? Azt hittem már megszoktam ezt a szabadelvűséget de mégis miféle anarchizmus van ebben a házban, hogy ha valami elfogy rögtönzés szerűen egészen mással pótoljuk? Végül a sértett fél is nyugtázza a meglepő változást. Nincs  valami erős jelleme. - Értettem, gyümölcs tea. A segítség nyújtási ajánlatát elutasítom. Ön jelenleg a ház vendége státusz birtokolja. Az asztali etikett pedig szigorúan megtiltja a vendég konyhában való dolgoztatását. - Közlöm a tanult tényt és mentálisan jegyzetelem Anabel kisasszony teafogyasztási szokásait. Ez nem csak mint jó házigazda feladatkör, de a későbbi pszichológia elemzéshez is segédanyag lehet. Az Ulfric megveregeti a vállam. majd közöl egy alternatív megoldást is. Pontosabban a megoldást közli és Anabel kisasszony választott egy alternatívát. - Jelentem Ulfric nincs semmilyen hastáji panaszom, csak ez az első alkalom, hogy gyakorlati szempontól is elrontottam egy küldetést. - Tovább figyelem A beszélgetést és létfontosságú információt kapok. A kisasszony mindent meg tud szerezni. Régóta szeretnék pótalkatrész az Fn2000 gépkarabélyomhoz és néhány 40mm-es LV+ repesztöltetű aknagránátot. Ezeket nem tudták a vadászok beszerezni. Talán majd ő. Követem őket a konyhába és elkezdem egy epres gyümölcs tea elkészítését, de a gyors témaváltás miatt megállni kényszerülök.
- Semmi gond kisasszony. Ezzel is rávilágít a hiányosságaimra. Még mindig könnyen dezinformálható vagyok és nem ismerem fel tökéletesen a szagokat, illetve párosítom azokat a megfelelő pozitív vagy negatív szándékkal. - Közben ismét folytatom a tea elkészítését és eszembe jut, hogy egy kérdését még nem válaszoltam meg. Vezérem megtiltotta az atomkatasztrófa idézési szándékomra alapuló információ bárminemű kiszivárogtatását, így csak azokat a tényeket közlöm amik nem köthetőek össze vele. - Elég "kalandos" módon kerültem ide. Mondhatni az életem is eddig egy nagy kalandnak volt minősíthető. Genetikai kutatás végeredménye vagyok. Elszöktem a kiképző központból. Az addigi létem csak a pusztításról szólt. Szolgálatom alatt a főcélpontokkal együtt 632 embert vagy ember alapú lényt semlegesítettem. Apropó. A gyümölcsteát csak cukorral fogyasztja, de pontosan hány centiliter teát igényel és ahhoz hány gramm cukrot keverjek? Elnézést a történet megszakításáért. Szóval a bázisomról dezertáltam és az utánam küldött egységeket protokollomnak megfelelően semlegesítettem és eltüntettem. Vezérem később felvette velem a kapcsolatot és saját hibámból kifolyólag értelmezési gyengeségem miatt még 2 civil és 65 katonai személy vesztette életét. Aztán szükségem volt pszichológia támogatásra és izolációra. Már emberek közé engedhető vagyok de számos szabály és szigorítás vonatkozik csak rám. Illetve a mentális státuszom labilis. Forrón szereti a teát vagy lehűtve?   -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
David Johnas
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Foglalkozás : Raktári alkalmazott, egyébként ügyeletes bajkeverő
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Lucas Gil
Hozzászólások száma : 187
Csatlakozott : 2012. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Don't touch me! - DJ -Prometheus 05 - Anabell   Kedd Jan. 26, 2016 4:17 pm

- Hidd el, nekem ez csak pozitív. És Trev miatt ne aggódj! majd felhívom, hogy nem kell fáradnia. Szerintem ő is csak örülni fog, hogy nem kell ide csattognia... - vigyorgok, majd legyintek - Addig jó, míg fával vandálkodsz, azzal mi is szoktunk... Ha emberrel, vagy falkataggal tennéd, az már neccesebb lenne.
- Nem fogsz kikapni. Legfőképp azért nem, mert Trevet is köti az alkunk.
- vonok vállat könnyedén.
- Vannak itt többen is, akik hajlamosak bajba keveredni. Hozzá vagyunk már szokva az ilyen tagokhoz. Ezért is építettem fel úgy a falka rendszerét, hogy az új, vagy gyenge tagokra mindig figyel valaki, aki már stabilabb, és tudja, mi a dörgés. - mosolygok - Majd téged is beteszlek az egyik csoportba, amelyik hozzád illik, és a tagok segítenek majd beilleszkedni. - mondom, majd elmosolyodom kérdésére - Nem, dehogy. Csak vicceltem. Nem akarta kiirtani fél Amerikát. - Végül is tényleg nem a felét, inkább a háromnegyedét akarta kiirtani, de ezt neki nem feltétlen kell tudnia.
Mikor beérünk, és leülünk, kellemesebb témák felé terelődünk. - De igen, angol vagyok, csak nem Anglia területéről jöttem, hanem egy kis szigetről a Brit területről. Isle of man. Douglas városában, és a sziget falkájában nőttem fel. - magyarázom készséggel.
- Nem túl bonyolult igaz? Idejössz, bemutatkozunk, érdeklődsz, bekéredzkedsz. Én meg rábólintok. Rituális beavatás nincsen, bár telihold idején a falka mindig összegyűlik itt, ez minden tagra kötelező ebben a falkában. Onnan megyünk a törzshelyre az erdőbe, és ott töltjük a teliholdat. Ezen alkalmakkor szoktam bemutatni a falkába érkező új tagokat, valamint több fontos esemény is ezen alkalmakkor van megtartva. Csak az kap kimenőt személyesen tőlem, aki valami piszok jó és hiteles indokkal áll elő. Újoncoknak pedig még akkor sem engedek. Neked se fogok, szóval készülj fel, hogy egy jó darabig a teliholdas éjszakáidon a társadalom többi részének hiányolnia kell téged. Ez az ő és a mi biztonságunk miatt is van. Ilyenkor a legerősebb a hold hívása, és sokkal könnyebben elszabadulhatnak az indulatok. És ha ez megesik, jobb, ha a falkád tagjai között vagy, akik le tudnak állítani, mint védtelen emberek között, akik nem. - magyarázom, és remélem el is fogadja a magyarázatot - Vérivás nincsen, bár csapatosan rohangászunk, játszunk, és vadászni is szoktunk... - további kérdéseire elmosolyodok - Két választásod van azután, hogy itt bemutatkoztál. 1.: Belépsz a falkába és betartod a szabályait, vagy 2.: rövid időn belül elhagyod a várost, mert az ittléted minden bizonnyal csak egy gyors látogatás. A területemen nem tűröm a kószákat, akik ha bajt kevernek és utána eltűnnek a következmények a falkán csattannak. És más falkákkal se akarok nézeteltérést egy csavargó farkas miatt. Vagy falkatag leszel, vagy elhagyod a várost. Más választás nincs. És csak hogy súlya legyen amit mondok, ha maradsz, de a falkához nem csatlakozol, és akár önhibádon kívül elkövetsz valamit, akkor a falka elkap. Ez is a biztonságunk miatt van. - mondom nagyon komolyan, majd azért a másik végletet is elmondom - Viszont, ha falkatagként teszel valamit, önhibádon kívül, akkor a végsőkig kiállunk érted, és óvunk. Falkatagot csak a legsúlyosabb és tudatosan elkövetett bűnök miatt fenyítek meg. De a szabályok betartását nagyon komolyan veszem. - mondom, majd hátradőlök - Ha maradsz, akkor amint azt már mondtam bekerülsz egy kisebb csapatba, hol figyelnek és vigyáznak rád, és megtanítanak mindenre, amit farkasként tudnod kell, sőt sokszor még arra is, amit nem. - mosolygok, sok hülyeséget hallottam már vissza újoncokkal találkozva. Érdekes, hogy valamilyen kis beavatási átverés, megtréfálás majdnem minden csoportban kialakult már.
- Igen. Joe nagyon tud, ha fegyverekről vagy védelemről van szó. - biccentek - Remekül hangzik. Ne aggódj, csak volt egy kis zavar a fejében, de kezeltük, és most már minden rendben van vele. - na meg lássuk be, a parancsba adott tiltás is hatásos nála. Amikoraz említett megjelenik nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek, inkább egyiket se teszem.
A konyhában zajlanak az események, készül a tea, közben Promival beszélget. - Joe, nem kell mindig visszautasítani, ha nem tudsz valamit, akkor meg lehet kérdezni, vagy kérni a vendéget, hogy segítsen. Főleg, hogy nem biztos, hogy sokáig lesz csak vendég nálunk. - nála talán még jobb is, ha a vendég besegít...
- Tudom, hogy nincs a gyomrodnak semmi baja. Azt akartam kifejezni ezzel a szlenggel, hogy nyugodtan pihenj, ez nem egy olyan probléma, ami miatt bárki is bűnös lenne, vagy fenyítést érdemelne. A lányok megitták. Van ilyen. Tanulsága van csak, hogy legközelebb két dobozzal kell venni belőle. - magyarázom.
- Jogállás?! Ugyan már! - mosolygok, és folytatnám, de inkább azt hallgatom, amit mond. Újabb infók róla. Jók a kapcsolatai, és az elmondottak szerint pénze is van. Nem mintha mi híján lennénk a pénznek.... - Sose rossz, ha vannak jó kapcsolataink... - jegyzem meg - Mindenesetre azt is be kell látni, hogy a váltók anyagcseréjéből kifolyólag maximum az ízét éreznéd csak az alkoholnak, az erejét nem feltétlen.. Bár újaknál lehetnek problémák, de inkább itt próbáljuk ki, mint egy emberekkel telezsúfolt buliban... - kacsintok, majd hallgatom, ahogy tovább beszélgetnek. Ana pillantására csak mosolyogva biccentek, és az se lep meg, hogy Promi milyen nyersen beszél a múltjáról, belevegyítve a teafőzés problematikáját. Két teljesen eltérő téma, mégis ugyanaz a hangnem. Mintha egy közepesen érdekes napjáról számolna be. Én már hozzászoktam ahhoz valamilyen szinten, hogy ne akadjak fent ezeken a hirtelen témaváltásokon, de másnak lehetnek vele problémái. Kíváncsi vagyok, hogy  Ana hogy fog erre reagálni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Anabell Holloway
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : NAC
Hozzászólások száma : 61
Csatlakozott : 2015. Jul. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Don't touch me! - DJ -Prometheus 05 - Anabell   Pént. Jan. 29, 2016 3:33 pm

Alku… hmm. Ezt már említette Trev is, amikor először találkoztunk, hogy a szövetsége érdekébe meg kell, hogy védjen, de ott nem arról szólt a fáma, hogy nem büntethet kedvére, csak mert köti az alku.
Apropó akkor talán nem is kellene felhoznom, hogy kis híján megfojtott abban az ominózus pillanatban, amikor úgy gondoltam, hogy szabadjára engedem az önelégült kis énemet és kiosztom, hogy a lába sem éri a földet. Mellékesen megjegyzem, az én lábam nem érte a földet.

Figyelmemet azonnal felkelti „az, ami hozzád illik” kifejezés.
-Mégis milyen csoportra gondolsz? Milyen farkasok illenének hozzám? Köztük lennél? – mosolygok kacéran. –Szállnak a pletykák, hogy a farkasok vezére nagy bajkeverő. –kuncogok.

Aham nem akarta kiírtani, ez annyira hihető, mintha azt mondta volna, hogy Prometheus a múlt vasárnap virágot szedett a réten. Az ember nem dobálózik ilyen nagy beszólásokkal csak úgy. De csak megnyugtatóan mosolygok. Talán el is hiszi, hogy elhiszem, hogy az egész meg sem akart történni.

-Szerencsés lehetsz, hogy falkában nőhettél fel, de akkor Te most… nem igazán vagyok képben, van olyan hogy valaki farkasnak születik? Szóval a szüleid is farkasok, vagy nagyon fiatalon sebesültél meg? – értetlenkedem egy pillanatig. Elég nehéz elhinni, hogy valaki annak születik ami.

-Elkeseredésedet táplálva, minden sajnálatommal közölném veled, hogy ha az volt a célod hogy most megrémíts, akkor nem jött össze. Egyáltalán nem bánom, hogy a teliholdakat másokkal kell töltenem. Az elmúlt két évben ezeket a pillanatokat egy bekamerázott szobában töltöttem, pontosabban a szoba közepére állított ezüst fémjelzésű ketrecben. A kamera azért kellett, hogy lássam utólag mi történt, mert csak pillanatnyi foszlányok maradtak meg eddig abból, ami akkor történik, amikor én nem én vagyok, vagyis én, csak másképp. – felsóhajtok- Kicsit még katyvasz az egész. Nehéz megszokni, hogy a bennem lévő nem tudom, hogy hívjam, farkas, szörny vagy akármi, az is én vagyok. Az irányításáról nem is beszélve. A felvételeket visszanézve, mintha egy kölyökkutya lett volna ott, megrágtam a gumilabdákat, lefejeltem párszor a rácsot, mire rájöttem, hogy nem kellene, mert borzalmasan fáj, cafatjaira téptem a betett plédet… de ennek vége, amúgy sem tölthetnék több holdat ott, mert mikor Trevor megtudta, hogy miképp vészelem át a veszélyes időszakot, határozottan megtiltotta, hogy még egyszer megtörténjen. És ha valamit megtilt, akkor az úgy lesz. Ezt roppant gyorsan megtanultam a vele töltött első 2 nap alatt.

Oké én értem A vagy B. Nincs harmadik lehetőség, csatlakozom vagy elhúzom a pici bundám innét. De az, hogy ha maradok, de nem leszek családtag, és bajba kerülök, akkor annyi volt. Minden szempontból. A hideg is kiráz a gondolatra, hogy utánam küldi Prometheust vagy esetleg maga jön el, hogy el válassza a fejem a testemtől, vagy kibelezzen, vagy… az hogy csak tarkón lő egy 9mm-essel túl egyszerűen hangzik.

A hatalmas méretű farkas megjelenése megakasztja a beszélgetést, így nincs alkalmam azonnal csatlakozni is, de talán nem is baj, még bárhogy alakul az este, lehet, hogy pár perc és úgy fogom gondolni, hogy ideje nagyon gyorsan visszahúzni Angliába, nem mintha egy gyáva kiscsaj lennék, de ha az életemről van szó, még mindig inkább legyek farkas, mint húscafat egy nejlonzacskóban.
Tátott szájjal hallgatom, amit Prometheus mond. Genetikai kutatás eredménye? Láttam a képet, de én azt hittem, hogy már farkas volt, de ez… ez mást jelent.
Az nem lehet, az apám biztos nem adott ilyenre utasítást, embereket beoltani farkasnak? Vagy akármi másnak? Vajon hányan vannak? És nem azért tette, hogy ellenszert találjon, hanem fegyvernek használta. Arcomból kifut minden vér, és érzem, hogy a lábaim meggyengülnek, de még a pultot támasztom és igyekszem megőrizni a hidegvérem. Fogalmam sincs, hogy kitől van nagyobb hányingerem, a családomtól hogy ilyet tettek, vagy magamtól hogy eddig azt hittem Prometheus a szörny. A kérdése ránt vissza a valóságba.

-Öhh nem szokás ezt így mérni, egy bögre tea, ami általában 2 vagy 3 decilitert jelent, a bögre méretétől függően, és ahhoz mérten érzéssel ízesíteni, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor 20 centiliter teát kérek megközelítőleg 20 gramm cukorral. – totál kizökkentett, de ahogy folytatja a történetet újra rémképeket látok és azon kapom magam, hogy erőteljesen a pisztolytáskáját bámulom. Vajon lenne időm előhúzni a késem, mielőtt különösebb célzás nélkül kiloccsantaná az agyam? 2 civil és 65 katona, csak mert utána küldték őket, hogy visszavigyék, vagy, hogy el tegyék az útból. A gyomrom émelyegni kezd, és a már jelentkező szédülés most erősebben lép fel.

-Forrón… - suttogom, és letagadhatatlan riadalommal nézek rá. – Ez egy elég durva történet volt. – nyögöm. – Kérlek, világosíts fel, hogy a genetikai kísérlet eredményét hogy értetted, hogy már… szóval farkas voltál, amikor bekerültél a dologba, vagy ott lettél az? – muszáj tudnom a választ, muszáj tisztán látnom, és csak ő adhatja meg. –És hogy értetted, hogy ember alapú lényt? Öltél farkast is? – a pulzusom az egekben, érzem, hogy a stressztől és a közelgő teliholdtól a farkasom egyre nyugtalanabb, a bőröm bizsereg, szapora a légzésem. – Érezted bármelyiknél is, hogy nem helyes, vagy, hogy szóval volt kétely benned mielőtt meghúztad a ravaszt? – hangom elcsuklik. –Bocsánat túl sokat kérdezek, a kíváncsiság nagyúr, és tudom, hogy megöli a macskát… - ohh Trev a hülye mondásaid már a részemmé váltak.

Talán nem ártana mihamarabb csatlakoznom hozzájuk, mert ha jól értelmeztem, akkor a farkasokat nem bánthatja, ha falkatag, akkor pedig a fejével játszik. Vajon kellően biztonságban lennék, ha csatlakoznék? Nincs más lehetőség. Sem Trevor, sem az ittlétem nem ad más utat, és csak remélhetem, hogy a kimondott igen után nem jönnek kérdések, mert a válaszok nagyobb bajba sodorhatnak, mint gazda és falka nélkül kóborolni más területén.

A tőlem telhető legkecsesebben ereszkedem féltérdre a konyha kövén, szembe a falka Ulfricjával. Sosem csináltam ilyet, szóval lehet, hogy a nevetség tárgyává teszem magam, de mindenki azzal főz amit magával hozott.
Megszoktam, hogy hívnak és kérnek, nem pedig nekem kell kuncsorognom a lehetőségért, de az idők változnak, és az emberek néha farkasokká válnak, a farkasoknál pedig kezded alul, nincs veled született előjog.

-Wolf Howl falka Ulfricja, én Anabell Holloway, engedélyedet kérem, hogy csatlakozhassam falkádhoz. – nem pillantok fel, meg adom a tiszteletet és az alázatot, ami kijár neki.

Azt hiszem ez az amikor nem te választhatod meg a sorsod, hanem már a párkák megsodorták neked, csak annyit tehetsz hogy követed a fonalat amerre vezet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Prometheus 05
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Ian Whyte
Hozzászólások száma : 51
Csatlakozott : 2014. Dec. 31.

TémanyitásTárgy: Re: Don't touch me! - DJ -Prometheus 05 - Anabell   Kedd Feb. 02, 2016 1:26 pm

Anabell kisasszony az első falkába integrálódni kívánó személy akit lehetőségem van megfigyelni közvetlen a belépés pillanatában is. A beszélgetés ezen részébe nincs jogosultságom részt venni, de a figyelemmel kísérés lehetőségéről semmiféle korlátozás nincs. A másik szobából is kíváncsian hallgatom őket, annak ellenére, hogy Elieanora kisasszony ezt etikátlannak titulálta. Én nem a protokoll szerű eljárás révén kerültem be, így később az elhangzottakat még hasznosíthatom. Ismét értelmezési differenciára leszek figyelmes. Én is tudom mi a dörgés, még az azt okozó fizikai jelenséget is pontosan ismerem, mégsem kísérhetek újoncokat. Kénytelen vagyok feltételezni, a dörgés itt is a szleng része és semmi köze a villámlás alatt plazma halmazállapotúra hevült levegő körül hirtelen kitáguló légréteg hangjához. Minél többet próbálom alkalmazni a szlenget, annál több újraértelmezett szó kerül elő. Ha tévedésem nem csal, erre mondják azt, hogy vízimalom harcot vívok...
A teafőzés közben hálás vagyok vezérem részletes magyarázatáért és a hibákat megtűrő természetéért. Meglepő könnyedséggel veszi a kirívó szabálysértési eseteket. Mint például az 5 perces késéseket edzésekről, vagy hogy a szekrény mögötti porréteget takarításkor nem távolítják el. Lenyűgöző rugalmasság, nem véletlenül ő a vezetőnk.
- Köszönöm Ulfric. Jelenlegi szabályzatom az ön által ismertetett javításokkal frissíteni fogom. - Tovább folytatva a főzést Lassan ismét kommunikációra nyílik lehetőségem Anabell kisasszonnyal. A történetem mesélése közben kénytelen vagyok kitérni az ő teájára vonatkozó kérdésekre mert fehéredni kezdett a bőre ami akár alacsony vércukor szint következménye is lehet. Egy szubmisszív váltó szervezete még nem reagál tökéletesen a külső behatásokra és a regenerációs faktora is jelentősen alacsony. Minél előbb el kell készülnöm az italával ha meg akarom őrizni a komfortérzetét. Természetesen válaszolni azért marad időm.
Örömmel fogadom az egzakt mértékegységeket. Jelen tudásom szerint a "fűszerezd szájíz szerint", az "amennyit jónak látsz" a "majd látod rajtam ha sok" és ezekhez hasonló mértékegységek értelmezhetetlenek. Pontosan porciózom ki a teát és még csak a hűtésére se kell időt fordítanom.
A bögrét Átnyújtva a kisasszonynak folytatom.
- Joga van véleményt formálni. Én jelenleg nem tudom tökéletesen megérteni miért is lenne durva. - Érdeklődése váratlan, mégis kellemes társalgás reményét mutatja. Ugyanis ebben a témában jó vagyok. Sokkal jobb mint a divat, politika vagy az az x-box nevű elég gyatra virtuális szimulációban. - Nincs emlékem Civil életről így feltételezem, hogy a kiképző központban születtem vagy nagyon fiatalon kerültem oda. Az bizonyos hogy, ember voltam. A likantróp fertőzés nem tud minden a változás előtt végbement mutációt vagy sérülést helyrehozni.  Időadatokkal nem tudok szolgálni a pontos koromat sem tudom. Annyi bizonyos hogy a farkassávállás előtt erős genetikai kezelések alanyai voltunk. A kiinduló létszámról sem tudok semmint, mint arról sem hogy párhuzamosan csináltak e ikerprogramot. Annyi biztos, hogy én vagyok az utolsó Prometheus és az utolsó megölt alany a 09 volt. Logikus, hogy 9-en biztos indultunk. - Hasonló kérdéseket tesz fel mint a fiatalabb tanoncaim, csak kicsi részletesebbeket... - Igen. Likantróp és vámpír is volt már a célalanyok között. Érezni pedig semmit nem éreztem. Jelenleg is tanulom ezen szociális képesség elsajátítását. Nem akarom megijeszteni, de nagyon nehezen tudok különmbséget tenni jó és rossz cselekedet között. A nyers logikára szoktam hagyatkozni. Ami mint megismertem nem mindig a helyes választás.- Hirtelen témaváltás, de alkalmazkodok. - Semmi baj. Mivel ön farkas, nem kell tartania ettől a kíváncsiság nevű vezetőtől. - Ulfric felé fordítom a fejem és a leglogikusabb kérdést teszem fel.
05 tökéletesen komoly tekintettel fordul DJ felé. Árad belőle az elszántság és a tettvágy, nem is gondolva arra, hogy ez akár szleng is lehetett volna.  - Ez a kíváncsiság veszélyesnek hangzik. Figyelmeztetnünk kéne a macskaféle fertőzésű likantrópokat. Esetlegesen javíthatnánk a diplomáciai kapcsolatainkat ha ki is iktatnánk a kíváncsiság nevű hadurat. -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
David Johnas
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Foglalkozás : Raktári alkalmazott, egyébként ügyeletes bajkeverő
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Lucas Gil
Hozzászólások száma : 187
Csatlakozott : 2012. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Don't touch me! - DJ -Prometheus 05 - Anabell   Csüt. Feb. 04, 2016 3:45 pm

- Az egyikre. Már most is elég sok mindent leolvastam rólad, a stílusodról, viselkedésedről. És a csoportok sajátos ütemét, ritmusát, stílusát is tudom. Nem hiszem, hogy egy kockákból álló, hobbyként sakkozó csapatban nagyon jól éreznéd magad, hozzád egy dinamikusabb csapat illik. Majd egy ilyenbe kerülsz be. Sajnos én egy ilyen csapatban se vagyok benne, mivel eléggé lefoglal, hogy az egész falkát vezessem, és a kis csapatok vezéreivel folyamatosan egyeztessek. Az én csapatomban a csapatok vezetői vannak benne. - vigyorgok. - De azért köszi a bókot. - a bajkeverő szóra elmosolyodok - Mi mindent ki nem találnak az emberek manapság... Szörnyű.. - de egy szóval se tagadom, bár tény, hogy a falka vezetése során inkább a bajok elkerülése lett a fő cél, mit ne mondjak, meg kellett komolyodnom..
Nem hiszi el.. Látszik és érzem is rajta. Hát nem is hihető.. Ez van.
- Igen. Van olyan, aki annak születik. - biccentek - Anyám ember volt, mikor megszülettem, de apám már akkor erős alfa, és nem sokkal később falkavezér is lett. A mai napig az ott, ahonnan jövök. - vigyorgok büszkén - Az átváltozás pedig kamaszkoromban kezdődött. Csak akkor lettünk biztosak benne, hogy farkas leszek. Bár az energiám és az agresszióm is sokat segített a találgatásokban, viszont elég későn volt az első változásom, már féltem, hogy sose fog megtörténni, és azon filóztam, hogy összebalhézok a falka egyik szubjával, csak hogy meggyorsítsam a folyamatot. De aztán nem kellett. - vigyorgok. - Nem volt jó otthon ülni és várni apámat, meg a bátyámat, és egy csomó ismerőst vissza esténként, mikor nekem is mehetnékem volt. Köztük szocializálódtam. Egyszer még gyerekként ki is lógtam az egyik teliholdnál, hogy  én is részt vehessek a gyűlésen... Kaptam is érte jó nagy fejmosást apámtól, de megérte. - vigyorgok. - Mindig is erre készültem, szóval egy világ omlott volna össze bennem, ha ember maradok..
- Rendben Joe. Frissítsed.
- vigyorgok.
- Nem akartalak megfélemlíteni, egyszerűen csak tényeket közöltem. - vonok vállat. - De örülök, hogy így gondolod. - amiket mond, azon elgondolkodok - Nem lehetett egyszerű úgy élni, hogy tudod, mi fog történni, és nem tehetsz ellene. És még csak leküzdeni se tudod. - elmosolyodok - Igen, mindenki így kezdi. Egy unatkozó kiskutya, ami szétszed mindent, amit ér unalmában. Ezért is kell a falka, ami határokat és szabályokat szab, és nem engedi az egyént elkallódni. Kicsit humánusabb megoldás, mint bezárni magadat egy ezüstkalitkába... Megoldásnak nem rossz, de fejlődni nem fogsz tőle. - biccentek - Trevvel nem jó szívózni ez tény. És én is jobban örülnék, ha inkább velünk jönnél, és kicsit szocializálódnál. Ki tudja, hátha még jól is éreznéd magad, és a farkasod is. Minél jobban összeszoktok, annál jobban fogod uralni a másik alakodat is. Viszont minél jobban ellenkezel, annál nehezebb lesz.
Érzem, hogy a választási lehetőség nem igazán dobta fel, és kissé meg is ijedt talán, de ez van. Jobb az elején tisztázni a lehetőségeket.
És igen. Promi válasza meghozza a várva várt hatást. Nem kicsit sokkolódik az újonc. Vidáman nézem, ahogy próbálja magában értelmezni az infókat. Némi hitetlenség is vegyül az illatába, aztán lassan elkezd sápadni. Nem lep meg. Talán jót is tesz most Promi közbevágott kérdése a teához rendelt cukorral kapcsolatban. Legalább össze nem esett még. És tud válaszolni is. Szinte csodával határos. Aztán Joe folytatja, érzem Ana felől a betegségere jellemző szagot, már rosszul van. Na? Vajon kidobja a taccsot, vagy bentmarad?
Próbnálnék a kérdésekbe közbeszólni, de sajnos Promi még azelőtt válaszol, hogy felszólalhatnék, így mikor Ana visszakozik elnézően nézek rá - Semmi baj, de azt hiszem mára éppen elég ez az infó mennyiség is. Nyugtalan és feszült vagy, és a farkasod is előjön, ha ezt így folytatjuk, azt pedig nem biztos, hogy akarod. Tartogassuk magunkat a teliholdnak. Majd legközelebb kérdezhetsz még, de mára zárjuk le ezt a témát.
Ez nem megy nehezen, ugyanis Promi áll elő egy olyan ötlettel, amitől közel kerülök ahhoz, hogy lehidaljak. Viszont inkább csak sóhajtok egyet - Pihenj Joe! Nincs olyan nevű nagyúr, hogy kíváncsiság.  Legalább is tudomásom szerint nincsen. Ez csak egy szólás. A macskák elég kíváncsi természetű állatok, és pont emiatt sodorják magukat veszélybe, vagy sokszor halálba. Nem megölik őket, hanem a kíváncsiságuk miatt nem figyelnek, vagy túl erősen próbálkoznak, és végül kimúlnak. Ennyi. - magyarázom neki, miközben orrnyergemet masszírozom, és a pia után nézelődök, de pechemre az csak a nappaliban van, ez meg a konyha. Valahogy be kéne jutni észrevétlenül...
Aztán csak meglepetten pislogok, mikor Ana letérdel elém, de szavaira elégedetten mosolygok - Köszöntelek a Wolf Howl falkában Annabell. Érezd jól magad velünk. Mindig légy éber, vigyáz magadra, és védd a nálad gyengébbeket. A szabályokat tartsd tiszteletben, hallgass a bölcsebbekre, és bátran kérj segítséget az erősebbektől. - lenyújtom kezem, és várom, hogy belekapaszkodjon, hogy talpra segítsem. - Remélem sokáig örülhetünk a társaságodnak. A napokban eldöntöm, hogy melyik csoportba fogsz csatlakozni, és be is mutatlak a vezetőnek. Teliholdkor őt kell majd keresned, a csapattal leszel közelebbi kapcsolatban, de bármi probléma van, engem is felkereshetsz. Rendben?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Anabell Holloway
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : NAC
Hozzászólások száma : 61
Csatlakozott : 2015. Jul. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Don't touch me! - DJ -Prometheus 05 - Anabell   Pént. Feb. 05, 2016 8:50 pm

Ohh a titokzatos mindenedet kedves Ulfric, hát te sem tudsz kerek perec felelni egy kérdésre? Tisztára mintha Trevvel társalognék. A bokátoknál fogva kellene titeket összekötözni…

Elkeseredéssel kell hallgatnom, hogy nincs csoportja, illetve olyan nincs amibe én is beletartozhatnék. Micsoda kár, ki ne akarna az ő csoportjába tartozni, most persze majd kapok valami über domináns dominánst, aki kedvére ugráltathat. Vagy nem?

-Azt azért még tisztázzuk, hogy mindenben szót kell fogadnom a csoport vezetőjének? Kirakhatnak a csoportból, vagy megbüntethet ott engem bárki? – oh nem félek én senkitől, csak az erőviszonyokat szeretném tisztázni.
-Sok sületlenséget összehordanak, de lássuk be arról semmit nem tévedtek, hogy a falkavezér egy dögös pasi, nah meg hogy inkább egy édi pofa, mint egy gonosz szörnyeteg. – nevetek. Ha egyszer ez a hír járja. – Bár biztosra veszem, ha a megfélemlítés lenne a célod, már alsót kellett volna cserélnem. Aki képes egy akkora farkast leteríteni, mint… Joe… nem akarnék veled birokra kelni. – mosolygok száz faktoros vigyorral.

Figyelemmel hallgatom a meséjét a saját életéről és totál meglep milyen könnyedséggel vette, szinte várta az első átváltozását.
-Én nem vártam az elsőt, sőt ami azt illeti elég sok mindent meg is tettem, hogy ne legyen. Még a kórházban beadott a doki nekem valami szérumot, amitől azt reméltük, hogy majd megállítja a liknatrópiát, és újra ember leszek, de azon kívül, hogy kifakult a bundám és plüsskutyát csinált belőlem, semmi érdemleges változást nem okozott. Már ha lehet hitelt adni azoknak a neten keringő feljegyzéseknek, hogy ami megmar, pont olyan leszel. Merthát a bundám nem fekete és a szemeim sem aranysárgák, inkább hófehér szőrgombóc és jégkék szemek, és farkas maradtam.

Prometheus válaszaitól szabályosan sokkot kapok. A kezeim még mindig remegnek, hiába próbálom a forró bögrével nyugtatni őket. Végül DJ vet véget a kérdezősködésnek, és talán jobb is így, ha a saját kíváncsiságomra lennék bízva, még a végén tényleg megölne.
Így is egy jó darabig rémeket fogok álmodni, tudván, hogy a családom gyerekeken kísérletezgetett, aztán meg farkasokat csinált belőlük és még ki tudja, hogy mit és mit nem.


Azt hiszem megkönnyebbülés, amit érzek, mikor DJ felém nyújtja a kezét, hogy felsegítsen. A legnagyobb örömmel fogadom el és kedélyesen mosolygok rá. Van családom, egy olyan család, akik ismerek, tudják, mi vagyok, nem kell titkolóznom semmi miatt, illetve jórészt semmi miatt.

-Rendben, és köszönöm, hogy befogadtál. Ha nem gond lenne még egy apró kérésem, mivel holnap telihold van, szóval már nem mennék vissza a városba, ha akadna számomra egy szoba a házban, meg, ha nem gond visszamennék a motoromért.
-Ami a hekkereteket illeti… kár fárasztania magát, a családomnak elég sok köze van a katonasághoz, és azon belül is elég mélyen elér a kezünk, szóval egyszerűbb kérdeznie mint magatokra hívni a hadtestet. Kár szabadkozni, tudom hogy mindenki mindig mindenkit leinformál. Rólam úgysem kaptok semmit, erre nagyon kényes a familiám. És habár nem vagyok otthon az ilyenekben, de az ilyen jelzavaró, meg IP cím küldözgetős izé, hogy hol mexicot ír ki hol meg már japánt, nem fog beválni. Fél óra és pontosan tudni fogják hogy ki érdeklődik utánam. Szóval inkább kérdezzetek.
– kacsintok, és belekortyolok a teámba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Prometheus 05
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Ian Whyte
Hozzászólások száma : 51
Csatlakozott : 2014. Dec. 31.

TémanyitásTárgy: Re: Don't touch me! - DJ -Prometheus 05 - Anabell   Szer. Okt. 05, 2016 10:22 pm

Sürgősen cukorbevitelre szorul a kisasszony. Már teljesen sápadt. Szerencsére az Ulfric pihenést javasol neki. Ismét remekül kezelve egy kritikus helyzetet. A fekvő állapot csökkenti a szervezetre háruló terhelést csökkentve az eszméletvesztés esélyét.

Meglep vezérem válasza. Ez nem feltételeztem volna. Egyértelműnek tűnt, mindössze néhány logikai tévesztéssel. Ismét rá kell jönnöm, hibáim alapja az értelmezésbeli hiányosságaim. Kellemetlen érzés, még kutató megsemmisítő akció vázlatokat is elevenítettem fel. A konklúzió egyszerű. Minden nyilvánvaló információra rá kell kérdeznem. Ez viszont nem kivitelezhető. Túlságosan bonyolult ez a kommunikációs mátrix...
Az orrnyergét masszírozza. Sűrűn végrehajtott gyakorlat. Mint Vezető nem jelentheti ki, neki italra van szüksége, hogy mesterséges relaxációhoz juthasson. Ez gyengítené a jellemét. Ehelyett rejtett üzenetet küld felém. Sokszor láttam ezt a műveletet, de most sikerült teljesen megértenem. Ismételten lenyűgöz karizmatikus viselkedése. Ha italt ajánlok fel neki azt udvariatlanság elutasítani, így nem veheti észre a vendég a cselt. Lenyűgöző stratéga...
- Javasolnám, az eseményt hagyományokhoz illően ünnepeljük meg magas alkoholszázalékos ital fogyasztásával. Remélem a whiskey megfelel az alkalomnak.-
Ezt kijelenve a nappaliba megyek és egy üvegszekrényből kiemelek egy palackot. Ezalatt marad időm a kisasszony kijelentését is meghallgatni. Nagyon sokszor tér ki a katonai eredetére és ebből származó privilégiumaira. Előtűnik és csatlakozik. Ez a logika kémkedés vádjára utal. Ezt nem hozhatom fel közvetlen előtte és az ulfric is hajlamos bizalmat színlelni. Feltételezem csak színleli. Az ő zsenialitása előbb megfejtette a helyzetet és már biztos nyomoz az ügyben. Ebből viszont semmit sem látok. Kitűnően hallgatja ki.
Visszatérve két pohárral és az itallal, töltök és kínálom is a jelenlévőket. Magam nem iszok. Az alkohol még ha hatással sincs rám, számomra a rituális öntoxikálás felesleges és logikátlan tevékenység.

Az ital elfogyasztását türelmesen megvárom de utána kihasználom az ajánlott lehetőséget és kérdezek.
- Ez esetben szeretném megtudni családtagjai nevét, beosztását esetleges műveleti részvételeiket. Sokban segítene a megismerkedésben egy retina szkennelés is ha megengedi, illetve egy vérvételen való részvétel sok szükséges adatot tárna fel. Ezek után nem szükséges a hacker támadás. Egy pontos biotérkép hiteles álca az azonosítás megkerülésére.   Volna szíves asszisztálni? -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
David Johnas
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Foglalkozás : Raktári alkalmazott, egyébként ügyeletes bajkeverő
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Lucas Gil
Hozzászólások száma : 187
Csatlakozott : 2012. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Don't touch me! - DJ -Prometheus 05 - Anabell   Pént. Okt. 14, 2016 11:52 am

- A csoport vezetőjének szavát úgy kell követned, mintha az én szavam lenne. Kivételes esetek vannak persze, de a csoportok élére mind bizalmas tagjaimat állítottam, így kétlem, hogy bármelyikük is visszaélne a bizalmammal. Persze, ha felmerül ilyen eset, és erről tudomást szerzel, azt köteles vagy megtagadni, és jelenteni. De eddig szerencsére nem fordult ilyen elő. - jegyzem meg büszkén. - A csoportban viselt dolgaid alapján pedig természetesen jutalmazás és büntetés is jár, viszont kikerülni adott csoportból minimális az esély. Remélem, hogy nem erre fogsz majd törekedni. Viszont a csoporton belül felállított rangsor már rajtad is múlik, az erődön, az eszeden, mint egy falkában alapjáraton. A csoporton belül ki kell harcolnod a helyed, törekedhetsz és törtethetsz is felfelé, mivel mindannyian fejlődünk. És itt most ténylegesen harcra gondolok. Küzdened kell, és sebeid is lesznek, de komoly bajod nem eshet, és te se okozhatsz komolyabb sebesülést másnak, bár ez mindig a vezető előtt végbemenő ellenőrzött küzdelem, és ők beleszólnak, ha eldurvul a balhé. - aztán még gyorsan hozzáteszem - A nyílt utcán ha összeakadsz riválissal, és nincs ott senki, aki felügyeljen, tilos a harc! És főben járó bűn. - tisztázom vele komolyan.
- Ó. Nos azt hiszem, ezt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy milyen vagyok, - vigyorgom, hisz egomnak elég szép fényezést jelentett az imént elhangzó pár szó, még mindig dögös vagyok - bár én se szeretek gonosz szörnyetegként megfélemlíteni másokat, de ha szükség van rá, akkor megy, ez tény.
- Sokszor az emberek elhiszik azt, amit nagyon akarnak, és ilyen esetekben szoktak pórul járni. Nem igazán hallottam olyanról, akinek egy injekció megoldotta a problémáját. Még macskaféléknél talán lenne rá esély, de farkasoknál, ahol néha az is elég, hogy valaki farkas alakban megnyalogatja a gyereke megvágott ujjacskáját.. Elég minimális. A farkaslikanprópia elég könnyen és gyorsan képes terjedni, és a túlélési százalék is jóval magasabb, mint a macskaféléknél.
- magyarázom - Talán pont ezért is kísérleteznek ezzel - nézek Promira - Szóval bár szépen hangzik, de ellenszer, tudomásom szerint még nincsen. És csak örülhetünk, hogy csak a bundád fakult ki és nem lett bajod tőle. Egyébként normál esetben öröklöd a színt, méretet.
A sokk továbbra is tart, de aztán megtöröm a dolgot, nem hiányzik, hogy tényleg összeessen itt előttünk szerencsétlen. Viszont abban biztos vagyok, hogy valami több van emögött. Az illata elárulja. Promi meséjét már sok tag hallotta, és mindannyian (leszámítva a fiatalabbakat, akik szerint ez menő) szörnyülködtek, sokkolódtak, elég hasonló érzelmeket produkáltak, viszont a bűntudat egyikük esetében sem állt fent. Szánalom, elkeseredettség, sajnálat, szomorúság, oké, de bűntudat soha. Érdekes kis taggal bővült a csapat, és hamarosan azt is megtudjuk, hogy mennyit tudhat Promiról. Hisz a nevét nem tőlünk hallotta, és elég minimális az esély, hogy így rátippeljen valaki.
Mikor felkel, már jobban van, ennek kifejezetten örülök., majd kérdésére biccentek.
- Természetesen. Ez egy védett ház, ide bármikor jöhetsz, ha éppen nem tudsz sehova menni, és társaságra van szükséged. Az itt mindig van. A motorodat is megoldjuk, de ha szeretnéd el is kísérünk, úgy is akarunk menni boltba, ahova meg lehet te kísérhetnél el minket. Én a vásárláshoz nem igazán értek, Joe-ról nem is beszélve, jól jönne egy kis női hozzáértés és szaktudás. - vigyorgok, addig is kideríthetünk még róla pár infót.
Promi felszólalása az itallal igazán váratlan fordulat, nem gondoltam volna, hogy pont ő hozza fel, de most úgy érzem valami próféta szólt ki belőle - Jó ötlet Joe! Tökéletes választás! Köszönöm Joe! - és már megy is. Néha nem tudom eldönteni, hogy ki küldte hozzám a tagot.. Isten vagy az ördög, de mindegy is, az biztos, hogy valami pokoli humora volt. Ezt a gondolatot feledve emelem poharam, és gyorsan le is húzom. Kellett ez már nagyon.
Ana kijelentése is meglep, de végül is, ha belegondolok, katonai család.. Gyanítom tudja, mi a szitu, így megkímél minket némi fejtöréstől. Elmosolyodok, és már mondanám is saját meglátásomat, mikor Promi megelőz.
- Joe. Talán a retina szkennelést és a vérvételt elhagyhatnánk, és úgy gondolom a beszélgetés folyama is elég, hogy kiderítsük a kisasszonyról egy-két dolgot. A beépített igazságdetektorunk úgy is jelez, ha hazudik. - jegyzem meg, orrunkra gondolva, és reménykedek, hogy ő is erre gondol. - Egyelőre legyen elég a kimondott szó, rendben? - nézek Joe-ra, majd vissza Ana-ra - Nekem egyetlen kérdésem lenne csak.. Egy ilyen jelentős katonai és vagyoni háttér mellett érdekelne, hogy a családtagok, szülők, esetleg testvérek... Vajon tudnak-e a kis teliholdas barátodról? És amennyiben igen, hogy viszonyulnak hozzá? Fontos lehet tudni, már csak a falka érdekében is, amihez tartozol. - nézek rá kérdőn, és töltök megint a poharamba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Anabell Holloway
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : NAC
Hozzászólások száma : 61
Csatlakozott : 2015. Jul. 04.

TémanyitásTárgy: Re: Don't touch me! - DJ -Prometheus 05 - Anabell   Szomb. Feb. 04, 2017 6:58 pm

A tea meleg és kellemes, az alkohol hűvös és belül éget. Hatás ugyan elenyésző, kellene egy fél üveggel, hogy azt állíthassam becsiccsentettem, most mégis az ivás az egyetlen, ami megnyugtat. Az Ulfric nem tűnik valami veszélyes alaknak, még úgy sem hogy láttam, ahogy leteperte a melákot, ellenben Prometheus, belőle kinézem, hogy ha nincs itt DJ elemeimre bontana, talán a karomat is kitépné egy- egy válaszért. Igazi katona, a cél szentesíti az eszközt, meg a többi agyalágyult baromság. Nem vagyok már olyan biztos, hogy ez a falkásdi dolog jó ötlet volt. Még Trevor társaságában is nagyobb biztonságban érzem magam. De… előbb utóbb úgyis megkövetelte volna, hogy idejöjjek.
DJ magyarázata tiszta sor, ami a rangokat és a csoportokat illeti, nagyra vágyás, ugyan… én nagynak születtem, csak… ez a farkasos dolog új még egy kicsit.
-Vásárolni – csillan fel a szemem, naná melyik lány ne szeretne vásárolni – a legnagyobb örömmel, mit veszünk? Hova megyünk? Gyalog, vagy kocsival? Pláza? – oké lehet elragadtattam magam egy csöppet.

A laborszökevény monológja megakaszt, a kedvem olyan ütemben zuhan, hogy félek a becsapódás elkerülhetetlen lesz. Retina szkennelés meg vérvétel? Minek? Farkas vagyok, ő is farkas, DJ is farkas, és azt mondta tartozhatok a falkához, szóval akkor nem értem minek ez a sok hülyeség?
Tekintetem az Ulficról Prometheusra vándorol és vissza.
-Szóval… - mély levegő, oké úgy is tudják, ha hazudok, hát minek szépíteni? – Nem tudják. – lehajtom a fejem és szégyellem magam, apám nevében, a nagybátyám nevében, szégyellem, hogy én is olyan vagyok amilyet egy ártatlan kisfiúból csináltak, csak én szarabb kiadásban. – Ha tudnák, lehet apám megtagadna, vagy egy bázison kötnék ki, mindenféle csövekkel a testemben, mint egy kísérleti állat, hogy miként lehetne a hasznukra fordítani. Tartok tőle hogy a családi kötelékek ez esetben semmit sem számítanának. – Bevillan a fénykép, és érzem, ahogy a gondolatra a testem megremeg. Juthatok én is olyan sorsra? Apám megtenné? Odavetne a dokinak?
-Ez csak az én kis titkom, a doki a magánkórházban busásan meg lett fizetve a hallgatásáért, az otthoni barátaim semmiről se tudnak, csak egy farkas támadásról, de a sajtó is úgy adta le, hogy egy szimpla farkas volt, semmi sem szólt az ilyen váltós dolgokról.
Apámék persze kimentek az erődbe utána és népírtást rendeztek a farkasállomány között, hogy aztán egy nagyobb fekete dögöt elém cipelve bólogathassak hogy az volt az. Hát én bólogattam, a lehető leghevesebben.
Belekortyolok a teámba, valahogy az alkoholt nem veszi be a gyomrom, egyre zaklatottabb vagyok, hibásnak érzem magam, de miért? Mért kavar fel, hogy itt van velem egy légtérben, hogy teljesen normálisan viselkedik, már ami szerintem normális lehet, jó a beszéde furcsa, és sok mindenben túl részletes, és nem érti a szlengeket, de nem tűnik fogyatékosnak.
-Nem megyünk boltba? – terelés, igen ez kell, valami, ami lefoglalja őket, hogy ne faggassanak, ne akarjanak mélyebbre ásni, így is túl sokat járt a szám, a nevét se kellene tudnom. Bajban vagyok, és nem fogok tudni elfutni, már nem, rég nem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Prometheus 05
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Ian Whyte
Hozzászólások száma : 51
Csatlakozott : 2014. Dec. 31.

TémanyitásTárgy: Re: Don't touch me! - DJ -Prometheus 05 - Anabell   Szer. Feb. 08, 2017 1:47 pm

Még mindig túl közvetlenül kezelem a kialakult helyzetet, erre maga az Ulfric mutat rá. Ha netán kém lenne könnyen lejelentené, hogy megszereztem és virtuális adattá szintetizáltam biotérképéből nyert információkat, utat engedve egy nehezen észrevehető ellen tevékenységnek amivel visszakövetnék tartózkodási helyem a védettnek vélt vonalon keresztül. Johnas úrnak igaza van, természetellenes képességeimet kellene használnom, de még mindig nehezen kezelem azt. Maga a szociális viselkedésformák még mindig rendelkeznek számomra nehezen kezelhető jellemzőkkel amiket nem tudok pontosan azonosítani, ami egyértelműen hibás következtetésekhez vezetne. Sajnálatosan sem vallatásra, sem egyéb ezzel kapcsolatos szociális interakciónak nevezhető helyzetekre nem voltam kiképezve. Ellenben Vezéremmel aki már biztos a tökéletes tervét hajtja végre én pedig csak akadályozom. Meg kell próbálnom együttműködőbbnek lenni és hagyni őt érvényesülni. - Természetesen Ulfric. Elnézést a helyzet túlkomplikálásáért, mi sem logikusabb mint a megbízható természetfeletti érzékeim használata. - Bár 05 nem érzi, de az ammónia szagát is elnyomná hazugsága... - Ez esetben kérem folytassuk a további napi tevékenységet kiegészülve az új megbízhatónak vélt falkataggal. - Lehet hogy már könnygáz ként is funkcionálna az a szag ami 05-ből árad. Csöndesen hallgatom Anabell Kisasszony kifejtését a témával kapcsolatban és próbálok a szagokból információkat kinyerni. Bár ehhez a művelethez első soron meg kéne tudnom, hogy melyik szag melyik jellegzetes magatartáshoz párosul. Csökevényességem ismét a falkas cserbenhagyását okozza. A következő önvédelmi órákon szükségem lesz a diákok együttműködésére ezen készség alapjainak kifejlesztésére.

Hmmmm... A Kisasszony jelentése empatikus alapon próbálja magát elfogadtatni és jelenlétének kritikusságát enyhíteni. Azt már megtanultam, hogy a család közvetlen érzelmi és genetikai kapcsolatra alapuló társulás. A tagjai nem lehetnek egymás ellenségei. Feltételezem az egész történet félreinformálás, de a döntést magára az Ulfricra hagyom.
- Meglepően rideg családi helyzete van. Az etikai elvárások alapján fogadja őszinte részvétem. Részvétem. - Követem a tőlem elvárható emberi normákat még ha a jelentésüket nem is teljesen értem. Hogy lehetne részem az ő családja életében?
A boltok... majdnem megfeledkeztem a mai napi rutinról. Erre vezérem is emlékeztetnem kell. - A kisasszonynak igaza van Ulfricom. Ma van a havi szintű legális lőszer beszerzés napja. Ebből eredően, remélem az Orosz beszerzővel nem romlott meg a kapcsolata mert a héten már szükség lenne a 40mm-es gyakorló aknagránátokat is, amiket dokumentálás nélkül kell tárolnunk. Hogy is fogalmazott... a dugi készletben? Azt hiszem ez volt a kifejezés. Mit is jelentett? Elnézést eltértem a témától, diákok meglepően nagy érdeklődést mutatnak a könnygázzal való tömegoszlatás elsajátítására és a könnyű-páncélosok leküzdésére. A keresletnek pedig megfelelő kínálatot kell nyújtanunk. A mai fiatalok nem túl alkalmasak egy esetleges konfliktus túlélésére, minden érdeklődés forrást fent kell tartanunk. Itt szeretném felhozni még az ígéretét, miszerint még jól meggondolja az vállról indítható RPG-7-es széria beszerzését sürgető indítványom. Feltételezhetően a diákok örömmel fogadnák az új gyakorlati pontot. - Tudom, hogy korlátozások vonatkoznak fegyveres készültségi szintemre, de véleményem alapján egy háztartás elengedhetetlen része egy rakétavető hiszen egy BTR-2-es oldalát csak néhány alfa képes feltépni puszta erővel. 25 mm edzett acél, az 25 mm edzett acél.
Most meg miért néz rám így mind a kettő?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Don't touch me! - DJ -Prometheus 05 - Anabell   

Vissza az elejére Go down
 
Don't touch me! - DJ -Prometheus 05 - Anabell
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Midnight Tales :: New Age City :: Külterület-
Ugrás: