HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Útmutató
Hírek

Vadászok újratöltve, mindenki vessen rá egy pillantást, akinek kedves az élete.Bedobtunk pár új canont, ajánljuk a "keresd a párját" játék kedvelőinek.Csak a rangfoglaló ad erőt és mindent lebíró akaratot.Az oldal nyitott:
2010. december 7-én

STAFF

Demetrius
Admin

Profil - PM

Multi: Jane Bianchi


Rain Phantomhive
Moderátor

Profil - PM

Multik:
Judas
Mavis Rosenthal
Luukas Richter
Chat
Latest topics
» Alapítvány épülete- Dave & Vero
Vas. Nov. 18, 2018 3:00 pm by Veronica Thorne

» Step by Step - Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 11:27 am by Trevor Estacado

» Why? - Chloe & Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 10:37 am by Trevor Estacado

» Greg & Lexi
Hétf. Nov. 13, 2017 9:38 pm by Alexis Clarke

» Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ
Csüt. Okt. 05, 2017 9:28 pm by David Johnas

» Kronológia
Hétf. Szept. 25, 2017 2:43 am by John Dante

» Derek & John A tigris és az oroszlán
Pént. Szept. 22, 2017 4:28 am by John Dante

» Elmaradt kötelesség - Ms Clarke & John
Pént. Szept. 22, 2017 4:14 am by John Dante

» Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi
Szer. Szept. 06, 2017 8:49 am by David Johnas

Top posting users this month
Statisztika
Aktív tagjaink: 35
Lányok: 14
Fiúk: 21

Emberek: 6
Vámpírok: 5
Vérfarkasok: 7
Vérgepárdok: 3
Vérhiénák: 2
Véroroszlánok: 5
Vérpatkányok: 0
Vértigrisek: 4
Vadászok: 3
Holdfázis
CURRENT MOON

Share | 
 

 Hail To The King

Go down 
SzerzőÜzenet
Madson Hale
Jégkocka
Jégkocka
Madson Hale

Foglalkozás : NAC Rendőrkapitányság, Természetfeletti Bűnügyek Osztálya, százados
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Tristan Burnett
Hozzászólások száma : 97
Csatlakozott : 2013. Oct. 19.

TémanyitásTárgy: Hail To The King   Csüt. Dec. 26, 2013 1:12 pm

Mindannyiunk érezte, mikor a Rex végül is elhagyta a várost. Más volt ez, mint amikor egy-egy hétvégére elment, dolgozni, vagy ki tudja hová. Más volt, végleges, és ezt éreztük mind.
Az utolsó beszélgetésünk jár a fejemben azóta is. Hogy mit mondott nekem akkor... Komolyabban kellett volna vennem mindezeket a problémákat, nemcsak meghallgatni, hanem kezelni őket. Egyenként tépni szét mindazokat, akik elfelhősítik a nem is olyan öreg, de végtelenül öregnek tűnő egykorvolt Rex amúgy is gondterhelt homlokát. Mondjuk, kezdhettem volna magammal. És Melanie-val, de főleg magammal.
A romtemplom az északi városhatáron túl van, az erdő felé. Ez a vadászterületünk, itt szokott összegyűlni a falka minden holdtöltekor. Most épp a periódus felénél vagyunk. Karácsony másnapja van. Leállítom a motort a fagyos földön, levetem a bukósisakot. Csendes az erdő, a hó eltakar minden hangot, a templom puritán kövei komoran emelkednek felettünk.
Nemcsak az egykori Simulator, de elvileg, remélem, mindenki itt lesz ma délután. Valójában fogalmam sincs, mi a bevett protokoll ezekre az esetekre, de Gregory talán egyedül velem közölte a "végrendeletét", még ha nem is halt meg, ez érvényes. Felteszem. Csak az lesz a szívás, ha harcra kerül a sor, ugyanis a vámpírom épp egy másik kontinensen lebzsel, erőt kölcsönözni tőle így meglehetősen körülményes lenne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rhys I. Phantomhive
Jégkocka
Jégkocka
Rhys I. Phantomhive

Foglalkozás : minden, ami illegális
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Andy fucking Biersack
Hozzászólások száma : 179
Csatlakozott : 2013. Aug. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Hail To The King   Csüt. Dec. 26, 2013 10:51 pm

Who will tell, the story how you live...

Hajnal van, annyira kibszott hajnal, amikor a telefonom csipogására ébredek fel, rosszkedvűen nyomom le, senkinek nem vagyok itt, hosszú éjszakám volt, most feküdtem le aludni, senki kedvéért fel nem kelek, mégha hat anyja van akkor sem... Éppen visszaaludnék a rémálmaim közé, mikor megint csipog, és kelletlenül emelem fel a fejem hogy félkómába megnézzem ki keres. Két sms, az egyik üzlet, de csak délutánra a másik meg... oroszlángyűlés? Jah tényleg oroszlán is vagyok, jó hogy az elmúlt másfél hónapban nem hagyták hogy elfelejtsem. Nagy nyögéssel indulok el hogy felkeljek, erre mégis oda kéne tolnom a pofám hogy mi van a falkával bár... nem mondanám hogy szétvet miattuk a kíváncsiság. Felkelve beletúrok a borzas hajamba, amolyan vagány stílus, tipikusan az akire ránézel, és széles ívben ki is kerülöd. Na ja.

Egy órával később, már tisztán és felöltözve kávézom a szolid, de mégis otthonos vámpírlakásban, ahol nemrégóta lakom csak, de nagyon tetszik. Mármint nem balhés, nincs akkora forgalom... Talán ilyen lehet az, amit a legtöbben úgy hívnak "otthon". Az üres kávésbögrém a mosogatógépbe ejtem, na nem hiszi senki hogy én fogok elmosogatni? Megnézem még egyszer hová kéne mennem, és morogva húzom magamra a bakancsom, ami új szerzemény, és a bőrkabátom. Nem fogom kinyalni magam egy rohadt falkagyűlésre. Nincs messze ahová mennem kellene, mégis lusta vagyok, így a kapott kocsikulcsot felkapva indulok el a garázs felé, hogy elvigyem egy körre Lucien kicsikéjét, a bmw-t. Behuppanok a vezetőülésre, beindítom, gázt adok, és kitolatok az útra. Megfordulok a kocsival, és rálépek a gázra, és masszív 100 körül tartva suhanok a romtemplomig, ahol a megbeszélés lesz. Ahogy odaérek, megállok, beparkolok egy motor mellé ami már ott áll. Kiszállva, lezárom a kocsit, és odasétálok, kicsit sem finomkodva, nem arról vagyok én híres. Hiszen én vagyok a Roszabbik. Madson. Hm, ki is az? Annyit tudok róla hogy így néz ki, és rendőr a foglalkozása. Hja igen, akkor ezért nem voltunk mi sosem puszihaverok.
- Szintén a gyűlésre jöttél? - lépek közelebb, nyakamon még látszik a három karmolásnyom, és a romtemplom egyik kiállóbb kövére ülök fel török ülésbe, nem megyek annyira közel hozzá, még fóbiám van mindentől. Örüljenek hogy egyáltalán hajlandó voltam idejönni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alexis Clarke
Véroroszlán
Véroroszlán
Alexis Clarke

Tartózkodási hely : chatszin #DEB887
Hozzászólások száma : 30
Csatlakozott : 2013. Nov. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Hail To The King   Vas. Dec. 29, 2013 10:41 am

Emlékszem még jól arra a napra, amikor először jártam ezen a helyen. Féltem, ahogy most is , hogy mi lesz itt. Greg akkor mutatott be a falkának, persze egy két taggal már előtte is volt szerencsém találkozni. De akkor ott együtt volt mindenki. Úgy éreztem, hogy új család vesz körül, és ez nagyon sokáig így is volt. Ahol tudtam segítettem a falkának, Gregnek, még annak ellenére is, hogy volt , aki rossz szándéknak vélte a dolgot.
Most is ezt teszem, folyatom a falka körüli munkákat, mert most talán még jobban szükség van rá , mint eddig bármikor. Greg elment , és nem tudom, hogy vissza fog e jönni. Beszélni se tudtam vele, pedig... talán maradásra bírtam volna. De ez már sosem fog kiderülni. Viszont addig is akad dolog, és gond a falkán belül, amiket orvosolni kell.
Nem tudom , hogy milyen eredményt fog hozni a mai este, és Greg távozása, de azt érzem, hogy talán most kellene, hogy még jobban összefogjunk, és egységesek legyünk. Mert, ha most valami támadás érné a falkát lehet szét hullanánk, ahány felé vagyunk. Egy gyenge, elveszett, összezavarodott falka pedig nem kell senkinek sem, és semminek nézik őket.
Magam is össze vagyok zavarodva, és küzdök a gondolataimmal, amik arra sarkalnak, hogy ha nem lesz változás távozzam. Azt hittem végre egy erős, és összetartó családot találtam, ahol nem kényszerítenek semmire sem, és ez nagyon sokáig így volt. Viszont most magamon érzem a kényszert egy döntés meghozatalával, amibe saját magamat akarom kényszeríteni. De, hogy mi lesz a végső döntés, még magam sem tudom, csak azt remélem, hogy a ma este végére kiderül.
Időben érkeztem, és a kocsit a parkolóban hagyva gyalog közelítettem meg a romokat. Talán kicsit még el is időztem az erdőbe, hogy megnyugodjak, és higgadt maradjak, mert ez a gyűlés hosszú lesz. Nem két pillanat eldönteni egy falka sorsát, és jövőjét, hogy merre felé induljon el.
Ráadásul lesznek olyanok, akik még talán mindig nem heverték ki azt, hogy Greg elment. Én csak azt remélem, hogy megtalálta a helyét a világban, és boldogabb lesz azon a helyen ahová ment. De, addig is mi itt vagyunk, gondokkal, terhekkel a nyakunkban, amik súlya alatt nem törhetünk össze, nem hullhatunk szét.
Ahogy megérkeztem a romokhoz összébb húztam a kabátomat, és egy mély levegővel beljebb léptem a lerombolt falak közé, amik most a falkánkra emlékeztetett.
- Sziasztok.
Köszöntöttem a már itt lévőket, majd az egyik fal mellett megálltam. Kevesen vagyunk még, így várnunk kell. Szemem néha ide oda járt a két fiú között, és próbáltam rájönni, hogy mi játszódhat le a fejükben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Stone
Jégkocka
Jégkocka
Edward Stone

Foglalkozás : Blogger
Tartózkodási hely : NA city
Avatar : Michael Fassbender
Hozzászólások száma : 29
Csatlakozott : 2013. Nov. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Hail To The King   Vas. Jan. 05, 2014 6:52 pm

Nos ez igazán érdekes gyűlésnek ígérkezik, még ha nem is én voltam az aki össze hívta. Akinek van egy kicsike kis hatalma metafizikai téren az érezte amikor Greg elvágta magát a falkától. Kicsit meg lepődtem. Sosem gondoltam volna, hogy így fog tenni. És szerintem ez a döntés a falkában sokakat kételyekkel tölt el. Hiszen nem sokan örültek neki, amikor én lettem egyik napról a másikra a falka orvosából a Rex kihívója. Sokak szerint nem vagyok alkalmas. De az erőmet a kétkedők sem vonhatják kétségbe. Most pedig, máris kezdem érezni ahogy az elvágott, eltépet erővonalak kezdenek felém nyújtózni. Amint a falka hivatalosan is elismer Rexnek, nőni fog a hatalmam. Minden egyes tag után egy kicsivel, ahogy a láthatatlan kötelék ki alakul majd. Most már értem, miként képesek a falka vezérek szembe szállni még a mester vámpírokkal is.
Újra az üzenetre pillantok. Madson küldte szét. A fejem csóválom és meg állapítom, hogy ezek szerint van olyan bolond, hogy megpróbál az orrom előtt a Rex posztra törni. Ilyen üzentet ugyanis Greg lelépése óta csak az én engedélyemmel lehetne szétküldeni. A mai napnak harc lesz a vége. Már biztos. Így egy ócska farmert húzok ócska cipővel, és ócska pólóval. Nem lesz értük kár ha végkép tönkremennek. Minden esetre készítek össze egy váltás ruhát. Ahogy a ruhákat pakolom eszembe ötlik még valami. Szükség lehet még a mentős táskára is. Így végül mikor útnak indulok azt is a csomagtartóba teszem.
A templomhoz érve már vagy 20-30 tag várakozik (njk-k) valamint az sms körbe küldője is. Ahogy leparkolok és kiszállok minden szempár engem figyel. A legtöbb szemben kíváncsiságot látok tükrözni, de majdnem ugyan ennyiben aggodalmat és tanácstalanságot is. Én a helyükben biztosan azon törném a fejem, hogy akkor most Rexként üdvözöljenek, vagy Simulatorként. A rom bejáratánál megállva körbe nézek a jelenlévőkön, a problémás egyéneknek egyenesen a szemébe, majd meg köszörülöm a torkom.
- Nem így szokás üdvözölni az új Rexet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madson Hale
Jégkocka
Jégkocka
Madson Hale

Foglalkozás : NAC Rendőrkapitányság, Természetfeletti Bűnügyek Osztálya, százados
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Tristan Burnett
Hozzászólások száma : 97
Csatlakozott : 2013. Oct. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Hail To The King   Hétf. Jan. 06, 2014 11:39 am

Most, ha dohányoznék, alaposan agyon tudnám csapni az időt vele, de ehelyett csak letüdőzöm a téli hideg levegőt, és hátam a falnak vetve várok. Azt mondják, a király mindig utoljára érkezik, de én ezt másként gondolom. Jobb, ha elsőként. Most, csendben, a várostól távol rá tudok fókuszálni a többiekre, akikkel mindeddig nem töltöttem elég időt.
Felemelem a fejem a motorzúgásra, figyelem a kiszálló kölyköt.
- Hello. Igen.
Hunyorogva figyelem, ad-e bármi köszöntést, de ha nem, hát nem. A hegeit már ismerem, a történetüket még nem, bár pletykálnak ezt-azt. Szemem sarkából figyelem, ahogy felpattan a falra.
- Elég sz*rul nézel ki - jegyzem meg neki, majd tovább fürkészem a fákat. Gyülekezni kezdünk, megérkezik a nő is, akivel Tyson édelgett.
- Üdv - köszönök neki is.
Azt akkor kicsit túlreagáltam, valójában semmi közöm nem volt hozzá, hogy a Rex kit kúrogat. Tulajdonképp, elméletileg megtehetné, hogy azt csinál fel akit csak akar, bár a falkákról és azok működéséről a mai napig nem tudok túl sokat. És az, amit Melanie iránt érzek, elveszi gyakran a józan ítélőképességemet. Most is csak az ő illatát, meg az ő alakját várom feltűnni a fák közt. Kész röhej, de hát főleg inkább az, hogy nem bukkan fel.
Ellenben a Simulator igen. Ekkor mozdulok csak meg, ellépek a faltól. Jól tudom, hogy az, hogy az üzeneteket én küldtem szét, szúrni fogja a szemét, de hát cselekedett volna ő először, ha cselekedni akart... Vagy mire várt, hogy majd ünnepek után? Látom, nemigen adta meg a módját a találkozónak, bár elismerem, praktikus viselet. Váltásruha az én motoromban is van. (Tiszta ovi.)
Taltom a szemkontaktust. Nem tudom, mire számítanak ilyenkor, hogy majd félrepillantok? A Rex is folyton ezt játszotta velem. De sem az oroszlánnak, sem nekem nem fordul meg a fejemben, hogy majd ne feleljünk meg a kihívásnak. Elő is lépek, mielőtt túlságosan belelovallná magát a szemezésbe. Úgyis tudja, hogy itt egyedül tőlem kell tartania, és jól is teszi, ha tart tőlem. Megtéptem a Rexet is néhányszor, aki született alakváltó volt, ráadásul régóta volt vezére a hordának.
- Üdv, Simulator - köszöntöm, és szándékosan elhagyom a magasabb rangban állónak, pláne a Rexnek járó köszöntést. Ezt követi némi rendreutasító szemezés. Aztán a többiek felé fordulok, bár nem háttal Stone-nak, a végén még megköpölyöz véletlenül.
- Felteszem, mind érzitek, hogy a Rexünk elhagyta a várost, és hogy hátrahagyta a falkát. Váratlanul ért mindenkit, bár talán másoktól is elbúcsúzott.
Merthogy tőlem igen, bár lehet, hogy az a rövid üzenetváltásnál egyesek sokkal többet is kaptak. Búcsúszexet. Mondjuk.
- Mivel egy falka sem maradhat vezér nélkül, főleg nem a miénk, gondolom, mind tudjátok, mi fog történni.
Ekkor fordulok vissza Stone felé. (De szép íve lett volna így egy gyomrosnak!) Kezd sok lenni a duma, úgyhogy egyszerűen közlöm vele:
- Tyson azt akarta, hogy én legyek a Rex.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rhys I. Phantomhive
Jégkocka
Jégkocka
Rhys I. Phantomhive

Foglalkozás : minden, ami illegális
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Andy fucking Biersack
Hozzászólások száma : 179
Csatlakozott : 2013. Aug. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Hail To The King   Kedd Jan. 07, 2014 8:15 pm

Who will tell, the story how you live...

Ahogy ideérek, egyetlen oroszlán van talpon a környéken és az Madson, aki a jelek szerint az sms-t is küldte. Jah és rendőr. Ez máris megmagyarázza, hogy miért csak a nevét tudom és azt hogyan néz ki, hiszen a legtöbb teliholdat velük töltöm azért, csak mostanában az utolsó kettőt vagy hármat nem tettem. Érthető okok miatt, bár a falkából senki nem tudja hogy miért, az én dolgom, egyedül kell megoldanom, pokolba a falkatársi szeretettel, meg mindennel. Az én elcseszett életemről van szó, senkinek semmi köze hozzá. Amíg várakozunk, előhúzok egy doboz vaníliás  cigit, és rágyújtok, megkínálom udvariasságból Madsont is, bár sejtem hogy nem fog kérni. Ha mégis venne adok neki, és meggyújtom. Beleszívok, letüdőzöm mélyen, és megbiccentem a fejem.
- Jah, valahogy úgyis is érzem magam - fogom rövidre, még inkább hiszen újabb alak, egy nő jön. Összehúzom a szemöldököm, nem rémlik hogy ismerném, habár... de, jah igen láttam már nem is olyan régen, bár hogy úgy amúgy kinek a nője vagy szeretője azt nem tudom. Nem is érdekel. Ellenben Madsont tudom hogy vámpíré, hiszen én is az vagyok gyakorlatilag és Lucientől tudok ezt-azt, amikor beszédes kedvében van elég érdekes dolgokat mond.

Biccentek a további érkezőknek (njk-kariknak) és Edwardnak is, akiről úgy tudom hogy a Simulator helyén van. Persze éreztem hogy Gregory elment, de nem érdekelt annyira hogy foglalkozzam vele. Nem volt a barátom, és nincs esélyem a helyére, akkor meg minek törjem magam? Éppen hogy domináns hímnek számítok, hajszál híja, de  igen, nem remélek többet, nem kellene hangzatos címek. Aztán bejelenti Edward hogy miért nem köszöntjük az új Rexet. Hát végül is Simulátor volt, de még mielőtt bárki is moccanhatna, Madson szól közbe. Felszalad a szemöldököm. Vak nem vagyok.
- Ti ketten utáltátok egymást. Miért akarta volna hogy te legyél a Rex? - kérdezem óvatosan, nem ellenségesen, bár épp hogy nem az a hangom. Igyekszem bírni magammal, én csak nézőnek jöttem kösz.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alexis Clarke
Véroroszlán
Véroroszlán
Alexis Clarke

Tartózkodási hely : chatszin #DEB887
Hozzászólások száma : 30
Csatlakozott : 2013. Nov. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Hail To The King   Vas. Jan. 12, 2014 11:35 am

Lassan megérkezett mindenki, vagy legalább is, aki akart. Egy- két taggal váltottam pár szót, de a többség, ahogy én is vártuk, hogy mi is lesz ma.
Néztem, hogy érkeznek meg a többiek, majd az elvileg új rex is befut. Kedveltem Greget nagyon is, jó vezér volt, és sose volt több köztünk barátságnál,annak ellenére, hogy van aki mást hisz. És még a barátság ellenére, a támogatásom ellenére se köszönt el tőlem. Nem vettem zokon, megértem és az ő döntése, és szerintem senki se tudta volna megváltoztatni a dologról kialakult véleményét. Ő elment, mi itt maradtunk, de a falának vezető kell, aki ma ki is fog derülni ki lesz.
Greget támogattam, segítettem, és ha az új vezérünk is kiérdemli ezt, akkor hasonlóan fogok cselekedni. Talán a falkának most nagyobb összefogás kell, mint eddig, mert Greg távozása igen nagy űrt hagyott hátra mindeniben.
Greg lehet, hogy Madsont akarta utódjául, és legyen akármilyen a srác még csak kölyök, nem áll készen. Talán pár hónap,vagy év múlva, de nem tudom mennyire szeretné a falka azt, hogy kiszolgáltatottá váljon a vámpírja számára. Nem ismerem őt, és nem tudom mire lenne képes , ki lenne az első, aki mellé oda állna, ha a két fél szembe kerülne. A saját érdekeit, a falkáét, vagy a vámpír érdekeit tartaná szem előtt. Keresne e olyan megoldást, ami mindenki számára jó. Számtalan kérdés, amikre nincs válasz, de akár ki is kerül ma a Rex posztjára válaszolnia kell bizonyos kérdésekre. És nem nekem külön, hanem az egész falkának, ami jelenleg széthullóban van.
De egyelőre csak csendesen szemlélődöm az eseményeket, hiszen a pozícióhoz semmi közöm, engem csak a végeredmény érdekel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Stone
Jégkocka
Jégkocka
Edward Stone

Foglalkozás : Blogger
Tartózkodási hely : NA city
Avatar : Michael Fassbender
Hozzászólások száma : 29
Csatlakozott : 2013. Nov. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Hail To The King   Szomb. Jan. 25, 2014 2:31 pm

Tehát a sejtésem nem volt teljesen jogtalan. Tényleg azt hiszi, hogy ő lehet a rex. Az okfejtésén pedig egyenesen elmosolyodok. Azért mert Greg azt akarta, hogy ő legyen az utóda. Ha ember lennék talán még el is fogadnék egy végrendeletet. Bár az emlékeim szerint a királyok távozásakor, valahogy sosem azok szoktak trónra kerülni akit az uralkodó életében kinézett. Mindig vannak olyanok, akik azt hiszik őket illeti a trón. Madson szemében én is ilyen vagyok. Egy alak aki a végrendelet ellenére magának követeli a jogot. DE! Mi nem emberek vagyunk, nem végrendelet szerint választunk királyt. Az oroszlánok meg verekednek egymással, és a legerősebb lesz a király, aki mindenki seggét szét tudja rúgni és tépni. Aki nem fél áthágni az emberi törvényeket és erkölcsöket aki nem fél vadállatként harcolni. A törvnyek áthágásával nincs problémám, ahogy mostanra már sok erkölcsi gáton is túl léptem. Nem öltem még soha, de nem fogok habozni ha kell. Ha szükséges és nem hódol be nekem végzek Madsonnal. Újra körbe nézek a falkán.
Szemmel láthatóan a jelen lévők közül sokan tétováznak, hogy most mi a fene is van. Ahogy pár régi motoros a szemét ráncolja helytelenítően Madson szavaira. Ők tudják, mindig a legerősebb lesz a vezér. A rendőr fiatal oroszlán még. Van benne potenciál, de még nem áll készen a feladatra.
Az órámra nézek. Lassan idő van. Feltartom a mutató ujjam.
- Egy pillanat! Senki ne mondja, hogy bennem nincs jó szándék. - Jegyzem meg szárazon, és vissza ballagok a kocsihoz, a csomag tartóból ki veszem a mentős hátizsákot, és a falka körébe vissza térve középre sétálok leteszem a földre. Jól láthatja mindenki, mi is az.
- Akkor kezdjük az elején! Mint simulator bejelentem az igényem a trónra! Van kihívóm aki ellent mer nekem mondani? - Kérdezem és le engedve a mentális pajzsaimat, hagyom, hogy a metafizikai hatalmam az erőm ki csapjon belőlem. Nem kerüli el a figyelmem ahogy az energia ostorcsapás szerűen végig száguld a tömegen, és a gyengébb falka tagok azonnal nyüszítve térdre rogynak. Persze nincs túl nehéz dolgom. A fél bandával már egyszer meg verekedtem, hogy ebbe a pozícióba kerülhessek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Madson Hale
Jégkocka
Jégkocka
Madson Hale

Foglalkozás : NAC Rendőrkapitányság, Természetfeletti Bűnügyek Osztálya, százados
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Tristan Burnett
Hozzászólások száma : 97
Csatlakozott : 2013. Oct. 19.

TémanyitásTárgy: Re: Hail To The King   Hétf. Jan. 27, 2014 7:05 pm

Ez a kölyök gyanús nekem. Mégis milyen ember szív vaníliás dohányt úgy, mintha a legdurvább, legdrágább szivar lenne a szájában? Egy darabig szemmel tartom, hehhentek egyet, mivel erre a válaszra más választ nem fogok adni - nyilván nem izgat, miért érzi szarul magát karácsony estéjén. Pontosabban de, nagyon is, de nem most.
Kint állva már egész más köti le a gondolataimat. Tulajdonképpen baromi szórakoztató az érzés és a tudat, hogy egyesek itt bunyóra számítanak. Igazából nem csodálom, van egy hírem, mindenkivel verekedtem aki él és mozog, ha kellett, ha nem. Ez az agresszió azonban most félre van téve bennem. Konkrét elképzelésekkel érkeztem és meg is fogom őket valósítani- igazán nem ez a nehéz a dologban. Hanem sokkal inkább az tűnik annak, hogy legyek elég fegyelmezett és türelmes ahhoz, hogy tartsam is magam majd ahhoz, amit ma kinyilatkoztatok.
A vaníliás cigis oroszlán felé fordulok.
- A kérdés baromira jogos, csakhogy nem utáltuk egymást - felelek neki és mindenkinek, akiben felmerült ugyanez a kérdés esetleg. - Az, hogy folyton kritizáltam és felelősségre vontam a Rexet, nem az utálat jele. Ez jogom és kötelességem falkatagként - közlöm. Bár én utálnám, ha Rex létemre folyton megkérdőjeleznének, eszem ágában sincs kellemesebbé tenni Stone királyságának rövid egy évét. (Maximum.)
Ahogy odafordulok Stone-hoz, látom hogy az óráját nézegeti.
- Mi van, be kell venned a gyógyszered?! - kiáltok utána. Most meg mi a fsz van? Rohangál, mint pók a falon, mégis mi ütött belé. - Nem sátortáborozni jöttünk ide Stone! - mordulok rá. A szentségit neki. Képtelen leszek elviselni, hogy egy ilyen ökör legyen a falka élén, de muszáj. Érzem, hogy Methos távollétében nem vagyok elég erős, és most rohadtul kezdem utálni, hogy ahelyett, hogy saját magam erejére támaszkodva ismerném meg a bestiámat, és annak az erejét fejleszteném mindenféle vámpírszipoly nélkül, elfogadtam és kézzel-lábbal ragaszkodom azóta is Methoshoz. Na de ez az én problémám.
Na, a "kezdjük az elején" felkiáltásra legszívesebben felrúgnám, hiszen ott kezdtem, de jó, hadd pattogjon. Nyitom a szám, hogy elküldjem a fenébe (na jó, nem azért, hanem hogy feleljek), mikor mentálisan elfingja magát. Elrántom a fejem oldalra, nemtetszésem jeleként morranok én is, és az oroszlánom is.
- Ez most komoly, Stone? Azzal fitogtatod az erődet, hogy a gyengéket gyötröd? - meredek a szemébe. - Van kihívód. Én vagyok az, ha eddig nem lett volna egyértelmű. DE! - tartom fel a kezem. - Nem most hívlak ki. Légy csak Rex. Egyelőre. De a sarkadban leszek. És ha még egy ilyen erődemonstrációnak kiteszed a falkát, szétrúgom a seggedet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rhys I. Phantomhive
Jégkocka
Jégkocka
Rhys I. Phantomhive

Foglalkozás : minden, ami illegális
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Andy fucking Biersack
Hozzászólások száma : 179
Csatlakozott : 2013. Aug. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Hail To The King   Hétf. Jan. 27, 2014 7:49 pm

Who will tell, the story how you live...

Untat a várakozás, azt hittem mire ideérek mindenki megérkezik, mert hogy én baromira pontosan érkeztem. Mivel az itt lévő Madson nem kért cigit eltettem a zsebembe a helyére a dobozt és csak egy magamban dohányzok. Figyelem kik jönnek, és már morgok magamban hiszen késnek, kibaszottul késnek és utálom ha valaki nem pontos, mert lenne éppen jobb dolgom is mint a falka ügyekkel foglalkozni amikhez még csak közöm sincs. Röhejes. Mindenesetre figyelem a reakciókat, én kivárok, nekem mindegy ki lesz a Rex, esélyem nincs a címre, akkor miért erőltessem meg magam bármennyire is? Ahogy Madson válaszol rám pillant én meg csak biccentek neki, végül is jah tudom hogy jogos, máskülönben nem jártattam volna a kicsi számat, de aztán a Rexre nézek, és csenden figyelem a szóváltásukat, hogy mi lesz ebből. A józanság és az indulat egymás ellen, remek lesz. Bunyóra számítok én is mint többen.
- Van egy olyan érzésem hogy most is ugyanezt fogod csinálni ha Stone a Rexünk... - húzom el a szám kissé, nekem nincs egyikükkel se bajom.

Nem szólok bele a hatalom átvételbe többnyire inkább csak nézem hogy mit tesznek, Edward hátizsákot hoz, és van annyi eszem hogy kitaláljam, elsősegély csomag, hiszen valami olyasmi rémlik hogy orvos. Madson meg rendőr. Gyönyörű... utóbbival tuti nem lesz szoros kapcsolatom hiszen én nem a legalitás minta példánya vagyok, de egyszer élünk bassza meg. Aztán ahogy Edward megunja, elereszti magát a meta térben, felnyögök, és előregörnyedek kissé, bár nem esek le a helyemről a rom tetejéről, de jól sem esik.
- Basszátok meg! Ha valami bajotok van egymáson verjétek le, ne rajtunk! Lehetne annyi eszed hogy észrevedd, Hale az egyetlen aki megkérdőjelezi a hatalmadat, más nem! - csattanok fel, ahogy kissé visszanyerem a lélekjelenlétem és kiegyenesedem hogy fel tudjak kelni, és leugrom, neki dőlök a falnak, karba teszem a kezeim, és várok. Verjék le egymások, csókolják homlokon egymást leszarom, csak legyen vége ennek. Oroszlánom is türelmetlen, nem esett neki jól kicsit sem ez a metaszarság, főleg hogy nagyon is emlékeztet a hónapokkal ezelőtti állapotra, és ettől még mindig ideges leszek, és egyszerűen elkap a viszketés, a nyakamra simítom a kezem ahol kilógnak a hegek.

//Másfelől, szeretném zárójelben hozzátenni hogy hogy bár Edward és Alexis is azt hangoztatják hogy mennyire fontos nekik a falka, rohadtul senki nem volt képes lereagálni azt amit mondtam és egyáltalán figyelembe se venni, pedig  IC elég rég a városban vagyok már, és a falka tagja szóval.... A közös játéknak a lényege az egymásra figyelés, bár úgy látom ez itt baromira elmaradt. Bocsánat, ennyi voltam.//  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alexis Clarke
Véroroszlán
Véroroszlán
Alexis Clarke

Tartózkodási hely : chatszin #DEB887
Hozzászólások száma : 30
Csatlakozott : 2013. Nov. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Hail To The King   Vas. Feb. 02, 2014 8:58 pm

Nem tudtam egyelőre mi tévő legyek. Beleavatkozni nem akartam az ügyekbe, hiszen még nem tartoznak rám. Legalább is addig nem, amíg le nem zajlanak a dolgok és ki nem derül ki lesz a rex. Ha Edward, akkor a megállapodásunk fényében elfogadom az ajánlatát, bár még magam sem tudom, hogy miért. Miért akarom ezt, de az oroszlánom akarja, és saját magamnak nem mondhatok ellent. Nem értem, ami bennem zajlik, de a végére akarok járni.
Figyeltem a ki alakuló helyzetet, majd azt, amit Edward művelt. És mit ne mondjak nem tetszett az, amit csinált. Nem érdekelt az energiája, vagy egyéb. Akik fiatalabbak ott voltak a közelembe a védelmem alá vettem őket, hogy ne érje őket az ereje. Tudom jól magam is milyen az, amikor rászabadul más energiája. Az első nekem is zokon esett, de egyben a végzetem is lett azt hiszem. Hallottam régről ilyet, hogy képesek egybefonódni vadak, és energiák. De még most is megrémít ez az ismeretlen dolog és érzés.
- Edward ezt fejezd be, nem vezet sehová – szóltam rá figyelmeztetőleg és tettem pár lépést előre miközben felsóhajtottam. Nem fenyegetni akarom, csak figyelmeztetni, hogy ez nem épp a legjobb módszer. Láttam, hogy a rom tetején a srác épp csak megtartotta magát. Szerencsére nem esett le,majd a közelébe mentem, hogy megnézzem, jól van.
- Rendben vagy? – néztem rá kíváncsian, majd őt is bevontam a pajzsom mögé, hogy ha Edward még egy ilyen kört szeretne megjátszani, akkor védve legyen ő is. Nem sokakat tudok így megvédeni, de az is több, mint a semmi. Egy fiatal lány oda jött mellém, és megfogta a kezemet, amitől erősebbnek éreztem magamat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Edward Stone
Jégkocka
Jégkocka
Edward Stone

Foglalkozás : Blogger
Tartózkodási hely : NA city
Avatar : Michael Fassbender
Hozzászólások száma : 29
Csatlakozott : 2013. Nov. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Hail To The King   Vas. Márc. 02, 2014 5:07 pm

Az erődemonstrációm elég sokakat elég kellemetlenül érintett. Ez is csak azt mutatja milyen gyenge is a falka. Alig pár erős tagunk van csak. Madson szavai azonban nem töltenek el elégedettséggel, sem pedig örömmel. Még a végén úgy tűnhet egyeseknek, hogy az ő kegyéből uralkodom, nem pedig azért mert képes vagyok rá. Közelebb lépek a szőke férfihoz, és hidegen rá mosolygok.
- Madson, te még mindig nem érted. Egy falka nem a demokráciáról szól, hanem a diktatúráról. Hogy mindig a legerősebb irányít. Igen meg gyötörtem a gyengéket, hogy mindenki tudja hol a helye, de a jelek szerint egyedül te nem tudod. - Majd hirtelen olyan gyorsan ahogy csak tudok hozzá száguldok és teljes erővel állon vágom ha sikerül.
- Nos te dicső simulator. Attól, hogy még a kihívómnak nevezed magad, meg kell nekem adnod a tiszteletet. HA nem teszel így akkor minden egyes alkalommal ki fogom verni belőled a szuszt, csak azért is, hogy emlékezz nem vagy még király. - Mondom hidegen, és tovább ütöm a drágaságot. Azt akarom tanulja meg, rögződjön neki, nem azért leszek király mert ő engedte, hanem azért, mert én elfoglaltam a címet. Ezért is fogom olyan laposra verni most egész falka előtt amennyire csak lehet. Nem csak Madsonnak kell, hogy rögződjön ez a verés, hanem minden egyes falka tagnak. Azt akarom, hogy lássák az erőmet, lássák azt, hogy tudok küzdeni, és azt is, hogy merek büntetni. Azt akarom, hogy az emlékezetükbe véssék, a mai napot.

(bocsi, hogy csak, most és ilyen rövidet)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Hail To The King   

Vissza az elejére Go down
 
Hail To The King
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Midnight Tales :: Kalandok, hatalomátvételek - lezárt játékok-
Ugrás: