HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Útmutató
Hírek

Vadászok újratöltve, mindenki vessen rá egy pillantást, akinek kedves az élete.Bedobtunk pár új canont, ajánljuk a "keresd a párját" játék kedvelőinek.Csak a rangfoglaló ad erőt és mindent lebíró akaratot.Az oldal nyitott:
2010. december 7-én

STAFF

Demetrius
Admin

Profil - PM

Multi: Jane Bianchi


Rain Phantomhive
Moderátor

Profil - PM

Multik:
Judas
Mavis Rosenthal
Luukas Richter
Chat
Latest topics
» Alapítvány épülete- Dave & Vero
Vas. Nov. 18, 2018 3:00 pm by Veronica Thorne

» Step by Step - Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 11:27 am by Trevor Estacado

» Why? - Chloe & Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 10:37 am by Trevor Estacado

» Greg & Lexi
Hétf. Nov. 13, 2017 9:38 pm by Alexis Clarke

» Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ
Csüt. Okt. 05, 2017 9:28 pm by David Johnas

» Kronológia
Hétf. Szept. 25, 2017 2:43 am by John Dante

» Derek & John A tigris és az oroszlán
Pént. Szept. 22, 2017 4:28 am by John Dante

» Elmaradt kötelesség - Ms Clarke & John
Pént. Szept. 22, 2017 4:14 am by John Dante

» Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi
Szer. Szept. 06, 2017 8:49 am by David Johnas

Top posting users this month
Statisztika
Aktív tagjaink: 35
Lányok: 14
Fiúk: 21

Emberek: 6
Vámpírok: 5
Vérfarkasok: 7
Vérgepárdok: 3
Vérhiénák: 2
Véroroszlánok: 5
Vérpatkányok: 0
Vértigrisek: 4
Vadászok: 3
Holdfázis
CURRENT MOON

Share | 
 

 A renegát

Go down 
SzerzőÜzenet
Rain Phantomhive
Moderátor
Moderátor
Rain Phantomhive

Foglalkozás : Orvostanhallgató
Avatar : Andy Biersack
Hozzászólások száma : 558
Csatlakozott : 2013. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: A renegát    Szer. Okt. 08, 2014 3:04 pm

■ ■ ■ ■ ■

A Z   I G A Z S Á G   M O Z A I K J A I  
T Ö B B F É L E K É P P E N
I G A Z Í T H A T Ó A K   Ö S S Z E   -
V A J O N   E G Y I K   K É P
I G A Z A B B - E   A   M Á S I K N Á L ?  

■ ■ ■ ■ ■


A fiú elvette tőled a töltényt és sarkon fordult. Annyira bízott benned, hogy vissza se nézett, hogy célba veszed-e újra. Ennyire ostoba, vagy ennyire magabiztos?
És ami ennél is fontosabb: igazat mondott-e a Vadászszövetségről?
Mióta letetted a telefont, vagyis mióta konkrétan ráb-sztad azt a parancsot kiadó kontaktra, egyfolytában rezeg. A helyiek nincsenek hozzászokva ahhoz, hogy valaki felülbírálja a parancsaikat. Ez egyszerűen elfogadhatatlan.
Ha nem veszed fel a telefont, neadjisten ki is kapcsolod, vagy eldobod, sejted, hogy nagyon hamar fel fog keresni valaki, aki majd udvariasan megkér, hogy tarts vele. Vagy lehet, hogy nem annyira udvariasan. Nem olyan rég óta vagy ebben a városban ahhoz, hogy tudd, a Szövetség tagjai olykor... furák.
Mintha nem egészen tudná a jobb kéz, hogy mit csinál a bal.
Ez az érzés egy ideje motoszkál benned, és most, hogy a fiú megfogalmazta, hirtelen összeállnak a darabok. Mikor néha a támaszponton voltál (abban a föld alatti kiképzőközpontban, ahová az egyik metrómegállóból induló szervizalagúton keresztül lehet eljutni), hallgatag vagy vitatkozó oktatókba botlottál. Egy ideig lehet azt hinni, hogy csak apró összetűzések. Főleg, ha amúgy nem érdekelt a dolog. De most, hogy belekevertek téged is - ha igaz, amit a fiú beszélt... Egyáltalán hogy mertek belekeverni?!
Persze teljesen érthető. Idegen vagy ebben a városban. Soká tűnne bárkinek is fel, hogy eltűntél. Ha bárki foglalkozna vele egyáltalán. Foglalkozna vele valaki? Bárki? Feláldozható vagy.
Persze, ha hagyod magad.
De vigyázz! A logika csak addig segít, amíg okosabb vagy az ellenfelednél. Utána viszont kiismerhetetlen és alattomos ellenséggé válik.

-----------------------------


Air above me.
Earth below me.
Water around me.
Fire within me.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ezirius
Vadász
Vadász
Ezirius

Foglalkozás : Vadász/Fegyvernepper
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Michael Biehn
Hozzászólások száma : 86
Csatlakozott : 2014. Mar. 30.

TémanyitásTárgy: Re: A renegát    Szer. Okt. 08, 2014 4:35 pm

Állok az estében. Raint már nem is látom ezért elindulok a buszmegálló felé, közben gondolkodok. A hívást csak akkor fogom felvenni ha már a járművön vagyok. Ezzel célpont lettem. Tudják honnan hívtam és bemérhetik a következőt is. Muszáj mozgó járműről intéznem.
Várom a buszt és tovább tanakodok. A helyi erők egymást akadályozzák. Így teljesen tiszta miért lettem én a palimadár. Tökéletes átverés, a hírhedt orosz vadász ön kezűleg megöli a Város urának szolgáját és vele a mesterét, csak mert kilépett a szövetségből. Így a nevük tiszta marad, de a céljaik teljesülnek. A Demetriushoz lojális erők széthullanak, engem kinyírnak, az orosz erőket pedig jó időre leláncolják. Nem ismerem jól a városurat. Nem tudom melyik fél követi a helyes utat. Basszus... egy ilyen csapdába belelépni! Haza nem jelenthetek azonnal elvarrnának minden szálat a helyiek, nekem meg azonnali kivonási parancsot adnának nemzetközi diplomácia végett. Itt most csak én vagyok. Meg talán Rain. Ő osztotta meg velem az infót. Viszont nem rohanhatok hozzá, túl egyértelmű húzás lenne. Most egy darabig egyedül vagyok és kevesebb emberre támaszkodhatok mint valaha. Kurvára bosszantó! Rúgok odébb egy kavicsot a járdán, hosszan pattogva gurul tovább. Kicsit szaglásznom fog kelleni, de most okosan el kell intéznem a hívást.
Megint rezeg a telefonom, de már látom közeledni a buszt. A jármű lelassul és szisszenve áll meg előttem. Az ajtók kitárulnak és szerencsémre csak páran vannak rajta. Egy idős nagyi, egy anyukat két tíz közeli kisfiúval és egy bulizni induló 4 fős tinicsapat. Elég tömeg ahhoz, hogy ne eshessenek közvetlenül nekem, de elég kevés, hogy ők mindent hallhassanak. Felszállok és a végállomásig kérek jegyet. Leülök a leghátsó ülésben messze a többi embertől. A gép zúgása miatt bőven hallótávolságon kívül. 30 perces az út addig, bármelyik megállóban leszállhatok és folyamatosan mozgok.
Itt az ideje felvenni. Ismét rezzen a telefon és fogadom a hívást. Figyelek, hogy ne keltsem fel az érdeklődését, hagy higgye, hogy még mindig egy makacs bábú vagyok.  - Itt Ezirius. Bocsánat, hogy nem tudtam fogadni, de túl sok kíváncsi fül vett körül. Találnom kellet egy csendesebb helyet. -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rain Phantomhive
Moderátor
Moderátor
Rain Phantomhive

Foglalkozás : Orvostanhallgató
Avatar : Andy Biersack
Hozzászólások száma : 558
Csatlakozott : 2013. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: A renegát    Szomb. Okt. 11, 2014 5:47 pm

A buszon tényleg úgy tűnik, nincs mitől tartanod. Bár az egyik lány az oszlopot körülálló tinitársaságból elég gyakran pillant feléd. Idősebbnek tűnik, mint a többiek, bár talán csak a smink teszi.
Mindenesetre a telefon rezgése egyre sürgetőbb, és szinte sejted, hogy a vonal másik végén valakinek épp az utolsó idegszálán táncolsz. Felkészülsz, hogy egy meglehetősen agresszív leb-szást fogsz kapni, de ehelyett egy idegen hangot hallasz. Mély orgánumú férfihang, egészen biztos dohányzik, a kiejtése helyi, amerikai angol, kissé hadarva beszél, noha nem tűnik idegesnek, sokkal inkább vidámnak a hangja.
- Helló, itt Richter - mutatkozik be. Tucatnév, semmit se mond. - És, találtál? - érdeklődik, mintha csak ugratni akarna. - Figyelj, remélem tudod, hogy benne vagy a slamasztikában. Történt egypár dolog míg odavoltál questelni, egyáltalán mi tartott ennyi ideig?! Mindegy. Gyere vissza a központba. El kell intéznünk pár dolgot.
Meglepően informális az egész beszélgetés. Szinte el se hiszed hogy ez tényleg az a szám, amiről a hívást vártad, de ha csekkolod a telefon kijelzőjét, akkor azok a számok jelennek meg, amiknek kell. Egy biztos: ez a fickó nem az, akinek az imánt jelentést tettél és nem is az, akitől a parancsot kaptad.

-----------------------------


Air above me.
Earth below me.
Water around me.
Fire within me.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ezirius
Vadász
Vadász
Ezirius

Foglalkozás : Vadász/Fegyvernepper
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Michael Biehn
Hozzászólások száma : 86
Csatlakozott : 2014. Mar. 30.

TémanyitásTárgy: Re: A renegát    Vas. Okt. 12, 2014 9:45 am

- Értettem. - Azzal ki is nyomom  a telefont. Minél rövidebb, annál jobb. Szóval Richter. Még csak nem is ismerős a név és miért jöjjek vissza a központba? Nem vagyok a helyiek kedvence mióta felszedtem a csapdáikat. Még mindig bőszít, hogy hogy lehettek akkora barmok. Mégis ki a fene pakolja tele ezüstélű medvecsapdákkal az erdőt!? Ja igen... a tehetséges vadászok. Asa lába meg majdnem ottmaradt.
Megáll a busz és én leszállok, innen már haza tudok gyalogolni. Tele a fejem a mai est gondolataival. Amiket Rainnel beszéltünk, a parancs, a vadászok helyzete most meg itt ez a Richter fazon. Mennem kéne most azonnal a központba. Idióta vagy Ezirius! még a vámpírok is pihennek, neked is kéne. Kattan a lakásom ajtajában a zár és kivont pisztollyal belépek. Villanyokat kapcsolok és körülnézek minden sarokban. Fura szokás, de hasznos. Bezárok minden ajtót és ablakot majd kihúzom a botlózsinórokat. Nincs nagy házam, de a bejárati ajtóra kötve van ezért egy ezüstrepeszes gránát egy befőttesüvegnyi szenteltvízben. A kombinált védelem a jó védelem. Aki van olyan hülye hogy rám rúgja az ajtóm, az megérdemli. Az ablakokon csak nyitásérzékelő van. Néha még egy a főúton elrobogó kamiontól is beindul annyira érzékeny.
Bedőlök az ágyba és készünk holnap 4 kor irány a bázis. Akkor még a tanoncok se járnak arra. Kisebb az esélye egy csapdának. Azok alapján amit Rain mondott még az árnyékom is veszélyes. Nézegetem  a plafont. Nem bízhatok se a helyiekben, haza se telefonálhatok... Mélyet sóhajtok mintha ezzel mindent meg lehetne oldani. ... renegát lettem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rain Phantomhive
Moderátor
Moderátor
Rain Phantomhive

Foglalkozás : Orvostanhallgató
Avatar : Andy Biersack
Hozzászólások száma : 558
Csatlakozott : 2013. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: A renegát    Kedd Okt. 21, 2014 10:29 pm

Nem-visszamenni a központba a hívás ellenére ugyanolyan parancsmegtagadás, mint amit az imént hajtottál végre a legszigorúbb értelemben vett kilövési rendelkezés felülbírálásával. Sokba kerül neked a kis sz-rházi élete, valahogy érzed előre. A telefon nem csöng újra. Bizonyára várnak. Már ötévesen sem volt szép dolog nem elmenni egy zsúrra, ahová vártak. A dolog csak kellemetlenebb, ha medvecsapdás, felnőtt őrültekről van szó.
A buszmegálló, amit választasz, a tinicsapatnak is érdekessé válik. Sietve indulnak épp abba az irányba, amelyikbe te is, és noha halványan felrémlk, hogy van itt egy szórakozóhely (valami átalakított parkolóház), azért furcsa a véletlen.
Képzett vadász vagy, és nem véletlenül maradtál eddig életben. Feltűnik, hogy a lány, aki az előbb is nézegetett, ügyetlenül követni próbál. A többieket maga mögött hagyta (amúgy is inkább hátráltatták, mint sem), és bár nem rossz, nyilvánvalóan nincs a háta mögött túl sok tapasztalat. Egyébként az ő arca se ismerős, de hát nem is láttál túl sok újoncot, nem mutatták be a jövő új nemzedékét az idegennek.
Ha ettől függetlenül is felballagsz a lakásba, mindent rendben találsz, de a lány egy idő után fogja magát ééés becsenget. Nyilván nem tudod, ki állhat az ajtónál, mert épp a zsinórokkal bábozol és próbálod nem eltéveszteni a sorrendet, meg hát a vizes gránát is ott lebeg mindenki feje felett. De ha kinézel a kukucskálón, ott fogod látni a kis piercinges fejét.

-----------------------------


Air above me.
Earth below me.
Water around me.
Fire within me.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ezirius
Vadász
Vadász
Ezirius

Foglalkozás : Vadász/Fegyvernepper
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Michael Biehn
Hozzászólások száma : 86
Csatlakozott : 2014. Mar. 30.

TémanyitásTárgy: Re: A renegát    Vas. Okt. 26, 2014 1:52 pm

A csöngő hangja azonnal kizökkent és pisztollyal a kezemben pattanok ki az ágyból. Felkapom a kést is és elindulok. Pontosan tudom melyik damil hol feszül, így nem kell látnom őket, hogy könnyedény átlépjek felettük. A gránát damilját az ajtónál egyszerűen elvágom a késemmel és óvatosan kinézek a kémlelőnyíláson. Lámpákat nem kapcsoltam, mert annak a fénye jelezné közeledtemet. A lány arca ismerős és ha eddig követett biztos fontos neki valami. Bíztam benne, hogy csak valami gyenge tréfa akar lenni, de ezek szerint komoly. Az hogy csenget nem a béke jele. Lehet taktika vagy csak csali a csaj. Kikémlelek az ablakon és extra társaságot keresek. Mivel ilyet nem találok, elfordítom a kilincset és amint nyílna az ajtó felcsapom az erős külső lámpát. A fénye vakít a hirtelen sötétből előtörve és ettől nem lehet látni, hogy mi van a robbanásszerűen kitáruló ajtó mögött. Egy kéz nyúl ki a sötétből berántva a lány az ajtó pedig visszacsapódik. Pillanatok alatt ismét a sötétben találhatja magát, csak most a padlón hasal hátán a jobb térdem, feszíti a földre, bal karja a hátára csavarva és tarkójának feszül a Glockom csöve. - Ha sikítasz az agyad csak szatyorban viszed haza.- Morgom a súgásnál pár tónussal erősebb hangon, közel hajolva a lány fejéhez. Ha barátságos is jobb az elővigyázatosság. Ráadásul egy egyértelmű fizikai hátrányban lévő személy is cselt és megtévesztést alkalmaz. Én már csak tudom, az ellenfeleim 80% jóval erősebb nálam. - Hiba volt követned... hiba volt idejönnöd... de most már itt vagy. Mit akarsz?- Morgom kicsit hangosabban, de minden kis szünetben gondosan fülelek hátha más is mozog a ház körül. A válaszra várok és úgy néz ki ma nem alszok. Nem baj, erre vannak a stimulánsok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rain Phantomhive
Moderátor
Moderátor
Rain Phantomhive

Foglalkozás : Orvostanhallgató
Avatar : Andy Biersack
Hozzászólások száma : 558
Csatlakozott : 2013. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: A renegát    Szer. Nov. 26, 2014 8:11 am

Bízz az érzékeidben, ha azt súgják, követnek, akkor követnek is. Bár egy kislányt utánad küldeni... Vagy a képességeid teljes alábecsülése, vagy valami olyan meglepetés fog érni hamarosan, amire egyáltalán nem számítottál.
Ahogy kinézel a kukucskálón, a lány felpillant egyenesen a szemedbe, majd vissza a telefonjára. Rajta kívül senki mást nem látsz a folyosón, ami egyébként is sötét, az okostelefon képernyője világítja a lányt is csak meg alulról. Ez nem az a fajta lépcsőház, ahol portás nyitja ki neked az ajtót és ragyogó lámpák kísérik az utadat a lakás ajtajáig. Az is lehet, hogy a csaj egyszerűen nem találta meg a kapcsolót. Vagy nem volt gusztusa megnyomni.  
Az ablakon keresztül nem sokat látsz, mivel bent vagy a szobában az ajtónál, és ez nem a földszint. Ha elmész odáig, hogy kiless, a lány újra megnyomja a csengőt, na nem mintha türelmetlen lenne, de talán sürgős neki, hogy beengedd. A csengőd egyébként elég hangos, az egész emelet és az alsó-felső szomszéd is hallja, hogy valaki keres.
Az ablakon keresztül, ha mégis kinézel, látsz lent parkoló autókat, robogós pizzafutárt, aki az épületbe készül bejönni, az utca túloldalán egy nő halad el nagy szatyorral és babakocsit tolva, a telefonon olyan hangosan magyarázva, hogy egy-két szó felhallatszik. A kocsik bármelyikében ülhet az a társaság, amelyiket keresed, ilyen magasról az épület tövében lévők ablakába nem látni be, amúgy is van köztük sötétített ablakos.
Amint a lány kint hallja, hogy végre moccan valami odabent, kinyílik a zár és az ajtó is, abbahagyja a csengő agresszív működtetését, majd meglehetősen meglepetten zuhan be a lakásodba. Ahogy kinyitod az ajtót, mintha látnál hirtelen egy árnyat visszahúzódni a lépcsőn, aki inkább szeretné távol tartani magát az agresszív ajtónyitásoktól. A lány rémült nyüsszenésekkel és egy apró sikollyal honorálja a manővereidet. A teste egyébként meglepően izmos tónusúnak tűnik, ahogy így magad alá hajtogatod. A karjai ellenfeszülnek neked, de végül marad a földön, ki tudja, hogy a pisztolycső hatására-e vagy sem.
- Szállj le rólam és elmondom, te f-szfej! Kitöröd a karomat! - verbalizálja feltételeit meglehetősen mocskos szájjal. A hangja is fiatal korra utal, nem lehet több 20 évesnél.
Odakint mozognak dolgok, ugat egy kutya, kopognak cipősarkak, csenget egy biciklis és káromkodik is valaki, de az valószínűleg inkább az alsó szomszéd.
- Üzenetet hoztam neked, és hidd el jobban jársz, ha meghallgatod, mert különben nem az én agyamat fogom hazavinni szatyorban, te s-gg, hanem a tiédet a golyóiddal együtt. Különben is milyen paranoiás fazon rángat be egy gimnazistát a lakásába és teper le a földre? Meg vagy őrülve? Vagy erre izgulsz?! A fenébe már! - próbál megvonaglani alattad, nagyon panaszos és nagyon mérges. A telefonját amúgy elejtette, ami a kezében volt, és aggódó pillantásokat vet rá, de a képernyőjén semmi se látszik, az eséstől kikapcsolt. (Nem egy Nokia...)
- Samir küldött. Most már elengedsz?!
Ez pontosan az a név, amit a kölyöknek szánt golyóba véstél.

-----------------------------


Air above me.
Earth below me.
Water around me.
Fire within me.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ezirius
Vadász
Vadász
Ezirius

Foglalkozás : Vadász/Fegyvernepper
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Michael Biehn
Hozzászólások száma : 86
Csatlakozott : 2014. Mar. 30.

TémanyitásTárgy: Re: A renegát    Szer. Nov. 26, 2014 10:26 am

Felvágták a nyelvét de mit várjak egy fiataltól? A teljes szitkozódást és szenvedést jeges türelemmel és acélos tartással várom végig. Amit meghallom a nevet felmegy a vérnyomásom és elönt a méreg. Van pofája egy gyereket küldeni? Gyáva féreg. Felkelek a lányról, de a pisztolyt még felé szegezem és ha hirtelen mozdul szétlövöm a lábfejét. Nem látszik veszélyesnek, de ez semmit nem jelent. Ezek után akit Samir küld, az jót nem hozhat és életben maradni nagy meló lesz ha egy ilyen ügy végére akarok járni. Felkapom a telefon a szabaddá vált kezemmel és bekapcsolom. Hangom színtelen és jellemtelen mit ha egy gép olvasná fel amit mondok. - Sokat pofázol és nem arról amiről kéne. Mi a pin kód? A faszi mögötted téged is követett vagy kísért? Ha ezek megvannak elmondhatod az üzenetet is. Ha trükközöl megöllek. Nem te leszel az első gyerek akit lelövök. Szóval kezdheted... - Vetek rá szigorú pillantást, bár biztos hogy a félhomály gondosan elrejti a minimális mimikát. Mindent ki akarok deríteni róla. Bízhatok e benne? Mik a szándékai? Mégis miért engem akartak palira venni? Nem félek ehhez sötét trükköket alkalmazni. Meg akarták velem öletni A város urát a szolgáján keresztül, elég ingerült vagyok, hogy megtegyem a szükséges lépéseket. Minden az együttműködésén múlik. Talán értékes lehet még ő is. Mindenesetre próbálok úgy helyezkedni hogy ha valaki rám rúgná vagy szitává lőné az ajtót ne legyek útban. Az az alak a sötétben nem hagyja nyugodni a fantáziám. Mégis miért sikerül mindig a legnagyobb szarba keverednem? Aludnom is kéne, de ha nincs időm még mindig ott vannak a katonai stimulánsok. Előbb utóbb ezek a szarok visznek a sírba, de jobb tőlük megdögleni 55 évesen, mint meghalni a héten. Vissza térve a lányhoz.  Ha megadja a pin kódot akkor át fogom nézni a levelezését. Ha nem, végighallgatom, talán lesz időm kiszedni belőle később. A többi válasz elől nem fogom hagyni kitérni. Nem tudom hogy bízhatok e benne de mint említettem, mindenre választ akarok kapni és fogok is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rain Phantomhive
Moderátor
Moderátor
Rain Phantomhive

Foglalkozás : Orvostanhallgató
Avatar : Andy Biersack
Hozzászólások száma : 558
Csatlakozott : 2013. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: A renegát    Szer. Dec. 24, 2014 12:28 pm

- Milyen faszi? - kérdez vissza, totál hülyének nézve. Vagy nem látta, hogy követték, vagy fedez valakit, vagy az ürge jellegtelen.
A fenyegetéstől azonban kicsit megrémül. Nem annyira, mint amennyire egy random kamaszlány megrémülne az ilyesmitől. Hallott már ilyet biztosan. Lassan mozdul, hogy ne ingereljen támadásra vagy meggondolatlan lövöldözésre. Hanyatt fordul és felhúzza a lábait.
- Négy darab hatos a pin - mondja végül megadóan. A félhomályban a pisztolycsővel szemez, amíg te a telefon bootolását várod, meg megtalálod az üzeneteket. Az SMS-ek közt van pár friss, olyanok, hogy "Hova a p-csába lettél Pat?", kb öt perccel ez előtt kapta, meg egy másik arctól, hogy "Várunk a bejáratnál, puszi". Ezek előtt egy "S" nevű kontakttól érkezett egy számkód, körülbelül akkor, amikor elköszöntél a kölyöktől... talán. Előzmények nincsenek a beszélgetésben.
A lány sóhajt.
- Végeztél? Vagy esetleg a meztelen selfie-ket is átpörgeted? Haladjunk már. Kilenckor kezdődik a koncertem és még oda kell érnem - morogja egyre kevésbé barátságosan. A csuklóját mozgatja óvatosan, bevághatta, mikor a padlóra kented.
Kint a folyosón semmi mozgás nincs egyébként.

-----------------------------


Air above me.
Earth below me.
Water around me.
Fire within me.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ezirius
Vadász
Vadász
Ezirius

Foglalkozás : Vadász/Fegyvernepper
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Michael Biehn
Hozzászólások száma : 86
Csatlakozott : 2014. Mar. 30.

TémanyitásTárgy: Re: A renegát    Csüt. Dec. 25, 2014 8:44 am

Némán tűröm a válaszokat miközben böngészem a telefont és próbálok reagálni az eseményekre. Rakosgatni kezdem a szilánkokat. Az árnyékalakkal nekem kell majd megismerkednem. Nincs időm komolyabban bántani a lányt különben a kintiek rájöhetnek, hogy vallatom.  Szóval... a csapat tényleg csak egy rakat kölyök, így a koncert is lehet reális. Samir üzenete meglep. Ez parancs lesz, ráadásul betanult manőver ha csak egy számkód járul hozzá. Nagyon komolyan ki akarták iktatni a kölyköt és vele együtt a gazdáját. Ki a fenének áll érdekében egy viszonylag stabil rendszer megbolygatása ilyen szinten? Ráadásul úgy, hogy ne a helyi kezek legyenek mocskosak. Ekkor a legrosszabb gondolat fut át a fejemen. Lehetséges, hogy egy konkurens vámpír beszivárgott a vadászok közé? Nem nagy munka egy Demetriushoz hasonló matuzsálemnek kicserélni az összes emlékét egy vezetőnek esetleg egy balul elsült küldetés alatt. Egy olyan vén trotty kiiktatása úgy, hogy egy tucat vadász is ellenem van egyedül nem kivitelezhető. Erre visszatérek ha már tudok valami konkrét infót is. Mindig a legrosszabbra gondolok. Az idő szorít és cselekednem kell. Tudják, hogy itthon vagyok mozgásba kell lendülnöm.
- Már csak két kérdés maradt. Első, mit takart a 45728 nevű parancs? Második, mi Samir üzenete? -
Kicsit bosszant a lány ezért megpróbálok a saját stílusában reagálni. - Ha ezek megvannak mehetsz a koncertedre. A meztelen selfie-k meg majd jöhetnek ha kinőtted ezt a punk korszakot. - Hogy kéne innen kijutni? Talán ha követném. Mindenesetre míg válaszol bekapcsolom a mobilnetet  és egy adott oldalról teszek rá egy algoritmust. Ez minden beérkező és küldött üzenetet duplikál és egyet átirányít hozzám. Ha válaszol a kérdéseimre el fogom engedni én pedig azonnal felkapom a táskám, beleszórok pár extra cuccot és az éjjellátóm. Ki tudja mit hoz az este.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rain Phantomhive
Moderátor
Moderátor
Rain Phantomhive

Foglalkozás : Orvostanhallgató
Avatar : Andy Biersack
Hozzászólások száma : 558
Csatlakozott : 2013. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: A renegát    Hétf. Jan. 19, 2015 1:01 am

A vadászok mindig is nagyon ügyeltek arra, hogy semmi közük ne legyen se vámpírokhoz, se falkákhoz. Mindenkit csak távolról figyelnek, és ha közbeavatkoznak, akkor azt csak a hatalmon lévő szervek utasítására teszik. Így marad mindenki keze tiszta.
De te már nem vagy olyan naiv, mint a metróalagútban verekedésre oktatott kicsi vadászcsibék, akiknek még ott a tojáshéj a fenekükön. A vadászok is mocskos alakok, korrupció fertőzi a szerveiket, kapzsiság és becsvágy az elméjüket, és ártatlanok vére a kezeiket.
Nemcsak akkor bűzlik a dolog, ha egy konkurens vámpír szivárgott a Vadászszövetségbe. A dolog amúgy is ezer sebből vérzik. De jelenleg te vagy az egyetlen - na meg a kölyök, aki kijelentette, hogy magasról tesz az egészre -, aki tud erről, és aki bármit is hajlandó tenni, hogy felgöngyölítse ezt az egészet.
Mindenesetre néhány társ nem lenne rossz. Viszont ki tudja - mire az egységed ideér, talán már rég felnégyelnek. Mert ezek megtalálnak. Olyanok, mint a csótányok, ahol egyet látsz, ott igazából legalább hét másik is ott van. A kiscsaj talán csak csali és figyelemelterelés. Az az érzésed támad, hogy értékes időt vesztegetsz, miközben már rég máshol kéne lenned. Hiszen az a Richter hívott, és az a hang nem a szokásos operátorodé volt, aki mindig keres, és nem is az a hang volt, aki a fiú megölésére utasított. Valaki más. Aki az előzőek helyébe került.
- Az egy telefonszám, te gyökér, azt felhívva kaptam meg az utasítást, hogy tapadjak rád, mégis mit gondoltál minek vagyok itt?
Nekilát, hogy belője a haját, ha már szétzilálódott teljesen. A lila tincsek teljesen összekeveredtek a zöldekkel, ami abszolút nem elfogadható. Rág kettőt a rágóján, majd válaszol:
- Nem hittem volna hogy a végén még ezt is megkérdezed. Na ide hallgass, ezt üzeni: megtörtént amitől félt, a fiú megbabonázott téged, de ne aggódj, mással is megesett már, van nála ellenszer erre. Nem buktál el a próbán. Azt is mondta, hogy a központ jelenleg nem biztonságos, puccsot vittek véghez és megszállták az alsó szinteket. Semmiképp ne menj oda. Ez tényleg igaz? - kérdezi, kissé aggódva. Vadásztanonc. Az alsó szintek a tanoncok kiképzőszobái, ezt már tudod. Érthető, hogy ez aggasztja, még ha nem is feltétlenül érti a történtek jelentőségét.
- Azt is mondta, hogy adjam meg neked azt a telefonszámot, mert ez egy titkos SOS vonal. Csak a tanoncok használják ezt a telefonszámos dolgot amúgy, segélykérésre, ha valami balul sül el a terepen és a mentorunk kiüti magát, vagy szarba lépünk - fűzi hozzá, mert ez nyilvánvalóan nagyon fontos információ a számodra.
Elvigyorodik a selfies megjegyzésedre, egyre jobban tetszel neki.
- Bajban vagy? - érdeklődik még.

-----------------------------


Air above me.
Earth below me.
Water around me.
Fire within me.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ezirius
Vadász
Vadász
Ezirius

Foglalkozás : Vadász/Fegyvernepper
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Michael Biehn
Hozzászólások száma : 86
Csatlakozott : 2014. Mar. 30.

TémanyitásTárgy: Re: A renegát    Hétf. Jan. 19, 2015 1:30 pm

Csöndesen végighallgatom. El kell érnem Richtert és ha Samir azt hazudja, hogy puccsot csináltak ott ahova ő hív, akkor ott a helyem. Nem tudom, hogy mit akar csinálni a lánnyal ha elvégezte a dolgát, de ha tippelnem kéne ő is elvarrva szereti a szálakat. A telefont nem adom vissza nem baj ha azt hiszi komplikációk vannak, talán még félre is tudom egy ponton vezetni. Viszont ez esetben a csaj kimarad a koncertről. Tanonc, de remélem tanult is valamit azon kívül hogyan lehet ütős beszólásokat kreálni. Egy pillanatra lehunyom a szemem és gondolkodok. Ma este nem tudom mire számítsak. Teljes felszerelés és éberség kell. Meg pár ember aki segít. nincs a hátamon szem és ezúttal én az űzött vad vagyok.- Vadász vagyok. A baj az életem része, de most sokkal több forog fent. Te pedig meg lettél szívatva... Koncert törlés, jössz velem. Persze ha nem zavar, hogy egynél több lyuk lehet a seggeden, akkor mehetsz amerre akarsz. - Berohanok a szobámba, felrántom a golyóállót mellényt, hátamra az Ak-m gyors leoldó táskában, pisztoly, harci vegyszerek a combtáskában, éjjellátó. A tartalékokból előkapok egy gyors fecskendőt harci stimuláns vegyszerekkel. Ez be is kerül a vénámba így az elkövetkezendő 3 napban aludni nem fogok, de utána... Szobámból kifele a lány kezébe nyomok egy MP-5 géppisztolyt 4 tárral. - Gyorsított kiképzés. Remélem tudod melyik a veszélyes vége. Készülj a legrosszabbra bízz a legjobban. Megyünk és megtudjuk mi az igazság erről a káoszról. - Nem tudom ki a sötét alak, várják e a lányt, vagy engem. Sose hittem, hogy ez fog kelleni de... A szekrényből kiveszek egy detonátort és mélyet sóhajtok. - Ezért a húzásért nagyon meg leszek baszva...- Egyet sípol a kicsi kütyü és egy baszott nagyot robban az elosztótranszformátor tőlünk nem messze. Nem csak a ház, de az egész kerület elsötétül minden közvilágítással együtt. Lehajtom az éjjellátót, hangosat kattan a fegyver zárja, ahogy felhúzom és kibiztosítom, majd szólok a lánynak. - Húzás a kocsimhoz. Nem sietünk, próbálj követni. Ja igen, nem bánnám ha tudnám a neved. -  Nyílik az ajtóm és a vaksötétben tökéletesen látva elindulok tüzelésre emelt fegyverrel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rain Phantomhive
Moderátor
Moderátor
Rain Phantomhive

Foglalkozás : Orvostanhallgató
Avatar : Andy Biersack
Hozzászólások száma : 558
Csatlakozott : 2013. Aug. 15.

TémanyitásTárgy: Re: A renegát    Szer. Feb. 04, 2015 1:40 pm

- Micsoda?! - háborodik fel. - Miért? Nekem semmi közöm ehhez... - kezd bele a mondókájába, csak időközben ő is rájön, hogy ez bizony nincs így. Hiszen épp az imént adta át az üzenetedet.
- Várj... Most azt akarod mondani, hogy akkor ez komoly? Nem csak valami gyakorlat? Én azt hittem, ez csak egy teszt...
Na jó, most egy kicsit komolyan kezd berezelni. Újra átgondolja, mi is történt vele az elmúlt egy órában, és a gép végül kidobja neki az eredményt: óriási nagy szarban van ő is. Nyel egyet, miközben te felfegyverkezel. Elveszi a pisztolyt, meglehetősen jól simul a kezébe, és azonnal tudja, mit kell tennie vele: az egyik tárat beletolja, a többit elteszi.
- Hé, ugye nem akarsz felrobbantani minket? - mered a kezedben lévő kütyüre, majd összerándulva a földre kuporodik a detonációt hallva. Majd fölnéz. Odakint máris csattan két kocsi nem messze, bizonyára annál a nagy kereszteződésnél.
A lány belekapaszkodik a derekadba, noha azért teljesen vaksötét nincsen és ő is lát. Kint világít a hold, ami épp dagadófélben van, 20%-on állhat talán.
- Zara. Zara Hamilton. És a tiéd? - kérdezi, majd elindul utánad, eleinte kicsit botladozva, de hamar megtalálja az egyensúlyát.
Mielőtt elérnéd a saját bejárati ajtódat, az berobban közvetlenül előttetek. Zara sikkant egyet rémülten, de mivel mögötted volt, neki nagy baja nem esik, téged viszont vállon talál a kirepülő darab az egykori ajtódból. Apró detonátor volt, épp csak annyira elég, hogy a kilincset és a zárat lerepítse a bejáratodról. Ezt követően érkezik valami apró, öklömnyi nagyságú fémajándék a lakásba, ami sajnos nem gázt kezd el eregetni magából. Pontosan tudod, mennyi időd van. Nem sok.

-----------------------------


Air above me.
Earth below me.
Water around me.
Fire within me.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ezirius
Vadász
Vadász
Ezirius

Foglalkozás : Vadász/Fegyvernepper
Tartózkodási hely : New Age City
Avatar : Michael Biehn
Hozzászólások száma : 86
Csatlakozott : 2014. Mar. 30.

TémanyitásTárgy: Re: A renegát    Szer. Feb. 04, 2015 10:15 pm

Indulok az ajtó felé és bátorító szándékkal, haloványan mosolygok a lányra. - Ezirius Dimitrovics. Ígérem élve hozlak ki innen. - Ennél többet nem tehetek érte. Indulni kell.
Vagyis szeretnék. Elvakít a villanás, ami szétzilálja az ajtóm és bár a töltet nem a mi megölésünkre volt méretezve. Az is sietve követi a napirendjét. Koppan a gránát és már rúgom is vissza ki a nyitott szétforgácsolt ajtón át. Alig repül át a másik térbe már robban is. Ez a detonáció nem kicsi mint az előző. A lökéshullám megborít és a fülünk is sípolni fog. Legalábbis az enyém sípol.
Elül a por amit a második robbanás lökése betolt a szobába. Szerencsére hagyományos gránát volt nem repesz így még élünk. Próbálok felkelni, de amit a bal kezem használnám végigfut rajta a fájdalom, ami azonnal arra késztet, hogy visszaesve megnézzem mi az. Az ajtó egy szilánkja hever a vállamban. Ezt majd a kocsiban kell elintéznem. A sípolás lassan alább hagy én pedig feltápászkodok Zarát szólítva. - Szed össze magad minél előbb. - Gyorsan végigmérem és nem látok rajta sebet, így ő lesz a támaszom a menekülésben. - Remélem tudsz vezetni. Mert te fogsz. Most pedig húzás, amíg nem jön a következő szeretet csomag.- Megyek ki félkézzel fogva a gépkarabélyt. Közelre még tudok vele pontosan lőni de a sajgó váll és az azzal járó hiányzó kéz sokat ront. Kint látom a jóakarókat is. Két férfi darabokra tépve. Ők már nem árthatnak, de még lehetnek többen is. Minél előbb le kell érnünk és elhajtani innen. El a bázisra. Ott talán kapok valami választ a kérdéseimre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A renegát    

Vissza az elejére Go down
 
A renegát
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Midnight Tales :: Kalandok, hatalomátvételek - lezárt játékok-
Ugrás: