HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Útmutató
Hírek

Vadászok újratöltve, mindenki vessen rá egy pillantást, akinek kedves az élete.Bedobtunk pár új canont, ajánljuk a "keresd a párját" játék kedvelőinek.Csak a rangfoglaló ad erőt és mindent lebíró akaratot.Az oldal nyitott:
2010. december 7-én

STAFF

Demetrius
Admin

Profil - PM

Multi: Jane Bianchi


Rain Phantomhive
Moderátor

Profil - PM

Multik:
Judas
Mavis Rosenthal
Luukas Richter
Chat
Latest topics
» Alapítvány épülete- Dave & Vero
Vas. Nov. 18, 2018 3:00 pm by Veronica Thorne

» Step by Step - Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 11:27 am by Trevor Estacado

» Why? - Chloe & Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 10:37 am by Trevor Estacado

» Greg & Lexi
Hétf. Nov. 13, 2017 9:38 pm by Alexis Clarke

» Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ
Csüt. Okt. 05, 2017 9:28 pm by David Johnas

» Kronológia
Hétf. Szept. 25, 2017 2:43 am by John Dante

» Derek & John A tigris és az oroszlán
Pént. Szept. 22, 2017 4:28 am by John Dante

» Elmaradt kötelesség - Ms Clarke & John
Pént. Szept. 22, 2017 4:14 am by John Dante

» Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi
Szer. Szept. 06, 2017 8:49 am by David Johnas

Top posting users this month
Statisztika
Aktív tagjaink: 35
Lányok: 14
Fiúk: 21

Emberek: 6
Vámpírok: 5
Vérfarkasok: 7
Vérgepárdok: 3
Vérhiénák: 2
Véroroszlánok: 5
Vérpatkányok: 0
Vértigrisek: 4
Vadászok: 3
Holdfázis
CURRENT MOON

Share | 
 

 Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ

Go down 
SzerzőÜzenet
David Johnas
Vérfarkas
Vérfarkas
David Johnas

Foglalkozás : Raktári alkalmazott, egyébként ügyeletes bajkeverő
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Lucas Gil
Hozzászólások száma : 187
Csatlakozott : 2012. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ   Csüt. Jún. 29, 2017 8:53 am

Egy igazán aktív napban van részem...
Reggel puskalövésekre ébredtem, aminek következtében Promival, vagy ahogy én hívom Joe-val volt egy meleg, baráti elbeszélgetésem, ami nagyjából abból állt, hogy újfent megpróbáltam megfojtani, miközben 5 centiről az arcába ordítva ismételten elmagyaráztam neki, hogy a ház környékén nincsen pisztoly használat. Se gázpisztollyal, se riasztópisztollyal, se vaktölténnyel, se vízipisztollyal. Főleg nem, mikor éppen aludnék. Legfőképp akkor nem mikor aludnék!
A kellemes kis ébresztő után szétszettem két problémás acsarkodó fiatalt, majd a szüleikkel is volt egy rövid beszédem a nevelési problémákkal kapcsolatosan. Néha igazán odamarhatnának a gyerekeknek, hogy ne legyen ekkora egójuk, mert csak a bajt hozzák ránk..
Ezután a munkahelyemtől is kaptam egy SOS jelzést, hogy be kéne ugranom egy órára elhárítani egy logisztikai problémát.
Mire onnan hazaértem, úgy gondoltam, hogy engedek a ház asszonyainak, és elviszem őket bevásárolni, hogy feltöltsék a készleteinket. Igen.. Remélhetőleg csak azokat, de általában ezek az alkalmak nem csak a készletekről szoktak szólni.. Miért kell nekem mindig végigunatkoznom azt, ahogy ruhákat vásárolgatnak, meg ékszereket, meg ilyeneket? Oké, hogy az én házamban élnek, és sokszor én tudom őket furikázni, de nem vagyok se az apjuk, se a párjuk.. Nyúzhatnnak néha mást is igazán ezzel. Végül beadva a derekam beültem a kocsiba a női hadosztállyal, bedugtam a kulcsot, ráfordítottam, némi nyöszörgés, aztán csend. Ismét rápróbáltam, de ismét csak fuldokló hörgés, amit leginkább Joe-tól szeretek hallani, nem pedig a kocsiból. Harmadszor is megpróbáltam az indítást, de a végeredmény változatlan.
A csalódott női osztagot sikerült felvidítani, ugyanis rázúdítottam őket hűséges Frekimre, Phil-re, akinek a mai programja szintén a vásárlás volt drága feleségével. Ilyen módon letudva a feladatot elgondolkoztam. Mégiscsak kéne valamit csinálni az autóval. Azért rendszeresen használjuk, ha nem is sokat, de kell. És most nem megy.. Első ötletként egy igencsak fiatal falkatag ugrott be, aki ha jól tudom ért némileg a kocsikhoz. Csak éppen őt is össze kell szedni.
Minden további nélkül motorra pattantam, és elindultam a legvalószínűbb fellelhetőségi helye felé a Vasmacskába.
Az úton eszembe jutottak a szép emlékek. Többek között az is, amikor először jártam a Vasmacskában, akkor még zöldfülű falkatagként egy új helyen, egy új hordában, ahol nem ismertem a helyi törvényeket és viszonyokat. És milyen meglepetést okoztam, mikor a macskák közül élve, sőt jó kapcsolatokat szerezve tértem vissza. Azóta pedig még egy viszonylag állandó társuk is van az egyik falkatagom személyében, akiről szintén jó kis emlékek futnak át a fejemben.
Megérkezve leparkolok az épület előtt, majd bemegyek.
- Helló fiúk! Dan itt lóg valahol? - nézek körbe a műhelyben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Daniel Mist
Vérfarkas
Vérfarkas
Daniel Mist

Tartózkodási hely : az Alfa otthona
Avatar : Ash Stymest
Hozzászólások száma : 8
Csatlakozott : 2017. Jun. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ   Pént. Júl. 07, 2017 8:07 am

A legkorábban léptem le a falkaotthonból, amilyen korán csak lehetett. No nem azért, mert versenyre kellett sietnem…ez teljesen más volt. Egy versenyautónak a hibáit kellett leellenőriznem és kicsit megbütykölnöm, hogy szálljon a versenyen. Amin nekem is részt kellene vennem, de pont lehetetlen időpontban tartják, szóval ejtem a dolgot. Mikor beérek már vannak bent és a kocsi is időben beér, elvállaltam…nanáhogy. Imádom a kicsikéket. Főleg az ilyen szépséget. Tuningolt csodabogár…ám a tuning nem csak az optikáról és jól kinéző alkatrészek becsavarozásáról szól, hanem tervezésről és gondos megépítésről. Az, hogy jelenleg tönkre ment, az csak a beépítésének a hibája… Egy jól megtervezett és megépített, tuningolt autónak több mindenre képesnek kell lennie, nem csak a következő lámpa gyorsabb elérésére. Az elkopott, megbízhatatlan fékű autó is egy élet ára lehet. A féktárcsának nem szabadna ütnie, ráznia, felületén nem szabad mély bemaródásnak lenni. Egy átlagos féktárcsa kopása max. 2 mm az újhoz képest…de itt, ez ennél elég gáz, még egy csere. Neki is álltam a dolgoknak. Bütyköltem, fúrtam, reszeltem, csavartam be és ki.
Egészen addig, amíg valaki finoman bokán nem rúgott. Csak erre eszméltem fel és jó hogy nem ültem fel hirtelen, hiszen a kissé megemelt kocsi alatt tartózkodtam. Ott bütyköltem, kicsusszantam alóla és az illetőre pillantottam, aki fejével oldalra bökött.
Pillanatnyilag nem éreztem semmit, tele volt az orrom más szagokkal, de feltűnt David alakja tőlem alig pár méterre, még a bejáratnál volt. A garázsajtóban pontosabban. - Megyek. - jeleztem, hogy élek, észre vettem, sietek.
A kezembe kaptam egy tiszta ruhát és abba töröltem meg a praclijaimat, közben iparkodva mentem oda DJ-hez.
- Reggelt. - vigyorodok el, de mégis a tisztelet ott lappang bennem. Mondjuk azon meglepődök, hogy mégis mit ténfereg erre? - Valami problémát kavartam? - azért jött? Remélem nem akar lecseszni a lábamról ez miatt, mondjuk azt se tudom mit követtem el… lehet egy tegnapi dolog… nem emlékszem. Hátra pillantok, mindenki elfoglalt. El is felejtettem ebben a nagy sietségben köszönteni… na majd ezért is kapni fogok. Visszapillantok rá kissé lehajtott fejjel figyelem a cipőm orrát, végül ismét felemelt fejjel bámulok bele az alfa bogaraiba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
David Johnas
Vérfarkas
Vérfarkas
David Johnas

Foglalkozás : Raktári alkalmazott, egyébként ügyeletes bajkeverő
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Lucas Gil
Hozzászólások száma : 187
Csatlakozott : 2012. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ   Hétf. Aug. 21, 2017 10:05 pm

Ahogy beljebb megyek a műhelybe, látom, hogy van mozgolódás. Nem kevés autó van itt, jobbak, rosszabbak is, már amennyire én értek hozzá. Az emberekhez már inkább értek, és belőlük is van pár, bár nem sok mindent látni belőlük. Az egyik deréktól felfelé egy motorházban, a másik egy csomagtartóban gubbaszt, ott csavaroz valamit, ott egy pár boka lóg ki lábfejjel egy másik kocsi alól, és még pár autónál is hasonló a helyzet. Gondolom ez az általános pozíció az autószerelőknél. Több váltó szagát is érzem, köztük Danielét, de a tömény olajszagtól, és egyéb szagoktól, amik itt keringenek, nem tudnám tutira beazonosítani a névhez tartozó bokát. Azonban erre nincs is szükség, az egyik csilli-villibb kocsi mellett az egyik srác megrúgja, a már említett kocsi alól kilógó bokát. Erre hamarosan előtűnik egy nyurga test, és a hozzá tartozó fej, természetesen az elmaradhatatlan olajfoltokkal tarkítva ruhája, bőre és haja színét.
- Neked is Kölyök! - vigyorgok rá én is. - Látom nagy a forgalom. - nézek körbe, majd megérzem a rajta átsuhanó bizonytalanságot, mire vállon veregetem, amolyan köszöntésféle képpen.  - Nyugi! Véletlenül semmi bajba nem keveredtél. - vigyorgok
- Nem akarom a csapatot zargatni, látom nagy munkában vagytok, csak lenne hozzád egy kérésem. Ha majd ráérsz rá kéne lesned az otthoni kocsira. Tegnap még indult, ma meg már nem, és nem tudom, mi baja lehet. A lányok meg még annyira se tudják, mint én, viszont szükség lenne rá. Remélem megoldható, hogy időt szakíts rá. - vigyorgok rá, mivel haja eléggé szalmakazalszerűen áll, ahogy a kocsi alól kimászott. Kicsit emlékeztet arra az iszonyú második találkozásunkra, mikor az út széléről kapartam össze, éppenhogy csak élve. Bár lássuk be, most azért jóval aktívabb, meg úgy alapból is jobban néz ki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Daniel Mist
Vérfarkas
Vérfarkas
Daniel Mist

Tartózkodási hely : az Alfa otthona
Avatar : Ash Stymest
Hozzászólások száma : 8
Csatlakozott : 2017. Jun. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ   Szomb. Aug. 26, 2017 7:02 pm

A férfi elé érkezve nem is tudom megállapítani, hogy mégis miért pont engem keres...
- Igen...túl nagy. - egészítem ki, miközben a pólómba törlöm a kacsómat, hogy lekerüljenek róla az olajfoltok. Van cserepólóm, tök mindegy ennek. Úgy, de úgy megkönnyebbülök, mikor nem kerültem semmi bajba... sóhajtok, egy szikla gördült le a vállamról, végül érdeklődve figyelem és hallgatom őt. Az autó lerobbant? De hiszen tegnap még működő képes állapotban volt. Mégis hogy.
- Naná! Várj egy pillanatot, kérlek. - vigyorodok el és visszarohanok, egy olajfoltban a földön taknyolok hasra, persze ennek más oka is lehet, de a főnököm mellé érkezem. Érdeklődöm, ő meg bólogat, szóval vigyorogva kelek fel a földről és visszatérek David-hez.
- Mehetünk. - majd magamra mutatok, tulajdonképpen a pólómra.
- Átcseréljem? Zavar? - kérdeztem meg hamarjában miközben ráemeltem pillantásom, de aztán visszaszaladtam az öltözőbe, átvettem a cserepólóra, ami még tisztább állapotban volt. Végül futva érkeztem meg mellé. - Mehetünk. Bocsi. - vigyorogtam, mint a tejbetök.
- Meddig próbálkoztatok a beindításával? - tértem rá a kocsira, miközben a motorra felé indultunk. Felismertem a gépet. Imádom azt a járgányt.
A motorra mögé ültem fel. Majd haladhattunk is hazafelé a területre.
Elképesztő micsoda emlékeket gerjeszt bennem a férfi jelenléte és vigyora. Hálás vagyok neki és nem is tudom miképp tudom vissza adni számára ezt a sok jót, amit tőle kaptam. Csak figyelem az elsuhanó tájat, miközben kapaszkodom belé és máris azon gondolkodom, mégis mi baja lehet annak a kocsinak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
David Johnas
Vérfarkas
Vérfarkas
David Johnas

Foglalkozás : Raktári alkalmazott, egyébként ügyeletes bajkeverő
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Lucas Gil
Hozzászólások száma : 187
Csatlakozott : 2012. Feb. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ   Csüt. Okt. 05, 2017 9:28 pm

- Értem. - nézek körbe a többieken, valóban van mit csinálni, sorban állnak a szétszedett autók, és minden állásban is van egy-egy leszedált, vagy szerelés alatt álló kocsi. Figyelmem visszaterelődik Daniel-re, aki nagy buzgalommal törli olajos kezét a már amúgy se tiszta pólóba, szinte már ösztönös mozdulattal, mire elvigyorodok. Megkönnyebbülésére érdeklődve nézek rá - Na mi az? Csak nem titkolsz előlem valami balhét?
- Valamibe megint belekeveredtél?
- teszem karba kezeimet és kicsit szigorúan nézek rá, aztán elmosolyodok - Nyugi, csak ugrattalak! - lapogatom meg a vállát megnyugtatólag, majd elmondom idejövetelem okát.
- Rendben, várok. - mondom nyugodtan, majd nézem, ahogy siettében egy hatalmasat esik. Még nézni is fáj, de mivel tudom, hogy váltó, így sajnálni nem sajnálom meg, inkább jót szórakozom rajta. Az ilyesmi éppen csak egy pillanatig fáj, és már el is múlt. - Ennyire azért nem kell sietni. - vigyorgok, majd csak pillogok, mikor visszatér.
- Hát ez gyors volt, de akkor menjünk. - a háta mögé nézek - Sziasztok fiúk, és kösz! Amint kész van, visszahozom a srácot. - mondom elköszönésként, majd el is indulok, de a srác már sehol sincs. Az előbb, mintha valami ruhacserét hallottam volna, de válaszolni időm se volt. - Kölykök... - sóhajtok, majd a motor felé sétálok lassan. Közben találkozásunk és a falkába való belépése körül kalandoznak gondolataim, amihez nem kevés közöm volt. Eszembe jut, hogy elevensége mit se változott ismeretségünk kezdete óta, és jókedvű optimizmusát a történtek ellenére is megtartotta, sőt talán még meg is erősítette. Életkedve mindig is magával ragadta a körülötte élőket. Azt hiszem jó hatással van a falkára. Kivéve, mikor elevensége valami bajba sodorja. De szerencsére erre még nem sokszor került sor.
Csak vigyorgok, mikor futva érkezik.
- Hát párszor próbáltuk beindítani kisebb nagyobb szünetekkel, de nem sikerült. Elég érdekes hangot ad ki. - mondom, miközben felülök és indítok, sisakkal és védőfelszereléssel nem foglalkozok - Pattanj fel. - mutatok hátam mögé az ülésre, és már úton is vagyunk. Nem kímélem a gépet, élvezem a sebességet, és tudom, hogy a mögöttem ülőnek sincs problémája holmi felesleges, embereknek szóló sebességkorlátok megszegésével. És bár gyorsan megyünk, annyira nem sietünk, így néminemű kerülővel teszem meg a hazafelé vezető utat, már csak az élmény kedvéért. Nem sokan bírják a tempómat még váltó körökből se, gondolok itt fogadott öcsémre, de ez a kölyök legalább annyira a sebesség megszállottja, mint én.
De minden jó véget ér egyszer, mi pedig megérkezünk és elállok a ház előtt. - Bent van a garázsban. - biccentek az épület felé, és odavezetem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ   

Vissza az elejére Go down
 
Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Midnight Tales :: New Age City :: Külváros-
Ugrás: