HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Útmutató
Hírek

Vadászok újratöltve, mindenki vessen rá egy pillantást, akinek kedves az élete.Bedobtunk pár új canont, ajánljuk a "keresd a párját" játék kedvelőinek.Csak a rangfoglaló ad erőt és mindent lebíró akaratot.Az oldal nyitott:
2010. december 7-én

STAFF

Demetrius
Admin

Profil - PM

Multi: Jane Bianchi


Rain Phantomhive
Moderátor

Profil - PM

Multik:
Judas
Mavis Rosenthal
Luukas Richter
Chat
Latest topics
» Alapítvány épülete- Dave & Vero
Vas. Nov. 18, 2018 3:00 pm by Veronica Thorne

» Step by Step - Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 11:27 am by Trevor Estacado

» Why? - Chloe & Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 10:37 am by Trevor Estacado

» Greg & Lexi
Hétf. Nov. 13, 2017 9:38 pm by Alexis Clarke

» Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ
Csüt. Okt. 05, 2017 9:28 pm by David Johnas

» Kronológia
Hétf. Szept. 25, 2017 2:43 am by John Dante

» Derek & John A tigris és az oroszlán
Pént. Szept. 22, 2017 4:28 am by John Dante

» Elmaradt kötelesség - Ms Clarke & John
Pént. Szept. 22, 2017 4:14 am by John Dante

» Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi
Szer. Szept. 06, 2017 8:49 am by David Johnas

Top posting users this month
Statisztika
Aktív tagjaink: 35
Lányok: 14
Fiúk: 21

Emberek: 6
Vámpírok: 5
Vérfarkasok: 7
Vérgepárdok: 3
Vérhiénák: 2
Véroroszlánok: 5
Vérpatkányok: 0
Vértigrisek: 4
Vadászok: 3
Holdfázis
CURRENT MOON

Share | 
 

 A második szint- A hálószoba

Go down 
SzerzőÜzenet
Sasha Monroe
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Tartózkodási hely : NA city
Avatar : Palvin Barbara
Hozzászólások száma : 28
Csatlakozott : 2013. Sep. 17.

TémanyitásTárgy: A második szint- A hálószoba   Kedd Nov. 19, 2013 10:04 pm"Hazudsz! Nem vagy boldog! Gyémánt tiszta lelked átlátszó mint a víztükör. Ha csak egy lehelet homályosítja el én azt is észreveszem. Mond, mi bánt?"


Valami húz lefelé, le az örvénylő mélységbe. Álmodom? Vagy ez a valóság? Csak álom lehet, s még is olyan igazi. Futok, szabadulnék... menekülök, de ki elől? Ébredni akarok, mert félek, rettegek, hogy mi történik ha elkap. Magamba csípek, de nem használ, nem bírok ébredni, valahol halványan érzékelem, hogy miért. Telihold volt? Azután is mindig hosszan alszok, akár egy napot is. Vagy anyám ingerelt fel megint? Miatta változtam át, s most ezért nem akarok lehullni a rémálom köde a szemeimről?
Fájdalom hasít a karomba, s szinte fülsüketítő a reccsenés ami ezt követi. Ismét az utcán vagyok, a kis városomban. Igen, azon az utcán ahol először átváltoztam. Látom magam, kívülről és belülről egyaránt. Hasadt a világ, mintha két oldala lenne. Vagy több, akár három vagy négy. Hiszen más is van itt, a hiénám. A földön fekszem, látom magam, ahogyan a fájdalomtól megvonaglik a testem. A hiéna meg csak ül és néz, vár azt hiszem. Vagy drukkol, idegesnek tűnik, a mancsait emelgeti és furcsa vakkantó hangokat hallat, csak úgy hiénásan, mintha nevetne. De nem, ő nem vidám. Együtt érez velem? Lehetséges ez egyáltalán?
Felemelem a kezemet, arcomon félelem és zavar keveredik a fájdalom kínjaival. Igen, ekkor még nem tudtam itt még nem értettem, hogy mi is vagyok valójában.
Átváltozom, ahogyan elveszítem az eszméletem már csak egy pillanat, nincs ellenállás, nincs fájdalom. Már csak a hiéna van ott, rám pislog azokkal a hatalmas szemeivel, csíkos akár egy zebra. Sosem láttam még ilyen hiénát azelőtt, csak a pöttyöset ismertem, de azt is alig. Halkan nevet, kinyújtom a kezemet, hogy megsimogassam... őt vagy talán magamat. Már nem tudom. A szemeibe szédülök, bele a legmélyébe, azokba a borostyánszínű íriszekbe. Borostyán?
Futunk, megint üldöznek...Remegek, de muszáj tartani a tempót, most nem botolhatok el, most nem. Hiszen négy lábam van, igen így sokkal könnyebb futni. Árnyak vesznek körül, s mindenhonnan szemek leselkednek, apró, kis pontok. Hiénák? Macskák? Nem tudom, csak pontok, félelmetes rosszakaró szemek. Megtorpanunk... hátranézünk, hogy megtudjuk milyen közel ért hozzánk az üldöző. De csak sötétség fogad és még több gyászos, vészjósló szem. Forgunk, kiutat keresünk... ők meg egyre csak közelednek. Sikítanék, igen sikítani akarok, segítségért. De hát ki segíthetne? Ki segített az elmúlt éveim során? S még is reménykedek, hogy egy sikítás majd mindent megold. De az éles fülsüketítő hang helyett, csupán az a csuklásszerű, de hangos hiénahang szakad fel a torkomból. Hiszen az vagyok... egy hiéna. Vicsorgok, hátha azzal elijeszthetem őket, de csak jönnek előre, s velük a sötétség is egyre húzódik körém. Zihálok, szinte már levegőt sem kapok, mintha a sötétség érkezésével az oxigén is eltűnne.
-Sasha...-A hang betör a tudatomba, de a forrását nem látom. Elmém kétségbeesetten kiált, keresve a hang forrását. -Ébredj Kicsim! -Talán fel sem fogom még a hang rekedtes tónusát, a szinte parancsoló hangejtést, már meg is jelenik, édes üldözöm, tőle menekültem eddig, most még is a karjaiba vetem magam, s már ki is pattannak a szemeim.

Zihálok, s a végtagjaim szinte zsonganak a tegnapi átváltozástól, s hirtelen fel sem fogom, hogyan kerültem ebbe a szobába, s miért néz egy vámpír olyan kutatóan az arcomba. Még mindig remegek, megtörlöm a szemeimet, hogy az álom utolsó morzsáit is elűzzem. Fázok, nem gondolkodom, túl kába és fáradt vagyok még mindig. Csak a felém támaszkodó vámpírhoz kucorodok vigaszért, akinek most meleg a teste. Miattam? Nem tudom, de ezen most nincs is erőm töprengeni. Odakuporodok közel, egészen közel, ráfonva a végtagjaimat, s hagyom, hogy elárasszon a biztonság érzete. Akarom, szeretem... túlságosan is. Most nem érdekelnek a vitáink, csak ő kell, hogy érezzem, hogy megvéd, hogy minden rendben, hogy vigyázz rám és nem hagyja, hogy bárki a közelembe kerüljön. Ez most tetszik, most élvezem, hogy ilyen birtokló, ebben a pillanatban nem is vágyom többre...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
A második szint- A hálószoba
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Minden napra egy süti, B1 szint a fekete piac és temetkezési vállalkozás

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Midnight Tales :: Sasha Aranykalitkája-
Ugrás: