HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Útmutató
Hírek

Vadászok újratöltve, mindenki vessen rá egy pillantást, akinek kedves az élete.Bedobtunk pár új canont, ajánljuk a "keresd a párját" játék kedvelőinek.Csak a rangfoglaló ad erőt és mindent lebíró akaratot.Az oldal nyitott:
2010. december 7-én

STAFF

Demetrius
Admin

Profil - PM

Multi: Jane Bianchi


Rain Phantomhive
Moderátor

Profil - PM

Multik:
Judas
Mavis Rosenthal
Luukas Richter
Chat
Latest topics
» Alapítvány épülete- Dave & Vero
Vas. Nov. 18, 2018 3:00 pm by Veronica Thorne

» Step by Step - Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 11:27 am by Trevor Estacado

» Why? - Chloe & Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 10:37 am by Trevor Estacado

» Greg & Lexi
Hétf. Nov. 13, 2017 9:38 pm by Alexis Clarke

» Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ
Csüt. Okt. 05, 2017 9:28 pm by David Johnas

» Kronológia
Hétf. Szept. 25, 2017 2:43 am by John Dante

» Derek & John A tigris és az oroszlán
Pént. Szept. 22, 2017 4:28 am by John Dante

» Elmaradt kötelesség - Ms Clarke & John
Pént. Szept. 22, 2017 4:14 am by John Dante

» Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi
Szer. Szept. 06, 2017 8:49 am by David Johnas

Top posting users this month
Statisztika
Aktív tagjaink: 35
Lányok: 14
Fiúk: 21

Emberek: 6
Vámpírok: 5
Vérfarkasok: 7
Vérgepárdok: 3
Vérhiénák: 2
Véroroszlánok: 5
Vérpatkányok: 0
Vértigrisek: 4
Vadászok: 3
Holdfázis
CURRENT MOON

Share | 
 

 Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi

Go down 
SzerzőÜzenet
David Johnas
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Foglalkozás : Raktári alkalmazott, egyébként ügyeletes bajkeverő
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Lucas Gil
Hozzászólások száma : 187
Csatlakozott : 2012. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi   Kedd Ápr. 04, 2017 4:22 pm

Az élet nem egyszerű... Lássuk be, az elmúlt néhány hónap nem volt egy leányálom. Pláne, ha az ember fia vérfarkas. Pláne, ha ez a vérfarkas egy falka élén áll, és figyelnie kell a tagok kisebb-nagyobb csetléseire, botlásaira, mert ezen múlhat a túlélésük.
És akkor adjunk hozzá még pár ízletes hozzávalót, mint például, hogy ennek a bizonyos vezérnek a jobbkeze szabadságolja magát és nem hogy országot, kontinenst is vált bizonytalan időre. De ez még nem lenne probléma így magában. Csak ezalatt a bizonytalan idő alatt a falka létszáma ismét emelkedett, tagjainak összetétele hígult, sűrűsödött, de az biztos, hogy megjelentek a szélsőségek, amik igazán izgalmassá teszik az életet.. Remélem mindenki érezte az iróniát...
De ez már mind a múlt. A nehézségeken több-kevesebb sikerrel túljutottunk, senki nem halt meg, vagyis.. Na jó, ezt így túlzás kijelenteni... de legalább tömeges pusztulás nem történt. Ha a katonai alakulatokat nem vesszük tömegszámba... Maradjunk annyiban, hogy civil tömegek nem sérültek... Már ez is nagy eredmény.. Szerintem. Talán.. Legalább eltusolni sikerült, és nem a falka húzza a rövidebbet!
Igen, az ilyen időkben jól jön a segítség, aki eddig francia honban tartózkodott, és mivel legjobb tudásom szerint volt bőven gondja, így nem akartam traktálni a falkán belüli problémákkal.
De most visszatér. Már nincsen otthoni probléma, így csak mint annak idején, most is a mély vízbe dobom. Csak hogy örüljön, mert hát ilyen egy igazán jó barát. Eszembe jutnak a régi szép emlékek, kíváncsi vagyok az arcára, mikor megtudja, hogy mivel állítom szembe. Vagyis inkább kivel. Elvigyorodok, miközben felnézek az égre, ahol egy repülő húz el, talán felszállás közben, majd az órámra nézek, igen, már ilyenem is van, és idő van.
- Menjünk be, lassan megérkezik a terminálba. Üdvözöljük méltón a falka Frekijét. - nézek nagyra nőtt kísérőmre, majd elindulok befelé a váróba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Prometheus 05
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Ian Whyte
Hozzászólások száma : 51
Csatlakozott : 2014. Dec. 31.

TémanyitásTárgy: Re: Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi   Pént. Ápr. 07, 2017 10:32 pm

13:05
St. Patric nemzetközi repülőtér, 4C terminál
Fegyverkorlátozási szint: 3. ökölharc, rejtett szúrófegyver.
Átlagos forgalom: évi 34,345,000 személy. Az elmúlt években nem volt kritikus baleset vagy életet veszélyeztető esemény.

A célszemély a BD1243-as járattal érkezett. Átlagos nemzetközi átvilágítás, az utasok kaotikus önmagukat akadályozó gépelhagyása, illetve a Boeing 767-700 utaskabin nyomáskiegyenlítési idejét figyelembe véve, feltehetően 30 percen felül meg kell jelennie. Zulu idő szerint 19:15-re várható.
Az Ulfric még nem sok információt szolgáltatott Philippe Jaqui, az az a Freki rendfokozatú falkatagról.
Lévén ő is a felettesem, feltételezhető, hogy személyes bemutatkozást óhajt végrehajtani. Logikus lépés nem előre felfedni esetleges gyenge pontjait, a Freki pozíció az előkövetelménye, hogy eljárásszerűen ki lehessen hívni az Ulfricot a vezetés jogáért vívott párharcra. Bár David bizalmi emberei közé sorolom magam, Philippe még nem ismer és ezzel is a saját és elöljárója pozícióját védelmezni. Ismét lehetőségem van megtapasztalni a falkavezetéshez szükséges taktikai zsenialitást.
Most is gondolkodik. Minden valószínűséggel már felmérte az esetleges opcionális támadási pontokat, nehogy egy orvlövész megszakítsa a vezérkar egységét, ezzel gyengítve falkánk integritását. Ha értéket képviselő tag akarok lenni hasznosnak kell bizonyulnom, így én is ellenőrzöm az összes CQC
(közelharc)
és hosszútávú támadási vonalat illetve a lehetséges IED (rögtönzött bomba)  telepítési pontokat. Az utasforgalmat is ellenőrzöm. Ennek az akciónak tökéletesnek kell lennie.
Ahogy látom ő is kiszámolta a feltételezett találkozási idő. Az óráját ellenőrzi és parancsot ad.
- Értettem Ulfric. -
Némán követem vezérem befele a gyengén őrzött civil reptérre. Még az ezüst jellegzetes szagát sem érzem. Ezek semmilyen nemű ellentevékenységre nem hajlandóak felkészülni?
Ezt a hiányosságot mellőzve elégedettséget vélek érezni. Ő is ugyanarra az időzítésre végzi a tevékenységeit  mint én. Talán sikerül elsajátítanom tökéletes logikájának alapjait.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Philippe Jacqui
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Foglalkozás : színész
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Christope Maé
Hozzászólások száma : 123
Csatlakozott : 2012. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi   Vas. Ápr. 09, 2017 9:03 pm

Hosszú idő telt el amióta eljöttem második otthonomból – amelyet már-már inkább elsőnek kellene neveznem – New Age city-ből. Sajnos egy váratlan szerencsétlenség hazahívott: apám enyhe agyvérzést kapott és bár elmondhatja magáról, hogy a szerencsések közé tartozik és nem hagyta ott a fogát a vasárnapi levesben, ettől függetlenül ápolásra szorul. De talán jobb is így, mintha már az örök vadászmezőkön barkácsolna… bizony, tuti ott is faragna valamit.
Bőröndöm utolsó zárját kattintva gondolkodom el ezen. Egy halvány mosollyal nyugtázom magamban, hogy apám él, anyám is és nekem is el kell kezdenem újra élni. Mély lélegzetvétellel készítem fel magam arra, ami vár rám. Most jött el az ideje, hogy édesanyámat egyedül hagyjam apámmal, és visszatérjek. Sajnos nem maradhatok örökké mellette, ezt tudja jól. Jobbnak látja ő is hogy menjek vissza a helyemre, a városba hol új életet kezdhettem… szó szerint! Talán segített a döntésében az is, hogy kis titkomat hamar megtudta. Bár megbarátkozott a tudattal, hogy két lélek él egy testben, de azért a bizalom nem 100%-os. Igen. Tudják. Meg kellett tudniuk… az első teliholdnál lebuktam. Persze nem buktam volna le, ha nem kellett volna megmagyaráznom miért megyek haza hajnalban anyaszült pucéran… hát aki nem visz váltás ruhát alakváltásnál ugye… De ez más téma… Szóval azóta mindenki tudja hogy mi vagyok. Ez a másik ok, amiért most itt hagyom őket. De most már a másik családomhoz kell csatlakoznom. Bezony, a falka is egy család. Nem is akármilyen!
Bár vannak új fejlemények, amelyeket még nem egészen ismerek. Daviddel tartottam a kapcsolatot telefonon, amíg otthon voltam, de az nem ugyan az. Napi szinten részt venni a falka életében más, minthogy technikán keresztül vizualizálni a történéseket. David ráadásul nem mindig volt bőbeszédű. Sok dologról mesélt, hogy nagyjából képben legyek. Egyről viszont sosem annyit, amennyit kellett volna. A jelenlegi bölverk-ről. Annyit mondott róla, hogy van. És hogy sokat kell még tanulnia. Azt viszont észrevettem, hogy Davidnek sok fejtörést okozhat. Komorabb lett, fáradtabb, és néha türelmetlenebbnek is éreztem. Nem firtattam semmit, gondoltam, majd meglátom kiféle miféle szerzet ez a bölverk. Fiatal lehet, ha ennyi baj van vele. Nem lehet gyerek még, hiszen akkor nem lehetne rangja. Szerintem egy fiatal siheder lehet, aki alfa, de fogalma sincs arról, hogy ez mivel járhat. Lehet esztelen, aki sok balhéban benne van, vagy esetleg bulizik egész éjszaka, vagy a vámpírokat cukkolja… sok minden előfordulhat.
Mindezek a gondolatok keringenek, miközben a taxi a reptérre gurul velem. Anyám arca jelenik meg előttem, amint búcsúzáskor még megölelt, és titkon a zsebembe csúsztatott kis zsebpénzt. Elmosolyodom. Szegény nem tudja, hogy az euro odakint nem sokat ér, de majd beváltom valahol.
Reptérre érkezvén indul a szokásos menet… becsekkolás, táska ellenőrzés, magyarázkodás, hogy ami bicskának tűnik az nem az, majd elindulok a gép felé. Beszállok, helyet foglalok és várok. Mikor a gép elindul, akkor szorul görcsbe a gyomrom… nincs visszaút, megyek haza! A falkámhoz, bátyámhoz, édes szerelmemhez, a színházhoz és úgy összességében mindenkihez! Sok dolgom lesz mire felveszem a régi fonalat újra. Mindezeket lesz időm átgondolni a repülőúton. A nagy gondolkodásból horkolás lesz, amiből a reptéren ébredek fel. Bealudtam…
Összekapom magam, leszállok a gépről, megkeresem csomagjaimat, majd elindulok kifelé. Azaz elindulnék, ha még mindig nem a csomagomat keresném… Aztán lassan előbukkan a futószalagon, én felkapom, majd kisietek a helyről fokozott tempóban. És végre, ahogy átmegyek a terminálba, meglátom Davidet és egy… hegyomlást. David mondta, hogy kihozza a bölverket, de ha nem tréfált és tényleg így tett, akkor csak ez a szekrényajtó lehet az… minden eddigi gondolatom a bölverkről most szublimált el.
Tekintetem visszasiklik Davidre ahogy odaérek eléjük. Szélesre húzódik a mosolyom, ledobom a bőröndömet, és kitárom karjaimat.
- Mon frére! - köszöntöm, azzal a lendülettel megölelem szorosan, és amolyan francia szokás szerint két puszit is lenyomok az arca két oldalára. Majd elengedem és a másik férfira nézek. Aki csak úgy van… és néz… semmi érzelem az arcán. Hűűha, ez még érdekes lesz.
- Ő az akiről meséltél? – nézek Davidre, majd vissza az emberre. Két lépést hátrálnom kell, hogy a szemét lássam… sajnos a magam 170 centijével vannak néha gondok. Most is. Széles mosollyal nyújtom kezemet felé… azaz FELfelé. – Üdv, Philippe vagyok, de szólíts Philnek!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
David Johnas
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Foglalkozás : Raktári alkalmazott, egyébként ügyeletes bajkeverő
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Lucas Gil
Hozzászólások száma : 187
Csatlakozott : 2012. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi   Csüt. Ápr. 20, 2017 2:26 pm

Ahogy belépünk a terminálba megcsap az összegyűlt emberek szaga. Hallom a légkondi folyamatos berregését, a zsúfolódó tömeg várakozás teljes, boldog, vagy éppen életunt és dühöngő hangjait, az ehhez kapcsolódó kevert szagokba az orrom is belesajdul. Nem baj, nem kell sokáig itt tömörülni. A tömeg folyamatosan cserélődik, ki siet az induló járatok felé, ki az érkező oldalon kilépő ismerőssel, családtaggal, vagy éppen keresett személlyel távozik. A zsivaj állandósult, de azért megszokható.
Mélyet lélegzem, és nézelődök, hogy elüssem az időt valahogy. Szerencsémre a tömeg ellenére kellemes kis helyünk van, ugyanis Joe kinézetéből adódóan az emberek messzire elkerülik, és még ránézni se nagyon mernek, csak lopva, így a kíváncsi nézelődés se zavar annyira. Bár az tény, hogy az a kemény két darab sárga mellényt viselő, nagydarab, inkább kerek, mint szögletes biztonsági őr is kiszúrt minket, vagyis inkább Promit, és megpróbálnak észrevétlenül a közelünkbe jönni, hogy ha valamire készülünk, akkor ők majd megállítsanak minket, vagyis Promit.
Kísérőmnek halkan szólok. - Tudom, hogy te is kiszúrtad az őröket, de maradj veszteg! Ha te nyugton maradsz, akkor azok se fognak minket piszkálni. Nem mintha csórikáim bármit is tehetnének ellenünk... - A fegyverük, ami az övükre van feltéve nem igazán alkalmas váltók leszedálására. Pláne nem egy Promi és egy Ulfric leszedálására. Ezt még én is meg tudom állapítani, padig ha fegyverekről van szó, analfabéta vagyok. De lássuk be. Szegények már most lihegnek és izzadnak, pedig még csak a tömeg egy részén kellett átvergődniük magukat. Ha komoly szándékaink lennének, akkor mire a fegyverükért kapnának, már nem lenne mivel előhúzni azt...
Nem is gondolkodok ezen tovább, mert megérzek egy nagyon ismerős energiát közeledni, és erre rögtön a terminálba érkeztető ajtóra kapom a tekintetem. - Jön!
A következő pillanatban Phil vigyorgó feje jelenik meg az ajtóban, csak ahogy én észrevettem őt, az energiáim miatt ő is elsőre és pontosan tudja, merre keressen. Meg is talál, vigyorogva közeledik, én meg hasonlóan fogadom, legfőképpen, mert általában belőtt sérója kissé zilált állapotban van. Látom, ahogy megütközik Promin menet közben, igaz látványosan nem mutatja ki, de aki ismeri, az ismeri. Hiába jó színész.
- Szevasz öcskös! - fogadom ölelését, és viszont ölelem, egy kis feszültség el is illan belőlem. Igen! Végre nem vagyok egyedül! Végre! Lassan elengedem, boldogságomban még a puszikat is viszonozom. - Látom jót aludtál a gépen. Ugye az inged azért nem nyálaztad össze? - gonoszkodok rögtön, majd összeborzolom a haját, mivel annak már úgy is mindegy.
- Igen öcsi. Ő az. Hadd mutassam be Joe-t. Joe, ő itt Philippe, már beszéltem róla neked is. - aztán hirtelen belém nyilall, hogy nemrég tanítottam Prominak a falkán belüli rangsor alapján működő illemet, etikettet. Említettem neki, azt is, hogy civil emberek előtt mi a szokás.. Ugye?! Lehet el kellett volna neki mondanom az ide úton? Ugyan! Mindig elmondom egyben az egészet! Ebből nem lehet gebasz. Nyugtatom meg magam, majd a kijárat felé nézek.
- Induljunk! Bőven van miről beszélni..
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Prometheus 05
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Ian Whyte
Hozzászólások száma : 51
Csatlakozott : 2014. Dec. 31.

TémanyitásTárgy: Re: Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi   Hétf. Május 08, 2017 3:01 pm

Az objektum beslő határán áthaladva megkülönböztetett prioritást kaptunk a belső személyzet részéről. Két férfi teljesen nyíltan közelebb került hozzánk. Valószínűleg tisztába vannak a fizikális rombolóerőnkkel különben nem ilyen egyértelműen és jól láthatóan közelednének felénk. Elég csak a tükrös felületek visszaverődéséről megvizsgálnom a fegyvereiket, túlságosan is nyíltan viselik ahhoz, hogy az azonosítást elkerüljék. Beretta M92F. Tipikus Amerikai szolgálati/hadi pisztoly. Alacsony teljesítmény mutatóval rendelkező eszközök. Koncentrációval a szaguk is kiérezhető a tömegből. Erős égett nitrocellulóz és alacsony minőségű fegyverolaj. Nincsenek megfelelő minőségű karbantartószerrel ellátva és még magát a műveletet is hiányosan végzik el. Ez alól kivétel lehetne ha ma ami nap már használták volna mind a két fegyvert, de ennek lehetősége minimális, így nem számítom a lehetséges tényezők közé.
Ahogy közelednek a pulzusuk és méregtelenítő folyamataik jelentősen emelkednek. A bal férfinek talán még szívritmus zavara is lehet, de ez csak következtetés nem használhatom tény ként. További információnyeréshez túl magas a terület interferenciája a szagok és hangok intervallumában. Ennyi adatnak is elégségesnek kell lennie. Túlságosan közel kerültek. Megfelelő taktikával már sérülés okozására képesek lehetnek. Ellen tevékenység megkezdése 3, 2, ....
Ekkor szól közbe az Ulfric. Bár nem tudom a "csórikáim" pontosan mit is jelent, de a lehetséges ellentámadást felfüggesztem. - Ahogy kívánja Johnas úr. -
Még nem, de ha tovább közelednek, hát ki fogom szúrni őket. Miért kell ilyen szavakat alkalmazni? Nem lehet a tökéletesen egyértelmű "észleni", "azonosítani"-t használni?  
ÉS mégis mi lehet a csórika? Talán egy gazdasági állapotot jelző szleng ami a már amúgy is a szleng "csóró" kifejezésből alakult? Ez illene rájuk hisz a fegyverzetük elég alacsony költségvetésű.    
Esetleg egy madárfajta? Csórika... egész madárnak illő név lehet. Mint a Rigó vagy a Pinty.
Ebben a kontextusban viszont a mondat értelmezhetetlen. Majd megkérdem később, ha úgy érzem ráér  az Ulfric.
Ténylegesen közelít egy magasabb erejű lény. Megjelenése alulmúlja az elvárásaim. Közel sem az az alkat amit egy ilyen beosztású harcostól elvárnék. Bár a mi fajtánknál a megjelenés elég könnyen dezinformálhatja a külső szemlélőt. Lehet próbára tesz.
Csak némán figyelem az igazán egyedi köszöntési rituálét és a javarészt érthetetlen társalgást sem kérdőjelezem meg. Magas rangú tisztek körében, csak ha szólítanak van jogom kommunikálni.
Így is történik. Az Ulfric bemutat végül maga Philippe is bemutatkozik. Azt hiszem ideje alkalmazni a köszöntési protokollt. Fókuszálva a kérdéskört az emberek közötti köszöntés, két nem egyenrangú tag között. A méretbeli különbségeket kénytelen vagyok közel féltérdre ereszkedéssel kompenzálni, majd elsőként tárom ki karjaim jelezve alárendeltségem és az ártó szándék hiányát. Ezek után megölelem a Frekit. Erős határozott ölelésben részesítem és közben be is mutatkozok. - Üdvözletem Phil úr, a 05-ös számú Prometheus vagyok.-
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Philippe Jacqui
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Foglalkozás : színész
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Christope Maé
Hozzászólások száma : 123
Csatlakozott : 2012. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi   Szer. Jún. 21, 2017 9:24 pm

Felüdülés végre bátyámat látni. Igaz hogy csak pár hónapot voltam otthon, mégis mintha éveknek tűnt volna. Az otthoni falka ugyan ideiglenesen befogadott, de az nem volt ugyanaz. Plusz azért Dave is hiányzott, és kíváncsi is lettem, hogy mi történik a falkával. Dave ugyan nagy vonalakban elmesélt pár dolgot, de nem mindent.
A repülőről leszállva baktatok a terminálok fele, hogy végre ténylegesen kijelenthessem, most már hazatértem!
David és az új tag fogad. Az új tagon meglepődök elsőre, majd magamban csak sóhajtva nyugtázom, hogy még mindig nem sikerült kinőnöm magam. "Kicsi vagyok székre állok, rohadt élet így sem látok" ember vagyok, és az ilyen lombrágók sem segítenek a helyzetemen.
Hamar elszállnak gondolataim a magasságommal kapcsolatban, mikor vigyorogva fogadhatom Davidet. Megölelem, visszaölelem, közben eszembe jut hogy sikerült köszöntés tekintetében vissza-franciásodni, de kit izgat?
- Jaja, nem panaszkodom. - vigyorgok a hajamra tett megjegyzésére. - Ne aggódj nem sikerült összenyálazni. - nevetek. A mellettem ülőt nem kérdeztem ugyan, bár ha jól emlékszem nem az ő vállán aludtam.. vagy de? Mindegy. - Mon frére!!! - nevetek és igyekszem visszarendezni sérómat, amit sikeresen szétborzolt. - Szerencsére nem sokat változtál. - vigyorgok.
Mint egy toronyra nézek az új tagra. Magas is, izmos is, mint egy szekrényajtó. Jó lesz a tag.
Megvárom míg Dave bemutatja nekem, majd kezemet nyújtom felé, széles vigyorral amolyan Phil stílusban.
Pillanatra összekever, hogy viszont más néven mutatkozik be. Majd ezt később letisztázom velük. Viszont meglepetésemre nem ráz kezet, hanem fél-térdelésben karjait kitárva átölel. A maga erejével. Akinek jó a füle, az most hallhatott pár apró reccsenés szerű hangot eltávozni a hátam felől. Semmi gond, legalább helyén van a gerincem. Visszaölelem én is a tagot - már amennyire átérem - meglapogatom a vállát és igyekszem elengedni.
- Örvendek...- szólítanám meg, de gyorsan elvetem a tervet. - Örülök hogy megismerhetlek. - amint elenged mély sóhajjal pótolom tüdőm hiányos kapacitását.
- Mehetünk. - nézek Dave-re, elkapom a bőröndömet és magam után húzva készen állok hogy elinduljunk a kijárat felé. Sok mesélni valónk lesz, ezt már most látom, de így legalább jobban megismerkedhetek Promi-Joe tagunkkal és David is kiadhatja magából, amit eddig esetleg még nem mondott el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
David Johnas
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Foglalkozás : Raktári alkalmazott, egyébként ügyeletes bajkeverő
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Lucas Gil
Hozzászólások száma : 187
Csatlakozott : 2012. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi   Szer. Szept. 06, 2017 8:49 am

Megnyugvással tölt el, mikor Promi visszavonul, és békén hagyja a biztonságiakat. Mivel az érkezőket figyeljük, így a biztonságiak kicsit leállnak, majd mikor köszöntöm a teljesen tipikusan érkező ismerősöm egy öleléssel, akkor teljesen leállnak. A köszöntő puszikra pedig határozottan hátrébb is vonulnak. Nem érdekel, mit hisznek, de legalább nem jönnek közelebb. És az a fontos.
- Na akkor jó, csak mert csereholmival nem készültem. - vigyorgok tovább. - Szerencsére te sem! Jó, hogy végre hazajöttél. Már mindenki nagyon hiányolt. - közlöm vele vidáman, és ebből azt is kiérezheti, hogy többek között én is nagyon hiányoltam, legfőképpen segítségét Promival közös kalandjaim során, bár gyanítom, Elin, meg a gyerekeken még így se teszek túl.
Gyorsan celebrálom a bemutatást. Érzékelem, hogy Phil nem kicsit van meglepődve a hegyomlásnyi falkatagon. Promi megoldásán kicsit lemegyek hídba. Végülis a kivitelezésben nincs hiba, emberek közti köszöntése magasabb rangú falkatagnak... Csakhát.. Lássuk be, Phil-ben még be vannak rögződve a régi, emberi szokások. Ezt sikeresen elfelejtettem. Talán elég lett volna egy egyszerű kézfogás is.. Nem tudom, hogy merjek-e röhögni, vagy sem, nehogy megsértsem Phil-t. De az biztos, hogy Joe tettével a freki alacsony termetére igencsak felhívta a figyelmet, ami a szituációt még viccesebbé tette, mint amennyire lehetett. És végül is, bármennyire is kedvelem Phil-t, de talán pont azért, mert a legjobb haverom, kitör belőlem a röhögés.
- Hát ez jó! - vigyorgok, majd kikapom a bőröndöt fogadott öcsém kezéből és könnyedén elindulok vele - Majd én viszem.
- Gyere Te is Joe! Majd a kocsiban beszélünk nyíltabban. - nézek rá, majd kimegyünk a terminálból, el a biztonságiak előtt, akik már nem azért meresztik ránk a szemüket, mert veszélyesnek hisznek minket, hanem mert lelki szemeik előtt szivárványszín zászlót látnak a fejünk felett lebegni. De kit izgat? Legalább nem jönnek a közelünkbe.
- Mesélj öcskös, mi volt otthon? Édesapád jobban van? - nézek rá érdeklődve.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi   

Vissza az elejére Go down
 
Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Midnight Tales :: New Age City :: Házak-
Ugrás: