HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Útmutató
Hírek

Vadászok újratöltve, mindenki vessen rá egy pillantást, akinek kedves az élete.Bedobtunk pár új canont, ajánljuk a "keresd a párját" játék kedvelőinek.Csak a rangfoglaló ad erőt és mindent lebíró akaratot.Az oldal nyitott:
2010. december 7-én

STAFF

Demetrius
Admin

Profil - PM

Multi: Jane Bianchi


Rain Phantomhive
Moderátor

Profil - PM

Multik:
Judas
Mavis Rosenthal
Luukas Richter
Chat
Latest topics
» Alapítvány épülete- Dave & Vero
Vas. Nov. 18, 2018 3:00 pm by Veronica Thorne

» Step by Step - Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 11:27 am by Trevor Estacado

» Why? - Chloe & Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 10:37 am by Trevor Estacado

» Greg & Lexi
Hétf. Nov. 13, 2017 9:38 pm by Alexis Clarke

» Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ
Csüt. Okt. 05, 2017 9:28 pm by David Johnas

» Kronológia
Hétf. Szept. 25, 2017 2:43 am by John Dante

» Derek & John A tigris és az oroszlán
Pént. Szept. 22, 2017 4:28 am by John Dante

» Elmaradt kötelesség - Ms Clarke & John
Pént. Szept. 22, 2017 4:14 am by John Dante

» Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi
Szer. Szept. 06, 2017 8:49 am by David Johnas

Top posting users this month
Statisztika
Aktív tagjaink: 35
Lányok: 14
Fiúk: 21

Emberek: 6
Vámpírok: 5
Vérfarkasok: 7
Vérgepárdok: 3
Vérhiénák: 2
Véroroszlánok: 5
Vérpatkányok: 0
Vértigrisek: 4
Vadászok: 3
Holdfázis
CURRENT MOON

Share | 
 

 Eine kleine Reise - Razan / Trevor

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Razan Layton
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Crow Media igazgatója, hangmérnök
Avatar : Yu Phoenix
Hozzászólások száma : 102
Csatlakozott : 2014. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Csüt. Szept. 04, 2014 12:17 am


Beljebb vezetem a nappaliba, ami igazából az én jóízlésem mutatja, és Samy zsúfoltságmániáját. Bár én szeretem ezt a házat, valahogy sikerült otthonossá tenni, ami nem hátrány, mert jó érzéssel baszom el az egész napot a lakásban akkor is ha egyedül vagyok. A kényelmes szellős nappali, ahová most lehuppanunk és figyelem hogy kényelembe helyezi magát, én is azt teszem. Ölembe húzom a laptopot és szörfözök a neten, mindenféle hírportál között, amit amúgy is szoktam, a média kapcsán ugye. Meg követnem kell a saját jóhírünket is, a cég és a bizniszek kapcsán.
- Bizonyára sok vicces teoriájuk lesz - jegyzem meg és az első cikk ebben meg is erősít, de végül is egy támadás áldozata leszek, és felemelem a kis szőröst magam mellé.
- Ahha, és ezek aztán nem beszélnek, na meg macskás ember vagyok, szeretem a cicákat és nagy bánatunkra Samy is - kuncogok ahogy a kicsi elhelyezkedik, és a combomnak dőlve ásít egy hatalmasat.
- Nem tehetek róla hogy az állatokat többre tartom mint néhány embert... - sóhajtom a szomorú igazságot, mert sajnos sokan vannak akiknél ez a kis dög is többet ér. Hallgatom azt amit Trev mond és mélyen egyetértek a kijelentéssel.
- Na igen, ha azt hiszik van valami amibe kapaszkodhatnak, máris sokkal okosabbnak gondolják magukat a valósnál - legyintek, és inkább a mondanivaló lényegi információ részére figyelek. Hát van benne valami, és ez a meghatározás még közel is jár a valósághoz, hogy ugye nem emberek voltak, és a vér emberi volt. Persze, én tudom mert láttam ahogy Freund odarajzolja, de vajon a vére alapján beazonosítják az embert? Vagy a hullát? Ott minden porig égett, alig maradt valami épen, és még a pontos áldozat listát sem tudnák összerakni. Mi sem, mert annyira nem érdekelt hogy kik azok. Rosszkor voltak rossz helyen, szerencsétlen bagázs.
- Ejha, elég közeli leírás ami azt illeti, bár mondjuk itt legalább észrevették az ezüstös lőszert és fegyvereket. Jó az analizáció az emberi vérre de még mindig messze van az igazságtól, ami nem is baj - mosolyodom el, végül is... Böngészek tovább, hátha találok még valami érdekességet ennek kapcsán.
- Hm, itt azt írja a cikk hogy: "jelenleg is folyik a kivizsgálás a brutális népirtás kapcsán, azonban a hadsereg kommentárja szerint, nem kizárható hogy vámpírok és likantrópok nézeteltérései miatt történt, és a helyi "vadászok" és egyéb illetékes hatóság nem tudott érdemben közbeavatkozni. Az elkövetők kilétéről és számáról nincs adat jelenleg. A hadsereg és a rendőrség közösen nyomoz, és a nyomra vezetőnek jutalmat ajánlottak fel." - olvasom fennhangon amit találtam, és elmosolyodom.
- Kicsit emlékeztet arra, amikor régen vérdíjat tűztek ki a fejemre, még Velecében... - mert rend bontottam elég durván, és nagyjából akkor tájt tagadott ki az összes vallás egyháza. Hol érdekelt engem akkor?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trevor Estacado
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Műkincs kereskedő
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Johnny Whitworth
Hozzászólások száma : 272
Csatlakozott : 2014. Apr. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Szer. Szept. 10, 2014 12:47 pm

A gondolatok jók amiket felhozott. Sose fognak rájönni arra hogy kik tették bármilyen közel is járnak a megoldáshoz. Erről személyesen gondoskodok. - Az igazságot csak a holtak és mi tudjuk. Ennél több élő tanú nem is kell. Megfordulok székestül felé és figyelem ahogy böngészik. Közben folytatok egy félbemaradt gondolatmenetet. - Ami az állatokat illeti... Az embereknél a kopott falakat is többre tartom. Aki érdemes a nagyságra az előbb utóbb természetfelettivé válik, aki nem így dönt az pedig megérdemli, hogy a legidiótább faj képviselője maradjon. - Mindenki mondogatja, hogy emberből leszünk és ezért tisztelni kell őket. Netán a fenséges sas büszkén emlékszik vissza arra az időszakra amikor még csak egy kopasz kis nyivákoló húscafat volt egy fészek közepén? Segítek... nem. Nem születtem vámpírnak, de ez nem azt jelenti hogyha lett volna választásom minek születek, az embert választom. Aljas féreg az emberi lény és szép lassan mi leszünk fölénybe. HA rajtam múlna, már csak annyi ember élne amennyi kell egy egészséges likantróp populáció fenntartásához. Bár egy párat meghagynék játszadozni is. Unalmas lenne egy tökéletes világ. Mosolyra fakaszt a cikk, amit Razan felolvas. Igen nem is rossz gondolat, hogy egy természetfeletti összecsapás okoz ekkora kárt, de ez az ötlet is csak a megrágott csontokat nyalogatja.
Hmmm... vérdíj Velencében, ez érdekes. Nem sokat ismertem Razant. Egész pontosan a Fricceknél ismertem meg és lett szimpatikus a csillapíthatatlan vérszomja és, hogy nem jön az "Én nem vagyok vadállat, én uralom az ösztönöm" szöveggel. Minden váltó vad, csak kéretik maguk, vagy igába hajtják a fenevad dühét és elnyomják akaratát. Biztos van aki annyira szelíd mint egy darab fa és a legyet is sírva üti agyon, de azért valljuk be, szörnyek vagyunk és nem véletlen csak mostanság kezdünk szociális lényekké válni. MI vagyunk a természet utolsó kiáltása, hogy visszafogjuk a világot pusztító fekélyt. Nekünk kéne gondoskodni a túlnépesedés megoldásáról, ehelyett a bürokrata fogaskerék lassan minket is bedarál. Azért én nem fogom feladni a pusztítás ösvényét. Visszatérve a hallottakhoz, a sztorija érdekel és ennek hangot is adok. -  Velence? Szép hely, laza erkölcs és csapnivaló közbiztonság. Különösképpen ha a régebbi időkre gondolok. Mesélj mi járatban voltál arra és mivel érdemelted ki a vérdíjat? - Igazán érdekel, talán még hallhattam is felőle. Nekem is vannak vicces történeteim. Jobban átgondolva csak az van... vennem kéne egy yachtot és nyugdíjba vonulnom? Lófaszt!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Razan Layton
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Crow Media igazgatója, hangmérnök
Avatar : Yu Phoenix
Hozzászólások száma : 102
Csatlakozott : 2014. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Vas. Szept. 14, 2014 11:08 pm


Egyszerűen nem fogjuk nekik megengedni hogy kiderítsenek, bármi érdemi információt, de vicces látni, és olvasni hogy találgatnak és próbálkoznak összerakni hogy mégis mi történt. Nos, mi nem fogjuk megkönnyíteni a dolgukat az biztos. Megsimogatom a cicát mellettem, amíg hallgatom a vámpírt, egy kicsit sem félek tőle, de nem is bízok feltétel nélkül benne. Ez inkább amolyan... hát baráti kapcsolat de mindketten tudjuk mire képes a másik.
- Így van. Tőlünk aztán semmit nem tudnak meg, hacsak nem kérnek fel minket szakvéleményre, ami esélytelen, mert nekem semmi ügyem a hadsereggel meg semmivel jelenleg, békés vezérigazgató vagyok - nevetek fel, nem igazán akarom megkönnyíteni a dolgokat. Találgassanak csak, hadd szórakozzunk remekül Trevorral azon a szintű hülyeségen, aminél még egy szál fű is több értelmet mutat.
- Az biztos. Többre tartom a szobanövényeim is mint néhány embert, egyszerűen szánalmas és undorító amit művelnek néha. Áldom a jó sorom hogy nem annak születtem - sóhajtok fel én is, ahogy belegondolok, mi lett volna akkor. Valószínűleg valami szürke hétköznapi munkát kapok, és ott gebedek meg öregségemig, amikor is aztán vén, és göthös leszek, és végül halott. Nagyon halott. Azt meg nem akartam sosem, én szeretek élni, és ez a szép állapot remélem még sokáig kitart. Visszagondolok hogy mennyire más volt az élet régen, amikor még rendet lehetett tenni, és az emberek megérdemelték a kiszabott büntetést. Én is halálra szánt voltam, de aztán a jó szerencse megsegített, Fortuna kegyeiből részesülvén. Ej de költői vagyok.
- Az biztos, a közbiztonság.... nekem kedvezett és hát igen, nem véletlenül jártam arra. Olaszban születtem és vándoroltam az országban sokáig és hát elkövettem pár gyilkosságot amiért sok nemesúr a fejemet akarta és a szép bundám... - mosolyodom el szélesen, hiszen mások talán szégyenkeznének ezen, engem nem érdekel. Gyárilag más a gondolkodásom mint az összes többi emberé, és engem nem bánt az hogy ölnöm kellett.
- Hm, szerettem azt a korszakot, bár tény hogy a német időszakot semmi nem tudja überelni és inkább azt nevezem otthonomnak, mint az olasz népséget. Na és neked hányszor tűztek ki vérdíjat a fejedre? - teszem még hozzá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trevor Estacado
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Műkincs kereskedő
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Johnny Whitworth
Hozzászólások száma : 272
Csatlakozott : 2014. Apr. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Pént. Szept. 19, 2014 7:05 pm

Egyszerűen mosolyra húzom a szám hallottakon. Hát igen, aki ölt azt valamiért nem kedvelik az emberek. Ilyen a természetük. Nem beszélve arról, hogy mennyire rettegnek a változástól. Minden újdonságnak meg kell küzdenie a létjogosultságért. Manapság talán kicsit nyitottabbak a vicces kis húszsákok de valljuk be. A hatalomvágy és a vallás is besegít abban a gondolkodásban, hogy az ahogy van, nem kell hozzányúlni. Nevetséges lények... - A hírnév átka Freund. A hírnév átka...- Csóválom a fejem, miközben még mindig vigyorgok. Tekintetem ismét az övébe emelem és folytatom azt amit félbeszakítottam. - ... Én nem igazán szerettem nyomokat hagyni. Az emberek már csak az ismeretlentől félnek jobban mint az újdonságoktól. Rettegnek attól amit nem értenek. Ezért rukkoltak elő a vallás ötletével is. Minden kérdésre tökéletes válsz... Miét? Mert az isten úgy akarta. Ezt viszont remekül ki lehet használni. Ez is egy jó kis időtöltésem volt. Megölni pár véletlenszerű embert brutális módom, majd meghallgatni a teóriákat. Aztán egy másik gyilkossággal rácáfolni és újra és máshogy, míg a tökéletes kétségbeesésre nem marad más váltasz mint "az ördög műve." De, hogy válaszoljak a kérdésedre, általában csak legendák és rémmesék születtek tetteimből és személyemről. Gondosan figyeltem arra, hogy ne tudják meg soha kilétem. Egy esetről tudok amikor tudták ki vagyok és céllal kergettek, az pedig Róma leégetése. Bár utólag plasztikázták a sztorit, A kedves Néró Császár volt az első uralkodó akinek megpróbáltam az elméjét befolyásolni és kárhozatba taszítani egy birodalmat. Hát nem igazán tudtam mit kezdeni az őrülettel ami a fejében honolt és az lett a vége hogy maradt egy két szilánk az elméjében rólam. Mitagadás paprikás lett a szerencsétlen barom és mindent megtett halálom érdekében. Mivel nem bírt elkapni, így "rám gyújtotta a város. Biztosra ment. Nem jött neki össze és kattantabb lett mint volt. -  Fejezem be a mesét. Megosztom vele nyugodt szívvel, senki se hinne neki. Ha mégis, eltussolnák a dolgot a hatalmak. Senkinek se áll érdekében egy ilyen titok napvilágra kerülése. Monológom végét vigyorral zárom. A régi emlékek igazán jó kedvre derítenek. Peregnek a lapok és semmi többet nem tudok meg mint amit eddig hallottam a nyomozást illetően, így gondolom a csíkos se fog semmi újat találni. - Ha jól emlékesze arról volt szó, hogy acéldarabokkal is fogunk hadonászni. Hacsak nem találtál valami újdonsággal töltött cikket akkor igazán továbbmoccanhatnánk erre az elfoglaltságra.- Jegyzem meg neki szememben csillogó harci lázzal. Igazán jó móka a közelharc. Jobb mint a lőfegyver.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Razan Layton
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Crow Media igazgatója, hangmérnök
Avatar : Yu Phoenix
Hozzászólások száma : 102
Csatlakozott : 2014. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Szomb. Okt. 04, 2014 12:04 am


Viszonzom a mosolyt, tudom jól, hogy érti, tudja mire gondolok, hiszen nem titok hogy az ő múltja sem patyolat, nem is lenne, hiszen a második világháború elején ismertem meg és hamar elvesztettük egymást a fronton, pedig kedveltem azt hiszem. Régen volt az, de most biztos hogy szimpatizálok vele, hiszen hasonlóan gondolkodik mint én. Nincs olyan hogy "jó" alakváltó, egyetlen egy példány - még albínó sem - sem képes elnyomni magában az elemi ösztönöket, és kizárni a fejéből. Az én fejem meg hát nem egészen úgy működik mint a többségé, de nem érdekel. Kurt Cobain idézettel tudnám jellemezni ha nagyon akarnám.
- Hm, hát igen a hírnév... de most inkább erről legyek híres, mint a háborús bűneimről és a perek hadáról amiben viccesebbnél viccesebb módon próbálnak azonosítani egy soha nem létezett Konrad nevű egyénnel - nevetek fel, hiszen akkoriban az volt a nevem. Konrad akármicsoda, valami tipikus echte német név, ami jól illett a korhoz és a hadsereghez. Figyelmesen hallgatom mit mesél, a nyomokról, én sem mindig hagytam, de volt rá példa hogy igen, nem egyformán ölünk.
- Óh igen valóban remek elfoglaltság, bizonytalanságot és félelmet kelteni a néma jelenléttel, amikor nem tudhatják mi vár rájuk. Ostoba népek voltak már akkor, nem láttak túl az orruknál, és ezért szerettem az ostoba birkákat, kiskirályként élhettem közöttük, nemesúrként, vagy akár csak egyszerű vándor trubadúrként mikor mihez szottyant kedvem - sóhajtom, mert az emberi nem akarás egyszerűen félelmetes méreteket képes ölteni és elnevetem magam a mese végén, Néró na persze lég híres eset, de akkor még nem éltem hogy ezt csekkolhassam, de Freundnak elhiszem, nem hazudna, minek tenné? Ha el is mondanám valakinek, nem hinné el nekem, de nem fogom megenni. Senki nem értené meg.
- A kedves Néró császár, micsoda szép szavak, de legalább logikus amit csinált, tudta hogy a városban vagy hát biztosra akart menni, de tény hogy ezt elbaszta szerencsére... - jegyzem meg és böngészek de több érdekes cikk nem jön velem szembe, ugyanaz megy pepitába mint eddig, és végül a macska is elalszik mellettem a simogatás alatt. Kis szőrcsomó, de bírom őket, végül is én is macskaféle vagyok, csak kicsit nagyobb és csíkosabb. Meow. Lerakom a gépet az asztalra és aztán felkelek.
- Én már nem találok újat, a legtöbb ugyanazt hajtogatja pepitában amit már felolvastunk egymásnak, szóval nem bánom, jöjjön a mozgás öröme - mosolyodom el, és megvárom amíg ő is felkel, és elindulok vissza az előszobába ott pedig a lefelé vezető lépcsősor felé. Van itt kérem szépen minden és egy baromi nagy tágas edzőterembe jutunk, ahol a padlón oldal bordásfalak állnak, és súlyok, szőnyegek, Samantha cuccai is. Hullahoppkarikák és egyebek, valamint feljebb úgy 2 méter felett mindenféle kötelek és trapézok, és körforgók, gyűrűk, csak a nehezítés kedvéért. Acélhuzalokkal vannak rögzítve hogy ne essenek le akkor sem ha esetleg kardcsapások érik őket.
- Nos ez is a kis magánedzőtermünk, speckó kialakítással mint látod - mutatok körbe és végül egy kisebb részhez érek ahol a kardok vannak. Igazi acélok, nem a mostani utángyártott szarok.
- Válassz nyugodtan... - adom meg a lehetőséget és egy dísztelen egyszerű keresztvasú kardot választok ki a sokból. Kézre álló, és közben amíg választ beszélek.
- Mi lenne ha elkezdenénk itt lent, mint enyhe bemelegítést, és aztán ott fent folytatnánk - hiszen az lenne csak a kihívás, fél kézzel kapaszkodni vagy lábbal és amúgy meg vívni. Lerúgom közben a cipőm, és a falhoz állítom, nem akarok csúszni és fent is könnyebb lesz így nélküle. Megmozgatom a karjaim, bemelegítek enyhén.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trevor Estacado
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Műkincs kereskedő
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Johnny Whitworth
Hozzászólások száma : 272
Csatlakozott : 2014. Apr. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Szomb. Okt. 04, 2014 7:29 pm

Nyikorog a szék ahogy leemelem róla testsúlyom és követni kezdem a bundást. Nem mondom, azért annyira nem vagyok felvillanyozva mit a kedves, szerető kis falu házai között, de ez is remek szórakozásnak ígérkezik. Vissza és felfele. Minden lécsőfok után egyre inkább kezd úrrá lenni rajtam a kíváncsiság egészen addig míg fel nem érünk és nem tárul elém az edző terem látványa. Az ajtajában kicsit megállok és alaposan körbenézek. Tényleg lenyűgöző a felszereltség. Talán egy ilyet otthonra is kéne csinálnom. Nem mintha nem lenne elég az amit a város falain belül és kívül művelek mozgás ként, de azért mégis, adni kell az ilyesmire. - Hát itt le lehet égetni a felesleget az biztos. Be kell vallanom ha fényűzésről van szó, tudtok adni az életérzésnek. - És odaérünk a lényeghez. A gyűjtemény gyönyörű. Szabják, tőrök, kardok, buzogányok meg minden amit egy korabeli harcos kívánhat. Ha megjelenne pár csinos csaj talp nélküli boros korsókkal, még el is hinném, hogy meghaltam és Valhallálba kerültem.- Ezer örömmel.- Nem bámészkodok tovább buzgón az eszkötök közé vetem magam. Egy méretemhez illő pallos után vizsgálom gondosan át a kollekciót. A maiak már nem tudják, de az igazi kardok nem tömegben készültek mit a puskák. A harcoshoz gyártották őket. A pallos pedig brutális ereje ellenére kifinomult eszköz. Pengéje hossza a lovak karjának hossza. A keresztvas és a markolat pontosan ugyanakkora mint az alkar és az ellensúly úgy van méretezve, hogy pont elfér a gazdája tenyerében. A harmadik kudarc után megtalálom azt, amit hozzám hasonló méretű lénynek kovácsoltak. Vigyorogva lekapom és Razan felé fordulok. A fény szemet gyönyörködtetően fut végig a hozzáértéssel készített pengén. Újra felelevenedik bennem az a kor hangulata ahol csak azért mert volt fegyvered még nem voltál győztes helyzetben. Azok az átkozott puskák. Magam ellen beszélek mert imádom őket is, igazi leleményes módját képviselik a kézi tömegpusztításnak, de valahogy a kedvenceim mégis a közelharci eszközök maradnak.  - Az ötlet elfogadva. Meddig tart a küzdelem? Első vér... mozgásképtelenség... vagy feladásig? - Teszem fel a kérdést , de a választ majd harc közben kinyögi mert már ugrok is fel a levegőbe és magasba emelt pallossal készülök egy iszonyatos erejűt lesújtani. Védd magad...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Razan Layton
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Crow Media igazgatója, hangmérnök
Avatar : Yu Phoenix
Hozzászólások száma : 102
Csatlakozott : 2014. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Szomb. Okt. 18, 2014 12:09 pm


Végül is semmi új nem jön már velem szembe tehát akár el is kezdhetjük az edzést, ami amolyan természetfeletti szórakozás lesz másoknak otthoni kipróbálásra még véletlen sem ajánljuk. Nem mondom, az edzőterem az egyik büszkesége a házunknak, és elég sok időt töltünk itt az alagsorban Gilberttel és Samanthával mivel elég mozgásigényesek vagyunk ahhoz képest, hogy eleve a mindennapokban is sokat jövünk megyünk. Szeretek itt kikapcsolódni és órákig el tudok lenni, mire elfáradok annyira hogy kiterülve aludjak akármeddig, ha lehet. Mert hát nem mindig lehet, és elfoglalt vagyok a munkámból kiindulólag de szerencsére Gil nagyon sokat besegít nekem. Ahogy felkapcsolom az enyhe félhomályos világítást is, Trevoron látom hogy tetszik neki ez a látvány, és nem fogunk itt unatkozni. A dícséretére szerényen elmosolyodik, az egyik büszkeségem ez az edzőterem.
- Való igaz, a kockahasunkért meg kell ám dolgozni nem lesz csak úgy de nem is bánom. Ilyen körülmények között még a mozgás is sokkal jobban esik - teszem hozzá, ahogy leveszem a cipőm és a fal mellé állítom, nekem így könnyebb lesz kúszni mászni odafent is, ahová akár helyből is fel tudnék ugrani. Az évek és a rutin kérem.
- Régen még tudták mi a jó, ezek a gyönyörű fegyverek... - simítok végig a kardomon amit többnyire használni szoktam. Szerettem ezt a korszakot, remek kardforgató voltam, és mindenféle fegyverrel viszonylag jól bánok, bár azért csata buzogánnyal nem szívesen vessződöm. A pallost szerettem meg a nagy másfél kezes kardokat, aztán a két egykezest, amit normál ember nehezen bír el, de nekünk sosem okozott nehézséget a forgatása. Kétkezes harcmodort használtam mindig. Vagy két karddal, vagy kar és tőr... Veszélyes volt de szerettem és még élek is, szóval... Eredményes életet éltem. Megforgatom a kardot, ami természetesen éles - mi más is lehetne két fegyverbuzi tigris mellett - és várom türelmesen hogy Trevor Mein Freund is megtalálja a kedvencét amivel harcolni akar. Aztán végül meg is történik és már mezítlábasan, felkészülten fogadom a támadását ahogy a pallossal esik nekem. Kivédem és bizony megfeszülnek az izmaim, ahogy válaszolok.
- Mozgásképtelenségig, de ne ölj meg légyszíves - vigyorodom el ahogy hirtelen félrelököm a pallosát, és kifordulok oldalra hogy az oldalába hasítsak ha hagyja. Mert ezt ember nem védené ki, de egy vámpír simán megteheti sokkal gyorsabb mint az emberek és épp ettől lesz izgalmas.


Zenei aláfestés amire írtam: AC My Revolution
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trevor Estacado
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Műkincs kereskedő
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Johnny Whitworth
Hozzászólások száma : 272
Csatlakozott : 2014. Apr. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Vas. Okt. 26, 2014 8:55 am

Remekül védi ki a viszonylag lassú erőteljes mozdulatot. Az acél acéllal érintkezve szikrát vet és hevesen kopik, nem emberfeletti erőre van tervezve az anyag. Jobban belegondolva semmi se erre a teherbírásra van kitalálva. Nekifeszül és ellöki a pengét, majd a védekezést egy vágó mozdulattá nyújtja. Az ellökött pallos pengéjét lefele fordítom egy félkörös mozdulattal tovább víve a védésből származó lendületet és megakasztom a vágni készülő pengét. Ismét hevesen izzó acéldarabok szakadnak ki a pengékből narancssárgás szikrák képében. Nem lököm el a kardját, hanem nekifeszülök és tartom, sose árt egy ki izommunka. A feszített pozícióban még egy pár szóra is időm akad. - Rendben, de akkor adjuk meg a módját. Remegjen a föld! - Vigyor jelenik meg az arcomon ahogy érzem az emberfeletti tartást a párbaj másik résztvevőjétől. Oly ritka manapság az ilyen élmény, ki kell élvezni minden pillanatát. Komolyan már csak a harci páncélzat hiányzik. Egy jó lánckesztyű acél lappal fedve a csuklót csodákra képes. Képzett harcos nem csak passzívan védekezik a páncéllal, hanem beleviszi a harcba, kihasználva annak védelmét és súlyát. Pengét ellökni és öklelni is lehet egy jó, teljes kart fedő vérttel. Most pedig farkasszemet nézve Razannal minden ilyesmi újra felelevenül.  A régi csaták heve. Bár ott emberekkel küzdöttem javarészt. Ritkán akadtam erős és méltó kihívóra, de most itt van ő. Nem fogom visszafogni magam, mit ahogy ezt tőle is remélem. Egy párbajt a düh és a nyerni akarás tesz élvezhetővé. Mondogatják, hogy a részvétel a fontos... ez vesztesek mottója. Hiába veszel részt valami csak a győzelem számít. Ez többszörösen igaz a régi párbajokra ami persztist és életet lehetett veszíteni. Teljes erőből ráfeszülök a markolatra, a pengét keresztvasig csúsztatom, hogy a lehető legtöbb erőt vegye igénybe a másik penge megtartása és várom, hogy összeroskad e a súly alatt, vagy ügyesen csúsztat ő is és valamerre kitör.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Razan Layton
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Crow Media igazgatója, hangmérnök
Avatar : Yu Phoenix
Hozzászólások száma : 102
Csatlakozott : 2014. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Pént. Nov. 21, 2014 11:15 pm


Remek bemelegítés ez a csapás, mert amíg ő válogatott, addig már átmozgattam magam lájtosan, de ez a harc felpezsdít, nagyon várom, akarom és már majd megveszek. Igazi lesz, nem csak ilyen ímmel ámmal végzett szemfényvesztés amit többnyire szoktunk mutatni ha emberekkel kell harcolni. Egymást viszont előszeretettel püföljük mindig vérig. Látom ő is élvezi a helyzetet és ahogy ellököm hogy alattomosan támadjak védekező mechanizmusba húzza át, ami jó. Csalódott is lennék ha nem így lenne. Megakasztja a pengém, és szikrét hány az acél, zene, muzsika a füleimnek. Eszement vigyor költözik az arcomra, élvezem ezt a harcot. Megakaszt és még beszél is, nohát mennyi ideje van.
- Natürlich... szórakozni jöttünk nem... lustázni - válaszolok vissza ahogy tartom a pengét mielőtt kitáncolnék előle és újra támadnék egy féloldala aljas támadással, amit nem emberre méreteztek. Sem az erőt, amivel megküldöm, sem a technikát. Egy ember már most halott lenne az előző vágásomtól, de ő más. A páncélzat hiányzik, de igazából annyira mégsem, túl nehéz, még nekem is és nem szerettem hogy korlátozott, bár el kell ismernem hogy megvolt a maga haszna és edzésként sem volt rossz abban futkosni és csapdosni. Ahogy a keresztvasam felé csúsztat nem hátrálok meg, megfeszül mindenem ahogy megtartom és csúsztatok felfelé hogy aztán a vállára csaphassak, és látom ahogy a kardom hegyével sikerül egy vékonyka vágást ejtenem rajta. Nem sok, de kezdetnek megteszi. És ez benne van, komolyan veszem a harcot, nem fogok tiltakozni.

Music:Deathstars - Death dies hard


//Szintén rövidülök a harcok alatt. //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trevor Estacado
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Műkincs kereskedő
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Johnny Whitworth
Hozzászólások száma : 272
Csatlakozott : 2014. Apr. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Szer. Nov. 26, 2014 2:27 am

Elégedetten érzem ahogy a gyors mozdulatát követve pengéje a vállamba hasít. Élénkvörös vér tör ki a sebből, amit kicsit sajnálok. Finom volt a gazdája. A meghasadt felsőm anyaga a kevés, lassú folyású vért mohón nyeli magába és elpattan az utolsó húr is ami visszatartott. Jelenleg szinte csak ember és erre emlékeztetni is fogom. Nem emelgetem szépen lassan az erőm, hogy velem együtt pörögjön fel. Előtte termek és az érkező lendülettel megfejelem, majd a távolodó test mellkasára egy gyors felszíni vágást húzok. Csak, hogy felhasadjon a felső és cseppenjen az ő vére is. Szemeim már éjsötétek és vigyorom is minden fogam kivillantó vicsorrá alakult. - Nem látom, hogy bármi tigrisszerű is akárcsak megpróbálna felszínre törni. Emberként nagyon kevés vagy... komolyan megöllek ha alábecsülsz Razan!- Megfeszülök és újból nekiindulok ezúttal sebekre számítva. Akarom a vért, a küzdelmet. Szinte már hiányolom az érzést, amit a mellkason átfutó hideg acélpenge hagy. Örökké élünk és megölni is nehéz minket. Bár mára a technológia miatt egyre könnyebb elpusztítani minket de most komolyan... mi a faszt kezdjek egy felém hasító rakétával? Olykor bosszantó a fejlődés, ezt főként a második világháborúban éreztem át először,  mikor majdnem kinyírt egy tetves szőnyegbombázás.  Viszont az ókorban az istenekkel voltunk egy lapon emlegetve. Vagy az ördöggel... ez már csak ízlés kérdése. DE mindig is lenyűgözött mikor láttam, hogy egy harcost elhagy a remény, mert a valami amiből nyílvesszők állnak ki és több sebből vérzik, kihúzza testébe ágyazott fegyver és nevetve, vért köhögve közeledik felé, maga az elkerülhetetlen halál.

Music: Indestructible
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Razan Layton
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Crow Media igazgatója, hangmérnök
Avatar : Yu Phoenix
Hozzászólások száma : 102
Csatlakozott : 2014. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Szer. Dec. 17, 2014 9:09 pm


A mozgás öröme mosolyt csal az ajkaimra és akkor sem konyul le amikor a vámpír támadásba lendül, és nekem esik. Elvégre ezért jött, nem? Nem kell ide órás bemelegítés és előjáték, különben is én már bemelegítettem egyszer és ezt sem lehet elfelejteni a mozdulatok, suhintások jönnek maguktól, mintha mindennap használnám, és az erőkifejtés az egyetlen dolog ami megkülönbözteti a normális harcoktól. Nem is számítok másra, de eléggé gyorsan jött a gyorsulás és nyögve zuhanok pár métert hátra és mér vérzem is. Remek, sárgába fordulnak a szemeim, ahogy a mosolyom, vicsorrá alakul lassan, de a testem félig emberi marad és a mancsaimmal tudok fogni ahogy támadok én is, élesen a mellkasa felé suhintva öt szépséges karomnyomot hagyok ott.
- Nem becsüllek le Freund, egyszerűen csak bemelegítettem - teszem hozzá kedvesen ahogy tovább támadom, ütve, rúgva és karddal is csak hogy nehezítsem a dolgát és még a farkammal is igyekszem elgáncsolni. Vámpír, sok felé kell figyelnie, ha ez gondot okoz neki, nem is igaz hogy vámpír és megérett a kihalásra. A harc kissé beindult, és már senki nem nevezhetné barátságosnak, de nem is kell, ez nem erről szól, nem egy béke menet. Adok kapok, keményen, de nem lankadok. Igazi pezsgés, igen oh mein gott, ez kell nekem hogy érezzem hogy élek. A feje felé suhintok mancsommal de csak a haját kócolom meg. A fenne már, nem fésülgetni akarom.

Music:Deathstars - All the devil toys

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trevor Estacado
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Műkincs kereskedő
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Johnny Whitworth
Hozzászólások száma : 272
Csatlakozott : 2014. Apr. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Hétf. Dec. 22, 2014 8:18 pm

Elszabadul a pokol. Nagyon bízom benne, hogy Samantha nem szúrja ki Razan hangulatát. Végre izzik a levegő és érzem a vadságot. Mámorító a harc heve és végre nehezen gyógyuló sebeket érzek. Egy likantróp karmai. A tökéletes eszköz természetfeletti lények kivégzésére, bár nem szenteltvíz azért ez sem fog azonnal összeforrni. A gondolat örömmel áraszt el és vággyal. Vággyal, hogy öljek. Tetemesen megnőtt az ereje, így méltó az ellenfél. Egyre nehezebb kitérni a pengék és karmok ostromlása elől.  Ugyanaz a helyet áll elő mit azon a bizonyos éjszakán, mikor felmértem az Ulfric képességeit. Végre izomerőben felettem áll, már csak a gyorsaságom és millenniák vérengzéséből merített tapasztalat az utolsó ütőkártyáim. Próbálok kiérni minden ütése elől és gyors mozdulatokkal megsebezni, de hiába. Ha nem akarom bekapni azt a pofont ami porrá őröli az állam, akkor bizony nem marad időm hatásos vágást ejteni halandó fegyverrel.  Abbahagyom a hajolgatást és kerülgetést majd felrugaszkodok a lelógó láncokhoz. Azokban megkapaszkodva várom a támadást, a penge csak acélos hangon csörög a földön. Csak akadályoz, és most teljes sebességre van szükségem. Jobb kezemmel a láncot szorítom, minden más végtagom szabad és feszülve várja a tigris mozdulatait. A köztes állapot nem tartható a végtelenségig. Ki kell fárasztani, vagy belefog taposni a földbe...  

...végre élek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Razan Layton
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Crow Media igazgatója, hangmérnök
Avatar : Yu Phoenix
Hozzászólások száma : 102
Csatlakozott : 2014. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Csüt. Dec. 25, 2014 7:45 pm


Megindulnak a gátak, átszakadnak, ahogy egyik formámból átcsusszanok a másikba rekord idő alatt, hiszen a legtöbb alakváltónak ehhez több idő és energia kell, de az is igaz hogy én sem tudom a végtelenségig fenntartani ezt a felemás formát de lényegesen jobban bírom mint más bírná. Szeretem ezt az a formát, majdnem emberi de már mégsem, és sokkal erősebb mintha simán tigrissé alakultam volna. Kissé morbid lehet de mégis kényelmes nekem hogy még fogni tudok, de már emberfeletti sebességem és sebzőerőm van. Trevor, Freund jobban teszi ha szemfüles marad és dob egyet a szerencséjére, mert barátiasságnak, nyugalomnak már helye nincs a szemeimben, csak a vágynak hogy a vérét vegyem, és a harc hevének. Ölni akarok. Nem vagyok ártatlan, nem fojtom el az ösztöneim amik vért kívánnak és nem játszom azt hogy én nem akarom, és uralkodok magamon. Nem, én támadok, és karmolok harapok, vágok minden létező részemmel a harcba vetem magam, hiszen csak úgy ér valamit, és örömmel látom hogy ezzel ő sincs máshogyan, míg végül felugrik az egyik láncra, követem. Helyből elrugaszkodom és a másik láncon lógok fél manccsal ahogy közelebb lendülök hozzá hogy alaposan képen rúgjam. Tigrismosoly játszik arcomon ahogy látom a védekezését, és a sötétséget a szemében. Felmorranok, jólesően, hiszen máris azt érzem hogy élek, nem csak színlelem. Elememben vagyok most igazán. Persze beszedek én is pár sérülést, olyan nincs hogy ezt sértetlenül megússzam, de nem vészesek. És adok is bőven, karmokkal főként. Most is megint lendülök, Freund, ezt védd ki!

Music:Deathstars - Death dies hard

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trevor Estacado
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Műkincs kereskedő
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Johnny Whitworth
Hozzászólások száma : 272
Csatlakozott : 2014. Apr. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Pént. Jan. 02, 2015 10:36 am

HA valaki ezt nézné, nem hinné el, hogy mi nem ádáz ellenségek vagyunk. A falu kiirtása remek móka és feltöltődés volt, de ez más. Ez káosz, ez fantasztikus. Daviddel töltött kis esténkre emlékeztet. Kár, hogy a tigris fejébe nem tudok belemászni. Ez sok hátránnyal jár nekem, ez a legkiforrottabb fegyverem.
Az első csapást még sikerül hárítanom, de a második végighasítja az oldalam.  Agonizálásnak helye nincs, főleg, hogy már szinte rutinból sérülök. A bordáimba vésődő vastag vágás csak percek alatt tud majd összeforrni, így a sebből bőszen ömlik a vér. Csorog végig a láncokon, csöpög a padlóra egyértelmű csíkkal megörökítve mozgásom irányait. Egyre inkább őrjítő a harc heve, már csak egy dolog számít, pusztítani. A harmadik ütést megfogom és páros lábbal elrugaszkodok ellenfelem mellkasáról. A két test szétrepül, én öt méterrel hátrébb erősen rámarkolok egy láncra. Pillanatok alatt fejjel lefele fordulok talpam a plafonnak támasztva és rántok egyet. A plafonból darabok repülnek szét ahogy kiszakad a láncot tartó szem és mielőtt teljesen kizuhannék a függesztvények közül, megragadok bal kézzel egy kötelet.  Ostorszerűen csapódok ismét függőlegesbe.
Még mindig folyik a vérem ha már nem is oly hevesen. Razant figyelem, ő se csak bámult már csak pillanataim maradtak mire ismét megpróbál széttépni. Ismét megfeszülök, de most konkrét tervel álltam elő. Van egy három méteres láncom és tudom is mit kezdjek vele.  Várom, hogy elég közel érjen. Ez bizony a nyakadban fog kikötni barátom... ha megélem.  Sűrűbben kéne ilyet játszani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Razan Layton
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Crow Media igazgatója, hangmérnök
Avatar : Yu Phoenix
Hozzászólások száma : 102
Csatlakozott : 2014. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Pént. Jan. 16, 2015 12:22 am


Feltámad benne a nevethetnék, noha a helyzetben semmi komikum nincs, én egyszerűen csak jól érzem magam, olyannyira, ahogy már nagyon régen nem tettem. A halandók nem ellenfél nekem, fél kézzel lenyomok én bárkit de hogy engem szorongassanak meg az már ritka eset és Trevor éppen most teszi ahogy nekem támad. Szemében nyoma sincs barátságnak, vagy kíméletnek és átlendített a holt ponton így felemás alakban igyekszem minél nagyobb de kevésbé halálos kárt tenni hiszen kedvelem. Nem agonizálok, megragadok minden lehetőséget a támadásra amíg módom van rá hiszen ismerem Trevort, és 1500 év előnye van még hozzám képest is nem kispályás játékos, észnél kell lennem, de az örökkévalóságig nem maradhatok ebben a formában mert még nekem is leszívja az erőm, igaz nem annyira mint ahogy a kedves Ulfricját ütné ki fél óra intenzív harc ebben a formában. Megőrjít a harc, forr vérem és egyszerűen imádom a helyzetet. Felnyögök ahogy ellök, és már rajtam is akad pár karcolás amitől a saját vérem is érzem és csak feltüzel. Megrázom kissé a fejem ahogy hátralendülök és megkapaszkodok egy másik kötélben mint egy groteszk pókember, és már lendülök is előre hogy megint kezelésbe vegyem, és látom a láncot, van egy sejtelmem mit akar vele kezdeni de nem hagyom magam olyan könnyen. Ellendülök mellette és a kapaszkodó kezébe vágom a karmaim, nem kellemes érzés ahogy karmolok egyszerre kézzel és lábbal, de így jelentősen csökken a kilengésem szóval figyelnem kell...
Ez kifejezetten olyan játék ami kedvemre való és amiért ácsingózom. Samantha imádlak amiért ebbe a városba költöztünk, egyszerűen....Élek!

Music:Deathstars - Death dies hard

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trevor Estacado
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Műkincs kereskedő
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Johnny Whitworth
Hozzászólások száma : 272
Csatlakozott : 2014. Apr. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Pént. Jan. 16, 2015 11:22 am

Mocsok gyorsan közelít és választanom kell. Vagy elviselek pár mély izomszaggató sebet és felkerül a lánc, vagy kitérek előle, de akkor stratégiát kell váltanom. A beteg vigyorom nem enyhül, mert tudom, hogy ez bizony fájni fog és tuti, hogy kevés lesz rá egy szívecskés sebtapasz.
A felém lenülő tigris a kezemet célozza, az az egyetlen pontom, ami nem tud kitérni mikor közel ér. Jobb kézzel lendítek a  láncon ami a nyakára és a vállára csavarodik, bal kézzel meg valószínűleg egy darabig semmit se fogok, mert mélyen felszántják a tigris borotvaéles karmai. Ömlik belőle a vérem ami további erőveszteséggel jár. Érzem hogy lefele zuhanok. A kezem nem tart meg, minden izmom átvágta az a dög az alkaromban. Elbuktam? Hirtelen kitérek jobbra és realizálódik bennem, hogy a lánc rajta van, én pedig erősen markolom. Vele együtt lendülök és kerülök a hátára. Baszott nagy és erős vagy félállapotban freund, ezt el kell ismernem, de most mattot kell adnom, mert vagy most vagy soha...
Hátára érve a térdeim a lapockáira támasztom és teljes maradék erőmből meghúzom a láncot ami fojtani kezdi a hatalmas vadat. Bal kezem nem tudom ökölbe szorítani, de ott ütöm ahol érem és érzem, hogy a lazán lógó kézfejem minden ütésnél törik. Ha ezt kibírja szusszal, akkor ha nem is dőlök ki, de harcképtelen leszek. Éget a harci láz de azt is érzem, hogy a kimenetele itt fog eldőlni. Feszült vagyok. A kézfejem már szilánkos, minden csupa vér és még mindig tépem a láncot. Gyerünk te nagy marha... dőlj ki!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Razan Layton
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Crow Media igazgatója, hangmérnök
Avatar : Yu Phoenix
Hozzászólások száma : 102
Csatlakozott : 2014. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Pént. Jan. 16, 2015 5:59 pm


Egyetlen pillanat törtrésze, neki mindössze ennyi ideje van dönteni. Ha ember lennék, és úgy támadnék a döntési idő alatt a háború és békét is kiolvashatná de én nem hagyom neki sokat, gyors vagyok, piszkosul. Muszáj hiszen komolyan veszem a harcot vele, és nem simogatni akarom hanem megtépni alaposan. És lendülök is felé hogy ennek  vágyamnak eleget tegyek, és alaposan felsértem  a karját, elégedett kis morranásra futja tőlem, azért ilyen intenzív tempó mellett fáradok én is de nem bánom. Régen nem éreztem már ennyire jól magam a bőrömben. Felmorranok ahogy a lánc valahonnan rám hullik de mégis honnan? Ez nem jó, nagyon nem jó! Felmorranok ahogy le akarom tépni magamról, de Freund a hátamra landol és szinte magához ölel ahogy lezuhanunk és éppen csak tompítani tudom kissé a kezeimmel, hogy ne törjem be az orrom és a fejem. Az még kellene.
Holt súly a hátamon, megrázom kissé a fejem hogy kitisztuljon de nem kímél, máris záporoznak a hátamra az ütések ahogy hátrafeszíti a fejem a lánc. Hörgök ahogy fulladok és célzottan próbálok hátrafelé kapva a testébe marni de elvész a lendületem ahogy fogy a levegő és egyre inkább sajog a testem. A tigris vonásaim lassan kezdenem eltűnni visszahúzódnak.
- Ich gebe auf...[Feladom] - nyögöm ki ahogy egy csepp levegőt kapok, azért meg ne fojtson. Ez a lánc jó megmoccanás volt, főleg hogy egy pillanatnyi sebezhetőséget is mutatott, hiszen gyűlölöm magamon a fogva tartó láncokat. Kezemmel megpaskolom a földet is hogy elereszthet hogy kapjak levegőt rendesen és ha megteszi két mély levegővétel után... ugyanúgy maradok mint eddig. Megmoccanni sincs erőm, és vérzek... Azért kaptam is rendesen és tuti van pár törött csontom is. Mondjuk borda tájon legalább hat... Istentelenül fájok de vigyorog a fejem.

Music:Deathstars - Death dies hard
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trevor Estacado
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Műkincs kereskedő
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Johnny Whitworth
Hozzászólások száma : 272
Csatlakozott : 2014. Apr. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Pént. Jan. 16, 2015 6:30 pm

Elég rázósan hullunk alá és érzem, a végletekig hajtottam magam amellett, hogy figyelem ne ejtsek halálos sebet. Végre kinyögi. A láncokat azonnal eresztem, nem lenne szerencsés a barátaim szűkös táborát ritkítani. Ott fekszik a földön mozdulatlanul, de érzem, hogy él, sőt még az elején levegőt is vett igaz kicsit zihálva. Elégedett vagyok, még talpon állok és... hirtelen egyensúlyt veszítek. Felemelem a kezem és már alig folyik belőle a vér, pedig artériákat tépett át a karma! A válasz hamar érkezik ahogy az éltető káosz ereje elvész. Tekinteten normális lesz a kaotikus energia szertefoszlik, mintha csak a szél oszlatná fel. Hirtelen elhagy minden erőm. Tele vagyok mély sebekkel és maximumon pörgettem magam. Túl sok vért vesztettem.  Térdre esek és eltompul a látásom. Azt a jó büdös... kurva... ekkor már a kezeimre támaszkodnék, de a bal tenyeremben nincs ép csont és rongy módjára hajlik ki alólam. Ebben az állapotban már érzem is a hasogató fájdalmat és nem tudom megtartani magam egy kézzel, elterülök Razan mellet. Ez nagyon nem jó, még is mosolygok. - Miért nem... tudunk sakkozni? Úgy mint az értel... mes... lények. - Nagyon jól esne az éltető vér. A sebeim gyógyulni próbálnak de nincs erőm. Razanból se ihatok, ki tudja mennyire van lestrapálva. Ekkor feltűnik hogy a padlón bőségesen van abból amit keresek. Alig látom a homályos foltot és megalázó is lehetne amit tenni készülök, de hidegen hagy. A padlóról nyalogatom fel a vért. Sajátom és az ő keveréke... pocsék, de mégis olyan jól esik mint ha friss nektár lenne. Tovább fetrengek, de minden perccel egyre biztosabban mozdulok. Végre fel bírok kelni. Őt is szépen regenerál de neki is erő kell. Vállamra veszem és pár méterenként összerogyva botorkálni kezdünk. - Merre van a konyhátok? Zabálnod kéne...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Razan Layton
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Crow Media igazgatója, hangmérnök
Avatar : Yu Phoenix
Hozzászólások száma : 102
Csatlakozott : 2014. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Hétf. Jan. 19, 2015 6:55 pm


Gyűlölöm ha veszítek, de jól tudom hogy ostobaság volt abba a hitbe ringatnom magam hogy nyerhetek Freund-al szemben. Még így is vállon veregethetem azonban magam, hogy eddig állva maradtam. Erőtlenül heverek és szerencsére azonnal elereszt és mély lélegzetet veszek és meg se moccanok. De élek! Nagyon is élek, és annak ellenére hogy szét vagyok törve teljesen jól érzem magam. Oldalra ordítom a szemem a szemem tiszta vér ahogy a felrepedt szemöldökömből odafolyt. Mint valami rossz horrorfilm sminkalanya úgy nézek ki de megvigasztalódom hogy Trevor sincs jobb állapotba és elterül mellettem, elmebeteg vigyora ismerős. Viszonzom.
- Mert az... unalmas és... nem tudnánk.. lenyomni egymást - vigyorgok hiszen ha azt vesszük két stratéga vagyunk az öröklétben és nem hiszem hogy sakkban egyhamar lenyomnánk egymást, bár tudok sakkozni ugyan de unalmasnak találom. Fél szemmel figyelem ahogy hempereg és eszem ágában sincs kinevetni ezért, lévén hogy én se vagyok jobb állapotban. Bár azért érzem hogy regenerálódok, és lassan már normálisan lélegzem és az elszakadt, megnyúlt izmaim is kezdenek összébállni. Feltápászkodok, lassan ülő helyzetbe és úgy figyelem ahogy Freund lábra áll. Nem fog meghalni de szarul néz ki.
- Szarul nézel ki, iszol te rendesen - lövök el egy gyenge vérszegény poént ahogy próbálom megtartani magam és az alagsorból lassan feljutunk a földszintre. Gondolatban üzenem csak Samynek hogy ne jöjjön elő, mert nem akar ilyen állapotban látni és a konyhában leteszem magam. A telefonért nyúlok, és tárcsázok, és majd összeszakadok úgy fáj a vállam a lánctól. Alig tíz percen belül megjelenik a szobalány aki éppen nem hiéna, hanem oroszlán.
- Szolgál ki az urat - mutatok Trevorra és a lány szívbajoskodás nélkül sétál a nem éppen elegáns vámpír elé és minden értelemben felajánlja magát, legfőképpen az éltető vérét.
- Légy a vendégem... - hiszen gondoltam rá h az edzés végére olyan ramaty állapotban leszünk hogy épp csak élünk így gondoskodtam kajáról, neki is és magamnak is. Én fél gőzzel harapok egy darab sültbe.

Music:Deathstars - Death dies hard

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trevor Estacado
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Műkincs kereskedő
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Johnny Whitworth
Hozzászólások száma : 272
Csatlakozott : 2014. Apr. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Hétf. Jan. 19, 2015 7:51 pm

Van a válaszában valami. Vigyorgok tovább a padlón, véleményt adva a hallottaknak.  Mire felkelek, kapok egy iszonyatszar vámpírviccet is. Felé fordulok és miközben felsegítem a lépcsőn, hogy tovabotorkáljunk muszáj ezt visszaadnom. Ez a poén olyan vérszegény volt, hogy csak éhesebb lettem. -  Felérünk és bízok benne, Razan szólt a mesterének, nem megölni akartuk egymást csak játszottunk. Samatha elég semlegesnek látszik, még jó szövetséges lehet, de ha az nem is. legalább nem áll az utamba. Sőt... életben tartja Razant ami nekem kimondottan jó.
A felajánlásnál meglepődök. Még köhögök fel egy kis vért, ráadásul az a kevéske is amit ittam, kicsöpögött belőlem út közben. - Ez aztán a kiszolgálás. - Hajolok a lányhoz. Udvarias vagyok ha már kapok ingyen az értékes véréből egy váltónak, akkor nem okozok neki fájdalmat. Bőségesen iszok belőle és már az első korty hatására megáll a vérzésem. Igen, egy váltó vére értékesebb az emberinél. Bő 7 decit leiszok a lányból, amitől tuti megszédül, de cserébe nem hagyom, hogy féljen. Nem vagyok alapból se egy alsóneműmodell, pláne nem széttépve. Az aggodalma elszáll és kicserélem izgalomra és boldogságra. Mintha egy nagyon jó napja lett volna a barátaival. Miután eleget ittam félreállok és vigyorogva leengedem. - Köszi cica. Elmehetsz. -  Sebeim heves gyógyulásba kezdenek, de a legsúlyosabbaknak kell vagy 15-20 perc míg teljesen begyógyul. Razan mellé sétálok. Leülök vele szembe és nézem ahogy fal. Egészségedre Freund. Ha váltanál egy teljeset, akkor begyógyulna minden sebed, de gondolom nincs benned szufla. Kérsz vért vagy az úrnőd bukik a sebekre? - Közben megmozdul a bal mutató ujjam, amit elégedetten vizslatok. Ha nem is szép de már funkcionál a bal kezem. Fasza... Szép lassan összeállok. Mitagadás, nem volt rossz ez a küzdelem. Annak ellenérem hogy csak most kezdem összekaparni magam egy gyermek boldogságával vagyok feltöltve. Nem ismételgethetünk ilyesmit minden nap, de az biztos, hogy pár havonta egy egy ilyet le kéne bonyolítani.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Razan Layton
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Foglalkozás : Crow Media igazgatója, hangmérnök
Avatar : Yu Phoenix
Hozzászólások száma : 102
Csatlakozott : 2014. Jun. 21.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Hétf. Jan. 19, 2015 8:44 pm


Van ebben az egészben valami morbid bájosság ahogy trappolunk lassan felfelé a lépcsőn és megajándékozom életem egyik legszarabb poénjával, miszerint szarul fest. Ahhoz képest hogy vérre menő kis játékot folytattunk kifejezetten szarul néz ki mély elégedettségemre hiszen azt jelenti hogy elég sebzőerőm van ahhoz hogy fájjon a feje. Ha halálos lett volna és nem lett volna vér mindenütt, biztos ő is kidől. És ez megnyugtat, hiszen minden erőmet beleadtam ebbe a kis játékba és már a konyhában ülök ahogy berendelem az oroszlán kislányt.
- Micsoda házigazda lennék hogyha hagynám hogy éhen vessz egy ilyen vérpezsdítő játék után? - mosolyodom el, hiszen én minden eshetőségre felkészültem és még erre is gondoltam. A lány amúgy is csak alkalmi munkás, direkt a mai napra kértem, és abból amennyit ezért kapott, hogy a vérét adja egy vámpírnak, hetekig semmi gondja nem lesz. És még csak nem is kényszerítettem, mert adtam neki választási lehetőséget. Meg is tette a dolgát és nem kéreti magát amíg én eszek, addig Freund is ezt teszi a maga módján.
- Hm, jól leszek. Közeledik a hajnali óra és ti meg foktok halni. Hazamész vagy maradsz az egyik lenti helységbe vendégségbe? Biztonságos szobák - javaslom és majd ha elment, vagy álomba dől, átváltozok.
- Majd alakot váltok ha lesz bennem szufla, most jól esik enni - válaszolom és bármit is dönt segítségére vagyok benne hogy megtalálja az alagsort vagy ki kísérem a motorig enyhén sántítva, vértől mocskosan. Persze a zuhanyzás lehetőségét is felvetem neki mielőtt útnak indulna, nehogy emiatt szálljanak rá.
- Nagyon jó móka volt, danke schön Freund. Alig várom hogy valamikor egyszer megint játszunk egy keveset - mosolyodom el ahogy kezet nyújtok neki barátian. Két idióta vagyunk szarrá vertük egymást mégis vigyorgunk mint a tejbetök.

Danke schööön!

Music:Deathstars - Death dies hard

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trevor Estacado
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Műkincs kereskedő
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Johnny Whitworth
Hozzászólások száma : 272
Csatlakozott : 2014. Apr. 25.

TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   Hétf. Jan. 19, 2015 9:08 pm

Az ajánlat csábító és még bízok is abban hogy itt biztonságban lennék, de egy makacs dög vagyok. - Hazaesek így véresen, lábadozva, de köszönöm az ajánlatot. - Aztán kiderül ő is keményfejű. Hát mit lehet mondani. Akiket a vér nevel azok kicsit hülyébbek még az őrülteknél is.
- Őszintén nem lepett meg. Na botorkáljunk le. Nem szeretnék lebarnulni. - Jegyzem meg és jutunk vissza a garázsba. Már mind a ketten egész jól vagyunk, azt leszámítva hogy bármelyik horrorfilmben megállnánk a helyünket kellék ként. - Viszlát. Ami azt illeti én is várok még egy kört. Ilyesmit nincs szerencsém minden héten túlélni. - Nevetek a magam módján majd felbőg a motor és elkaparva elindul. A kaput még pont kinyitja az őr, de látszik rajta, hogy nem örül annak ahogy elhagyom a helyet. Majd pont vele fogok foglalkozni.
Hazafele nincs komplikáció csak egy rendőr mellet húzok el, de ő már ismer és tudja, hogy semmit sem látott. Mire megérkezek már hajnalodik és nincs sok időm hátra. Mindenki üdvözöl kicsit meglepve. Edy is a fejét rázza és azt mondja tisztázza ha így játszok nem akar velem haragban lenni. Ezt a többi őr is heves bólogatással hagyja jóvá. Se fürdés,d átöltözés csak bedőlök a koporsóba  és várom a napfelkeltét.

/Köszönöm a játékot/
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Eine kleine Reise - Razan / Trevor   

Vissza az elejére Go down
 
Eine kleine Reise - Razan / Trevor
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Midnight Tales :: Bárhol a nagyvilágban - lezárt játékok-
Ugrás: