HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Útmutató
Hírek

Vadászok újratöltve, mindenki vessen rá egy pillantást, akinek kedves az élete.Bedobtunk pár új canont, ajánljuk a "keresd a párját" játék kedvelőinek.Csak a rangfoglaló ad erőt és mindent lebíró akaratot.Az oldal nyitott:
2010. december 7-én

STAFF

Demetrius
Admin

Profil - PM

Multi: Jane Bianchi


Rain Phantomhive
Moderátor

Profil - PM

Multik:
Judas
Mavis Rosenthal
Luukas Richter
Chat
Latest topics
» Alapítvány épülete- Dave & Vero
Vas. Nov. 18, 2018 3:00 pm by Veronica Thorne

» Step by Step - Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 11:27 am by Trevor Estacado

» Why? - Chloe & Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 10:37 am by Trevor Estacado

» Greg & Lexi
Hétf. Nov. 13, 2017 9:38 pm by Alexis Clarke

» Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ
Csüt. Okt. 05, 2017 9:28 pm by David Johnas

» Kronológia
Hétf. Szept. 25, 2017 2:43 am by John Dante

» Derek & John A tigris és az oroszlán
Pént. Szept. 22, 2017 4:28 am by John Dante

» Elmaradt kötelesség - Ms Clarke & John
Pént. Szept. 22, 2017 4:14 am by John Dante

» Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi
Szer. Szept. 06, 2017 8:49 am by David Johnas

Top posting users this month
Statisztika
Aktív tagjaink: 35
Lányok: 14
Fiúk: 21

Emberek: 6
Vámpírok: 5
Vérfarkasok: 7
Vérgepárdok: 3
Vérhiénák: 2
Véroroszlánok: 5
Vérpatkányok: 0
Vértigrisek: 4
Vadászok: 3
Holdfázis
CURRENT MOON

Share | 
 

 chasing one's own tail

Go down 
SzerzőÜzenet
Maya Scott
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : ₪ Khale Kabile vezére.
Tartózkodási hely : ₪ new age city
Avatar : ₪ beyonce queenknowles
Hozzászólások száma : 27
Csatlakozott : 2015. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: chasing one's own tail   Vas. Júl. 02, 2017 11:53 pm

Közeleg a holdtölte. Belső órám ugyanúgy jelzi ezt, mint a naptárak. És nemcsak én vagyok ezzel így, hanem a falkám minden egyes tagja is. Mindenki agresszívabb, ingerlékenyebb és kegyetlenebb is ilyenkor. Valahogy... vérszomjasabb? Szerencsére mind tudják, hogy nem forrófejűsködhetnek, hiába van 90° odakint. A városban betöltött pozíciónk még mindig nem elég erős ahhoz, hogy tiszteletet vívjunk ki mindenki szemében. Tisztában vagyok vele, hogy ez egy hosszú folyamat, de munkánk gyümölcsét nem szüretelhetjük le, ha hibát vétünk.
Ez természetesen nem jelenti azt, hogy odatarthatjuk a másik orcánkat is, ha támadás ér bennünket. Sőt, kifejezetten nem.
Egy ideje egy bizonyos Dante fenyegeti a bárt, amit az egyik tigrisem nyitott mikor ideköltöztünk. A bár neve Pokol Tüze, de kétlem, hogy a pitiáner maffiózónak ez lenne az, ami szúrja a szemét. Miután hosszasan érveltünk egymásnak a testőrségem vezetőjével arról, mi is lenne a legmegfelelőbb lépés, úgy döntöttem, megpróbálok tárgyalni. Az ilyen fickók, mint ez a Dante is, bizonyára csak akar valamit cserébe. Nem feltétlenül fogja megkapni, de én le tudom beszélni róla, hogy akarja azt.
Szóval megkértem két kedves katonámat, hogy kerítsék elő Dantét, és hozzák ide elém fegyvertelenül, bezsákolt fejjel, és csak annyi kárt tegyenek benne, amennyi feltétlenül szükséges ahhoz, hogy együttműködésre bírják annak tekintetében, hogy hajlandó legyen beszállni a kocsi hátsó ülésére.
A birtok 20 perc autóútra van a várostól, körülbelül 30 percre összesen a Pokol Tüzetől, bár azt nem tudom, hol is találtak végül rá az emberre. Az erdő szélén áll, festői környezetben, ősöreg fákkal körbevéve, ám ebből vendégünk mit se láthat. A kocsiból rögtön az alagsorba vezetik, kanyargús, rövid úton keresztül. Ez itt egy sötét boros pince, amelynek összesen két kijárata van, de az egyikről nem sokan tudnak. Nem is ez a legfontosabb, hanem a hatalmas, tömörfából készült, kerek asztal, amelynek egyik székére vendégünket leültetik a vállánál fogva.
Én magam keresztbe tett lábakkal ülök az asztal másik felénél.
- Vegyétek le a zsákot a fejéről - szólalok meg kisvártatva, majd amint ezt megtették, fölpillantok két Raksámra, és biccentek. - Kérlek, hagyjatok magunkra Mr. Dantével.
Ezt lassan meg is teszik. Egészen profi katonák. Hálás lehetek Sainimnek, aki ilyen remekül kiképezte őket.
Tekintetem ezt követően a férfira szegezem, várok egy kicsit türelmesen, míg szeme és elméje hozzászokik a szituációhoz. Csupán egy lágy fénnyel égő csillár van felettünk, annyira nem bánthatja a fény.
Milyen különös... A beszámolók sohasem szóltak róla, hogy egy oroszlánról van szó. Ebben az esetben előbb a Rexhez fordultam volna, nem pedig ezekhez az eszközökhöz, de most már nincs mit tenni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
John Dante
Véroroszlán
Véroroszlán
avatar

Foglalkozás : Taxisofőr
Avatar : Alfred Molina
Hozzászólások száma : 43
Csatlakozott : 2017. Feb. 23.

TémanyitásTárgy: Re: chasing one's own tail   Hétf. Júl. 03, 2017 7:34 am

Leveszik a fejemről a csuklyát. A sötét után ez a kevés fény is rémálomnak tűnik, mivel valamikor, nem tudom mikor, oroszlán látásra váltottam, hasogat is miatta a fejem. Vaksin pislogok körbe, szuszogva próbálok a számon át lélegezni, mivel az orrom alvadt vérrel van tele. Látom, hogy van valaki velem szemben, de a részleteket nem tudom kivenni. Biztatóan nézhetek ki, harmincas évei végén járó, enyhén duci borostás alak sárgán fénylő szemekkel, orra alatt és szája körül, állán masszív alvadt vérréteggel. Csuklóim dróttal összekötözve a hátam mögött, még ha elég erős lennék is az eltépéséhez, csúnya vágásokat okozna, ami legalább egy nap, mire begyógyul. Vagy több.
Hogy a bánatba kerültem én ide?
Miután fél délutánomat egy elhagyatott raktárnegyedben töltöttem a külvárosban, útnak indultam dolgozni. A délutánom azzal telt, hogy némi szigetelő szalag, ezüst festék és műgyanta segítségével eltüntessem a korábbi... baleset nyomait a szolgálati kocsim motorjáról, így az egész világra haragudva, műgyantától bűzölögve indultam utasokra vadászni. Fél flakon dezodort fújtam be a taximba és csutkán járattam a légkondit, hogy szabaduljak meg a gyanta jellegzetes szagától, de ez a bűzkeverék igen kellemesen beitta magát az orromba. Emellett a kocsimnak is furcsa hangja volt. Derek ugyan valamit csinált vele, nem sokkal a nevezetes dührohamom után, mikor karmokkal belevájtam az autó belsőségeibe, így legalább beindult, de a hangja nem volt normális. Igen magasra kellett tekernem a rádió hangerejét, hogy ne halljam ezt a karistoló kerregést. Ráadásul hétfő van, én meg utálom a hétfőket. A szag miatt teljesen lehúzott ablakkal haladtam, hogy hátha a légkondi így ki tudja az ablakon tolni a bűzt, de mivel az orrom teljesen eltelt vele, nem tudom, sikerült-e. Pár perc, és mindenhol dőlt rólam az izzadtság is.
Volt pár fuvarom, az arcuk alapján nem sikerült teljesen kiszellőztetnem a szagot, majd leadtam a kocsit. Késő éjjel volt, de nem volt kedvem hazamenni. Jártam a belvárost, néztem a kirakatokat, majd beültem egy kínai étterembe.
Nem vagyok oda a kínaiért, de éhes voltam és egyedül itt nem volt ezüstözött kilincs.
Elég sok boltban, étteremben divat a vámpírok és a váltók távol tartására ezüstözni az ajtót, ami köszönhetően a különféle ötvözeteknek és igényelhető állami támogatásnak, filléres kiadással járt.
Szóval ettem kínait, édes-savanyút vagy hasonlót, bolhanyakörv nélkül, aztán indultam haza.
Aztán csak a két erős szúrásra emlékszem, majd az irtózatos fájdalomra ami végigsöpört rajtam, és a teljes tehetetlenség érzésére, ahogy a testem nem reagál az agyam utasításaira. Remegek, majd teljesen tehetetlenül, mint egy zsák, dőlök el, fejjel előre. Tézer.
A reccsenést tisztán hallottam, ahogy arccal előre megérkeztem a járdára, majd a fájdalom csillapodott, hogy aztán kezek húzzanak be a sikátorba, ami mellett elhaladtam.
Valaki pengét nyomott a torkomhoz, közölte, hogy ez ezüst, és ha ellenkezem, úgy szúr meg, hogy ne gyógyuljon meg. Nem ellenkeztem, noha éreztem, hogy a penge nem ezüst.
Félek az ezüsttől. Nem, a félek nem jó szó, konkrétan pánikba esek és menekülök. Különféle blogokon olvastam, hogy meg lehet tanulni kontrollálni ezt. A fájdalommal nem lehet mit tenni, de az ezüst jelenlétét el lehet viselni. El is határoztam, hogy én is hozzászoktatom magam, rendeltem is egy ezüst kilincset a neten, ami azóta is ott van a lakásomon a dobozában, bontatlanul. Szóval a tag hazudik, de figyelembe véve az állapotomat, a harctudásomat, a tézerét, és a bicskáját, inkább nem ellenkeztem.
Nem is tudtam volna, mert béna voltam a tézertől, és mivel az arcra eséskor betört az orrom és ömlött belőle a vér, a légzés nagyobb probléma volt, mint a fenyegetés.
Oldalba rúgtak, hogy tudjam hol a helyem, maszkot húztak rám, bevágtak egy kocsiba, majd jó egy órán át fuvaroztak. Egy fogam is kitört, állapítottam meg a nyelvemmel, ami baj, mert a fogak visszanövése rendkívül fájdalmas dolog.
Nézem a női alakot velem szemben. Ki a fene lehet ez? Ismerősek a vonásai, de nem tudok rájönni, hol láttam. Ami ennél is lényegesebb, mit akarnak tőlem? Az ezüst emlegetése azt sugallja, tudják mi vagyok. Vadászok? De miért? Nem szegtem törvényt, nem bántottam senkit, még tilosban se parkoltam soha. Meg a vadászok nem elfogni akarnának. Nem, ezek nem vadászok.
Szervkereskedők? Na az lehet. Végülis bármit vesznek ki belőlem az visszanő idővel, így nem a legrosszabb lehetőség. Már ha túlélem a szervkivételt. De ennek sincs értelme, hisz a "normális" többség nem akarja vérlények szerveit magában tudni.
Valami utas akit felbosszantottam volna? Ezt se hiszem. Ez túl sok szervezést és pénzt igényelne valakitől, akinek nem telik saját autóra.
Próbálom kifújni az alvadt vért az orromból. Nem megy. Napok alatt szokott kijönni magától, hacsak dróttal nem piszkálom ki, de ugye meg vagyok kötve. Pedig ha éreznék szagokat, talán rájönnék, hol láttam ezt a nőt, hol vagyok, miről van szó. Vagy nem. De mindenképpen jobban érezném magam.
Mikor a nevemet mondja, komolyan aggódni kezdek. Eddig csak félig voltam pánikban, de most már tényleg aggódom. Eszerint nem tévedés, nem félreértés, velem van dolguk, és a módszerek szerint nem vagyunk barátok. Ki a fene ez, és mivel bosszantottam fel?
Jobb híján próbálom nyilvántartásba venni mi minden tört össze bennem (orr, egy fog, legalább egy repedt borda), és próbálok kevésbé ijedtnek látszani, mint amilyen vagyok.
A szemem teljesen hozzászokott a fényhez, immár kiválóan látok. Valamifajta pince, állványok amik boroshordónak vannak, de a hordóknak nyoma sincs. Kerek asztal, fejünk felett csillárral. Az árnyak igen félelmetessé teszik a nő amúgy szép, de rideg vonásait.
- Hello - nyitom a társalgást, és nem vagyok elragadtatva az orrhangtól, amit produkálnom sikerült. Bármit is akar tőlem, együtt kell működnöm, lehetőleg anélkül, hogy megneszelné, mennyire rettenetesen be vagyok ijedve...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maya Scott
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : ₪ Khale Kabile vezére.
Tartózkodási hely : ₪ new age city
Avatar : ₪ beyonce queenknowles
Hozzászólások száma : 27
Csatlakozott : 2015. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: chasing one's own tail   Hétf. Júl. 03, 2017 11:15 pm

Hűvös tekintetem le sem veszem róla. Sárga szemei elárulnák, ha nem tudnám már az igazságot likantróp természetéről. Vérének szaga ingereli bennem a vadat, kiváltképp a telihold közeledtének köszönhetően, ám nem azért vagyok alfa, hogy ilyen semmiségtől elveszítsem a fejem. Igyekszem nem mélyeket lélegezni, és hagyom, hogy a csend közénk feszítse ékét. Mivel köztünk van nagyjából 6-7 láb az asztal tekintélyes méretének köszönhetően, nem érzem meg rögtön félelmének szagát, pedig ez az egyik legjellegzetesebb. Vajon rájött már, kivel áll szemben? Érzi a tigrisem? Vajon számba vette már, mit is vétett ellenünk?
Áh, nem. Be van törve az orra. Egészen biztos, hogy nem érez semmiféle szagot, és nem is fog, amíg át nem változik. A szemeiből és az érzelmi állapotából ítélve közel áll hozzá, bár ez igen kellemetlen lenne. Ketrecben volna kénytelen tölteni az éjszakát a kúria vendégszeretetének jeleként.
Felemelem az állam, és lesújtó pillantást vetek rá. Van benne valami, ami gyanakvásra ad okot, de még nem egészen tudom, mi ez a megérzés. Az biztos, hogy vagy egy hatalmas nagy blöff a fickó, vagy nagyon tud valamit, ami most még nem látszik.
- A nevem Maya Scott. Én vagyok a Khale Kabile vezére. Azért van itt, mert van valami, ami nem tetszik nekünk... A tevékenységét illetően.
Nem mondok többet, mert nagyon kíváncsi vagyok rá, ő maga hogyan is interpretálja azt, hogy éjről éjre odamegy néhány csatlósával, néha egyedül, és rossz hangulatot, csetepatét, viszályt szít a Pokol Tüzében, olykor jelentős károkat okozva a falkám tagjainak és ezáltal nekem is.
Viszont képtelen vagyok megállni, hozzúfűzöm:
- Könnyedén kapcsolatba léphettem volna a Rexszel is, de annak önre nézve egészen biztosan nem lettek volna kellemes következményei.
Remélem, értékeli az előzékenységemet - amely valójában nem más, mint a hiányos riport következménye, amit Pamelától kaptam a zavargásokat illetően, és erről lesz is számára mondanivalóm, ugyanis tudnom kellett volna róla, hogy Dante oroszlán. Ám most egy enyhe kis fenyegetést cseppentve mondanivalómba, épp csak érzékelhetően lebbentem meg előtte, hogy itt bizony súlyos következményei is lehetnek a kihágásainak, főleg akkor, ha tovább folytatja a kellemetlenkedést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
John Dante
Véroroszlán
Véroroszlán
avatar

Foglalkozás : Taxisofőr
Avatar : Alfred Molina
Hozzászólások száma : 43
Csatlakozott : 2017. Feb. 23.

TémanyitásTárgy: Re: chasing one's own tail   Kedd Júl. 04, 2017 7:44 am

Maya Scott, a Khale Kabile vezére. Aha. Én meg kicsiként nem voltam bárányhimlős. Pont ennyi információt hordoz számomra, amit mond. Mi a fene az a Khale Kalibe?
Próbálok valami értelmet keresni a rumliban, ami itt zajlik, de nem lelek. A szavai alapján úgy tűnik, csináltam, vagy jelenleg is csinálok valamit, amivel baja van. Kezdjük az egyszerűbbel, mit is csinálok most? Taxizom. Internetezek. Néha étterembe eszek. Nem kommunikálok senkivel, nem járok el sehová. Korábban kizártam, hogy problémás utas lenne, tehát valószínű nem a mostani dolgaimmal van a gondja. Minden törvényt betartok, még az online filmeket is legális forrásból szerzem.
A régmúlt már problémásabb lesz, mert volt egy-két csúf dolog.
Chicagoban, mikor először átváltoztam, a helyi oroszlánok közé kerültem, akiket a rex bérbe adott a helyi gengsztereknek. A jobbak testőrnek, katonának kellettek, a magamfajták pénzbehajtónak és verőlegénynek.
Detroit... na arra emlékezni se akarok.
Pittsburgh, ott autók feltörésével egészítettem ki a taxis fizetést. Ki tudja, kinek léptem a tyúkszemére.
Philadelphia, szerintem ott nem csináltam semmi rosszat.
Na jó, túl kevés az adat, kezdjük az elején. Ki ez a nő? Nem vámpír, az biztos, mert hallom a szívveréseit. Tehát ember vagy váltó. Az ezüst hiánya váltóra utalna, de az, hogy másokkal végezteti az izommunkát embert sejtet. Tehát gondolkodjunk kvantum számítógépként, qbitekben.
A nő ember-vérlény szuperpozícióban van, adunk mindkettőnek 50% esélyt. Így biztos nem fogom rosszul kezelni. Mit jelent ez? Úgy kell vele beszélnem, hogy akár ember, akár vérlény, ne legyen belőle baj. Nem hazudhatok, mert ha vérlény megérzi, de csúsztatni, vagy nem a kérdésre válaszolni lehet.
A rex emlegetése a vérlény vonalat erősíti. Sokan tudhatják, hogy az oroszlánoknak rexe van, de úgy tűnik, ez a nő tudja is, ki a rex. Ezzel már többet tud nálam. Mindegy, adjunk 60%-ot a vérlénységnek. Az ezüst teljes hiánya is erre utal, hisz engem mással nem is nagyon lehetne vallatni. Hát jó, vérlény 70% valószínűséggel, ember 30% valószínűséggel. Alakul ez.
Mi dolga lehet velem? Személyes bosszú, felbérelték, kandi kamera. Ez utóbbit elvetem, egy prank kedvéért nem törték volna be az orrom. Tehát lehet személyes az ügy, vagy képviselhet valakit.
Jelen időben beszél az általam okozott gondról, de mivel a jelenben nem tettem, tehettem semmit ami ennyi erőfeszítést a begyűjtésemre indokolna, arra következtetek, nem tudja, pontosan miért is kell engem piszkálni. Tehát kiindultunk 50% eséllyel személyes ügyből, 50% eséllyel felbéreltségből. De ezt most módosítom 60% felbéreltségre.
A rexel való kapcsolatba lépés, noha mókás lett volna mert a rex nem ismer engem, újabb adatokkal szolgál. Gondja van egy oroszlánnal, akkor azt a rexel kell egyeztetni első körben, mielőtt ellenem jön, ellenkező esetben falkaháborút kockáztat. A falkák, ahogy tudom, ki szoktak állni a tagjaikért, nem hagyják azokat magukra. Tehát a tény, hogy nem kereste a rexet, több dolgot jelenthet. Biztos benne, hogy meg tud velem egyezni a többiek bevonása nélkül is. Elegendő alattvalója van, hogy ne kelljen aggódnia egy oroszlánfalka miatt. Vagy eddig nem tudta, hogy oroszlán vagyok. Ez utóbbit elvetem. A verőlegényei tudták mikor hol leszek, mikor nem figyel senki, és a tézeren kívül nem sok módja van egy váltó lekapcsolásának károkozás nélkül. Tehát 50 % eséllyel meg akar velem egyezni, 50% eséllyel meg példát statuál, és nem fél a rex bosszújától. Viszont mivel nincs kínzóeszköz a környéken, nincs jelen ezüst, ez utóbbinak felezem a valószínűségét. Tehát 75% eséllyel meg akar egyezni, 25%-ban pedig példát statuál. Tehát van három qbitem szuperpozícióban, a faja, az indoka, és a célja. Jöhet a matek, ami így fejben végezve rémálom lesz és pontatlan, de sebaj. 70%, hogy valamilyen vérlény, 60%, h felbérelték, és 75%, hogy meg akar velem egyezni. Na most szorozzuk össze ezeket. Aztán rájövök, hogy már így is túl régóta hallgatok. A vérlénység egyik legfőbb előnye a rendkívüli sebesség, gondolkodásban is. de még ezzel együtt is túl régóta vagyok csöndben. Mindenesetre a kalkulálás kicsit lenyugtatott, érzem, hogy alábbhagy a szememben a sárgaság, és a pánikérzetem is csökken. Hisz 75% eséllyel meg akar velem egyezni, nem lesz nagyobb baj. Már csak ki kell deríteni mit akar. Tehát hazudni tilos, blöffölni és csúsztatni szabad.
- Rengeteg energiát szánok rá, hogy ne kerüljek senki problémásnak a látóterébe - mondom nyugodt hangon. - Élni és élni hagyni mondhatni az életelvem. De úgy látszik, ezúttal nem soroltam a problémások közé valakit, akit kellett volna. A rexet meg tényleg jobb kihagyni. Nem csak az én érdekemben. Hisz akár az ő parancsait is követhetem. De ha mégsem így lenne, már a puszta ittlétem, nem beszélve a sérülésekről amiket az.. emberei okoztak, elegendő lehet az egész falka felhergelésére. Az pedig kimeneteltől függetlenül véres, fájdalmas és drága lenne mindkét félnek.
Magam is meglepődöm a hangomból áradó magabiztosságon és arrogancián. Pénzbehajtó koromban beszéltem így utoljára, és álmatlan éjszakáimon most is gyakran kísért. Az orrhang kicsit ront a hatásfokon, de így se rossz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maya Scott
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : ₪ Khale Kabile vezére.
Tartózkodási hely : ₪ new age city
Avatar : ₪ beyonce queenknowles
Hozzászólások száma : 27
Csatlakozott : 2015. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: chasing one's own tail   Vas. Júl. 23, 2017 2:15 pm

Roppant ködössé válik a tekintete, ami felettébb gyanús. Vagy egyszerűen csak feláll a hátamon a szőr attól, hogy nem tudom, milyen tárgyalópartnerrel is van dolgom valójában. Nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy téves következtetéseket vonjak le, ezért mindenre figyelek. Türelmes vagyok, várok, hiszen ha megpendítesz egy húrt, hagynod kell, hogy minden rezgése elérje az összes fület a teremben. Valamin nagyon agyal, és közben bámul rám, én pedig állom a pillantását. Most alkot vajon stratégiát? Vagy csak el akarja játszani Columbo hadnagyot, hogy félrevezessen? Megforgatom tűsarkúba bújtatott lábfejem az asztal alatt, türelmetlenségem egyetlen apró jele mindössze ez.
Remélem, hamar eljutunk a beszélgetésnek abba a részébe, amikor már nem kell kerülgetnünk a forró kását.
Igyekszem mellőzni hangjának mulatságos voltát a tudatomból, hiszen nem azért vagyunk itt, hogy harsogva kinevessük egymást. Néha azt érzem, olyan merev vagyok királynőként, hogy a maszk alatt már nem is vagyok ott.
Érdekesen fordítja meg a helyzetet. Az elképzelései a Rexről és az oroszlánokról talán valósak, talán nem. Noha alapvetően előzékenységgel viseltetnek falkák urai a velük szemben semleges falkák urai iránt, kétségtelen, hogy mindenhol vannak felelőtlen, forrófejű idióták, akik nem értik a diplomácia sikamlós nyelvét. Néha azon gondolkozom, mennyivel egyszerűbb lenne az életem, ha én is az előbbi csoporthoz tartoznék, és csak az ösztöneimet követném.
De ez most nem opció. Neki kell látnom, hogy bevilágítsak New Age City mocskos diplomáciai pókjálójának sötét sarkaiba. Mert ha bármelyik falka is célba vett, akkor arról haladéktalanul tudnom kell.
- Amikor hibákat követünk el, az egyik legcélravezetőbb kibúvónk az, hogy csak parancsra cselekedtünk. A mieinkhez hasonlóan hierarchikus csoportokban az ilyesmit szigorúan betartják. Tehát, kérdem én, Dante: parancsra cselekedett, mikor a tigriseim útját keresztezte? - Jobb ezt mielőbb tisztázni, mert ha így van, akkor nem az ő tökein kell ugrálnom, hanem a Rexén.
Ami a sérüléseit illeti, ezt szóra sem méltatom. A kárörvendő fiatal nő rögtön rávágná, hogy ez semmiség, az első átváltozás után nyoma sem marad annak majd, hogy kicsit lehorzsolta az orrát és a csuklóját. De ezt a fiatal nőt mindig kívül hagyom a tárgyalásaimról, betapaszott szájjal kuporog valahol egy láda fenekén. Csak egy hisztérika akarna megtorolni falka szinten olyan apróságokat, mint egy kis ütlegelés. Ilyen a fajtánk. Szeretjük az agressziót.
- Tudja, az élni és élni hagyni elvvel jómagam is egyetértek. Nem vagyok azonban képes szemet hunyni afölött, hogy sorozatos zaklatásnak teszi ki a falkám tagjait. Ez az én értelmezésem szerint nem fér bele az előbbi alapelvbe, és ha ön szerint igen, akkor a véleményeink messzebb állnak egymástól, mint New Age City Los Angelestől.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
John Dante
Véroroszlán
Véroroszlán
avatar

Foglalkozás : Taxisofőr
Avatar : Alfred Molina
Hozzászólások száma : 43
Csatlakozott : 2017. Feb. 23.

TémanyitásTárgy: Re: chasing one's own tail   Csüt. Júl. 27, 2017 2:24 am

Szubatomi szinten minden csak valószínűség. Egy esemény, aminek az esélye öt százalék ugyanúgy megtörténhet, mint az, amiinek az esélye száz százalék. Ezt jelenti a szuperpozíció. A részecske minden lehetséges állapotában van egyszerre, és csak amikor megmérjük, válik a valószínűségből bizonyosság. Ez a valószínűség olyan komoly, hogy egyetlen foton képes nemcsak több helyen tartózkodni egy időpillanatban, hanem reakcióba is lépni saját magával. Ebből kiindulva, nem is akkora pofáraesés, hogy a három qbitemből kettő értékét megkaptam, és nem az, amire számítottam. A nő alakváltó, és nem megbízták, hanem saját ügyben jár el. Ezek alapján 66%, hogy a harmadik qbitem is rossz lesz. De mivel eddig mindkétszer a kedvezőtlenebb esély jött be, kivételesen mehetne valami terv szerint, és maradhatnánk abban, hogy meg akar egyezni velem. Tehát vissza a tényekhez.
Valószínű az elején amit mondott mia kalifa vagy micsoda a tigrisek falkájának a neve.
De ami igazán szöget ütött a fejembe, az az, hogy kereszteztem a tigrisei útját. Mikor volt nekem bármi dolgom bármiféle...
Bevillan.
Derek.
Az egyetlen másik vérlény, aki tud rólam. Pár napja, mikor összefutottam vele, tanuja voltam egy szóváltásnak közötte és pár fura alak között. Eddig azt hittem, azok emberek voltak, de mivel az orrom tele volt a sikátor bűzével, benézhettem a váltók jellegzetes szagát. Lehet, Dereknek van valami összetűzése a falkájával, és az a páros szintén tigris volt, meg akarták fegyelmezni, de a jelenlétem elijesztette őket? Bele se merek gondolni, ennek mekkora a valószínűsége, úgy érzem a tizedesvessző után igen sok nulla előzné meg az első nem nullát, de ma már tapasztaltam, hogy az esélyek nem a barátaim.
Sorozatos zaklatásnak nevezni ezt az egy találkozást erős túlzás lenne, de ha a két nevezett verőlegény nem akarta felvállalni a mia kalifa előtt, hogy féltek az egyenlő esélyektől, bármit hozzákölthettek. Erről nincs értelme beszélni, hisz miért lenne az én szavamnak több hitele mint az övéknek.
Az egész, ahogy idehozattak, az ezüsttel való fenyegetés is arra utal, hogy nagyon nagyon csúnyán túlbecsülik a képességeimet. Ami nem jó. Ezt a nyomorult drótot se bírom eltépni, és ha ez a spiné tényleg a tigrisek rexe, akkor feltörli velem a padlót, bármit teszek is. De már megint túl régóta hallgatok. Emberekkel szemben ez nem feltűnő, de egy váltó észreveszi.
- Van az a bugyuta találós kérdés, hogy mi a nehezebb, egy kiló acél vagy egy kiló madártoll. Az emberek fele elsőre rávágja a rossz választ, és büszke magára, a többiek a jó választ felelik, de a rossz indokkal. Kicsit ugyanebben a helyzetben érzem magam. Ha azt mondom parancsra cselekedtem, az lehet igaz, de lehet hazug is, hogy futni hagyjon. Ha nemmel felelek, az lehet igaz, de lehet hazugság is akár parancsra akár önszántamból a falka védelmében. Komolyabb bizonyítékot nem tudok adni, mint hogy hozzáteszem a válaszhoz, hogy becsületszavamra.
De legyen, adok egy választ, és önre bízom, milyen következtetéseket von le belőle. Nem cselekedtem parancsra, de előre megfontoltan sem, mindössze az történt, amit az adott helyzetben a legoptimálisabbnak láttam.

Vagyis lesunyt fülekkel álltam, míg Dereket szidta az a két barom, de ezt nem teszem hozzá. Szerettem volna pofánvágni őket, de harci tapasztalat hiányában vagy ők vernek meg, vagy ha emberek, esetleg megölöm őket. Ráadásul Dereket tíz perce ismertem, ennyi idő meg nem elég, hogy verekedjek valakiért. A fenébe is, harminc éve ismerem magamat, és mégse állok ki a saját védelmemben.
- Akárhogyis nézzük, tehát én egyedül minden segítség nélkül "sorozatosan zaklatom" a tigrisfalka több tagját. Mivel minden látható erőfeszítés és probléma nélkül sikerült engem elkapnia az embereinek, a tények azt mutatják, nem vagyok túl komoly fenyegetés. Elvetve a lehetőséget, hogy csak hagytam magam és szándékosan törettem be az arcom. Tehát adja magát a kérdés, a fent nevezett tigrisek ennyire gyengék, vagy csak ilyen könnyű őket megijeszteni?

Ezeket meg ki mondta???? Én biztos nem. Nem vagyok ilyen bátor. Főleg nem összekötözve, kiszolgáltatva, megverve. Ráadásul érzem, hogy a szemem is megint sárga. Mi a fene van velem?
Aztán rájövök. Telihold. Rohadtul közel van, én meg sose voltam ilyenkor társaságban, így nem tudom befogni a pofám. De hiába érzem, hogy ezért nagyon meg leszek verve, kedves, bicskanyitogató mosoly terül el az arcomon .
B@szameg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maya Scott
Vértigris
Vértigris
avatar

Foglalkozás : ₪ Khale Kabile vezére.
Tartózkodási hely : ₪ new age city
Avatar : ₪ beyonce queenknowles
Hozzászólások száma : 27
Csatlakozott : 2015. Jun. 14.

TémanyitásTárgy: Re: chasing one's own tail   Hétf. Aug. 07, 2017 11:55 pm

Nem értem ezeket a hosszú csöndeket. Ujjaim ráfeszülnek faragott székem karfájára, izmaim megfeszülnek és égek a vágytól, hogy történjen már valami, türelemre intem azonban magamat, akarattal és szinte erőszakkal. Ugyanígy fojtom el a sóhajom, mely aztán bennszakad enyhén nyitott ajkaim közt, mikor végre megszólal.
Vajon mire akar célozni ezzel a kacifántos mondanivalójával? Szemöldökeim enyhén összehúzódnak, miközben próbálom előre megjósolni, mire is akar kilyukadni a toll és acél játékon keresztül. Ha felteszi nekem is a kérdést, esküszöm, ráborítom az asztalt, és megütöm.
Na jó, talán mégsem. A fülemben visszhangzik az intelem: Légy királynő! De néha piszkosul nehéz. De nem hagyhatom, hogy felbosszantson a helyzet. Azért nem bíztam rá valamelyik katonámra, hogy elintézze ezt az apró kellemetlenséget, mert meg akartam tapasztalni az efféle helyzetek minden játszmáját. Bár bevallom, nem ilyen ellenfélre számítottam.
Az őszinteségét legalább becsülöm. Nem sokan mernék kimondani egy ilyen helyzetben, hogy fogalmuk sincsen, miről beszélek. Vagy lehet, hogy nem is ezt mondta? Várjunk csak... A pokolba is, annyit csűri-csavarja a szót, hogy belefájdul a fejem.
- A legoptimálisabbnak - emelem fel lassan az államat kérdőn, miközben megismétlem végszavát. Utánakapok a szónak, mert muszáj ebben valami értelmet találnom, bár nem sikerül. Úgy magyarázkodik, mint egy családelhagyó férfi. Apám jut eszembe, de ezt követően rögtön az, hogy őt is nagyon szívesen megütném.
És folytatja. Ha nem uralkodnék magamon ilyen fegyelmezetten, leesne az állam, egészen a padlóig. Mégis mit merészel ez a senkiházi?! Tenyérbemászó vigyora van, ez biztos. Arra kezdek gyanakodni, hogy ő is, mint minden patriarchális falka férfi tagja, próbára tesz éppen. Cseppet sem vesz komolyan se engem, se a falkámat, amiért behódolnak egy nősténynek. Nem először találkozom ilyesvalakivel rövidke uralkodásom alatt, de ez nem jelenti azt, hogy kevésbé bosszant.
Előre hajolok egy kissé, és sárguló szemeibe bámulva, teljes hidegvért imitálva, és a hangom lehalkítva artikulálok:
- Nem tűröm el az ócska sértegetést. A falkám minden egyes tagja pontosan tisztában van vele, hogyan kell elintéznie a vitás kérdéseket, és maga pontosan ezért van itt. Úgyhogy jobban tenné, hogyha lehiggadna, és uralkodna az oroszlánján is, mert ha nem sikerül, majd uralkodom rajta én, de abban nem lesz köszönet. Világosan beszéltem?
Visszadőlök, egyenes háttal, merev tagokkal, és szinte nem is pislogok. Úgy nézek rá - nos, pont úgy, ahogyan megérdemli egy hozzá hasonló férfi, aki nekilát és kóstolgat, és még akkor sem hiszi el, hogy bizony nincs fölényben, amikor ez már teljesen egyértelmű. Nem hinném, hogy Dante alfa lenne. Talán még csak nem is domináns, máskülönben már rájött volna, hogyan szabaduljon ki. Elég idős ahhoz, hogy ne legyen túl forrófejű, mégsem elég tapasztalt, hogy parancsoljon a fenevadnak. Tehát az oroszlánfalkában igen alacsony rangot tölthet be, ha betölt egyáltalán bármiféle rangot. Ennek az a másik magyarázata, hogy a tevékenysége eddig nem szúrt szemet a Rexnek, sem a Reginának - feltételezve, hogy nincs okuk ellenem bármit is tenni, a zsarolást és a pitiánerkedést nem kellene eltűrniük.
Márpedig, ha Dante nincsen betanítva, akkor itt a remek alkalom arra, hogy én megtegyem. Semmi sem töri le annyira egy férfi szarvát, mint az, ha olyasvalakitől kell instrukciókat elfogadnia, akit nem tekint többnek magánál. És semmi sem teszi helyre annyira az egóját, mint azt, ha ezt mégis lenyomják a torkán.
- Ha ezt tisztáztuk, akkor beszéljük meg, mi is az "optimális" viselkedés a falkám tagjaival szemben. Egy, elvárom a tiszteletet. Ez azt jelenti, hogy ha meglát egy tigrist, jó messzire elkerüli, és még csak meg se fordul a fejében, hogy keresztezze az útját. Az meg aztán pláne nem fordul meg a fejében, hogy provokálni kezdje, rátámadjon, vagy fenyegesse. Akkor sem, ha még egy magánál is gyengébb szubmisszívvel vagy kölyökkel van dolga. Akkor sem, ha történetesen egy vagy esetleg két nősténnyel. - Ezt azért hangsúlyozom ennyire ki, mert A Pokol tüzét két nőstény üzemelteti, Karen és Diana. Kettejük közül Diana domináns, de Karen szubmisszív, és tény, hogy fogalma sincsen, hogyan védje meg magát a kedvese távollétében. De ez most nem tartozik a tárgyhoz. Előbb vágnám ki a nyelvem, minthogy bármi rosszat mondjak falkám bármelyik tagjáról, vagy hogy eláruljam bármiféle gyengeségüket.
További pontjaim felsorolásával egyelőre egy kicsit várok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
John Dante
Véroroszlán
Véroroszlán
avatar

Foglalkozás : Taxisofőr
Avatar : Alfred Molina
Hozzászólások száma : 43
Csatlakozott : 2017. Feb. 23.

TémanyitásTárgy: Re: chasing one's own tail   Kedd Aug. 08, 2017 12:52 am

Újabb adatok, és még annyira sincs értelme, mint az előzőeknek. Uralkodni az oroszlánomon? Milyen oroszlánomon? Még macskát se tartottam soha, nemhogy valami nagytestű ragadozót, amihez mindenféle engedélyek kelle... Hülye telihold. Szó szerint érzem, hogy lassú az agyam. Hallottam már más váltókat is még Chicagoban úgy beszélni a bennük lévő állatról, mintha külön lény lenne. Sose értettem ezt. Az oroszlán ÉN vagyok. Na jó, butább, agresszívebb és szebb verzióban, de akkor is én vagyok. Ha különválasztom magam, az olyan, mintha nem vállalnám a felelősséget azért, amit oroszlánként teszek. Persze nem vállalom, elmenekülök amint lehet, de attól még én vagyok.
Türelmetlennek tűnik. Furcsán kimért, erőltetett lassúsággal mozog. Türelmetlen, de türelmet kényszerít magára. Lehet, őt is zavarja a telihold közeledte legalább annyira, mint engem. Vagy csak engem zavar a telihold és belelátok mindenfélét a mozdulataiba. Lehet, csak unaloműzésként vagyok itt, és csak szórakozik velem. Nem hiszem, de attól még lehet. De jó lenne érezni a szagokat...
Ismét megmozgatom a kezem, hátha ezúttal valamivel kevésbé irritálóan fog a húsomba vágni a drót. Nem jön be.
- Az ócska és kevésbé ócska sértéseket elkerülhetnénk, ha ezt a beszélgetést nem ilyen közel a holdtöltéhez folytatnánk. Őszintén csodálom az önuralmat amit tanúsít, kár, hogy a verőlegényeknek nem ment. Gyanítom lesznek itt még ocsmány szavak netán tettek, és ha eléggé egészben leszek hozzá, biztosíthatom, hogy fogok megbánást érezni amikor kitisztul a fejem.
Úgy döntök, a fenyegetést ignorálom. Mégis mit mondhatnék rá? Rettegve könyörögjek bocsánatért, netán játsszam a keménylegényt és provokáljam ki, hogy tényleg megtépjen?
Most ő hallgat és méreget. Úgy érzem, valahogy nem olyan vagyok, mint amire számított. De vajon mire számított? Mivel még mindig csak beszél és nem pofoz, a csúnya beszólásom ellenére sem, egyre valószínűbb, hogy valamiféle egyezséget akar. De mit? Mire megy ki ez az egész? Mit mondhatott az a két verőlegény, amiért ennyire komoly fenyegetésnek tart, hogy erőforrást szánt az elraboltatásomra?
Lássuk az adatokat. Van egyszer, hogy meg akar egyezni. Ez nem szuperpozíció, ez tény (legalábbis most annak fogom kezelni). Van egy változóm, ami a végeredmény, ez lesz az egyenlet másik oldalán. Ez a változó ismeretlen. Van egy másik változóm, ami ez a beszélgetés. Valamint vagyunk mi ketten, az asztal két oldalán. Tehát (mi ketten az asztal két oldalán) szorozva (ez a beszélgetés) = (ismeretlen helyzet). Az (ismeretlen helyzet) valamiféle egyezség. Ez még kevés lesz, nézzük mit tudunk még. Derek. A két verőlegény, akik nem mertek nekimenni Dereknek, mert én is jelen voltam. E kettő panaszolt be engem ennél nőnél.
- Világos - hazudom, mert rohadtul nem világos semmi. - Egész nap epoxi gyantát szagoltam, így fáj a fejem. Betört az arcom, ami fáj, de rosszabb, nem érzek szagokat, így csak a gyanta bűze kering a fejemben. A drót amivel megkötöztek igencsak vágja a csuklóm. Belement egy tüske a talpamba, és ez a szék is több, mint kényelmetlen, de úgy rá vagyok drótozva, hogy nem tudok fészkelődni. Világos, hogy uralkodnom kell magamon, mert még a végén baj lesz. Már ha lehet még rontani a helyzeten.
Ezután még zavarosabb lesz. Elkerülni a tigriseket? Dehát ők jöttek oda hozzám. El kellett volna futnom tőlük? Abban a helyzetben ahogy Derek rám talált nem hogy futni, de sétálni se tudtam volna, és utána is, hozzám se szólt az a kettő, csak Dereket akarták. Bárhogy töröm a fejem, nehéz összeraknom, hogy az a kettő nő lett volna. Emlékezhetek rosszul, de valamiért férfiak rémlenek. Szakállal meg mindennel.
Tehát a két verőlegény, pontosabban leány nem csak nő volt, de én "provokáltam", "fenyegettem" őket, és "rájuk is támadtam". Hát, ezzel nehéz vitatkozni.
- Való igaz, a messzi elkerülés lett volna az optimális, de az első tigris önként jött oda hozzám, ő kezdte az interakciót, én csak reagáltam. Bár mondhatnám, hogy jó lett volna, ha nem jön oda, de nem lenne igaz, mégha miatta is kellett szagolnom azt a nyüves gyantát ma. Közvetetten, úgy értem, nem ő dugta az orrom alá. A másik kettő miatt meg őszinte elnézést kérek, nem vettem észre, hogy nőstények. Az én hibám, vannak testi jegyek, amiket a női nemhez társítok, de ugye 2017 van, milyen jogon vonok én kétségbe bármi ilyesmit; ha valaki azt állítja ő nőstény, akkor nőstény, kinézettől függetlenül. Bár be kell vallanom, nem hittem, hogy a váltók között is van ilyesmi, de én nem ítélkezem.
Végiggondolom amiket mondtam, és igen, meg leszek tépve. Mivel sokat úgy sem tudok már rontani a helyzetemen, hagyom, hogy a hold beszéljen, én meg csak sodródom az eseményekkel.
- De ha már ilyen filozófiai mélységekre evezünk, igazán érdekel az ön véleménye is. Vajon egy kilogramm madártoll, vagy egy kilogramm  acél a nehezebb?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: chasing one's own tail   

Vissza az elejére Go down
 
chasing one's own tail
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Midnight Tales :: New Age City :: Külterület-
Ugrás: