HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Útmutató
Hírek

Vadászok újratöltve, mindenki vessen rá egy pillantást, akinek kedves az élete.Bedobtunk pár új canont, ajánljuk a "keresd a párját" játék kedvelőinek.Csak a rangfoglaló ad erőt és mindent lebíró akaratot.Az oldal nyitott:
2010. december 7-én

STAFF

Demetrius
Admin

Profil - PM

Multi: Jane Bianchi


Rain Phantomhive
Moderátor

Profil - PM

Multik:
Judas
Mavis Rosenthal
Luukas Richter
Chat
Latest topics
» Alapítvány épülete- Dave & Vero
Vas. Nov. 18, 2018 3:00 pm by Veronica Thorne

» Step by Step - Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 11:27 am by Trevor Estacado

» Why? - Chloe & Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 10:37 am by Trevor Estacado

» Greg & Lexi
Hétf. Nov. 13, 2017 9:38 pm by Alexis Clarke

» Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ
Csüt. Okt. 05, 2017 9:28 pm by David Johnas

» Kronológia
Hétf. Szept. 25, 2017 2:43 am by John Dante

» Derek & John A tigris és az oroszlán
Pént. Szept. 22, 2017 4:28 am by John Dante

» Elmaradt kötelesség - Ms Clarke & John
Pént. Szept. 22, 2017 4:14 am by John Dante

» Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi
Szer. Szept. 06, 2017 8:49 am by David Johnas

Top posting users this month
Statisztika
Aktív tagjaink: 35
Lányok: 14
Fiúk: 21

Emberek: 6
Vámpírok: 5
Vérfarkasok: 7
Vérgepárdok: 3
Vérhiénák: 2
Véroroszlánok: 5
Vérpatkányok: 0
Vértigrisek: 4
Vadászok: 3
Holdfázis
CURRENT MOON

Share | 
 

 Eine kleine Reise - Razan / Trevor

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Trevor Estacado
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Műkincs kereskedő
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Johnny Whitworth
Hozzászólások száma : 272
Csatlakozott : 2014. Apr. 25.

TémanyitásTárgy: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Vas. Jún. 22, 2014 1:57 pm

Barátság: Két lény között kialakult bizalmi szál, amit a közös célok, érdeklődés,  egymás társaságának és személyiségének feltétlen élvezete erősít meg. Nekem is voltak és vannak is barátaim. Igaz nem úgy tartom velük a kapcsolatot, mint egy tüzelő iskoláslány, de egy találkozást mindig illik megünnepelni.
Itt álok Collyeville határán és várok egy rég látott barátot. Mellettem Edy pattog mit egy kölyök, aki a fagyiskocsit várja. A nap már lemenőben van, vöröses sugarai még érik arcom de édeskevesek bármi sérülés okozására. Alkalomhoz illően öltöztem. Egy szürke bőrkabát alatta fekete felső, hozzá illően fekete Farmer és katonai bakancs. A türelmem vészesen fogy, de az még mit sem látszik rajtam. Csak hátradőlök a korhadt fakerítése és felkönyökölök rajta. Edy nem bír magával toporzékol és kérdőre von. - Szóval kit is várunk? Valami infót hinthetnél róla, hogy ki a fene az a Razan? - Felé fordulok és arcomra a teljes nyugodtság maszkját húzom. - Egy régi ismerős. Még a második világégésből... A városba jött és belebotlottam. Egy kis nosztalgia Edy. Ma hárman megyünk játszani. - Fejezem be mondatom egy félrehúzott mosollyal és visszanézek a kicsiny ki közösségre. 62 lelket számlál a hely és ma ez mind a miénk lesz. Edynek kicsit rövid voltam. Mikor hallottam, hogy új tigrisek jöttek ide, gondoltam vetek rájuk egy pillantást. Nem hívóállatok, de nincsenek fajkritériumaim ha kíváncsiságról van szó. Mit adott a sors a Razan egy régi ismerős új neve. Kedves baráti kamumosoly után egy kontakt csere és már négyszemközt beszélhettünk, őszintén. Utoljára Normandiánál találkoztunk, ő felderítő parancsnok én SS tiszt szerepét töltöttem be. Mindig is jó barátságot ápoltam az arra érdemes természetfelettiekkel. Ő pedig bizonyította erre való rátermettségét. Ráadásul szolga... így semmi gátja sincs, hogy ma is teljes fényében jelenjen meg és nosztalgiázzunk kicsit.  Mielőtt elvesznék a szép emlékekben egy kérdéssort vetek fel Edynek. - Minden elintézve? Ahogy kértem?-
Azt hallottam amit vártam, a fekete állig felfegyverzett hiénától. -Igen a srácok puskákkal figyelik a határt Senki se ki se be. A telefonvonalak és adatkábelek  elvágva, a rádiófrekvenciák is minden tartományban zavarva vannak. Se net se mobil se áram...semmi. Mintha a középkorba csöppentek volna. Kb 30 perce. - Vigyorog rám és elégedetten rácsapok a vállára.A szél lassan felkel és a körben álló fák halkan susogni kezdenek. Tekintetem a lemenő nap utolsó sugaraira mered. - Ez a kárhozottak éjszakája Edy. Hallod a szelet? Az ő gyászdalukat énekli...  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Razan Layton
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Crow Media igazgatója, hangmérnök
Avatar : Yu Phoenix
Hozzászólások száma : 102
Csatlakozott : 2014. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Vas. Jún. 22, 2014 5:12 pmTo: Trevor

Az ébresztőmre kelek, mert reggel értem haza és kicsit elálmosodtam, de mikor eszembe jut, miért is kell nekem felkelnem, máris jobb kedvre derülök, és már borulok is ki a takaró leple alól. Nem sokkal ezelőtt találkoztam valakivel a városban, egy vámpírra, bár nem ez benne az újsonság, hanem hogy kicsoda is az a vámpír. Meglepve tapasztaltam hogy egy régi ismerős sodort utamba az öröklét akivel még a világháborúkban találkoztam. Trevor...
Elkészülök gyorsan, és a mostani akcióhoz mérten öltözök fel, kifejezetten visszafogottan önmagamhoz képest, egy egyszerű fekete csőnadrág, ami nem akad bele semmibe, és egy katonai fekete surranó, aminek acéllal megerősített orra kifejezetten jól szokott jönni, valamint egy egyszerű fekete pólót veszek fel, és egy dzsekit. Dísztelen, vékony és feszül. Remek. Hajamon végigszántok egy fésűvel és befejezettnek nyilvánítom az egészet és végre a kocsimba ülök, egy fekete elegáns Lexus-ba hogy a megbeszélt helyre hajtsak. Izgatott vagyok, többet van a lábam a gázon, mint a féken de mégis. Sosem reméltem hogy valaha ilyen emberrel hoz össze még az élet, hiszen aki akkor élt tudta hogy egyszerűen imádtam a német hont és azt tekintem otthonomnak, nem az olasz földet, ami életet adott nekem. A németek tudtak valamit, és visszagondolok Trevorra, hogy utoljára Normandiánál láttam őt, amikor felderítő tiszt voltam, ő pedig SS katona. Széles mosolyra szalad a szám, ahogy vezetek, és bömböltetem a zenét, már most forr a vérem, és mint minden vérállat én is ösztönlény vagyok, elfojtott indulatokkal, és olyan korlátokkal, amiket nem hághatok át, de most hogy adódott ez a lehetőség.
- Vadászat... kezdődik a vadászidény... - sóhajtom izgatottan, de hangom elnyomja a zene, nem is bánom, de nem nehezen bírok uralkodni magamon, és megbeszélt időpont előtt egy fél perccel sikerül odaérnek, és leállítom a járművet, kipattanok. Hoztam magammal fegyvert, két pisztolyt de csak 2-2 váltó tárat, a többit... A nagymacskák ragadozóak és ma vadászni fogok. Odasétálok a vámpír mellé, és barátan a kezem nyújtom hogy utána kölcsönösen meglapogassuk egymás vállát. Tényleg örülök, hogy végre van olyan személy itt - legyen az vámpír, alakváltó, ember- aki mellett szabadon ereszthetem a magamban rejlő fenevadat, mert végső soron azok vagyunk mi mind. Türelmetlenül pillantok a városka, vagyis jobban mondva falu felé, de még annak is túlzás nevezni az alig 62 fős kis valamit.
- Minden rendben van, készen állunk, kezdhetjük? - érdeklődöm nyugodtnak szánt hangon, de nem bírom elnyomni az izgatottságomat, nagyon be vagyok pörögve erre a témára, és egyszer belefér. Hm, emberi életenként egyszer na. Régen volt már a Weltkrieg, és néha hiányzik is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trevor Estacado
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Műkincs kereskedő
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Johnny Whitworth
Hozzászólások száma : 272
Csatlakozott : 2014. Apr. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Vas. Jún. 22, 2014 7:32 pm

Megérkezett. Egy régi arc új névvel, de változatlan német pontossággal. Igen Razan az. Megrázom kezét széles baljós vigyorral az arcomon és megveregetem a vállát. De Edy kicsit lehangoltnak látszik. - Trev.... izé, ezt elviszi a szél is.- Megüti a fülem Edy hülyesége. Hiéna és hű a sztereotípiákhoz. Néha tényleg azt hiszem, hogy külön tárban hordja a józan eszét. Egy gyenge mozdulattal gyomorszájon könyökölöm a féleszű segédem. -Pofád súlyba Edy! Rég láttalak mein freund. - Látom hogy izgatott. Mintha megint 42 lenne és jönne a váratlan partraszállás. Vissza kellet vonulni, de mennyi jenkit lőttünk le. Akkor is csak mi ugráltunk géppuskákkal a kézeben mit ha karácsony lenne. Ó az Mg-42 ropogása. Embernek le kell támasztani, de nekünk nem különösebben nehéz uralni a veszett tűzerőt. Visszacsapódok az emlékek áradatából és válaszolok kérdésére. - A hely lezárva mesterlövészek által. Nincs kommunikációs lehetőség, se áram. De van egy kis meglepetésem mielőtt csíkos ként kezdesz mindenkit tépni. Lenyitom a kerítés mögött álló Jeep csomagterét és három Mg-42 pihen benne vászonlepedőn. Nem eredeti fegyverek, után gyártott replikák, a mai világ legelterjedtebb puskalőszerekhez méretezve. Mindegyik fegyver mellé jár egy 200 lőszeres töltény rakasz is. Kiveszem az egyiket, befűzöm a lőszerhevedert és miután felhúzom a zár fémes kattanással jelzi, hogy tűz kész. A nap utolsó sugara is eltűnik a horizont mögött. - Miénk az este uraim, Für das Vatreland! - Edy most se bír magával és rohan egy fegyverért. - A fekete a fekete srácé! Basszus mind a kettő fekete... akkor enyém a bal!- Kimarja és megindul a falu felé. - Siessünk Razan még mielőtt nekünk nem marad semmi.- Tartani kezdem Edyvel az iramot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Razan Layton
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Crow Media igazgatója, hangmérnök
Avatar : Yu Phoenix
Hozzászólások száma : 102
Csatlakozott : 2014. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Vas. Jún. 22, 2014 8:35 pm


Pontosan jelenek meg, meg mint jellemzően mindig mindenhol, ez a mániám, hogy ha én tudok pontos lenni akkor mindenki mástól is elvárom hogy az legyen. Faji, és nemi hovatartozásától függetlenül. Melléjük érek, a hiénát nem ismerem de a megjegyzéséből ítélve nem is akarom, még hogy elvisz a szél. Tisztességes nyolcvanöt kiló izom szorult belém, mi az hogy elvisz a szél? Nagyon sötéten és rondán nézek erre a féleszűre, és szélesen elmosolyodom ahogy Trevor, magát meg nem hazudtolva gyomron vágja a csávót.
- Rég volt valóban mein Freund. Örülök hogy újra találkozunk, régen volt '42 - teszem hozzá, és körülnézek. A kis falu halálra van ítélve, ez számukra az utolsó naplemente és az a legizgatóbb az egészben, hogy ők mit sem sejtenek abból hogy a halálzóna veszi őket körül. Azt hiszik átmenetileg bénult csak le minden, valami technológiai hiba miatt és nem aggódnak az életükért, ebben a biztonságosnak mondható korban miért is tennék? Micsoda képmutató élet. Bár többnyire élvezem a modern kort és annak gyártmányait, rengeteg kényelmi elem akad amiért hálás vagyok, de az emberek nem feltétlen ilyenek. Felvonom a szemöldököm a meglepetésre, és követem, ahogy lenyitja a dzsip hátulják, elkerekednek a szemeim, és megugrik a boldogságfaktorom.
- Oh mein Gott, es ist... - hadarom németül, hiszen ha elkap valami indulat minden németül jut eszembe, az magam számára választott anyanyelvem nem az olasz. Felveszem az egyiket, jó súlyban van a kicsike, Mg-42 édes istenem, de régen fogtam már a kezemben és lőttem vele. Magamra kanyarítom a lőszerhevederét és tüzelésre kész állapotba hozom.
- Ki ez a barom? - ezt a mondatot németül kérdezem meg, mert nem akarom hogy megértse, remélem nem tud németül a szerencsétlenje. Aztán elindulok magam is a falucska felé a rohangáló féleszű után, könnyedén tartom a tempót Trevorral, kár hogy annak idején nem az én osztagommal volt együtt. Remek vezetői lettünk volna annak az alakulatnak.
- Ha lelövi előlünk a többségét, ő lesz a hatvanharmadik - morranok mély torokhangon, a tigrisem is izgatott alig bír magával, nyújtóztatja izmait és éberen mocorog, bármikor kész kitörni, átfolyni a másik alakomba. Viszketnek az ujjaim, sebesebbre veszem a lépteim, egyszerűen szétforrok már.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trevor Estacado
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Műkincs kereskedő
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Johnny Whitworth
Hozzászólások száma : 272
Csatlakozott : 2014. Apr. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Hétf. Jún. 23, 2014 9:51 pm

Este lett és senki se sejti a feléjük vágtató végzetet. Ha valaki végignézhetné a jelenetet Dürer Az apokalipszis-lovasai mű jutna az eszébe. Rohanunk a Házak felé. Nincs sok minden mindössze 6 utca néhány a mindennapi élethez nélkülőzhetetlen épülettel és 20 családi házzal. Mindenhol gyertyák égnek az ablakokban és összeülve várják a családok, hogy megoldódjon a fura technikai bénulás.
Mellém ér Razan és vigyorogva válaszolok németül.- A hiéna a jobb kezem. Kicsit eszement, de a pokolba is követne. Az pedig biztos, hogy hagy nekünk is, csak hát, kicsit kölyök.- Azzal kiválok a vágtató trióból és a legközelebbi ház ajtaját berúgom. Az könnyű fa ajtó hatalmas durranással szakad, be és faszilánkok pattannak mindenhova. Négy riadt szempár figyel rám. Ahogy nézem egy középkorú pár és a fiuk a barátnőjével, talán hugával. Célra emelem a fegyvert, amin a pislákoló gyertyák fényének narancssárga tükröződése táncolt lejt.  Hang fennakad és mindenki csak értetlenül néz rám. Nem tudják mire vélni a jelenetet. De a csendet megtöri a géppuskaropogás. A fegyver mohón rángatja befele a lőszerláncot, ami a levegőben kígyózva követi az eszköz akaratát. A torkolat tűz villódzása vakítóan járja be a teret a kis nappaliban és a dörej fülrepesztő. A kirepülő lövedékek szaggatják a húst, tépik a szövetet és rohamos sebességgel csonkolja szép a négy főt. Egy ilyen lövedék egymagában is le tud tépni egy kezet találat esetén de nem sajnálom. Mind a 200 ami benne volt belemegy a négy főbe és felismerhetetlen, vérben ázó, egybefüggő húshalommá alakítja a néhai embereket. A szétfröcskölő vér, lassan csorog le a szétszaggatott kanapé mögötti falról.  Mindent beterít. A 200 golyó gyorsan kiment a fegyver 1100 as percenkénti tűzsebességét tekintve, de mostmár mindenki tudja a faluban, hogy baj van. Kilépkedek, a földre hajítom a fegyvert és két kést veszek elő a kabátomból. A szemeim feketék és elöntötte testem a káosz bódító morajlása. Alig várom a következő házat. Ezalatt edi is beront valahova és hangos an üvölt fel ott is a géppuska. Ő csak néhány sorozatot enged el és hatalmasat ordít.- Vúú húúú Jackpot! - Lassan sétál ki a házból a fegyver a lőszerlánc és maga a hiéna is csurom vér. Valószínűleg közvetlen közelről lőtte szét a bent lévőket. Hátán feszül a fegyver és kezében egy tál almás pitét tar. A másik szabad keze pedig rohamosan tömi a pofájába a szeleteket. Teli szájjal üvölt. - Imádom ezt a helyet. - Kezdünk elszabadulni...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Razan Layton
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Crow Media igazgatója, hangmérnök
Avatar : Yu Phoenix
Hozzászólások száma : 102
Csatlakozott : 2014. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Kedd Jún. 24, 2014 9:57 pm


Már már költői a helyszín. Este van, ki ki nyugalomban... És ki nem. Én izgatottan várom, hogy végre elinduljunk, mióta találkoztam Trevorral itt ebben a kis városkában, ez a találkozó eddig a legérdekesebb dolog ami történik, és nem akarok lemaradni róla semmi, és senki miatt. Megigazítom a hevedert és nekiindulok magam is, már menet közben kapom a választ hogy ki ez a díjnyertes idióta, akinek olyan a szája mint a bécsi kapu.
- Ahha, hát remélem érti a dolgát azért, nem vagyok nagy barátja a hiénáknak, olyan ostoba jószágok - borzongok meg látványosan, hiszen csíkos vagy alkalomadtán pöttyös kis vihogó izék. Nem szépek, nem fenségesek. Lassú tempóról lassan kocogásba váltunk át, és még gyorsabb tempóra és az első házakhoz érve háromfelé szakadunk, és Edy már be is ront csak hogy Jackpot-ot kiált valahonnan fegyverropogás és sikolyok után.  Több házból kinyílnak az ablakok, és az ajtók, az emberek kijönnek hogy kiderítsék mi volt az a sikoltozás az előbb és a fegyverropogás, de ez a vesztük. Feléjük sétálok, fekete veszedelemként, és az elsők akik menekülni kezdenek, máris holtan végzik. Gépfegyverünk felropog és minden ember térdre rogy. Visszamenekülnek páran a házaikba, és a következő kis családi kertes házat veszem célba. Tipikus amerikai séma, kis ház, emelettel, kis kertecske és garázsbeálló, semmi egyedi. Berúgom az ajtót, nagy csattanással szakad ki a helyéről, és mint valami szőnyeg terül elém, és egyszerűen átsétálok rajta. Egy kutya szűkülve menekül ki mellettem a lakásból, őt nem bántom. A bent lévő kis család felé fordítom a fegyver csövét, eszelős mosollyal az arcomon, nem érdekel kik ők, azaz kik voltak. Megsorozom őket, nagy robaj és torkolattűz. Egy harmincas férfi a családfő, rám förmed, hangjában félelem rezeg és érzem ahogy átjárja a rettegés, zsigeri félelem. Látom a szemében hogy a Halált látja bennem, és hogy nincs menekvés, és mégis. Bátor bolond. Ahogy a család elé áll, védelmezőn-ostobán, ő az első akibe alaphangon legalább tíz lőszer kerül hiszen az 1100-as percenkenkénti tűzsebességnek egy enyhe érintés is ezt okozza. Aztán a feleség, egykor szép nő lehetett, ma már kissé belefáradt az életbe, éles sikollyal rogy össze, az egymásba kapaszkodó testvérpár sok szívet meglágyítana és megszánná őket pár gyilkos elme. Aki nem én vagyok. Felropog a fegyver, és már vége is. Túl hamar lett vége, feltüzel, még akarom, még többet. A kínt, a félelmet, a rettegést érezni így keresek egy másik házat. Az ottaniakat egészen közelről lepem meg, mögéjük osonok, az egyiknek csak a nyakát roppantom el, a másiknak viszont rendesen beterítem a konyhát az egyéb nedveivel. Vér és agyvelő fröccsen szanaszét, a falra, az asztalra rám, összeken és az arcomon vércsíkkal jövök elő és egy egészen képtelen látvány tárul a szemem elé. Egy almáspitét zabáló gyilkos hiéna. Mondjátok hogy ez csak egy kurvarossz vicc....
- Zabálás helyett inkább a melóval foglalkozz.... - dörrenek rá ahogy elviharzok mellette, és menet közben intek Trevnek, mert meglátom a szőke haját villanni valamerre. A következő házat alaposan széjjel lövöm és az összes töltényem elfogy, az  ott lakók csak csont és szövet maradékok, nem igazán emberi formák már. Ledobom a fegyvert a ház elé, és kibújok a ruháimból. Majd visszajövök értük, és elkezdek átfolyni a másik alakomba és nem sokkal később hátborzongtató tigris üvöltéssel adom a falucska tudtára hogy ez bizony a Tigris éjszakája....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trevor Estacado
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Műkincs kereskedő
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Johnny Whitworth
Hozzászólások száma : 272
Csatlakozott : 2014. Apr. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Szer. Jún. 25, 2014 7:09 pm

Edy szemei lekerekednek a lehordásra és teli szájjal visszaordít.- Milyen meló? Játszani jöttünk!- Mérgesen betömi a képébe a maradék süteményt is és vetkőzni kezd. - Majd én megmutatok annak a csíkos pojácának. Megmutatom milyen a Bronksi hiéna!- A ruhák repülnek szanaszét, van ami egy kerítésen, van ami egy oszlopra csavarodva landol. Az Mg szinte alig megkezdett lánca csörög a földön majd egy tompa puffanással a fegyver is utoléri töltényeit. Edy négykézlábra ereszkedik és szemfogai nőni kezdenek, arca eltorzul hátából bunda kezd nőni. Tenyerei mancsokká csavarodnak és felveszi valódi ösztönéhez illő alakját. Egy hatalmas termetű acsarkodó foltos Hiéna kezd vágtázni az utcákon és valahol beugrik egy ablakon. AZ üvegszilánkok csörömpölése gyászzene a házban rejtőzőknek. Kisvártatva, falai közül elfolytott, vérben hörgő sikítás szűrődik ki amit lassan elnyom egy idétlen hiénaröhögés és morgás. Csontropogás és szakadó hús gyomorfogató kompozíciója lesz úrrá a hirtelen beállt csenden, majd a törött ablakon vér és húscafat masszás egyvelege fröccsen ki.
   Gyönyörködnék tovább is a látványban, de magam is vérre vágyom. Elfut mellettem Razan visszabólintok felé. Remélem ő is annyira élvezi a dolgot, mint én. Alig telt el néhány perc, de már a teljes lakosság retteg.  Annyira kellemes, oly mámorító rettegés lengi át a teljes helyet, hogy nem bírok magammal. Elejtem a késeket. Kinek kellenek? Minek kellenek? Szívom magamba a félelmet, ami hatalmam csak növeli. A legjobb harci képesség, ha maga az ellenség félelme etet! Kifogyhatatlan utánpótlás. Vérfagyasztó embertelen méretű vicsor jelenik meg az arcomon, felfedve minden fogam. Pupilláimból lassan kiinduló sötétség, feketére festi szemeim. Lelkem mélyén vadul kavargó káosz a felszínre tör és teljes erőm szabadjára engedem. Puszta jelenlétem is érzelmileg feldúló energiával tölti el a környező házakat.
.
.
- S̥̦̹͉͓̗͑̉ ̰̻͔͆̐́e̪͎ͣ̂̄̔̍l̬̥̥̍̽͌͐j̖ö̙̠̰̯̯̥̦̍ͥ͛ͤͬ̽̚t̂͑̂ͨͣ̚t̮͔ ̩̌̆ͣ̔̚a͂̽̋͒̈̃ ̠͈̘̮̆̔͑̇s̠͕͑ͅͅö̠̳͈ͨ͑͑̔té͔̦̘̮̖̹̳̒͗̋̎͗̋t̟s̱͈̲̲ͪ͊ͦ͐ég̘̖̀͂̒̂ͩ ̖͓̣ͧó̇ͨr̥̩̹ͬá̝̺j̈͂̂͛͛a̾͌̓! -
.
.
Eltorzult hangom bejárja az egész falut és érzem, hogy egyre jobban árad a rettegés, ami csak tüzeli bennem az őrületet. Odasétálok egy házhoz és átütöm az ajtót az egyik öklömmel, amit a másik is követ, majd két külön irányba rántva kezeim szilánkokra tépem. Egy golyó csapódik a vállamba, aminek gazdája egy füstölgő revolvert tartó férfi. Nem messze tőle kedvese, kisírt szemekkel kuporog a sarokban. -Ha még egy lépést teszel, megöllek te patkány!- Üvölt rám. Elvigyorodok, a rettegés bőséges táptalaj így a sima golyó ütötte seb másodpercek alatt gyógyul be a szeme láttára. Lőne is tovább, de már megbabonáztam és a következő kép amit lát az, hogy a sarokban egy eltorzult arcú emberre hasonlító lény ugrani készül felé. Bekapja a csalit és hősiesen szétlövi a fejét... a kedvesének. A test, mit elhagy a lélek, lassan dől ki a sarokból és a félig a szétrepedt koponya körül vértócsa kezd nőni. Visszaadom a valóság látványát és az ismeretlen térdre rogy és  halántékához szorítja a fegyvert. Azt nem, nincs könnyű halál. Mellé ugrok és megragadom a csuklóját. Kiforgatom magam felé bal lábam megtámasztom az oldalán és egy hatalmas rántással vállból kitépem a jobb karját. Az agóniáját ordítás kíséri és a hátára esik. Dől belőle a vér. Kb 2-3 perc és meghal. Ezért mellé guggolok és lassan belemélyesztem ujjaim a mellkasába. Elkezdem széthúzni két ellenkező irányba kezeim és jönnek vele a bordái is. Felszakad a mellkasa és arcomra vér fröccsen, amit elégedetten lenyalok szám széléről. A testet és kezemben maradt részeit odébb dobom, a maradvány magatehetetlenül rángatózik, remeg a padlón. Felkelek és lassan kisétálok az utcára. A hold felé emelem tekintetem és ordítom.
.
.
-A̙͖̲͍̋́ͭ͐̋ ͮ͆ͧḧ̖̜͖̥̣̭̦́̿aj̭̞̗ͧṋ̙̯̫͌͐a̤l̺͌ͣͧ̊̏̿t͙̺ͭ́̀̐ͥ ,͇͌̑͑ ͨ̍m̞̩͍͗ͅá͚̲͚͚̝̆̒̓̃r̰̯͊͆͒̆͑ ̞̫͕̞̟ͤͥ̔̅c͔̳͚͚s͓̹̠̠ͩͪ̔̓̀͛̊aͯk̒̓ ̮̺̜̘ͅa̳̰̙͈̥̘͚͆̈̑̍ͪ̚ ̫̘̲͆̅ͥ͐̓ͩͩh̭͛̉̉ͧ͂o̘̘ͧͭͨ̏ͤ͊ͅl̹͔̖͚ͭͪͭ̽t̔̽ͤ̊̉ak ̦̥̬ͅl̥̩̯̈ͭ͑̀ͪá̱̞̠̑ͮ͂̍t̼͇͍̔j̐̍̿͛̅̓͗ák̠͔̩̹̪̽ͬͤ͊̓͂ͣ ̙͉̻͚̲͔͉̍m̃͗͋ͥ̈́e̳͍̣̍ͧ̇ͯg̭̦̈́̉̒̆̀!͎̼̞̙͈̗-
.
.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Razan Layton
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Crow Media igazgatója, hangmérnök
Avatar : Yu Phoenix
Hozzászólások száma : 102
Csatlakozott : 2014. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Szer. Júl. 02, 2014 2:31 am


Tovább lépek az előbbi kis közjátékon, annyiban igaza van hogy játszani jöttünk, felhasználni és játszadozni az itt élőkkel, de azért mégis csak a pofátlanság legteteje hogy almás süteményt tömjön magába, amikor vérállat, bizonyára hajtja a vér és az felgyülemlett izgalom. Nem is értem hol szedhette össze azt a szerencsétlen hiénát Trevor, de hiszek a szavának, ha követné a pokolba is, hát kövesse, csak tőlem tartsa magát távol. A falucska másik fele felé veszem az irányt, egyenletesen eloszlik az általunk okozott veszedelem, és vérfürdő. Igen, ez az. Nincs rá jobb szó, és ahogy eldobom a fegyvereket és a ruháimat, máris csíkos bundát növesztek magamra, és veszedelmes nagymacskaként rohanok rovább, beugorva egy ablakon, ahol az egyik szilánk megsebez, és elbődülve vetem rá magam a bent rekedt szerencsétlen családra. Amerikai rém-álom az egész. A férfire ugrok, erős testem a földre szegezi, éles karmaim belevágnak a húsába és a fogaim a torkába mélyednek, ahogy sikoltani próbál, és menteni a menthetetlen, kezei a bundámon keresnek fogást, érzem a rettegését, az emberi félelmét, hogy mi lesz a vége, és szinte látom hogy mit kattog szerencsétlen agya. Mélyebbre marok, felnyöszörög, szája szélén vékonyka vércsík, lassan megfullad, a légrendszerébe jutó vértől, a saját vérébe fúl ahogy mondani szokás. Kitépem a torkát, vérrel permetezve be mindent, az amúgy szép krémszínű nappaliban és az esztelenül sikoltozó - gyermekét takaró- nő felé indulok. Alapjáraton meghatna ez a nemesség, és a védelem, de most túlságosan elborította az agyam az ösztön, és a tigris tombolni kíván, a világháború óta nem volt részem ilyesmiben és egy régi társ, egy volt bajtárs szavában megbízom, aki ott volt és élvezte a harcokat. Kivicsorítom a fogaim a nő felé, milyen gyenge védelem, és mégis, az anyja karjában megbújó gyermek... Egészen ellágyulok, olyannyira hogy a kislány fejét egyetlen jól irányzott harapással tépem le, és mint pajkos kiscica a labdát, gurítom a nő elé, aki elé leülök hatalmas testemmel. Rettegve néz rám, kezeit az ajkai elé téve, könnyzáport hullatva egyetlen csemetéje halála felett. Rám tekint.
- Átkozott szörnyeteg... - suttogja, elcsukló-fulladó hangon és a végzete elé siet, előreveti magát, a nyakamba kapaszkodik, bántani akar engem. Erőtlen próbálkozások, a mancsommal seprem félre a szánalmas próbálkozást és hasra esik, meg sem próbál felkelni. Sír, elkeseredve és csak a véget várja, amit megadok neki. Szétkaszabolom a hátát a karmaimmal, a hátán keresztül vésem ki a szívét, a bordacsontok alól, és roppantom kettébe az inas kis szervet. Aztán kinyújtózom, megnyalogatom a véres mancsom, és a szám szélét csak hogy tovább indulhassak. Kilépve az utcára hallom ahogy Trevor felordít, és válaszul felüvöltök neki, mély hangomon, vészjóslóan, a végzet szól ilyen hangon. Rám vetül a hold fénye, megmártózom benne és tovább keresek. Egy férfi éppen az utcára téved ki, teketóriázás nélkül vetem rá magam, hogy újabb strigulát hozhassak, és belül széles vigyorral nyugtázom, hogy ez egy remek éjszaka.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trevor Estacado
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Műkincs kereskedő
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Johnny Whitworth
Hozzászólások száma : 272
Csatlakozott : 2014. Apr. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Pént. Júl. 11, 2014 6:18 pm

Ahogy járja útját az esti égbolton a hold, egyre több lélek látja meg a végzetet. Sikolyok, a rombolás és enyészet zajai törik meg a kaotikus éjszaka csendjét és olykor egy egy mély durranás jelzi, hogy valaki ismét sikertelenül bízott a szerencséjében. Alig maradt ház feltöretlenül és test épségben. A remek este, akár még egy órán is belül véget érhet, ha mohón haladunk. Keresek egy magasabb házat vagy középületet, hogy gyönyörködhessek a vérontás művészi mivoltában és szivacsként nyelhessem el a települést belengő rettegést. Felpattanok egy kis házra és onnan egy több emeletes rendőrségi létesítményre. Már mindenki halott benne, kilátónak jó lesz. Meghagyom a maradék mókát a fiataloknak. Éppen Razant figyelem vigyorogva, ahogy az utcán egy szerencsétlen idiótát tép darabokra. Elégedett vagyok vele, mint mindig. Bár a valódi háborúkban a bajtársak miatt, nem igazán élhettük ki az emberi élet kioltásának minden fortéját, itt most minden más. Reggelre nem marad ebből a helyből semmi, csak egy adag füstölgő, leégett rom és hullák. Se szemtanú, se túlélő. Felfigyelek 3 jól felszerelt figurára akik a sarokról kiszúrták a Csíkos barátom. Nem látszanak rendőröknek, de van náluk fegyver és...ezüstös csillogású kard!? MI a fene? Közelebb ugrálok a tetőkön keresztül és a fölöttük lévő házról lefele kémlelve figyelem őket. Ekkor az egyik kirántja a zsebéből egy kékesen világító keresztet és halkan megszólal. -Ugye megmondtam, hogy egy vámpír lesz emögött!? Basszus, hogy világít. Valahol itt kell lennie, legyetek résen. - Bosszantó kis férgek. Mégis, hogy a fenébe jutottak be? Nem várok tovább csak leugrok a triót meglepni. Mivel szorosan voltak egymás mellett a kis kupaktanácsban, az esést kettő balszerencsés közé teszem és érkezés közben teljes erőből nyakcsigolyán vágom mind a kettőt. Emberi testek, emberi korlátokkal. A puha szövet szakad és recsegnek a csontok. Egy szál remegő vadásszal nézek farkasszemet. Csak remeg és néz. Talán nem tudja mire vélni a dolgot. Torkon ragadom, kisétálok vele az útra és a közepére dobom. - Razan mein Freund! Lennél oly kedves segíteni megtudni ki is az ezüstös úriember és minek köszönhetjük a látogatást?- A remegő alak csak bambul és a vacak kis kardját kirántja végre a tokjából. Felém tartja, de kezei remegnek. Lehet kicsit kizökkentette, hogy már csak egyedül van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Razan Layton
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Crow Media igazgatója, hangmérnök
Avatar : Yu Phoenix
Hozzászólások száma : 102
Csatlakozott : 2014. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Kedd Júl. 15, 2014 11:06 pm


Haladok, házról házra, hol gyorsan ölök, hol lassan, hol játszadozom egy kicsit, hol nem. Volt akinek hagytam hogy a főutcán meneküljön egyenesen Trevor vagy éppen a hiéna ember ölelő és szerető karjaiba. Éppen egy újabb szerencsétlent érek utol az utcán, és meglátom Trevort is egy magas ház tetején, de nem foglalkozom vele, hanem beletépek a húsba, ami előttem hever, valaha egy húszas éveiben járó suhanc lehetett, mostanra vér és massza ami a testéből maradt. A tigrisem szárnyal szinte, boldog üvöltésekkel tudatja mindenkivel hogy végre jól érzi magát, és nekem is jól esik elengedi a gyeplőt és ösztönlényként rohanni és vadászni. Vadászni mindenre ami mozog. Mert ez vagyok én, ez az igazi valóm, minden vérállat egy gyilkos, csak sokan nemesebb érzések mögé menekülnek. Én nem menekülök el, elfogadom azt, ami vagyok, mindössze a társadalom lát másnak. Megnyalom a mancsomat ahogy lassan végzek és a levegőbe szimatolok. Mit érzek? Hangokat és a füleim kezdem hegyezni. Vámpír? Fénylik valami? Mi az isten, vadászok lennének? Felkelek és körbenézek honnan hallom a hangokat de ekkor meg is látom Trevort levetődni a háztetőről, a kis tanácsra és kettőnek máris annyi. Közelebb lépkedek és széles tigris vigyorral fejezem ki tetszésemet a dologgal kapcsolatban és kicsit nyújtózom, és a tigris bőr lehull rólam, emberi alakban egyenesedem fel a megdöbbent szerencsétlen vadász előtt. Persze ez túlzás lenne, hiszen ember alakban de az alfelem még mindig macskás, és puha tappancsokon állok. Alfa vagyok, képes a részleges alakváltásra is.
- Hát persze mein Freund, ezer örömmel segítek - sétálok közelebb és az egyik halott vadászt veszem szemügyre. Ezüst, ch kellemetlen.
- Halljam hányan dugtátok ide ma este azt az ocsmány képeteket? - kérdezek viszonylag kedvesen, és tigris sárga szemem az emberébe fúrom, ahogy előttünk remek a kardjával.
- Ti ti... szörnyetegek vagytok! Meg fogunk ölni titeket! - szedi össze magát egy kicsit, és ránk üvölt.
- Hogy össze ne fossam magam... - röhögök fel, itt ma csak három ember ölhet. És azok mi vagyunk. Meghallok egy puffanást, és a hátunk mögül legyező alakban közeledik még három vadász, célra tartott fegyverekkel. Tikkelni kezd a szemem, ez sértés! Esküszöm ezek sértegetni akarnak minket!
- Mein Gott... Micsoda sértés... csak hatan... összesen - sóhajtok fel színpadiasan és meglengetem a farkincám, miközben emberi felsőtesttel fordulok oda, el is csodálkoznak ezen, talán nem néztek ennyire erősnek?
- Most megvagytok ti átkozott szörnyetegek! - kiált felénk az egyik megtermett alak, én kiugrott kommandósnak nézném a tartása és az alkata alapján de lehet hogy csak szerencsés. Mindegy. Halott lesz.
- Nem is tudom Trevor. Úgy tűnik körbevettek, és nagyon félek. Nem kéne megadni magunkat? - vigyorodom el szélesen hiszen a szavaimból csak úgy csepeg a gúny és az irónia, de hát ma éjjel játszunk. Hát játszunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trevor Estacado
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Műkincs kereskedő
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Johnny Whitworth
Hozzászólások száma : 272
Csatlakozott : 2014. Apr. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Kedd Júl. 22, 2014 5:40 pm

Csak vigyorgok a szerencsétlen vadászon és örömmel figyelem Razan kis szórakozását. Kellemes nyugodtságom néhány lövés szakítja meg és látom az érkező felmentő sereget. Hát hát, micsoda meglepetés még 3 balszerencsés. Szívem szerint gyorsan végeznék a túlélővel és az érkező trióval is, de a tigris szavai megihletnek. Mi lenne, ha beszállnék a kis színjátékba. Igazán kevés eszük van, hogy minket csak így nyíltan megtámadnak, nem lehetnek komoly vadászok. Úgyhogy beszállok a játékba. Kezeim a magasba emelem és próbálok elkeseredett arcot vágni. -Elkaptatok srácok. Ekkora túlerővel nem tudunk mit kezdeni. Razan kérlek add fel magad. Edy te is gyere elő onnan a sarokból. - A nagydarab hiéna lassan, behúzott farokkal mászik elő egy utca sarkáról. Feje lehajtva, fülelte az egész jelenetet és érzem rajta, hogy a kemény feje ellenére a lapot is vette. Odaballag mellénk és leül a bal oldalamra. A földön ülő, kardjával kezében reszkető pojáca négykézláb elhátrál a mi triónktól sajátjai felé és felkel. 2 Kard és 2 félautomata puska mered ránk. Ha csak nem kezdenek szenteltvízzel locsolászni, nekem semmi félnivalóm. A többieket se féltem. Közvetlen közelről sokkalta jobbak a reflexeik és többszöröse a sebességük egy emberhez képest. A négyfősre bővült kis csapat, felbátorodva a megadó magatartáson közelebb ballag. A kardok kivonva a fegyverek  ránk szegezve. Az elégedett pillantások szinte röhögésre késztetnek. Aki ép, hogy túlélte a találkozásunk most előkap 3 ezüstbilincset és megpróbálja ránk tenni, de a szemembe néz és kihasználom az alkalmat. Egy lépése alatt feldúlom az elméjét, céltudatosan egy dolgot keresve, amire rá is találok. Nem bírom tovább és a szemlélők meglepetésére vigyorogni kezdek, te most megfogsz őrülni kölyök. Mindenki eltűnik körülötte és újraéli azt az élményt amiért vadász lett. Újra meghal körülötte mindenki aki kicsit is kedves volt neki. Újra feltépem a gyógyuló félben lévő sebeket. A félelme valós és ordítva térdre rogy, torkaszakadtából üvöltve, hogy elég. Bízom benne, hogy Razan teszi a dolgát. Edy elég csapatjátékos ahhoz, hogy akkor moccanjon amikor a másik vérállat is megkezdi a meglepetést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Razan Layton
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Crow Media igazgatója, hangmérnök
Avatar : Yu Phoenix
Hozzászólások száma : 102
Csatlakozott : 2014. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Kedd Júl. 22, 2014 6:47 pm


Ez a négy szerencsétlen. Isten barmai, és még sok sok más nem túl hízelgő kifejezés jutna eszembe róluk, itt komolyan gondolják hogy majd mi szépen hárman megadjuk magunkat? Hát senki nem veszi észre hogy egy vámpírral egy fél száz éves tigrissel és egy kifejlett hiénával van dolguk?! Ahogy Trevor felemeli a kezét és próbál kétségbeesettnek tűnni nem tehetek róla elkap az inger hogy szétröhögjem az agyam, és így inkább csak eltakarom az arcom hogy visszafojtsam a kitörni készülő vihart. Olyan hatást kelthet mint aki éppen attól iszonyodik amit tettünk. A megjegyzésre némán bólogatok, persze feladom én magam. Magamnak, postán.  A hiénára nézek, és szinte látom hogy ő is benne van ebben a kis játékban, amit spontán kieszeltem, de a magát megadó vámpír láttán megint kedvem támad szétröhögni magam. Ahogy meglátom a reszkető tagot a három ezüst bilinccsel kitör belőlem a visszafojtott indulat és szinte a könnyem hull úgy röhögök.
- Mi olyan vicces ti nyomorultak?! Ez a vége, nektek nincs tovább! - kiált felén az egyik ahogy szűkebbre vonják a négyszemélyes elcseszett kört.
- Nem vicces, siralmas - panaszolom nekik sírós hangon, ahogy a könnyeim próbálom törölgetni, persze nem értik.
- Siralmas hogy hárman vagyunk, ebből egy vámpír... és ti csak hatan jöttök. CSAK hatan! - háborodok fel most már rendesen és ahogy Trevor kihasználja és megőrjíti az egyiket, mi Edyvel két felé ugrunk szét hogy szerezzünk egy-egy vadászt magunknak, és emberi alakban is vicsorogva esek neki a kiszemeltemnek, és tépem ki a kezéből a fegyvert hogy közvetlen közelről lőhessem véres, undorító masszává a fejét. Az arcomra fröccsenő vér mit sem érdekel, lenyalom ahol elérem, és elfintorodom. Rossz ízű, vadász ízű... A negyedik tüzet nyit rám, de nem talál el én viszont annál szebben. A hasától a fejéig végiglövöm amíg tart a lopott fegyver tára. Aztán eldobom, minek őrizgessek egy üres fegyvert? Trevorra Mein Freund-ra hagyom hogy mit kezd a begolyózott vadászával, és inkább azt figyelem hogy a hiéna hogyan tépi cafatokra a valaha volt vadász torkát. A közeli ablakokból még páran életben vannak, és kinéznek erre a kis véres jelenetre, azt hittél talán hogy hat vadász képes lesz minket kiiktatni?! Egyedül megfojtok vagy tizet... De most sajnos nem lehettem ilyen önző.
- Ember, ezt nem hiszem el hogy komolyan gondolták... - puffogok még egy sort.
- Na jó végezzük be a játékot, még vannak akik szabad futáson vannak, és én vadászni akarok még.... - jegyzem meg és visszalakulok teljesen fenevaddá, és elügetek a házak közé keresni még valami széttépnivalót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trevor Estacado
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Műkincs kereskedő
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Johnny Whitworth
Hozzászólások száma : 272
Csatlakozott : 2014. Apr. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Vas. Júl. 27, 2014 12:57 pm

Ahogy vártam. A csapatom nem hagyott cserben és egy kiadós Oscart a büdös életbe nem érdemlő színjáték után kivégezték a három idiótát. Razan tovafut és Edynek is biccentek, hogy mennyen és nyugodtan segítsen A tigrisnek kivégezni a maradék túlélőt. 2 hatalmas durranás töri meg a csendet. A mesterlövészek ismét két menekülő útját zárták el. Kicsit foglalkoztat a gondolat, hogy nem értesítettek  egy lövész kieséséről sem pedig 5 percenként rádiókapcsolat ellenőrzés van kódnévvel. Hmm vajon ezek itt voltak és most szedhették össze maguk? Valószínűleg. Egy ekkora buliba nem 6 kezdőt küldtek volna.  Tuti jött volna a helyi erők krémje, ami biztos, hogy sok bosszúságot tudott volna okozni. Figyelmem újból a fejét fogva agonizáló kezdőre hárul. Megnézem, egész pontosan mi is motoszkál a kicsi fejecskéjében. Megragadom a fejét és belemélyedek a tekintetébe, belesüppedek a gondolataiba. Elém tárul az életét formáló kritikus pillanat. Kb 11 éves lehet és a szülőkkel sétálgat a New York-i Central parkban. Hmm ismerős az apuka... Ekkor elmegy a kép és mire újra kinyílnak a szemei már csak egy alak sétál el a szülei felismerhetetlenségig  megcsonkított és szárazra szívott hullái mellől. Bőrkabátos, csapzott hajú és... hékás ez én vagyok.  Micsoda fajin kis sztori! A kör bezárul, a bosszúszomjas fiúból elhivatott vadász cseperedik és pont itt állnak meg a kolegákkal kipihenni az őrjáratot.  Akkor záruljon be az a bizonyos kör. Kimentem a fiút gondolataiból és újból engem lát tisztán és élesen. Elvigyorodok megmarkolom a fejét két kézzel és közelebb hajolok. -  Nézzenek oda! Mekkorát nőtt a kicsit fiú! Trevor bácsi nem látott téged mióta utoljára találkoztunk a parkban. - Vigyorgok a képébe és ő csak üveges szemekkel válaszol. - Nem, az nem lehet. Ne így... ne mos--- - Fejezné be a gondolatait, de összeroppantom a fejét és a szétfröccsenő tartalmán kívül más már nem ad hangot. Rángatózva dől a térdeiről a porba a test és én lassan visszamászok arra a megfigyelőpontra, ahol az érkezésük előtt voltam. Innen végignézem a maradék túlélő halálát és elsöpörjük a nyomainkat. Mindig is jól nevelt fiúcska volta és megtanultam, hogy sokkal jobb ha játék után rendet teszek.
Az adóvevőn a vészcsatornáról az alap csatornára kacsolok és kérek egy soron kívüli rádió Checket. Mind a 9 visszajelöl a hívójelén úgyhogy megnyugszom. -Fergusson. Lassan hozhatod azt a teherkocsit.- Zárom le a beszélgetést és figyelem az utolsó felvonást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Razan Layton
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Crow Media igazgatója, hangmérnök
Avatar : Yu Phoenix
Hozzászólások száma : 102
Csatlakozott : 2014. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Hétf. Júl. 28, 2014 1:37 am


Még mindig ki vagyok akadva a tényen. Nem fér a fejembe ahogy tigrisként tovaügetek hogy a maradékot is bevégezzem, és nem hagyok futni senkit. Aztán mély bömböléssel adom a világ tudtára hogy bizony elfogyott a játék és miután az utolsó áldozatom torkát is feltéptem, és aranyos kiscica módjára kilefetyelten a vérét onnan, visszaindulok az egyik sarok ház felé ahol a ruháimat hagytam hogy visszaöltözzek és ne ádám kosztümben menjek már vissza. Kinyújtózom, és szinte lepereg rólam a tigris bőr, és belebújok a ruháimba és már az atlétát veszem vissza ahogy észreveszem Trevort aki éppen bevégzi a vadászával a jelenetet. Felé indulok el, és figyelem ahogy a vér és agy darabkák undorító keveréke placcsan a földre, és undorodó fintort tettetek, mint aki még hozzáérni sem merne az ilyesmihez.
Fújmááár ez olyan izéééé. Azt hiszem másodállásban színészek is lehetnénk - nevetek fel végül ahogy a vékony dzsekimbe is belebújok. Aztán visszatérek a fegyvereikhez.
- Annyira nem voltak felkészülve hogy direkt jöjjenek ránk. Egyrészt ha tudták volna hogy itt vagyunk többen és erősebbek jönnek. Ezek gyíkfingok sem voltak - hajítom el az egyik ezüst keresztet, ahogy éppen meg akarná égetni a kezem. Ezüstös mivolta miatt, nem igen tapizhatom az ilyesmit, bár nem is bánom annyira.
- Ismerted a kis vadászt amúgy? - kérdezem hiszen mintha valamit emlegetett volna hogy hogy megnőtt. Vagy csak hallucináltam.
- Engem az jobban érdekel, hogy ha kiesett egy mesterlövészed, akkor azt miért nem vettük mi is észre? Vagy ha nem volt ilyesmi akkor ezeket a kezdettől fogva itt ette a fene, elég sokáig várattak magukra hogy nekünk essenek... egyik sem logikus - gondolkozom el egy kicsit és az egyik hullát rugdosom meg, jobb szórakozás híján. Megmotozom ezt is, és találok nála igazolványokat. Nocsak, tényleg kommandós volt... én meg a megérzéseim, láttam már pár katonát életemben. Aztán valami teherautóra kerül a szó.
- Teherautó? Mivel, bombákkal? - érdeklődök, hiszen a lenne a logikus és akkor minden ami itt van a semmivé lesz. Tüzijáték, bum bumm! Megrázom magam kissé, de a hajam még mindig kicsit dzsuvás, máshol azért megtörülköztem, de egy kiadós fürdés nagyon jót fog tenni.
- Trevor... a jövőben egyszer megtisztelhetnéd szerény hajlékunkat egy közös kardvívásra Gilbert barátommal - vetem fel az ötletet, hiszen vele szemben egyikünknek sem kellene visszafognia magát, ami kellemes változatosságot jelentene az egymással vívott harcok sorában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trevor Estacado
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Műkincs kereskedő
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Johnny Whitworth
Hozzászólások száma : 272
Csatlakozott : 2014. Apr. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Hétf. Júl. 28, 2014 4:11 pm

Razan megjegyzésén egy jót röhögök. - Ha így folytatod, a végén még Edyvel is jól ki fogsz jönni. - Vigyorgok és lépkedek a kilátóhelyem felé. -Mint kiderült már találkoztunk. Én öltem meg a szüleit, miattam lett vadász, hogy megölhesse azt akinek csak a hátát látta. Szeretem mikor egy mese körbe ér. Most már együtt a család és ezt a kis csodát végignézhettem. Olyan gyorsan felnőnek. Egyik nap még hullákat ölelgető megtört lelkek... kettőt fordulok és már fegyvert fognak rám. Repül az idő...- Merengek viccelődve. Megcsinálom a rádió ellenőrzést  és Razan felé fordulok. A következő dolog már kicsit komolyabb és gondolom értelmes válaszokat követel a játszótárs. - A lövészek jól vannak, ezek itt dekkoltak. Mármint akkor, ha a kis vadászka nem emlékezet totál hülyeségre... Amit kiszedtem belőle, az alapján itt pihentek és eléggé megszeppent a csapat mikor mi megérkeztünk. Nem tudtak kapcsolatot felvenni senkivel és kis habozást követve úgy döntöttek  két darab háromfős csapattal meg lehet minket egyenként fogni. Naiv gondolat.- Kicsit még ezen is vigyorgok, de akkor megérkezik a teherautó és  kinyitom a hátulját. A kép válaszol helyettem Razannak. Benzines kannák hada, kb 5 köbméternyi.- Hát nem bomba, de én a tűzben jobban bízok. Minden házba egy kanna szétlocsolva a többi köré és a hullákra. Essünk is neki... de előtte. EDY HÚZD IDE A BELED! - Ordítom a végét és megjelenik a hiéna, immár ember alakban, pucéran. Razannak volt esze  nem tépte el a ruháit. Tőled ezt nem vártam el. Mindkettőtöknek van váltóruha a teherjármű ülései alatt. Nem pont méret, de jobb mint a semmi.- Felkapok 4 kannát és elindulok, közben reagálok a kérdésre is. - Remekül hangzik. Imádom a középkori fegyvereket és harcokat. Azok voltak csak az igaziak! Úgyhogy szívesen benne lennék egy párbajban. - Közben Edy is munkának lát. Fekete edzőruha van rajta, ez volt elérhető. Felkap ő is pár kannát és nekiáll belocsolni a házakat kívülről belülről.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Razan Layton
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Crow Media igazgatója, hangmérnök
Avatar : Yu Phoenix
Hozzászólások száma : 102
Csatlakozott : 2014. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Szer. Júl. 30, 2014 6:29 pm


- Mein Gott, nein! - sóhajtom, kizárt dolog hogy én és az a hiéna egy kalap alatt legyünk emlegethetők. Ez valahogy mentálisan sértő lenne rám nézve, na mindegy abba hagyom a bohóckodást és inkább hallgatom mit mesél a játszópajtás a kisvadászról, aki mind kölykök hozzánk képest. Sokadik felmenője lehetnék a szolid fél évezredemmel.
- Na hát ez igazán megható. Elindítottad az útján, és most be is végezted a sorsot, mintha csak így lett volna eltervezve, micsoda gyönyörű befejezés - lelkendezek kicsit drámaian, aztán hagyom, és sokkal fontosabb vizekre evezek, méghozzá hogy mégis mi az istent kerestek itt ezek a nyomorultak. Hatan, még mindig nem tudom felfogni, bár hat ilyen... jobb is hogy meghaltak, még a végén szégyent hoztak volna a vadászok nemzetségére. Egek...
- Értem, szóval gyakorlatilag a véletlen szerencsének köszönhetjük a megjelenésüket, bár be kell valljam, ez azért sért. Még akkor is ha csak itt
dereltek és nekünk jöttek...
- sóhajtom, és elrúgdosom még egy kicsit a hullát. Ha kicsit több időnk lenne, gombfocizhatnánk a fejekkel is, vagy csinálhatnánk cifra játékokat még. A teherautóhoz lépve észreveszem a benzines kannákat, és szorgosan felkapok párat hogy segítsem a munkát, és körbelocsolok mindent, és a betört ablakokon át, a házakba is loccsantok hogy minden frankón lángra kapjon ettől. Ég a falu ég, el ne aludjék...
- Igazán előrelátó vagy, de szeretem nem szétszaggatni a ruháimat, tudod drága és divatos meg minden... - páváskodok egy kicsit, aztán folytatom a munkát, és vissza-visszatérek újabb kannákért, ahogy lassan hárman fellocsolunk mindent, és végül az ironikus megoldás eszembe ötlik.
- Ejj de kár hogy nem dohányzom. Most rágyújtanék és eldobnám a csikket, és máris itt van holywood és kigyullad minden - merengek el egy kicsit, és visszanézek a vámpírra, ahogy elfogadja a szíves meghívásomat.
- Rendben van, örülök hogy benne vagy akkor majd a közeljövőben össze is hozzuk a közös edzést, és megnyugtatlak csakis eredeti fegyverekkel harcolunk, persze a modern verziókkal de egyik sem ilyen műanyag vacak - mosolyodok el, hiszen erre Gil barátom nagyon kényeske, és meg is értem miért, én is sokkal szívesebben harcolok igazi kardokkal. Bár nekem a kedvencem még mindig a szobámban álló öt részes japán szett, ami nem csak díszként funkcionál, hanem élesek is mint a borotva.
- Nos, azt hiszem nem sok minden van vissza ebből a remek és élvezetes estéből... - sóhajtom lekonyuló szájszéllel, hiszen lehettek volna kicsit többen is, én élveztem a szabadon való gyilkolászást.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trevor Estacado
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Műkincs kereskedő
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Johnny Whitworth
Hozzászólások száma : 272
Csatlakozott : 2014. Apr. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Szer. Júl. 30, 2014 7:49 pm

Kicsit mosolygok mikor meghallom, hogy Razan egy éles fegyveres árbajra hívott. Imádok mindent ami a középkorra emlékeztet. Azok voltak az igazán szép idők. Néhány letépett testrész, egy kis művészi elhelyezés és festegetés. Máris hatvan kilóméteres körzetben mindenki egy sátáni lényt félt és terjedtek a butábbnál butább mesék. És azok a harcok... a rettegés és az kétségbeesés sose változik, de a szenvedély igen. Nincs is szebb mikor két megőrült, dühöngő tömeg összecsap és minden azok múlik ki a legbrutálisabb és legszívósabb. Kevesebb technika, több adottság. A jármű kirobog a faluból és Rzan mellé állok. Edy is mellénk baktat és a kis szellemfalu közepén már csak mi hárman állunk egy utolsó kanna benzin és egy öngyújtó társaságában.- Egyszer minden jónak vége szakad. - Mikor a lángok fel fognak csapni a lövészek is tudni fogják, hogy vége és ők is visszatérnek New Age felé vezető útra. A sötétség leple lassan az enyészeté lesz. Gyorsan szalad az idő, főleg, hogy nyár van. A rövid este csúnyán behatárolja a lehetőségeim. Egy gondolat még eszembe jut amit végbe is fogok vinni. A tér közepén se hulla, se benzin, így magammal hurcolom a roppantott fejű vadász holttestét és a letépett végtagjaival elkezdek egy négy méter átmérőjű jelet festeni vérrel. Egy jól ismert jel. A pokol angyaláé. Azóta festegetem mióta a keresztények előrukkoltak vele és imádom mert a vadászokat kirázza a hideg is tőle. Samael pecsétje. Miután befejeztem a művet visszaballagok a társasághoz és elkezdem az utolsó a településből kivezető benzincsíkot húzni és közben magyarázok. - Amit oda felkentem az Samael pecsétje. Nem félre érteni, nem a jó öreg Dr. Morgan műve. Samael a halál angyala, aki a monda szerint a pokolba rángatja a kárhozott lelkeket. Negatív karaktere a keresztény hitnek... csípem. - Dr. Morgannnak jó ízlése van a névválasztás terén. Vigyorgok magamban közbe elérek a község határába és visszanézek. Átnyújtom Razannak a zippo öngyújtót és vigyorgok. - Az emberek imádják elfújni a gyertyákat a tortákon. Te meggyújthatod. Az sokkal jobb. - A Jell ékeskedik a játszóterünk közepén és már csak egy könnyed mozdulatnyira vagyunk attól, hogy minden lángba boruljon és ne várja más az érkezőket mit a hamvak, összeégett hullák és a jel amitől a hideg fog futkosni mindenki hátán.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Razan Layton
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Crow Media igazgatója, hangmérnök
Avatar : Yu Phoenix
Hozzászólások száma : 102
Csatlakozott : 2014. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Csüt. Júl. 31, 2014 6:45 pm


Észreveszem a szőke vámpír mosolyát, érdekes őt valamiért sosem érték a szőke poénok. Talán mert ijesztő, és mellé még vámpír is? Méghozzá mestervámpír? Nem is értem én ezt. Bár igaz, ami igaz Trevor veszedelmes jelenség főleg bármiféle éles fegyverrel a kezében, és a karddal csakúgy jól bánhat mint a pisztolyokkal és egyéb lőfegyverekkel amik a Weltkrieg II alatt voltak divatosak és használatosak. Bár a lőfegyverek után a >>svájci bajonett-ek<< voltak a kedvenceim. Elmondhatatlanul kedves fegyverem volt nekem is, és van is belőle pár darab otthon, egyszerűen túl gyönyörűek hogy csak úgy elhagytam. A nappali falán is van, de mint a lakásban minden vágó/szúró eszköz ez is penge éles. Lassan csatlakozik a hiéna is, és a tombolásunk helyszínének kellős közepén állunk és szomorúan vesszük tudomásul hogy ez biza lassan véges éjszaka.
- Na igen, bár van ami tarthatna örökké. A Weltkrieg I und II volt az igazi gyönyörű éjszakai elfoglaltság. Az a sok akció! - merengek el kicsit, nagyon szerettem azt a korszakot, akkoriban rövid barna hajú, bajszos úriember voltam, mint kb mindenki más, de könnyedén felismerhet az aki ott volt. Azaz senki. Hiszen képi felvétel nincs, és könnyen ráfoghatom hogy valami felmenőm az. Hát nem olyan az orrom mint az övé? Figyelem mit művel, és a régi ismerőse testét húzigálja ide-oda és lassan kivehetővé válik mit rajzol. Egy jelet, pecsétet. Angyali megüdvözülés Trevor módra.
- Igen ismerem a pecsétet, de hirtelen nem mondtam volna meg honnan. Samael, a pusztulás, bukás hírnöke, na igen találó kis címer ez ide- Remélem kitöri a frász a vadász hordát akik majd idejönnek nyomozni.
- Samaelt én is, mármint az angyalt. Vámpír kiadásban nem igen ismerem. Mondjuk még a Látomások könyve jó ahogy feltörik a pecséteket és jönnek az apokalipszis lovasai - mosolyodom el, hiszen ismerem én a szentírást, és a tízparancsolatot. Szinte minden pontját hiánytalanul meg is szegtem már. Szorgos kis tigris voltam az évek folyamán. Széles vigyor jelenik meg az arcomon ahogy a kezembe nyomja a Zippo öngyújtót és lehajolok a benzin csíkhoz hogy meggyújthassam. A láng fürgén lobban fel, és szalad a város felé, ahol pillanatokon belül, mesterien elterjed, igazi kis galád gazfickók ezek a lángcsóvák.
- De jóóó - lelkesedek ahogy meggyullad minden és füst és még több füst látszódik, aztán narancsszín lángok, senki nem láthatja már hogy hárman állunk és gyönyörködünk ebbe a mészárszékbe, amit egyetlen éjszaka, csak hárman műveltünk.
- Igazán szép látvány.... nosztalgikus.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trevor Estacado
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Műkincs kereskedő
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Johnny Whitworth
Hozzászólások száma : 272
Csatlakozott : 2014. Apr. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Kedd Aug. 05, 2014 10:02 am

A lángok veszedelmes mohósággal emészteni kezdik a kis község halottait és házait. Szépen lassan semmi sem marad majd az egész mulatozásból, mint egy porig égett romkupac, szenes hullák és az egész közepén a hőtől vörösesbarnára száradt pecsét. A látvány szemet gyönyörködtető de egyben távozásra is késztet minket. A felcsapó lángnyelvek vörösesre festik az esti égboltot a füstje pedig magasra száll. Ez gyorsan magára fogja vonni a környező települések figyelmét és riasztják még a mikulást is nem, hogy minden mást ami csak eszükbe jut. Ezt én és az embereim is jól tudják és kétségem sincs afelől, hogy Razan is tisztában van azzal hogy az idő szorít.
A lövészek és a zavarást végző specialisták is szedelődzködni kezdtek ha követik az utasításokat. Egyszerű... ha felcsapnak a lángok mindenki haza és a megfelelő fedősztorit mondani amit már lebeszéltünk és képekkel le is védtük. Egyszerű mese. A legközelebbi üres magánkézben álló gyártelepen volt hadgyakorlatuk a biztonsági cégemnek. Ami igaz is. Csak máskor lőtték a képeket, de ezt csak én és ők tudják. Szóval ők innen már tűnnek is haza köszönés meg minden nélkül. Mivel már egy ideje gyönyörködünk a lángokban ők már rég olajra léptek. Csak mi maradtunk . Meg a két kocsi, ami a kerítésnél ránk vár.
Szóval ismeri a jelet. Vigyorodok el Razan kijelentésein. Nem hittem volna, hogy fogja, de mindig meg lehet lepni. - A látvány fenséges, de nem csodálhatjuk a végtelenségig. Nekünk is lépnünk kell, mert az alibi fontos. - Fordulok Edy felé aki mindenféle parancs nélkül válaszol tudván mire is gondolok. - Igen Trevor, hozom a kocsit és takarodunk haza.- Miközben a hiéna felballag én még kicsit untatom a vendégem. -   Remélem Jól szórakoztál Mein Freund. Igazán ritkán szoktak a mi kis mókáinkba csatlakozni, de hoztál egy kis extra színt az öldöklése. Kimondottan a kis színjáték tetszett. Nem is tudom mikor volt utoljára mikor megjátszottam a feladást. - Közben begurul a hiéna a kocsival és mielőtt beszállnék megvárom a barát mondatait majd beülök. - Akkor Találkozzunk két nap múlva mondjuk nálatok. Szeretnék veled együtt röhögni a híreken. -  Hangosan dübörög fel a kocsi motorja és megindulunk haza. Egy igazán jó estét zárunk le, de nem véglegesen. A java csak most jön. A nyomozás és annak médián keresztüli követése. Mindig is vicces volt figyelni a spekulálást és a mai technológiával még oly sokat várni se kell.
Miközben haladunk el a község melletti úton az egyik faépítésű ház a lángok ostromának enged és a meggyengült szerkezet magába roskadva összedől, vörösen izzó parazsat fújva az ég felé. Kinézek rá és amíg csak tudok csodálom a lángok táncát, majd egyre messzebb kerülve beérünk a forgalomba a mit sem sejtő kocsik közé, akik már korán sietnek valahova. Mellettünk, de ellenkező irányba tűzoltó és mentőautók süvítenek el hangosan tudtára adva a világnak, hogy a rászorulóknak mennek segíteni. Milyen kár, hogy csak pusztulás és halottak fogják várni az érkezőket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Razan Layton
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Crow Media igazgatója, hangmérnök
Avatar : Yu Phoenix
Hozzászólások száma : 102
Csatlakozott : 2014. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Szer. Aug. 06, 2014 10:36 pm


Figyeljük a lángokat, immár ruhában felöltözve ugye, ahogyan azt illik is, a játék után meg kell tisztálkodni, bár ezt majd otthon, és tiszta ruhába bújni, hogy valami egészen mást csinálhassunk. Annyira szívesen maradnék itt, és nézném a lángok játékát, ahogy visszatükröződik, és a régmúltat idézi fel, de mennünk kell lassan, így a kocsihoz megyünk, hogy lassan mi is szélnek eresszük magunkat. A kis településnek még nyoma sem marad, azaz de. Por és hamu és  Samael pecsétje, aminél jobbat Mein Freund nem is rajzolhatott volna fel a falucska közepére. Egyesek körforgalmat csinálnak a főtérre, mások építkeznek, mi pecsétet rajzolunk, ugyan mi kivetnivaló van ebben? És a vadászok... Jobban is megszívhattuk volna velük. Hogy bánom-e hogy ezt tettem? Nem, akkor nem tettem volna meg, és nem hiába az a mondás hogy minden alakváltó szörny, csak egyesek nagyon szeretik embernek képzelni magukat, pedig nem vagyunk azok. Messze nem.
- Igazán kár, mert tényleg pompás és szörnyűségesen nosztalgikus, most megint kedvem támadna berontani egy ivóba és énekelni mint régen a részeg tisztek tették  - kuncogok, mivel volt pár érdekes esténk a seregben ahol többed magunkkal bebandáztunk egy-egy ivóba és annak rendje s módja szerint elszórtuk piára és nőkre a fél fizetésünket. Edy elindul a kocsi felé, hogy idehozza Trevnek és magának, egészen hasznos kis dög, mármint ember ez a hiéna. De nem segít rajta túl sokat hogy roppant idegesítő.
- Natürlich Mein Freund, nagyon köszönöm a szíves meghívást erre a kis mókára, bűn lett volna kihagyni - mosolyodom el, majdnem meleg mosollyal, ahogy az ember a barátaira szokott nézni, de nem vagyok ostoba. Kedveljük egymást, de azért megvan az az apró távolságtartás mindkettőnk részéről, és nem kétlem hogy benne is. A város felől egy apró alak billeg felénk, egy cica. elébe megyek és felveszem a koromtól koszos kis jószágot, és megsimogatom ahogy rám nyervog, mintha vádolna. Akkor miért jött ide? Megnyalja a kezem, mire csak elmosolyodok.
- Oh igen. Mi sosem adtuk meg magunkat az SS nem erről volt híres, de nem is ez kihagyhatatlan volt. Hatan összesen, komolyan azt gondolták hogy ettől megijedünk?! Egy tigris tank is meghátrálna ha meglátna, nem hogy... áh... Vicces volt látni hogy egy pillanatra elhitték - legyintek végül is, hiszen ők nem tudhatják, ahogy azt sem hogy kis híján egymagam térítettem el egy tankot, ami akkoriban az egyik legerősebb harci fegyver volt. De már akkor sem voltam kispályás, és csak a látszat kedvéért kellett még pár másik ember. Az emléken elmosolyodom és azon is hogy ezek a pojácák elhitték akár csak egy pillanatra is hogy feladjuk. Tudom hogy jól áll nekem a bilincs, de csakis Samanthával vagyok hajlandó hm, hát privát célokra felhasználni.
- Rendben Mein Freund, akkor két nap múlva alkonyatkor gyere a külvárosba a Strauss utca 69-es szám a mienk. El se tudod véteni baromi nagy villa - kuncogok ahogy megadom a címet és a kiscicával a kezemben indulok el a saját kocsim felé, hogy ezzel az aprócska szuvenírrel hazatérjek és eltegyem magam aludni. Vagyis hát előbb a fürdő. Beülök a kocsiba és az anyós ülésre teszem a cicát, de nem marad ott, átmászik az ölembe, végül is hagyom neki, ahogy indítok összegömbölyödik. Besorolok a gyér forgalomba nem messze Trevorék kocsija mögé, és laza tempóba - mint aki éjjeli műszakból tér éppen haza - hajtom a szépséges kocsimat.  Nem foglalkozom a mellettem elhúzó mentőkkel és a tűzoltókkal, én tudom hogy merre mennek, de már minden hiába, hiszen ez a pusztulás éjszakája volt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trevor Estacado
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Műkincs kereskedő
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Johnny Whitworth
Hozzászólások száma : 272
Csatlakozott : 2014. Apr. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Kedd Aug. 19, 2014 12:47 pm

Két nappal később, ahogy megbeszéltük, megjelenek Strauss 69-nél. A nap lement és az égbolt sötét fátylát húzza maga után a hold. A teljes csapat hazaért feltűnés és veszteség mentesen. Mi is hazaestünk. Szó szerint. Mire megérkeztem, már kis híján teljesen felkelt a nap és pont annyi időm volt, hogy bezárkózzak a biztos falak mögé és bedőljek az ágyamba, már el is hagyott az élet. Ez az egy bosszantó a vámpír létben, kötelező meghalni minden reggel. Talán mire 3500 leszek vagy kicsit korosabb bírni fogom alvás nélkül is.  Már most is elég 4-5 óra és visszatér belém az élet. Ezért is fontos, hogy  Dr. Morgan Sikerekkel járjon. Jó lenne ezt az átkot, meg a napfény béklyóját lerázni végre a fajtánkról. A Harley fékei lágyan fogják vissza a motort sebességét és a kapu előtt megállok. Végigmérem azt ami előtt állok. Hát a kurva élet... tényleg baszott nagy villa. Nézem a hatalmas épületet. Kitámasztom a kétkerekűt és leveszem a sisakom. Tartom a hülye bőrkabát farmerral és bakanccsal mániám, most is így jelentem meg. Sisakom felakasztom a kormányra és elindulok a kapu irányába. Ott egy őr lép elő és állja utam.-Mi járatban erre fele?- von kérdőre és mivel jó benyomást kéne keltenem előveszem a jó modorom. - A ház úrnőjének jobbkezét, Razant keresem. - Dobom az őr felé óhajom és várok szokásomtól eltérően, türelmesen.  Ha Razan nem Samanta szolgája lenne pusztán csak bejönnék kiütve az őrt, de nem ismerem mit kedvel a koros hölgy, ezért most eljátszom a jófiút. Ha ez csak Razan háza lenne, akkor meg nem kellene őr. Alig várná, hogy valaki hívatlanul betévedjen és levadászhassa. Türelmesen várom a régi barát érkezését. Alig várom, hogy átnézzük a híreket. Direkt nem néztem meg őket, hogy őszintén röhöghessek vele együtt a spekulálásokon. Állok a kapu előtt és az éjszaki égboltot kémlelem. Húúú de rühellek várni...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Razan Layton
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Crow Media igazgatója, hangmérnök
Avatar : Yu Phoenix
Hozzászólások száma : 102
Csatlakozott : 2014. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Szer. Aug. 20, 2014 4:56 pm


A kis kirándulásból elég hamar sikerül hazaérnem, mindenféle gubanc nélkül és hamar leparkolom a villa garázsában, aztán felmegyek fürdeni és aludni. Ez foglalja össze a legjobban a napi menetrendet. Aztán eltelik két nap, amit nagyjából otthon töltök, vagyis inkább javarészt, mert néha bementem a céghez is, dolgozni és elég jól alakulnak a dolgok ott is. Aztán eljött a nap és végre vendéget várok. Végre eljött az a nap hogy sort kerítsünk a mi kis párbajunkra, amibe lehet hogy Gil is becsatlakozik majd. Nem tudom. Az ebéden már túl vagyok ahogy az egyik őr végre berecseg telefonon hogy megérkezett a vámpír, mire felszaladok az emeltre és szólok Samanthának hogy vendég jött, és legyen szíves lejönni velem a kapuhoz, így ketten megyünk ki elé. Én laza fekete edzőscuccban, ő pedig egy elegáns kis ruhában mosolygósan mint mindig.
- Trevor, Mein Freund, engedd meg hogy bemutassam páratlan mesterem Samanthát - mutatom be a ház űrnőjét előzékenyen, tudom hogy szereti hogy ha vámpír körökben a gavallért játszom.
- Üdvözöllek Trevor, kérlek érezd jól magad házam vendégeként, úgy hiszem ti ketten remekül fogtok ma szórakozni - mosolyog ránk, aztán ahogy arcon csókol, vámpír mód, kezét nyújtva üdvözli a szőke vámpírt, és végül magunkra hagy, hogy  játszhassuk a magunk játékát.  
- Gyere, gurulj be egészen ne hagyd már itt kint a motort. Aztán megnézzük a híreket, direkt kerültem mindenféle híradót eddig - mosolyodom el, és navigálom a garázs felé, bár elég feltűnő. Közvetlen a háznál már nincsenek őrök, kamerákkal van minden ellátva amik Gilhez futnak be, és a személyzet sem olyan túlzottan nagy. Szakács, szobalányok, kertész, és néha mesteremberek ha olyasmi gondunk akad amit nem tudunk megoldani magunk.
- Örülök hogy jöttél, remélem elég feltűnő volt az otthonunk - kuncogok, hiszen aki ebben nem tud pofára esni az vak. Mondjuk magához a házhoz, ami már így is tekintélyes méretű nagy birtok is tartozik, valaha ez öt telek volt. Amíg fel nem vásároltuk és egybe nem nyittattuk őket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trevor Estacado
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Műkincs kereskedő
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Johnny Whitworth
Hozzászólások száma : 272
Csatlakozott : 2014. Apr. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Hétf. Aug. 25, 2014 4:41 pm

Megérkezik Razan és meglepetésemre Samantha is kíséri. Vagyis, ha jobban belegondolok inkább ő kíséri a hölgyet. Ejj és az a marha még panaszként hozta fel, hogy a csaj nimfomán. A gondolataim nem igazán olvashatóak le a képemről, de egy félmosolyt azért magamra birok erőltetni. - Grüss dich mein freund. -  Köszöntöm a játszótársat majd figyelmem az általa bemutatott Samanthára összpontosul. Ritka alkalom, hogy illedelmesen viselkedek. Ilyesmit csak üzlet vagy átverés céljából szoktam, de Razan bajtárs volt és mivel mivel ő értékes és megbízható szövetséges, így nem halok bele ha az ő életét biztosító lénynek, egy kis jó modorral viszonzom a jó választást. Mondjuk az is segítheti a nyugodt modorom, hogy nincs egy hete, hogy lemészároltunk egy falut. A csíkos emlegette,  az úrnője békés természetét ezért nem igazán tudom, mennyit tudhat a mi kis szórakozásunkról. Remélem a Freund feje nem egy nyitott könyv neki. Ki tudja, talán a saját békéje érdekében tenne bizonyos lépéseket aminek nem örülnék. Kínos helyzet lenne... ki kéne nyírnom, de ha meghal a két tigrise is követi. Valahogy meg kéne tanulnom a vámpírokat is manipulálni... Kezét nyújtja és én egy finom mozdulattal megdőlök, megemelem a nyújtott jobbot és csókkal illetem azt.  -Részemről a szerencse Samantha... és igen, kétségeket kizáróan, jó kikapcsolódás lesz. - Ha ezt Edy látná teli pofából röhögné, hogy ki a fasz vagyok és hol van a habzószájú elmebeteg, akit Trevor ként emlegetnek.
     Örömmel halom, hogy a csíkos is kerülte az informálódást a mai napig. Felegyenesedek és  neki már a szokásos beteg vigyoromat nyújtom. - Ennek örülök és annak is, hogy van hely bent a rozsdásnak. - Visszaballagok a Harleyhoz és egy könnyed mozdulattal meglódítom előre. A támasztó a helyére pattan és már gördül is befele a garázsig. - A feltűnő nem kifejezés. Ha kiszúrnád a két szemem is feltűnne ez a baszott nagy téglarakás. - Röhögök egy kellemeset és miután ismét kitámasztom a rozsdást körbepillantok. - Szóval, merre? Kéne az elmúlt pár napi újság és a neten is böngészhetnénk. Tudni akarom mit spekulálnak és rájöttek e valamire. - Ha valamit rühellek a mai időkben azok a fegyverek. Igazán kezdik veszélyeztetni az épségünk és nem igényelnek sok erőt, de ha valamit imádok az a net. Bármiféle információ azonnal bejárja a világot. Anno heteket kellet várni mire egy balfasz vagy egy bárd hírül hozta mit műveltem. Ma meg felmegyek a netre és azt is kiderül, hogy olyat tettem amiről én se tudok. Az idő előrehaladtával a technológiától megáll a józan eszem, az emberek meg csak hülyébbek és puhányabbak lesznek... Mivel még sose jártam itt, követem Razant bárhova is megy, a falakon nem látok át és a wifit se fogom, hogy kövessem a forrását, így maradt az ismerős arc és az útmutatása.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Razan Layton
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Crow Media igazgatója, hangmérnök
Avatar : Yu Phoenix
Hozzászólások száma : 102
Csatlakozott : 2014. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Hétf. Szept. 01, 2014 2:33 pm


Fogadjuk a vendéget, és viszonzom a kedves köszönését is, és végül Samantha is be lesz mutatva, és jó szórakozást kíván nekünk. Ez volt a dolgok hivatalos része, mert azért meg kell adni a módját mindennek, és Samy szereti is ezt a protokollt, és mély reményeimnek hála Trevor is tud rendesen viselkedni. Bár be kell vallanom széles mosolyra jelenik meg az ajkaimon a gáláns kézcsókra, és meg kell erőltessem magam hogy ne röhögjek fel hangosan a jelenetre, főleg a legutóbbi eszelős tombolás után, aminek a kis falu volt az áldozata, most meg ez a finom kézcsók. Samy nekem dőlve egy puszit nyom az arcomra, és visszaindul, mert a végén még lemarad valami jó részvényekről.
A Harley mellett sétálok, nem gurul olyan gyorsan még, hogy ne tudnám vele tartani a lépést, és addig is beszélgethetünk.
- Itt, ne akadna hely egy motornak? Öt másik pihen a garázsban, bár nem ilyen nagyok mint a tiéd. Inkább a sportmotor fajta, ami sebességközpontú, nem kényelem - na meg mert szeretünk száguldani, és tán mondanom sem kell, micsoda férfiszemet gyönyörködtető látvány egy nő, talpig bőrszerelésben, ami a legjobb helyeken feszül és ahh...
- Na igen, de ha már megadatik, használjuk ki a lehetőségeket, és hát na, modern népség vagyunk, szeretjük a kényelmet - nevetek fel, hiszen az otthonunk tényleg elég feltűnő, és csak pár dolgot kellett átalakítani hogy ilyen legyen mint most. Az alagsort is teljesen biztonságossá tettük a vámpírok számára ha úgy adódik, hogy valaki vendégeskedne nálunk.
- Akkor javaslom menjünk a nappaliba, már előkészítettem mindent a szórakozásra - mosolyodom el, és mutatom az utat. Tágas, ablakos nappali kevés bútorral, és sok polccal amin mindenféle van. Az asztalon két laptop pihen kinyitva, és össze dugdosva és az egész falat elfoglaló tévé is megy, jelenleg lenémítva. Hever pár napilap is az asztalon.
- Nos, helyezd magad kényelembe és ami tetszik. Tévé, újság, internet... - invitálom beljebb, és jómagam leteszem nemesebbik felem a kényelmes bőrkanapéra, és az ölembe veszem az egyik laptopot, hogy rákeresgéljek a hírekre. Sok hülyeségen túl, végül megtalálom, hogy a rendőrség nyomoz egy ügyben, ismeretlen elkövetők ellen, akik szó szerint eltöröltek egy falucskát a föld felszínéről, és pár rom és ilyesmi bizonyítja csak hogy valaha is volt.
- Na ne már.... Aztmondja: "Az elkövetők feltételezhetően valamiféle szekta tagjai, az egykori főtéren hagyott szimbólum Samael angyal jelképe, tehát nem kizárt hogy vallási konfliktus áll az elkövetés módja mögött." Na neeeee.... - röhögök fel, ahogy elolvasom, és kommentálom, hogy a Freund is röhöghessen, és kinyújtóztatom a lábam, amit megtámad valami.
- Hogy a kva isten fsza már... - morranok fel, mert az a kis fekete cica az, amit a mészárlásból hoztam haza. Remekül összebarátkozott már Samy két másik cicájával. Felemelem a kis rendbontót, és magam mellé teszem a kanapéra, fél kézzel megsimogatom, és kivételesen nyugton is marad.
- Ez az évezred poénja. "Vallási fanatizmusból elkövetett népirtás...." - pillantok meg egy újabb címet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trevor Estacado
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Műkincs kereskedő
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Johnny Whitworth
Hozzászólások száma : 272
Csatlakozott : 2014. Apr. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Kedd Szept. 02, 2014 3:01 pm

Követem és nem túl feltűnően de körbe körbe tekintek a házban. Hát le a kalappal... bár teljesen feleslegesnek látom a cicomát azért el kell ismernem, hogy van ízlésük. Az ajánlattal élek és beugrok egy gép elé. - Lássuk mit regélnek a népek. - Elkezdek az hírportálokon szóra érdemes dolgok után keresni, de már hallom is a jókedvű kommentárt.  Hát igen... találgatni mindenki tud, nyomozni már kevesebben. Az, hogy vallási szektának állítják be a művünket, nem meglepő. Elsőre kézenfekvő megoldás, ügy letudva, jó munka, mindenki haza prémium és keressünk tettest. Mire megszólalnék már újra hallom a hangját és dühösebb mit az egész faluirtás alatt. Egy macska? Ez most komoly, hogy az a bolhás szőrkupac borította ki? - Miért nem csontozod ki ha bosszant? Amúgy mindenhonnan gyűjtöd a néma szemtanúkat? - Kicsit rázom még a fejem folytatván a böngészést. - Nevetséges találgatás. Az emberek szeretnek vaktában lövöldözni. Megnyugtatja őket a tudat, hogy legalább sejtésük van. Várj a cikkel kapás van! Ezt hallgasd... "a szakértők ezüst bevonatú fegyvereket és lőszert találtak a helyszínen, ami engedi a feltételezés létjogosultságát, hogy a mészárlást a magukat 'vadászok' ként emlegető paramilitáris szervezet próbálta fékezni vagy a helyiek rendelkeztek természetfeletti lények leküzdésére alkalmas felszereléssel. Mindenesetre annyi bizonyos, hogy az elkövetők nem emberi lények voltak, ami tovább csökkenti a megye tolerancia törvényének átjutási és életbelépési lehetőségeit. Sthapen Elison a megyei rendőrség vezetője kijelentette, hogy bármiféle együttműködésre hajlamosak az ügy felgöngyölítéséért. A mészárlás indítéka, résztvevői és azoknak száma jelenleg ismeretlen, de a vallási inditattás esélye igazán magas, amire a tér közepére festett szimbólum is következtetni enged. A laboreredmények szerint a festékanyag emberi vér volt, ami csak tovább fokozza a helyzet brutalitását." - Olvasom fel Razannak a cikket. Közben azon gondolkodok hogy milyen jó poén lenne jelentkezni a rendőrségen mint segítség és szakvélemény. AZ lenne az igazi irónia, ha az idiótáknak a saját munkánkat elemeznénk mint 2 élet tapasztalt természetfeletti. Nem is olyan rossz gondolat, ha lesz még egy két olyan cikk ami felveti ezt az ötletet lehet megkérdem a csíkos kolegát lenne e hozzá kedve. Most pedig hvárom hogy mi a következő cikk amit ő talál.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   

Vissza az elejére Go down
 
Eine kleine Reise - Razan / Trevor
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Midnight Tales :: Bárhol a nagyvilágban - lezárt játékok-
Ugrás: