HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Útmutató
Hírek

Vadászok újratöltve, mindenki vessen rá egy pillantást, akinek kedves az élete.Bedobtunk pár új canont, ajánljuk a "keresd a párját" játék kedvelőinek.Csak a rangfoglaló ad erőt és mindent lebíró akaratot.Az oldal nyitott:
2010. december 7-én

STAFF

Demetrius
Admin

Profil - PM

Multi: Jane Bianchi


Rain Phantomhive
Moderátor

Profil - PM

Multik:
Judas
Mavis Rosenthal
Luukas Richter
Chat
Latest topics
» Alapítvány épülete- Dave & Vero
Vas. Nov. 18, 2018 3:00 pm by Veronica Thorne

» Step by Step - Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 11:27 am by Trevor Estacado

» Why? - Chloe & Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 10:37 am by Trevor Estacado

» Greg & Lexi
Hétf. Nov. 13, 2017 9:38 pm by Alexis Clarke

» Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ
Csüt. Okt. 05, 2017 9:28 pm by David Johnas

» Kronológia
Hétf. Szept. 25, 2017 2:43 am by John Dante

» Derek & John A tigris és az oroszlán
Pént. Szept. 22, 2017 4:28 am by John Dante

» Elmaradt kötelesség - Ms Clarke & John
Pént. Szept. 22, 2017 4:14 am by John Dante

» Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi
Szer. Szept. 06, 2017 8:49 am by David Johnas

Top posting users this month
Statisztika
Aktív tagjaink: 35
Lányok: 14
Fiúk: 21

Emberek: 6
Vámpírok: 5
Vérfarkasok: 7
Vérgepárdok: 3
Vérhiénák: 2
Véroroszlánok: 5
Vérpatkányok: 0
Vértigrisek: 4
Vadászok: 3
Holdfázis
CURRENT MOON

Share | 
 

 Père-Lachaise temető, Párizs - Rhys, Lucien és Lilian

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Rhys I. Phantomhive
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : minden, ami illegális
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Andy fucking Biersack
Hozzászólások száma : 179
Csatlakozott : 2013. Aug. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Père-Lachaise temető, Párizs - Rhys, Lucien és Lilian   Vas. Nov. 16, 2014 1:00 am

I'll never let you steal my coffin

Ahogy vissza nyerem emberi alakom, már a kioldódó kabátot kapom, amit egy apró kósza mosollyal köszönök meg, hisze na ruháim elszaggatódtak a hirtelen váltás miatt. Ideje lesz új szettek után nézni, szörnyű. Utálok vásárolni. Nyűgössé tesz a gondolat de most nem engedhetem meg magamnak ezt, így inkább csak beburkolom magam a kabátba és megvallom bűnöm, amit nem tagadok. Sok mindent tettem már meg a túlélésemért, és ez is egy ilyen volt. Fogalmam sincs ki volt az a hiúz, ellenség volt, meg kellett ölni, és örülök hogy ez Luciennek is leesik, hogy összerakja, nem szívesen élmény beszámolnék ezek előtt az idegenek előtt. Semmi közük hozzá mi történt azon az átokverte szigetem. Ezerszer újra átéltem már, és minden alkalommal verítékben úszva ébredtem fel, kezemben a fegyverrel. Nehezen heverem ki. Kiégett bennem valami.
- Ahha, szóval régi jóbarát.... - jegyzem meg fanyarul ahogy ellenőrzöm mi van Lucien zsebében és még mielőtt elindulnánk visszaszerzem a tőröm, már csak azért is mert ajándékba kaptam és hasznos kis jószág. Életet mentett már egyszer. HA eldobom, az annak a jele lesz, hogy lezárom a múltam teljes fejezetét és már nem fog fájni.... a csalódás. A kérdésre nem számítok, főleg nem a csendesebbiktől de végül felé fordulok és ránézek. Nem gyűlölöm, csak a fajtáját, keserűséget láthat és kiégett emberséget. Amit elvesztettem.
- North Beach szabályai egyszerűen voltak. Ölsz, vagy téged ölnek. Én élni akartam - válaszolom, semmi személyes nem volt a hiúzzal, mindent gyűlöltem ami ott volt, és tombolva próbáltam kiszabadulni, többed magammal de végül mindig harc lett, és végül már szinte kívántam, hátha valaki erősebb mint én, és végre.... kijuthatok. Holtan, de legalább szabadon. Nem jött el ez a személy. Csendben maradok, nem kenyerem a sok felesleges beszéd, de forr bennem valami, mélyen, indulatosan. Ami emlékeztet a régvolt önmagamra és a lángra amivel égtem, amivel lángolni voltam képes. Ez jó, ennek örülök. Találkozó a másik városúrral? Legrosszabb esetben neki is neki megyek. Mit nekem egy matuzsálem... Fanyar mosollyal pillantok Lucienre, vajon tudja mire gondolok? Ismer annyira?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucien de Lavelle
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Szállodaigazgatás, és bizonyos illegális tevékenységek
Tartózkodási hely : Las Vegas, Venetian Hotel
Avatar : Arkzënkiel
Hozzászólások száma : 143
Csatlakozott : 2013. Nov. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Père-Lachaise temető, Párizs - Rhys, Lucien és Lilian   Vas. Nov. 16, 2014 3:49 pm

A kabát egyik zsebében a cigarettatálca és a régivágású, gravírozott Zippom van csupán, a másikban meg a kesztyűim, ennyi az egész. Hűvös, szeles és barátságtalan az idő ma éjjel a szülővárosomban, én mégsem fázom ingben és mellényben. Rég nem borzongat meg már semmi.
Figyelem a hátam mögött zajló szóváltást, és tudom, mi minden zajlik le Rhys gondolataiban. Mi minden az érzelmei közt. Nem szívesen beszél North Beachről, de... Ezzel el kell számolnia. A minket körülvevő világ a legkevésbé sem megértő, főleg nem a gyengeségeinkkel szemben.
- Miről beszélsz? - kérdez vissza Saridas összevont szemöldökkel. - Mi az a North Beach? Valami szekta?
Kérdőn pillantok Leonusra, miközben amaz vezet. Nem tudják, mi történt a hiúzzal, hová lett a fajtársuk? A jelek szerint nem, pedig ez eléggé különös.
- Hány példány létezik a fajtátokból? - kérdezem, halkan, újabb társalgási szálat indítva, nem megzavarva hátul Rhyst és Saridast.
- Kilenc - felel Leonus teljesen egyszerűen. - Hála a fiúnak.
- Rhys. Mondtam már.
Leonus arca megfeszül, és akkorát fékez, hogy a mögöttünk haladó taxi kis híján belénk jön a híd közepén, de végül egy hatalmas, hosszan tartó dudaszóval épp elkerül bennünket. Mivel nem voltam bekötve, a fejem csaknem a szélvédőről pattan vissza - de még időben megkapaszkodom a karosszériában. Összecsikordulnak a fogaim dühösen és amint Leonus felé kapom a fejem, az ő hasonlóan haragtól, feszültségtől és gyűlölettől izzó pillantásával akaszthatom össze a sajátom.
- Lavelle, kurvára hidegen hagy, hogy ki ez a kölyök és hogy mi közöd van hozzá. Ha nem érezném rajtad, mennyire védelmezőn viseltetsz iránta, azt hinném, direkt azért hoztad ide, hogy sz-pasd, és hogy végignézd, ahogy apró darabokra tépem, amiért megölte a családom egy tagját!
Nyitom a szám, hogy feleljek, miközben hűvös szemeimmel kis híján átlyukasztom a koponyáját, de kivillantja a fogait és sárgába villannak a szemei.
- Egy szót se. Vagy esküszöm, inkább Savage haragjával nézek szembe, mint azt eltűrjem, hogy kioktatsz a saját városomban, a saját kocsimban, szívességet téve neked meg ennek a gyilkosnak!
Túlságosan felbosszantotta magát... Most már semmi értelme vitatkozni vele. Aprót sóhajtok, és inkább becsatolom az övem.
- Bocsáss meg, túl messzire mentem.
Egyszerűen csak fogom magam, és bocsánatot kérek. Mert ez kifogja a szelet a vitorlájából. Az összes dühöngő, acsarkodó, heves természetű idiótának, mint ő, elfogy a lendülete, ha egyszerűen csak meghátrálsz ahelyett, hogy értelmetlen vitákba bonyolódnál. Ez a vita pedig értelmetlen. És én is belátom, túl pimasz voltam. De egyszerűen erre ingerel.
- Szóval... hogyan történt? - fordul Saridas ismét Rhyshez, mert nem hagyja nyugodni a téma. Annak a hiúznak a halála. Ő egyáltalán nem húzta fel magát, mindig ő volt a hűvösebb fejű testvér. A kisebb, a látszólag gyengébb.
Mint Rhys és Rain.
Gyűlölöm, hogy ez a hasonlat eszembe jutott, mert a helyzet az, hogy Leonus és Saridas remekül kiegészítik egymást. Savage keresve se találhatott volna hatékonyabb két társat maga mellé.
A kocsi végül lassan elér egy régi vigadóhoz, amelyben harminc-negyven évvel ezelőtt kaszinó üzemelt, amolyan szalon, unatkozó örökifjaknak. Leonus fékez, majd beparkol, és kiszállva bevágja a kocsi ajtaját. Azonnal rá is gyújt és magunkra hagy bennünket egyetlen szó nélkül. Bemegy. Én várok, bár én is kiszállok és Saridas is, lassan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rhys I. Phantomhive
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : minden, ami illegális
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Andy fucking Biersack
Hozzászólások száma : 179
Csatlakozott : 2013. Aug. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Père-Lachaise temető, Párizs - Rhys, Lucien és Lilian   Vas. Nov. 16, 2014 8:20 pm

I'll never let you steal my coffin

Annyira jellemző Lucienre. Kesztyű és cigaretta tartó, bár mondjuk azt én is hordok, és magamhoz veszem a saját cuccaim is a szétszaggatott ruhákból. Ezt az egyet rühellem az alakváltáskor hogy elszakad még a legtartósabb cucc is. Idegesítő. Bár jelenleg azt hiszem minden képes idegesíteni még ez a két alak is, még akkor is ha most nem akarnak megölni. Szóval Luciennek is vannak sötét kis titkait, szinte teljesen kiirtotta a hiúzokat, nem semmi teljesítmény, nem tudom eldönteni hogy hogyan érezzek. Ennyi erővel az oroszlánokat is kipusztulásra ítélhette volna valaki. A kocsiba elég feszült a légkor, az sem vigasztal hogy meztelen vagyok a kabát alatt és az sem hogy egy öreg vámpír két tökéletes szolgájával vagyunk összezárva. Bár Saridas a kevésbé idegesítő. A visszakérdezéséről, meglepődöm. Hát nem tudja?
- Hát nem tudod? North Beach a halál szigete volt az alakváltóknak. Erőszakkal vittek oda és kényszerítettek alakváltásra és egymás elleni harcra minket. Nagyon egyszerű volt. Csak egy túlélő lehetett, és összetettek egy hiúzzal is... add össze - válaszolom, merev hideg hangon, ilyenkor kihűl bennem valami ha arra a helyre gondolok és arra hogy.... hogy majdnem őrjöngő démonná váltam, aki mindenkit ki akart végezni ott. Annyira de annyira dühös voltam és vérszomjas. És annyira fájt utána az üresség. És... Megrázom kicsit a fejem hogy elűzzem ezeket a komor szárnyú gondolatokat van most sokkal másabb problémánk is. Fél füllel figyelek arra is hogy mit beszélgetnek ők ketten elöl és kis híján leborulok ahogy Leo befékez. Dühödten morranok fel, ahogy visszahelyezkedek és hátradőlök megint.
- Nehéz harc volt, és napok óta folyamatosan harcoltam hol farkassal, hol macskafélével... és betettek egy frissen hozott hiúzt, aki még nem volt ott az előző nap, ő kipihent volt én nem... és kis híján széttépett. Az ő karmai - mutatom a nyakamon és a kabát alá húzódó három karomcsíkot. Ezek nem tűntek el, az első váltáskor sem. Túl mélyek voltak ahhoz. Valahol mélyen nem bánom hogy így történt. Lassan odaérünk, kiszállunk és Leo elrohan, nem érdekel túlságosan de én is kiszállok, bár már érzem hogy nem sok van vissza. Ezt még gyakorolnom kell. Lucien mellé lépek.
- Mit akarsz most tenni? Be a sárkány barlangjába? - kérdezem ahogy a kaszinóféle bejárata felé nézek. Nekünk is be kell mennünk lassan.
- Gondolom nincs véletlen kölcsön egy nadrágod - pillantok Saridasra fanyar mosollyal, aki még itt van mert elég ciki lenne így végigmasírozni az idegen vámpírtanyáján. És semmi kedvem hozzá.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucien de Lavelle
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Szállodaigazgatás, és bizonyos illegális tevékenységek
Tartózkodási hely : Las Vegas, Venetian Hotel
Avatar : Arkzënkiel
Hozzászólások száma : 143
Csatlakozott : 2013. Nov. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Père-Lachaise temető, Párizs - Rhys, Lucien és Lilian   Vas. Nov. 16, 2014 9:06 pm

Saridas sápadt arcán meglepetés látszik. Mindezt nem tudták. Pillantást vált a visszapillantó tükörben a fivérével, de egyikük sem mond semmit.
- Sajnálom - mondja végül Saridas, miután megnézi a hegeket. - Hogy kerültél ki onnan?
Látszik rajta, hogy komolyan gondolja, amit mond. De igazából már nincs mit tenni az üggyel kapcsolatban. Számukra, legalábbis. A felelősöket már elintéztük. Ha Rhys nem válaszol, én felelek, de nem bocsátkozom részletekbe.
Amint Rhys is kiszáll, odalépek elé és megigazítom a kabát gallérját. Mélyen a szemébe nézek.
- Igen. Meddig bírod még ébren? - kérdezem halkan, de körülnézek.
Saridas eközben épp öltözködik odabent a kocsiban. Volt egy sporttáska az ülés alatt és épp egy melegnek tűnő, puha pulóverbe bújik bele.
- Hát, Leonusnak nem lesz most szüksége rá. Amilyen dühös, odabent biztos megint alakot vált.
Egy pillanatra lehunyja a szemét, mintha csak kommunikálna a társaival. Majd átnyújtja a táskát Rhysnek és hagyja hogy felöltözzön a kocsiban ha akar.
- Nem hiszem, hogy azonnal fogadna. Ha akarsz, lepihenhetsz, vannak itt szobák. Hogy érzed?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rhys I. Phantomhive
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : minden, ami illegális
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Andy fucking Biersack
Hozzászólások száma : 179
Csatlakozott : 2013. Aug. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Père-Lachaise temető, Párizs - Rhys, Lucien és Lilian   Vas. Nov. 16, 2014 9:36 pm

I'll never let you steal my coffin

Meglep hogy őket meglepi a hír de nem foglalkozom vele tulajdonképpen olyan mélyen. Engem is meglepett amikor rám eresztettek egy kifejlett nagymacskát, és azt hiszem csak az indulat tartott életben és vitt előre. A gyűlölet az üzemeltetők iránt és hogy mennyire utálom azóta a bezártságot. Némán méregetem a másikat, a sápadt arcot de érzem rajta hogy nem provokál, sokkal inkább csak tényleg sajnálja hogy így alakult. Én is. Némán biccentek csak, és hátrasimítom a hajam az arcomból. Tanácstalanságomban szoktam ezt csinálni és nem igen akarom elmesélni az egészet de végül is nagyban nem lehet baj.
- Lucien hozott ki. Neki dolgoztam mielőtt elraboltak volna és mivel nem jelentkeztem nála kerestetni kezdett - hogy azért mert aggódott vagy azért hogy megbüntesse a hűtlenségem azt nem tudom, de mindenesetre jól alakult hogy legalább megtalált, és végül felszámoltuk azt az egész nyomortanyát. Mindenestől. Közben odaérünk és ahogy Lucien mellé érek kicsit megigazítja a ruhám és felsóhajtok.
- Maximum egy órát még... ezt még... gyakorolnom kell - jegyzem meg ahogy a szemébe nézek. Gyönyörű szemek, de sosem tudott vele elbájolni, talán nem is akart, a hamisságot.. nem szeretem. És ezt ő is tudja. Azt hiszem.
- Hm, akkor kösz de élek a lehetőséggel - dobom le a kabátot, és nyomom Lucien kezébe míg felhúzok egy farmert és egy egyszerű mintátlan pólót. Pulóver nem kell. Majdnem egy méret vagyunk Leoval. Micsoda nagyszerű felfedezés.
- Ha van ilyen opció aludnék. Nem bírom már sokáig és nem akarok össze esni Savage előtt, addig viszont akár el is mesélheted mi volt ez a dolog a hiúzokkal... - javaslom ahogy már nadrágban kerülök mellé, és kinyújtózom. Bah tiszta hiúz szagú az egész... az oroszlánom nem örül neki túlságosan, még éberen emlékszik minden egyes tépett sebre attól a rohadt macskától...

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucien de Lavelle
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Szállodaigazgatás, és bizonyos illegális tevékenységek
Tartózkodási hely : Las Vegas, Venetian Hotel
Avatar : Arkzënkiel
Hozzászólások száma : 143
Csatlakozott : 2013. Nov. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Père-Lachaise temető, Párizs - Rhys, Lucien és Lilian   Vas. Nov. 16, 2014 11:10 pm

A hiúzfivérek végül nem kommentálják a dolgot, de tudom, hogy a történet sokat jelent nekik. Egy: Rhys nem hidegvérrel ölte meg a fajtársukat. Kettő: jó színben tüntet fel őt is és engem is a sztori. Ez jó. Lehet, Rhys nem tudja még, de ez jó. Mindenesetre, tudom, hogy Rhys mennyire gyűlöl erről beszélni, ezért nem is teszek hozzá sok mindent, csak ennyit:
- Erigonnak hívták a vámpírt, aki felelős volt az egészért. Halott, ahogy mindenki más is, akinek benne volt a keze.
Örülök, hogy végül akad ruha, bár a meztelenség gyönyörű. Alakváltók és vámpírok közé megyünk, ahol Rhys testével mást sem tehetnék mint büszkélkedhetnék. De azzal is tisztában vagyok, Savage milyen étvággyal bír. Egészen biztosan meg akarná szerezni őt, ha csak egy éjszakára is. Én pedig nem vagyok abban a helyzetben, hogy döntsek Rhys helyett. Szemem sarkából figyelem, ahogy felöltözik, miközben Saridas kiszáll. Várja, hogy Rhys elkészüljön, majd lezárja az autót és elindul a vigadó lépcsőjén felfelé.
- Gyertek. Kerítek egy szobát nektek. Fénytelent a pincében, remélem nem bánod - pillant Rhysre, és kicsit előre megy.
Hátramaradok Rhysszel, és felvont szemöldökkel nézem egy darabig.
- Leonus kissé túloz. Nem én pusztítottam ki a falkájukat. Az apjuk volt viszont az a vezér, akit említettem... az, akivel összetűzésbe kerültem. Végül megöltem őt. A falka már akkor is a kihalás szélén volt, de akkor még voltak legalább egy-kétszázan. Nagyon belterjesen szaporodtak és egy idő után ez kiütközött rajtuk... Az elmebeli betegségeket a likantrópia nem gyógyítja - jegyzem meg zárójelesen, miközben felérünk a lépcsőn, és áthaladunk egy tágas előcsarnokon, majd egy oldalsó kétszárnyú ajtón át keresztül egy másik csarnokon. Sokan sürgölődnek erre, vámpírok leginkább, de szép számmal vannak alakváltók is. Egy nő hófehér róka-likantrópot vezet gyémántköves pórázon, egy másik a jaguárját cirógatja a fotelben ülve. A hely ízlésesen és gazdagon díszített, épp mintha egy filmjelenethez rendezték volna be. Van valaki, aki felismer, üdvözlöm egy biccentéssel és folytatom a történetet.
- Leonus sose bocsátotta meg, hogy megöltem az apjukat. De az utamban állt és veszélyeztette a várost és a herceget is. Bosszút esküdött, és összeállt Savage-dzsel, megalapították a Triumvirátusukat... azóta nem látnak se itt, se máshol szívesen. A gyászt a vámpírok általában tiszteletben tartják, ezért eddig nem volt gond, hogy látogattam a sírt. De Savage... Nos, nem véletlen választotta ezt a nevet az örökléthez. Igazából nem tudtam, hogy ő lett a város feje. Nem történhetett olyan rég.
Saridas levezet minket egy lépcsőn, errefelé néptelenebb a tér. Az alagsorban egy másik folyosón végighaladva már egészen csendes minden, a zenét is épp hogy hallani - felettünk alighanem koncert zajlik.
- Tessék - nyom kezembe Saridas egy mágneskártyát. - Tudatjuk, ha Savage készen áll a fogadásotokra.
Meglehetősen hűvössé vált a hangja. Megköszönöm neki és a folyosó végén lévő ajtónál lecsippantom a kártyát. Egy szalonba nyílik, amelyben van két kanapé, kandalló, minden pazar, fényűző, barokkos kivitelben. A falon van bársonyfüggöny is, bizonyára a hangulat kedvéért.
Becsukom magunk mögött az ajtót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rhys I. Phantomhive
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : minden, ami illegális
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Andy fucking Biersack
Hozzászólások száma : 179
Csatlakozott : 2013. Aug. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Père-Lachaise temető, Párizs - Rhys, Lucien és Lilian   Csüt. Nov. 20, 2014 9:35 pm

I'll never let you steal my coffin

Nem szólalnak meg, én meg nem fűzök hozzá semmit, az engem nem érdekel hogy ők tudják-e vagy sem, mindenesetre eléggé furcsának tartom, de még nem kérdezek rá. Maximum ha Leo nagyon felidegesít ezzel a fúria viselkedésével, ami szerintem röhejes de mindegy. Tényleg nem ezzel foglalkozom, sokkal inkább azzal, hogy be kell mennünk ebbe a lebujba hogy kicsit pihenhessünk és aztán szembenézzünk ezzel a kéretlen ismerőssel.
- Nem persze, az teljesen jó lesz - válaszolok, ahogy haladunk de a látvány nem egészen az amire számítottam.
Felfordul a gyomrom ahogy belépünk, pazar hely nem tagadom, de nem az ízlésemhez képest és ahogy körbenézek vámpírok és alakváltók néznek vissza rám, egy róka, jaguár... amott egy farkas talán? Mint jól idomított ölebek. Feltámad a dühöm egy pillanatra, ez az egész undorító, és hogy ennyire hagyják magukat a vámpírjuk akarata alá kényszeríteni. Talán Lucien is megérzi a fellobbanó indulatom, nem tudom mivel jár ez a jegy. Inkább nem nézek oda és lefelé haladok az alagsor felé, ahogy hallgatom a magyarázatot, miről is beszélt Leo.
- Jah szóval nagyon maguk közt voltak és dilisek lettek, vágom. Azt tényleg semmi nem gyógyítja, még ez a likantrópia sem - értek egyet vele a magam rövid és tömör módján, de remélem azért ez a kettő itt még nem totálkáros. Azt hiszem Saridasért kár lenne, de az a másik öntelt hólyag...
- Elég erős kis hármasnak érzem őket. Legalábbis a hiúzokról ez jön le, hogy jól megvannak - kommentálom, nem zavar hogy az egyik még itt van, nem mondtam semmi olyasmit még ami sértő lehetne, túlságosan fáradt vagyok hozzá, és végül kapunk is egy lakosztályt odalent. Remek, Lucien bekártyázza magunkat és egy régi kori ékszerdobozban találom magam. Bársony és szalon és váh túl sok cukormáz. Nekitámaszkodok az ajtónak belülről, elvesztettem kissé az erőm, azzal is hogy nem mutattam mennyire fáradt vagyok.
- Forog a világ... - jegyzem meg, de még magamnál vagyok. Még jó hogy nem most kellett az idegen vérszipoly elé menni. Az csúfos lett volna.
- Savage milyen típusú vérszopó? - kérdezem még, mert érdekel mire számíthatok.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucien de Lavelle
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Szállodaigazgatás, és bizonyos illegális tevékenységek
Tartózkodási hely : Las Vegas, Venetian Hotel
Avatar : Arkzënkiel
Hozzászólások száma : 143
Csatlakozott : 2013. Nov. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Père-Lachaise temető, Párizs - Rhys, Lucien és Lilian   Csüt. Nov. 20, 2014 9:56 pm

Saridas mintha vigyorogna, de nemigen látom, csak érzékelek némit abból a vidám kisugárzásból, amit Rhys érzékeny orra biztos azonnal felismer. Látom, hogy fáradt, nem olyan a mozgása, mint lenni szokott, de remélem az ajtóig kibírja még.
Amint látom, pont az ajtóig. Ledobom a karomon hozott kabátot a karosszékre, körbesétálok a szobán, és ellenőrzöm, hogy egész biztosan magunk vagyunk-e. Majd a hálószoba ajtajából visszapillantok a lakosztály bejárati ajtajára, amit Rhys támaszt még mindig.
Nem feltétlenül tetszik a "vérszopó" kifejezés, hiszen a saját fajtámra hivatkozik vele, de ezúttal szó nélkül hagyom, bár az arcom kissé megrándul.
- Kéjenc - felelek viszont. - Biztos vagyok benne, hogy elragadónak és kívánatosnak talál majd. Jobb, ha kipihenten érkezel elé. Feküdj le. Odabent van egy ágy. Rémesen nézel ki - jelenik meg egy rosszalló kis ránc a szemöldökeim közt az orrnyergem felett, ahogy nézem kócos haját és a nem ráillő ruhákat.
Nem a mérettel van a baj, hanem a stílussal. Teljesen... ártalmatlannak néz ki, és ez nem tetszik.
- Nem hiszem, hogy sok időd lenne pihenni, lassan éjfél, és még nappali menedéket is kerítenem kell. Nem akarok itt maradni - szorgalmazom tovább, hogy minél előbb tegye magát vízszintbe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rhys I. Phantomhive
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : minden, ami illegális
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Andy fucking Biersack
Hozzászólások száma : 179
Csatlakozott : 2013. Aug. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Père-Lachaise temető, Párizs - Rhys, Lucien és Lilian   Csüt. Nov. 20, 2014 10:17 pm

I'll never let you steal my coffin

Ahogy a lakosztályba érünk lassan, Saridas ott hagy minket, gondolom elmegy és részletekbe merülő teljes jelentést tesz a vámpírjának és a testvérének is. Igazán remek ötlet. Mi meg magunk maradunk és Lucien végigjárja a szobát, valamiféle ellenség után leskelődve, és megerőltetem magam közelebb megyek és a háló ajtóban állok meg és benézek a bársony függöny mögé is. Ki tudja hol rejtőzik egy vérszomjas fenevad.
- Kéjenc... remek. Szóval valószínűleg meg akar majd enni vagy dugni, esetleg mindkettő. És remélem tudod, hogy velem rossz lóra tesz... - nézek rá előre eregetve azt a szép gondolatot hogy tőből letépem a karját ha csak hozzám ér. Nem vagyok holmi ölcica, mint azok a szerencsétlenek odafent a hallban. A kijelentése nem tetszik, de kénytelen vagyok vele egyetérteni rémesen is érzem magam így aztán kis morgás után beljebb fáradok a hálóba és lehúzom a felsőm. Idegesít hogy nem a saját ruháim vannak rajtam és mindennek hiúz és szafari szaga van. Nem a napszítta oroszlán ami az én saját megszokott természetes közegem. Hassal borulok az ágyra ahogy kb a végére értem az erőtartalékaimnak és még hallom ahogy Lucien morog hogy nem akar itt maradni. Hát azt én sem. Ezekkel a gondolatokkal alszom el, csak hogy ne álmodjak semmit, inkább csak lebegek a semmiben. Jó, nagyon jó állapot. Semmi zaj, semmi gondolat, semmi inger...
Nem tudom mennyi idő után ébredek fel, felriadok, felülök de végül csak az ismerős ronda szalont látom, és azt hogy Lucien áll az ágy mellett, aligha ő keltett fel. Megborzolom a hajam, és feltápászkodom. Többnyire ez nem megy ilyen egyszerűen de most ezen túl kell lenni és már most azt akarom hogy másnap este legyen és nyugi.
- Jó, megyek már... - morranom ahogy belebújok a kölcsönkapott felsőbe és szalonképessé teszem magam.
- Na nézzük ezt a kéjencet... - jelentem ki, de korántsem vagyok ennyire magabiztos, nagyon rondán meg is szívhatom, mint annó Erigorral is. Erre kissé össze is ugrik a gyomrom, de végül csak várom hogy Lucien mit akar, ő mégis jobban itthon van mint én.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucien de Lavelle
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Szállodaigazgatás, és bizonyos illegális tevékenységek
Tartózkodási hely : Las Vegas, Venetian Hotel
Avatar : Arkzënkiel
Hozzászólások száma : 143
Csatlakozott : 2013. Nov. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Père-Lachaise temető, Párizs - Rhys, Lucien és Lilian   Csüt. Nov. 20, 2014 11:57 pm

- Ó valóban? - villan fel egy dévaj fény a tekintetemben, ahogy elhalad mellettem, és megmarkolom a fenekét. Ezt akartam hallani: hogy még ha Savage meg is akarja kapni, nem fogja... Bár ki tudja, lehet, meggondolja magát, ha látja majd őt. Savage nem mindennapi szépség.
Amint lezuhan az ágyra, szinte azonnal el is alszik. Leveszem a cipőm és az órám - tudom, mennyire idegesíti a ketyegése -, és mellé telepedem, betakarom és ujjaim hosszasan simogatják a haját, miközben semmi mást nem csinál, csak húzza mellettem a lóbőrt. Ilyenkor teljesen más az arca. Nincs rajta agresszió, sem düh. Egészen békés, ahogy szuszog, és ilyenkor egyszerűen csak nézem, hosszasan.
Tudom, hogy ez a rövid másfél óra semmire sem elég, mégis fel kell ébresztenem, mikor egy alkalmazott bekopog, és átadja Savage üzenetét, mely szerint hajlandó bennünket fogadni. Végre-valahára.
Ahogy Rhys ébredezik, elmosolyodva figyelem és még mielőtt ellenkezhetne, megcsókolom. Beletúrok a hajába és eligazítom, bár tudom, úgyis pillanatok alatt össze fogja borzolni a saját szájíze szerint.
Újragombolom a mandzsettámat, és a cipőmet bekötve felveszem a kabátot a karomra. Viharos távozásra készülők, jobb, ha minden nálunk van.
Az alkalmazott egy felvonóhoz kísér bennünket, ahol lehúzza a saját kártyáját, és megnyomja a 4-es gombot. Amint az ajtó kinyílik, félreáll, én meg kilépek egy folyosóra, ahol két alakváltó vár minket. Farkasok.
- Vendégek vagyunk itt, Rhys. Hallgatsz és rendesen viselkedsz. Még mindig gyenge vagy a váltás miatt, ne hagyd, hogy feldühítsenek.
Az egyik engem, a másik Rhyst motozza meg, amit türelmesen tűrök. A tőrt nem találják meg Rhysnél - vagy nem is akarják. Nem úgy tűnik, mint akik túl elégedettek a helyzetükkel amúgy is.
- Azért majd ne lepődj meg nagyon - jegyzem meg, és belépek.
Odabent tömény szexszag fogad bennünket. Egy fülledt meleg terembe érünk, balra egy kanapé, balra egy elfüggönyzött ágy, előttünk egy karosszék és benne ő... a város első számú vámpírja.
Szinte izzik a gyűlölettől mindkét zöld szeme, ahogy rám néz, szája egy keskeny vonallá préselődik, majd megmozdul, és én egy lépéssel közelebb megyek hozzá, mint Rhys. Aztán meghajtom magam. Félrebillentem a fejem.
Savage hallat egy lefitymáló kis hangot, és látványosan elfordítja a fejét.
- Nekem hoztad ezt a gyönyörű oroszlánt, engesztelésül? - kérdi unottan, és persze franciául. Mivel szemeit Rhysre szegezi, nem nehéz kitalálni, mit is mondhatott.
Egyébként Saridas és Leonus ott állnak mögötte, mint két szép szobor. Mindketten egyszerűen, félmeztelenül, ők is csapzottan a friss szextől. Vannak mások is a teremben egyébként, ketten nemigen zavartatják magukat a sarokban, egymást falják. De sötét van arra, szóval a legkevésbé sem érdekel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rhys I. Phantomhive
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : minden, ami illegális
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Andy fucking Biersack
Hozzászólások száma : 179
Csatlakozott : 2013. Aug. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Père-Lachaise temető, Párizs - Rhys, Lucien és Lilian   Pént. Nov. 21, 2014 12:23 am

No more yesterday

- Abszolút, szóval ha beindul rám én megtépem... - morgom ahogy eldőlök, de nem fogom hagyni hogy egy másik szemet vessen rám, én nem vagyok olyan fajta és kevés emberhez tudok ragaszkodni de akkor nagyon. Valami jó csak van bennem is na. Ha már minden más pozitívum eltávozott. Ezzel merülök álomba mint akit fejbevertek, és nem igazán észlelem hogy a hajam simogatná bárki is. Az oroszlánom is elcsitul, az is alszik velem együtt. De sajnos nem sokat bírtam aludni, mégis jobban érzem magam egy kicsit, és kissé meglepődök ahogy megcsókol, de lassan viszonzom én is. Akarom ezt, mert jó.... de mindketten tudjuk hogy most mindenre van időnk és kapacitásunk csak erre nincs. Igazán kár, mit ne mondjak. Nem kerüli el a figyelmem hogy Lucien gondosan készülődik és így én is így teszek. Elrejtem a tőröm amennyire lehet és felhúzom a felsőt is hogy ne meztelen álljak már meg egy városúr előtt. Vagy úrnő előtt. Uniszex név. A felvonóhoz sétálunk és amikor kinyílik az ajtó farkasok szaga csap meg. Ezekből bezzeg kva sok van világszerte.
- Hogyne, amíg nem sértenek meg és akarnak a porba tiporni addig hallgatok és viselkedek. Leszarom, majd váltok megint - válaszolok elszántan, ahogy a farkasok lomhán megmotoznak, pózba vágom magam, épp elégszer csinálták már, és minden alkalommal utáltam. Nem veszik el a tőröm, nem csinálok belőle ügyet, ez egy pont nekem. Helyzeti előny vagy inkább kiegyenlítődés hiszen itt mi vagyunk a vendégek elvileg.
- Miért is ne? - firtatom ahogy belépünk de el is fintorodom ettől a szagtól. Tömény szex és erotika, mintha valami orgiára érkeztünk volna, van egy élethű szexmúzeumba. Körülnézek, hamar hozzá szokik a szemem a félhomályhoz és végül rápillantok a város első vámpírjára. Nő, és vörös hajú, törékeny babának tűnő és rettentő visszataszító a maga módján. Furcsa féloldalas pillantást vetek Lucienre, hát nagyon más az ízlésünk nők terén, még jó hogy amúgy sem érdekelnek annyira. Egészen hangyát biccentek csak, sokkal kevéssé mint Lucien, és figyelek. Az egészből az oroszlán szót értem meg, de nem szólalok meg, csak ellenségesen nézem és karba fonom a kezeim. Sok mindent nem tudok franciául csak szavakat. Bezzeg Rain, ő folyékonyan beszéli... Felfedezem a nő mögött a két hiúzt is, Leo most is ellenségesen néz mint eddig, Saridas inkább semlegesnek tűnik. Hát haverok nem leszünk az kvaisten.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucien de Lavelle
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Szállodaigazgatás, és bizonyos illegális tevékenységek
Tartózkodási hely : Las Vegas, Venetian Hotel
Avatar : Arkzënkiel
Hozzászólások száma : 143
Csatlakozott : 2013. Nov. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Père-Lachaise temető, Párizs - Rhys, Lucien és Lilian   Hétf. Nov. 24, 2014 9:48 pm

Éles tekintettel jutalmazom Rhys flegma és meglehetősen agresszív válaszát. Én pokoli megértő tudok lenni az allűrjeivel szemben. Tudom, hogy kimerült és nyűgös, tudom, hogy egyébként sem boldog ettől a helyzettől. De akkor is tudnia kell viselkedni. Ez olyasmi, ami elengedhetetlen, ha össze akarjuk kötni az öröklétet. A vámpírok világa nem olyan, mint a likantrópoké. Nincsenek törzsi hierarchiák, nincsenek ökölharcok. Minden fejben dől el. Ha nem vagy elég okos, alakoskodó és fondorlatos, hiába van két jól megtermett öklöd, az csak két ököl, és mit sem ér egy jól megtervezett csapdával szemben.
Leonus és Saridas rajtunk tartják a szemeiket. Leonusé máris sárga, ami kissé bosszantó, mert azt hiszem, ez is azt jelenti, mennyire elállatiasodott mostanában. Nem szívesen van emberbőrben, ez tisztán látszik.
Savage-nek nem tetszik, hogy Rhys nem ismeri az illemet, amit szóvá is tesz, ugyancsak franciául, mire inkább nem is felelek.
- Ha már itt vagyunk, inkább engedd meg, hogy gratuláljak az új városodhoz - próbálom elterelni a témát Rhysről, mert soha nem szeretett porondon lenni... na meg egyébként is ezért jöttem. Hogy megtudjam. - Hogy sikerült megszerezned, annyi év után?
Savage szeme megvillan. Nagyon is elértette a célzást, melyet belecsempésztem a mondatba. Tényleg régóta ácsingózik Párizsra, de hát, az alapján, amit a városból eddig láttam... nem hiszem, hogy soká meg tudná tartani. Jó volt ezekben a dolgokban, de sose túl kiemelkedően. Soha nem volt semmiben sem túl kiemelkedő.
- Változnak az idők - felel végül, semleges szavakat választva, és semmit sem közölve. - Párizs már nem az a hely, ami volt. Rendet teszek a városban úgy, ahogy én akarom.
- Minek tennél rendet? - pillantok körbe látványosan. - Ez a város mindig a dekadenciájáról volt híres, Savage, ahogy te is. Őszintén szólva nem áll jól neked ez a trón. És a fiúknak sem ez a poszt, amit kiutaltál számukra.
- Mégis kinek képzeled te magad, hogy csak így megállapíts dolgokat, mondd?! - robban elő Leonusból a harag, és egyenesen elém csörtet. Tekintetem leveszem róla, és miközben egy tapodtat se lépek hátrébb, vádlón nézek a vámpírnőre:
- Hívd vissza a cicádat Savage. Nem vagyok kíváncsi az őrületére. Különben sem vele akarok tárgyalni! Én veled jöttem beszélni.
- Leonus... - szólal meg Savage lassan, de a hiúz felé fordul.
- El akarsz küldeni? - kapja fel a vizet megint. - Jó, küldj el, de akkor az ő oroszlánja is takarodjon! Nem hagylak velük itt, Savage!
- Az oroszlán nem megy sehová - néz a vámpírnő mélyen Rhys szemeibe. - Terveim vannak vele.
Fenntartja a szemkontaktust, és mint egy sötétből kinyúló csalóka női kéz, elkezdi próbálgatni az erejét Rhysen. Illetve nem, egyáltalán nem próbálgatja. Nagyon is jól uralja a képességét, mellyel vágyat kelt másokban. Ezt fejlesztette tökélyre, ezzel uralja azokat, akiket ural. Nem számít, ki mennyire tartja szépnek: mikor így néz, mindenki azonnal vonzónak érzi. Mint egy mágnes, mint egy ékkő, amelyet egy akarsz kaparintani, mint egy lédús alma, amelybe bele akarsz harapni. Őrületbe kerget férfiakat és nőket egyaránt.
Várok. Kíváncsi vagyok, Rhys miként állja az elméjét érő ostromot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rhys I. Phantomhive
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : minden, ami illegális
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Andy fucking Biersack
Hozzászólások száma : 179
Csatlakozott : 2013. Aug. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Père-Lachaise temető, Párizs - Rhys, Lucien és Lilian   Hétf. Nov. 24, 2014 10:32 pm

No more yesterday

Felvont szemöldökkel válaszolok az éles pillantására, engem ne méregessen senki csak úgy, még akkor se ha az a valaki a helyi városúr, vagy űrnő. Amíg ő viselkedik, addig én is viselkedek. Ez van. Az alvás nem sokat segít, de mégis jobban érzem magam, elájulni nem fogok az este abban biztos vagyok. Végül csak megjelenünk a fogadó teremnek nevezett helységben és egy nő tárul elém, ahogy a két kis szolgája meg mögötte álldogál, Leo sárga szemekkel mered rám. Nagy a kísértés hogy beszóljak neki, de végül visszafogom magam, és csak a szemöldököm rándul meg egy egészen picit. Vámpírok, meg a hülye protokolljuk... Én nem hajolok meg ez előtt a nő előtt, akárkicsoda is lehet felőlem. Inkább hallgatok, és figyelem mit beszélnek de közben a nőn tartom a szemem és a két kísérőjén. Erősek így együtt, de ez a nő nem vezetésre termett... sokkal inkább máshová amin magamban remekül mulatok és örülök hogy Lucien ezt nem hallhatja. Pedig biztosan értékelné a humorom. Ahogyan eddig is. A rendrakásra nem szólalok meg, az nem az én ügyem, de ahogy Leo megmoccan én is, és Lucien elé perdülök, kevés híján összeér az orrunk.
- Vissza, vagy esküszöm te is a dögkútban végzed... - szisszenek rá, eszem ágában sincs hagyni, hogy bántsa Lucient vagy engem. Még nem idegesítettem teljesen fel magam, ez még csak a vihar előtt csend. Ha nem hátrál meg, nekimegyek. Még jó hogy pár lépést azért hátrább megy az űrnője szavaira. Felmorranok, mert nem megyek sehová, ebben az egyben legalább egyetértünk. Sovány vigasz. Összeszűkülnek a szemeim ahogy kijelenti hogy tervei vannak velem, csak ne legyenek. Felejtsen el. Megérzem hogy valami nem oké ezzel a dologgal ahogy őt nézem. Az előbb még egy bányarém volt, most viszont egész... csinos. Megrázom a fejem, kényszerítem magam hogy elszakadjak a szemkontaktusból, és az orrára csukom az elmém ajtaját.
- Takarodj kifelé a fejemből, nem leszel szebb ha beveted a képességed... csak még visszataszítóbb a számomra - morranok fel, mert az első hullámot visszavertem de tudom... ha tényleg nekem esik, ő is, dühből, azt nem fogom tudni ilyen könnyedén visszaverni. Talán sehogyan sem.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucien de Lavelle
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Szállodaigazgatás, és bizonyos illegális tevékenységek
Tartózkodási hely : Las Vegas, Venetian Hotel
Avatar : Arkzënkiel
Hozzászólások száma : 143
Csatlakozott : 2013. Nov. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Père-Lachaise temető, Párizs - Rhys, Lucien és Lilian   Pént. Dec. 26, 2014 1:39 am

Döbbenten villannak a szemeim az elém toppanó Rhysre. Ezt nem kellett volna, nagyon nem. Nem vagyok, vagyunk itt veszélyben és ezt ugyan ő nem tudhatta, de ez a reakció erős és agresszív túlzás volt. Leonus meglehetősen idegesen mered rá és pattanásig feszülnek az idegei. A kettejük közti rivalizálás szinte tapintható a teremben, még a sarokban pettingelő párocskák is abbahagyják a tevékenységüket, amint megérzik. Több vérállat is van idebent. Mind figyelnek.
- Mégis hogy merészeled?! - hörren fel Leonus, amint meghallja Rhys Savage-t ócsároló mondatait. Mielőtt bárki visszatarthatná, karmos manccsá változott karjával Rhys felé kap, hogy egy hatalmas pofont keverjen le neki - bár az öccse próbálja elkapni a karját, nem jár sikerrel. Az események gyorsan követik egymást, Savage is felpattan a trónjáról de semmi mást nem tesz. Szemmel láthatóan élvezi a kibontakozó káoszt, ebben elemében van.
Én azonban nem. Megragadom Rhys karját és hátrarántom a konfliktusból, akkor is, ha próbálná viszonozni a hiúz szívességét.
- Elég ebből! - dörrenek rá mindkettejükre. - Savage, a jelek szerint még a macskáidat is képtelen vagy kordában tartani, mégis mit képzelsz, majd egy várossal sikerül?! - szalad ki a számon. Idegessé tesz a szituáció. Túl soká feszítettem a húrt, Rhys erre még nem áll készen...
Mire észbe kapok, a hiúzfivéreken kívül három másik alakváltó vesz körbe bennünket. Egy farkas és két róka. Még emberi alakban, hiányos öltözékben, de mégis.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rhys I. Phantomhive
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : minden, ami illegális
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Andy fucking Biersack
Hozzászólások száma : 179
Csatlakozott : 2013. Aug. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Père-Lachaise temető, Párizs - Rhys, Lucien és Lilian   Pént. Dec. 26, 2014 2:12 am

No more yesterday

Nem kell hozzá túl sok hogy neki is essek ennek a felfuvalkodott kis... de nem. Még nem, egyenlőre csak bevágok közé és Lucien közé nem félek tőle. Lehet hogy hiba, de akkor se merje fenyegetni Lucient, akit egyrészt szeretek, másfelől, most akarom vele összekötni az életem, és ha elmerészeli nekem rontani, én nem állok jót magamért. Már így is forr bennem az indulat, az a fajta, amit Rain olyan jól ismer, hiszen mindig is indulatos voltam. Fekete szemeimben mély düh, ahogy Leoval nézek éppen farkas vagyis esetünkben éppen macska szemeket. Nem érdekel a véleménye. Az sem hogy hiúz és legendásan kitartó. Pont leszarom, egyiket a másik után, ha belém köt én kifilézem. A szemem sarkából látom hogy a párok is ránk figyelnek, tőlük nem félek, nem erősek vagy dekoratívak. Egy róka.... ch...nem is, kettő. Rókaprém.
- Pontosan így - vágok vissza és már lendülnék én is hogy alaposan pofon teremtsem ezt a rohadékot de Lucien visszaránt kis híján felborulok és rávillannak a szemeim, hogy miért nem hagyja hogy megtegyem amit kell. Figyelmeztetés villan a szemében, és Savage is felállt, mire megállok, és kihúzom magam ahogy ránézek. Engem csak ne kóstolgasson. Lucien kijelentésére Leo elvicsorodik és a vámpírra akarja vetni magát, amit természetesen nem hagyok, így derékon ragadom és odább hemperedek vele. Minden erőm latba vetem vele szemben, ő erősebb kicsit mint a testvére. A hátára térdelek, amolyan fájdalmasan de én is felmorranok ahogy a lábszáram végigkarmolja a karmaival és nem állok meg. Ha harc hát harc, a nyaka felé araszolok, el akarom törni, harapni, akármit csinálni vele, sárga szemeim a rókákra villan és a farkas komára, és mély, torokhangon morgok rájuk, fenyegetően. Oroszlánom megrázza magát, felágaskodik. Nem emberi gesztus az már biztos.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucien de Lavelle
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Szállodaigazgatás, és bizonyos illegális tevékenységek
Tartózkodási hely : Las Vegas, Venetian Hotel
Avatar : Arkzënkiel
Hozzászólások száma : 143
Csatlakozott : 2013. Nov. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Père-Lachaise temető, Párizs - Rhys, Lucien és Lilian   Pént. Dec. 26, 2014 12:22 pm

Rhys hiába mered rám ezzel a dühös, gyilkos ösztönnel, nem lehet mindenhol kocsmai verekedést rendezni, a szentségit neki! Hiába nézek vissza rá parancsolóan, rá se hederít.
Ez nem vezet így sehová. Egyetlen másodperc alatt szakad el nálam a cérna és látok neki Savage-t vádolni, mint valami civilizálatlan vadember, és Rhys máris Leonusszal hempereg a földön.
Igazából nagy a kísértés, hogy végignézzem, mit kezdenek egymással. Tudom, hogy ha Rhys dühös, egyszerűen vérszemet kap és csak ölni, ölni, ölni akar. Leonust nem egyszerű elpusztítani, magam is próbáltam már.
Míg Rhys felnéz, hogy távol tartsa magától a többi alakváltót (egyébként sikerrel, mert ezek soha életükben nem harcoltak még, csak dekoratív kellékei a szobának), Leonus megpróbálja lerúgni magáról, de nem jár sikerrel. Savage sikoltozik. Saridas hűvösen figyeli a jelenetet. Nekem kell közbelépnem.
Egy lépéssel ott termek felettük, és megragadom Rhyst a vállánál. Lerántom Leonusról és odavágom a szemközti falhoz, egyetlen pillanat alatt.
- Hűtsd le magad - morranok rá, és ott tartom, a falhoz szegezve, hogy mozdulni se tudjon.
Mögöttünk Leonus is felkel a földről és a szemem sarkából látom, hogy felénk indul. Savage dühös rikácsolással buzdítja, de Saridas végül megmozdul és fivére elé áll, nekünk háttal.
- Állj el az utamból! Megölöm! - ordít Leonus és megpróbál kitörni fivére karjai közül, de képtelen. Hallom, ahogy a fiatalabbik hiúz hátra szól nekünk halk sürgetéssel:
- Jobb lenne, ha elmennétek.
Én azonban nem mozdulok, míg nem látom Rhysen, hogy észhez tért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rhys I. Phantomhive
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : minden, ami illegális
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Andy fucking Biersack
Hozzászólások száma : 179
Csatlakozott : 2013. Aug. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Père-Lachaise temető, Párizs - Rhys, Lucien és Lilian   Pént. Dec. 26, 2014 4:57 pm

No more yesterday

Visszanéz rám, mintha mi sem történne és ez kísértetiesen emlékeztet arra az estére amikor mi legelőször találkoztunk és feleseltem vissza neki is, mint mindenki másnak is, ő sem volt kivétel. De talán most az lesz? A fenét! Nekiesek a nekem támadó hiúznak és egymásba gabalyodunk kissé és nem kíméljük egymást kemény az öklöm, és nem is kímélem a testét, és rámorranok a körülöttünk settenkedő alakokra, akik meghátrálnak. Megvetően fújok egyet és keményen tartom magam a hiúz hátán, extrém rodeó na, lovon mindenki tud, de hiúzon? Ez a kihívás része az egésznek. Kezd előjönni belőlem az az ösztönlény aki a szigeten is voltam, és a harcok alatt csak így éltem túl. Ha győzni akartam. Araszolok a nyaka felé, én esküszöm elpusztítom ezt a rohadékot, de ekkor valami megragad és már kapnék oda de esélyem sincs rá mert repülök egy pár métert és keményen csattan a hátam a falnál, felnyögök fájdalmamban, ez fájt! Megrázom kissé a fejem de moccanni sem tudok ahogy Lucien tart és egy pillanatra minden erőmmel nekifeszülök, de aztán elengedem magam. Végül is nem ezért jöttünk ide és lassan megállok a lábamon.
- Elengedhetsz, nem megyek neki még egyszer - jegyzem meg és figyelem az ordítozó szájhőst. Ha meg akart volna ölni, igazán megtehette volna eddig is. Nem adom én olyan olcsón a bőrömet.
- Kivételesen osztom, elmehetnénk innen a fenébe... - szedem össze magam kissé és a hajamba túrok.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucien de Lavelle
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Szállodaigazgatás, és bizonyos illegális tevékenységek
Tartózkodási hely : Las Vegas, Venetian Hotel
Avatar : Arkzënkiel
Hozzászólások száma : 143
Csatlakozott : 2013. Nov. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Père-Lachaise temető, Párizs - Rhys, Lucien és Lilian   Pént. Dec. 26, 2014 5:23 pm

Látom, ahogy pillanatról pillanatra tisztul és sötétedik vissza a szeme, ahogy eleinte küzd ellenem, majd abbahagyja. Jó. Helyes. Lassan és óvatosan eresztem el és állhat a talpára. Érzem a levegőben az adrenalint, érzem a feszültséget. És senki más nem áll az oldalamon, csak Saridas, akivel egy pillanatra találkozik a tekintetem. Meg kéne nekem is nyugodnom.
Meg kéne.
Odacsörtetek az alacsony, törékeny vörös vámpír elé, és kap visszakézből egy pofont. Senki nem állít meg. Megragadom a csuklóját, mielőtt visszatámadhatna ötcentis karmaival, melyeket csak most veszek észre.
- Ezzel most mindenkinek megmutattad, mennyit érsz városúrként Sally - használom az igazi nevét, amit körülbelül újonc vámpír korában hagyott maga mögött. - Ha tönkreteszed Párizst, én esküszöm, kitépem a gerincedet és azt tekerem a nyakad köré. Azt ajánlom, sürgősen keríts egy normális vámpírt, akinek elég esze van és elég hatalma, hogy irányítsa ezt a várost, mielőtt Párizs ellenségei eltipornak.
Hanyatt lököm, vissza a trónjára.
- Ez csak egy baráti jó tanács.
Ott marad a székben. Lesújtó pillantással végigmérem, majd sarkon fordulok és elindulok kifelé. Eltakarodnak az utamból. Leonus és Saridas a helyükön marad - főleg azért, mert Saridas lefogja a fivérét. Pillantásom Rhysre szegezem, de tudom, intenem se kell neki, hogy velem jöjjön.
Kivonulok ebből a nyomorult teremből, miközben rápillantok az órámra. Még épp van időnk elmenni a gépig. A fenti estély már a végéhez közeledik, a legtöbb vámpír már nincs itt.
- Siessünk. Mindjárt kel a nap - mondom Rhysnek továbbra is igen morcosan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rhys I. Phantomhive
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : minden, ami illegális
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Andy fucking Biersack
Hozzászólások száma : 179
Csatlakozott : 2013. Aug. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Père-Lachaise temető, Párizs - Rhys, Lucien és Lilian   Pént. Dec. 26, 2014 5:37 pm

No more yesterday

Lassan nyugszom meg, egy pillanatra még kitörnék hogy folytassam amit elkezdtem és örökre a pokolra repítsem Leonust amiért rám támadott de nem teszem, inkább szabadulni akarok, és felsóhajtok, mikor végre Lucien letesz és a saját lábaimon állok meg. Azt nem mondom hogy remekül lennék, hiszen az alakváltás lehúzott, meg a harc, és a lábam még vérzik, és a hátam minden porcikája is sajog ahogy Lucien nekibaszott a falnak, de nem érdekel, ha végre eltűnhetünk innen. Csak pislogok amikor a vámpír eltűnik és komoly fájdalmat okoz hogy visszafogjam magam fel ne nevessek amikor Lucien megpofozza a nőt. Hát eddig is sejtettem hogy az úriember mivolta csak álca, és igazából semmivel sem jobb mint én, csak öregebb és szebb.
Ahogy kifelé indulunk nem kell megszólalnia, máris követem, visszafelé még egyszer visszanézek és biccentek Saridas felé, tudom hogy ő érteni fogja, még ha a testvére nem is lát a haragtól és a dühétől. Kicsit olyanoknak tűnnek mint én meg Rain voltunk egyszer valaha. Mert már mindketten mások lettünk, idegenek a másik számára.
- Rendben, majd megbetonozlak a koporsódba. Haza menjünk vagy innen tovább valamerre? - kérdezem hiszen nem igen sietek sehová és ahogy Lucien mellett lépkedek, végül megszólalok.
- Sajnálom hogy nekimentem Leonak - igen, csak ennyi. Ez is több tőlem, mint amennyit az utóbbi időben hallhatott és igazából azt sajnálom hogy nem haraphattam át a nyakát hogy egy életre megtanulja, velem ne szarakodjon.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucien de Lavelle
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Szállodaigazgatás, és bizonyos illegális tevékenységek
Tartózkodási hely : Las Vegas, Venetian Hotel
Avatar : Arkzënkiel
Hozzászólások száma : 143
Csatlakozott : 2013. Nov. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Père-Lachaise temető, Párizs - Rhys, Lucien és Lilian   Pént. Dec. 26, 2014 6:38 pm

Saridas tekintete a kétszárnyú ajtóig kíséri Rhys-t, viszonozza a biccentést. És aztán kijutunk az egész puccos épületből. Kint megcsap a hideg, hiszen mindig hajnal előtt a legalacsonyabb a hőmérséklet.
- Vissza kell mennem NAC-ba - felelem kurtán.
Kerítek egy taxit, és miközben beszállunk, rápillantok Rhysre. Bocsánatot kért? Tényleg?
- Majd később megbeszéljük.
Dühös vagyok, még mindig, bár nem rá, hanem erre az egész marhaságra, ami történt odabent. Nem így kellet volna lezajlania, ennek semmi értelme nem volt. Közlöm a taxissal a kis reptér címét, és egy rövid ideig kifelé nézek az ablakon. Tekintetem a házak tetejét figyeli, feltűnik-e a fénycsík, de még korai, tudom.
- Meg kell állítani ez a nőt. Nagy kár, hogy a világ hiúzpopulációjának negyedével járna a halála, így nem ölethetem meg. Pedig az lenne a legegyszerűbb. Mégis mi a fene történt ezzel a várossal, komolyan, nem értem... - dühöngök, és a hajamba túrva dőlök hátra a taxi hátsó ülésén. Egy pillanatra lehunyom a szemem, majd Rhysre pillantok.
- Ha mellettem leszel, az efféle találkozások mindennaposak lesznek. Uralkodnod kell magadon. Akkor is, ha hergelnek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rhys I. Phantomhive
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : minden, ami illegális
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Andy fucking Biersack
Hozzászólások száma : 179
Csatlakozott : 2013. Aug. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Père-Lachaise temető, Párizs - Rhys, Lucien és Lilian   Pént. Dec. 26, 2014 6:53 pm

No more yesterday

Végső búcsút veszek a hiúzok normálisabb tagjától, és megborzongok, ahogy a kinti hideg megcsap és káromkodással fejezem ki nem tetszésem a hajnali csípős időnek. Miért van itt ilyen elkúrt hideg? Nem véletlen vagyok én szavannai állat, a meleget szeretem. Aztán kerít egy taxit, és csak biccentek, akkor Nac, megint. Aztán majd ki tudja, most nem vágyom ott lenni, nem akarom a várost és hogy minden előttem legyen és kísértsen. A lakásom sem akarom, és semmit. Kiköltöztem onnan teljesen.
- Ahogy akarod - jegyzem meg és a kocsiban én is hátradőlök, kicsit helyezkedem és kibámulok az ablakon. Az ölembe húzom a lábam, hogy alaposabban megvizsgálhassam, de csak pár karmolás, semmi vészes, nem sokára el is tűnnek hála a gyors regenerációmnak. Érzem hogy nem rám mérges, vagy nem csak rám, az már mellékes és inkább nem szólalok meg amíg ő sem teszi és csak mélységesen egyet értek.
- Elég hibbant egy tyúk ami azt illeti. Még a szolgáinak sem tud parancsolni - bár mondjuk Lucien se tudott nekem, de az már nem az ő hibája, én vagyok gyárilag elcseszve.
- Majd igyekszem. Nem lett volna ezzel se gáz, ha nem hiúzok azok - sóhajtok fel, rosszkedvűen birizgálom a hajam, gyűlölöm ezt a macskafélét, hiszen minden okom megvan rá hogy zsigerből utáljam őket.
- Meg fogom szokni és... majd gyakorlok - vonok vállat hiszen komolyan gondolom, de ezt nem tudom ennél szebben előadni. Én meg az önuralom amúgy nem vagyunk épp jóban de... akár még abba is kerülhetünk. Bizonyára csak akarat kérdése az meg bőven kijutott.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lucien de Lavelle
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Szállodaigazgatás, és bizonyos illegális tevékenységek
Tartózkodási hely : Las Vegas, Venetian Hotel
Avatar : Arkzënkiel
Hozzászólások száma : 143
Csatlakozott : 2013. Nov. 09.

TémanyitásTárgy: Re: Père-Lachaise temető, Párizs - Rhys, Lucien és Lilian   Pént. Dec. 26, 2014 7:09 pm

- Ennek a két hiúznak parancsolni szinte lehetetlen - igenlek és morgok tovább. - Kivált Leonusnak. Forrófejű őrült. Sokkalta inkább állat már, mint ember volt valaha is. Heves, épp mint te is. Bár remélem, a kor a te fejed majd lehűti, nem pedig feltüzeli.
Felé fordulok. Igazából ez a csendes beletörődése az iménti kitörése után... akkora kontrasztban van, hogy legszívesebben most azonnal rávetném magam, és úriemberhez nem méltó módon megk-rnám itt a nyomorult taxi hátsó ülésén. Ha lenne mondjuk még pár perccel több, mint negyed óra napfelkeltéig, akkor esetleg beleférne.
Csak nézem őt és megnyalom az ajkam, nyelek egyet.
Ekkor veszem csak észre, hogy vérzik. Illetve nem, eddig is éreztem az illatát (ez is okozza azt, hogy szinte szó szerint összefut a nyál a számban, ha csak ránézek, mert a vérének csodálatos illata van), de csak most tudatosul bennem.
- A stewardess képzett ápoló. Kezeltesd le magad vele. Nem szeretném, ha elkapnál valamit a hiúzoktól - jegyzem meg. Mondjuk a hiúz-likantrópiát. Technikailag lehetetlen, de Leonus vére elég potens. Sose lehet tudni.
Kifizetem a taxist, amint odaérünk a reptérre, majd kiszállok és elindulok a magángép felé. Hollófekete, stílusosan, épp csak a felségjel van ráfestve, meg az, ami kötelező. Kezdem érezni, hogy gyengülök, de a fedélzetig még eljutok. Az biztonságos.
- Pihenj te is - fordulok Rhyshez. Magamhoz húzom és megcsókolom, más... most nem fér ble. Kicsit megszédülök. Kel a nap.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rhys I. Phantomhive
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : minden, ami illegális
Tartózkodási hely : NAC
Avatar : Andy fucking Biersack
Hozzászólások száma : 179
Csatlakozott : 2013. Aug. 11.

TémanyitásTárgy: Re: Père-Lachaise temető, Párizs - Rhys, Lucien és Lilian   Pént. Dec. 26, 2014 8:26 pm

No more yesterday

- Észrevettem elég önfejű egy seggfej volt. Mondjuk a tesója még jobb volt, ő legalább hallotta azt amit mondok, őt nem is akartam bántani Leo borított ki ezzel a fellengzős dumájával - na meg hogy rád támadt. Ezt már nem mondom ki, jobb ha nem teszem hiszen magam sem vagyok benne biztos miért is éreztem azt a mérhetetlen dühöt, aminek most nyoma sincs. Már megnyugodtam, és csak végtelenül fáradt vagyok, és örülök hogy a biztonságos gép felé tartunk ami visszavisz minket NAC-ba. Igaz Lucient koporsóba de majd én vigyázok rá hogy ne legyen baja.
- Jah annyira nem vészes, nem kaphatok el semmit, de majd megnézetem vele ha nem gyógyul be addig - válaszolok és lassan odaérünk és a taxiból kimászva a gép felé megyünk és érzem hogy Lucien sincs már olyan jó. Gyengül, látom, az orromban van az illata ahogy a hajnaltól való ellenérzése megcsap. Odabújok hozzá amennyire lehet és viszonzom a puha csókját, jó lenne mellette elaludni egy ilyen nap után de ő meg fog halni és nekem nincs hozzá idegrendszerem és így is mindjárt megfagyok.
- Menj, dőlj bele a koporsódba, majd este beszélünk - noszogatom mert mindjárt elájul itt nekem egész napra. Én is pihenni akarok még egy keveset amíg oda érünk a városba.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Père-Lachaise temető, Párizs - Rhys, Lucien és Lilian   

Vissza az elejére Go down
 
Père-Lachaise temető, Párizs - Rhys, Lucien és Lilian
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Midnight Tales :: Bárhol a nagyvilágban - lezárt játékok-
Ugrás: