HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Útmutató
Hírek

Vadászok újratöltve, mindenki vessen rá egy pillantást, akinek kedves az élete.Bedobtunk pár új canont, ajánljuk a "keresd a párját" játék kedvelőinek.Csak a rangfoglaló ad erőt és mindent lebíró akaratot.Az oldal nyitott:
2010. december 7-én

STAFF

Demetrius
Admin

Profil - PM

Multi: Jane Bianchi


Rain Phantomhive
Moderátor

Profil - PM

Multik:
Judas
Mavis Rosenthal
Luukas Richter
Chat
Latest topics
» Alapítvány épülete- Dave & Vero
Vas. Nov. 18, 2018 3:00 pm by Veronica Thorne

» Step by Step - Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 11:27 am by Trevor Estacado

» Why? - Chloe & Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 10:37 am by Trevor Estacado

» Greg & Lexi
Hétf. Nov. 13, 2017 9:38 pm by Alexis Clarke

» Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ
Csüt. Okt. 05, 2017 9:28 pm by David Johnas

» Kronológia
Hétf. Szept. 25, 2017 2:43 am by John Dante

» Derek & John A tigris és az oroszlán
Pént. Szept. 22, 2017 4:28 am by John Dante

» Elmaradt kötelesség - Ms Clarke & John
Pént. Szept. 22, 2017 4:14 am by John Dante

» Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi
Szer. Szept. 06, 2017 8:49 am by David Johnas

Top posting users this month
Statisztika
Aktív tagjaink: 35
Lányok: 14
Fiúk: 21

Emberek: 6
Vámpírok: 5
Vérfarkasok: 7
Vérgepárdok: 3
Vérhiénák: 2
Véroroszlánok: 5
Vérpatkányok: 0
Vértigrisek: 4
Vadászok: 3
Holdfázis
CURRENT MOON

Share | 
 

 Derek & John A tigris és az oroszlán

Go down 
SzerzőÜzenet
Derek Simon
Vértigris
Vértigris
Derek Simon

Foglalkozás : Szabadúszó
Tartózkodási hely : Falka/Lakása
Avatar : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 16
Csatlakozott : 2017. Mar. 03.

TémanyitásTárgy: Derek & John A tigris és az oroszlán   Vas. Márc. 05, 2017 9:10 pm

Végre találtam egy melót bár nem keresek vele sokat de legalább egy kicsit hoz a háztartásba. Szeretem az esti munkákat legalább nem találkozok emberekkel, mindig furán néznek az eberek a fajtámra bár lehet hogy csak én képzelem ezt. Nem zavarna ez a rakodás de elég sok dolgot kell pakolni és hát egész éljel dolgozni az kemény, de aki csóró az ne válogasson bár érdekelne hogy mik vannak a dobozokban, remélem semmi illegális nem hiányzik hogy rám szálljanak. A dobozokat egy raktárba kell össze pakolnom, mivel állítólag fog még jönni áru, remélem rendesen meg fizetik ezt a munkát. Szokásomhoz híven minden zajt figyelek, leginkább az éjjeli állatok neszét hallom, ami jó mert szeretem a csendet ezért is vállaltam el ezt a melót is, és mostanság nem igazán vagyok otthon sem egyedül. Isek bár nem beszédes de akkor is ott lakik és hát nem vagyok társaság kedvelő egyén, hiába a rokonom akkor is néha zavar. Különös hangokat hallok és meg is állok egy percre a munkával de mivel a hangok abba maradnak így én sem foglalkozok velük.
~Kölykök!
Hangzik a gondolat a fejemben mert mi más lehetett volna, talán másik hozzám hasonló élőlények? Azt nem hiszem és nem is érdekel, most nem akarok a falka dolgaival törődni csak a melóval hisz ez a megélhetésünk. Milyen fura hogy most már az unokatesómra is figyelhetek hogy neki is jusson falat az asztalra, még jó is lehet talán meg tanulok szocializálódni. Sokszor eszembe jut a szülei balesete és az is hogy mért kellet meg halniuk, hisz olyan sok sérülésből felépül a fajtánk akkor ők mért nem? Legjobban Isek-et sajnálom hiszen ő még egy gyerek és a likantróp létet is nehéz kezelni nem hogy a szülők el vesztését.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
John Dante
Véroroszlán
Véroroszlán
John Dante

Foglalkozás : Taxisofőr
Avatar : Alfred Molina
Hozzászólások száma : 43
Csatlakozott : 2017. Feb. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Derek & John A tigris és az oroszlán   Vas. Márc. 05, 2017 10:51 pm

A zaj leginkább egy hungarocellel megrakott bádogvödör falhoz vágásához hasonlított. Várok pár másodpercet, hogy csökkenjen a mérgem, de mivel ez nem történik meg, ismételten hatalmasat rúgok a szemetesbe ami nekivágódik a téglafalnak, megismételve a korábbi zajt.
Kezdek megnyugodni, úgyhogy vissza az eredeti feladathoz.
A taxi amit a társaság biztosít nekem az út szélén parkol, nyitott motorháztetővel. Beülök a kocsiba, váltó üresbe, és próbálkozom az önindítóval. Felkerreg, de más nem történik.
Elméletileg millió és millió univerzum létezik, ezek egy része párhuzamos változata a miénknek. Minden, ami meg tud történni valahol, valamelyikben megtörténik, és határtalan csalódottsággal veszem tudomásul, hogy amelyikben az autó megjavul magától, az nem ez az univerzum. Nagyot sóhajtva kiszállok, előle megyek és belenézek a motortérbe. Sötét van, nem látni semmit, de a szemem gyorsan alkalmazkodik. Ahogy a szemem felveszi az oroszlán-látást, elkezd hasogatni a fejem. Az interneten olvastam, hogy ez azért van, mert ilyenkor csak félig rendeződnek át az erek és idegek, valamint a szemgolyók megdagadnak, felveszik egy oroszlán szemének a méreteit, ami túl nagy az emberi koponyának. Persze valószínű ez az egész csak bullshit volt, és egyszerűen a benzingőz és a harag miatt fáj a fejem.
Nézem a motort. Illetve nézem a sok vacakot, amik közül az egyik az akkumlátor, a másik a motor, a harmadik az izé, a negyedik a mianeve, és fogalmam sincs melyik melyik.
Lassan megadom magam a gondolatnak, hogy fel kell hívnom a diszpécsert, hogy bedöglött a kocsi, küldjön vontatót. Utána ki fognak rúgni.
Az, hogy elromlik az autó, az nem lenne nagy baj, persze senki nem örül neki, és kapnék ejnyebejnyét, de a motortérbe lévő hogyhívjákon lévő négy, kéthüvelyk mély karmolást nem fogom tudni megmagyarázni. Tudtam én, hogy nem kellett volna rácsapnom, de dühös voltam, hogy pont itt, a semmi közepén kell megállnia az autónak, és öntudatlan karmokat növesztettem.
Elméletileg a kvantumfizika szerint volt rá esély, hogy mire kiszállok a kocsiból, a karmolás is eltűnik. Matematikailag talán ki se tudom fejezni mennyire kevés esély, de volt.
Nah, mielőtt felelős felnőttként felhívom a diszpécsert, visszamegyek a kukához, és ismét belerúgok, ezúttal kicsit se visszafogva magam.
A cipőm reccsenését, ahogy szétszakad a megdagadó mancsom következtében teljesen elnyomja a bádog és a karmaim találkozásának sikolya, és a veszett káromkodásom, ahogy egyensúlyom vesztve az oldalamra esek.
Aztán észreveszem, hogy valaki közeledik, miközben a földön fekszem, egyik lábam masszív oroszlánlábbá alakulva, és a kevés fényben macskaként világító szemmel. Szép látvány lehetek...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Derek Simon
Vértigris
Vértigris
Derek Simon

Foglalkozás : Szabadúszó
Tartózkodási hely : Falka/Lakása
Avatar : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 16
Csatlakozott : 2017. Mar. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Derek & John A tigris és az oroszlán   Vas. Márc. 05, 2017 11:29 pm

Amikor szinte az utolsó dobozt is a helyére teszem ismét hallom a hangokat, kicsit jobban hegyezem a füleim és egy hibás autóra leszek figyelmes és egy másik hangra, gondolom a sofőr lehet az. Mivel egyenlőre végeztem a melóval úgy gondoltam meg keresem a hang forrását, sietve indulok meg hogy odaérjek a hang forrásához nyilván a faji adottságok miatt ez nem volt túl nehéz, sőt még élveztem is a helyzetet. Amint odaérek egy világító szemű férfit pillantok meg, akinek az egyik lába oroszlán láb, jómagam a férfi szemébe pillantok és a tigris szemével nézek vissza rá. Ez rézben hogy meg nyugodjon hogy nem ember vagyok részben meg így jobban látok a sötétben azért van jó oldala a likantrópiának. Majd a kocsira pillantok.
-Baj van az autóval?
Kérdezem majd odalépek a férfihez és felsegítem és egy megjegyzést is hozzáfűzök.
-Nem mondták hogy kezelni kell a dühöt? Különbem a bestia el szabadulhat?
Na jó ki vagyok én hogy egy véroroszlánt kioktassak? Valószínűleg az ő falkájában is vannak tanítók és ezt ő is tudja hogy vigyázzon a dühével, vagy nem. Bár néha ösztönösen tanítok másokat még ha nem is a falka részei vagy nem is tigrisek ez nálam zsigerből jön. Amint a férfinek segítek felállni egyből a kocsihoz lépek és bele pillantok, nem kerüli el a szemem a karom nyomok de ez nekem nem újdonság, jobban megnézem és meg is  piszkálom majd a férfihez lépek.
-Most már jónak kell lennie.
Nyugodt hangon mondom neki és pislogok egyet és a tigris szempár emberivé válik. Nem szokásom foglalkozni bárkivel is sőt az e fajta  nevezzük kedvességnek csak a tigrisekre szokott korlátozódni. De még is van ebben az oroszlánban valami ami miatt segítettem neki, lehet hogy csak jó kedvemben találtam rá, ami nálam sosincs vagy ha van is jól takarom de ez van örülhet hogy nem emberek akadtak rá. Bár el vagyunk fogadva de azért az emberek azok emberek, nagy részük nem igen kedveli a mi fajtánkat.
-Látom taxis ha a főnöke elnéző akkor nem rúgja ki a karmolásnyomok miatt.
Mondom neki kimért hangon és egy lépést hátrébb lépek, hagyva időt hogy reagáljon a történtekre meg hát jobb dolgom épp nincs, amúgy is kíváncsi vagyok rá elég ritkán futok össze oroszlánokkal kíváncsi vagyok mennyi közös van a két fajban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
John Dante
Véroroszlán
Véroroszlán
John Dante

Foglalkozás : Taxisofőr
Avatar : Alfred Molina
Hozzászólások száma : 43
Csatlakozott : 2017. Feb. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Derek & John A tigris és az oroszlán   Szer. Márc. 08, 2017 7:14 am

Az ő szeme is világít. Basszus... Ha ez most valaki más területe én meg belesétáltam... Hogy jelölik az alakváltók a területeiket? A körbevizelés logikusnak, bár civilizálatlannak tűnik, de amilyen húgyszag van itt, lehet tényleg ezt teszik. Na most ha nekem ezt a bűzt szét kellene tudnom szedni különféle fajokra, személyekre, akkor a fene megette, mert oroszlán orrom próbál egészen a tarkómig visszamászni a fejembe, ha csak rágondolok erre a kipárolgásra itt.
De nem, nem tűnik ellenségesnek. Úgy nézem ő is macskaféle, legalábbis a pupilla formája alapján.
Az autóra vonatkozó kérdésére csak bólintok, elfogadom a segítő kezet, majd erősen koncentrálok, hogy a lábam alakuljon vissza. Amit utána mond, elgondolkodtat.
- Kezelni a dühöt? Azt próbáltam - intek fejemmel az oldalán fekvő, immár horpadt szemetes felé. - Vagy valamiféle agykontrollra, jógára gondol? Hallottam már ilyesmit, de eddig eléggé ostobaságnak tűnt. Mindig úgy tudtam, a haragot le kell vezetni, nem pedig elnyomni, mert akkor csak ki fog törni a legrosszabbkor.
Beülök a kormány mögé, miután valamit kezdett a kocsival. Elfordítom a kulcsot. Beindul. Hm. Vagy megtaláltam a megfelelő univerzumot, vagy ez a fószer tudja mit csinál. Kiszállok, hogy megköszönjem, utolsó megjegyzésére csak fancsali arcot vágok.
- A főnököm egy minősített tuskó, kétlem, hogy megérti a dolgot. Van valami ötlete, hogy lehetne legalább látszatra eltüntetni? Egyébként John vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Derek Simon
Vértigris
Vértigris
Derek Simon

Foglalkozás : Szabadúszó
Tartózkodási hely : Falka/Lakása
Avatar : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 16
Csatlakozott : 2017. Mar. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Derek & John A tigris és az oroszlán   Szer. Márc. 08, 2017 8:08 pm

Elmosolyodok mikor a jógát említi mivel nem erre gondoltam bár lehet az is működik, de az alakváltóknál nem minden ilyen egyszerű. A szemetesre csak egy futó pillantást vetek, bár így érhetőek a hangok amiket eddig hallottam.
-A düt nem kell feltétlen el nyomni én egy héten egyszer tigris alakjában rohangálok az erdőben, nekem bevált.
Mondom kicsit olyan félváról de szerintem attól még érti hogy mire gondolok. Vigig mérem jobban Johnt majd így szólok.
-Derek és ezeket a nyomokat nem hiszem hogy el lehet tüntetni, abba sem vagyok biztos hogy ezzel az autóval érdemes e még taxizni.
Mondom mindezt teljesen komolyan gondolva, hisz a város elfogadóan áll az alakváltókhoz szerintük de ez nem igaz. Sokszor éri az alakváltókat ilyen olyan atrocitás van hogy tettlegesség is, ami ellen még csak meg sem vétheti magát hisz akkor egyből a vadászok szálnak az emberre. Bár lehet hogy csak én vagyok bizalmatlan az emberekkel és másra ez nem igaz.
-Amúgy munka miatt van itt?
Kérdezem nyugodt hangon és a szemébe pillantok, mivel erre taxit igen ritkán látni furcsa alakokat annál inkább, mármint rajtunk kívül persze. Miközben várok hegyezem a fülem ez amolyan rossz szokás, pedig nem untat John csak hát ezek a berögződések, vagy csak paranoiás lennék. Persze ezen a helyen sose lehet tudni. Történtek már furcsaságok persze hol nem hiszen mi magunk is furák lehetünk egy embernek aki még csak a legendában hallott rólunk. Ekkor egy hang csapja meg a fülünket én egyből oda pillantok és természetesen az én minősíthetetlen tuskó főnököm emberei. Kicsit sem bizalom gerjesztőek ahogy felénk közelednek, igaz emberek és könnyű szerrel levernénk mind a ketten őket ha arról van szó de azért nem kéne.
-Mi van Derek megint lógsz munka helyett?!
Természetesen Dave volt a főnök jobb keze és szerintem a bal keze is. Nem akarok vele balhét főleg hogy ha megütném egyből úgy maradna.
-Dave hagyd békén nem akarod fel húzni! Ugye?
Na igen Adam Dave palota pincsije ő mondjuk rendes, kedvelem is kicsit.
-Na itt a béred nem jön ma már több szállítmány ha kellesz akkor szólunk cicus.
Kezembe nyomja azt a kevés bért amit itt sikerült keresnem és csak mosolyog, ez tőle várható hiszen gyűlöli a likantrópia minden formáját. Mikor elteszem a pénzt a hejett hogy el menne el kezd kötekedni.
-Aztán minek a fajtádnak pénz? Ha akkora ragadozók vagytok mért nem vadásztok?
Igen a szokásos sztereotípia hogy mi állatok vagyunk, az emberi felünket nem mindenki szokta észrevenni. A kezem ökölbe szorul és a szemem is átvált tudom nem lenne szabad főleg hogy a vadászok ritkán hisznek a mi fajtánknak.
-Hagyd gyere mennyünk!
Adamnak hála el mennek és nekem nem kellet letépnem a fejét, bár jól esett volna de tudom hogy nem lehet, a pézt szimplán zsebre vágom és John felé fordulok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
John Dante
Véroroszlán
Véroroszlán
John Dante

Foglalkozás : Taxisofőr
Avatar : Alfred Molina
Hozzászólások száma : 43
Csatlakozott : 2017. Feb. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Derek & John A tigris és az oroszlán   Vas. Márc. 12, 2017 7:29 am

- Az erdőben rohangálni veszélyesnek hangzik. Gyanítom, hogy itt is sok a vadász, és egy szabadon kószáló oroszlán, párduc vagy akármi esetén nem gondolják meg kétszer, hogy rálőjenek-e. - csóválom a fejem. - Viszonylag új vagyok itt, nem ismerem a helyi szabályokat, de eddig bárhol jártam, a vadállatokat kilőtték, mielőtt megkérdezték volna őket, hogy csak kocognak, vagy embert akarnak enni.
Töprengve nézem a karomnyomokat a kocsi akármijén. Talán némi szigetelő szalaggal és egy kis festékkel el lehet leplezni, aztán úgy tenni, mintha már ott lettek volna, mikor átvettem a kocsit. Aztán persze jön a nyomozás, hány alakváltó a cégnél, melyikeknek van akkora keze, hogy passzoljon a karomnyomhoz. Közben beszél hozzám, így fókuszba rántom az agyam.
- Csak cirkáltam errefelé, várva, hogy a diszpécser jelezzen elérhető fuvarról. Sokan végeznek ilyen tájt, akiknek nincs autója, és szokott lenni valami fuvar. Persze a belvárosban, vagy a repülőtér körül, esetleg a bulinegyedben több a lehetőség, de azok az utasok gyakran felettébb... idegesítőek.
Az újonnan érkezettekre hátrább lépek, nem akarok az útban lenni.
Hallgatom, ahogy beszélnek újdonsült ismerősömmel, és érzem, ahogy nyúlnak meg a fogak a számban, és elkezdenek a karmaim nőni. Feszülten koncentrálva próbálok ember maradni, nagyon szeretnék csomót kötni a gerincükre.
Magam is meglepődöm ezeken az érzéseken, hisz amióta az vagyok ami, sosem vettem részt fizikai erőszakban. Persze sokszor voltam dühös, és éreztem azt, hogy egyesek megérdemelnék, hogy bántsam őket, de mindig hozzátettem, hogy ha elég erős lennék, ha olyan lennék, mint a figura, akit irányítok a videojátékokban. Rádöbbenek, hogy most elég erős vagyok, hogy megtegyem velük amit csak akarok.
Látom, Derek is szeretne támadni. Illetve... nem látom, csak tudom. Érzem. Feromonok, kapcsolódik be az agyam a belső monológomba. A szaglásom elnyomja ez a bűz, de a feromonok megtalálják az útjukat az agyamba ezen keresztül is. Látom, hogy szinte fizikai fájdalmat okoz neki uralkodnia magán, hát én sem cselekszem. Nézem ahogy távoznak. Utána megköszörülöm a torkom.
- Esetleg elvihetem? Ez a legkevesebb, ha már megjavította az autóm.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Derek Simon
Vértigris
Vértigris
Derek Simon

Foglalkozás : Szabadúszó
Tartózkodási hely : Falka/Lakása
Avatar : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 16
Csatlakozott : 2017. Mar. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Derek & John A tigris és az oroszlán   Vas. Márc. 12, 2017 3:15 pm

Türelmesen hallgatok majd reagálok az elhangozottakra.
-Nos az erdőnek van olyan része ahol emberek nem igen fordulnak meg.
Nincs sok kedvem most részletezni neki hogy hol és mikor jó ki menni de, szerintem nem az a fajta aki szívesen rohangál az erdőben oroszlán ként. Teljesen megértem hogy a buli negyedből illetve a reptéről nem szívesen fuvaroz embereket elég sok ott a faragatlan tuskó, nem mintha én olyan sokat járnék arra felé.
-Hát ha nem nagy kérés?
Mondom és közben a szemébe nézek, sosem szoktam ennyire normális lenni másokkal de végül is John elég rendes tagnak tűnik, no meg az oroszlánokkal sincs bajom. Rápillantok a telefonomra hát ha jött valami fontos de persze semmi, nem mintha baj lenne sőt lehet jobb is mert ha üzenetem van nem mindig jó hírek jönnek hála Isek viselkedésének a suliban. Mikor el teszem a telefont beülök a hátsó ülésre és becsukom az ajtót, ügyelve arra hogy ne szakítsam le. Igen előfordult már olyan eset hogy ajtót téptem le anélkül hogy akartam volna de, ezzel jár ha az ember likantróp vagy alakváltó attól függ, ki minek hív minket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
John Dante
Véroroszlán
Véroroszlán
John Dante

Foglalkozás : Taxisofőr
Avatar : Alfred Molina
Hozzászólások száma : 43
Csatlakozott : 2017. Feb. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Derek & John A tigris és az oroszlán   Kedd Márc. 21, 2017 2:05 am

Beülök a kocsiba, és indítom a motort. Reflexből nyúlnék a taxióra felé, aztán észbe kapok, remélem nem vette észre. Ostoba és bunkó dolog, már hogy egyáltalán mozdultam.
- Hova legyen? - kérdezem, és átviszem a mozdulatot a GPS bekapcsolásába, mintha eredetileg is arra nyúltam volna. Végülis csak egy ujjnyira vannak egymástól.
Észreveszem az erőtől duzzadó, mégis visszafogott mozdulatot. Eszembe jut egy régi képregény amit olvastam. Pókember szerepelt benne, a középiskolás éveiben. Flash Thompson állandóan zaklatta, és Peternek elege lett, végül boxmeccs lett a dologból. Ott Peter rádöbbent, hogy ha csak egyszer is rendesen megüti Flasht, meg fogja őt ölni. Így elkezdett kísérletezni, hogy csak csuklóból üssön. Valahogy ilyennek tűnik Derek mozdulata. Sok-sok gyakorlást és összetört berendezést látok e mögött. Én nem vagyok ilyen erős. Meg tudom emelni az autót, ha kell, de még ha teljes erőből is csapom be az ajtót, akkor se fog leszakadni.
Fuvarról továbbra sincs értesítés, így ráérek kocsikázni. Ahogy kirakom az irányjelzőt és elindulok, agyam ösztönösen taxis üzemmódba kapcsol.
- Régóta él a városban? - aztán észbe kapok, hogy nem ügyfél, így folytatom a szövegelést. - Én kicsit több, mint egy hónapja érkeztem. Azt mondták, hogy ez itt az alakváltók paradicsoma. Hát hazudtak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Derek Simon
Vértigris
Vértigris
Derek Simon

Foglalkozás : Szabadúszó
Tartózkodási hely : Falka/Lakása
Avatar : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 16
Csatlakozott : 2017. Mar. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Derek & John A tigris és az oroszlán   Hétf. Május 29, 2017 10:24 pm

-A Lewlin street  ismeri? Arra felé lakom.
A kérdésen elgondolkodom egy kicsit, hisz valóban itt nőttem fel de aztán elmentem, és csak nem rég tértem vissza. Mivel más terveim voltak de hamar rá kellet döbbennem hogy a hozzám hasonlókat sehol sem szeretik, nem csoda hisz ki akarja hogy egy bestiával lenni, mindenféle téren. Bár lehet a legjobb ha őszintén felelek.
-Itt nőttem fel de 16 éves koromtól egészen 24 éves koromig külföldön éltem, de hamar rákellet jönnöm hogy nem igazán szeretik a mi fajtánkat.
Teljesen őszintén felelek persze John alakváltó paradicsom kijelentését figyelmen kívül hagyom mert ha jobban bele gondolt volna akkor hamar rájön hogy az alakváltókat sehol nem szeretik. Bár az tény hogy itt egy fokkal jobb a helyzet mit máshol de nem feltétlen, valahol jobban bele rúgnak az emberebe máshol meg csak alamizsna jut, és itt? Mind a kettőre van példa.
-És hogy érzi magát ebben a városban?
Na jó nyilván nem túl jól, hiszen a taxizás nem épp álom meló de még mindig jobb mint egy kétes alkalmi munka mint a mai munkám volt, persze lehet hogy neki jobban megy a beilleszkedés mint nekem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
John Dante
Véroroszlán
Véroroszlán
John Dante

Foglalkozás : Taxisofőr
Avatar : Alfred Molina
Hozzászólások száma : 43
Csatlakozott : 2017. Feb. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Derek & John A tigris és az oroszlán   Csüt. Jún. 22, 2017 10:11 am

Beállítom a címet a GPS-be. Nincs rá szükségem, pontosan tudom, merre van, de a GPS figyelmeztet az esetleges útakadályokra, forgalmi dugókra. A cég sok pénzt fizet ezért a szolgáltatásért. Okos találmány ez a GPS, de nem is feltétlen a helyzetmeghatározás miatt. A műholdak szórják a saját pozíciójukat, a műszer érzékeli, és kiszámolja a saját helyzetét. Az igazi művészet benne az időeltolódás kompenzálása. Minél gyorsabban mozog egy test, annál lassabban telik az idő számára, és ez fénysebességnél tetőzik. Akkor teljesen megáll az idő. Utasom van, kapok észbe, még ha nem is hivatalos. De ha nem hivatalos, annál inkább figyelni kell arra, amit mond.
- Nagyjából negyed óra múlva leszünk ott, mert meg kell kerülni a High streetet. - kérdés mi zavarhatta meg a forgalmat ilyenkor éjszaka.
- Merre külföldön? Én még sosem hagytam el az államokat. Egyszer került szóba egy külföldi nyaralás, Spanyolországba. Akkori párommal mentem volna, aki előtt gondosan titkoltam az átkot, de kellett valami kifogást találnom az út lemondására, mert nagyjából a gépről leszállva kapott volna el a telihold. - hát igen, óriási veszekedés lett belőle, mert már megvoltak a jegyek, csak én idióta nem néztem utána a holdnaptárnak. Végül kirúgott. Megértem, hisz eltitkoltam előtte egy igen fontos részt magamról. - Szerintem sehol se szeretnek minket, mindössze itt pár százalékkal jobb az elfogadottságunk. Ja, és több alakváltó védő jogi szervezet hirdetését láttam itt, mint bárhol máshol.
Hogy érzem magam a városban? Ezen elgondolkodom. Az időjárást utálom. A  törvényekről fogalmam sincs. Nem tudom, tényleg jobban állnak-e az alakváltókhoz, mert egyetlen nem váltó sem tud rólam. A helyi oroszlánokról semmit se tudok, pedig ha vannak, a vezérüknél be kellene jelentkeznem. Mármint kellett volna, vagy másfél hónapja. És ez előbb-utóbb a nyakamba fog borulni. Ja, és még mindig nem hívtam fel Dimitrijt, pedig megígérte, hogy bevisz egy lőtérre.
- Van munkám, van hol laknom, van mit ennem, van széles sávú internetem, ismerősből nincs túl sok de nem is vagyok nagyon társaságkedvelő. Szóval lehetne rosszabb, de be kell valljam, jobbra számítottam. Túl sok boltban, üzletben látom a váltókat nem szolgálunk ki jelet, mint ahogy az ezüstözött kilincset is. Még egy sztriptíz klubba se lehet elmenni komoly ezüstégési sebek nélkül - teszem hozzá cinikus vigyorral.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Derek Simon
Vértigris
Vértigris
Derek Simon

Foglalkozás : Szabadúszó
Tartózkodási hely : Falka/Lakása
Avatar : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 16
Csatlakozott : 2017. Mar. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Derek & John A tigris és az oroszlán   Csüt. Jún. 22, 2017 2:30 pm

Szépen csendben hallgatom John-t miközben válaszol. Mikor vissza kérdez akkor elgondolkodom egy picit, mivel igen sok helyen jártam így nem tudom melyiket lenne érdemes megemlíteni.
-Hát például Japánban de éltem Rómában és Magyarországon is.
Egy re szimpatikusabb John pedig senkivel sem szoktam barátságos lenni, vagy hasonlók.
-Igen a telihold nem kedvező főleg ha titkoljuk kilétünket, mások előtt.
Mikor arról beszél hogy itt alakváltó jogi szervezetek vannak azon el mosolyodok. Nem mintha olyan sokat ismernék de több a plakát mint akik tényleg tesznek is valamit a mi fajtánkért. Bár lehet csak lassú a változás és ezért nem veszem észre hogy jobb lenne a helyzetünk. Mondjuk volt idő hogy én is hittem hogy ezek a szervezetek hasznosak, de az emberek nem szeretnek minket az éles karmok és fogak miatt.
-Nos igen kivan rakva váltókat nem szolgálunk ki de ha nem mondod meg mi vagy akkor kiszolgálnak.
Ezt amolyan jó tanácsként mondom nem szeretem az olyan helyeket a hol meg különböztetnek, és amiről nem tudnak az nem fáj. A sztriptízes beszólásán csak nevetek ilyen poént még nem hallottam.
-És a kocsmák ahol az alakváltókat nem szolgálják ki.
Ez azon ritka pillanatok egyike amikor elfejt heti az ember hogy bánnak olykor vele csak azért mert más, persze ha John nem lenne oroszlán lehet ő sem lenne most nyugodt a közelemben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
John Dante
Véroroszlán
Véroroszlán
John Dante

Foglalkozás : Taxisofőr
Avatar : Alfred Molina
Hozzászólások száma : 43
Csatlakozott : 2017. Feb. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Derek & John A tigris és az oroszlán   Pént. Jún. 23, 2017 2:23 pm

- Japán... de szeretnék egyszer eljutni oda. - megrázom a fejem. - Nem életvitelszerűen, csak turistaként, mondjuk két hétre. Megnézni egy igazi kabukit. Látni egy gésát. Bevallom, most más nem is jut eszembe, ami érdekelne onnét. Érdekes lenne viszont látni, hogy két hét alatt kialakulna-e az arcvonások megkülönböztetésének képessége. Az én nyugati szememnek az ázsiaiak többsége egyforma, nem tudok megkülönböztetni embereket egymástól. Na jó, ez csak kis csúsztatással igaz. Egy korábbi lakhelyemen lakott a szomszédban három ázsiai nő. Azonnal láttam rajtuk, hogy az egyikük kínai, a másik japán. A harmadika nem tudtam megállapítani, csak azt, hogy biztosan nem kínai és nem is japán. Kiderült, hogy koreai. Valamint majd harminc évvel volt idősebb, mint amennyinek tippeltem.
Lehet ott értelmes ételt is kapni, vagy csak a szokásos ázsiai csúszómászókat és tengeri herkenytűket? A kabukiban még mindig férfiak játszák a női szerepeket is, vagy ez javult azóta? Tényleg olyan perverzek, mint ahogy innét látjuk? Azt tudom, hogy a japán rajzfilmek csápos pornóit a katolikus egyháznak köszönhetjük, de az egyes emberek is ilyen elborultak?  

Pár pillanatig hallgatok, amíg megállapítom, a bmv-s előttem azért indexel balra, mert jobbra akar menni, vagy egyenesen tovább (balra masszív házsor van megállni tilos jelöléssel). Jobbra akart menni, nyugtázom.
- Amelyik boltokban én láttam a kiírást, és ennek ellenére bementem, gyakran volt valami ezüstizé amit meg kellett érinteni, hogy a vevő bizonyítsa az emberi mivoltát. Persze érintés helyett gyakran megfelelt egy odacsúsztatott húszdolláros is.
Gyakran hallom, hogy a korrupcióval az az igazi baj, hogy kihagynak belőle. Sajnos ez nem igaz. Nem kihagynak, hanem a rossz oldalra kényszerítenek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Derek Simon
Vértigris
Vértigris
Derek Simon

Foglalkozás : Szabadúszó
Tartózkodási hely : Falka/Lakása
Avatar : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 16
Csatlakozott : 2017. Mar. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Derek & John A tigris és az oroszlán   Vas. Aug. 20, 2017 9:58 pm

John hirtelen igen sok kérdést tesz fel, amire hirtelen nem is tudok válaszolni. Veszek egy mély levegőt és neki állok.
-Nos a kabuki ban nem jártam, és lehet normális ételt kapni.
Kis szünet majd folytatom.
-Azt hogy perverzek nem tudom főleg hogy Japánban egy kolostorban voltam, nem igen mozogtam a városban. Az igaz hogy egy idő után megy az arc megkülönböztetés de nem  két hét alatt.
Megint levegőt veszek majd válaszolok a másik kérdésre is.
-A szegény negyedben sok bolt van ahol ezüst tárgy nincs így ki szolgálnak.
-Ha szabad kérdeznem hogy hogy nem tagja egy Oroszlán falkának?
Ez mondjuk nem rám tartozik de kíváncsi vagyok, hisz minden alakváltó erősebb ha falkában van. Na jó persze lehetnek tényezők ami miatt nem akar  egyik vagy másik falkába tartozni. Hisz én is hosszú időre eltűntem mire vissza tértem és újra a falka tagja lettem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
John Dante
Véroroszlán
Véroroszlán
John Dante

Foglalkozás : Taxisofőr
Avatar : Alfred Molina
Hozzászólások száma : 43
Csatlakozott : 2017. Feb. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Derek & John A tigris és az oroszlán   Kedd Aug. 22, 2017 11:07 pm

- Nincs túl jó tapasztalatom a falkákkal. Amikkel eddig dolgom volt, ott a vezető kiskirályként terrorizálta az övéit, olyan dolgokra kényszerítette őket, amiktől felfordul az ember gyomra. Az első változásom után rögtön lecsapott rám, fenyegetett, hogy a falka védelme nélkül megölnek a vadászok, vagy én ölök meg valakit aki közel áll hozzám. - megborzongok az emlékekre.
- Éveken keresztül kellett fenyegetnem és megvernem embereket, hogy uzsorapénzt hajtsak be. Vagy sima védelmi pénzt. Nem akarok mentegetőzni, hogy ha én nem teszem, nálam rosszabb alakokat küldenek akik jóval több kárt okoznak, tudom, hogy nincs mentségem. Azóta kerülöm a falkákat, főleg, mert ha valaki utánanéz komolyabban, ez az egész "falkásodás" nem természetes, ennek a fajta hierarchiának nincs nyoma a természetben.
Legalábbis ez volt a chicagói falkában. Detroit... azt inkább hagyjuk. Az nagyon csúnya volt, nem akarok emlékezni se rá. Pittsburgh magányosan telt, messzire kerültem minden alakváltót, főleg, mikor hallottam a pletykát, hogy egy csapat nagyon fanatikus vadász pontos listával rendelkezik a város váltóiról. Philadelphiában nagy nehezen rászántam magam, hogy jelentkezek a helyi oroszlánoknál, de aztán rájöttem, hogy ötletem sincs, hogy tehetném ezt meg: egyet se ismertem közülük. Itt meg...
- Őszintén szólva, ha akarnék se tudnék jelentkezni a helyi falkánál, mert nem tudom kik ők és hol vannak. De ha tudnám se akarok, nincs rájuk szükségem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Derek Simon
Vértigris
Vértigris
Derek Simon

Foglalkozás : Szabadúszó
Tartózkodási hely : Falka/Lakása
Avatar : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 16
Csatlakozott : 2017. Mar. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Derek & John A tigris és az oroszlán   Szer. Aug. 23, 2017 1:18 pm

Meglepődve hallgatom John szavait. Valahol meg értem de, akkor is egyedül falka nélkül tényleg veszélyes hisz bárki beleköthet vagy meg sebezheti, itt nyilván nem emberekre gondolok.
-Nem minden falka maffia, tény hogy  vannak akik vissza élnek a hatalmukkal de szerencsére kevés ilyen falka van.

Gondolkozok hogy hogyan segíthetnék neki az itteni oroszlánokkal, de sajna én sem ismerem a vezetőket és abba a falkába ahova meg én tartozok oda meg nem csatlakozhat hisz nem tigris.
-És nem próbálta szag alapján meg keresni az itteni oroszlánokat?
Jó ez egy hülye kérdés mivel nem igen uralja az állatot így ezt sem biztos hogy meg tudja tenni, bár az is érdekes hogy még nem találták meg. Ugye nem kötelező csatlakozni de az alfák akkor is fel ajánlják az újaknak a lehetőséget.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
John Dante
Véroroszlán
Véroroszlán
John Dante

Foglalkozás : Taxisofőr
Avatar : Alfred Molina
Hozzászólások száma : 43
Csatlakozott : 2017. Feb. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Derek & John A tigris és az oroszlán   Pént. Szept. 22, 2017 4:28 am

- Ebben a városban olyan a bűz, hogy az meglepő, ha a saját uzsonnám szagát megérzem. - vigyorgok a tükörből Derekre. Egy embernek talán nem tűnik fel, de nekem szabályosan fájnak a szagok. A kocsimban lógó Darth Vaders illatosító se tudja elnyomni az utca és az utasok szagát. Alkoholisták, dohányzók, vagy csak egyszerűen mosdatlanok. Persze a bőrülés beszív mindent. Főleg amikor egy nyári, forróbb napon viszek lengél öltözött, cigarettától bűzlő nőket, akiknek a csupasz bőre ér az üléshez. Imádom a lengén öltözött nőket, de többségnek olyan szaga van, hogy bottal nem nyúlnék hozzájuk.
-Nekem eddig minden falkával ami az utamba került gondom volt, így az arány 100% a rám veszélyesekre. Láttam, milyen módszerekkel veszik rá az újakat a csatlakozásra, ami módszerek pengéket, tüzet és fogókat jelent. Én meg eleve rosszul bírom a fájdalmat. Nem szégyenlem bevallani, mikor Chicagoban meglőttek, kis híján összecsináltam magam, és percekig vonyítva fetrengtem, pedig nem volt komoly a sérülés, tisztán átment az izmokon. Részemről le vagyok nyűgözve a fegyverektől, jártam párszor lőtéren is, és ha a helyi törvények engednék, hordanék is magammal, de ugyanakkor félek is tőlük, mert saját bőrömön tudom, mekkora fájdalmat képesek okozni. És én még váltó vagyok, magasabb a fájdalomküszöböm, és tudom, hogy orvosi segítség nélkül is meggyógyulok. Egy átlagembernek kórházi ellátás nélkül egy karlövés is halálos lehet. A fertőzés miatt.
Lehet ezt a témát nem kellene feszegetni. Nem mindenki imádja annyira a harci szerszámokat, mint én, sokan, főleg a liberálisabb gondolkodásúak, ha tehetnék, betiltanának mindent.
- Eszerint ön tagja a tigrisfalkának? Ők mifélék?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Derek & John A tigris és az oroszlán   

Vissza az elejére Go down
 
Derek & John A tigris és az oroszlán
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Midnight Tales :: New Age City :: Külváros-
Ugrás: