HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Útmutató
Hírek

Vadászok újratöltve, mindenki vessen rá egy pillantást, akinek kedves az élete.Bedobtunk pár új canont, ajánljuk a "keresd a párját" játék kedvelőinek.Csak a rangfoglaló ad erőt és mindent lebíró akaratot.Az oldal nyitott:
2010. december 7-én

STAFF

Demetrius
Admin

Profil - PM

Multi: Jane Bianchi


Rain Phantomhive
Moderátor

Profil - PM

Multik:
Judas
Mavis Rosenthal
Luukas Richter
Chat
Latest topics
» Alapítvány épülete- Dave & Vero
Vas. Nov. 18, 2018 3:00 pm by Veronica Thorne

» Step by Step - Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 11:27 am by Trevor Estacado

» Why? - Chloe & Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 10:37 am by Trevor Estacado

» Greg & Lexi
Hétf. Nov. 13, 2017 9:38 pm by Alexis Clarke

» Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ
Csüt. Okt. 05, 2017 9:28 pm by David Johnas

» Kronológia
Hétf. Szept. 25, 2017 2:43 am by John Dante

» Derek & John A tigris és az oroszlán
Pént. Szept. 22, 2017 4:28 am by John Dante

» Elmaradt kötelesség - Ms Clarke & John
Pént. Szept. 22, 2017 4:14 am by John Dante

» Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi
Szer. Szept. 06, 2017 8:49 am by David Johnas

Top posting users this month
Statisztika
Aktív tagjaink: 35
Lányok: 14
Fiúk: 21

Emberek: 6
Vámpírok: 5
Vérfarkasok: 7
Vérgepárdok: 3
Vérhiénák: 2
Véroroszlánok: 5
Vérpatkányok: 0
Vértigrisek: 4
Vadászok: 3
Holdfázis
CURRENT MOON

Share | 
 

 Prometheus - Daniel

Go down 
SzerzőÜzenet
Daniel Mist
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : az Alfa otthona
Avatar : Ash Stymest
Hozzászólások száma : 8
Csatlakozott : 2017. Jun. 11.

TémanyitásTárgy: Prometheus - Daniel   Pént. Júl. 07, 2017 8:13 am

A változás lassan hömpölygött bennem, de kimutatni teljesen azt hiszem már sose fogom. Túl sok minden történt az árvaház óta - meg persze előtte is. De utána meg állandó változást követelt. A titkok. Az emberek előtt a váltó létem, a falka elől a versenyeket. És még a nővérem elől is menekülök… nem akarom, hogy így lásson meg.
Nem fogsz belőlem többet kapni, Elieanora. Nem engedhetem. De nem felejtettem el, hogy mitől mentettél meg, hogy mit adtál, úgyhogy... csak fogadd el, hogy ilyen lettem. És hagyd, hogy az a kevés, ami megmaradt belőlem, aminek megengedhetem ezt a csöppnyi törődést, gondoskodjon kicsit rólad, úgy, hogy megkíméllek örökké a társaságomtól. Farkasom elégedetlenül mordul, hogy mit dilemmázok ilyeneken, mire bosszúsan fújok egyet.
Jó, akkor … gondolataimból a telefonom ráz fel. Felpattanok az ágyról és a bőrkabátomhoz viharzok ami a fotelben pihen. A másik oldalról a haverom szól bele. Meghökkenek amit hallok, elgondolkozom rajta, majd egy visszahívlak, meglátom mit tehetek-el kinyomtam. Bannyek, miért kell ennek is ilyenekkel fogadnia…
Elgondolkoztam a hallottakon… kell egy fegyver neki, hogy bemutassa annak használatát, élesben. Elvesztett egy fogadást és ezt kapta. Jó mi? Ő sima ember, barátok vagyunk már pár éve, elég jók vagyunk a versenyekben, összefogtunk és segítsük egymást… És én most kitől kérjek segítséget ez ügyben?
Nem hagyhatom cserben…várjunk! Van egy fegyverspecialistánk, nem? Vagy valami olyasmi töltetű farkasunk… Prometheus…igaz, az alfa azt mondta, hogy ő külön kategória viselkedés terén és egyedül nem szabadna…de most DJ nincs itthon…megoldom. Nagyjából öt perc gondolkodás után a tettek mezejére lépek és a szobámból kilépve az övéhez masírozok…előtte toporgok pár másodpercet, hogy nehogy olyat szóljak, amire kacifántos válasza lenne… én még nem beszéltem vele sose, de láttam már és hallottam is…. Koppintottam az ajtón, egyet, majd kettőt és beléptem…sürgős nah, bocsánat…tudom hogy milyen titulust kapott, de ez tényleg fontos.
- Izé…Prometheus… - tekintetem a szobát pásztázza, hátha elakad egy ismerős alakon…
- Ki tudnál segíteni egy kicsit? - tettem fel a nagy kérdést, akár itt van, akár nincs. aztán már azon kaptam magam, hogy a küszöbön belül ácsorgok…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Prometheus 05
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Ian Whyte
Hozzászólások száma : 51
Csatlakozott : 2014. Dec. 31.

TémanyitásTárgy: Re: Prometheus - Daniel   Pént. Júl. 07, 2017 2:55 pm

Műveleti napló bejegyzés. Kudarc. Többszöri próbálkozás ellenére sem sikerült az Ulfirc által "ellazulásnak" nevezett folyamatot elsajátítanom. Egyszerűen képtelen vagyok rögtönzött ötletekre alapozni a napjaim, mikor egy tökéletesen kivitelezett napi tervezet már akkor is sokkal nagyobb hatásfokkal használja ki a 20 ébren töltött órát ha csak a gerinc struktúrát követem, feladatfókuszálás nélkül.

04:00 AM
Ismét feltételesen békésnek nyilvánítható napot kezdek meg. Kénytelen vagyok ügyelni minden zajra amit csak gerjeszthetek, mert a lakók segítségem ellenére sem fogadták el, hogy fejlesszük az alvástechnikájukat és szokásaikat. Pedig 6 óránál többet aludni meglepő pazarlás, ennek ellenére vannak egyedek aki a számomra elfogadhatatlan 10 órát is megközelítik, ha a körülmények ezt lehetővé teszik.
A fürdő helységet ismét hanyagul alkalmazták és a személyes higiéniám eszközeit sem tisztelik. A fogkrémem a szokásos pozíciójától megközelítőleg 33 mm differenciát mutat. Itt még mindig anarchikus állapotok vannak, de az Ulfric parancsba adta ezen, számára "apró" kihágások mellőzését.
A kötelező reggeli rutinfeladatok után ismét ellenőrzöm az újoncok anyagait. A falkában meglepő a fluktuáció és ha ezt senki sem követi nyomon nem tudjuk meg ha esetleg vitális információkkal rendelkező egyed érkezik vagy hagyja el a csoportunkat. Az Ulfric feleslegesnek titulálta tevékenységem, ellenben érzem, hogy ő is nyomon követ minden mozgást csak a lehetséges kémet próbálja dezinformálni.
A nap tökéletesen ütemezett tervek szerint halad. A 10:00 járőröző futásom végeztem a ház közvetlen 8Km-es sugarú körében és még 3 percem volt megérkezni mikor a mozgásérzékelő jelzett. Illetéktelen behatoló a szállásomon. Ez az idő könnyedén leszorítható volt 46 másodpercre némi tempónöveléssel. Mivel a ház magas védettségi zóna fegyvert nem vehetek magamhoz csak közvetlen tűzcsapást követően. Nem volt időm minden szobát biztosítani és mivel a támadási pont adott volt így közvetlen csak a magas prioritású célterületet ellenőriztem és pillanatokkal később a behatoló mögé kerültem. Az Elieanóra öccse. Ennél a pontnál a készültség semmisnek vehető. Kényelmes, kihúzott tartást felvéve kezdem a társalgást.
- Daniel úrfi! Ugye tisztában van vele, hogy ha bárminemű anyagot, legyen az fizikai vagy szellemi, megpróbál eltávolítani a körzetemből az komoly következményekkel jár. Mindezek mellett jó napot kívánok. -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Daniel Mist
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : az Alfa otthona
Avatar : Ash Stymest
Hozzászólások száma : 8
Csatlakozott : 2017. Jun. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Prometheus - Daniel   Vas. Júl. 09, 2017 10:43 am

Üres a szoba… meg sem moccanok, hiszen kitudja miféle fegyverekkel figyelteti az ajtaját. Lehet ha megmozdulok, akkor felrobban az egész. Vagy lenyakaz valami. Vagy keresztül szúr egy kard. Ám amire nem számítok, az a mögöttem megszólaló hang. Összerezzenek a megszólításra és fordulok is felé, amilyen gyorsan csak tudok. Zavartságomat követően meghajlok, majd felegyenesedem… tarkót vakarok. Farkasom is köszönti a másikat, de ő tisztes távolságban marad, játszana, de most épp nem lehet....
- I-igen… szép napot. De… Nem hagynád végre el ezt az úrfis dolgot? - pillantottam kérdőn a tekintetébe, majd leeresztettem a karom magam mellé.
- És kiegyeznénk egy simán Daniel-ben? - mosolyogtam el…majd torkot köszörültem. - Eszembe sem jutott elvenni tőled semmit. Hozzád jöttem. Kérdezni akarok valamit. - ez az ami fontos, az meg hogy meggyanúsít hogy elvennék tőle valamit, nos…nem vagyok tolvaj. Nem olyan családban nőttem fel.
- Van pár perced rám? Vagy inkább később?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Prometheus 05
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Ian Whyte
Hozzászólások száma : 51
Csatlakozott : 2014. Dec. 31.

TémanyitásTárgy: Re: Prometheus - Daniel   Szer. Aug. 09, 2017 7:36 pm

Enyhe ijedséget vélek levonni viselkedéséből. A következő mondatokból remélem pontosan ki tudom elemezni, hogy az ártó szándék felfedezése vagy a puszta megjelenésem okozta ezt nála.
Viselkedése hasonlóan a többi fiatalhoz mellőzi a formalitás és magas szinten alkalmaz rögtönzést. Szeretnék megtanulni spontán viselkedni, de a mai reggelből is kimutatható, túlságosan is ragaszkodok a hatékonysághoz. Ami igazából ideális megoldás, de ha "emberibb" akarok lenni szükségem lesz ennek a lehetetlen magatartásnak az elsajátítására.
Kérésére bólintok. Ha más megszólítást igényel elfogadom, akkor is ha az eltér logikus könnyű azonosítást lehetővé tevő nevétől. Ezt a cselekedetem vélhetem spontánnak. Így pedig ismét pozitív jelentést írhatok a napolómba, személyiség fejlődésemmel kapcsoltban. Viszont a naplóm vezetése továbbra is egyértelmű jele a szervezettségre tartott igényemnek, ami jelen estben negatív. Mellőzni a mai napra az írott jelentést spontán. Ez újabb pozitívum amit lejegyezhetnék a ... ez így nem lesz jó.
- Értékelem az őszinteségét Simán Daniel és elfogadom, mint nem gyanúsítható egyént. Másodlagos feladatköröm a fiatalság segítése, ami jelen esetben prioritást élvez időbeosztásomban. Kérem fókuszálja a kérdéskört. -
A szobámba belépek és a számítógépen deaktivizálom a jelzőrendszerem. Csak passzív védelemmel láthattam el a szobát. Az Ulfric "hallani sem akart" még nyugtató lövedékről sem, ezért kritériumának eleget téve, írásban adtam be a kérvényt. Úgy sem fogadta el.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Daniel Mist
Vérfarkas
Vérfarkas
avatar

Tartózkodási hely : az Alfa otthona
Avatar : Ash Stymest
Hozzászólások száma : 8
Csatlakozott : 2017. Jun. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Prometheus - Daniel   Szomb. Aug. 26, 2017 6:28 pm

Szavai hallatán leginkább a falba fejelnék...nem Simán Daniel...csak simán, hogy Daniel. Miért nem érti meg? Nem kell semmi jelző a nevem előtt vagy utánra. Attól mert az alfa harapott be...ezt nem kell hangoztatni. De azért hálás vagyok, hogy nem robbantja le a fejem egyből. Megkönnyebbülök és már nem is feszengek. Figyelem ahogy a gépén kezd el katatni-matatni, fogalmam sincs mit művel, de közben felelek a kérdésére. - Szóval... kellene egy fegyver. Kizárólag töltény nélküli. Bemutatásra. Fogadást kötöttünk a srácokkal és jó lenne... hát tudod, megnyerni. Csak el kellene mondanod, hogy mi hogyan működik rajta és mi a becsületes megnevezése. - közben a szobájába is beléptem, tekintetem ide oda cikázott, majd a férfin állapodott meg. - Nem kell valami nagy fegyverre gondolni. - kezem és ujjaim úgy forgattam, hogy mekkora is kellene...olyan 9 mm-esre gondoltam. - Csak valami, amivel könnyen lehet bánni. - nem mozdultam tovább, mégis csak az ő területéről van szó, csak a küszöbtől 3 lépésre vagyok, még visszahátrálhatok. De megmaradtam ott. - És ha lehet... az Ulfric ezt ne tudja meg. - nem tetszene neki, de még az se biztos, hogy Prometheus benne lenne ebben.
- Maradjon kizárólag kettőnk között...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Prometheus - Daniel   

Vissza az elejére Go down
 
Prometheus - Daniel
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Midnight Tales :: New Age City :: Házak-
Ugrás: