HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Útmutató
Hírek

Vadászok újratöltve, mindenki vessen rá egy pillantást, akinek kedves az élete.Bedobtunk pár új canont, ajánljuk a "keresd a párját" játék kedvelőinek.Csak a rangfoglaló ad erőt és mindent lebíró akaratot.Az oldal nyitott:
2010. december 7-én

STAFF

Demetrius
Admin

Profil - PM

Multi: Jane Bianchi


Rain Phantomhive
Moderátor

Profil - PM

Multik:
Judas
Mavis Rosenthal
Luukas Richter
Chat
Latest topics
» Alapítvány épülete- Dave & Vero
Vas. Nov. 18, 2018 3:00 pm by Veronica Thorne

» Step by Step - Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 11:27 am by Trevor Estacado

» Why? - Chloe & Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 10:37 am by Trevor Estacado

» Greg & Lexi
Hétf. Nov. 13, 2017 9:38 pm by Alexis Clarke

» Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ
Csüt. Okt. 05, 2017 9:28 pm by David Johnas

» Kronológia
Hétf. Szept. 25, 2017 2:43 am by John Dante

» Derek & John A tigris és az oroszlán
Pént. Szept. 22, 2017 4:28 am by John Dante

» Elmaradt kötelesség - Ms Clarke & John
Pént. Szept. 22, 2017 4:14 am by John Dante

» Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi
Szer. Szept. 06, 2017 8:49 am by David Johnas

Top posting users this month
Statisztika
Aktív tagjaink: 35
Lányok: 14
Fiúk: 21

Emberek: 6
Vámpírok: 5
Vérfarkasok: 7
Vérgepárdok: 3
Vérhiénák: 2
Véroroszlánok: 5
Vérpatkányok: 0
Vértigrisek: 4
Vadászok: 3
Holdfázis
CURRENT MOON

Share | 
 

 Vérfarkasok

Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 92
Csatlakozott : 2012. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Vérfarkasok   Szer. Feb. 22, 2012 12:52 pm

Vérfarkasok:

Hierarchia:

Ulfric:
A horda legerősebb hím alfája. Az abszolút uralkodó. Ő irányít és hozza a döntéseket. Nem feltétlenül kell mellette állnia egy női vezetőnek, csak ha akarja és megtalálja a megfelelőt erre a posztra.

Lupa:
Az Ulfric párja. A horda ugyanúgy elfogadja a döntésit, de csak akkor, ha azok nem ellenkeznek az Ulfric akaratával. A Lupa pozíciót csak alfa nőstény töltheti be, akit az Ulfric választ, ha választ.

Sköll:
Az Ulfric első számú testőre. Ez nem jelent semmilyen pozitív megkülönböztetést a második testőrrel szemben. Csak alfa lehet a poszton.

Hati:
Az Ulfric második testőre. Nem jelent hátrányos megkülönböztetést, feladatai azonosak a Sköllel. Csak alfa lehet a poszton.

Bölverk:
A horda bérgyilkosa. Ha az Ulfric valamilyen piszkos munkát nem akar elvégezni, akkor azt a Blöverkre bízza. A pozíció nemtől független, kizárólag csak alfa töltheti be.

Freki:
A horda első számú trónkövetelője. Az Ulfric után következik a rangsorban és igényt tarthat a vezető szerepére. Ő az, aki kihívhatja az Ulfricot, ha annak ideje lejárt, vagy felelőtlenül irányítja a csapatot. Mindenképpen alfának kell lennie.

Geri:
A harmadik a hordában, szintén a trónkövetelők sorában áll, a Freki után. A pozíciót csak alfa töltheti be.

Eros:
Férfi segítő. Az újonnan megfertőzött nőstény tagoknak segíti az átváltozásokat kezelni, a stresszes helyzetekben, valamint elmagyarázza nekik a vérfarkasok életmódját, írott és íratlan szabályait a hordán belül. Hím alfa töltheti be a posztot.

Erato:
Női segítő. Az Eros női megfelelője, feladatai azonosak az Eros-éval, csupán feladatai a újonnan megfertőzött hímekre vonatkoznak. Nőstény alfa lehet ezen a helyen.

A faj leírása:

A farkasokra jellemző az erőteljes testfelépítés és a hosszú végtagok. Vastag, tömött bundájának színe élőhelyétől függően (a sarkvidékektől az egyenlítőig mindenhol fellelhetőek) a fehértől, a vörösön át egészen a feketéig váltakozhat.
Hordákban élnek. Teliholdas estéken a csapat szervezetten vadászik, így nagy termetű zsákmányt is képesek elejteni. Hatalmas szemfogakkal és éles tépőfogakkal rendelkeznek. A táplálékon megosztoznak. A hordákban szigorú rangsor uralkodik, melyet minden tag betart. Híresek összetartásukról, szervezettségükről, és alkalmazkodó képességükről.
Kiváló érzékszervekkel rendelkeznek. Üvöltésük akár 10 km-re is elhallatszik.
A farkasok nem ugatnak!

A Wolf Howl bemutatása:
New Age City hordájának neve:Wolf Howl - Farkasvonyítás
Gyűléseinek színhelyei:Az Ulfric lakása
A Wolf Howl tagjai hatalmas balhéikról és a hordán belüli belviszályairól volt híres New Age City-ben. A szebb napokat is megélt hordát az előző Ulfric, Thomas irányítása alatt rengeteg tag hagyta el, nem volt megegyezés, közös hang a csapatban, folytonosak voltak a harcok a tagok között, melyeknek gyújtópontjában az Ulfric állt.
Azonban nemrég feltűnt egy ifjú, törtető, erős farkas, aki a David Johnas névre hallgat, és akinek határozott céljai voltak a hordában. Sikeresen belépett a hordába, majd pár napon belül elérte a Freki címet. Nem kellett egy egész hetet várni, és már az Ulfricot hívta ki. A harcot sikeresen megnyerte, átvette az Ulfric rangot, és az óta az este óta a horda összekovácsolására, megerősítésére törekszik megállíthatatlanul, hol csupán szóval, hol ököllel vívva ki magának a tiszteletet.
A New Age City-ben található Wolf Howl horda az új Ulfric vezetésével elkezdett újraéledni, új tagok csatlakoztak és visszatért néhány régi ismerõs is a falkába. A cél ismét a város legnagyobb alakváltó közösségévé válni, meghaladva régi virágzásának létszámát is.
Tény, hogy a falkában még mindig nem tökéletes a rend, de az összetartás egyre erõsebb.

Egymáshoz és a vezetéshez való viszonyuk:
A hordában az Ulfric a mindenkori vezetõ, õ dönt mindenrõl, az õ szava a törvény, és ezt a törvényt erõs kézzel be is tartatja. A tagok a vezércsere óta egyre jobban kijönnek egymással, hol önként, hol az Ulfric miatti kötelességükbõl. Egyre kisebb a feszélyezettség, a gyûlések is nyugodtan, békésen és harmóniában telnek. A fiatal rendbontókat azonnal kezelésbe veszi az Ulfric, de elõfordul néha, hogy egy-két hozzá hû önkéntes is segít ebben. A vezér mellett több alfa is áll, akik hol példaként, hol elrettentésként szolgálnak minden tagnak.
A tagok betartják a vezér minden parancsát, mert számára mindegy, hogy szub vagy alfa az illetõ, ha bajt kevert, azt megbünteti, nem tesz különbséget.

A többi falkához való viszonyuk:
Mióta az új vezér átvette a hatalmat, és a farkasok belviszályai is csitultak, elmaradtak a külsõ támadások is, így a többi falka fellélegezve adott egy új esélyt.
A mostani Ulfric feltett szándéka a jó kapcsolat kiépítése a város összes klánjával.

Köszönés:
- egyenrangúak: megölelik, közben meg is szimatolják egymást. Már az ölelés elõtt kitárt karral kell közeledni, ami azt mutatja, hogy nincsenek ellenséges szándékaik, nyitottak a másik fél irányában. Általában az alárendelt tárja ki karjait korábban.
- szub-alfa (vagy alfa-Ulfric): a szub (alfa) kezdeményez, fél térdre ereszkedik (emberek jelenlétében csak ölelés, ahol a gyengébb bújik), karjait maga mellett oldalt kicsit kitartva, és megvárja, hogy az alfa (Ulfric) engedje felkelni, ami általában egy halk morranás, majd jön az ölelés.
- szub-Ulfric: a szub térdre ereszkedve üdvözli vezérét, aki csak biccent erre (emberek között a szub meghátrál lehajtott fejjel, a vezér pedig nem veszi figyelembe, ezzel is elkerülve a feltûnést)


Gyûlések menete:
Nem csak teliholdkor tartanak gyûléseket. Minden gyûlés alkalmával elõször a rendbontókat bünteti meg az Ulfric, majd egy rövid játékos harc után következik a vadászat a közeli erdõben. A vadászat és így a gyûlés végeztével az erõsebb alfák, akik vissza tudnak változni emberi alakjukba segítenek hazajutni a gyengébbeknek.A hozzászólást Admin összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Júl. 22, 2013 7:35 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://midnighttales.hungarianforum.com
Admin
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 92
Csatlakozott : 2012. Feb. 22.

TémanyitásTárgy: Re: Vérfarkasok   Szer. Feb. 22, 2012 12:52 pm

VÉRFARKASOK

Ulfric / a vezér
David Johnas (alfa)

Lupa / az Ulfric párja

Freki / 1. trónkövetelő

Geri / 2. trónkövetelő

Sköll / 1. testőr
Mickael Montgomery (alfa)

Hati / 2. testőr

Bölverk / bérgyilkos

Eros / nőstények mentora (hím)

Erato / hímek mentora (nőstény)
Katherin Vylyan (alfa) / c a n o n
Melissa Moreau (dom) / c a n o n

További tagok:
Caspar Miller (szub) / c a n o n
Daniel Mist (szub) / c a n o n
Devon Fisher (dom)
Heaven Bells (szub)
Joan Grant (dom)
Kegan Noir (dom)
Mizushima Marko (dom)
Nathaniel Wheeler (alfa)
Prometheus 05 (alfa)

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://midnighttales.hungarianforum.com
 
Vérfarkasok
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Midnight Tales :: Fontos Információk játék előtt :: A világ bemutatása, fajleírások-
Ugrás: