HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Útmutató
Hírek

Vadászok újratöltve, mindenki vessen rá egy pillantást, akinek kedves az élete.Bedobtunk pár új canont, ajánljuk a "keresd a párját" játék kedvelőinek.Csak a rangfoglaló ad erőt és mindent lebíró akaratot.Az oldal nyitott:
2010. december 7-én

STAFF

Demetrius
Admin

Profil - PM

Multi: Jane Bianchi


Rain Phantomhive
Moderátor

Profil - PM

Multik:
Judas
Mavis Rosenthal
Luukas Richter
Chat
Latest topics
» Alapítvány épülete- Dave & Vero
Vas. Nov. 18, 2018 3:00 pm by Veronica Thorne

» Step by Step - Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 11:27 am by Trevor Estacado

» Why? - Chloe & Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 10:37 am by Trevor Estacado

» Greg & Lexi
Hétf. Nov. 13, 2017 9:38 pm by Alexis Clarke

» Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ
Csüt. Okt. 05, 2017 9:28 pm by David Johnas

» Kronológia
Hétf. Szept. 25, 2017 2:43 am by John Dante

» Derek & John A tigris és az oroszlán
Pént. Szept. 22, 2017 4:28 am by John Dante

» Elmaradt kötelesség - Ms Clarke & John
Pént. Szept. 22, 2017 4:14 am by John Dante

» Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi
Szer. Szept. 06, 2017 8:49 am by David Johnas

Top posting users this month
Statisztika
Aktív tagjaink: 35
Lányok: 14
Fiúk: 21

Emberek: 6
Vámpírok: 5
Vérfarkasok: 7
Vérgepárdok: 3
Vérhiénák: 2
Véroroszlánok: 5
Vérpatkányok: 0
Vértigrisek: 4
Vadászok: 3
Holdfázis
CURRENT MOON

Share | 
 

 Általános leírás

Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 92
Csatlakozott : 2012. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Általános leírás   Szer. Feb. 22, 2012 4:24 pm

Általános leírás


A játszható fajok listája:


 • Emberek
          - Vadászok
 • Vámpírok
 • Vérállatok, likantrópok, vagyis alakváltók
          - Vérfarkasok
          - Vérgepárdok
              - Vérhiénák
          - Véroroszlánok
          - Vérpatkányok
          - Vértigrisek


A vérállatokról:

- A vérállatok élettartama elméletileg megegyezik egy átlagos halandóéval.
- A likantrópok teste nem fertőződik meg semmiféle kórokozóval. Haláluk nem történhet betegségből kifolyólag.
- Ez az elmebetegségekre mondjuk nem vonatkozik, azok ugyanúgy fennállhatnak.
- Gyorsabban regenerálódik a testük, mint egy átlagemberé, sebeik gyorsabban gyógyulnak, de azért egy pisztolylövés őket is megkínozza.
- Különösen érzékenyek az ezüstre. Egy ezüst fegyver által okozott seb őket is meggyötri.
- Minden telihold éjszakáján átváltoznak.
- Ilyenkor összegyűlnek a falkájuknak fenntartott helyen, ahol közösen vadásznak. A szubokra és a kölykökre a dominánsok vigyáznak.
- Nemcsak teliholdkor képesek az átváltozásra. Olykor ez véletlenszerűen is megtörténik velük, valamint akkor, ha nem tudják kontrollálni az erős érzelmeiket (pl. düh, félelem, orgazmus, vágy)
- Falkában élnek, falkában gondolkodnak. Minden likantrópnak a falka az első, mivel az a likantróp, akinek nincs falkája, halott likantróp.
- Nem vicc, a vadászok tényleg levadásszák őket.
- Nem isznak vért, azaz nincs szükségük rá, bár kifejezetten kedvelik az ízét, egyesek függőek is lehetnek az embervér ízétől és illatától.
- Egy likantróp fizikai ereje és erőnléte sokkal nagyobb egy halandóénál.
- Nem hat rájuk drog, alkohol, mivel szervezetük minden toxikus anyagot nagyon gyorsan lebont.
- Ennélfogva egy migrénes likantróp jól megjárja, mert a fájdalomcsillapító se használ.
- A vérállatok természetes ellenségeik a vámpírok, akik áhítoznak különösen sűrű, erős és zamatos vérükre.
- Likantróppá válhat valaki fertőzés vagy születés útján.
- A vérállat csak átváltozott alakban fertőz, továbbá testnedvek közül csupán vérrel.
- Minden falkának belső rangsora van, ez a rangsor szigorú, és aki nem a pozíciójának megfelelően viselkedik, az kemény büntetésre vagy egy-két pofonra számíthat, ami a fejébe veri az alapszabályokat.
- Egy likantróp akár heti 5-6 alkalommal is "adhat" vért egy vámpírnak, ennél több már jócskán megterhelné a szervezetét.
- Egy domináns likantróp ereje körülbelül egy 50-100 éves vámpír erejével tudja felvenni a versenyt. Mentális ereje szintén.
- Egy likantróp alfa 100-400 éves vámpírral tudja talán felvenni a versenyt.
- Egy likantróp szub teljesen esélytelen egy vámpírral vagy vadásszal szemben.

A játékban nem engedélyezett a hibridek megalkotása. Csak a fent említett fajok hozhatóak be és játszhatóak ki.
Hibrid alatt az alábbit kell érteni: Vámpír + ember, Vérállat + vérállat (kivéve, ha a szülők azonos fajba tartoznak, de akkor is nagyon ritka!), vérállat + vámpír gyermekei.


Fogalom magyarázat a vérállat hierarchiában:

Szubmisszív:
Csendes, nyugodt, félénk, nem harcias, esetenként visszahúzódó. Van, aki mindegyik egyszerre van, akiben nincs meg minden ezekből a tulajdonságokból. A lényeg az, hogy ők a falka leggyengébb láncszemei. Ők azok, akik ha vérszagot éreznek, akkor elvesztik a kontrollt egy idő után a vadállatuk felett és alakot váltanak.
Nem valami harcias típus a legtöbbjük, van, aki meg sem meri magát védeni még szóban sem. De van közöttük olyan is, aki kinyitja a lepénylesőjét és oda mondja a magáét, ám a dominánsakkal vagy alfákkal már nem száll szembe.
Attól, hogy a szubok nem harciasak és a legtöbb esetben nem is bonyolódnak harcba, még nem gyengék a végtelenségig, hiszen ha olyan konfliktus helyzetbe kerülnek, akkor kérhetik egy náluk dominánsabb tag (domináns vagy alfa) védelmét, és ez esetben az, aki a védelmébe vette a szubot megküzdhet a szubmisszív érdekeiben. Így korántsem kell őket eltiporhatónak venni, hiszen nekik is vannak jogaik attól, hogy a hierarchia végén vannak.
Az életük nem rossz, és senki ne higgye, hogy a „nagyok” játékszerei lennének, hiszen ők is szerves részei a falkáknak, a legtöbb esetben ők adják egy falka érzelmi részét. Higgadtak és törődőek. Ha egy társuk megsebesül ők azok, akik elsőnek ápolni kezdik és óvják őt, (még az erősebbek vendettát követelnek.)
Fontos, hogy tudjátok, a szubmisszív, nem csak azt jelenti, hogy harmat gyenge, vagy retteg a harctól. Van ilyen közöttük, de nem mind ilyen. Vannak határozott jellemek is, de ők sem szívesen bonyolódnak bele a harcokba. Illetve, attól, hogy valaki szubmisszív nem kell lebecsülni vagy lenézni, mert ugyan olyan értékesek, mint a domináns tagok.


Szubmisszív, aki alkalmi Domináns:
A fentiek nagy vonalakban jellemzőek rájuk, ám annyi különbséggel, hogy ők lehetnek alkalmanként dominánsak is, ha a helyzet úgy hozza. Azaz, erősebb lehet bennünk a terület vagy tulajdon féltés, vagy a magukért való kiállás is, az alattuk lévőkkel szemben mindig agresszívabbak lesznek. Felfelé, csak a dominánsakkal mernek ujjat húzni, az alfáktól még ők maguk is megtartják a két lépés távolságot harci helyzetben. De nem lehetetlen, hogy néha- néha még egy alfának is megpróbáljon oda mondani.

Domináns:
Ők adják a középmezőnyt. Harciasak és agresszívek, ők már képesek a vér szagával szemben is uralni a bennük lévő vadállatot, de nem a végtelenségig. Nem félnek érvényesíteni a saját érdekeiket, és attól sem, hogy feljebb verekedjék magukat a ranglétrán. Az ő köreikben van a legtöbb hatalmi harc. Itt nem olyan éles a határvonal két domináns vérállat között, mint az alfák és a falka királyai között.
Ők minden esetben hangot adnak és adhatnak is a saját gondolataiknak, ám a királlyal még ők sem mernek ujjat húzni.
A dominánsoknak pedig kutya kötelességük megvédeni a többieket, ha egy szubmisszív felkéri, hogy védje meg az érdekeit akkor a domináns azt elfogadja, hiszen az egész falka egy nagy család, és egy mindenkiért mindenki egyért jelmondat tökéletesen érvényesül náluk.

Alfák:
Tökéletesen uralják a vadállatukat. A vérszagára képesek megálljt parancsolni a bennük élő vadnak, és ha dühkitörésük van, akkor is képesek lecsillapodni. A hierarchia tetején állnak, közülük kerülnek ki a királyok és királynők, így ők azok akik megtehetik, hogy kihívják a királyokat párbajra, de elsőnek nekik is mindig a trónkövetelő pozíciójába kell felverekedniük magukat. Még az alattuk lévők hatalmi harcai első vérig mennek, addig itt nem szokatlan a halálig tartó harc sem, ám nem is kötelező ahhoz, hogy újonnan megszerzett pozíciójukat megtartsák.

A királynők és királyok:
A legerősebb alfái a falkáknak, ők azok, akik képesek uralni a többiek vadállatait, képesek azokat lecsillapítani, a részleges átváltozás is csak az ő képességeik között található meg. Ám a telihold hívásakor nekik is kötelező felvenniük a teljes állati alakjukat. Viszont ők harcolhatnak úgy egy hatalmi harcban, hogy csak egyes testrészeik változnak állativá.

Figyelem!
Minden vérállat mikor átváltozik, akkor teljes állati alakot ölt fel, és nem fél alakot!
A vérállat alfák képesek arra, hogy egy harc folyamán fél alakban legyenek. Azaz az állat nagyjából emberi anatómiájú, de a feje állati, és a testét bunda borítja, vagyis olyan mintha a négylábú állat két lábra emelkedne.
Azonban a harc után ők is teljesen állati formát öltenek. (Még egy alfa sem maradhat a teliholdas estéken csak fél alakban.)


A született vérállatokról:

Nagyon ritkák, és csak kivételes esetben hozhatóak be. Nagyon jó előtörténettel kell rendelkezni ahhoz, hogy megengedjük az ilyen vérállatok randalírozását.

Mivel az alakváltók egyik főbb jellemzője, hogy teliholdkor mindenképpen alakot kell és fognak is váltani, ez a szervezet számára akkora megterhelés, hogy vetéléshez vezet. (Mivel nem csak a külső módosul, hanem a belső szervek is. Egy nagyon erős alfa hím átveheti a párjától a szörnyeteget a telihold idején, de ez még az alfák között is ritka képesség.) Ezért nem potyognak csak úgy a világra a született alakváltók.

Ami még itt fontos, az az, hogy hagyományos szülés nem lehetséges, mivel az megint csak egy olyan helyzet a szervezet számára, ami kiválthatja az alakváltást. (Persze előfordulhat, hogy csak az utolsó pillanatban vált alakot az anya, de az olyan ritka, mint a fehér holló, annak a nősténynek, nagyon erős alfának kell lennie.)

Egy bizonyos mennyiségig lehetőség van született vérállatok behozatalára, de azt a STAFF határozza meg, mikor, mennyit, és milyen faj képviselőjeként engedi be. Ennek szabályozása azért kell, mert nem szeretnénk, ha minden második alakváltónk született vérállat lenne, aki nagy hatalommal rendelkezik és képes kiütni bárkit a nyeregből.

Igazán ritka az a vérállat, melynek mindkét szülője likantróp (részletesen lentebb!)

Ember + vérállat:

Nos, ők nem számítanak félvérnek, mivel a pubertásban 100%, hogy alakot fognak váltani, és teljes értékű vérállat lesz belőlük, ugyanúgy mintha megfertőzték volna őket. Így lehetséges az olyan vérállatok behozatala, akiknek ember a szülő anyja és a nemző apja pedig vérállat. Figyelem: Ők semmivel nem erősebbek egy normális vérállatnál, és nem is gyengébbek, az ezüst is, ugyanúgy fog rajtuk.

A fertőzés, amely alakváltóvá tesz valakit, megváltoztatja géneket, a különböző alakváltó fajokra jellemző genetikát kódolja, ezért ez az utódokba továbbadódik.
A likantróp fertőzés, ha valaki elkapta, nagyon erős, felülír minden más korábbi fertőzést (pl. a HIV-fertőzést is).
Mivel a gének likantróp-fajonként kissé máshogy módosulnak, ezért nem lehetséges, hogy eltérő likantrópiát hordozó pároknak életképes utóduk szülessen.
Az alakváltó gént hormonális hatások indítják be, ezért az első alakváltás emberi anya és alakváltó apa gyermekénél kb. 14-16 éves korra esik. Azon ritka alkalmakkor, mikor az anya az alakváltó, kisebb hormonhatás is elegendő, és az első alakváltás ideje korábban van, 9-12 éves kor körül.
Az alakváltó fertőzés, és lét csökkenti a fogamzás, illetve a megtermékenyítés valószínűségét, de nem teszi lehetetlenné.


Gyengeségeik:

Az vérállatoknak lényegében csak egy nagy gyengéjük van, az pedig az ezüst. Ha ilyen fegyverrel sebezik meg őket, akkor olyan tempóban gyógyulnak, mint az emberek. Illetve, az ezüsttel okozott sérülések halálosak is lehetnek számukra, ebben az esetben nem biztos, hogy túlélnének egy szívlövést. Persze ha azonnal orvos kezébe kerülnek, aki perceken belül kiszedi a golyót és összefoltozza őket, akkor lehetséges, hogy túlélik.

Egy másik gyengeségük az egymástól szerzett sérülések. Ha vérállat sebez vérállatot, akkor ugyanolyan lassan gyógyulnak, mintha ezüsttel lettek volna megsebezve.

Erősségeik:

Sokkalta erősebbek, mint egy egyszerű ember, és gyorsabbak is. Az állóképességük, és fájdalomtűrő képességük is jóval magasabb. Bár ezek sem a végtelenségig fokozhatóak, csak egy bizonyos határig. Egy kés vágását, vagy tű szúrását is ugyanúgy megérzik akár az emberek, csak valamennyivel többet képesek elviselni a fájdalomból.

Gyorsabban gyógyulnak, mint az emberek, egy súlyos sérülésből is képesek napok alatt felépülni, vagy ha alakot váltanak, akkor a folyamat alatt begyógyul minden sérülésük. Képesek akár egy levágott végtag visszanövesztésére is. Bár ha a fejet választják el a testtől, akkor azt nem élik túl, ugyan ilyen halálos sérülés számukra, ha a szívüket távolítják el.

Teliholdkor minden esetben alakot váltanak. A nagyon erős alfák képesek húzni-halasztani a dolgot, de nekik is muszáj engedniük a hívásnak.

A vérállatok képesek, arra, hogy kiszagolják az erős hangulatváltozásokat, illetve ha valaki hazudik. De ezt csak abban az esetben, ha valaki nem tökéletes ura a pulzusának és a vonásainak. Mind az érzelmek, mint a hazudás, bizonyos kémiai reakciókat eredményez a testben, amik megváltoztatják, a bőr kipárolgását, ezáltal az egyén illatát.
Ez a vámpírok szaglására is vonatkozik, ők is képesek ezeket is kiszagolni.


Párok, családok és utódok:

Ember-ember pár minden további nélkül alapíthat családot.

Embereknek lehet alakváltó vagy "friss" vámpír családtagjuk, aki nemrég változott át.

Emberi nő teherbe eshet alakváltótól. A gyermekük nem számít félvérnek, mivel a pubertásban 100%, hogy alakot fog váltani, és teljes értékű vérállat lesz belőlük, ugyanúgy mintha megfertőzték volna őket. Így lehetséges az olyan vérállatok behozatala, akiknek ember a szülő anyja és a nemző apja pedig vérállat. Figyelem: Ők semmivel nem erősebbek egy normális vérállatnál, és nem is gyengébbek, az ezüst is, ugyanúgy fog rajtuk.

Emberi férfinak csak nagyon speciális körülmények között születhet alakváltó nőtől gyermeke. Ez extrém ritka! Ritkább, mintha két alakváltónak születne gyermeke! Csak akkor van rá némi esély, ha a nő falkájában van egy erős alfa hím, aki felvállalja, hogy szólítja és átveszi a nő szörnyetegét és a nővel nagyon közeli baráti vagy rokoni viszonyban áll, hogy ezt meg is tudja tenni. (Általában ilyet egy alakváltó hím csak a párjáért tesz!)
(Lásd fent is!)

Ember - vámpír pároknak nem lehet vérszerinti gyermekük. A vámpírok alapvetően sterilek.

Azonos fajba tartozó alakváltók:
Természetes és megszokott, hogy azonos fatájú alakváltók egymást választják párnak. Sajnos az utódok nagyon ritkák, csak domináns nőstény, és erős alfa hím pár esetében képzelhető el, aki a párja szörnyetegét képes átvenni teliholdkor. Extrém ritka esetben, ha a vérszerinti apa nem elég erős, de a falka egy másik nagyon erős alfa hímje hajlandó segíteni, esetleg sikerülhet az utód kihordása. A segítő hím ilyenkor vagy közeli barát vagy rokon. A hímek általában csak a saját párjuk szörnyetegét hajlandóak átvenni!

Gyakoribb az, hogy az alakváltó férfi párja ember volt, és még emberként szülte meg a gyermekeiket, majd utána, hogy ezzel is bizonyítsa hűségét és a kötődését a párjához, maga is alakváltóvá változik. Így a gyermekeik biztonságosan születnek meg.

Nem azonos fajba tartozó alakváltók:
Mivel nem állatok, így elképzelhető, hogy nem egy azonos fajtájú alakváltóban lelik meg a társukat. De sajnos az ilyen kapcsolatokból nem születhet életképes utód.

Alakváltó-vámpír pároknak sem lehet saját gyermekük.

A vámpírok, ha komolyan párt választanak, hajlamosak vámpírt választani, mert jól tudják, hogy az emberek és az alakváltók élete véges. Ha mégis embert választanak, gyakran vámpírrá teszik a párjukat.
A másik lehetőség, hogy a vámpír a halandó szolgáját választja élete párjául is.
A vámpíroknak nem lehet saját vérszerinti utódjuk az átváltozásuk után.
Mivel valaha emberek voltak, az átváltozásuk előtt ugyanaz volt rájuk is érvényes, mint bármely emberre.

Hívóállat:Hívóállatuk a mestervámpíroknak lehet. Az adott mester habitusa dönti el, hogy milyen hívóállata lesz, erre a mesterek nincsenek és tudatosan nem is lehetnek befolyással, de általában örömmel szokták fogadni ezen képességüket, és legtöbbször nincs kifogásuk az ellen, hogy milyen hívóállatot rendel melléjük a végzet.

Pomme-de-sang: A véralma. Egy vámpírmester állandó vérdonora, aki a legtöbbször a hívóállatai közül kerül ki. Rendszeresen, akár naponta ad vért a mesterének (illetve a mestere által kijelölt más vámpíroknak), legtöbbször ezért cserébe bizonyos előnyöket élvez. Ilyen előnyök lehetnek a nagyobb biztonság, a vámpír által biztosított védelem, anyagi juttatások, de előfordulhat, hogy a vámpírt és a pomme-de-sangját érzelmi szálak is összekapcsolják, barátság vagy akár szerelem is. Egy vámpírnak akár több pomme-de-sangja is lehet, de egy pomme-de-sang csak egy vámpírmestert szolgál. Bármilyen rangú alakváltó lehet. Igen ritkán, kivételes esetben, előfordulhat, hogy egy vámpír pomme-de-sangja olyan alakváltó, aki egyébként nem a hívóállata.


Vámpírok:

A vámpíroknak egy sajátos hierarchiájuk van, mely hat szintből áll. Az első három szinten lévő vámpírok a mesterek, ők azok, akik hatalmukkal a többiek felett állnak, és rendelkeznek hívóállatokkal, illetve a joggal, hogy egy- egy város urai legyenek. De elsőnek vegyük az általános jellemzőket.

A vámpírok itt sem születnek, hanem átváltoztatják őket. A halál előtti pillanatban inniuk kell egy vámpír véréből. (Vagyis, vámpírrá csak úgy válhat valaki, ha egy  vámpír megharapja és kiszívja az utolsó csepp vérét is, majd cserébe ad a sajátjából.) Miután ez megtörtént, és a halandó már vérszívóként tér vissza, jöhet a véreskü, amivel örök hűséget esküszik a mesterének, aki teremtette. Ez a kötelék eltéphetetlen, csak úgy lehet tőle szabadulni, ha a mester feloldja, vagy a mester elhalálozik.
Nem minden vámpír lehet mestervámpír. Vannak olyanok, akik nem tudják felfejleszteni a képességeiket, mivel nincs meg bennük az a plusz, ami ehhez kell.
Táplálkozás:
Szilárd étkeket nem esznek, csak vért isznak. Naponta kell táplálkozniuk. Mindenképpen, friss vérrel, élő áldozatból, aki lehet ember vagy alakváltó. Ez utóbbi leginkább csak a mestervámpírok eledele. Mivel a mestervámpíroknak van hívóállatuk, és így lehet pomme-de-sang-juk.

Általános képességek:
- Kisebb nagyobb bűbájok használata, pl.: Bele tudnak kontárkodni egy ember agyába, és rávehetik az önkéntes véradásra.
- Bizonyos fokú emlékezet módosítás. A nem mestervámpírok, maximum perceket tudnak kitörölni egy ember agyából.
- Képesek a másikra kényszeríteni az akaratukat, vagy hipnotizálni a puszta nézésükkel.
- Képesek az emlékek manipulálására. A nem mester vámpírok ezen képessége korlátozott, csak rövid távú emlékeket tudnak manipulálni.

Mester vámpírok képességei, általánosságban:
- Az előbb felsorolt képességeket magasabb fokon birtokolják. Ezen túl pedig, rendelkeznek olyan saját képességekkel, melyek általában egyén vagy vérvonal függők. Mint például, a vér mellett valaki vágyából vagy rettegéséből is képes energiát nyerni, amit át tud alakítani életerővé.

A vámpírjelekről:

Az első jel:

"Megosztottam veled a saját életerőmet. Elvettem tőled a fájdalmat, és adtam neked a szívósságomból. Kicsit ellenállóbbá tettelek."

"Most már immunis vagy a tekintetére, a hangjára és az elméjére. Csakis a saját akaratodból fogod őt szolgálni."

A jel metafizikai úton kerül fel. A két fél energiája nem harcol egymással, hanem összesimulnak és együtt "táncolnak" a levegõben.
Ezt a jegyet csak a vámpírok érzékelik a szolgán, illetve az alany is, akire a jegyek kerülnek. Összességében egy birtokjel, mely a szolga gyorsabb gyógyulását eredményezi.
A második jel:

A két fél közt ezúttal közvetlen érintkezés valósul meg: a vámpír a vérét veszi a leendő szolgájának. Összekapcsolódik kettejük ereje. A második jel már sokkal érezhetõbb változásokkal jár, a két fél hatalma megnő, illetve megérzik egymás jelenlétét.
A harmadik jel:

A harmadik jel akkor kerül fel a szolgára, mikor a vámpír megitatja a szolgát a vérével. Kialakul a végleges kötelék, mely eltéphetetlen. A folyamat a két fél hatalmának megnövekedésével jár. Ezen túl a szolga örök életet nyer, halhatatlanná válik (de nem ölhetetlenné). Addig él, amíg a mestere. Képesek metafizikai, vagyis telepatikus úton kommunikálni.
Kb. ilyesmi a folyamat mikor valakiből erőszakkal hívják elő a vadállatot.
Kép arról, hogy milyen két alak van, fél alak, és állati. A félalakot nem lehet sokáig tartani! Lásd fentebb a leírásokban
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://midnighttales.hungarianforum.com
 
Általános leírás
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Midnight Tales :: Fontos Információk játék előtt :: A világ bemutatása, fajleírások-
Ugrás: