HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Útmutató
Hírek

Vadászok újratöltve, mindenki vessen rá egy pillantást, akinek kedves az élete.Bedobtunk pár új canont, ajánljuk a "keresd a párját" játék kedvelőinek.Csak a rangfoglaló ad erőt és mindent lebíró akaratot.Az oldal nyitott:
2010. december 7-én

STAFF

Demetrius
Admin

Profil - PM

Multi: Jane Bianchi


Rain Phantomhive
Moderátor

Profil - PM

Multik:
Judas
Mavis Rosenthal
Luukas Richter
Chat
Latest topics
» Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ
Yesterday at 10:05 pm by David Johnas

» Alapítvány épülete- Dave & Vero
Yesterday at 9:42 pm by David Johnas

» Ráni és a Tanító Maya & Derek
Vas. Aug. 20, 2017 10:11 pm by Derek Simon

» Derek & John A tigris és az oroszlán
Vas. Aug. 20, 2017 9:58 pm by Derek Simon

» Csak egy fuvar - Ezirius & John
Pént. Aug. 18, 2017 11:59 pm by John Dante

» Prometheus - Daniel
Szer. Aug. 09, 2017 7:36 pm by Prometheus 05

» Elmaradt kötelesség - Ms Clarke & John
Szer. Aug. 09, 2017 12:56 am by John Dante

» Greg & Lexi
Kedd Aug. 08, 2017 10:32 pm by Alexis Clarke

» chasing one's own tail
Kedd Aug. 08, 2017 12:52 am by John Dante

Top posting users this month
David Johnas
 
John Dante
 
Ezirius
 
Kain Norfolk
 
Derek Simon
 
Alexis Clarke
 
Veronica Thorne
 
Maya Scott
 
Prometheus 05
 
Abel Blythe
 
Statisztika
Aktív tagjaink: 35
Lányok: 14
Fiúk: 21

Emberek: 6
Vámpírok: 5
Vérfarkasok: 7
Vérgepárdok: 3
Vérhiénák: 2
Véroroszlánok: 5
Vérpatkányok: 0
Vértigrisek: 4
Vadászok: 3
Holdfázis
CURRENT MOON

Share | 
 

 Pls don't kill me k? ~ Alina, Marcus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Marcus Bates
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : Diák
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Francisco Lachowski
Hozzászólások száma : 7
Csatlakozott : 2017. May. 13.

TémanyitásTárgy: Pls don't kill me k? ~ Alina, Marcus   Szomb. Május 13, 2017 10:00 pm

do we

EVEN EXIST?


----------------------------------------


Bedugott fülekkel járok a sötét, nyirkos utcákon. Nem arról van szó, hogy eltévedtem... De ezen a környéken még sose jártam, és miközben épp azt próbálom feleleveníteni, hogy vajon ez az utcasarok már beletartozik-e a tiltott körzetbe, ahová tigrisként jobb, ha nem teszem be a lábam, elindul a legandalítóbb Mendelssohn dal, az Opus 34, amitől rögtön mosolyognom kell, és még a szemem is lehunyom egy pillanatra. Igen, erre lett volna szükségem egész nap, attól a perctől kezdve, hogy telefonon beszélt velem apa, és közölte, hogy meg fognak látogatni, mégpedig pont aznap, amikor a tanévzáró koncertet adjuk. Nem vagyok ettől elragadtatva, főleg amiatt, hogy általában akárhányszor találkozunk, mindig összeveszünk valamin. Szerintük ott kéne hagynom azt a szektás csürhét, és hazaköltöznöm, hiszen a város (mármint az eredeti otthonom) sokkal biztonságosabb hely lett, mióta a bandaháborúk véget értek.
De én nem akarok hazaköltözni. Én itt akarok maradni. Szeretem a falkámat és minden rendben.
Kellene egy app, ami megmutatja, hogy mik azok a területek, ahová nem lenne szabd betennem a lábam, és miket kellene elkerülnöm este 10 után. Meg ugyanez az app figyelmeztethetne is arra, hogy épp arra tartok. Mert mire a dal végetér, én teljesen eltévedek, és azon kívül, hogy egy török kebabosból sült hús illata árad felém, semmi mást nem tudok beazonosítani vagy felismerni a környékről. Ajj, miért is nem szálltam inkább metróra, mikor kiderült, hogy a villamos nem jár? Kerülő lett volna de most már azt se tudom, hogy mi van.
Talán megkérdezem valakitől. Igen, ez lesz a legjobb ötlet, ugyanis a telefonom le van merülve, térképet meg biztos hogy nem kapok már sehol ilyenkor. De kit kérdezzek meg? Senkit nem merek. Talán be kellene mennem a kebaboshoz. Beszélnek egyáltalán angolul? Tuti nem. Kicsit. Kicsi hagyma, kicsi csípős. Ennyi.
Tétován körülnézek, majd amint megpillantom a nőt, egyből odalépek hozzá. Megörülök, mert az az érzésem, hogy ő az utolsó esélyem. A gyönyörű szőke nők mindig kihúztak a csávából egész eddig, most is tuti hogy szerencsém lesz. Remélem, nem hiszi majd azt, hogy fel akarom csípni.
- Elnézést... Meg tudná mondani, merre van a legközelebbi metrómegálló?
Az ajkamba harapva nézek rá tétován és várakozva, a csellóval a hátamon, ami drágább nekem mint az életem, miközben kivettem a zenét a fülemből, és nagyonr emélem, nem fog elküldeni szívatásból pont az ellenkező irányba, amiért zavarni merészeltem... Bár, de... Lehet, hogy el fog küldeni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alina M. Lane
Vadász
Vadász
avatar

Hozzászólások száma : 6
Csatlakozott : 2017. May. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Pls don't kill me k? ~ Alina, Marcus   Vas. Május 14, 2017 1:54 pm
[You must be registered and logged in to see this image.]

To: Marcus
Az a nyamvadt mobiltelefon folyamatosan rezeg a zsebemben. Eddig mindig elkezdett hangosan zenélni ahányszor csak felhívtak, de a hangot már rég elvettem róla. Bármennyire is imádom a beállított dalt, már kezdtem egyre inkább megunni és megutálni. Ahhoz, hogy ezt teljesen elkerüljem rezgőre állítottam azt a vackot. Tudom ki hív, de nem vagyok hajlandó felvenni. Ellenőrizni akarnak, talán megfenyegetnek, amiért rossz kislány voltam, és azonnal berendelnek a központba, hogy fejmosást kapjak, majd mindent el kellene mesélnem. Semmi kedvem mese délutánt tartani ezért egyszerűen csak nem veszek tudomást a rezgő készülékről.
Nem tudom hova menjek, nem tudom hogy kiben bízhatok és most senki sem segíthet. Még szerencse, hogy megvannak a saját kapcsolataim és nem teljesen a vadászokra építek mindent. Egy okos lány álljon több lábon én pedig az évek során számtalan lábat növesztettem magamnak. Előveszem a másik telefonomat, amit alig öt perce vettem, feltöltő kártyás, eldobható, vagyis senki sem tudja majd hozzám kötni, és tárcsázok egy számot. Fejből, semmit sem szoktam leírni, hiszen az írásnak nyoma maradd, és így előbb vagy utóbb rám lehet találni, de ha mindent fejben tartok akkor lenyomozhatatlan maradok.
Rövid beszélgetés, és még inkább lényegre törő, de nem lehet belőle megtudni semmit sem. Kód szavak melyek időpontot, helyszínt és árut takarnak.
Fél órám van arra, hogy a város egyik rosszabb környékére érjek és magamhoz vegyek egy rakat pénzt. Az utóbbi nem akadály, elég csak kizsebelni egy két öltönyös pacákot, és még ők kérnek elnézést, mikor nekik megyek. Elég egy csábos mosoly és máris megfeledkeznek mindenről. Annyira könnyen átverhetőek! Utálom az ilyet.
A szökés óta sikerült ruhát váltanom, a fehér kezeslábas már a múlté, és soha többé nem akarom viszont látni azt a borzadályt. Kivéve ha... nos igen, kivételek mindig vannak. Most egy fekete blúzt, fekete farkert és fekete magassarkút viselek. Pár nap múlva jöhetnek a színek is a ruhatáramba, de először is ellensúlyozni kell a több hónapnyi hófehéret. Fekete blézert viselek még, bár az időjárás nem indokolja, hiszen kellemesen meleg van, mégis tudom, hogy nem szabad megválnom tőle, nemsokára kapok egy pisztolyt amit valamivel takarni kell, ha nem akarom, hogy az emberek sikítozva kezdjenek el rohangálni a környezetemben.
Az üzlet sikeresen megköttetett épp az új irataimat nézem át mikor is megszólít valaki. Kisfiú, nagyon helyes kisfiú, annyira elveszettnek tűnik, de nem hagyom hogy a látszat becsapjon. Tudom hogy van benne valami más is a kis zenész palántán kívül is. Arcomon megjelenik egy barátságosnak szánt mosoly, miközben végig mérem őt. Ki kell deríteni róla mindent...
- Erre nincsen sehol sem metró, de ha nincs ellenedre akkor szívesen elviszlek oda ahova menni szeretnél. Nem messze áll a járművem. - nem mondom, hogy motor, a szép kislányok nem szoktak hatalmas fekete bestiákkal közlekedni. Majd ha rábólint akkor megmutatom neki, addig nem.
- Alina vagyok - mutatkozom be, és nyújtom felé a kezemet. Meg akarom érinteni, tudnom kell, hogy jól sejtem-e hogy ő több mint ember vagy sem. A neve is kell nekem... mindegyik áldozatom nevét felírom a kis noteszembe.
From: Alina M. Lane


lesz ez még jobb is ❀ zene ❀ kredit

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marcus Bates
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : Diák
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Francisco Lachowski
Hozzászólások száma : 7
Csatlakozott : 2017. May. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Pls don't kill me k? ~ Alina, Marcus   Vas. Május 14, 2017 10:01 pm

do we

EVEN EXIST?


----------------------------------------


Az első pillanatban nagyon megkönnyebbülök, mikor a nő barátságosan néz rám, nem pedig ellenségesen. Igyekszem nem megbámulni, hogy mit tart a kezében, hiszen az ilyesmi mindenkinek a magánügye, és a kíváncsiak hamar megöregszenek. Ám végül mégis lepillantok az iratokra, és már azelőtt tudom a nevét, hogy bemutatkozna. Miközben mindketten szemügyre vételezzük egymást egyetlen pillanat alatt, megigazítom a vállamon a csellótok pántját. Mindig lecsúszik a vállamról, mikor a famerdzsekim van rajtam.
A hír, mely szerint itt nincs metró, letaglóz. Ezek szerint nagyon messzire bóklásztam a legutóbbi megállótól! Vajon megtalálnám, ha elindulnék visszafelé, vagy csak buta kutya módjára a saját farkamat kergetném?
Meglepetten ütöm fel a fejemet az ajánlatát hallva, és egy kis bizonytalan félmosolyra nyílik a szám. Miért lenne ilyen kedves hozzám? Mi értelme lenne ennek? Hiszen nem ismerjük egymást. Viszont mielőtt hosszúra nyúlna tétova csendem, azt mondom:
- Mikor kicsi voltam, mindig azt mondták, ne szálljak be idegenek autójába.
Ez a mondat a fejemben jobbnak és flörtölősebbnek hangzott. A csudába, most majd valami mitugrász ovisnak néz majd! Pedig ő annyira dögös! A szemeim teljesen rátapadnak, és tulajdonképp azon tűnődöm, hogy lehetek ilyen szerencsés, hogy szóba állt velem.
És most még a kezét is odanyújtja!
- Én meg Marcus - felelem, majd gyorsan megfogom a kezét és kicsit megszorítom. - Öhm... Te taxis vagy? Mert sajnos nincs nálam pénz... Szóval bőven elég hogyha csak elmagyarázod, én igazán nem szeretnélek feltartani... Alina.
Ha nem taglózna le ennyire a szépsége, bizonyára észrevenném, hogy valami hátsó szándéka van, amely nem a lehető legönzetlenebb, ám naiv vagyok, mint mindig.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alina M. Lane
Vadász
Vadász
avatar

Hozzászólások száma : 6
Csatlakozott : 2017. May. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Pls don't kill me k? ~ Alina, Marcus   Vas. Május 14, 2017 10:57 pm
[You must be registered and logged in to see this image.]

To: Marcus
Szerencsés vagyok amiért itt van ez a fiatal fiúcska, de neki még fogalma sincs arról, hogy milyen balszerencsés. Kár érte, hiszen egész jóképűnek tűnik, szép testfelépítéssel fűszerezve, csak az a baj, hogy... nagyon sok baj van vele. Túlságosan is. Igazán kereshetett volna magának valaki mást akitől útbaigazítást kér... akkor minden sokkal jobb lenne a számára így viszont.. nekem lesz nagyon jó. Kíváncsi tekintete végigsiklik rajtam és igyekszem a legártalmatlanabbnak tűnni, és azt hiszem sikerül is, mert nem kezd el rohanni sikítozva.  Még.
Rászólhatnék, hogy ne kíváncsiskodjon, a papírjaimhoz semmi köze, de talán ez csak az előnyömre válik. Nem láthat sokat, csak a nevemet meg egy születési számot. A név igazi, a dátum nem. A legtöbben teljesen lecserélik a személyi azonosságukat, mikor új papírokat vesznek maguknak, de szerintem ez teljesen fölösleges. Elég csak pár adatot megváltoztatni, ujjlenyomatot rég nem tudnak tőlem venni (ugyanis szépen megégettem minden egyes ujjamat), a DNS vizsgálathoz pedig bírói engedély kell, mire azt megszerzik addigra én már messze járok.
Szélesebb mosoly jelenik meg arcomon válaszát hallva, annyira kis ártatlan és naiv! Most már biztos, hogy velem fog hazajönni, egy ilyen kincset nem hagyhatok tovább az utcán mászkálni, még a végén találkozna egy másik vadásszal. Tusom, hogy alakváltó, az érintése során bizseregni kezdett a bőröm, ami csak megerősítette a gyanúmat. Egy bárány bőrbe bújt szörnyeteggel állok éppen szemben.
- Éppen az előbb mutatkoztam be, már nem vagyunk idegenek egymás számára és nem is kell beülnöd a kocsimba. Ami azt illeti motorral vagyok. - Egy gyönyörű Harley Davidsont sikerült lopnom magamnak, bár nem számít lopásnak ha minden papírja nálam van igaz?
- Nem vagyok taxis és mielőtt azt hinnéd prosti sem vagyok. Egyszerűen csak szeretnék segíteni, tudod ez nem a legjobb környék arra, hogy itt mászkáljunk. - Próbálok ártatlannak tűnni, és az is vagyok, már legalább tizennyolc órája nem tapad vér a kezemhez.
Lassan elindulok az egyik sarok irányába, és remélem, hogy jön velem. A sarkon túl megpillanthatja az új gyönyörűségemet.
- Kell a fuvar vagy inkább bóklászol még erre tovább?From: Alina M. Lane


még nem az igazi ❀ zene ❀ kredit

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marcus Bates
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : Diák
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Francisco Lachowski
Hozzászólások száma : 7
Csatlakozott : 2017. May. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Pls don't kill me k? ~ Alina, Marcus   Hétf. Május 15, 2017 12:05 am

you keep saying

YOU'VE GOT SOMETHING FOR ME


----------------------------------------


Valami azt súgja, hogy ez az egész helyzet túlságosan... remek ahhoz, hogy velem történjen. Miért is vagyok ilyen szerencsés? Most vajon az következik, hogy felvisz a lakására, és pont olyan jelenetben lesz részem, mint annak a pizzafutár fiúnak a tegnapi pornófilmben?
- Igazad van - ismerem el állítását. Már nem vagyunk idegenek attól a perctől kezdve, hogy tudjuk egymás nevét. Ismerni valakit ennél természetesen sokkal bonyolultabb, és az is könnyen lehet, hogy angyali mosolya mögött gyilkos természet lapul, háta mögött több tucat hullával. De hé, csak egyszer élünk, nem?
- Wow, sose láttam még valakit motorozni, aki olyan csinos, mint te.
EZT MEG MÉGIS MI A FENÉÉRT MONDTAM?! Azonnal az arcomba áramlik a vér, és teljes zavaromban toál megkukulok. Csak pislogok rá, és aztán...
- Nem! Eszembe se jutott, hogy esetleg prosti lennél!
Most már aztán tényleg a homlokomra tapasztom a tenyerem, majd inkább végighúzom az ujjaimat félrövid hajamon. Jól van, nyugi Marcus, lélegezz! Szedd össze magad és fókuszálj arra, hogy ne tűnj komplett idiótának. Mindeközben természetesen követem, mert ha már beszédbe elegyedtünk meg minden, igencsak fur alenne, ha csak úgy hagynám elsétálni. (Vagy lehet, hogy ő meg pont szeretne csak úgy elpárologni a színről, hát, nem fog.)
- Tényleg nem túl jó környék - értek egyet vele, majd megdörzsölöm a tarkómat, és igyekszem nem a fenekét bámulni, miközben előttem sétál. De a tűsarok kopogásáért teljesen odavagyok, mindig is odavoltam. Olyan, mintha ő lenne Pán, én meg az összes gyerek egyszerre, akiket a sípjával masírozásra késztetett az éjszaka közepén.
- Nagyon hálás lennék, ha el tudnál vinni. Merre mész? Mert nekem bármi jó, ahonnan elérem a metrót, vagy a 137-es buszt, az még 11-ig jár... Legalábbis remélem.
Csak mikor megállok, akkor veszem észre a motort, ami előtt megáll. Hatalmasra kerekednek a szemeim. Nem árulok el nagy titkot, ha közlöm, hogy zéró ismerettel rendelkezem motorok terén, de a nagy logó - a Harley Davidson felirat - azért még bennem is megmozgat pár drótot. És egyébként is jól néz ki.
- HŰ a mindenit... Ez a tiéd?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alina M. Lane
Vadász
Vadász
avatar

Hozzászólások száma : 6
Csatlakozott : 2017. May. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Pls don't kill me k? ~ Alina, Marcus   Pént. Május 19, 2017 10:28 pm
[You must be registered and logged in to see this image.]

To: Marcus
Annyira aranyos! Kár hogy meg kell ölnöm. Igazán kár érte, ha nem kellene véget vetnem az életének akkor talán hazavinném magammal és házi kedvencet csinálnék belőle. Biztos nagyon aranyos állat formájában is, de nincs meg hozzá a hatalmam, hogy úgy tartsam, ezért nos, meg kell tennem... muszáj, a tenyerem bizsereg a fegyver után, ami a hónaljtokban nyugszik, végig akarok rajta simítani, majd Marcus csinos kis fejéhez illeszteni és meghúzni a ravaszt. Nem... ez még sem lenne jó, túlságosan is hamar véget vetne a mókának. Van nálam egy fojtó zsinór, azzal is el kelet szórakozni, vagy egy tőr? Nem, az most nincsen nálam, csak a motorra van erősítve úgy, hogy ne lehessen észre venni. Kár... illetve mégsem, hiszen úgyis oda fogunk menni.
Kedvesen elmosolyodok a szavain, csinosnak talál! Ha tizenéves kis csitri lennék akkor kiugranék a bőrömből, de már egy ideje nem vagyok az.
- Csak biztosítani szerettelek volna, erre mászkál pár éjszakai pillangó, csoda, hogy nem támadtak le téged eddig. Odáig vannak a helyes fiatal fiúkért. - Remélem értékeli, hogy helyesnek neveztem, bár nem volt hazugság, tényleg nagyon az, főleg, mikor megfeszülnek a karján az ismok, mikor végigsimít a haján.
Megyek és jön utánam, hallom a lépteit. Vissza nézhetnék, de nem teszem, tudom, hogy a hátsómat stíröli, a férfiak néha annyira kiszámíthatóak! Pláne az ilyenek, mint amilyennek ő is tűnik.
-Nem terveztem semerre sem menni, ezért az a környék nekem is jó lesz ahol laksz. Ne kezdj el kolbászolni az utcán, még a végén megint eltévednél. - Felelem, de amint ránézek látom, hogy MArcust elvesztettem, legalábbis a figyelmét, a teste még mindig itt áll mellettem. Nem hibáztatom, én is így csorgattam a nyálam amikor először megpillantottam a rácsos ablakomon keresztül a motort.
- Igen, az enyém, és pár perc múlva rá is ülhetsz. Utaztál már ilyenen? Csak annyi a dolgod, hogyha én elkezdek dőlni az egyik irányba akkor ne próbálj meg vissza húzni egyenesbe, hanem dőlj velem, és nagyon kapaszkodj. - Magyarázom majd a fiú felé nyújtok egy fekete bukó sisakot. Ha le szeretném fejezni akkor így megnehezítem a dolgom, de a motoron nem fogom kinyírni, nem akarom összevérezni.
- Fel tudod venni vagy segítsek?From: Alina M. Lane


még nem az igazi ❀ zene ❀ kredit

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marcus Bates
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : Diák
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Francisco Lachowski
Hozzászólások száma : 7
Csatlakozott : 2017. May. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Pls don't kill me k? ~ Alina, Marcus   Pént. Május 19, 2017 11:16 pm

cut me open

AND TELL ME WHAT'S INSIDE


----------------------------------------


Áh, szóval helyesnek tart! Egy kicsit nevetek, villantva egyet abból a kisfiús és bájos mosolyból, ami persze nem szándékosan ilyen elragadó, hanem simán csak így születtem. Tény és való, hogy úgy nézek ki, mint egy kölyök. Talán a viselkedésem is éppen olyan. De ez a nő egy igazi vadmacskának tűnik. Bárcsak lehetnék az egérkéje!
Szégyellhetném magamat, hogy bősz tigris létemre ilyen alantas gondolataim vannak. Lesütöm a szemem és kicsit szégyellem magam, de azért nem viszem túlzásba.
- Igaz ami igaz, szólítottak már le lányok, de ők gondolom mindenkit leszólítanak, elvégre ez a munkájuk - mondom naivan.
Közelebb lépek a motorhoz, és ráteszem a kezem a bőrülésre. Végigsimítom rajta az ujjaimat. Hasonlít az íve a csellóm derekához, és egészen biztos vagyok benne, hogy Alina csodásan mutathat ezzel a bestiával a lábai között. Ez a gondolat kicsit eltereli a figyelmem arról, hogy tulajdonképp egészen hazáig akar vinni, és lehet, hogy fel is akar jönni hozzám. Ami ciki, hiszen egy konzervatórium kolijában lakom, összesen 10 négyzetméteren, arról nem is szólva, hogy közös vécét használok az emelet többi lakójával.
- Nem ültem még motoron - rázom meg a fejem, és izgatottan visszafordítom a tekintetem Alinára. Megnedvesítem az ajkam, tényleg alig várom hogy rápattanhassak. Márint nem a lányra, hanem a járgányára. Szorgalmasan bólogatok az instrukciókat hallva, bár egy szót se értek az egészből. - Egyedül tuti nem merném vezetni, de ha csak utas leszek, az teljesen más. Nagyon fogok kapaszkodni. - Ez legalább tiszta volt.
Elveszem a bukósisakot, amit felém nyújt, és közben elbűvölő szemeibe nézek.
- Megbírkózom vele.
Felveszem a sisakot a fejemre, jól ráhúzom, majd becsatolom alul. Ennél nem lehet nehezebb, de ha mégis, akkor kifog rajtam a dolog, és szerencsétlen kutyus fejjel nézek, amíg meg nem sajnál és nem segít. Aztán mielőtt felszállnék, leveszem a hátamról a csellómat, hogy átrendezzem a pántjait, és visszaveszem, átvetve a mellkasomon a szíját. Így most keresztben van rajtam, ami kicsit kockázatos, de biztos nem fog baja esni.
Azt hiszem előbb neki kell felszállnia, úgyhogy ezt meg is várom, majd felmászom mögé. A mozgásom és ügyességem sokat fejlődött, mióta tigrisbőrben kóricálok teliholdas éjszakákon, szóval nem rúgom vesén és nem is esem hanyatt.
- Tudod, hogy merre van az Oxford Streeten a Zeneakadémia? - Ha esetleg nem tudná, röviden elmagyarázom neki. De ha így se, akkor kénytelenek leszünk GPS-t kapcsolni. Na nem az én telómon - az enyém ugyanis lemerült már a történet elején. Továbbá az is problémás, hogy nem igazán merem átölelni, épp csak ráteszem a kezemet a derekára. Ami pontosan olyan tökéletes ívvel rendelkezik, mint elképzeltem az imént. De aztán eszembe jut, hogy mit mondott a kapaszkodásról, és közelebb húzódom, meg át is ölelem tisztességesen. Hiszen mégse hagyhatom, hogy hanyatt essek! Összetörne a csellóm!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Pls don't kill me k? ~ Alina, Marcus   

Vissza az elejére Go down
 
Pls don't kill me k? ~ Alina, Marcus
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Midnight Tales :: New Age City :: Belváros-
Ugrás: