HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Útmutató
Hírek

Vadászok újratöltve, mindenki vessen rá egy pillantást, akinek kedves az élete.Bedobtunk pár új canont, ajánljuk a "keresd a párját" játék kedvelőinek.Csak a rangfoglaló ad erőt és mindent lebíró akaratot.Az oldal nyitott:
2010. december 7-én

STAFF

Demetrius
Admin

Profil - PM

Multi: Jane Bianchi


Rain Phantomhive
Moderátor

Profil - PM

Multik:
Judas
Mavis Rosenthal
Luukas Richter
Chat
Latest topics
» Alapítvány épülete- Dave & Vero
Vas. Nov. 18, 2018 3:00 pm by Veronica Thorne

» Step by Step - Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 11:27 am by Trevor Estacado

» Why? - Chloe & Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 10:37 am by Trevor Estacado

» Greg & Lexi
Hétf. Nov. 13, 2017 9:38 pm by Alexis Clarke

» Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ
Csüt. Okt. 05, 2017 9:28 pm by David Johnas

» Kronológia
Hétf. Szept. 25, 2017 2:43 am by John Dante

» Derek & John A tigris és az oroszlán
Pént. Szept. 22, 2017 4:28 am by John Dante

» Elmaradt kötelesség - Ms Clarke & John
Pént. Szept. 22, 2017 4:14 am by John Dante

» Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi
Szer. Szept. 06, 2017 8:49 am by David Johnas

Top posting users this month
Statisztika
Aktív tagjaink: 35
Lányok: 14
Fiúk: 21

Emberek: 6
Vámpírok: 5
Vérfarkasok: 7
Vérgepárdok: 3
Vérhiénák: 2
Véroroszlánok: 5
Vérpatkányok: 0
Vértigrisek: 4
Vadászok: 3
Holdfázis
CURRENT MOON

Share | 
 

 Kiscica a pácban

Go down 
SzerzőÜzenet
Demetrius
Vámpír
Vámpír
Demetrius

Avatar : Tobias Sorensen
Hozzászólások száma : 293
Csatlakozott : 2013. Jul. 23.

TémanyitásTárgy: Kiscica a pácban   Csüt. Május 22, 2014 8:41 pm

New York. A város ahol az emberek nem azért dolgoznak, hogy éljenek, hanem azért élnek, hogy dolgozzanak. A sziget, aminek farok alakja van, és ahol az emberek sohasem alszanak, és ez mind az enyém, igaz nem a szó szoros értelmében, hanem csak át vitten, hisz én csak a város vámpír ura vagyok, már jó pár éve. Az emberek tudják, hogy ki vagyok, tudják, hogy mik a törzshelyeim, valamint, hogy mely szórakozóhelyek illetve szállodák képezik a tulajdonomat. Csak azt nem tudják, hogy én hol is lakom pontosan, pedig már próbáltak megtalálni, hogy beláthassanak a mindennapjaimba, vagy csak szimplán megöljenek, de egyenlőre még élek és virulok, legalább is a saját kis abnormális módomon.
Hiába vagyok itt már régóta mindig akadnak problémák, amiket meg kell oldani, nagyobb és kisebb horderejűek is, és minden az én dolgom, valamint az egyik gyermekemé, akit arra a feladatra képzek ki, hogy átvegye majd tőlem a város igazgatását. Még kezdő, még nagyon sokat bénázik, hiába van már meg több mint fél évezredes. Lehet lecserélem majd Őt, valaki másra. Esetleg első számú utódomra. Aha persze, majd csak akkor ha tönkre akarom tenni a várost, és egy Spárta szerű államot tervezek belőle létre hozni. Napi adag élelmiszer az embereknek egy szelet kenyér lenne, hozzá egy pohárka vízzel. Vagy talán túl gonosznak gondolom Judast? De ez most lényegtelen, hiszen nem lesz övé ez a város, és semelyik másik sem ha csak nem akar találkozni újra a Nap csodás sugaraival, vagy csak évtizedeket tölteni egy koporsóban.
Az éjszaka közepén az egyik kisebb klubomba teszek látogatást, hogy leellenőrizzem a papírokat, valamint az alkalmazottaim körmére nézzek, hogy mindent rendben tartanak-e. Nem tudják, hogy jövök, még csak az kéne, hogy előre bejelentsem, hiszen akkor mikor tudják, hogy nem megyek engedélyeznének maguknak némi lazsálást, de így nem lehet, mindig száz százalékosan kell mindennek működnie.
Hamar megérkezek, váltok pár szót a kijelölt vezetővel, majd megyek a hátsó részbe az irodába, hogy rendezzem a dolgokat. Egy óra múlva valaki kopogtat, majd benyit.
- Főnök... egy díler van itt... drogokat árul. - szólal meg reszketve majd azonnal távozik is. Felállok és megyek is utána, hamar kiszúrom az illetőt, az egyik hátsó részben, oda sétálok hozzá, a suhancok akik pedig épp anyagot vettek volna tőle elszelelnek, hiszen bajt éreznek. Megragadom a kis árusító ruhájának elejét, majd a falhoz nyomom. Finom illata van, és igen csak csinos, de ezzel most nem foglalkozhatok.
- Ez a hely az enyém drága cica, és nem tűröm, hogy idegenek árusítsanak itt. Kicsit elbeszélgetünk hátul, rendben? - hajolok hozzá egészen közel, majd az említett irányba kezdem húzni magammal. Ha ellenkezik akkor a vállamra dobva viszem hátra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rhys I. Phantomhive
Jégkocka
Jégkocka
Rhys I. Phantomhive

Foglalkozás : minden, ami illegális
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Andy fucking Biersack
Hozzászólások száma : 179
Csatlakozott : 2013. Aug. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Kiscica a pácban   Csüt. Május 29, 2014 12:49 am

We don't belong, We don't belong, belong to anyone

Újabb napnyugta amikor lustán mászom ki az ágyamból, amolyan nyűgösen, rosszkedvűen és pokoli másnaposan. Jah nem, csak a drog utóhatását érzem gyengén, hiszen nehezen tudom magam kiütni, ez is egyik csodálatos ajándéka annak hogy oroszlán lettem. Hehe, szeretem magam így, ebben a formában és kibaszottul nem érdekel más véleménye. Felkelek, és feketét feketével választok össze, ahogy morogva majdnem felborulva bújok bele egy pár zokniba. Ki az isten pakolta a legalsó fiókba ezeket... persze én, de akkor is. Végül egy fél óra kell hozzá, hogy jól legyek és jobban is nézzek ki és a bögrényi kávéval a kezemben mászkálok tovább, olyasmiket összeszedve mint megrendelések, fegyver és jegyzetek magamnak hogy amúgy ezeken kívül még merre kéne lennem egy két egyedi megbízatás miatt. Nem is rossz, belváros, elit kerület, külvárosi raktár, keh tipikus...

Végül elindulok, gyalogosan mivel nincs kedvem rohangálni taxi után, és a saját kocsimat meg lusta vagyok elindítani amúgy is közel van a klub és vigyáznom kell az alakomra. Hiú volnék? Van mire annak lennem lássuk be, és egy kirakat előtt elballagva lazán megigazítom a hajam. Jó az összkép, fekete farmer, bakancs, pólóval és mellénnyel és végül a hosszú kabátom, az összkép kedvéért, aki ismer az már látja is, hogy ma melózni megyek, nem lazulni, akkor nem csípném ki magam. Az egyik kisebb belvárosi hely a cél, nem valami nagy szám, de terjesztésre tök jó a zaj és a füstös része miatt is. Hamar találok is olyan fiatalokat akiket magamhoz tudok vonzani, és már éppen eljutnánk az üzlet részig amit nyélbe is ütünk, amikor elrebbennek mint az ijedt libák. Hátrafordulok hogy mégis mi az istentől ijedtek meg és pillantásom végigfut a felém közeledő vámpíron, mert nincs az az ember aki ilyen istentelenül sármos legyen. Hátam a falhoz koppan ahogy szinte felken rá.
- A tiéd? Csakugyan? Micsoda öröm hogy megtudhatom. Nem baromira nincs rendben hogy én veled beszélgessek, seggfejkém - tiltakozom a magam flegma és lekezelő stílusában és felnyögök ahogy kifut minden levegő belőlem, mert a vállára dob mint valami elcseszett zsákot. Előhúzom az egyik késem amit elrejtettem és megböködöm vele, érezze hogy kész lennék belé állítani szinte azonnal.
- Tegyél le, és engedj utamra te vérmajom.... - szúrok bele a derekába oldalt, az fáj de nem veszélyes, még embernek sem halálos, viszont fáj. Még a vámpíroknak is.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demetrius
Vámpír
Vámpír
Demetrius

Avatar : Tobias Sorensen
Hozzászólások száma : 293
Csatlakozott : 2013. Jul. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Kiscica a pácban   Pént. Aug. 01, 2014 5:40 pm

Számíthattam volna arra, hogy adja majd a hű de menő vagyok, hagy békén című műsort, és ami azt illeti számítottam is rá. A kezem összes ujja se lenne elég ahhoz, hogy megszámoljam hányszor is láttam már ezt a műsort, de ha a lábujjaimat is hozzá veszem, még úgy se érem el azt a mennyiséget, csak egy kis töredékét. Minden ilyen kis pitiáner drogdíler azt hiszi, hogy övé a világ, pedig ki kell ábrándítsam őket, a világ az enyém, vagyis nagyon közel vagyok hozzá, hogy az enyém legyen, hiszen már számtalan ország fővárosa az én kezemben van. Megrészegít ez a hatalom néha.
Általában megfogom az ilyen árusok dzsekijének elejét, felemelem, és a hátsó bejárathoz viszem őket, hogy szorosabban is megismerkedhessenek a szemközti fallal, de Ő most nem fog ebben a szerencsés találkozóban részesülni, vagyis egyelőre nem, aztán ki tudja, hogy mi lesz.
A vállamra dobom, és viszem, nem valami nehéz, hiába magas, izom nem sok lehet rajta, ahogy zsír sem, vagyis kellő képpen vékony, én az olyanokat meg szerencsétlenségére nagyon is szeretem.
Felmorranok amint megérzem a tőrt az oldalamnál. Voltam olyan botor, hogy nem kutattam át, minden olyan rejtek helyet rajta ahova el képes rejteni egy kést, pisztolyt, stb, de nem is az én dolgom lenne ez, hanem a biztonsági embereké, akik az ajtónál állnak. Ha vele végeztem, majd kapnak ők is egy kis fejmosást, és legközelebb már a vendégek seggét is meg fogják nézni, hátha feldugtak oda egy bicskát, csak hogy becsempészhessék.
Fájni fáj ahogy megszúr, de a fájdalom jó barát, nem igazán foglalkozok vele, ahogy azzal sem, hogy folyni kezd a vérem a pengéje mentén. Az az értékes vér, amit nem is olyan rég vettem magamhoz!
- Tedd el a késed, vagy elveszem, és azzal fogom levágni a golyóidat ha nem viselkedsz. - Mondom, majd amint beértünk az irodámba, és gondosan bezártam magam mögött az ajtót leteszem őt a vállamról. Vége az ingyen fuvarnak.
- Pakold ki az asztalra, hogy mit van. - Adom ki neki az első utasításomat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rhys I. Phantomhive
Jégkocka
Jégkocka
Rhys I. Phantomhive

Foglalkozás : minden, ami illegális
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Andy fucking Biersack
Hozzászólások száma : 179
Csatlakozott : 2013. Aug. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Kiscica a pácban   Hétf. Aug. 04, 2014 9:55 pm

Let shadows die...

Nem igazán díjazom ezt a bánásmódot, senkitől sem viselem el hogy csak úgy a vállára dobjon és vigyen, pláne nem egy idegen vámpírfajzattól, akit még sose láttam és nem is akartam. Bár nem néz ki rosszul de ez édeskevés lesz és sajnos nem hatja meg az sem hogy derékon szúrom a tőrömmel, inkább csak cipel hogy végül az irodájába dobjon le. Megállok vele szembe de leteszem a kést, de a felszólításának nem igyekszem eleget tenni. Nekem vérszívó ne parancsolgasson még akkor sem ha éppen az ő klubbját pécéztem ki, és ellenségesen meredek rá sötét fekete szemeimmel, amikben a nihil szokott leginkább tükröződni, semmi más. Dacosan fonom össze a karjaimat magam előtt, nem az én hibám ha vérzik az oldala, ő nem parancsol eléggé erélyesen az embereinek amint látszik, nem motoztak meg, és szinte azonnal beengedtek, és a belépőm ára már rég megtérült. Csak egy kisebb üzlet hiúsult meg ennek a vámpírmajomnak hála, hogy szakadna rá az összes ég. Az asztalig hátrálok előle, és nekitámaszkodom, de nem sietek előszedni a maradék anyagot, még akad épp elég nálam hogy meggazdagodjak ma belőle, de úgy tűnik úszott az estém. Bár a késem elraktam, azért a golyóimhoz még ragaszkodok. Mégis ellenségesen és ellenállóan szemlélem ezt a vérszopót.
- Nem pakolom ki az az én cuccom. Szerezz magadnak ha annyira kell és add el magad. Vagy megveheted tőlem is - makacskodom és nem mozdulok bár sejtem hogy én ezt még megszívom, de akkor se szórakozzon velem, és nem leszek egy vámpír csicskása sem. És nem kapja meg ingyen a cuccot sem. Azt már nem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demetrius
Vámpír
Vámpír
Demetrius

Avatar : Tobias Sorensen
Hozzászólások száma : 293
Csatlakozott : 2013. Jul. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Kiscica a pácban   Szer. Dec. 31, 2014 6:14 pm

Azt hiszi, hogy azért kell nekem az anyag ami nála van mert nekem nincs? Heh, jó vicc van saját beszállítóm nem szorulok arra, hogy az ilyen jött mentektől vegyem el az anyagot.
- Nem jöttél még rá, hogy nem viccelek és hogy hamarabb szabadulsz innen ha szépen szót fogadsz? Azt hittem ennél azért több ész szorult beléd, minthogy itt elkezdj kötekedni velem. - Felelem és lassan elindulok felé, addig is kitalálom, hogy mit szeretnék. Igazán tetszik, hogy olyan mint egy mérges kölyökmacska. Kár, hogy nem tigris vagy farkas, akkor könnyen rá tudnám, vagyis könnyebben rá tudnám venni arra amit szeretnék és nem ellenkezhetne velem, de így is el fogom érni azt amit akarok, csak egy kicsit hosszasabb lesz ennek a menete, na meg szórakoztatóbb.
Megállok közvetlenül előtte, és elkobozom tőle a kését, hiába tette el, tudom, hogy bármelyik pillanatban újra előveheti és az oldalam helyett a szívemet is célba veheti, aminek nem igazán örülnék. Lehet, hogy van nála még fegyver, nem tudom, egyelőre még nem motozom meg, de ha így folytatja akkor annak is hamarosan eljöhet az ideje.
- Paskold ki amid van, vagy ha ennyire szeretnéd, hogy végig motozzalak akkor én is elvehetem tőled az anyagot. De akkor nem csak azt veszem el. - Hanem mondjuk a ruháit is, és meglátjuk, hogy úgy mennyire lesz még kedve ellen állni nekem.
- Közben akár el is kezdhetsz dalolni, kinek az anyagát teríted? Ki mondta, hogy ma este ide gyere? - Teszem fel a kérdéseimet és nagyon remélem, hogy végre megjön az esze és akkor már tudunk egymással normálisan is kommunikálni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rhys I. Phantomhive
Jégkocka
Jégkocka
Rhys I. Phantomhive

Foglalkozás : minden, ami illegális
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Andy fucking Biersack
Hozzászólások száma : 179
Csatlakozott : 2013. Aug. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Kiscica a pácban   Szer. Jan. 07, 2015 6:59 pm

No more yesterday

Tehetetlenül tűröm hogy méltatlan módon cipeljen be abba flancos irodájába és azonnal ellenséges távolságtartó üzemmódba kapcsolok. Az asztalának dőlve várom hogy végre elengedjen, de tudom hogy nem úszhatom meg ezt csak úgy, nem olyan fajta vérszívónak tűnik, aki olyan mérhetetlenül kedves.
- Pont elég eszem van, és tudom hogy nem fogsz csak úyg elengedni. Miért hinnék annak az átkozott szavadnak? Mind egyformák vagytok... - köpöm ellenségesen ahogy a közeledő alakját nézem. Nem bízom benne, egyikben sem bízom, hiszen köpönyegforgató mindegyik. Nem is értem egyesek hogy képesek életük párjának választani ezeket a szívtelen szörnyeket. Na nem mintha némely váltó nem lenne elég lehetetlen ehhez. Ahogy elám áll, felnézek rá, előreszegem az állam, én nem hunyászkodom meg előtte, nem roppanthat össze pusztán azzal hogy csúnyán néz rám, és majd inamba száll a bátorságom.
- Nem csak azt? Hanem még mit? - kérdezek rá kihívóan de nem sietek engedelmeskedni neki. Előbb válaszoljon. Tulajdonképpen nem néz ki olyan rosszul, de elvből nem kezdek sosem vámpírokkal. Túl sok elmetrükköt ismernek, tisztességtelen előny nekik.
- Azt hogy ide, senki nem mondta. Az meg akinek az anyagát terítem szerintem úgyis ismered ha ebben utazol magad is - vágok vissza kicsit szemtelenül, de ez az igazság. Nem olyan nagy a piac hogy válogatni kelljen, így hát akár tudhatja is. De ha nem hát én nem világosítom fel egyenlőre.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demetrius
Vámpír
Vámpír
Demetrius

Avatar : Tobias Sorensen
Hozzászólások száma : 293
Csatlakozott : 2013. Jul. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Kiscica a pácban   Vas. Márc. 29, 2015 7:56 pm

Nevetnem kell szavain. Én lennék átkozott? Akkor Ő mégis mi a franc?
- Mert te olyan ártatlan vagy mi? a vérállatok ugyan olyan átkozottak, mint mi vámpírok, sőt az emberek szemében talán még rosszabbak is vagytok, hisz elég pár csepp vér vagy egy karmolás tőletek és a következő teliholdkor már több tucat új vérállattal gazdagodtok. Mi legalább alaposan megválogatjuk azt, hogy kiből lesz vámpír és kiből nem. - Sértő az, hogy többre tartja magát nálam, pedig csak annyival több, hogy Ő tud a napon szabadon rohangálni pucéran én meg nem.
Talán Ő tényleg jó, Ő sohasem ártott senkinek sem és nem lett általa egy új vérállat sem, és senkinek sem ontotta a vérét soha. Ha ez tényleg így van akkor az első dolgom az lesz, hogy szemen köpjem magamat de csak rá kell nézni, süt róla, hogy már jó pár ember vére tapad a kezéhez, még ha átvitt értelemben is, hiszen ki tudja, hogy hányan adagolták túl magukat azzal a szerrel amit tőle vettek, de lehet még arra sem volt szükség, hanem olyan szennyezett cuccot árul, hogy már egy lövéstől kifeküdne mindenki. Nem tudom, nem tudom megkóstolni az anyagot amivel kereskedik és egyik emberemet sem fogom bedrogozni.
- használd egy kicsit a piszkosabbik fantáziádat és akkor talán rájössz, ha nem sikerül majd megtudod hogy mit, ha oda jutunk. - felelem.
- nem tudom kinek az anyaga van nálad, de ha nem is vagy hajlandó elmondani akkor máshogy kell kiderítenem. vegyél be belőle egy keveset aztán megkóstolom a véred és kiderül kinek dolgozol.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rhys I. Phantomhive
Jégkocka
Jégkocka
Rhys I. Phantomhive

Foglalkozás : minden, ami illegális
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Andy fucking Biersack
Hozzászólások száma : 179
Csatlakozott : 2013. Aug. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Kiscica a pácban   Szer. Ápr. 01, 2015 6:46 pm

One more yesterday with you

Felhúzom a szemöldököm arra, hogy kiröhög, nem valami szép dolog tőle, még akkor sem ha egy nyomorult vámpír, és amúgy nem bízom a fajtájában. A szövegelése untat, rémesen elcsépelt sablonokkal untat hogy én sem vagyok jobb mint ő és blablabla.
- Jah persze én napozhatok te meg nem, micsoda nagy különbség. Mondjuk nem hiszem hogy jobb lennék, de én nem vagyok hatalommániás, mint kb az összes nyomorult vérszopó ebben a városban, veled az élen ahogy elnézem. Kár hogy téged nem lehet megkarmolni... - gúnyolódok mivel a vámpírok immunisak a harapásunkra és karmainkra. Bár ettől még remekül beléjük lehet mereszteni a karmokat, és szét lehet szedni azt az alabástrom bőrüket. Ha már annyira nagyra vannak magukkal. Dacosan nézek vele farkas szemet, nem engedek neki és nem is hátrálok el előle. Érjen csak hozzám ha valamit akar.
- Ó szoktam én használni a piszkos fantáziám, csak épp nem ilyen vérszopókról fantáziálok... - vágok neki vissza, és felhúzom a szemöldököm a javaslatára. Hogy én? Bevegyek valamit?
- Azt elfelejtheted hogy én ezt beszedjem... főleg a kedvedért... - jelentem ki ellenségesen. Akkor nyaljon inkább sót!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kiscica a pácban   

Vissza az elejére Go down
 
Kiscica a pácban
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Midnight Tales :: Kalandok, hatalomátvételek - lezárt játékok-
Ugrás: