HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Útmutató
Hírek

Vadászok újratöltve, mindenki vessen rá egy pillantást, akinek kedves az élete.Bedobtunk pár új canont, ajánljuk a "keresd a párját" játék kedvelőinek.Csak a rangfoglaló ad erőt és mindent lebíró akaratot.Az oldal nyitott:
2010. december 7-én

STAFF

Demetrius
Admin

Profil - PM

Multi: Jane Bianchi


Rain Phantomhive
Moderátor

Profil - PM

Multik:
Judas
Mavis Rosenthal
Luukas Richter
Chat
Latest topics
» Alapítvány épülete- Dave & Vero
Vas. Nov. 18, 2018 3:00 pm by Veronica Thorne

» Step by Step - Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 11:27 am by Trevor Estacado

» Why? - Chloe & Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 10:37 am by Trevor Estacado

» Greg & Lexi
Hétf. Nov. 13, 2017 9:38 pm by Alexis Clarke

» Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ
Csüt. Okt. 05, 2017 9:28 pm by David Johnas

» Kronológia
Hétf. Szept. 25, 2017 2:43 am by John Dante

» Derek & John A tigris és az oroszlán
Pént. Szept. 22, 2017 4:28 am by John Dante

» Elmaradt kötelesség - Ms Clarke & John
Pént. Szept. 22, 2017 4:14 am by John Dante

» Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi
Szer. Szept. 06, 2017 8:49 am by David Johnas

Top posting users this month
Statisztika
Aktív tagjaink: 35
Lányok: 14
Fiúk: 21

Emberek: 6
Vámpírok: 5
Vérfarkasok: 7
Vérgepárdok: 3
Vérhiénák: 2
Véroroszlánok: 5
Vérpatkányok: 0
Vértigrisek: 4
Vadászok: 3
Holdfázis
CURRENT MOON

Share | 
 

 Park - Derek & Vero

Go down 
SzerzőÜzenet
Veronica Thorne
Ember
Ember
Veronica Thorne

Hozzászólások száma : 103
Csatlakozott : 2013. Aug. 20.

TémanyitásTárgy: Park - Derek & Vero    Szomb. Márc. 11, 2017 5:58 pm

Mint minden tavasszal, most is rendezünk egy adománygyűjtő estélyt az alapítvány részére. Már jó ideje e körül forog minden, és habár magam nem értem rá ezzel foglalkozni teljesen, még is rajtam fut keresztül minden. Hiszen nekem kell engedélyeznem a dolgokat. Így a nagy munkák megmaradtak másoknak, nekem meg szinte csak alá kellett írogatnom, és bólogatni arra, amiket elém tártak. Így nekem volt időm más dolgokkal foglalkoznom, illetve gondolkodnom. Mint pl arról, hogy az egyik biztonsági emberünk elhagyott minket, és nem igen lehet pótolni gyorsan, hiszen nem szimpla emberről volt szó. Alakváltó volt az illető, és valahogy pótolni kell.
Több lehetőség is az eszembe jutott. Egy dologhoz egyelőre biztos nem akartam nyúlni, mert az a vonal jelenleg igen kusza, és még nem tudok magam se eligazodni rajta. Nem, hogy rögtön szívességet kérjek. így maradt a többi opció, és a telefonálgatás.
Bele telt egy kis időbe, amíg végre sikerült valakit telefonvégre kapnom, na meg hajlandóságra, hogy végig hallgatja a mondókámat. A munka ugyan is vagy rövid, de akár hosszú távú is lehet. Az illetőtől függ. Végül egy igen érdekes név akadt meg előttem, akit fel is hívtam, és sikerült egyeztetnem vele egy időpontot. Ha sikerülne, vele megegyeznem lehet több opció is szóba jöhet. De majd kiderül, hiszen eddig csak hébe, hóba sikerült elkapni, és munkára bírni. Jó, nem szó szerint kell érteni az elkapást, de na. Nem egyszerű alakváltókat rávenni, hogy dolgozzanak nekem. De Derek már dolgozott, igaz nem ilyen beosztásba, de sosem tudni. Talán vállalja.
A találkát megbeszéltük, én pedig másnap dolgom végeztével délben szépen távoztam is az irodából, és elindultam a kínai negyed felé, majd az ott található nagy parkot céloztam be. Ide volt megbeszélve a találkozónk, viszont konkrét hely nem volt. Derek azt mondta, hogy meg fog találni. Erről nem is volt semmilyen kétségem sem, hiszen alakváltó.
Volt itt egy kis teaház, ahol rendeltem is magamnak, de elvitelre kértem, és sétálva elindultam a parkba, addig amíg nem találtam egy nyugodt helyett egy paddal, amit szépen sütött a nap. Így italomat iszogatva, és napozgatva vártam, hogy megérkezzen a másik fél.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Derek Simon
Vértigris
Vértigris
Derek Simon

Foglalkozás : Szabadúszó
Tartózkodási hely : Falka/Lakása
Avatar : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 16
Csatlakozott : 2017. Mar. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Park - Derek & Vero    Szomb. Márc. 11, 2017 9:25 pm

Már hosszú ideje nem volt semmi féle jól fizető munkám, úgyhogy elkezdtem az újság állás hirdetéseit böngészni. Nem volt egyszerű mivel sok munka ajánlatnál volt az alakváltók kíméljenek felirat, persze ezt már réges régen megszoktam nem is vártam egyebet, szóval le is tettem az újságot. Abban a pillanatban tekintettem az órámra és elkezdtem készülődni, a mai állás megbeszélésre. Már amennyiben egy parkban lehet az ilyet intézni, persze a munka az munka és előfordulhat hogy állandó munka helyem lesz ami, vajuk be most nagyon jól jönne. Mivel az unoka öcsém suliban van így csak sms-t küldök neki hogy el mentem és már kattan is a zár mögöttem. Nem szokásom parkokba emberek közé menni de Veronica ragaszkodott a kínai negyedben lévő parkhoz, én meg ugye bár nem vitázhatok a leendő főnöknővel. Kivételesen a tömegközlekedést választottam a gyaloglás helyett mivel nem akartam késni, közben vártam hogy milyen jellegű állás ajánlata van a számomra. Már nagyon rég dolgoztam neki de az jó pénz volt szóval hátha most is jó lesz. A parkhoz érve egyből egy mély levegőt veszek az orromon, és az ismerős illatot keresem. Nem is tart sokáig kiszagolnom és már sietek is hozzá. Mikor oda érek egyből köszönök.
-Szia!
Persze ekkorra már előtte állok és rá nézek. Semmi bajom vele sőt igazán szemre való bár kétlem hogy az én fajtám lenne az esete. Na jó kicsit elkalandozok a hejett hogy a tárgyra térnék.
-És milyen munkára gondoltál?
Egyből rá kérdezek nem szokásom fölösleges köröket futni ha ne muszáj, bár Veronica azon kevés személyek közé tartozik akikkel viszonylag normális viszonyt ápolok, bár ha az emberek nem félnének tőlem akkor talán én is más lennék. A telefonom lenémítottam mivel ne zavarjon senki de azért elérhető legyek, ha még is valami fontos történik. Az emberek folyamatosan jönnek mennek mellettünk nézelődve, közben el gondolkodom hogy mért pont ez a park, bár tényleg szép de egy állás megbeszélésére egy iroda talán jobb lenne vagy nem, Veronica nem az a tipikus főnök ami talán jobbá is teszi egyes ebereknél.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Veronica Thorne
Ember
Ember
Veronica Thorne

Hozzászólások száma : 103
Csatlakozott : 2013. Aug. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Park - Derek & Vero    Pént. Márc. 17, 2017 7:54 pm

Türelmesen vártam,  hogy megérkezetten Derek. Addig is az italomat kortyolgattam, élveztem a napsütést. Jól esett már ez a kis pihenés, ennyi hajtás után, mint amennyit én a héten mentem ide, oda. Mellette folyamatosan szemmel tartottam az előkészülteket. A vendég listát nem is tudom ,hogy hányszor néztem át.
Aztán ott voltak a saját dolgaim is, azokat is intéznem kellett. És akkor még újdonsült kapcsolati szálakról nem is esett szó. Annó szép gondolat volt ez az egész, de nem gondoltam volna, hogy ennyire fárasztó, és nehéz. Emlékszem még, hogy eleinte mennyi falba ütköztem bele. Azóta pedig hová jutottam, nos ez eléggé szembetűnő a környéken.
De térjünk vissza a jelenhez, amikor is élvezem az édes pihenést, ami tudom ,hogy nem fog sokáig tartani, de ez se zavar. A lényeg, hogy elintézzem a dolgokat, amiket más nem tudott.
- Szia - köszönök mosolyogva Dereknek, majd odébb csusszanok a padon, hogy hellyel tudjam kínálni.
- Rögtön a tárgyra - nevettem el magamat, de akkor térjünk rá az üzletre. Biztos siet vagy valami hasonló.
- Nos, hamarosan lesz egy rendezvényünk, egy estély és kiesett az egyik biztonsági emberünk, én pedig rád gondoltam - kíváncsian fürkésztem a tekintetét, hogy vajon mit szól az ajánlathoz.
- Ott tényleg csak annyi lenne a dolgot, hogy felügyelsz, oda figyelsz, és ha valami történik közbe avatkozol. Lesz aki irányítson - jegyzem meg még neki ezt is, hiszen lesz vezető biztonsági ember.
- A fizetség jóval több, és ha beválsz, a többiekkel is együtt tudsz dolgozni, akkor szeretném ezt rendszeresíteni feltéve ha érdekel a dolog. Sajnos nem rég egy emberünk fogta magát és lelépett, így állandó embert keresek a helyére. Ha pedig nincs semmilyen rendezvény, akkor az irodába is ez lenne a feladatot. Lenne rendes fizetésed, az eseményeken való részvételért pedig plusz fizetség is jár lévén nagyobb a kockázat - nem , mintha amúgy nem lenne az, hiszen vannak olyanok akik támogatják az ügyünket, de mellettük megtaláljuk azokat is, akiknek nincs ínyére, hogy segíteni akarunk.
- Szóval mit szólsz? - néztem rá kíváncsian ismét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Derek Simon
Vértigris
Vértigris
Derek Simon

Foglalkozás : Szabadúszó
Tartózkodási hely : Falka/Lakása
Avatar : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 16
Csatlakozott : 2017. Mar. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Park - Derek & Vero    Szomb. Márc. 18, 2017 2:00 pm

Leülök Veronica mellé és végig hallgatom a mondandóját, majd el mosolyodom és így szólok.
-Nos benne vagyok, ha meg közbe kell avatkozni azzal nem lesz probléma. ,mondom közben a bal kezem felemelem és a tigris karmai meg jelennek, persze csak egy rövid időre nem kell a feltűnés.
Mosolygok Veronica-ra persze el vállalom a melót mint mondtam neki , de ő is tudta hogy el fogom és hogy alkalmas vagyok a feladatra, no meg a fix fizetés se jön rosszul.
-És mikor kellek rendfentartani?
Kérdezem és közben élvezem a napsütést mivel most kivételesen jó időnk van. Közben a telefonra pillantok és nyugtázom hogy fiatal az idő.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Veronica Thorne
Ember
Ember
Veronica Thorne

Hozzászólások száma : 103
Csatlakozott : 2013. Aug. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Park - Derek & Vero    Hétf. Márc. 27, 2017 6:52 pm

Ha jobban belegondolok, Derek beillene a társaságba, bár igaz annyira nem ismerem. De ez eddig nem volt semmi gond sem a munkáját illetően. És a munkatársak se panaszkodtak rá. A lányok véleményét inkább nem firtatnám. Tartok is tőle, hogy ha esetleg állandó vendég lesz nem egy szív fog összetörni miatta.
De én most inkább nem elemezném ezt ki. Elég nekem, ha egy alakváltó miatt fáj a fejem ilyen téren, mert jár a fejem, és nem igen tudom ezt megbeszélni senkivel sem. Azt sem értem igazán, hogy miért van rám ilyen hatással. Lehet csak meg kellene fogadni a jó öreg tanácsot, hogy vedd el, ami kell, majd lépj tovább, és kész dolgot.
- Ez gyors volt – nevettem el magamat, mert nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar rávágja, hogy rendben van, benne van a dologba. Vajon minden rendbe van körülötte?
Kicsit elhűl a vér bennem, ahogy azt a mozdulatot megtette,de azért higgadt maradtam.
- Minden rendben van körülötted? –néztem rá kíváncsian, mert azért szöget ütött a fejembe, hogy esetleg gond van, bajba van, és azért fogadta el ilyen gyorsan az ajánlatomat. Más alak váltok mindig hezitálnak, annak ellenére is ,hogy már dolgoztak nálam.
- Az első estély már most hétvégén lenne, ezért is akartam gyorsan ezt a találkozót- láttam, hogy élvezi a napsütést, ahogy magam is. Ha belegondolok, hogy múltkor majd meg fagytam, most meg itt süttetem magamat.
- Lesz olyan a társaságban, akivel már dolgoztál. Emlékszel még Kevinre? – újabbat kortyoltam az italomba,é s közben Derekre figyeltem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Derek Simon
Vértigris
Vértigris
Derek Simon

Foglalkozás : Szabadúszó
Tartózkodási hely : Falka/Lakása
Avatar : Tyler Hoechlin
Hozzászólások száma : 16
Csatlakozott : 2017. Mar. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Park - Derek & Vero    Hétf. Május 29, 2017 10:45 pm

Látom Hogy Veronica meglepődik azon hogy el vállalom a melót. Látszik hogy nem ismer eléggé bár az anyagi körülményeimet nem reklámozom szívesen, és nekem minden plusz pénz jól jön. A szemöldököm fel vonom a kérdésén, mert nem értem hogy mire gondol.
-Nincsenek sötét üzleteim ha erre gondolsz. Sokféle munkát el vállalok de azért van egy határ.
Tudom hogy sokan hiszik hogy az alvilág szolgái az alakváltók de ez nagy általánosítás, igaz van aki a maffiának dolgozik de az nem én vagyok, sőt én nem is szeretem azokat akik eladják a lelküket. Bár lehet csak szimplán utálom az e fajta gonoszkodást, persze ha arról van szó meg védem magam de nem nagyon van rá szükségem.
-Kevin? Hát a név ismerős de nem tudom hova tenni.
Körbe pillantok ismét és irigy kedve nézek a boldog családokra majd ismét Veronica szemébe nézek. Reménykedve hogy eszembe juttatja hogy ki is az a Kevin. Nem igen jegyzem meg a kollégáim mivel elég sok munkahelyem volt és nem igen építek ki kapcsolatokat, mondjuk inkább ez mint a koldulás. Bár engem nem igen szeretnek a távolság tartásom végett de ez van jobba ha nem állnak közel hozzám, sose bíztam senkiben akiben meg igen azok nem élnek már rég.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Park - Derek & Vero    

Vissza az elejére Go down
 
Park - Derek & Vero
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Midnight Tales :: New Age City :: Belváros-
Ugrás: