HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Útmutató
Hírek

Vadászok újratöltve, mindenki vessen rá egy pillantást, akinek kedves az élete.Bedobtunk pár új canont, ajánljuk a "keresd a párját" játék kedvelőinek.Csak a rangfoglaló ad erőt és mindent lebíró akaratot.Az oldal nyitott:
2010. december 7-én

STAFF

Demetrius
Admin

Profil - PM

Multi: Jane Bianchi


Rain Phantomhive
Moderátor

Profil - PM

Multik:
Judas
Mavis Rosenthal
Luukas Richter
Chat
Latest topics
» Alapítvány épülete- Dave & Vero
Vas. Nov. 18, 2018 3:00 pm by Veronica Thorne

» Step by Step - Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 11:27 am by Trevor Estacado

» Why? - Chloe & Trevor & Ana
Csüt. Nov. 16, 2017 10:37 am by Trevor Estacado

» Greg & Lexi
Hétf. Nov. 13, 2017 9:38 pm by Alexis Clarke

» Autók és egyéb gondolatok - Daniel - DJ
Csüt. Okt. 05, 2017 9:28 pm by David Johnas

» Kronológia
Hétf. Szept. 25, 2017 2:43 am by John Dante

» Derek & John A tigris és az oroszlán
Pént. Szept. 22, 2017 4:28 am by John Dante

» Elmaradt kötelesség - Ms Clarke & John
Pént. Szept. 22, 2017 4:14 am by John Dante

» Hazatérés és egyéb katasztrófák - DJ, Phil, Promi
Szer. Szept. 06, 2017 8:49 am by David Johnas

Top posting users this month
Statisztika
Aktív tagjaink: 35
Lányok: 14
Fiúk: 21

Emberek: 6
Vámpírok: 5
Vérfarkasok: 7
Vérgepárdok: 3
Vérhiénák: 2
Véroroszlánok: 5
Vérpatkányok: 0
Vértigrisek: 4
Vadászok: 3
Holdfázis
CURRENT MOON

Share | 
 

 Sweet Child O' Mine

Go down 
SzerzőÜzenet
Demetrius
Vámpír
Vámpír
avatar

Avatar : Tobias Sorensen
Hozzászólások száma : 293
Csatlakozott : 2013. Jul. 23.

TémanyitásTárgy: Sweet Child O' Mine    Hétf. Feb. 02, 2015 10:06 pm


Baltimore, az Amerikai Egyesült Államok huszadik legnépesebb városa. Az enyém az első tizenkilenc is, de a kicsi fiam épp ide akart jönni, végül is érthető, hiszen maga a város gyönyörű és kellő képpen el lehet benne veszni, valamint alaposan tanulmányozni azt, hogy hogyan is működik egy ilyen városban egy jól felépített vámpír társadalom. Vámpír viszonylatban igazán nyugalmas ez a város, szerencsére sikerült a megfelelő embert kiválasztanom arra, hogy vezesse ezt a várost, legalább is erről tanúskodott a legutolsó látogatásom, ami körülbelül száz éve volt, tehát azóta már finoman szólva is hanyatlásnak indulhatott a város. Bejelentettem az érkezésünket és meghagytam a gyermekemnek, hogy mivel ez egy tanulmányi út lesz, viselkedjen úgy, mintha egy teljesen idegen nagy hatalmú vámpír lennék és érkeznék a városába. Ajándékkal készülünk mind a ketten és letudjuk az elmaradhatatlan formaságokat is.
Egy repülőgéppel érkezünk, egy órás körülbelül az út, emiatt ráérünk sötétedés után indulni, hiszen utána még bőven lesz időnk a báj csevejre, de az elvileg nem is része az első éjszakának, hiszen akkor csak megérkezünk és kipihenjük az utazás fáradalmait. Mintha lenne olyan, ezért megkértem Sebastient, hogy ettől a résztől tekintsünk el. Könnyedén belement és éjfélkor várni is fog minket.
Kíváncsi vagyok mit fog hozni ez az út, hogy Vel hogyan is fog majd helyt állni és igaz, hogy még nagyon messze áll attól, hogy várost kapjon, most egy kicsit talán jobban belekóstolhat abba, hogy milyen is a vámpírok élete. De nem csak ezért vagyok kíváncsi, ez egy teszt magamnak is, hiszen Rain nincsen velem, és nem tudom még mikor jön majd el az a pont amikor vagy én megyek vissza hozzá, vagy hívom fel, hogy azon nyomban jöjjön utánam, mert hiányzik. Nem tehetem ezt meg, hiszen iskolába jár és kötelezettségei vannak mégis ez a három nap amíg nem lesz velem meg fog őrjíteni.
A repülőgépünk zökkenőmentesen érkezik a repülőtérre és pár kocsi jön értünk ki a reptérre, majd egyből a szállodába visz.
- Megérkeztünk. Remélem tetszeni fog. Most van egy kis időnk, addig mihez lenne kedved? -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Velizarii O'Reely
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Avatar : Dro Simoes
Hozzászólások száma : 210
Csatlakozott : 2013. Sep. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Sweet Child O' Mine    Csüt. Feb. 05, 2015 7:30 pm

Eltelt már jó pár éjszaka azóta hogy megismerkedtünk egymással Demetriussal, miután bejelentette egy hétre előre az érkezését. az első pár kínos mozzanat után viszont meglehetősen eredményes volt a beszélgetés, sok mindent sikerült tisztázni és helyre tenni, aminek egyik eredménye az is, hogy éppen Baltimore felé tartunk a magángépével. Ezt a várost választottam, hogy tanulmányi út legyen és meglepően hamar el is intézte hogy útra keljünk, így nem sokkal később már landolunk is. Az alkalomhoz illően pakoltam és visszafogottabban is öltöztem fel mint szoktam. Csak fekete, más semmi, de dísz se minta, és egy hangyányi smink se csak a vörös hajam és a piercingek, amiktől nem is akarok megszabadulni mert szeretem őket. Ennyi örömöm hadd legyen már, és még Dem is elégedett volt, a meglehetősen visszafogott megjelenésemmel. Igaz hogy nem egészen öltöny, de nem zavart vissza átöltözni szóval úgy véltem megfelel neki meg a kényes ízlésének. Ahogy kiszállunk a gépből megállok és körbenézek az idegen városba és tele megy az orrom minden új szaggal, még a levegő is más, szokatlan és új. És az is az hogy Demetrius mellett ezúttal nincs ott Rain, őt nem hoztuk el most erre az útra. Dem döntött így, nem én. Én inkább meglepődtem de... talán egyszerűbb lesz így.
- Hm? Mennyi időnk van? Nézhetünk addig várost? - kérdezem, mert ez azért mégiscsak egy hatalmas város, és nekem nagyon mehetnékem van. Még bennem van. hogy új helyen mindig járjak körbe és nézzem meg az esetleges veszélyeket és menekülő útvonalakat. Egy idő után biztosan elmúlik majd ez a késztetésem, ahogy az is hogy ne akarjak mindig rágyújtani. De most is itt lapul a cigis dobozom meg a gyújtóm. Egészen emberi vonás.
- Mikor voltál itt utoljára? - kérdezem felé fordulva ahogy rágyújtok végül is, miért ne? Megkínálom őt is, hátha...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demetrius
Vámpír
Vámpír
avatar

Avatar : Tobias Sorensen
Hozzászólások száma : 293
Csatlakozott : 2013. Jul. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Sweet Child O' Mine    Szomb. Márc. 28, 2015 11:05 pm

Régen voltam ennek a városnak az ura, olyan rég, és annyi más városban is megfordultam azóta, nem is emlékszem arra pontosan, hogy mik is történtek ebben a városban, hisz mind ugyan olyan, mint a többi, csak arra emlékszem pontosan, hogy milyen befektetéseim vannak itt. Rain nem tud róluk, ahogy a pénzügyeim többségéről sem, már attól rosszul lett amit otthon tartok, hát ha még megmutatnám neki a bankszámláimat és a kötvényeket. De most nem Rainről van szó és nem is a pénzről, hanem egyedül Velizariiról, és arról, hogy világot lásson, immár vámpír szemmel.
- Éjfélkor van jelenésünk a Város Uránál, addig még pontosan három óránk van, vagyis abból eltölthetünk másfél órát értelmetlen járkálással, majd fél óra alatt elkészülünk a hotelban, utána pedig szépen időben megérkezünk a vendéglátónkhoz. - Ismertetem vele a pontos tervet, bár az értelmetlen mászkálás idejét úgy hasznosíthatja ahogy akarja, amíg meg nem próbál engem lerázni, mert ha mégis megpróbálja akkor kap egy pórázt a nyakába és annál fogva fogom vezetni őt. Biztos nagyon örülne... De lehet csak végre beváltanám régi ígéretem, miszerint felöltöztetem talpig rózsaszínbe. Hoztam is magammal babarózsaszín ruhát, ami tökéletesen illik legfiatalabb gyermekemre. Ha rosszul viselkedik akkor felvetetem vele azt.
- Körülbelül száz éve, hogy azóta mi történt pontosan nem tudom, néhány gyermekem megpróbál önállóskodni, aminek az lesz a vége, hogy elbuknak, de titkolni próbálják előlem. A legutóbbi jelentés alapján azonban itt minden rendben van. - magyarázom neki. - Szokás kémeket küldeni abba a városba amelyikbe érkezel, hogy pontosan tudd milyen helyzetbe fogsz belecsöppenni. Ha hatalmi háború van akkor érdemesebb pár évvel elhalasztani a látogatást, ha csak te magad nem akarsz rendet tenni. - Ez is egy módja a város szerzésnek, de neki ilyennel soha nem kell majd törődnie. - Szóval merre szeretnél menni? Remélem ettél indulás előtt, mert itt csak azokból táplálkozhatunk akiket magunkkal hoztunk, vagy akiket a rendelkezésünkre bocsájtanak. -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Velizarii O'Reely
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Avatar : Dro Simoes
Hozzászólások száma : 210
Csatlakozott : 2013. Sep. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Sweet Child O' Mine    Kedd Márc. 31, 2015 8:49 pm


Azt meg kell jegyeznem, Demetrius nem játszik kicsiben, végignézve a listáját, választottam ki Baltimore-t hiszen ez tetszett meg a legjobban és ez valahogy illene hozzám. Eléggé vámpíros a ködös esős időjárásával és remélem beváltja majd a hozzá fűzött reményeim. És landolás közben még mindig van időm gondolkodni, és a város szagai máris megcsapnak ahogy lesétálunk a gépről, Demetriussal. És körbenézek a reptéren, sehol senki ismerős és még Rain sem. Ez meglepett de aztán... tudomásul vettem. Hallgatom mit mesél, és már kinéztem a repülőn pár helyet hogy hová akarok menni, ha elenged. Hoztam magammal azért némi költőt, persze a bankkártyát mindenhol elfogadják szerencsére.
- Hm, másfél óra szabadon? Az remek, kinéztem pár helyet ahová elmennék, amolyan szuvenír gyűjtés. Nézd, ezek elvileg messze sincsenek - mutatom meg neki okostelefonon hogy mikre gondoltam, természetesen goth és rock shopokra. Nem hinném hogy értékelni fogja de azért egy próbát megér hiszen ha meg sem próbálom? Ezek a helyek érdekelnének.
- Fél tizenkettőre simán a szállodába érhetünk - teszem hozzá megnyugtatásul, ha esetleg ezen aggódna. Figyelmesen hallgatom mit mesél, ahogy lassan elindulok, ha már enged. Ha nem, akkor csak hallgatom.
- Mikor volt az a legutóbbi jelentés? Mármint ha 100 éve nem jártál itt, akkor honnan tudod hogy nem kamu? - kérdezem érdeklődve, hiszen nem lehet benne biztos, hogy mi fogja fogadni majd ha odaérünk a városúr elé.
- Te küldtél ide kémet? - jön a következő kérdésem, de hát ezért jöttünk, hogy tanuljak vagy mi fene, elvégre előbb utóbb nekem is foglalkoznom kell majd ilyesmikkel ha Dem úgy látja jónak.
- Elsőnk igazából a Demonomiconba mennék az van a legközelebb aztán az Asylumside... - mosolyodom el, nem hinném hoyg ismerős neveket mondanék neki, de nekem ezek tetszenének, és közben szerintem sok hasznos dolgot is látnék. Ha mondjuk alakváltókkal futnék össze, azok elég beszédesek.
- Esetleg mondanál valamit a vendéglátónkról? Ki ő, mik az állatai van-e különleges képessége... - javaslom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Demetrius
Vámpír
Vámpír
avatar

Avatar : Tobias Sorensen
Hozzászólások száma : 293
Csatlakozott : 2013. Jul. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Sweet Child O' Mine    Pént. Júl. 10, 2015 10:41 pm

Sok tervem van, viszont kevés az időnk. Ha mindent meg akarnék neki tanítani most azonnal akkor csak nagyon nagyon sokára mennénk haza és nem csak egy városba kellene ellátogatnunk, hanem úgy... körülbelül minimum háromba. Bár még akkor is igen csak hiányos lenne a tudása a vámpírokról és a szokásaikról. Nekem is évekbe telt megtanulni minden kis apróságot, igaz, azóta nagyon sok minden változott.
Elkerekednek a szemeim, mikor megmondja hogy szuvenírt szeretne.
- Lehetőséged lenne megismerni a város kultúráját és történelmét, de téged csak a kacatok érdekelnek? - Azt azért nem mondom, hogy mélységesen csalódtam benne, de... azért reménykedtem, hogy másmilyen úticélt választ magának, bár lehet, hogy az emléktárgyakat épp olyan helyeken óhajtja beszerezni ami nekem is megfelelő.
- Negyedévente mindenkitől kérek egy részletes beszámolót, az utolsó ilyen egy hónapja volt. Természetesen vannak kémeim a területen, olyan emberek akiket sehogy sem lehet megvenni, vagy megtörni. Azt terveztem belőled is ilyen lesz. Legalább is a legelején, most pedig ki tudja. - Árulom el és kíváncsian figyelem a reakcióit.
- Ha a jelentés "kamu" akkor van másik ember aki ugyan ezt a területet figyeli, az pedig elképzelhetetlen, hogy az összes ilyen emberemet kiiktassák. - talán túlbiztosítom magam, de ilyen idősen ez nem is csoda, pláne egy olyan puccs után, mint amit Judas művelt. Máig ég miatta az arcom és még vagy száz évig fog is.
Elégedetlenül felsóhajtok, majd végül bólintok. - Rendben, menjünk el azokra a helyekre. - Jön értünk egy kocsi, amibe beszállunk, a sofőr pedig várja az úti célt, amit Velnek kell megmondani, mivel nekem halvány lila gőzöm sincs, hogy hol vannak ezek a helyek.
- Igazán... érdekesnek fogod őt találni. A hívóállata a medve, igen erősek és nagyok, pláne az Ő példányai, hiszen direkt ilyeneket édesget a városba. Szeret játszadozni, de a saját játékszabályai szerint. Kivéve persze ha rólam van szó.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Velizarii O'Reely
Jégkocka
Jégkocka
avatar

Avatar : Dro Simoes
Hozzászólások száma : 210
Csatlakozott : 2013. Sep. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Sweet Child O' Mine    Pént. Júl. 31, 2015 5:23 pm

Baltimore, szinte már most tetszik ez a város, olyan ködös még az éjszaka is, érezhetően nem olyan mint amihez eddig hozzászoktam, azt hiszem kedvelném ezt a helyet, ha huzamosabb ideig maradnánk. Körbenézek amíg a kocsira várunk, és beszélgetünk, kiélvezem hogy Demetrius minden figyelme jelenleg az enyém, és nem kell megosztania köztem és más között. Rövidek az éjszakák, és a megbeszélt alkalmakon kívül nem olyan gyakran beszélgetünk, és azok is többnyire tanulással telnek, amikor mesél, a szokásokról, vagy hogy milyen helyzetben mi a teendő. A vámpír diplomácia sajnos nem éppen egyszerű, és szinte minden esetben más szabályok uralkodnak. A kérdése ránt vissza az elmélkedésből.
- Nem feltétlen csak azok. Az egyik bolt, a pandemonium vámpírok kezén van, a tulajdonosát ismerem is, Chicagoból költözött oda, csak akkor még... nem tudtam hogy micsoda, és nem volt furcsa hogy mindig éjjel találkoztunk - válaszolok Demnek, mivel azért utánanéztem a városnak, mielőtt idejöttünk. Igazából erre a helyre akarok elmenni hiszen itt tudhatok meg bármit is a városról, ami olyasmi, amit nem tanítanak sehol. A kapcsolatoknak nagy haszna van. Bár a boltot valószínűleg utálni fogja Dem, mégis el akarok menni. Mivel én abban hiszek, hogy azt hiszem el amit látok, és nem azt amit el akarnak velem hitetni. Rossz szokás, nem vetkőztem le. Inkább hallgatom mit mesél arról, hogy hogyan ellenőrzi a városait ahol nem lehet ott minden éjjel testi valójában. Néma elismeréssel adózom, sok városa van, vagyis a leszármazottai kapcsán.
- Kémnek szánsz egy városodba? Ez igazán hízelgő - mosolyodom el, hiszen még mindig nem egyeztünk meg abban, hogy mi leszek a közelében, csak abban, hogy nem egy egyszerű bábu, de még nyilván ki kell érdemelnem valahogy a figyelmét és bizalmát, hogy egy ilyen pozícióra alkalmas legyek. Hm, állok elébe, szeretem a kihívásokat.
- Értem, szóval bebiztosítottad magam, ami mondjuk érthető is. Baltimore hány éve a te városod az utódod kapcsán? - érdeklődöm még, ahogy lassan megjön a kocsi és beszállunk. Bemondom a címet, mire a sofőr furcsán néz, de nem kérdez vissza és inkább elindul, hogy egy negyed órás kocsikázás után odaérjünk a város egyik legjobb alternatív ruházati boltjához. Fekete-vörös vámpíros küllemű bolt, és amíg el nem érjük meghallgatom a fiáról szóló jellemzést is. Nem túl bíztató amit mond, medvék... nem is láttam még igazi vérmedvét, nem hogy különlegesen nagyokat, van egy olyan érzésem hogy nem lesz ez olyan kellemes találkozó.
- Kivéve ha rólad, de nekem akad majd megoldani való gondom, mi? - kérdezek vissza hiszen leszűrtem a mondanivalójából a lényeget számomra, hogy ne legyek túl nyugodt. Látom a kijelentést a sorok között, vagy csak szimplán paranoiás vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Sweet Child O' Mine    

Vissza az elejére Go down
 
Sweet Child O' Mine
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Midnight Tales :: Bárhol a nagyvilágban - lezárt játékok-
Ugrás: