HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Útmutató
Hírek

Vadászok újratöltve, mindenki vessen rá egy pillantást, akinek kedves az élete.Bedobtunk pár új canont, ajánljuk a "keresd a párját" játék kedvelőinek.Csak a rangfoglaló ad erőt és mindent lebíró akaratot.Az oldal nyitott:
2010. december 7-én

STAFF

Demetrius
Admin

Profil - PM

Multi: Jane Bianchi


Rain Phantomhive
Moderátor

Profil - PM

Multik:
Judas
Mavis Rosenthal
Luukas Richter
Chat
Latest topics
» Alapítvány épülete- Dave & Vero
Vas. Nov. 18, 2018 3:00 pm by Veronica Thorne

» Step by Step - Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 11:27 am by Trevor Estacado

» Why? - Chloe & Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 10:37 am by Trevor Estacado

» Greg & Lexi
Hétf. Nov. 13, 2017 9:38 pm by Alexis Clarke

» Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ
Csüt. Okt. 05, 2017 9:28 pm by David Johnas

» Kronológia
Hétf. Szept. 25, 2017 2:43 am by John Dante

» Derek & John A tigris és az oroszlán
Pént. Szept. 22, 2017 4:28 am by John Dante

» Elmaradt kötelesség - Ms Clarke & John
Pént. Szept. 22, 2017 4:14 am by John Dante

» Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi
Szer. Szept. 06, 2017 8:49 am by David Johnas

Top posting users this month
Statisztika
Aktív tagjaink: 35
Lányok: 14
Fiúk: 21

Emberek: 6
Vámpírok: 5
Vérfarkasok: 7
Vérgepárdok: 3
Vérhiénák: 2
Véroroszlánok: 5
Vérpatkányok: 0
Vértigrisek: 4
Vadászok: 3
Holdfázis
CURRENT MOON

Share | 
 

 Highway to hell - Judas & Vel

Go down 
SzerzőÜzenet
Velizarii O'Reely
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Avatar : Dro Simoes
Hozzászólások száma : 210
Csatlakozott : 2013. Sep. 29.

TémanyitásTárgy: Highway to hell - Judas & Vel   Vas. Szept. 21, 2014 11:02 pm

Leszáll az este, és nekem sok a dolgom, kész összeesküvést sikerült szőnöm Demetrius szolgálói és emberei körében, hogy megvalósíthassam a mai kis öngyilkos akciómat. Ezúttal nem másik városba akarok menni, hanem másik országba, a magángéppel. Kiszimatoltam, hol van és kik a pilóták, és rájuk szóltam hogy ma estére álljon készen. A fellépésemnek hála, nem vonták kétségbe a szavam, már csak az kell hogy este becsekkoljak Demnél, és aztán szabad az út. Feketét veszek fel feketével, és végül elindulok. Elkerülöm a nagy forgalmat és a kis táskámmal, ami egy egyszerű válltáska egy váltás ruhával, már a gépnél is vagyok. Elmebeteg ötlet tudom, de az a telefonhívás... És viszem neki az iratait, bár tuti hogy valami más is van emögött, azért nem ráncigálna át a fél világon, de bassza meg, nem akarok Judassal rosszban lenni, utálnám ha ilyen ellenségem lenne. Aztán egy órával később már repülök is, és a magasságból nézek ki az ablakon a felhőkre ahogy mexikóba tartok. Egyedül, a hiénák telepére és Judashoz....
Kicsit elmerengek és belemélyedek a kis könyvbe amit a gépen találok, valami cikkgyűjtemény de a semminél jobb, és mikor leszállunk, összeugrik picit a gyomrom, nem vagyok normális esküszöm... Végül azonban összeszedem magam, és amikor a pilóta jelez hogy itt vagyunk és kimászhatok végre a repkedő fém dobozból, ki is szállok és az első akit meglátok szerencsére nem a bátyám, hanem egy sofőr, aki megindul felém és közli hogy Judas már vár, legyek oly kedves beszállni. Nem mondom, az ízlése nem rossz.... fekete bmw... Beszállok, és az elsuhanó tájat nézem amerre megyünk. Nem kell sok idő hogy odaérjünk ahol van, és ki is szállok hogy végre szembe nézzek vele, és az irodájához irányítanak, ahová kopogás után be is nyitok.
- Judas... - szólítom meg ahogy meglátom, nem változott semmit, mióta utoljára láttam, és együtt vadásztunk az éjszakában. Közelebb lépek hozzá, és oldalra biccentem kicsit a fejem. Ezt már megtanultam, a fiatalabb aki még rokon is, így köszönti az idősebbet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judas
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Provokatőr
Tartózkodási hely : Mexikóváros
Avatar : Andrey Zakharov
Hozzászólások száma : 124
Csatlakozott : 2013. Aug. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Highway to hell - Judas & Vel   Hétf. Szept. 22, 2014 8:08 pm

Mióta Demetrius igent mondott, a világ hirtelen teljesen mássá vált. Kitágult és bezárult egyszerre. Hosszú ideig képtelen voltam másra, miután elment, csak jártam a várost, jártam a klubokat, kerestem a hamuban a gyémántot, míg rá kellett jönnöm, utódot találni nem lesz ilyen egyszerű. Bár maradt volna még! Hiányoznak a szavai, a gondolatai, a jelenléte. Ezer év után végre megint olyan volt minden, mint régen. Mintha annyi sérelem fel se gyűlt volna köztünk, mintha minden rendben lenne, mintha nem lenne hat tucat fiatalabb testvérem, mintha nem lenne szolgája.
De már rég nem ezek a szelek fújnak. És épp itt van az ideje annak, hogy miként ő, én is megalapítsam a saját dinasztiámat. Mégis mankókat keresek, és Velizarii az egyik ilyen mankó. Idehívattam, persze. Ő az egyetlen testvérem - Evangeline-en kívül -, akit tartok is valamire, és nem akarom szentelt vízbe mártani az arcát. Bár biztos jól nézne ki utána - noha kár volna a szép arcáért -, de feleslegesen nem kegyetlenkedem vele. Csakis és kizárólag tanítói célzattal.
Az, hogy a hamis iratok miatt idehívtam, természetesen csak ürügy. De azt, hogy mit is akarok vele igazán, majd csak akkor árulom el neki, ha ideért. Vagy talán még akkor sem.
Viszont a ma estémet kicsit elszámítottam. Egy, nem gondoltam, hogy Vel tényleg ideér. Kettő, akadt egy kis elintéznivalóm. Mikor az emberem feljön a liften Velt kísérve, az én ajtóm épp kivágódik. Messziről lehetett hallani némi spanyol üvöltözést, meg azt, ahogy hozzávágok valakit a falhoz, akit aztán kihajítok a nyitott ajtón. Csak azért nem csúszik végig a folyosón, mert a padlót szőnyeg borítja. A társa a szeme alatt jókora monoklival menekül utána, és hajol le hozzá, hogy felvakarja a másik férfit a földről.
Mikor azonban megpillantom vendégemet, dühtől eltorzult arcom egyetlen pillanat alatt rendeződik át majdhogynem barátságossá. Megigazítom a nyakkendőm, és amint Vel bejön az irodába (miközben két hiéna fogja és kihurcolja a két kellemetlen vendégemet), szinte emberivév álok. Szinte. Azért a mohó csillanás ott van a szememben, ahogy felkínálja a nyakát.
- Velizarii - köszöntöm, miközben kezem félrebillentett arcára simul. Odalépek hozzá, majdhogynem ölelésbe vonom, de az talán túlzás volna. Viszont a nyakához odahajolok, és a számat ráillesztem. Megszívom, de nem harapom meg, csupán a vénát igazítom közelebb a bőrfelszínhez, majd egyszerűen végignyalom a nyakát, és felemelve a fejem a szemébe nézek. Megpofozom kicsit az arcát.
- Nem hittem volna, hogy ilyen hamar ideérsz. Hogy csináltad? - kérdezem őszinte érdeklődéssel, majd elveszem a kezem és hellyel kínálom.
- Megkínálnálak valamivel, de... Ettél már ma éjjel? - kérdezem azért, mert hát hiénát bármikor tudok keríteni neki, ami azt illeti, a hálóban is hever egy lány.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Velizarii O'Reely
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Avatar : Dro Simoes
Hozzászólások száma : 210
Csatlakozott : 2013. Sep. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Highway to hell - Judas & Vel   Hétf. Szept. 22, 2014 11:10 pm

Azért ez az utazás nem tesz éppenséggel boldoggá, mert ismerem azért egy kicsit Judas jellemét, és természetét, és ugyebár Demetrius sem véletlenül tiltott el minket egymástól, jó oka volt rá miért tette ezt. És én most ezt rúgom fel azzal, hogy mit sem törődve a dolgokkal elindulok Mexikóba és végül a reptéren már nincs visszaút. Mennem kell, és kiszállok hogy eljussak a kedves testvérem irodájáig, egy fekete szép bmwvel, de meglepő látvány fogad. Még a folyosón, mielőtt bemennék hozzá, két kellemetlenkedő alak ahogy éppen kifelé rohannak, azaz az egyikük, a másik inkább csak hever a padlószőnyegen, mert mást nem tud. Aztán elkotródnak mindketten és végre magunk maradunk ahogy a hiénák is elmennek, és köszöntöm Judast, tudom hogy ennek a városnak jelenleg ő az ura, és akár tetszik akár nem, meg kell adnom a neki kijáró tiszteletet. Akkor is ha éppen nem tudom hogyan álljak hozzá, barát éppen vagy ellenség, vagy csak az életem megkeserítője kíván lenni. Mindenesetre elég nagy hülye vagyok, hogy képes voltam idejönni a kedvéért. Egyenlőre kivárok, ahogy közeledik és az arcomra simítja a kezét, kevés híja van hogy meg ne öleljen de nem zárja be a távolságot így én sem teszem meg, de még nem vagyok ideges a jelenlétében. Ahogy a nyakamra hajol, és rácsókol, kicsit megszívja de nem harapja meg. Ezt már tudom hogy csak az üdvözlése jele és nem rezzenek meg a végignyalásra sem. Haladok. Elhúzom a szám, a már-már kedves pofozásra. Csak hogy érezzem a törődést.
- Te mondtad hogy 5-6 óra az út, sötétedés után egy órával indultam, a magángéppel jöttem - válaszolok, hiszen ő sem gondolta komolyan hogy elpostáztatom magam és ott aszalódok két napig. Na azt nem. A kérdésre bólintok.
- Ettem már, de elfogadom a kínálást is - teszem hozzá, mivel nem akarom megsérteni sem azzal ha nem fogadom el a hiénát, és végül is az is finom, bér attól függ, mindenfélét szoktam fogyasztani aki éppen hagyja magát. Ez a legkevesebb hogy most hiéna van a terítéken.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judas
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Provokatőr
Tartózkodási hely : Mexikóváros
Avatar : Andrey Zakharov
Hozzászólások száma : 124
Csatlakozott : 2013. Aug. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Highway to hell - Judas & Vel   Pént. Szept. 26, 2014 2:49 pm

Valójában megdöbbent Vel illemtudása. Emlékeim szerint New Age-ben egyáltalán nem volt ilyen, velem legalábbis soha, még akkor is dacolt, mikor a tökét csavargattam. Talán pont ez a dac emlékeztetett engem annyira magamra? Ez tetszett benne úgy? Vajon ha a saját gyermekem lenne, akkor is eltűrném, miként Demetrius eltűrte nekem? Különös gondolatok járnak a fejemben viszontlátása örömére, de valahogy minden egyes gondolat ugyanoda fut ki: saját gyermekem lehet. Legszívesebben rögvest az arcába kiáltanám, dicsekvően, de nem... nem teszek úgy, mint akinek ez olyan nagy dolog.
- Nagyon siettél - csillan fel a szemem. - Majdhogynem megtisztelő. És ezek szerint atyánk jóvá hagyta az utazásod - mosolyodom el büszkén, mert nem tudhatom, hogy nem erről van szó. - Jó.
Megfogom kedvenc öcsém vállát, és irányba fordítom. Nagyon barátságos gesztussal irányítom egy hálószoba épp csak résnyire nyitott ajtaja felé, ahol mindenféle természetes fény nélkül árválkodik pár halványan derengő lámpa. Épp annyi fény van, hogy a selyemágyneműn heverő nő hosszú combjait megvilágítsa. Az illata alapján Vel is rájöhet, hogy hiéna, és arra is, hogy valamit éppen félbehagytunk, mikor az előző két "vendég" ideérkezett. A bőre az itteni rasszhoz képest borzasztóan világos, teljesen fehér, akár egy észak-európai vámpíré. A haja ébenfekete, a nyakában fekete szegecses nyakörv, csuklóit vastag bőrpántok kötik hosszú láncon keresztül az ágy két végéhez. Fűzőt visel, melyek félig szabadon hagyják fehér melleit. Semmi más nincs rajta néhány piercinget kivéve.
- Szolgáld ki magad - mutatok rá és az ágyhoz vezetem Velt, egyenesen a lány összesimuló combjai elé, majd elengedem őt. - Szeretném, ha minden lehetséges módon elfogadnád őt. Tekintsd ezt hálának a hosszú útért.
Egyébként nagyon szívesen venném el máris Vel csomagját, hogy átkutassam és kiszedjem a borítékból a papírokat. Alig várom, hogy hazautazzam végre! Demetriushoz. Többek közt ezért kellettek ezek az iratok és ezért kellett, hogy Vel idejöjjön... de persze van más oka is, melyet egyelőre nem fedek fel.
- Nacira kedvesem, ő itt a fivérem, Vel. Ismerjétek meg egymást - szólok a nőhöz még mindig angolul, hiszen ő nem idevalósi, mint a legtöbb hiénám.
Leülök a fotelbe és érdeklődve figyelem, mihez kezd az öcsém a nővel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Velizarii O'Reely
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Avatar : Dro Simoes
Hozzászólások száma : 210
Csatlakozott : 2013. Sep. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Highway to hell - Judas & Vel   Vas. Szept. 28, 2014 1:20 am

Amíg Demetrius figyelt rám, azért szedtem magamra némi tudást, a másik város urakkal való találkozásokkal kapcsolatban és Judas hiába egy öntelt hólyag és a testvérem vagy valami olyasmim, mégis csak Mexiko önjelölt kiskirálya és nem akarom hogy Dem még jobban leverje majd rajtam a gépe elnyúlását. Nem tudom Judas hogyan fogja fogadni, mindenesetre nem sokára kiderül. Beljebb megyek ahogy végül elenged és kifejezi az örömét hogy siettem. Azért annyira nem, de hát nem lehet minden jó és szép.
- Megígértem hogy jövök... - a vámpíroknak az adott szavuk a legfontosabb hiszen az idő nem mossa el a szószegést azoknál, akik örökké élnek. Én emberként is ilyen voltam, ezt meg akarom tartani az örök létemre is, és a kijelentésére elfordítom a fejem, az ablak felé nézek.
- Demetrius nem tudja hogy most itt vagyok és elhoztam a gépét - jegyzem meg, nem tudom mi lesz ennek a következménye, de mivel nem lett szó szerint megtiltva, nem is volt tilos. Ezen a józan paraszti ész logikán indultam el, és ezt elé is fogom tárni ha hazaérek és számon kár, márpedig meg fogja tenni. Nem kételkedem benne. Ezen ráérek később is dilemmázni, inkább figyelmem az ajtó felé irányul, amerre Judas tereli a tekintetem, és engem, túlzottan barátságosan és békésen. Biztosan valami nagy öröm érte hogy ilyen... kedves.
A szobába lépve megpillantom az ágyon a nőt, aki igencsak dekoratív az én ízlésemnek is, és akaratlanul is megnyalom a szám szélét, nem is tudtam hogy Judasnak jó ízlése van női téren. Micsoda kellemes meglepetés. Le is dobom a táskám, bár sokra nem megy vele, mert a borítékot nem ott tárolom, bár ezt ő nem tudja szerencsére. Végigfut pillantásom a gyönyörű női alakon.
- Hát nem mondom jó ízlésed van - pillantok a vámpírra, mielőtt feltérdelnék az ágyra, hogy megízleljem a nő éltető vérét és a combi artériába mélyesszem a fogaimat. Felszisszen egy egészen aprót, de aztán kitárulkozva nyúlik el megint és felizgat a sóhajtozása, ahogyan nyög, és vonaglik a harapásom alatt. Ha már így előrebocsátotta hogy minden lehetséges módon megismerhetem, nem habozok sokat, élek a felkínált lehetőséggel és hanyatt fordítom a nőt, hogy véres ajkaimmal csókoljam nyakon, miközben kiszabadítom magam a nadrágom fogságából, hiszen nem vagyok fából és Nacira meglehetősen vonzó jelenség. Kiszolgálom magam, és nem sokkal később elégedett morranással jelzem hogy nekem már jóó.
- Igazán köszönöm, a... lehetőséget - pillantok Judasra, és aztán megint a nőre. Nem volt rossz kör, el kell ismernem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judas
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Provokatőr
Tartózkodási hely : Mexikóváros
Avatar : Andrey Zakharov
Hozzászólások száma : 124
Csatlakozott : 2013. Aug. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Highway to hell - Judas & Vel   Szomb. Dec. 06, 2014 1:55 am

Demetrius nem tudja, hogy itt van? Megvillannak viharszürke szemeim. Nocsak. Nem számítottam arra, hogy túlélési ösztönnel nem éppen jól felszerelt kisöcsém ilyen hamar nekilát majd sütögetni a saját pecsenyéjét - úgymond -, ám talán épp a fent említett tulajdonság híjának okán történik épp ez. Vagy az is lehet, hogy ez csupán egy gyenge próbálkozás arra, vagy az ő, vagy a szolga részéről, hogy kiüssenek abból a nyeregből, ami egyenesen nekem lett készítve. Mindenesetre, az nem árt nekem, ha ő magángépeket lopkod és megsért tucatnyi nemzetközi egyezményt. Csakis magának. Majd megtanulja.
Mindenesetre... a lány látom, tetszik neki. Igen helyeslem. Szép látványt nyújt, így kiterítve, és Velnek jól áll, ahogy nemes egyszerűséggel magáéval teszi.
Miközben kielégíti magát és Nacirát, felveszem a hátizsákot, melyet magával hozott. A borítékot ugyan nem találom benne, és ez kissé bosszant, de azért nem szakítom félbe őket.
Nacira készséggel kínálja magát, noha egészen biztos, hogy a másik szerepet is képes magára ölteni, sőt, elég jó benne. De most enged és kiszolgál, hagyja magát: ez a dolga. Kedvtelve nézem, bár kissé türelmetlenül, ahogy öcsém holdvilág-feneke előre toszogtatja magát, Nacira alabástromcombjai a tízcentis tűsarkú lakkcsizmában meg közrefogják a sovány derekat és végül közösen élveznek el. Egy pillanatig elgondolkodom róla, Vel vajon elég fiatal-e ahhoz, hogy a magja még potens legyen, de aztán elhessegtetem ezt a gondolatkört. Nem érdekes. Majd meglátjuk, ha mégis. Nacirát legalább ecélból megtartjuk, bár amúgy is...
- Egészségedre. Nacirát megtarthatod. Velünk jön New Age City-be holnap este. Feltéve, ha elhoztad, amiért idehívtalak. Hol van? - kérdezem, félredobva a hátizsákot. Ha bármi törékeny volt benne, az most bizony összetört, mert lekoppant a kemény padlóra.
Mindeközben a hiéna nőstény tovább bűvöli és bájolja Velt, már amennyire meg tudja ezt tenni kibilincselt kezekkel. A lábai és a tekintete fogva tartaná, sőt benevezne még egy menetre. De sajnos ha Vel igent is mondana erre, nekem akkor is közbe kéne lépnem. Már csak azért is, mert jóból is megárt a sok. Na meg, ideje komoly dolgokkal foglalkozni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Velizarii O'Reely
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Avatar : Dro Simoes
Hozzászólások száma : 210
Csatlakozott : 2013. Sep. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Highway to hell - Judas & Vel   Kedd Dec. 16, 2014 11:00 pm

Megvan annak is az oka hogy miért nem mondtam el Demnek hogy jövök, de még Rainnek sem. Tudom hogy ők most éppen nagyon egymással vannak elfoglalva a hétvégén, így hát én meg kirándulni jöttem. Amúgy is, Judast jobb közel engedni mint távol tartani, ezt rövid ismeretségünkből már megtanultam, és bár úgy tűnik ugrálok neki, mégis lassan megismerem őt, és a túlélési technikáját. Ami nem éppen hátrány. Nem tudom hogy valaha is lesz-e elég erőm hogy ellene fordítsam, de bízom benne hogy igen. Addig viszont nem akarok szélmalom harcot vívni, a lehetetlennel, így inkább engedek, és jóba igyekszem lenni vele. Rain nagy bánatára. Mindenesetre meglep az ajánlata hogy fogadjam el a csajt, aki nem mondom nagyon dekoratív és az ízlésem szerint való, méghozzá nagyon is. El tudnám képzelni a saját ágyamban is. Hm.... szóval ha már áll az ajánlat akkor magamévá is teszem, és élvezem ahogy körbefonja karcsú derekam a lábaival amiken tűsarkúk feszülnek. A legkevésbé sem bánom. Aztán ahogy lassan eljutunk a csúcsra mindketten, ki is húzódom belőle, mert bár megtenném még párszor nem akarom kihasználni Judas jóindulatát, és van egy olyan érzésem hogy más sürgősebb neki. A keresgélésre csak elvigyorodom, tudtam hogy át fogja kutatni a táskát így törékenyt nem tettem bele, és a szétgombolt ingem zsebéből szedem elő a kért borítékot, benne mindennel amit megnevezett hogy hozzak el.
- Ne aggódj, elhoztam mindent amit kértél - adom át neki de azt nem teszem hozzá hogy hülye lettem volna az első öt percben átadni neki, így legalább volt egy jó éjszakám is.
- Hm ő is jön? Hm, ahogy akarod és köszi a kedves ajándékot - vigyorodom el, aztán ugyanezzel a mosollyal a nőre nézek. Nem tűnik túl feldúltnak hogy elajándékozták, és az enyém lett. Nem ellenkezek, elfogadom, hiszen miért ne tenném? Nem élek szerzetesi életet és az élet nem áll meg. Lépni kell, élni. Emlékezni ráérek majd vén koromban is. Visszahúzom a nadrágom, és elteszem magam.
- Remélem akad vendégkoporsód - jegyzem meg ha holnap akar menni, akkor ma még aludni kell valahol, és így is sok időt elvesz az utazás... Szerencsétlen hogy ilyen nagy a távolság.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judas
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Provokatőr
Tartózkodási hely : Mexikóváros
Avatar : Andrey Zakharov
Hozzászólások száma : 124
Csatlakozott : 2013. Aug. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Highway to hell - Judas & Vel   Szer. Feb. 04, 2015 3:31 pm

Összehúzom a szemeimet. Hogy nem tűnt fel eddig, hogy ott rejtegeti magánál a borítékokat?! Kis nyomorult. Elragadom a kezéből, miközben öltözködik, vagy tudom is én, mit csinál.
- Legalább erre jó vagy... Szívesen! - vetem még oda Nacirára utalva. - Később majd nem leszel olyan hálás érte - teszem hozzá az orrom alatt mormogva.
Hátat fordítok nekik, és felbontom a borítékokat, ellenőrizve, melyikben mi van és hogy minden megvan-e, ami kellett. Az egyikben van egy pici kulcs, ezt azonnal a mellényzsebembe csúsztatom.
- Máris alukálnod kell kisöcsi? - fordulok vissza hozzá. - Azt hittem, legalább megnézed velem a várost.
Végignézek Nacirán, aki továbbra is ott vonaglik az ágyon kiláncolva. Ami azt illeti, csak akkor ilyen engedelmes, mikor ki van kötözve. Másrészt rosszabb, mint egy anyatigris, vagy hogy úgy mondjam, mint egy párzásra kész hiénanőstény. Lehet, hogy túl nagy falat lesz a kicsi Velnek, de előre jól szórakozom a gondolaton, ahogy majd az öcsköst ledominálja ez a szépséges, veszedelmes szuka.
- Oldozd el a lányt, velünk jön. De óvatosan. Kicsit harapós.
Magukra hagyom őket, míg elintézek egy telefont odakint, becsukom az ajtót is.
- A bilincshez való ezüst kulcs ott van az éjjeli szekrényen - szólal meg a kibilincselt nő. Kissé veszedelmes, sokat ígérő tekintettel követi Vel minden mozdulatát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Velizarii O'Reely
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Avatar : Dro Simoes
Hozzászólások száma : 210
Csatlakozott : 2013. Sep. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Highway to hell - Judas & Vel   Csüt. Feb. 05, 2015 10:29 pm

Nem vagyok teljesen amatőr, szóval érthetően olyan helyre tettem amit kért, amit nem talál meg csak úgy hanem oda kell adnom, és így nem is zavartatom magam ahogy a ruháim közt matat, csak anyagot tapint borítékot nem. Azt én adom oda neki, amit meg sem köszön inkább csak teszi a megjegyzéseid, de már megszoktam. Visszaöltözöm a nadrágomba és kérdőn pillantok Nacirára. Olyan nehéz természet lenne hogy megbánom majd hogy elfogadtam?
- Ennyire nehéz természet lenne? - teszem szóvá ahogy figyelem hogy a borítékokba kutat, minden benne van amit kért, a pici kulcs is, ami szerintem valamiféle széfé lehet. Fogalmam sincs, a cuccai között nem volt semmi ami nyomra vezetett volna hogy mit nyit.
- Nem most, későbbre gondoltam a városnézés után. Ha már eljöttem idáig igazán körbevezethetsz - ki tudja mikor jövök megint Mexikóba. Vagy mennyire lesz súlyos a büntetésem amiért lenyúltam a gépet szó nélkül és csak úgy randalíroztam vele mexikóig. Biztos nem lesz oda a boldogságtól, és a megjegyzésére hogy engedjem el csak felvonom a szemöldököm. Persze ez jellemző Judasra, csak az érdekli amit ő akar. Végigpillantok Nacirán, nagyon formás, és talán... hm, igen vonzó. A hangja is ahogy megszólal. Meg is találom a kulcsot az éjjeliszekrényen ahol mondta és az ágy fejtámlájához hajolok hogy eloldozhassam.
- Most már tudom hogy Judasnak legalább az ízlése jó - mosolyodom el, és elhzódok, fülemben cseng a figyelmeztetése miszerint egy nőstény hiéna nem épp játékos jószág. Sokkal inkább... hm, szívesen játszanék vele.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judas
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Provokatőr
Tartózkodási hely : Mexikóváros
Avatar : Andrey Zakharov
Hozzászólások száma : 124
Csatlakozott : 2013. Aug. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Highway to hell - Judas & Vel   Szomb. Jún. 20, 2015 5:21 pm

Az, hogy Nacira nehéz természet, nem is kifejezés. Ezt azonban nem mondom ki, csak villantok egy sokat sejtető vigyort legértelmesebb kisöcsém felé. Nagyon fiatal, biztos, hogy nem volt még dolga ilyen nővel, mint ez itt. De egyszer mindent ki kell próbálni.
- Aha, persze - hagyom rá a... a mit is? Valami körbevezetésről beszél, vagy nem tudom. Az én gondolataim azonban már egészen máshol járnak. Már a telefonomat nyomkorászom és rájuk zárom az ajtót.

Nacira hosszasan figyeli a vámpírt, szinte mozdulatlanul. Teljesen nyugodt és mozdulatlan mindaddig, amíg Vel el nem fordítja a kulcsot a bilincsben, viszont amint ez megtörténik, elrántja jobb karját a rácstól és a fiú torkára feszül a marka.
Egyetlen pillanat alatt vágja maga alá és csapja rá az egyik ezüstbilincset Vel vékony csuklójára.
- Soha többé ne merészelj úgy beszélni rólam, mint egy tárgyról, te mocskos, perverz vámpír. Jól jegyezd meg, hogy az előbb megdugtál, mert ez mostantól nem fog előfordulni!
Hozzátesz még egy szenvedélyesen gyűlölködő spanyol mondatot is, és addig tartja lefogva a fiút, míg az nem bólint, vagy nem kér valamilyen formában bocsánatot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Velizarii O'Reely
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Avatar : Dro Simoes
Hozzászólások száma : 210
Csatlakozott : 2013. Sep. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Highway to hell - Judas & Vel   Szomb. Jún. 20, 2015 7:20 pm


Fogalmam sincs mit akar kezdeni Judas, de az maradjon inkább az ő dolga, én megelégszem azzal, ha vendégkoporsót vagy ágyat biztosít azt jobban szeretem, és ha haza akar menni, hát menjen. Bár mondjuk, Rain ezen tuti kiborulna, mivel rühellik egymást, és karácsonyra Judas Darts táblát kapott, egy fényképpel amin Rain feje volt, mivel azt kérte. Aztán jóvahagyja a körbevezetést, de teljesen nem itt jár a figyelme, máskülönben ismerem annyira hogy sosem lenne az önkéntes idegenvezetőm, de végülis majd leverhetem rajta később is. Ahogy kimegy utána nézek ahogy becsapja az ajtót, és gyakorlatilag kettesben maradunk Nacirával, és a bilincskulcsot meg is találom az éjjeliszekrényen, amivel ki tudnám szabadítani. Kezembe veszem, és fölé hajolok hogy kinyissam a bilincset de a folytatásra nem számítok, így van esélye maga alá forgatni és csapdába ejteni a csuklom. A kulcs a másik kezemben van, és így ki is tudom magam szabadítani akár, de előbb kivárom mit akar. Feldühödve támad nekem, és a torkomra szorít. Felhúzom a szemöldököm, komolyan egy nem lélegző embert akar megfojtani? Másik kezemmel gyorsan kiszabadítom magam, és ezúttal én vágom magam alá, hogy csak úgy nyekkenjen.
- Megjegyzem akkor is ha behúzod a karmaid, de lássuk be így tényleg jobban tetszel, másfelől meg egy örök érvényű jótanács: ne akarj fojtogatni olyasvalakit, aki eleve nem lélegzik, veled ellentétben, oké? - markolok rá én is egy kicsit a torkára, kap levegőt, de jól nem érezheti magát tőle. Amilyen az adj isten.... olyan a fogadj isten.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judas
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Provokatőr
Tartózkodási hely : Mexikóváros
Avatar : Andrey Zakharov
Hozzászólások száma : 124
Csatlakozott : 2013. Aug. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Highway to hell - Judas & Vel   Hétf. Jún. 22, 2015 9:02 pm

A lendülettől valóban nyekken, benne szakad a lélegzet és hatalmasra nyílnak a szemei.
- A legkevésbé sem érdekel, hogy tetszem-e neked - közli, és hazudik. Mert azért eléggé meglegyezgette a hiúságát az, hogy bókolnak neki, még ha ilyen agresszív, faramuci módon is.
Megfeszíti karcsú testének minden inas izmát, hogy ki tudjon szabadulni, és dühösen morran fel, már amíg kap levegőt.
Mellkasa a fűző felett kismadárszerű szaporasággal emelkedik és süllyed, nyaka hosszú, hófehér és kívánatos. Részegítő illatában egyszerre elegyedik a düh, a gyűlölet... és a vágy.
- Látom tudsz mást is, mint falatozni a felkínált vacsorából. Talán nem is vagy olyan puhapöcsű, mint gondoltam...
Felhúzza a lábát, térde a vámpír golyói közé simul, épp csak éreztetve, hogy akár jó nagyot bele is rúghatna. Ám ez csak figyelemelterelés. Amint Vel figyelme lankad, már mozdul is a keze, hogy beletépjen a szép festett vörös sörénybe, és hátratépje a fiú fejét, csak hogy aztán a nyakára haraphasson mohón.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Velizarii O'Reely
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Avatar : Dro Simoes
Hozzászólások száma : 210
Csatlakozott : 2013. Sep. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Highway to hell - Judas & Vel   Szer. Júl. 01, 2015 5:21 pm

Vámpírmódra vigyorodom el, de nem bízom el magam hiszen ha ennyire vadmacska, akkor jó lesz vigyáznom, és nem hagyhatom hogy az éberségem lelankadjon, a végén még további meglepetések érnének, de tisztán érzem a hazugságát. Az orromba kúszik, és csiklandoz szinte.
- Szép hazugság Nacira, de jól áll - jegyzem meg fölé hajolva, hiszen szeretem az ilyen típusú nőket, akik nem a törékeny plázacica kategóriába tartoznak, és az ilyen nőkkel mint Nacira is, inkább tudok mit kezdeni és kedvemre való hogy nem csak heverésznek, hanem aktívak, néha túlságosan is azok. Figyelem ahogy mellkasa emelkedik-süllyed, kissé mintha kapkodná a levegőt, amit hagyok neki, és orromba kúszik az illata, kellemes, kissé dühös és mégis vággyal teli lenne? Vagy még keverem valamivel ezt a szagot? Mindenesetre kellemes és elmosolyodok egy kissé ahogy jól érezhetően felhúzza a lábát, de mégsem akar megrúgni, inkább a hajamba tép. Felhörrenek erre, és arra is hogy agresszíven a nyakamra harap, de végül én is a hajába markolok, nekem kissé könnyebb dolgom van mert neki hosszabb a haja, és felhúzom az egyik lábam, hogy kivédjem az esetleges térdelését, és hogy az ágyon tartsam. Belepréselem az ágyba és a kulcs csontjára harapok, de nem vérző sebet, bár eléggé bizseregnek a fogaim hogy kicsit jobban, mélyebben harapjam.
- Talán nem az vagyok aminek tűnök... - csókolom rá ártalmatlanul a szavakat a bőrére szinte, ahogy így tartom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judas
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Provokatőr
Tartózkodási hely : Mexikóváros
Avatar : Andrey Zakharov
Hozzászólások száma : 124
Csatlakozott : 2013. Aug. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Highway to hell - Judas & Vel   Hétf. Júl. 06, 2015 10:49 pm

- Kapd be - felel pimasz dühvel az újabb kétes élű bókra.
Nem tetszik neki, hogy lefülelik a blöffjét, ez teljesen egyértelmű. Nemigen szokták szembesíteni a tényekkel. Vagy nagyon magas rangban áll az itteni hiénafalkában, vagy csak mindenkit sikerült annyira megfélemlítenie, hogy tudják, nem érdemes szórakozni vele. Vajon mit keres egy ilyen Judas ágyában? Talán ő is olyan, mint te, és szereti a kihívásokat? Vagy épp ellenkezőleg: ő a szubmisszív szerepet szereti az ágyban játszani?
Felkiált, és hangjába egy dühös-izgatott nyögés is vegyül. Nagyon ínyére van, hogy nem bánnak vele kesztyűs kézzel, de ezt a világért se vallaná be. Élvezi a fájdalmat a jelek szerint, de azt is élvezi, hogyha ő oszthat másnak fájdalmat. Remek és sokoldalúan felhasználható BDSM-partner lehetne belőle, már ha valakinek van ehhez idegrendszere.
Érezni rajta, hogy szinte remeg azért, hogy végre a szemfogak is felsértsék a bőrét, ne csak ilyen kiscicásan harapdálják és nyalogassák össze, de helyette csak annyit mond mérgesen és büszkén:
- Ha belém harapsz, vámpír, azt nagyon megbánod...
Igazából még így is elég fenyegető, hogy érezni rajta: mindennél jobban vágyik arra a harapásra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Velizarii O'Reely
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Avatar : Dro Simoes
Hozzászólások száma : 210
Csatlakozott : 2013. Sep. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Highway to hell - Judas & Vel   Szer. Júl. 29, 2015 5:18 pm

- Melyiket? A jobb vagy a bal melled? - ingerkedek vele a beszólására, nem kell engem sem félteni, nem vagyok az az elveszett típus, mint amilyennek sokan gondolnának, és az ilyen vad vággyal és némi fájdalommal teli szituációkat sokkal jobban kezelem, mint a diplomatikus szarságokat. Most is, ahogy Nacira fölé kerekedve az ágyba préselem, nem tudom elnyomni a vágyat magamban, és érzem hogy ő is kívánja ezt a helyzetet, a dühe, morgása a vágya keveredik és kellemes fűszer kombóként csiklandozza az orromat. Nem tudom eldönteni hogy az ágyban melyik felet képviseli, de valahogy mindkettőben el tudom képzelni és remek játszópajtás lenne belőle. Bár ki tudja? Ha Judas hozni akarja...hülye lennék visszautasítani. Kiszakad belőlem is egy mély morranás ahogy ficereg alattam, és nem kis vágyat érzek hogy a fenyegetése ellenére is alaposan belé harapjak, persze tudom hogy nem marad majd viszonzás nélkül. Mindenesetre vállalom a kockázatot, hogy mit fog reagálni, és rávillantom a vámpíros mosolyt, mielőtt ráharapnék a kulcs csontjára, de nem iszom már többet, hiszen már ittam, és tele vagyok, csak a harapás kedvéért csinálom, és ahogy megemelem a fejem, lenyalintom a kibuggyanó vércseppet, ami vörösre festi az ajkam. A fekete és a vörös a legjobb párosítás ami csak létezik. Lenyalom a sebet hogy bezáródjon és Nacira ajkaira csókolom a saját vérét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judas
Vámpír
Vámpír
avatar

Foglalkozás : Provokatőr
Tartózkodási hely : Mexikóváros
Avatar : Andrey Zakharov
Hozzászólások száma : 124
Csatlakozott : 2013. Aug. 27.

TémanyitásTárgy: Re: Highway to hell - Judas & Vel   Szomb. Aug. 22, 2015 1:48 am

- Hű, ez igen, bohócot reggeliztél? - horkant gúnyosan, majd hozzáfűz pár keresetlen spanyol szót is, melyekkel biztos, hogy a jó édes anyádba küldött el. Büszke, akár egy oroszlán, de a bestiája egy sokkal ocsmányabb, sokkal vadabb és durvább dögevő, mint gondolnád.
Egyesek szeretik, ha megharapják őket. Egyesek teljesen függők az újabb és újabb erotikus, apró, finom kis harapásoktól. Mások, mint ez a nőstény is, egyenesen imádják, amikor agyarak tépik a húsukat. Viszont ez a harapás nem elég neki. Még csak meg sem feszül a teste, csak egy halvány nyögés hagyja el a torkát.
- Erre vágsz fel? Erősebben, te kis...
Azonnal elhallgat, amint saját vérével a szádon csókolod vissza. Érzed, hogy ellened feszül, egyenesen ráharap az ajkadra, de annyira mohón csókol vissza, hogy a fogaitok összekoccannak. Küzd a dominanciáért a csókban is. Felemeli a fejét, annyira erőteljesen akarja irányítani nyelveitek táncát. Végül teljesen megelégeli, és lendületet vesz, hogy a combjaival közrefogva a derekad, hanyatt fordítson, és az öledbe ülhessen. Egészen végigsimul rajtad, pornószínésznőket is megszégyenítő mozdulatokkal csókol hevesen tovább, miközben keze bejárja a tested. Végül levegőért kell kapnia, hiszen kettőtök közül ő még lélegzik.
A vágytól vadul villogó, sárga szemekkel mered rád, és épp lemenne rajtad (bár nem biztos, hogy lenne benne köszönet, amilyen harapós), mikor valaki rátok töri az ajtót. Feszes kis tűsarkúba bújtatott lábbelik kopognak végig a hálószoba parkettáján és megállnak mellettetek. Egy meglehetősen szigorú külsejű szőke hölgyemény mered rátok. Ő is vámpír, idősebb nálad, de nem sokkal, csupán nagyjából száz évvel. Megköszörüli a torkát, ha esetleg nem figyelnétek rá azonnal.
- Nacira, látom, kioldoztak. Elmehetsz. Odalent vár egy kocsi, hazavisz. Pakolj össze, hajnalban elutazol.
- Nem megyek sehová - közli Nacira, miközben láthatóan harcias ellenszenvvel nézi a másik karót nyelt nőt, akinek egy mosoly nem sok, annyi sincs az arcán. Vet rád egy futó pillantást, meg a szétharapdált szádra, de nem tesz semmiféle megjegyzést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Velizarii O'Reely
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Avatar : Dro Simoes
Hozzászólások száma : 210
Csatlakozott : 2013. Sep. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Highway to hell - Judas & Vel   Vas. Szept. 13, 2015 6:33 pm

- Nem, ez a saját remek humorom - húzom el a számat, ahogy nem veszem figyelembe a spanyol szitkokat, mert gondolom az. Nem hiszem hogy éppen az egekig magasztalna, de nem is várom el tőle, semmit nem várok el, csak egyszerűen nem hagyom magam. Tisztában vagyok vele hogy hiéna, azt is bebizonyította már, hogy eléggé vehemens és igazán uralkodásra hajlamos, de ilyen téren én sem engedékeny vagyok. Én is uralni vágyom a helyzetet nem is kicsit. Éppen ezért nem hagytam magam az ágyba préselni elsőre, bár nem tudom mit gondolt drága bátyám, mit fogok csinálni ha összefutok egy igazi vadmacska típusú nővel az ágyban.
- Ezer örömmel... - morranom ahogy a vére utóízével az ajkaimon csókolom erőteljesen, nem kímélve, és nyelveink vad táncot járnak, egyikünk sem enged, és egyikünk sem marad alul. Érzem ahogy combjai körbe fonják a derekam, és ahogy lendületet vesz, hirtelen megint alul találom magam, de nem szakítottuk meg a csókot. Nacira minden erejét beveti ahogy érzem, és kezei már a testemen kalandoznak, meglehetősen kellemes érintés, ahogy a karmait érzem, mert naná hogy nem csiklandoznak, de nem is ez kell nekem. Ahogy megvillan a szeme sárgán, már a bestia tekintetével néz rám, és zöld szemeimben tiszta vággyal nézek rá vissza, ahogy lassan lemenne rajtam és.... itt elakadunk, mert valaki nem ismeri az illemet, és ránk tör. Felkönyöklök hogy lássam a szőke, szigorú tekintetű nőt, aki nem túl vidám. Mondjuk Judas mellett én sem biztos hogy vidám lennék.
- Szóval, te ki is lennél? - kérdezem a nőre nézve, miközben szemmel láthatóan ő nem vesz tudomást a helyzetről. Nekem így is jó. Mindenesetre megint erőt veszek magamon, és magam alá fordítom Nacirát hogy kimászhassak az ágyból. Nyilván oka van hogy ez a nő idejött, és tudni akarom hogy mi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Highway to hell - Judas & Vel   

Vissza az elejére Go down
 
Highway to hell - Judas & Vel
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Midnight Tales :: Bárhol a nagyvilágban - lezárt játékok-
Ugrás: